Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Puterea s-a clătinat. Ponta a trădat?

Similar Posts

152 thoughts on “Puterea s-a clătinat. Ponta a trădat?

  1. Deocamdata nu a facut nimic. Doar a spus ceva. Nu cred ca va trada, pentru ca nu are absolut nici un motiv. La guvernare vor ajunge fara PDL, Nastase va castiga procesul pentru ca ineptii astia nici sa faca un dosar nu stiu. Iliescu probabil ca va muri o data si o data.

  2. Ponta e copilul lui Basescu de foarte mult timp.Base are niste dosarele penale la adresa mapetzului de Ponta.Ganditi-va la eliminarea fortzata a lui Geoana…cine se dadea cu curu’ de pamant ca ”sa dispara Geoana” si alta nu? Geoana era incomod pt Basescu,dar micutul Ponta a presta cum a dorit stapanul si a rezolvat problema.
    Cat despre TRADARE …nici nu poate fi vorba! A fost CACEALMA! Basescu le mai arata inca o data ”ho’s the daddy”,iar Ponta isi da doar arama pe fata!
    Desi nu halesc Antena 3,tre sa dau laudele cuvenite pt Ciutacu si Oana Stancu in em.de ieri. S-a vazut clar ca sunteti cu capul pe umeri….FELICITARI!

  3. In general il apreciez pe Sova pentru ce spune dar aseara chiar a avut o atitudine de ciocoi, care arata care e fondul actual in PSD (adica la toti le curg niste bale dupa statutul de ciocoi suprem a lui Basescu).

    Iar treaba cu Ponta e o constructie securistica de nivel inalt, via Washington, motiv pentru care Ponta nici n-a catadicsit sa apere aparentele…. Stie ca are deja spatele asigurat motiv pentru care de ce atata graba sa cada Basescu ?

  4. Ponta ori e prost ori e securist, si cum toti politicienii nostri sint urmasi de politruci si securisti, inclin sa cred ca mai degraba este un puisor de securist chemat la datorie in fata parlamentului, sa faca frumos. Daca-i ordin de la sefu … cu mare placere tov. Base !

  5. Victore,
    Actiunea lui Ponta este jalnica o sa vedem peste putin timp daca a tradat,eu cred ca nu s-ar putea sa fie o intelegere sa procedeze,sa-l izoleze pe basescu cum a facut tariceanu,iar pe tote posturile tv.se intreaba de ce nu s-a decretat stare de urgenta simplu:nu mai puteau sa faca jocul cu schimbarea guvernului,ieri era cazul ca Ponta sa bata cu pumnul in masa pe tema nametilor si toti parlamentari USL ar trebui sa faca acest lucru acum,o pot face mult mai usor decat PDL-isti si sunt euforici acum,dar pe UNGUREANU este o mare presiune si nu trebuie slabit

  6. Victore,
    Actiunea lui Ponta este jalnica o sa vedem peste putin timp daca a tradat,eu cred ca nu, s-ar putea sa fie o intelegere sa procedeze asa,sa-l izoleze pe basescu cum a facut tariceanu,iar pe tote posturile tv.se intreaba de ce nu s-a decretat stare de urgenta simplu:nu mai puteau sa faca jocul cu schimbarea guvernului,ieri era cazul ca Ponta sa bata cu pumnul in masa pe tema nametilor si toti parlamentari USL ar trebui sa faca acest lucru acum,o pot face mult mai usor decat PDL-isti si sunt euforici acum,dar pe UNGUREANU este o mare presiune si nu trebuie slabit

