Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Să-i dăm drumul. Pentru că merită…

Să-i dăm drumul. Pentru că merită…

Motto: “Când îl vezi că se îneacă-n mociră şi întinde mâna disperat, nu fi prost să i-o întinzi şi tu. Te trage după el. Calcă-l pe cap. Ridică piciorul când nu mai ies bule”

Când nu suntem găozari sau ţigănci împuţite şi nu ne suim pe masă să ne arăţi tu cum se face, noi, tonomatele cu euro, putem fi şi prizabili/e. Fiindcă de data asta ai nevoie, ca de atâtea ori, de noi. Ca să nu pleci pe mare, aşa cum ai promis. Pe unii i-ai cumpărat/reevaluat deja, pe alţii-i şantajează oamenii tăi. Mai sunt şi sensibiloşii care se-ngrijorează subit pentru soarta democraţiei, şi colonei de toare riturile care au fost detaşaţi prin presă. Dar, crede-mă, luptătorule, deşi noi, cei care nu dăm doi bani pe tine şi nu ţi-am uitat toate ticăloşiile, suntem obosiţi şi acriţi de-atâta hinghereală reciprocă, o să tragem de noi următoarele trei săptămâni. Pentru că merită…

UPDATE: Interviu despre referendum

LATE UPDATEAud şi citesc oameni îngrijoraţi de rezultatele sondajului IMAS. Se pleacă de la 64,3% (din TOTALUL alegătorilor) pentru demitere. Numai că la vot se numără din PREZENŢI. Iar asta, dacă ai cele mai vagi noţiuni de aritmetică, înseamnă 70%. Cred că am greşit eu. Cică din participanţi. Oricum se pleacă de la un avantaj consistent. Bine gestionată, diferenţa poate deveni insurmontabilă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on “Să-i dăm drumul. Pentru că merită…

  1. Păi până să-i dăm drumul, i-au dat alţii drumul, înaintea noastră şi într-un mod mai oficial. Mai bine zis i-au dat drumul înspre noi. Iar noi, ceva mai la vale, mai în plin sezon, atunci îi dăm şi noi drumul… sau nu…

  2. Nu’s de-acord! Pentru ce să-i dăm drumul? Mai bine-l priponim!!!

  3. daca toata lumea se pune in miscare si isi face treaba basila nu ia la referendum nici 20%. Vor exista si cretini bolnavi care nu pot fi convinsi ca foamea din matele lor nu e din vina lui nastase sau iliescu, dar nu pot sa cred ca ei reprezinta mai mult de 15-20% din populatie!

  4. Grea munca, va fi teribil de greu!Infinit de multa presa basista va ataca ca un caine turbat sa-si mentina in functie stapanul!Prevad un scor strans, findca inca sunt multi romani care pot fi inca prostiti!

  5. Presa basista scrisa, este egala cu zero. Lumea nu prea are bani de ziare si in nici un caz nu va cumpara materiale de propaganda.

    Presa online este si ea, oarecum neglijabila pentru ca, ce sa vezi, majoritatea roman’lor abia daca au curent electric in gospodarii daramite PC-uri – asta e cand ai cea mai mare parte a populatiei la sate si o tii, din motive ticaloase, ca masa de manevra, blocata in evul mediu.

    Bataia este la tembelizor, mitinguri, mizerii bagate in cutii postale, si rahat intins pe panouri publicitare. Astept cu mare interes campania electorala a Baselului, in ritm de tanguiri manelistice la taraf si etno.

    Jos Basescu!

  6. Da, un articol foarte bun si la obiect! Dar sa nu ne grabim cu concluziile. Stimabilul a mai fost ales de vreo 3 ori pe functie deci n-ar fi de mirare sa se mai intample odata. Daca Doamne-fereste mai iese inca odata, chiar ne meritam soarta. Apropo, domnule Ciutacu, pe cand o ancheta jurnalistica, precum cele cu care ne-ati obisnuit pana acum, despre golanelile mai vechi ale mult iubitului, din vremea cand era la Transporturi? Afacerile cu locomotive la fier vechi, si alte locomotive si active feroviare care s-au dus la firme controlate de celebritati din PDL? Ar fi interesant daca ati reusi o asemenea ancheta, deoarece nimeni de 15 ani nu a vorbit despre asta. Va multumesc anticipat! Cu respect!

