Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Puterea s-a clătinat. Ponta a trădat?

Similar Posts

152 thoughts on “Puterea s-a clătinat. Ponta a trădat?

  1. PNL fiind partid istoric, orice naste de sub pulpana comunismului, ca e un trandafir, trei trandafiri sau un snop, au dorinta feroce sa ii treaca doar in cartea de istorie. PNT-ul are deja o cruce, PDS-Titel Petrescu a fost inghitit de PSD ( ma uit la Atanasiu, venit de la PAC la presedintia PDS si inghitit de PSD-pentru pedigri si ma gindesc ca poate o ajunge in virful PSD, ca merita) . Ce sa urmeze, decit PNL. Dupa ce la dus in spate pe Prostanac si aproape ca l-a facut presedinte, ca orice jigodie a tradat si a facut alianta cu PDL, desi impreuna cu PNL si UDMR-ul ce mergea pe mina PNL-ului, aveau majoritate.
    Acum il cara pe Titulescu care ca orice fin a lu maior si preten la catarama ( cu grade sau fara grade cine mai stie) a lui ungureanu, i-o coace de o sa ii mearga fulgii.
    Solutia? PSD-ul sa il debarce pe Timpilescu de Ponta si poate se mai repara cite ceva.
    Cine are componenta UNPR sa vedem cit si cum a contribuit actualul PSD la formarea acestuia?
    Te apuca amocul, asa pe uscat , fara trascau la bord.

  2. Da, Puterea NU s-a clatinat. Da, Ponta a tradat. Antonescu da senzatia ca ma reprezinta. Ciutacu Victor, Ciuvica Mugur si Badea Mircea-Radu dau senzatia ca ma reprezinta.

  3. Tara este sub nameti, oamenii sunt in situatii dramatice, iar aici se tine langa cu tradarea lui Ponta. Vazand cum se da cu tarnacopul temeinic la temelia USL, pot si eu , draga Victore, sa ma gandesc la o oarece “acoperire” a ta? Se leaga oare atitudinea de acum, cu cea cu manusi, civilizata, de dialog din emisiunile Vorbe grele (Vorbe dulci in aceste cazuri) cand invitati erau Preda, Placinta sau Ritzi? Pot sa fii cum vrei tu (nepoliticos cu cei ce-ti posteaza pe blog), si da eu am telecomanda si in cazul tau o s-o folosesc. S-a ajuns la vorba lui Badea (care acum contribuie la isterie) :intreaga presa e basista.

  4. @dorel: ti-am aprobat acest comentariu doar pentru a te informa, politicos, ca n-am avut-o niciodata invitata pe Placinta. ah, era sa uit, si ca esti un imbecil. foloseste linistit telecomanda, oricum nu pricepi nimic din ceea ce vezi

  5. Ponta nu a tradat USL-ul. L-a tradat numai pe Antonescu. Nu a inteles nimeni ce se pune la cale :
    Alegeri parlamentare in noiembrie.Pana atunci, MRU creste in sondaje.Alegerile le castiga USL-ul, Ponta prim ministru. MRU revine la PNL ( e doar suspendat) si el va fi candidatul din partea USL pt presedinte. Asta n-o stie nici Basescu nici Crin.

  6. ponta s-a umflat in pene ieri si si-a aratat muschii de johnny bravo.cui?nici el nu stie .eu cred ca nu are nici o directie de urmat.din asta ce concluzie sa tragi?a tradat..sau nu…who knows?

  7. In primul rand am urmarit emisiunea de aseara a lui Gadea in care ai fost Tu Victor Ciutacu. Mie mi s-a parut ca esti prea radical si Tu ridicai tonul la Sova. Daca nu intelegi un discurs politic nu trebuie sa te adresezi cu un limbaj de mahala unui coleg de platou ci sa asculti si sa accepti DOVEZILE LOGICE ale d-lui prof. Bogdan Teodorescu. Daca nu aveai pozitia pe care ai avut-o aseara si tu si Oana Stancu si M. Ciuvica(cu 1 ora inainte) nu debusolati lumea, dar voi uitati cate o data ca sunteti FORMATORI DE OPINIE. USL este SPERANTA Romaniei si trebuie sa il ajutam si cu voturi dar si discursuri nu sa ne dam cu parerea ca se va desbina(ca ai tu o revelatie)si sa distrugem viitorul romanilor.