  7. interesant cum au evoluat lucrurile…
    dn. ponta avut un discurs echilibrat in care a spus ferm, dar fara excese verbale sau atacuri la persoana exact ceea ce USL are ca obiective politice:
    – explicat de ce USL nu este la dezbateri
    – de ce nu voteaza noul guvern
    – a salutat demisia lui Boc
    – nu este de ajuns o schimbare de forma ci una de fond
    – miniştrii sunt numiti fara cvorum
    – prezentat proiecte ale USL etc…
    nu gasesc o singura fraza in acest discurs care sa va indreptateasca pe dumneavoastra sau altii sa foloiti afirmatii ca “tradare”. Argumentele pentru aceasta afirmatie nu le-ati prezentat!
    In afara faptului ca nu a avut un discurs isteric sincer nu gasesc nimic ai reprosa. Daca da va rog sa aduceti argumente.
    Spuneti dumneavoastra: “….nu halesc povestile cu adevaratul discurs european, inventate in sprijinul unuia care acum doua saptamani nu-i scotea pe ceilalti din nazisti, hoti, banditi si-i anunta care-i ordinea arestarilor….”
    Imi amintesc bine ca domnul ponta vorbea despre domnii Boc, Igas dna. Udrea etc…
    Nu stiu daca ati remarcat dar nici unul dintre acestia nu face parte din noul govern. Ce trebuia sa faca in aceste conditii?
    – Sa vorbeasca mai departe de Boc, Udrea si Igas etc atunci cand acestia nu mai sunt in govern?
    – Cred ca dimpotriva la o miscare radical a pDL si Basescu cu un govern complet nou nu poti aduce direct acuzatii serioase atata timp cat persoanele acelea sunt necunoscute si nu au apucat sa faca mai nimic. Cred ca este o strategie corecta de a te plia la aceasta miscare si ati economisi gloantele pe mai tarziu. USL are numai de castigat pentru ca ar putea spune in curand sau in viitorul apropiat ca a asteptat ca noul guvern sa-si intre in paine dupa care sa inceapa “vartos” o critica sustinuta. A critica dur inca de la inceput pe unii care nu s-au remarcat cu nimic te face mai apoi necredibil! Daca tu i-ai criticat asa de la bun inceput nu demonstrezi decat ca tu ca opozitie esti mai degraba interest de ciolan decat de agenda cetateanului.
    – Din contra gestul liberalilor de a se “intruni in sedinta” si a dezbate ce? – este unul neprietenesc. Cu alte cuvinte, ia sa ne adunam noi si sa analizam tonul si continutul discursului lui Ponta incercand sa capitalizezi nemeritat pe spuza ta calitatea de “adevarat opozant!”. O concurenta de neam prost! Inchipuiti-va ca intre prieteni sau intr-o echipa sunt unii care te acuza de tradare pentru o singura actiune mai putin reusita in opinia ta. Sa luam fotbalul ca va pricepeti!. Pai daca are unul un moment mai prost, rateaza ceva, da o pasa gresita inchipuiti-va ca ceilalti coechipieri il acuza de tradare si de joc cu echipa adversa. Ce argument sa aduca bietul jucator? In schimb prietenii adevarati se vad atunci cand este greu! Adevaratii coechipieri il incurajeaza, merg sa bea o bere etc… Nu-l dau in gat si nu-l arunca in gura “presei” , “portocaliilor”, ciomagarilor etc… Adevaratilor prieteni nici nu le trece prin cap cuvantul “tradare” pentru ca ei il cunosc bine pe jucator. Asa ca gestul liberalilor de a convoca sedinte, de a se destainui presei pe surse sau nu, sau nelamurirea imediata in privat a scandalului, aplanarea, apoi incurajaraea ferma a jucatorului nu este fair play si asta mai degraba as numi-o joc incorrect decat discursul domnului Ponta.
    – Scandalul este exagerat si nu este pe masura discursului. Agenda publica a fost schimbata si asta de catre “prieteni” PNL prin dn. Antonescu cu convocarea sedintei plus prieteni de la Antena3. In loc ca acele “vorbe grele” pe care le cereati din partea lui Ponta sa le spuneti dumneavoastra noului Guvern rezultatul a fost ca guvernul Ungureanu a scapat de atentia dumneavoastra si nu am auzit nici pana acum ca cineva sa vorbeasca despre acest govern fantoma.
    – Rezultatul acestei campanii de presa a Antena 3 este mult mai eficienta decat propaganda portocalie. Dincolo de faptul ca il detestati pe basescu s-ar putea sa fi obtinut contrariul a ceea ce va doriti. Chiar daca nu sunteti partenerii media ai USL oricum ai intoarce-o pe toate partile, acest regim nu poate fi invins decat de catre USL si asta in cazul in care sunt uniti.
    – Acele “servicii” despre care vorbiti si sunt implicate atat de negative in politica sa stiti ca nu sunt numai in media portocalie..daca ar fi destepti, si nu-I banui ca n-ar fi, cei mai eficienti sunt cei care ti se dau prieteni sau care se pretind a fi de partea ta. Vorba aceea “fereste-te de prieteni ca de dusmani…”
    – Dn. Ponta in toata activitatea sa politica nu a dat vreodata semne de “lingau politic”. Este un tip temperamental dar cred, atat cat cunosc eu oamenii, ca nu are stofa de tradator. In schimb dn. Geoana da…l-am simtit de mult si nu m-am inselat. Si logic vorbind, in aceasta situatie cine ar trece de partea lui basescu? Chiar tradator sa fi? Tradator si pe deasupra si prost! Deci o simpla analiza prin absurd si vedem ca este cusuta cu ata alba…
    – Ma deranjeaza activismul “anti basescian” si atitudinea “Tu estei tradator!” sau eu sunt mai “anti basescu decat tine!” al acelora care in 2004, referendum, 2009 etc l-au votat pe basescu. Sa-l vad pe dn. Radu Tudor, dn. Ciuvica (constant anti PSD inca de mult…) ca dau lectii anti basescu acelora care s-au luptat politic inca de la inceput cu basescu este prea mult. Parca ceva hartie igienica nu strica…PNL l-a adus la putere pe dn. Basescu si asta nu trebuie uitat!. Acest monstru este rezultatul trocurilor politice si ale combinatorilor aliantei DA. Acestia au facut ca prin minciuni un adevarat “om politic”, vorbesc de dn. Nastase sa fie calcat in picioare. Tot cu adevaruri spuse raspicat si vehement de catre alde ciuvica si altii. Sa nu uitam in aceast suita si PC dn. Voiculescu pentru care “tradarea” este ceva banal. El a fost acela care dupa ce a mers alaturi de PSD la alegeri, culmea, sa treaca apoi in barca adversarului. In acest caz nu mai este vorba de presupunere ci de un fapt dovedit. „Tradarile“ uitate…

  8. Singura voastra salvare sunt protestele in strada. Le-ati oprit, l-ati pus la zid pe Antonescu. Cu voi in strada si sloganuri “PSD troc cu PDL”, Antonescu poate lupta cu ciumele infratite ros-portocalii! Puterea PSDului sta in disparitia protestelor.

  9. Vad ca se cauta scuze lui Ponta. Ok.
    Dar sa vad si eu un raspuns care sa stea in picioare, sa aibe logica fata de continutul discursului. Tara e sub nameti si sub dictatura Base si eu fac frectii la noul guvern.
    O fi fost si el lovit de flacara violet a lu Manole?

  10. @Drujbaru

    Hello,e o parere la comentariul tau,care e PUBLIC ! Intelegi mata’ ? Daca nu vrei reactii la ceea ce scrii,vezi ca “igzista” mess-ul !

  11. Hillary Clinton are pagina pe facebook. Toti cei care considera ca ponta este doar un impostor postati un mesaj scurt. Max 4 fraze. Sa-i facem lui tonta o vizita penibila in America!

  12. @Cristinuzzu,
    E-adevarat ca Romania-i un punct mic, dar eu sunt convisa ca un ochi chior macar, sta si pe ea, ca la foametea licuriciului nu vrea sa piarda nici o farama.Si convinsa fiind de asemenea ca in Europa nu se gasesc slugarnici mai de soi care sa fie gata sa-si puna poporul la dispozitie pentru experimente eugenice(sper ca sti ce-i aia Eugenie si ce scop are!)inclin sa cred ca nu ne scapa din ochiul chior. Ca doar nu ma refer la bogatiile subsolului.

  13. Si inca ceva , Victore …
    N-ai idee ce au reusit sa ma scoata din pepeni postacii rosii , care , aproape mai abitir ca cei portocalii , incearca sa ne convinga ca noi suntem prosti ca nu intelegem geniul micutului Ponta si nu ca ei (pt. ca si Iliescu “a facut-o lata”) si-au dat cu stangu’ n’ dreptu’ ca tampiti sau , mai repede , ca nesimtitii (pt. ca in fuga dupa propriile interese si-au “bagat picioarele” in cele ale aliantei !!!) . 😡
    In loc sa-si ceara scuze si “sa-si puna cenusa-n cap” pt. gafele facute , ei , cu tupeu ( exact ca portocaliii ) , incercau sa ne convinga ca negru-i alb … 🙄 Bleah !