  7. In primul rand: Jos Basescu!

    Totusi am dubii enorme care sincer cu privire la aceasta reusita, fie ea a USL, fie ea a poporului.

    Aici este toata treaba dupa opinia mea.
    Ori USL se va implica major sa aiba grija ca referendumul va trece, caci nu imi dau seama de ce si-au asumat riscul asta exact dupa scandalurile inventate sau neinventate cu privire la Nastase/Ponta. Destui gogomani in Romanica care au pus deja botul la prostiile astea. PDL va ataca furibund, si deja au simtit cred riscurile asumate de USL. Daca Basescu nu cade au asigurate la parlamentare destule voturi in plus.

    P.s: sunt plecat din romania de 1 luna. Nu sunt la curent cu tot.

    Tl:dr: In opinia mea riscurile asumate de USL sunt prea mari dupa scandalurile legate de Ponta si Nastase. PDL au destule resurse cat sa faca o campanie furibunda cat sa spere sa il salveze pe Basescu si astfel si PDL la parlamentare.

  8. Cum a putut supravietui atata timp in trustul dvs un ” jurnalist” precum Sorina Matei? Absolut ireala si gretoasa asa zisa grija subita pentru democratie, stat de drept si mai ales soarta marelui om de stat care, dintr- o mare nedreptate, urmeaza sa dea ochii cu poporul suveran. Voicu in sus si in jos care e corupt si care va acapara justitia. Uita sa spuna ca omul e deja condamnat si cu un picior in puscarie, de unde zero posibilitati de a mai influenta ceva. Evident pe Nutzi& co, care umbla liberi dupa ce au jumulit bine banul public ii sare de la mentionarile penale, ei in mod sigur nu dauneaza justitiei! INCREDIBIL cum pot unii sa faca pe obiectivii si impartialii!

  9. Am ajuns rau de tot daca spun ca-s de acord cu el si ca ar trebui “sa-i dam drumul” sa plece pe mare, sa nu-l mai deranjam. Omul a avut un vis, sa ajunga primar, a facut-o, presedinte, a primit si asta, a fost si prim-ministru in locu’ nevetebratelor boc si mru, poate ca ar fi cazu’ sa fie din nou marinar, sa-nchida dupa atatia ani cercul.

  10. nu numai sa-i dam drumul, sa-i dam la cap si lui si imbecililor care il sustin!!!!

  11. Domnule Ciutacu
    Recunsco sincer si deschis ca la cei aproape 46 de anisori, inca mai am idealuri. o fi bine? Nu stiu. Un lucru stiu acum si stiu bine: JOS BASESCU!
    Am locuit cu el in acelasi bloc. Stiu ce cafturi lua nevastasa de la chiorpaliu. Stiu bisnita cu ciunga, blugi, cafea sau tigari. Se fereau oamenii de el pe atunci ca se stia ca umbla cu securitatea. Personal, i-as trage doua stachii peste moaca aia stramba sa isi revina.
    Vreau sa inchie cu o vorba pe care o stiu de la bunicul meu. Spunea saracu: Daniel tataie sa sti ca pe lumea asta sunt unii oameni atat de rai si de perversi incat ii poti numi AI DRACULUI.
    PACE!

  12. Pai sa-i dam drumul ,dosarele jucatorului sant gata.Multe se mai pot intampla pana la referendum….

  13. La 6 dimineata merg sa votez impotriva acestui MICROB !Stau la usa , sa fiu prima! Desi mi a fost mila de el cand era singur in banca la parlament, dupa circul acolitilor sai am inteles cat de rai sunt….osul nu se lasa usor din gura!
    Si eu sunt acrita,mi au aparut riduri noi pe fata! Risc sa devin baba cloanta daca mai continua acest derbedeu sa insiste in a ramane pana in 2014.