    PS. Jos Basescu! Jos guvernul securist!!!

  8. Salut Victor.
    Nu a tradat, stii si tu asta foarte bine.
    Diferenta intre Ponta si Antonescu este ca primul nu are discursul impecabil al celui de-al doilea.

    A fost destul de nasol cu Sova aseara nu?

    Cristian.

  9. Trebuie sa facem o analiza detaliata a comportamentului lui Ponta in ultima perioada. Ceva se intampla insa nu tine de tradare.
    1. Chestia cu mentinerea sefilor serviciilor secrete tine de tactica politica. Nu deschizi mai multe fronturi daca vrei sa nu pierzi razboiul. Ponta le-a transmis urmatorul mesaj : Mai baieti, daca veniti de partea noastra si nu-l mai ajutati pe Base sa fraudeze din nou alegerile, va garantam mentinerea in functii.
    2. Chestiunea cu discursul tine tot de tactica lui politica. Ponta a inteles ca Base nu va dizolva Parlamentul si nu vor fi alegeri anticipate. Din aceasta cauza nu mai are sens sa mizeze pe asa ceva. E o pierdere de energie.
    A inteles totodata ca guvernul Ungureanu va fi noul guvern, ca acesta va fi instalat de PDL cu orice pret, chiar cu incalcarea legii. Tot ce poate face in acest caz e sa sesizeze Curtea Constitutionala si o va face cu siguranta. Dar…degeaba. Ponta stie si asta. Stie ca nu va avea castig de cauza la CC.
    Eu zic sa nu-l subestimam. Ponta stie ceva mai mult decat Antonescu…Daca vor pleca amandoi in State si nu va fi primit decat Ponta, va fi clar ca el e preferatul…Vom vedea
    Deci ce-i ramane de facut? Sa tina un discurs temperat…probabil pe placul celor de afara. Ponta vrea cu orice chip sa scape de Base si nu cred ca va trada. Ganditi-va ca Ponta putea de nu stiu cate ori sa plece din PSD (un partid destul de blamat), dar n-a facut-o.

  10. @ dorel
    “Tara este sub nameti, oamenii sunt in situatii dramatice, iar aici se tine langa cu tradarea lui Ponta.”
    Tu esti dus cu pluta ?! N-ai vazut,macar printre gene,care-i titlul temei de aici ????! Daca vrei discutii despre vreme,ce cauti aici ? …aaa,daca esti dorel ala din reclame(ca tot pomenisi de tarnacop:D ),inteleg datul tau in gropi :))

    p.s. By the way ,Ciutacu rareori nu e incisiv(dar tu numesti asta “impolitete”),deci ai dovedit ca nu-l prea urmaresti. Nici aici,nici la tv.

  11. Ponta, impins de basescu a intrat in USL, astfel basescu controleaza opozitia. Grupul de la Cluj din PSD si magureanu sunt de mult in alianta cu basescu, in jur de 2005-2006. Datorita acestei aliante, clujenii au reusit sa puna mana pe SRI,DNA,procuratura generala , PM .SIE era al lui magureanu.Prin numirea lui ungureanu ca PM s-a facut doar o rocada intre “forte”.
    Alegerile din 2009 au fost fraudate de grupul de la Cluj (baconsky e omul clujenilor. se stiu de decenii bune) astfel obtinand si sefia PSD.

  12. Au mai trecut câteva ore de când scriam că, oricât de mult mi-aş dori să fie totul OK, nu pot să nu văd noi indicii.
    Se ştie că presa aservită Puterii îl laudă pe Ponta, asta încă de ieri. Dar chiar să nu scape nici ziarele locale de aceeaşi placă? Astăzi, un băsist nenorocit de jurnalist local, dar cu un condei agil şi plin de talentul scrierii, a lovit şi el.