  14. De ce nu l-ai intrebat pe Hausvater câte mașini a dezapezit el azi?
    Sau culții sunt scutiți?

    Exista și demagogie de artist în turnul de fildeș!

  15. Domnule Ciutacu, cunt un admirator al dv. si al postului A.3 si de aceea va rog sa lasati mai usor criticile la adresa lui Ponta, nu pentru ca eu as fi un sustinator al lui sau al partidului pe care il reprezinta – sunt apolitic – dar haideti sa lasam acesti oameni sa-si faca treaba. Am vazut cateva fragmente pe B1 Tv in care udrea tot are ceva cu Voiculescu. De ce sa le dam apa la moara? Haideti sa-i acordam prezumtia de nevinovatie lui Ponta si sa mergem mai departe cu ceea ce avem de facut, adica sa-l dam jos pe base.Daca acum ne invrajbim intre noi, ma refer la partidele din opozitie, se va alege praful de toate miscarile de protest din tara si postul dv. va avea o mare vina in acest sens. Va rog sa intretineti starea de revolta pentru ca altfel se alege praful.
    Cu stima si respect un fost ofiter al aArmatei Romane, actualmente asistat datorita nemernicilor care ne conduc.

  16. Nu a tradat si nici nu va trada! Are 60% in sondaje, ce motiv ar avea sa treaca de partea unui partid detestat pe veci in Romania! In discursul lui a persiflat noul guvern si a abordat foarte corect tonalitatea joasa! A spus clar si de nenumarate ori ca daca Ungureanu si sclavii lui indeplinesc 15 puncte mari si dureroase pentru romani, atunci au sustinerea usl – in traducere libera – NICIODATA! Cine mai este atat de prost sa creada ca acest “guvern” va rezolva oricare din cele 15 puncte sesizate si din cele 1000 de puncte nediscutate inca!!!!

    Oricum, orice actiune are si reactiune. Antonescu a mai castigat din electoratul PSD si chiar din cel PDL-ist, in urma acestui discurs!

  17. Nu stiu daca precedentul mesaj a ajuns la dv. dar va rog inca o data sa nu ne dezamagiti si sa faceti ca actiunile de protest din tara sa inceteze datorira felului in care dv. tratati acest subiect cu Ponta. Nu vedeti ca sacalii de la putere asta steapta? Vedeti ce spune udrea pe B1 si o sa va dati seama ca nu facti altceva decat sa le intretineti ura si bataia de joc la adresa noastra a tuturor.

  18. Superba emisiunea. Felicitari!

    Efuziunile mistice ale domnului “un singur vot” au fost un pic out of place, dar nu a fost nici pe departe jenant sau penibil (vezi cazul procurorului de la Arad / Timisoara).

    Toti invitatii (si moderatorul :P) au fost la inaltime. Good job!

  19. Victor, oau… l-ai adus pe nebunul Pietei, adica pe otvistul care era sa manince o mama de bataie in Piata dupa ce s-a prezentat la otv ca fiind un lider al pietei… asta e mai mult tolerat acolo pt ca flutura bine steagul

    pe mine nu m-a pus nimeni sa merg acolo si nici pe cei de acolo, singurul lucru care ne-a adunat si unit a fost URA fantastica fata de javra basescu… mare minune daca nu maninca bataie miine pt cretinismele pe care le-a debitat acum

    iar cit priveste regizorul… e bine sa fii idealist dar ce-i prea mult strica, bate cimpii cu seninatate si nici nu stie in ce directie sa o ia… nu-i bai pt ca a fost simpatic

    Harnagea a fost cel mai apropiat de realitate dar tin sa-i spun ca primul care o sa incerce sa fie lider in Piata o sa manince si bataie (in fapt le-am si dat suturi in cur fizic la destul de multi infiltrati pe acolo)… Piata nu mai suporta lideri… am impresia ca asta nu a inteles nimeni din cei de afara

  20. – d-l Hausvater: mistic, nerealist (exemplul lopaticii imi aduce aminte de
    ala micu’ ce riciia prin zapada si-o ardea ca maître d’hôtel al soferilor turci),
    mi-a placut insa concluzia cu scosul din rahat;
    – d-l Avramuta: mistic deasemenea (“aripa zen”), ancorat in anii ’90, intentii
    bune dar nu prea practice, nu tocmai coerent, vorbit din feeling-uri, foarte
    subtire cu argumentatia (e.g. faza cu Basescu, faza cu zerotv);
    – d-l Harnagea: obiectiv, pragmatic.

  21. Otevistul ăsta bărbos e şi drogat? Altfel nu-i înţeleg “raţionamentul”. Şi “Pieţele” din ţară au fost aranjate? Eu mă duc acolo în “piaţa” mea, zi de zi, pus de securişti? Pe Târgu-Mureş-eni (prima Piaţă)i-au scos securiştii lui băsescu? Să fim serioşi! Sper să i se reţină chipul şi să fie alungat din Piaţa Universităţii creinul ăsta care are neobrăzarea s-o maculeze.

    P.S. Discursul lui Ponta?! Perfect! Oricât de inadecvat a părut unora (eu mi-aş cataliza atenţia pe primii doi care au lansat isteria, primul ar fi B.Chiriac, de la studioul A3 din Parlament. A fost cumva reactivat? ) nimic nu mi s-a părut inadecvat. Ba chiar m-am simţit uşurat că nu vor mai avea portocalii motiv să-i spună ba isteric, ba imatur.
    L-am urmărit cu mare atenţie, a vorbit în numele USL-lui, nu a recunoscut acest guvern, a fost punctual,a avut inteligenţa de a prezenta (sub inadecvata adresare, mie mi s-a părut subtil ironică :P) cele mai importante puncte din programul USL (cel despre care puterea urlă peste tot că nu există)la o oră de maximă audienţă. Am intuit şi isteria care va urma. Am fost foarte atent să-l văd pe primul “indignat” şi l-am văzut. A fost suficientă vocea lui, ceilalţi l-au urmat indignându-se pe bune, “bulgărele” securiştilor a fost pornit. Deşi mulţi îşi ies din minţi când li se spune “revedeţi discursul”, ar fi bine totuşi să o facă. Să fim atenţi la viitoarele “şopârliţe”.