  14. Excelent articol.Va fi greu. Pe toate posturile de tv,a inceput ofensiva ptr. a-l ajuta. Am auzit-o pe Dragotescu spunand ca e cald si vara oamenii sunt mai toleranti si poate se vor gandi sa-i mai dea o sansa. Incredibil, o fi si ea colonel in presa.

  15. Uite cine face imaginea româniei în lume sub conducerea lui Băsescu. Uite intelectuali frustrați cu nasu în cărți idioate care credeți că aveți mare cultură:
    Din volumul Politice, publicat si raspublicat de Editura Humanitas, inclusiv anul trecut, deci asumat si azi de HR Patapievici:
    1) Despre Romania, la pagina 63: Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii.
    2) Despre populatia Romaniei, la pagina 53: 23 de milioane de omuleti patibulari (buni de spinzuratoare), iar la pagina 34 scrie: un popor cu substanta tarata. Oriunde te uiti, vezi fete patibulare guri vulgare, trasaturi rudimentare. Sau la pagina 64 scrie: Romanii nu pot alcatui un popor fiindca valoreaza cit o turma.
    3) Despre limba romana, la pagina 64 scrie: Romana este limba in care trebuie sa incetam sa mai vorbim sau sa o folosim numai pentru injuraturi.
    4) Despre istoria romanilor, la pagina 63, scrie: Toata istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cind i-au lasat romanii pe daci in forma hibrida, stramoseasca, ne-au luat la urinat slavii: se cheama ca ne-au plamadit din aceasta clisa daco-romano-slava, ma rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era sa ne inecam, asa de temeinic au facut-o. Demnitatea nostra consta in a ridica mereu gura svintata, iar ei reincepeau: ne zvintam gura la Calugareni, ne-o umpleau iar la Razboieni, si asa mai departe, la nesfirsit. Apoi ne-au luat la urinat rusii, care timp de un secol si-au incrucisat jetul cu turcii, pe care, in cele din urma, avind basica udului mai mare, i-au dovedit.
    5) Despre cultura si spiritualitatea romanilor presedintele Institutului Cultural Roman scrie: Puturosenia abisala a stгtutului suflet romanesc, spirocheta romaneasca isi urmeaza cursul pina la eruptia tertiara, tropaind vesela intr-un trup inconstient, pina ce mintea va fi in sfirsit scopita, inima devine piftie, iar creierul un amestec apos, iar la pagina 56 scrie: cu o educatie pur romaneasca nu poti face nimic.

  16. Nu sunt basist si ma deranjat de nenumarate ori hahaiala lui.
    Dar la fel de deranjant este tabara cealalta(anti),cand toti cei care,daca doar le-ar trece prin minte sa voteze cu basescu sunt facuti
    prosti, tampiti,cretini…..Vezi atitudinea lui Mircea Badea.
    Si irita pe multa lume,va rog sa ma credeti
    Trebuie aduse argumente,nu insulte.

  17. Se pare că miza e mai mare. Oare ce dracu a vândut Băsescu ăsta de-l apără nemții și americanii așa ?

  18. De acord! Sa ii dam drumul! Ce a fost stim…ne-am lamurit! Ce osa vina? Nu stim! DAR SPERANTA – POATE FI ULTIMA SANSA !!!

  19. Aveti dreptate ,dar acum mai mult ca nici odata trebuie mai multa fermitate in actiunile tuturor celor care doresc cu adevarat sa scape de hoti ,impostori ,trantori neanului basist . Aftfel pe 29 iulie vom asista la o noua frauda .

  20. pt. basistofagii care trebuie sa citeasca acest blog:jegurilor, v-ati pus in slujba unui om fiindca ori sunteti santajabili ori ati fost cumparati!ati sustinut un derbedeu care, chipurile, a sustinut ‘independenta’ justitiei…mda, dati-i cu cazu’ apostu…JUSTITIA BASESCIANA A FOST SI INCA MAI ESTE O JUSTITIE SELECTIVA!

    V-ATI BATUT JOC DE MAJORITATEA ROMANILOR CARE A VOTAT MASIV LA LOCALE IMPOTRIVA VOASTRA SI ATI FUGIT IUTE LA ‘MAREA POARTA’ EUROPEANA SA PÂRÂŢI !ce veti face nesimtitilor atunci cand ura poporului il va debarca pe betivanul vostru?ar trebui sa va ascundeti in gaura de sarpe!