    P.S. Eu tot nu vreau să cred…

  13. superb…

    psd-ul o sa sparga greva din parlament saptamina viitoare… au batut de mult timp palma cu basescu, doar ca au fost dati peste cap de proteste dar acum si-au revenit si pun in aplicare planul pina la capat
    psd = pdl = MAFIA SECURISTA ce stapineste Republica Securista Romania

  14. nu stiu daca a tradat….si acu’ vorba lui bogdan teodorescu sau cine a spus aseara: cu ce scop sa te sinucizi politic? adica…
    pe de alta parte iti dau si tie dreptate. dupa monstruoasa coalitie psd-pnl-pc-udmr si televiziuni, concluzia a fost simpla: un fleac, i-am ciuruit! stii cum e cu asta? numai timpul o va dovedi. pe de alta parte si mie mi s-a parut, sincer, in seara desemnarii ca ponta era cam cuminte in delaratii. acum…

  15. Îmi pare rău, dar am uitat ceva foarte important.
    Cred că multă lume aşteaptă un semn de la Adrian Năstase, nu numai eu. A scris astăzi un articol pe blog. Nicio vorbă despre ce ne doare pe toţi.

  16. Victor, imi cer scuze pentru ca abuzez de bunatatea si rabdarea ta.
    Mai am o ultima dedicatie pentru domnii ce ne-au fotografiat din
    toate unghiurile, atit in Piata, cit si de pe acoperisuri, totodata
    asigurindu-i ca nimic nu s-a schimbat.
    Vom continua sa fim acolo si sa strigam “Jos Basescu !”.

    The Police – “Every Breath You Take”

  17. @ Victor

    Perfect de acord cu toate cele 5 puncte in mesajul tau. Dar…

    Am crezut ca Antena3 si-a asumat partizanatul politic, si ca suntem cu catel si purcel de aceeasi parte a baricadei. Am crezut ca scopul nostru comun, al celor din public care il urasc pe Basescu & Co. si cel al Antenei 3 este sa schimbam puterea politica actuala si sa scapam tara de ciuma care o macina de cativa ani.
    Nici voi ca si trust nu ati fost subtili in a va declara public dorinta de a schimba actuala putere. Spre cinstea voastra. Sunt in dezacord cu foarte multe metode de comunicare abordate de A3, dar unul din motivele pentru care sunt in continuare un spectator fidel, este tocmai dorinta de a vedea o schimbare.
    Pana aici esti de acord cu mine?
    Sper din tot sufletul sa am (cel putin partial) dreptate, pentru ca daca ma insel, inseamna ca tot curajul, incisivitatea si puterea voastra este doar un circ ieftin pentru a produce rating. Daca discursul anti-basist este doar pentru rating, atunci dezamagirea produsa de Ponta va pali in comparatie. Sper ca nu este asa, si sper in continuare ca protestul si revolta voastra ca trust, este una veritabila.
    Daca pe de alta parte, am dreptate, si suntem in aceeasi armata (sa zicem…pastrand proportiile evident; ma refer la riscurile asumate de fiecare parte) atunci toate cele 5 puncte expuse de tine, adevarate in principiu, isi cam pierd esenta in context.
    De multe ori s-a incalcat (flagrant) echidistanta in prezentarea evenimentelor, (vezi Dana Grecu, vezi Mihai Gadea, etc), dar acele derapaje au fost si sunt acceptabile din punctul meu de vedere, tocmai pentru ca v-ati asumat un scop. Sa invoci acum niste precepte de conduita jurnalistica si faptul ca nu sunteti platit de USL (Corect) nu cred ca are relevanta. Basescu, Udrea si toti nemernicii de la putere, ne afecteaza viitorul nostru, al tuturor, ce-i drept nu in egala masura. Stergerea lor de pe harta politica a tarii si schimbarea puterii politice ar trebui sa justifice ca scop, mijloacele folosite.
    Sper ca nu te-ai suparat.
    Este parerea mea sincera despre subiectul ultimelor evenimente si daca ar fi un moment oportun sa minimalizam o greseala, cred ca acel moment este acum.