  22. Puterea a luat o gura de aer. Spun cu speranta …. poate este ultima gura de aer! Schimbarea puterii in Romania nu va reprezenta neaparat imbunatatirea starii generale a societatii. Venind la putere, USL va profita din plin de tot ce a facut PDL in suprimarea privilegiilor acordate cetatenilor acestei tari si spun privilegii deoarece despre drepturi nu poate fi vorba. Oricine va veni la putere va profita de inertia si letargia unor oameni subjugati sub alte greutati si probleme decat suspendarea democratiei.
    Ponta a tradat? Pai e oare posibil sa mai stea inca 4 ani in opozitie? in mod sigur nu a tradat relatia cu partenerul / coordonatorul sau MRU. Oricum, USL a fost un spectacol pe cinste.

  23. Victor,
    a fost un de discurs. toti il vrem jos pe Basescu dar nu vrem sa auzim doar asta Jos basesecu si jos pdl. Dl Ponta a oferit un altfel de mesaj si din punctul meu de vedere a fost foarte ok. Omu a prezentat 15 proiecte pe care USL vrea sa le implementeze. Daca cei din guvern vor initia unul di aceste proiecte este normal sa le sustina si USL. In plus a adjudecat problema autorilor acestor proiecte (USL), acest lucru va fi foarte util in campanie.
    Deocamdata nu cred ca e cazul sa ne hazardam cu alte scenarii si sa-l luam la “face value”. Oricum personal desi imi place constanta liniei politice adoptate de Antonescu, m-am cam saturat de acelasi discurs antibasescian si antipdlist (pe cine mai convinge, deja stim ca pdl si basescu sunt raul…) si trebuie sa treaca la solutii. Din acest motiv, discursul lui Ponta a fost foarte ok. Iar cel putin deocamdata pentru mine Ponta este peste Antonescu.
    ps . Asta in caz ca nu face ce sugerati voi si se alatura pdl, un lucru pe care eu nu l-as putea digera in nici un fel
    Numai bine
    Radu T
    pss pt toti pdlisti si basisti am si eu un mesaj. Pana la urma din evolutia ultimelor zile cel pe care il blamati atata (Oprisan de la Vrancea) s-a dovedit a fi un om si nu lipitori ca toti acolitii lui basescu-udrea-anastase-olteanu.

  24. Singurul motiv pentru care o sa pastrez legatura cu tine si implicit cu presa e analogia Siria-Romania.Si Libia.Adica varsarea de sange.Primavara va veni.Abia acum inteleg insistenta cuiva in legatura cu serviciile secrete romanesti.Ponta si Antonescu sa se descurce pe cont propriu.Sper sa ma insel.Din momentul asta ma mai intereseaza doar viata oamenilor.

  25. P.S. De urmărit şi reacţia lui Ungureanu ori de câte ori Ponta i se adresa (şi a făcut-o de vreo 15 ori, bravo lui!)cu “domnule prim-ministru desemnat”. Ungureanu (foindu-se şi înfuriindu-se pe măsură ce asculta) înţelegea, cum am înţeles şi eu (şi mulţi dintre cei cu care am discutat)că i se spunea “prieteneşte” că nu-i altceva decât unealta de semnat hotărârile altuia.

  26. as aprecia extrem de tare daca v-ati tine sfaturile si indemnurile pentru voi. nu-mi amintesc sa va fi solicitat consultanta pe partea de meserie.

  27. Singurul lucru pe care i-l reprosez lui Ponta este durata discursului.M-a convins sa votez USL.Acum cativa ani am urmarit cu atentie discursurile candidatilor pentru parlament in Anglia.N-am vazut atata isterie daca un candidat gresea cu ceva,asa cum am vazut aici.Poate daca tonul discursului ar fi fost violent atunci,sigur n-as fi avut parte de cresterea decibelilor pe televiziuni.Am impresia ca a ti cazut in capcana intinsa de securisti in frunte cu Satana.Sa nu uitam ca Basescu l-a sunat personal pe Ponta,tocmai ca sa creieze disensiuni intre cei doi.Va jurati ca n-o sa votati Usl,nu va obliga nimeni,deci va ramane sa votati pdl sau DDD.Vreau sa ramaneti niste lorzi in presa asa cum v-am considerat pana acum,si sa va stapaniti furiile,critica se poate face si cu un ton calm.Puteti intra in politica si atunci aveti posibilitatea sa ridicati tonul pana nu se gaseste cineva sa va trimita pe centura cum s-a mai intamplat.Va rog mai multa atentie,ca securistii va lucreaza si pe voi si va tese panza de paianjen si nici nu va dati seama.Toata aprecierea pentru cetatenii din piata Universitatii dar va spun sigur ca acolo sunt si baietii de la manastirea Secu.

  28. @Victor

    Cu atitudinea asta risti sa rămâi înconjurat numai de lăudători! Iar asta dăunează grav sănatății! Ultimul sfat. De azi! 

    @ ŞuKăRiT
    De acord!

  29. @FuXi: n-am nevoie nici de laude, nici de sfaturile voastre. marginiti-va la a comenta, chiar si depreciativ, daca simtiti nevoia, textele supuse dezbaterii. duhovnicii-s la manastiri
    @ŞuKăRiT: da, i-au vandut taranistii droguri. pe dolari falsi, trasi la tiparnita din subsol

  30. Si totusi, Ponta nici o explicatie? Ne da de lucru cu nervii capului si…nimic? Sau am pierdut eu faza?!

  31. @@ŞuKăRiT
    Imi pare rău. Am citit în grabă.Sunt de acord numai cu P.S.-ul. Prima parte mi se pare cam furioasă și intolerantă.