  21. @andreiutzu, daca esti plecat de peste o luna inseamna ca nu stii ca pd a pierdut aproape toata tara la alegerile locale…cu toata potenta lor financiara.nu pot cumpara toata Romania…RRRRRomanii s-au saturat de scandalurile si inexistenta Romaniei in lume din cauza unui betiv paranoic care a vrut sa subjuge tot!

  22. No , dara , haideti sa ne mai opintim o data …! 😛
    Ar fi pacat sa ne inecam ca tiganu’ la mal … 🙁

    DOAR prin noi insine vom putea , pt. ca Occidentul , e mai mult decat EVIDENT ca NU doreste o Romanie prospera , functionala si puternica (asemeni Poloniei ) , care sa o concureze (in timp ) si sa ajunga odata “sa dea si cu pumnul in masa” ! 🙄 Ei ne vor in continuare slugile lor , rezervorul lor de materie prima , groapa lor de gunoi si masa de consum pt. o buna parte din produsele si tehnologiile lor depasite .

    Iar pt. asta e clar ca le convine mai mult Basescu & camarila. 🙁

  23. SUPERB articol, asa cum ma asteptam.. d-le Ciutacu sunteti genial … ma regasesc in toate articolele dvs.
    Va felicit pt. tot ce faceti .

  24. Victor, pentru asta mai avem resurse, desi suntem storsi, asa cum spui.
    Cum eu sunt din fire cam vizionara si merg intotdeauna pe vorba: “da-i Doamne dupa sufletul si inima lui”, trebuie sa recunosc cinstit ca am inceput sa fac rezerve la congelator de….. chiftele. Sa fie. Ca poate trebuie la un moment dat si noi suntem un popor milos. Nu putem lasa omul sa faca foamea la inchisoare.

  25. Vad ca sunt unii care chiar ii dau sanse lui Base. Sunt naivi. Pentru nici ai lui nu il vor cu adevarat. Trupa de talibani din jurul lui (Macovei et.comp. – pe care i-a promovat si sprijinit) imi e evident ca a starnit antipatii nemasurate inclusiv ori mai ales printre pedistii vechi. Care, ca toti ceilalti politicieni din mainstream, vad misiunea lor principala parvenirea. Pentru mai toti, din toate partidele, politica este drumul cel mai scurt si, mai ales, imun la atingerea legii spre prosperitatea personala. Pedelistii de teapa asta cel mult vor mima sustinerea lui Base…

    Nu are rost sa discutam acum despre democratie, stat de drept si toate celelalte. Nu doar ca au devenit si mai abitir vorbe goale, dar a ajuns un subiect tardiv si deocamdata inutil.

    Dupa cum vad eu lucrurile, criza n-a plecat din Europa, ba nici macar nu este tinuta sub control. Se va accentua si se va ajunge la alternativa: ori integrare intr-un hiper-stat, ori faramarea Uniunii. Eu sper in integrare, intr-un orizont de 5-10 ani: guvern, banca, taxe, reglementari, toate unice, uniformizare legislativa…

  26. Parerea mea ,ca in acest moment,mai ales in mediul rural,pionii de baza sunt primarii!!!! Avind in vedere ca primarii USL domina,hidra nu are nici o sansa!!! D-le Ciutacu,Antena3,cu cele mai mari audiente face diferenta!!!! Dati cu el de toti peretii,trebuie rulate tot timpul secvente cu mirsaviile facute numai in ultimii 2 ani,si,ajunge!!! Va doresc succes si nervi de otel,hidra va cadea,o sa scapam de tentaculele otravite!!! JOS BASESCU!!!!!

  27. pe cind o ancheta despre mineriada cind base pe atunci min.transporturilor a dat drumul trenurilor cu mineri sa vina la bucuresti si mai apoi l-a dat afara pe seful care oprise trenurile pe undeva prin vale ????????????

