Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ridicaţi şoriciu-n aer, vorbeşte N. Savin

Ridicaţi şoriciu-n aer, vorbeşte N. Savin

După ce-am reuşit să mă ţin câteva zile departe de nonştirile de pe posturile de nişă, soarta crudă şi rândul la jurna pe întreprindere mă fac să ascult peroraţiile greu inteligibile pe tema găsirii unei părţi a armelor furate acum un an la Ciorogârla. Iar pedeapsa supremă (mult peste şocul de a afla că faimosul şi aflatul în libertate clan Preda e de vină pentru toate ororile din ţara asta) este să nu scap nici azi de legendara “jurnalistă de investigaţii” Nicoleta Savin, care se pare că, între două slugăreli de Crăciun la Palatul Becali şi după încetarea detaşării în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, şi-a redescoperit pasiunea de a bântui prin platourile tv. Dac-o mai văd şi pe Elodia la cumpăna dintre ani, cred că mă apucă amocul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

160 thoughts on “Ridicaţi şoriciu-n aer, vorbeşte N. Savin

  1. Am mai citit cate ceva despre Nicoleta Savin in calitate de “jurnalist de investigatie”?!Din moment ce a iesit din presa oare macar dansa mai stie ce este acum? Patroana, la telecomanda televiziunii lui Becali, comentator?
    Un singur lucru este evident ca activitatea de investigatii ii place foarte mult. Doar cand a lucrat cu Becali zicea:”Eu am vrut sa fac o agentie de investigatii sau un ziar de investigatii, dupa 18 ani de investigatii asta vroiam sa fac”.A reusit, ce ziceti?

  2. @PDL SENAT:Tocmai am aflat ca Base tace si face.E adevarat ca guvernul vrea sa isi subordoneze total procurorii si sa ii transforme in functionari publici?@Victor:LA MULTI ANI!Iti spun acum pentru ca nu stiu cand mai intru pe net.

  3. e normal ca profesorii sa fie dati in somaj.de vreme ce elena basescu e analfabeta aproape si e si europarlamentar ,la ce ne mai foloseste invatamantul?se poate reusi in viata si fara sa poti articula doua cuvinte corect,nu?asta e un exemplu perefect!!
    invatamantul este inutil,educatia de asemenea.. la ce modele avem ,cred ca e suficient sa stim doar adunarea..si asta ne poate invata mama acasa..

  4. Fara nici o legatura si imi cer scuze pt asta :))
    Am vazut o reclama pe antena 3 la un documentar intitulat Yankei de Romania,dar nu il gasesc nicaieri in programul tv.Stie cumva cineva in ce zi e si de la ce ora? Multumesc
    Domnule Ciutacu..cand va intoarceti? 🙁

  5. In privinta corectitudinii informatiilor furnizate de doamna “jurnalista de investigatie” parerile sunt impartite, cum se intampla in practica; unii ‘pro’ altii ‘contra’. Unii apreciaza ca are un discurs natural, coerent, transant, articulat, altii ne avertizeaza:” Doamne fereste de cucoane bolnave de limbarita si manate de jurnalism si profesionalism”.

  6. LA MULTI ANI CU SANATATE 2010 DUMNEZEU SA NE AJUTE SA FIM SANATOSI SI SA TRAIM IN PACE SI PRIETENIE.BAHTO DELO DELO

  7. nu vedeti ca treaba asta cu armele este o facatura.Basescu cu spartanii sai(Berceanu,Blaga,Videanu si in ultimul rind Udrea)ne vor pregati si alte surprize din sertar. La multi ani!Victore.