  32. Ieri, Oana Sîrbu avea dreptate: Victor Ponta, deşi nu mic la stat, nu e om prost de felul său, dar, evident, nu are talent de pamfletar, ceea ce eu am văzut că s-ar fi vrut (înainte de de explicaţiile sale ulteriore). Dacă atunci cînd oferea sprijinul cu condiţia ca… (1-15), adică niciodată, atunci cînd îi ura succes lui MRU în perspectiva alegerilor (n-a spus din noiembrie, ci din noiembrie, adică la termen, sau mai devreme, în nici un caz din 2013), succesul premierului Mugur Isărescu din 2000, făcînd aluzie la dispariţia PNŢCD (cu trimitere la PDL) şi la victoria PSD (USL) sau atunci cînd încerca să dea în “premierul” Băsescu reproducînd o tiradă de-a primarului Băsescu despre “premierul” Iliescu, dacă atunci cînd… reacţiile au fost cele scontate, lumea n-ar mai sta trează la miezul nopţii pentru a-l urmări pe Mircea Badea, ci pe el (Mircea Badea dă dovadă de o modestie absolut nelalocul ei, nerealizînd că este inegalabil, prin sincera dezamăgire de prestaţia celui care, declarat s-a vrut a fi ironic). Dacă tăcea… Pe mine personal m-a deranjat, înainte de a deschide gura, compania socrului, dar, recunosc, e o chestie personală, avînd cîndva o dispută verbală publică, pe cînd era ministru al agriculturii şi, îi reproşam eu, nu şi al siviculturii, cum dicta fişa postului pe atunci (2003), lăsînd pădurile pradă “secuimii”. După ce Ponta a prelungit cu trei sferturi de oră (includ şi “replica” lui MRU) emoţiile majorităţii constituite şi cu tătari zburători nocturni, precum cucuvăile de la Palatul Cotrocescu (neapărat cu afixul -escu, al titularilor foşti, actual şi, sper, viitor), nu m-a mirat ce a priceput şi ce a mai branconat impetusul domn Ingaş, că tovrăş (al meu) nu pot să-i spun, vădit de una, de alta, pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale. Nu m-a mirat nici faptul că MRU a speculat momentul (două acte şi-un antract), pe care, vorba unui autodeclarat minoritar, nu-l consider exagerat de cult în cap (eu am învăţt, am crezut şi am ţinut minte că ar fi o condiţionare legică între gîndire şi limbaj, aşa că nu pot ignora faptul că suplimentul sau supleantul CC al UTC vorbeşte şi azi despre Ministerul Afacerilor Interne, chiar în sediul celui al Administraţiei şi Internelor, că le mulţumeşte de dimineaţa pînă seara “tuturora” sau că a descoperit în Casa Poporului “principalul” for legislativ. Are “şcoala” funcţiei pe care o cumula “desemnatul”. Nu mă miră nici demonstraţiile lui Vali Stan, cel care s-a dat şi la (cool)Mogul fără a-mi trece prin cap că locul lui în grila Antenei 3 ar fi periclitat (la începutul anilor ’90 pe cînd lucram la un ziar fără cocurenţă în piaţa sa, noi coproprietarii membri ai consiliului de administraţie, ai comitetului director şi ai colegiului de redacţie ne-am gîndit să mai scoatem un ziar “concurent”, pentru a stîrni replici, controverse, deci pentru a stimula interesul; ăsta cred că e rolul lui Vali Stan în grilă, rol care, nu încape îndoială, nu poate fi jucat decît de un om bine mobilat, inclusiv cu bibliotecă şi electrocasnice). M-au mirat şi întristat înverşunările celor trei pe care – desigur, alături de mine (care am publicat şi interviuri cu “nemuritori” pe bune din Academie, deci care am avut repere)- i-am inclus în top 100 cei mai deştepţi carpato-danubiano-pontici, adică Ciuvică (n-am găsit altă rimă), Ciutac (rimă pe banda stîngă) şi Mircică (scuze, Badea, ştiu că nu-i place), ultimul fiind cel care l-a votat pe Băsescu pentru că alde Năstase au suflat în flacăra fetiţei cu chibrituri şi care ar vota şi cu Simona Sex(nz?)ual pentru dispariţia pxelilor portocalii, dar nu cu o structură conţinîndu-l pe Ponta. Înţeleg, şi eu am avut, nu o dată, reacţii temperamentale (şi plătesc cît nu cred că merit pentru asta) das sufăr pentru că ştiu cu cît se multiplică votul contra (sau abţinerea) lui Mircea Badea. Ce se întîmplă de-o vreme la Antena 3, cu mult înainte de “inadecvarea” (scuze, profesore Bogdan Teodorescu, că era să te uit, dar, în mintea mea, aveai locul în top de la sine înţeles!)lui Ponta mă sperie. Cum s-a declanşat fenomenul Piaţa (pieţele) Universităţii, fenomen care m-a făcut să vorbesc la trecut despre includerea mea în acel top pentru că am văzut acea concentraţie uluitoare de inteligenţă), Antena 3 a lansat, prin “politologul”, cultivat asiduu, Barbu (omonimul a doi miniştri PDL-işti, cu aceeaşi iniţială ca Băsescu, Blaga, Berceanu, Boagiu, Boureanu etc.), care, sînt convins că se visează (nedîndu-şi seama că e vorba despre un coşmar) rectorul unei noi academii “Ştefan Gheorghiu” a partidului unic Băsescu-PDL, a lansat, deci, ideea că obiectivul Pieţei e jos toţi, inclusiv sau mai ales opoziţia! Acest Barbu m-a făcut să-l uit pe deontologul Pieleanu, cel care consideră că la un miting sindical trebuie ascultată vocea puterii, adică a unui Hoară din hoardă. Dacă “barbii” ăştia vor avea în continuare acces la microfoane, mi-e teamă că la anul vom da vina pe… Ponta pentru al nu ştiu cîtelea guvern Băsescu! Piaţa Universităţii n-ar trebui să fie singura speranţă, pentru că mi se urcă sîngele la cap şi risc un accident vascular cînd văd jandami măturînd carosabilul!
    PS Nu am nici o apartenenţă politică. Dacă aş fi avut, intram în top 10 şi nu eram, eu şi băieţii mei, muritori de foame într-o ţară în care s-a politizat şi piaţa muncii privată…
    PPS Fostul meu coleg de bancă din gimnaziu şi liceu, coleg de şcoală cu Băsescu(nici institut, nici academie, cum afrmă ăsta, echivalîndu-se cu un inginer, ci Şcoala Militară de Marină – Secţia Comercială, o şcoală de ofiţeri ca toate celelalte din epocă, unde se făcea planton, gardă cu pistolul mitalieră cu încărcătoarele pline şi de unde nu se ieşea fără bilet de voie sau permisie) a muri acum aproape 12 ani, în patul său de acasă, după ce-şi exprimase uluire că turnătorul şi scufundătorul de nave a put ajunge primar general al Capitalei! Cum să nu ne împuţinăm ci două milioane aflîndu-ne în al doilea cincinal cu Băescu preşedinte l României?!