  28. capitane, ti-as ura vant din pupa, dar acolo unde vei merge matale, vantul printre gratii se aude sumbru, iar cu adi sef de camera va fi chiar nasol. desi sincer nu-ti o doresc, si nici pentru noi nu ar fi prea bine, totusi prea o facusi de oaie ca sa nu se intample…

  29. P.S. arunci stateam nonstop cu ochii si urechile pe tot ce se intimpla in tara si nu uit nimic din ce s-a intimplat atunci .si nu-l pot ierta nici pe roman cel care a zis ca industria e morman de fier vechi.am lucrat in ind.siderurgica si stiu ca nu e adevarat multe fabrici erau modernizate si faceau concurenta europei,de aia azi nu mai avem nimic

  30. Cred ca incepand cu functia de ministrul transporturilor presedintele a avut o premonitie despre “abilitatile lui”(pe orice a pus mana sau a atins S-A ALES PRAFUL :flota,drumuri,primarie si in final Romania) fiindca va amintesc ca LA INCEPUTURILE LUI ministrul basescu a dispus ca la toate gropile de pe drumurile din tara sa se puna pancarde cu AICI SUNT BANII DVS(deci sa ai o asemenea premonitie ca banii romanilor se vor topi in gropi si noroi a meritatat chiar si doua mandate-de fapt banii s-au topit in buzunarele portocaliilor-).Am o parere diferita despre castigarea celui de al doilea mandat(in afara de furtul voturilor,mita si pungile electorale,votul la secunda in strainatate,STS,etc cu care sunt de acord) si anume: Circa 5 % din romani s-au dus la vot EXPRES sa-l salveze pe presedintele lor care este ACUZAT PE NEDREPT CA A LOVIT UN COPIL(basescu a recunoscut acest lucru si l-a promovat pe funeriu de la NEICA NIMENI la MINISTRUL INVATAMANTULUI).Scadeti acest procent de 5 % si vedeti ce scor ar fi luat presedintele in 2009.Pe cartea sentimentala(si cu sprijinul rromilor care sunt multi si mai sentimentali ca romanii) a scapat si la PRIMA SUSPENDARE.Si va asigur ca pe CARTEA SENTIMENTALA va juca si acum.Romanul mediu se CONSIDERA deja VICTORIOS si il va APUCA MILA si va zice:acum ca este cazut sa-l LASAM pe saracul presedinte sa-si termine MANDATUL ca doar mai sunt doar doi ani.NGA,NGA,NGA.S-ar putea sa am o placere “anormala “sa-i vad pe acesti NGA,NGA ..tavalindu-se de durere/mizerie inca 2 ani de zile.Nu se va putea fiindca procentul pentru suspendare va fi peste 60%.

  31. Cum zice-am si ieri:DOAMNE-AJUTA!!!!!!Si nu numai ca nu ridic piciorul,il tin si cu mainile!

  32. Domnule Ciutacu,
    M-am crucit si am scuipat in san ieri cand, pe un post tv, am vazut opinia unei tinere dintr-un sat moldovean cu privire la referendum. Citez din memorie: voi vota pentru basescu, astia de la guvern mai bine ne dadeau noua banii cheltuiti pentru referendum!!! As fi vrut sa o intreb: nu era mai ieftin si ramaneau banii in vistierie daca basescu avea oua si era barbat (!!) dandu-si demisia!!!
    Constat cu amaraciune ca mai sunt rrromani al caror nivel de gandire nu depaseste piciorul broastei. Constat cu spaima ca mai sunt rrromani care confunda persoana cu institutia si cred ca prin suspendarea fostului comandant de nava este atacata institutia prezidentiala. Constat cu durere ca degeaba ne batem cu pumnul in piept ca suntem tara europeana si democratica, in timp ce gesturi care sunt specifice democratiei (schimbarea avocatului poporului, revocarea presedintilor camerelor parlamentului)sunt reclamate din toti bojocii drept lovituri de stat, atacuri la adre sa democratiei etc. Am 59 de ani, din care 6 traiti acasa la coana democratie. Credeti-ma, va

  33. Ar trebui adus in studio si Ovidiu Ohanesian, sa mai povesteasca el olecuta cum e cu “rapirea” jurnalistilor… Si eventual apartinatorii celor care au murit cu zile in fata spitalelor desfiintate sub regimul basist.