  8. Ca in orice telenovela bineinteles ca a aparut un alt martor sub acoperire care incearca la indicatia celor care au fost destituiti in scandalul Mall si reinstalati de BASESCU la rugamintea buldogului BLAGA , a aparut in aceasta telenovela cum cica Preda a spart U.M DE 2 ORI. Ori astia sunt NEBUNI ori ne cred pe cei care citim aberatiile lor PROSTI CU DIPLOMELE IN GEANTA! Ce sa faca EUGEN PREDA cu vechiturile de arme????? Cine isi risca libertatea pt. acele ruginituri de arme???? Sau poate o fi colectionar de fier vechi PREDA si a uitat sa ne informeze procurorul CODRUT OLARU. Este o facatura pe fata cusuta cu ata alba si cei care au fost demascati in scandalul MALL ca ascultau ordinele lui OPREA BOGDAN BGS au revenit si au fost instalati de VASILE BLAGA SI BASESCU LA POSTURI MAI CALDE SI MAI BANOASE SI NORMAL CA VOR CU ORICE PRET SI PRIN ORICE MIJLOCE SA-L INFUNDE PE Eugen Preda. Nu o fi coala de hartie PREDA dar nici AL CAPONE al Romaniei nu este. Este o facatura ordinara si se vrea cu orice pret CAPUL LUI EUGEN PREDA. Cum sa feliciti ,sa ridici in grad, sa multumesti unor gradati inainte sa se dovedeasca cu dovezi concludente cu probe incontestabile vinovatia lui PREDA?????Deocamdata se fac cercetari se fabrica probe se cauta si se platesc martori sub acoperire dar NU ESTE FINALIZATA CERCETAREA! Cred ca BASESCU SI BLAGA s-au grabit cu multumirile anticipate, daca se dovedeste ca EUGEN PREDA nu este vinovat se retrag multumirile si avansarile in grad?????? Daca apare o minte isteata care dezleaga acest dosar KAFCA si dovedeste ca este o facatura ce mai declara BASESCU SI BLAGA SI PROCURORUL DIICOT CODRUT OLARU???????? Daca PREDA se ocupa de droguri de 7 milioane euro, de arme furate de ce nu are nici un ban in cont, de ce nu locuieste intr-o vila in buricul Bucurestiului, la 7 milione de euro cred ca el si familia lui trebuia sa traiasca in mare huzur si lux nu in apartament in Militari. Dar interesele politice ale unora sunt atat de mari incat nu conteaza ca se fabrica probe pt. a infunda in puscarie un om. Importanti sunt banii si puterea si scaunele stabile,restul oamenilor pot muri nu intereseaza pe nimeni de la putere.

  9. DIN COLECTIA DE ABERATII ORIGINALE
    Massmedia infratita “in cuget si in simtiri” cu politicienii atunci cand, ne-au atacat fara prea multe menajamente, aruncand un “stigmat” impotriva propriei armate, numind-o “de lux”, pentru venituri de la 7-800 lei la 1700-2000 de lei, marea majoritate, folosind toata recuzita din dotare pentru a murdarii aceasta institutie, invrajbind milioane de pensionari romani si in general milioanele de romani impotriva propriei armate si nu numai, institutii intre ele si mase de romani unele impotriva altora, unii au stat ca strutul cu capul in nisip, ascunsi, au iesit ca hienele, massmedia, a ajuns sa strambe din nas, cand a fost anuntata ca trebuie sa plateasca taxe si impozite la stat, pentru ca orice venit trebuie impozitat conform legilor fiscale, cand semeni vant, culegi furtuna, au atacat armata pentru venituri de cateva sute de lei, dar, fratii de “coalitie”, politicienii, foarte grijulii cu propriile buzunare “doldora” de lei si valuta dar care in acelasi timp au falimentat bugetul tarii, s-au intors si spre ei, asta e, toti trebuie sa plateasca impozite si taxe la stat, nu doar sa-i atace pe altii miseleste ca trebuie sa plateasca, nu e nici o bucurie, doar tristete, statul ar trebui sa ne apere drepturile dar, am ajuns sa ne aparam noi drepturile in fata statului, statul ar trebui sa fim noi, marea masa dar, statul se pare ca a ajuns un mic grup fara scrupule, ce ne mai ramane de facut, trebuie sa ne gandim, putini vor face putin, multi vor face mult, asta e…OARE CIND GUVERNANTII ROMANI VOR IMPOZITA SI FISCALIZA MARILE AFACERI BANOASE ALE CLERULUI RELIGIOS CARE ESTE PLATIT CU SALARII SI PENSII DE LA BUGETUL STATULUI ? Conform art.29,pct.3 si pct. 5 din Constitutia Romaniei,cultele religioase sunt autonome fata de stat,libere si se organizeaza potrivit statutelor proprii.Legiuitorii si guvernantii anteriori Dvs.au actionat in dispretul acestor principii constitutionale,oferind diverselor culte religioase donatii,subventii,scutiri de impozite si taxe,salarii pentru slujitorii lor,toate din bani publici.In fapt,slujitorii religiosi de orice fel sunt prestatori de servicii religioase platite destul de substantial de catre practicantii diferitelor religii,situatie care ii identifica cu alti liber profesionisti,cum ar fi avocatii,notarii,scriitorii,cantautorii,etc..Din aceasta cauza,sustinerea lor financiara din banii publici contravine flagrant principiilor fundamentale de drept.Parlamentarii si guvernantii care au acoperit prin lege privilegiile cultelor religioase si ale slujitorilor acestora au urmarit manipularea cetatenilor indoctrinati religios.