  33. Eu ma intreb(deh,retoric)daca mai am voie sa urlu “jos Base” ,pe tarlaua minata a lui Falca,in conditiile in care eu sunt ateu iar “liderul”barbos ma anunta ca totul face parte dintr-un plan al lui Deus…:D

  34. Cu alte cuvinte “raţionamentul” bărbosului cu diplomă (ca să vezi!) este corect. Românii (nemernicii) nu s-au deşteptat, Ţara (care ţară?!o tarla!) nu s-a trezit, degeaba mi-e inima plină de mândrie şi speranţă,degeaba aştept cu sufletul în gât “sfârşitul lumii lor”,nu-i decât o mare fâsâială venită de la Cotroceni prin mâna securiştilor care şi-au reactivat zecile de mii de agenţi pensionari, elevi, studenţi, profesori, avocaţi, ţărani. Asta e? OK,mă consider un dezinformat patetic.:P

    Să ne bucurăm totuşi, VINE,VINE PRIMĂVARA!;)

  35. Aş vrea să spun că repetarea expresiei “domnule prim-ministru desemnat” mi-a părut şi mie ironică, în sensul că, până la a fi şi votat Ungureanu, mai era ceva cale de străbătut. În rest, mi se pare totul la fel de ciudat. Dar la naiba cu discursul!

    Ceea ce vreau eu să amintesc pesediştilor -pentru că nu mai suport – e că DA, PNL l-a făcut preşedinte pe golanul bişniţar de vapor, PUR/PC i-a oferit “stabilitate”, dar PSD a făcut alianţa “de vis” cu el! Absolut niciun propagandist pesedist nu suflă o vorbă despre TRĂDAREA şi ÎNTOARCEREA VOTULUI românilor de la sfârşitul lui 2008!! Lumea a votat PSD după ce a văzut ce a păţit cu Băsescu şi clica, fiind cel mai mare partid şi cu cele mai multe şanse de a ne scăpa de nenorocit. Lumea a votat PSD în 2008 după o campanie electorală în care PSD şi PDL au fost cei mai mari duşmani! Dar lumea a greşit: tata-socru iese, după prima lovitură dată nouă cu alierea cu duşmanul, şi ne-o dă pe a doua, mai tare decât prima, cum că el lucra la alianţa “de vis” de nu ştiu câte luni! Wtf?! Cum aşa? Că totul părea pe dos…PĂREA.
    Iar acum două zile ce face acelaşi tată-socru? Păi, îl duce de mânuţă pe ginere în Parlament… ca să vezi! Iar noi să tăcem şi să nu ne revoltăm, că doar e bine să fii civilizat, nu? ❓

    La începutul anului 2009 Băsescu ar fi putut să devină istorie. Dar n-a fost să fie, din cauza PSD. Atunci, cum naiba să ai atâta tupeu să susţii tot timpul că PNL l-a făcut preşedinte, dar să “uiţi” că PSD a TRĂDAT în 2008 la sfârşit?

    Dar asta-i istorie. Bine ar fi ca acum să nu fi avut acest subiect de dezbătut şi să existe unitate în USL, să reuşim să scăpăm măcar anul ăsta de ciuma portocalie.

    Postacii pesedişti să nu facă greşeala portocaliilor şi a clovnului de la zeroteve, de a insulta inteligenţa votanţilor!

  36. domnu Ponta e mare prieten cu fam.Troaca DIN GORJ-MEHEDINTI, Mihai Troaca pana mai ieri “gazduia” la domeniul de la Cerna Sat ,coferinta tinetetului psd, iar acum e “cadindat” la primaria Pades din partea pdl, oare cine se aseama na se aduna, are multi prieteni domnisorul Ponta in pdl, si mai are si ceva dosare care ii sunt aratate cand deschide gura prea mare, si il supara pe preaiubitul nostru tiran, pardon, presedinte.
    SINGURA SALVARE A ROMANIEI ESTE REGALITATEA, SI PREMIER IOHANIS DE LA SIBIU, ALTFEL DIPAREM CA NATIE. PACAT. DESTEPTATI-VA ROMANI

  37. Micul Titulescu, este de fapt un mare tradator. Pacat de cei ce au avut incredere in PSD, ca ii va scapa de base. psd-isti dati-l jos pe asta, pina nu e prea tarziu. E o javra in devenire. Cum o sa mai primeasca voturile alegatorilor cand e la fel ca portocalii? Pacat

  38. Va salut domnu’ Citacu. Va urmaresc cu drag, poate pe undeva mai mult de cand am citit in introducerea dvs cate ceva despre necazutile pricinuite familiei din pricina “dedicatiei” de a supravietui prin efort propriu nu pe baza de spaga si furt. In ce priveste iesirea lui Ponta acum. E sa spunem o iesire , dupa cum vad eu, un fel de “probai meg”, adica 1,2,3 proba….Ca politician ma astept la el si cei din jur sa profite de orice oportunitate de a accesa puterea( care dupa cat repeta cuvantul, e clar ca il preocupa mult). De o vreme buna, sa spunem de pa la revolutie incoace, am inceput sa vad un patern in accesul la putere si evolutia celor aflati acolo: alegeri, devalizarea bugetului prin tot felul de mijloace pana la limita cand se nasc discutii, apoi eliminarea celor de la putere(care normal raman in opozitie) prin taxarea la alegeri sau cererea de alegeri anticipte. Paternul nu e de fapt aici, paternul este pe undeva mai in spate oarecum. Toti acceseaza bugetul, il zdrobesc in limitele posibile, apoi sunt inlocuiti cu altii care procedeaza in continuare pe acelasi model. Per total de la revolutie incoace ce a ramas la fel sunt cresterea constanta a averilor unui grup restrans care oarecum ramane cam acelasi , cu mici schimbari: baronii. Ma gandeam la jefuitorii de banci, ce meserie au in sange, cat teatru joaca, cate minciuni indruga, cata orientare a atentiei controlata a victimelor si la unele jafuri, a autoritatilor. Apoi ma gandeam asa cum ar arata o echipa de asemena smecheri, utilizand politica si politicienii in scopul devalizarii nu a unei banci, ci a unui buget al unei tari, dar o devalizare repetata. Privit din acest punct de vedere, politica romaneasca si periplul la putere al politicienilor incepe sa semene foarte bine cu un serial gen tanar si nelinistit unde toti sau cuplat cu toi prin rotatie. Sincer incep sa cred ca de fapt nu Ponta, base si boculetz, sunt problema noastra. Basescu poate fi foarte bine o marioneta, pentru ca hai sa fim seriosi, cat de prost trebuie sa fie , cand a dovedit ca stie bine simti pulsul maselor, ca sa nu inteleaga ca daca o lungeste ajunge ca si Ceasca? Am impresia ca tot ce face e nu din cauza ca asa vrea, sau ca e imbatat de putere, ci pentru ca nu are de ales, pentru ca nu el decide. Sincer nu cred ca dupa ce un guvern a curatat sub ochii si cu ingaduinta opozitiei, care normal avea scuza inferioritatea numerica la vot in parlament, a distribuit sume uriase pe te miri ce prostii utile sau inutile, platite la un pret de cateva ori mai mult decat in tarile vecine, mai putem vorbi de un parlament neomogen, din contra…asistam la serialul sus numit, cu regizori baronii, actori parlamentarii, si privitori cu bilet platit noi, prostimea . Deci Ponta, sa spunem, tocmai face cu ochiul unei posibile relatii, ceea ce ne da fiori , si in acelasi timp ne tine cu ochii si atentia orientata la spectacolul menit sa ne distraga de la faptul ca biletul la acest spectacol devine pe zi ce trece tot mai scump, atat de scump ca vom avea de platit datorii mari la momentul trezirii, cand vistieria va fi goala, si baronii, la banii lor, imposibil de atins. Ca oricum pare, ne platim si biletul si tot ce tine de acest spectacol care isi depseste cum e normal la romani, bugetul , cam de cel putin 10 daca nu 100 de ori. Sincer adevarul era scris pe o pancarda in piata: va rugam sa ne scuzati, nu producem cat furati. Nu cred ca vreunul din politicienii de azi vor mai fi cand bugetul va fi minuscul. Atunci vor avea batranetele si libertatea asigurate.