    Toata sleahta portocalie arunca cu oua si rosii, dar inca n-am vazut un raspuns din partea USL. De data asta trebuie lasate manusile in cui si atacat nimicitor! Sper ca nu mizeaza pe eleganta. Manecile suflecate si… la lupta, baieti! Pe ei si pe mama lor! Cumva trebuie contracarata aceasta ofensiva absolut jegoasa. Mai au un pic si-l scot pe Crin vinovat ca si-a omorat nevasta!

  34. Am incercat sa postez mesajul de mai jos pe toate siturile detinute de “portocalii” si nu mi-au fost aprobat NICIUNDE.
    Sper ca veti sesiza limbajul foarte retinut, fara indecente si, sper, intentia ironica:

    “Eu vreau sa fie Basescu in continuare presedinte, pentru ca imi place de EBA, ca e nu numai frumoasa dar e si asa desteapta si a ajuns europarlamenar pe merit, imi place si de Udrea, ca e cinstita si competenta, e o adevarata doamna care a investit asa mult in sali de sport care fac bine la organism, imi place si de BOC, asa bine a condus tara, si asa bun era de primministru. Imi place si de anastase, ca e corecta si foarte desteapta,imi place enorm si Videanu care a reusit sa nu fumeze si a strans astfel bani de casuta aceea modesta, imi place f mult si Berceanu, care a fost mult timp ministru la transport si a facut toate aceste drumuri minunate din tara. Asa ca eu il vreau pe basescu presedinte, dar nu numai acum, il vreaupresedinte pe vecie, ca sa scoata tara din sistemul ticalosit. Sa stea presedinte oricat de mult, merita! “

  35. D0mnule Ciutacu,
    Va multumesc pentru aceasta postare. Din motive independente de vointa mea, nu am acces la Antena 3 in aceasta perioada si doar epe blogul dvs. ma regasesc. Nu mai certitudini prea multe. Dvs. sunteti una din ele. As vrea sa ajut si eu cumva in aceste 3 sapt., dar ma tem cu nu am cum. M-am saturat de dezbinare, de scandal, de mitoccanie, de mirlanie! Vreau liniste, intelegere si normalitate in tara mea!!

  36. Superb ! “o să tragem de noi următoarele trei săptămâni” – ce bine ar fi dacă fiecare român, în pătrăţica sa ar înţelege corect acest lucru şi într-adevăr ar trage în aceste 3 săptămâni ptr. ca acest cancer al României să se ducă dracului. Cred că un rezultat conform cu realitatea la referendum ar fi de 80 %- 20 % ptr. demitere. În realitate însă, sunt sigur că scorul va fi mult mai strâns, deoarece, cum preciza cineva mai sus, încă mai sunt mulţi de prostit care cred că Băsescu-i soluţia şi de aici pe mai departe. În plus, presa portocalie (în special televiziunile cu colonei cu tot) vor “toca” 24 din 24 USL-ul şi vor face cea mai mizerabilă campanie electorală care ne-a fost dat s-o vedem vreodată în România. Cred că vor apărea şi ceva dosare penale, vreo arestare două supertelevizate în rândul usl-iştilor care au menirea să-i prostească pe proşti – nu cred însă că se va atinge cineva în această perioadă (oricât de slugarniţă băsistă ar fi instituţia cu pricina) de Ponta sau Crin, deoarece toţi cei care vor să voteze DA la referendum vor ieşi în stradă şi Băsescu nu-i mai poate băga înapoi în case riscând să aibă soarta lui Ceauşescu. În schimb va ataca USL-ul aproape de vârf.
    După cum văd că nemernicii ăştia de judecători de la CCR şi-au luat liber şi mai puţin de 6 (aşa am înţeles) nu pot da anumite verdicte, la contestatia depusă de Băsescu parcă-i văd luni dimineaţa pe vreo 4 dintre ei în concediu. Vineri seara îi dureau burta dacă dădeau verdicte. Deci şi cu instituţia asta infectată cu băsism până-n păsărica lu` Moţoc, trebuie făcut ceva, imediat după ce se va reveni pe făgaşul normal, dacă românii înţeleg să normalizeze situaţia. Dacă nu, atunci … aliluia şi-un praz verde.