  18. @Drujbaru: ca sa-l parafrazez pe Ponta, daca tu nu ai inteles nici pana acum ca eu sunt un ziarist care (intamplator sau nu) il detesta pe Basescu si spune pe post ce simte si ce crede, dar nu-i subordonat opozitiei politice, inseamna ca e vina mea, nu m-am exprimat suficient de clar si de convingator. da, prestam intr-un business care se finanteaza pe baza audientelor. scuza-ne ca nu stam cu mana intinsa pe la partide, ca producem profit pentru actionari si ca ne asiguram salariile din munca noastra.

  19. Cum pot eu sta pasiv , am votat un primar PSD sa nu ajunga unul PDL iar dupa alegeri primarul PSD a trecut la PDL?
    Eu unul nu pot avea incredere in PONTA cand el alaturi de ILIE SARBU erau prezenti in parlament!
    Jocul la doua capete e periculos,iar odata fript suflii si in iaurt.

  20. Mi-e dor de interviuri calme ,fara isterii.Desi nu cred ca va mai fi situatie calma pana la alegeri in Romania.Si nu ma refer neaparat la proteste sau la alte lucruri iesite din comun.E genul ala de situatie din care vrei sa scapi intr-un mod civilizat si alta solutie nu exista decat votul.Si stai ca prostul si te intrebi:pe cine dracu votezi?Ponta care e Geoana la momentul actual,cu toate pupincurismele care i se adreseaza si care e aparat de parca lumea e proasta?S-a mai dus unul in America si n-a ajuns ce a vrut.E bine ca se vrea prim ministru.Liberalii care se gandesc serios ce sa faca?Pd-ul care a desfiintat tot sau aproape tot?Absenteismul ii va favoriza pe cei de la pd.Ponta ,daca vrea reabilitare in fata oamenilor,sa iasa sa isi clarifice atitudinea,altfel sa-l puna Base prim ministru.Daca usl-ul era la 60% indulgent,atunci ,dupa faza de ieri ,a cazut la 50% optimist vorbind.Si stiu sigur ca Base e fericit ,obtine ruperea usl.Doar asta a vrut de la bun inceput.Ponta ar trebui sa invete ca o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.Pentru ca ai de a face cu oameni ,care se presupune ca iti dau votul si increderea ce nu trebuiesc tradate.Daca te-am votat pentru ceva,atunci iti respecti cuvantul dat si nu te aliezi dupa aceea cu dusmanul declarat.Aici e problema votantilor.De ce sa il vreau pe Ponta prim ministru?Sa iasa sa explice de ce e bun pentru un post de prim ministru.De ce sa am incredere in el?Dupa ieri?Pana acum a stat ascuns,lasul.Nu cred ca voi mai vota,altii probabil vor face la fel.Si uite ca Base obtine ce vrea:absenteism la vot.

  21. @Drujbaru
    Ai scris un ditamai romanul pentru o singura idee. Esti repetent la capitolul PIC(Precizie,Incizie,Concizie).

  22. Puterea va fi pa, asta clar. Dar depinde de cati carnati din aia o sa mai fie prezenti in guvern si sa ne mai vanda gogosi. Ca prosti este destui!

  23. @ Victor

    Nu vreau sa fac chat, promit ca e ultimul reply (pe ziua de azi 🙂 )

    Stie toata lumea (foarte multi, in orice caz) ca nu esti subordonat opozitiei. Stiu toti cei care te apreciaza ca esti un jurnalist cu verticalitate si nu esti pe statul de plata al nici unei formatiuni politice. Stim toate acestea, nu am insinuat nici un moment ca ai fi un angajat al USL-ului.
    All I was saying, este ca poate ar fi fost in interesul tuturor ca de data asta let it slide.
    Poate interesul comun ar fi fost mai bine servit daca nu se facea un eveniment mediatic din gafa lui Ponta. Nu erai cu nici un centimetru mai prejos (in ochii mei cel putin) daca ai mentionat acest discurs din parlament, in treacat…fara a face din el “breaking news”.
    Poate ca ar fi fost un sacrificiu din partea ta ca si gazetar, dar in perspectiva ar fi adus beneficii.
    Un viitor mai bun pentru noi si pentru tara asta, ar fi justificat adormirea vigilentei si imblanzirea incisivitatii, chiar doar si pentru o secunda.