  39. Parerea mea este ca discursul lui Ponta, a vrut sa fie ironic la adresa acestui guvern de caricaturi. Problema este ca ironia a fost prea fina, nu a fost destul de evidenta, si marea majoritate n-au sesizat-o.
    Probabil toata lumea astepta de la Ponta sa dea cu pumnul in masa, sa faca spume la gura, sa arunce cu pantofii in grupul pdl, etc.
    Sincer si eu as fi vrut discursul lui putin mai direct. Cu pdl-ul nu merge cu “fineturi”
    Este posibil sa existe o relatie de amicitie/prietenie sau mai pult intre Ponta si Ungureanu, poate si din cauza asta a ales Ponta un discurs mai subtil cu tenta ironica.

    Nu trageti, e doar o parere. 🙂

  40. Buna seara,

    O mentiune de inceput-ca sa fie clar-Scopul meu principal este sa ma apropii cat mai mult de Adevarata fata a persoanelor alese sa ma reprezinte.

    Citesc mesajele pro si contra V.Ponta – Tare as vrea sa inteleg pozitia celor care gasesc discursul d-lui Ponta ca fiind ironic, civilizat, “neasteptat de echilibrat” ca sa citez din d-na Udrea.

    Ei incearca sa se minta frumos, gasind astfel de scuze(refuzand sa accepte ca ceva ar fi gresit), sau chiar cred ca aceasta era modalitatea prin care opozitia isi intarea si mai mult pozitia ostila fata de putere?

    In plus, de unde ideea asta ca ne-am fi dorit ca V.Ponta sa bata cu pumnul in masa, sa fie violent?

    Ca tot ne indemna cineva de pe blog sa reflectam, hai dara sa reflectam, sa intoarcem pe toate partile ceea ce ni se serveste. Cine isi permite sa trateze cu superficialitate situatia Romaniei si atitudinile politicienilor este liber sa o faca. Cine alege doar dupa ce ii gadila auzul, fara sa se asigure ca ceea ce alege este corect, foarte bine. Dar pentru mine ramane un iresponsabil si un egoist.

    Asadar, poate ar trb sa se mai gandeasca cei pro discurs V.Ponta, si sa priveasca si din alte unghiuri:

    1. Ce cauta un reprezentant al opozitiei in Parlament la investirea noului guvern, cand opozitia se afla in greva parlamentara? cand BAsescu este inca presedinte?

    2. Bun. Prin reducere la absurd sa presupunem ca V.Ponta dorea sa fie si el prezent si sa ia cuvantul, sa fie ironic. Pai, nu te gandesti putin inainte de a actiona daca ceea ce urmeaza sa faci serveste sau nu cauzei pentru care spui ca lupti? Nu te gandesti ca te urmaresc milioane de romani si sunt cu ochii pe tine atenti la fiecare miscare, cuvant, atitudine mai ales fata de putere, oameni care si-au exprimta ff clar dorintele? Iti permiti sa actionezi de unul singur( fara consultari cu partenerii USL) si sa fii doar IRONIC?

    Daca atat de tare dorea sa ia cuvantul, nu putea sa spuna DOAR ATAT:” POPORUL vrea JOS BASESCU si ANTICIPATE. VOI CUI SLUJITI? CINE SUNT STAPANII VOSTRI? ATI INCALCAT Constitutia Romaniei. Ne intalnim la alegeri.” ? Ferm, scurt si la obiect.

    Ce-i cu discursul asta?? si de 43 minute???? ce ai tu V.Ponta de discutat cu guvernul ilegitim?

    D-l Ponta m-a sfidat. NU INTELEGE cerintele poporului, NU STIE care sunt nevoile lui si NU VREA sa fie un reprezentant al poporului roman. Dc ar fi vrut, inteles, ar fi stiut cum sa reactioneze la investirea noului guvern. Clar pentur mine.

    Dc V.Ponta ramane in PSD, am trecut la nehotarati. Mi-am pierdut increderea in el.
    Sa votez cu USL doar pentru a-l indeparta pe BAsescu, nu multumesc.

    A, si pentru cei care acuza ca distrugem USL: dragilor, USL se distruge singur, nu are nevoie de ajutor. Sa pacaleasca pe cine vrea, dar nu pe mine.

    Aceasta este convingerea mea, si aleg in consecinta, SI NU pentru ca spune d-l Ciutacu, d-l Badea, A3. ALEGERILE sunt ALE NOASTRE. SIgur, ma pot influenta, dar TOT EU aleg dc vreau sa ma influenteze sau nu.

    Sa alegeti bine va doresc!

    Ps: @D-l Ciutacu- iertat sa-mi fie mesajul lung. Stiu ca nu aveti nervi sa mai cititi ce debitez aici, dar.. 🙁

  41. Doua posibilitati:
    1. Ponta este foarte bun prieten cu rabi SIE, specialist in studii ebraice, sau (nu exclusiv)
    2. Seful lui Ponta e si seful SIE
    Din aceasta dilema nu veti putea iesi. Am zis! Vorba lui nenea Iancu, din 1883.