  37. Partidul Popular European este de vina pentru tot ce se intampla in Europa si evident si la noi. Ascutati pana la capat ce zice omul asta si o sa vedeti de ce Basescu se lupat sa distruga sistemul sanitar romanesc. Aproape ca i-a reusit!

  38. @De George pe 8 July 2012 la 08:18
    Citez din ce a spus George ca a mazgalit HRPatapievici “la pagina 56 scrie: cu o educatie pur romaneasca nu poti face nimic.”
    Funeriu a pus-o in aplicare, a demonstrat cu BAC-ul in 2011 si i-a iesit chiar mai bine anul asta.
    Cat il mai lasam pe base si pe antiromani sa ne pise in cap, sa ne demonstreze ca au dreptate?
    Eu vad tot ce se intampla sub conducerea lui base ca e indreptat impotriva romanilor, vor sa ne distruga cu totul, sa ne rada de pe fata pamantului.

  39. Intru şi eu la “noi”. Fiecare de la nivelul lui şi cu posibilităţile sale. Deşi e vară, e închidere de semestru…

  40. @ADEL

    Dragoteasca nu-i coloneleasa, e doar o pupaza proasta care se crede deontoloaga neamului. Si face un tandem de zile mari cu pupaza ailalta, Liliana Ruse. 🙂

    JOS BASESCU! Daca se poate, mai jos decat a ajuns Adrian Nastase.

  41. M-am uitat aseara la televizor la aparatorii lui Basescu. Au un tupeu de neimaginat iar cei trimisi de USL parca nu le pot face fata. Ar trebui sa faca o strategie, sa aiba un punct de vedere comun. Cum poate spune Boureanu ca PDL si Basescu apara justitia si statul de drept? Adevarul este ca Basescu este cel care controleaza justitia si inlaturarea lui ar permite eliberarea acesteia. Apara statul de drept? Cine, ei care au comis ilegalitati dupa ilegalitati cand au fost la guvernare?
    Dar asta este o tehnica clara de propaganda. Spun o minciuna gogonata, care suna bine in viziunea unora si USL-stii ori sunt blocati de tupeul lor ori se dezvinovatesc penibil cand ei ar fi cei care ar trebui sa lanseze aceste acuzatii la adresa PDL si lui Basescu. Practic, PDL-istii ii acuza pe ceilalti DE CEEA CE AU FACUT EI!!!!!!!!!!!!! Este ireal ce se intampla. Nu ma mai pot uita la TV daca vad ca USL trimite in studiouri niste papusi impaiate care nu pot sa le dea peste bot PDL-ilor.

  42. Jos Basescu ! Gasca portocalie la puscarie !
    Nu ma pot bucura pana nu vad ca pleaca Basescu oficial.
    De foarte multe ori m.am bucurat si apoi evenimentele au avut alta evolutie .
    Va fi greu ….Dar sper ca oamenii sa .si aminteasca de ce au facut ulcer, cine le.a luat banii din salarii si pensii !
    Daca ii prosteste din nou pe romani Mr . Basescu ………..atunci doamne ai mila de noi !
    Voi merge la referendum……cred ca conteaza!