    Fata de aceasta situatie inacceptabila intr-un stat modern si laic,va rog sa luati masuri de anulare a actelor normative care stabilesc privilegii pentru cultele religioase si slujitorii acestora,astfel :
    -Anularea actelor normative prin care s-au acordat cultelor religioase si slujitorii acestora donatii,subventii,scutiri de impozite,salarii,din averea publica.
    -Extinderea normelor fiscale asupra tuturor activitatilor cu caracter economic desfasurate de culte religioase.
    -Recuperarea donatiilor si subventiilor acordate cultelor religioase,prin actiuni administrative sau judiciare,in toate cazurile in care acest lucru este posibil.

    Cetatenii romani care doresc sa sprijine vreun cult religios o pot face pe cont propriu,fara a angaja banii publici. Ca multi alti contribuabili nemultumiti de privilegiile religioase,astept masuri de reinstaurare a Legii in acest domeniu. ”
    Reducerea cuantumului PENSIEI echivaleaza cu o expropriere si poate fi atacata in justitie si la CEDO. Această reglementare nu poate fi anulată, căci legea nouă acţionează numai pentru viitor, cu excepţia legii penale mai favorabile. Este un principiu de drept, care se găseşte în toate legislaţiile europene, cu excepţia dreptului anglo-saxon.
    Având în vedere cele de mai sus, drepturile de pensie, respectiv drepturi băneşti, nu pot fi recalculate retroactiv, ci numai pentrui viitor. Orice altă idee în acest scop este lovită de nulitate absolută, indiferent de artificiile invocate de unii “Şeitani”, precum că dreptul la pensie este numai latura abstractă, cuantumul putând fi modificat. Aceasta este o aberaţie juridică.
    DEJA CURTEA CONSTITUTIONALA A LITUANIEI A CREAT UN PRECEDENT , PRIN DECLARAREA UNEI LEGI SIMILARE CU CEA A LUI SEITAN-BOC , DREPT NECONSTITUTIONALA , DE REDUCERE A PENSIILOR . SA VEDEM DACA SI ROMANIA MAI ARE CURTE CONSTITUTIONALA SAU NU.

    Cu tot respectul

  10. Mi-a placut titlul sub care ai inchegat seria de articole…Asta am simtit si eu imediat dupa alegeri:

    Pierdut…mă misc printre voi incruntat de povară,
    cu sufletul mort, mirosind a ocara.
    Mi-e scârba de toti si mi-e scârba de vară
    De chipul meu tras si de stirea de seară.

    Mi-e scârba de toti si mi-e scârba de toate,
    De umbre târzii, de cuvinte, de şoapte…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.