    That’s all! 🙂

  24. Un prieten bun imi spunea acum cateva zile ca un nume greu din PSD a luat parte la petrecerea de Craciun organizata in domiciliul conjugal al cuplului Udrea-Cocos . A promis ca imi va dezvalui numele personajului ….

  25. INAINTEA REALEGERII lui basea , pe o strada oarecare Magureanu duios graia :…trebuie sa INCHIDEM CERCUL !Mesaj limpede si imperativ . IERI PPONTA , a trbuit sa astupe gaurile ramase si LUMINA SE FACU!

  26. Asa pare si eu am fost la fel de naucit,dar se poate sa aiba si o intelegere PONTA,UNGUREANU,USL de ai da sah dictatorului si sa fie sprijinit cum a fost Tariceanu cred ca este singura explicatie a gestului pe care l-a facut,Ministri sunt tineri si neexperimentati usor de convins sa ramana in guvernGeneralul Sapca este mai periculos DAR cum ESTE tradator de meserie..altfel vaide armata romana in caz de doamne fereste cu el in frunte,dar tradarea este singurul lucru la care se pricepe.Daca PONTA a dat mana cu Base este intradevar grav dar si ca om politic este terminat si nu cred ca grei din PSD l-ar fi lasat sa faca o asemenea prostie si astazi cred ca zbura din partid.O sa vedem peste 2-3saptamani cum vor evolua lucrurile,mai sunt o problema presedintii camerelor,aici nu stiu,vom vedea daca schimba prefecti,intalniri,nu cred ca Ungureanu este BOC,ar fi culmea nu,se duc dracului toate sperantele odata cu venirea primaveri se vor inteti si manifestatiile,poate si nefericiti de lideri sindicali,corupti vai steaua lor ar putea face ami mult,dar astia toti fara exceptie au dat mana cu DICTATORU nu credeti,nu vad nici-0 miscare din partea lor doar la tv.se dau cocosi si ca fac si dreg ei ce frumosi si frezati sunt,ei sunt miezu din fanta,la cate nenorociri a facut base cu boc sindicatele trebuia sa-i spulbere.Sper sa nu ma insel la teoria mea PONTA-UNGUREANu-USL

  27. Sa ne amintim faptul ca Ponta era ,,raul,, care sarea la beregata lui Geoana,dupa cum declara el avea indicii ca Geoana este tradator si l-a executat. Acum indiciile de tradare se inmultesc in ce il priveste pe Ponta suprapuse pe o lentoare si inactivitate a opozitiei adaptata cerintelor strazii,pietelor a majoritatii in general. Cu chiu cu vai dupa ce a iesit lumea in strada au intrat si ei in greva parlamentara. Ce a oprit opozitia sa intre in greva de asta vara? Mimeaza opozitia ,asteapta sa-i mute strada,du-te acolo,fa aia si asteapta sa castige alegerile pe votul negativ dat lor de multii infuriati pe pdl si Basescu. Aveti grija ca o data cu incalzirea vremii si inmultirea oamenilor in strada sa nu se strige in loc de ,,jos Basescu,, Moarte lor Politicienilor. Sunteti jalnici!

  28. Adica ce vrei sa spui?Ca unii dintre cei de la A3 au contracte de consultanta cu USL si ca unii isi doresc sa acceada la functii guvernamentale/prezidentiale?
    Victor, sa sti ca eu credeam in bunele intentii ale tuturor celor care realizeaza zi de zi emisiuni la TV in interesul nostru, celor satui de gasca PDL-ista.De aceea ma mira ca spui ca unii fac acest lucru doar pentru interesul personal nu pentru ca ei char cred asta.Oricum sa sti ca nu ma refer la tine pentru ca mi se pare ca tu esti cuminte si uneori chiar simpatic, iar cei care se tot agita pe aici spunand ca de fapt ai fi un fel de agent sub acoperire al lui Basescu nu realizeaza tampeniile pe care le debiteaza.