  43. Poporul roman este spalat pe creieri asta este clar. Ce se va intampla daca il vor alege pe alt “escu” ? Aceleasi lucruri . Daca se crede ca politicianul este preocupat de binele natiunii asta inseamna prostie in stare pura . Faptul ca domnul X de la Cuca Macaii va spune da sau nu chiar are importanta zero . Sa privim obiectiv lucrurile totusi masurile propuse de USL nu pot fi puse in aplicare de ce fiindca nu sint bani ,Romania este in faliment. Avem doua gauri de completat una este cursul valutar a doua este plata datoriilor, a imprumuturilor facute de la FMI. Singurul mod de a juca este ca BNR sa dea drumul la curs cu urmarile de rigoare , inflatie , iar guvernul sa dea drumul la austeritate inclusiv noi disponbilizari . Concedierile de la Posta Romana de ce se fac fiindca nu mai sunt bani, institutia este falimentara cu cheltuieli disproportionate , nu mai atrage surse de bani ca investitii etc etc. Plus interesele pecuniare ale unora . Apoi obiectiv si Ponta si Antonescu stiu foarte bine ca in toamna nu vor mai fi alesi nici de omul de la canalizare fiindca nu au solutii sa puna in aplicare cateva masuri si alea simple . Asa incat incearca manevra de a scapa de presedintele care totusi reprezinta legitimitatea fiindca este ales popular in speranta ca nu se vor mai pune piedici in aparatul de stat si institutiile care au fost subordonate PDL ului vor deveni ale lor. In plus daca pierd si acum PSD ul poate pune pe usa semnul cu bankrupcy iar consultantii evrei le-au spus asta . Partea grea din tactica acum vine fiindca impotriva unui om care a castigat tot si nu ai solutii nici acum nici in urmatoarele trei saptamani nu ai ce sa faci . Apoi mai este treaba cu puscaria fiindca ei stiu ca se pregatesc oamenii si tavalugul a fost pornit si nici macar Basescu nu il mai poate opri de fapt cam nimeni nici PSD ul nici mama lor oricati ministrii, directorusi si directorasi vor avea in sistem. Pe mine ma face ciar sa rad cu lacrimi inclusiv de articolele domnului Ciutacu fiindca stiu lucruri care daca ar fi puse pe blogul acesta lumea ar fi socata . De exemplu am lucrat cu o sursa care a fost colaboratorul apropiat al lui Daniel Estulin si a dat date din interiorul Romaniei asupra combinatiilor facute de membrii parlamentului, membrii de frunte ai partidelor lor. Plus ca Romania a devenit atat de colonizata economic incat nici un part nu putem trage fara acordul celor de la Bruxelless sau Washington . Banii sint la ei, economia noastra tot la ei. Daca se retrage Fordul dau un exemplu sau Renaultul inseamna alte cateva mii de someri pe care Romania nu isi permite sa-i aiba. Deja au plecat cateva milioane de romani in afara tarii, doctori,ingineri,economisti,tehnicieni de care orice societate are nevoie. Nu mai este vorba acum decat de supravietuire , bugetul actual se poate face pe calea deschiderii cursului si a inflatiei , ca exemplu daca tu ai datorii sa zicem de 100 de lei si dai drumul la inflatie 100 de lei devin 110 dar tu dai 100 deci iti raman in cont 10 lei scriptic. Si sa fim seriosi eu prefer sa se manance intre ei Basescu si ceilalti. Deci este mai bine asa echilibru, lasa-i in scandaluri intre ei pe noi ne doare in cur ca oameni obisnuiti

  44. Va fi vai s-amar de viata noastra daca asta va iesi basma curata…Sunt si aici destui care inghit propaganda oranj ca lupu sarmalele,presa locala are grija de asta.Desigur,voi vota ca marinarul sa plece inapoi langa Davy Jones,insa de fiecare data cand o mai vad pe Udrea&friends iesindu-le numai serpi din gura(moralistii lu peste) fac hipertensiune si-mi iese sange pe nas,pentru ca stiu ca mai pot deturna muulte minti slabe…M-am saturat de atata ipocrizie si bataie de joc,nu mai pot,sunt cu capul,grav.Daca ne iese pe 29,fac ce n-am facut in viata mea:iau un pet de 2l de bere,niste mici,pun chiar si-o manea…in cinstea plecarii lui.

  45. o noua zi alti sclavi portocalii ies la atac si din pacate is din ce in ce mai multi,pur si simplu in danemarca ii intoxica pe moldoveni care is majoritari,din pacate oamenii majoritate is de la tara fiind mai creduli 🙁
    despre facebook nu are rost sa vb,e plin a-s vrea sa stiu ce se poate face impotriva astaro,cu prostu nu poti sa te lupti ca te trage la nivelul lui si te deprima cu experienta 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.