  42. ‘Domnule prim-ministru desemnat’
    100% o sa-si faca loc langa celebrele:’sa-mi numeri ouale’ :’sa traiti bine’:D
    Cum ma sa-ti bati joc de toti oamenii care vedeau in USL o salvare,de saracii din piata care tremura de frig.Si pt ce?
    Daca il ducea capu se ducea si in timp basistii se bucurau ca au guvern(Ioan Oltean- ce idiot:))) iesea si le spunea ca oamenii din tara mor pe drumuri si in case din cauza unui fenomen atat de rar intalnit pana acum:ninsoarea:)))
    Am ramas fara cuvinte cand l-am vazut acolo si cum calca in picioare USL-ul.
    Iar Basescu atat a vrut.Acum omul se da cu saniuta:)))
    Ponta prostanescu,catelusu lui Basescu.

  43. Mai Victore nu mai am incredere nici in USL.
    toti sunt cu defecte. voi media incercati sa scoateti ceva bun dar nu aveti cu cine. Poate ca ar fi bine sa cautam oameni care nu sunt/nu au dosare. Oameni care nu pot fi santajati-au dosare curate.

  44. Salut Victor.
    L-am auzit zilele trecute pe Florin Zamfirescu sfatuidu-i pe tineri sa mearga la actorie daca simt ca fara asta nu pot trai. Tu ai mers la Jurnalism fiindca asta ai simtit ca stii si vrei sa faci. Eu sunt profesor fiindca tinandu-i locul unui coleg de facultate am inteles ca ala mi-e locul. Nu spun aici ca toti profesorii, jurnalistii sau doctorii si-au ales mesria din vocatie, dar destui da.
    Cunosti lumea politica si pe fata sii pe dos. Pe cati ii banuiesti ca mor de dragul politicii?Despre ce vorbim atunci ?

  45. Ref. la dl. Ponta: cah, se potriveste cu atitudinea lui din trecut si e atat de pe fata incat parca il aud pe dl. Antonescu ca a avut tot timpul senzatia ca ceva e in neregula dar …

    Ref. la dl. Crin Antonescu: repeta greseala din campania lui Geoana pentru turul 2. Faptul ca nu a facut ceva cand se putea a fost/va fi taxat de alegatori. Libertatea nu sta in aparente. Prefer o relatie unde oamenii isi spun ce au de zis, risca o cearta, decat sa tina in ei. Nu e sanatos si la aparente Basescu e mai bun.

    Asemanari intre basisti si victimele violentei domestice: “Toti sunt la fel”, “Ce, cu altul ar fi mai bine?” etc.
    Asemanari intre Basescu si abuzatori: Se crede perfect, nu are nimic de schimbat, la “interventie” (pauza de voma) vorbea de poporul roman ca de un copil/partener de viata batut si calcat in picioare de el. “Ai indurat, acum o sa fie mai bine”, “Gata, a trecut, a fost vina ta ca nu ai facut ce am vrut eu”.
    Iar faza lui Boc cu “se strica imaginea Romaniei in strainatate” e aceeasi aberatie pe care o auzeam cand eram mica si simteau ai mei ca le scapa situatia de sub control – “te aud vecinii”.

    Am vazut un comentariu pe antena3.ro ca nu avem dreptul sa il judecam pe presedinte. Daca mai invatam mult copii ca “Parintii nu se judeca”, o sa scoatem inca o generatie de adulti care cred ca “Autoritatea nu se judeca”. Ii obisnuim cu ideea ca autoritatea te calca in picioare, te umileste, te abuzeaza si te foloseste pentru binele parintelui etc. Suna cunoscut? O treime din romani nu stiu ca legea interzice sa iti bati copii. Parca pe antena3.ro am citit. E un cerc vicios, daca nu il rupem, putem sa ne slabim vigilenta cu totul, o sa o luam de la capat in nici 20 de ani, ca viata a prins viteza.

    @Drujbaru: Pretul libertatii este vigilenta eterna.
    Let it slide o data, let it slide de doua ori si ajungem la Basescu&Co. Oamenii sunt creaturi ale obisnuintei. Familia mea este precum nefericitii acestia: m-au inchis si m-au batut 15 ani pentru ca nu sunt fidela banilor si aparentelor. Cunosc tipul psihologic: timpul si energia dedicate in mod normal sentimentelor, ei le pun in construirea aparentelor. Profita de orice portita, orice secunda de vigilenta scazuta pentru ca o cauta, o pandesc. De obicei par prea amabili si corecti ca sa fie adevarat si pana se prind oamenii, au ajuns deja unde au vrut – sa conduca si sa influenteze vietile altora. Si acolo mastile cad. Si nu sunt putini.

    Off-topic – Beware of drama, sunt egoista ca scriu asta, dar e mai rau daca tac:
    http://www.antena3.ro/romania/un-elev-din-vaslui-a-degerat-in-drum-spre-scoala-115253.html Nu il cunosc pe copil, dar povestea lui e a mea. Atunci insa nu exista lege impotriva violentei in familie iar profesorii si vecinii s-au facut ca nu vad/inteleg (am fost premianta 8 ani pe bune, cu ridicatul mainii la aproape fiecare ora), deci lipsa de perspectiva, disperarea, nedreptatea, jignirile si teama care sunt acum in tara au fost mereu langa mine. Si atunci oamenii au fost absenti din viata lor – sa lasi un copil sa fie torturat la 2m de tine e lipsa de respect de sine.

    E un subiect lung, dar un lucru vreau sa mai spun: copilul din articolul de mai sus: are acum 15 ani, exact varsta cand motorul meu a ramas fara combustibil si a inceput picajul din ultimii 15 ani. Poate e mai puternic decat mine, dar nu doresc nimanui resentimentele, dezechilibrul si dorinta de a da vina pe ceilalti. Sunt atat de puternice pe cat de mari au fost realizarile. Stiu ca cer prea mult, dar o invitatie in emisiune, unde sa-si spuna povestea (care sper ca include Protectia copilului) i-ar face mult bine psihologic.

    M-am obisnuit cu ideea ca oamenii sunt retardati sau monstrii, imi cer scuze daca m-am exprimat astfel. Eu nu prea am repere, e doar ceea ce simt si ma astept de la gradinita sa am probleme mentale, so I know, no need to tell me. Sa previi e mai usor decat sa tratezi. M-am intins prea mult, scuze, le-am tinut in mine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.