  29. @Drujbaru:

    Fii sigur ca doar rating-ul i-a interesat. Daca A3 sustine, intretine, educa si militeaza pentru o mentalitate opozanta sanatoasa, actiunea asta nu poate fi decat decorativa atata timp cat nu noi decidem prin vot, cine ne conduce. Nu e nimeni in trustul ala atat de incuiat la minte incat sa nu creada ca la putere in Romania se afla doar persoane care in prealabil au primit girul celor de afara. Noi votam pe cine vrem, ne conduce cine trebuie.
    Tu de ce crezi ca Gitenstein si Consiliul Europei lauda regimul Basescu si il sustin fatis? Noi aici ne jucam de-a sotronul cand ne gandim la vot si aliante politice, iar cei de afara ne privesc precum un copil care a primit cadou un musuroi cu furnici si il analizeaza privindu-l de sus, jucandu-se cu el, dandu-le din cand in cand mancare si senzatia de libertate.
    N-are nici o legatura ce simti tu in legatura cu Basescu. Faci parte din minoritate. La vot vor fi mobilizati cei care primesc cadouri electorale, cei care sunt pacaliti de propaganda mult mai eficienta decat a Antenei 3 care fiind singura nu va face fata, cei care au interese directe si cei care fura. Tu vei face parte din tagma celor extrem de putini care spera ca votul lor va schimba ceva. Ne jucam de-a votul precum o frectie la un picior de lemn.

    Imi cer scuze pentru dizertatia asta patimasa, dar m-a trezit din pumni Ponta. Ma simt ca la o bataie (nu-ti doresc sa cunosti sentimentul asta), cand dupa ce o furi zdravan, ai un moment de luciditate animalica si perfect in acord cu tot ce te inconjoara, poti sa rupi capete fara probleme pentru ca inamicul nu se asteapta ca reactia ta sa fie atat de lucida. Sau ca la un chef, cand dupa ce ai fost beat de la 21 la 4 dimineata, te trezesti brusc…
    Ii multumesc pentru asta viitorului Premier desemnat, domnului Victor Ponta.

    @Victor Ciutacu:

    Pe site-urile B1 si RTV e informatia conform careia Ponta e programat la vizita in America, saptamana viitoare, singur…fara Crin. Daca e adevarat asa ceva, e deja mai transparenta toata tarasenia decat m-as fi asteptat vreodata. E deja No comment!
    Astia doi apareau impreuna oriunde era un webcam sa-i filmeze si acum pleaca Ponta singur in State? Mai clar de atat nu se poate.
    Asta dupa ce se chiuie impreuna sa programeze o vizita acolo de mai bine de 2 luni. Dar bine…nu era inca digerabil Ponta. Acum e de-al casei presupun si se duce sa primeasca directivele plus girul licuriciului. Hahahaha, ce amuzant…
    Sa vezi ce moale o s-o las eu cu spiritul asta Vladimirescian vs Eteria, dupa ce s-o sparge USL, Ponta bate cuba cu Ungureanu, Base ajunge Premier si devine clar ca noi facem baie-n baltoaca imaginandu-ne ca-i Atlanticu’. De fapt, nush’ ce naiba o fi fost in capu’ meu de o ard atat de ‘revolutionar’. E timpul sa trec la facut bani, nu valuri. Reevaluarea e o optiune. Miserupismul la fel. Bafta la emisiune in seara asta! Stau cu geana. 🙂

  30. Sa fim seriosi Victore, Ponta nu a tradat si nu e de capul lui. Este vorba de bani….Ponta nu a glasuit discursul de capul lui, lucrarea a fost premeditata, presiunea din anumite directii spre un gen de armistitiu cu Baselu pe bani este evidenta…mai scapa un pishtar-doi baselul la PSDi ca si asa sunt in rahat cu finantele, mai inchid juma de geana PSD-ii si uite-asa mai pica ceva banutz pe la anumite consilii judetene. Sunt curios dupa discursul “incendiar” care consiliu judetean PSD va primi banutz? Se poate verifica…:-) Pe de alta parte imi cam pute ca Ponta parca-parca ar fi pe ceva state la Ungureni. Probabil nu vom afla niciodata daca nu cunva se “scapa” cineva prin presa la momentul oportun cand Ponta va fi cumva “consumat”…cel mai probabil inainte de algeri.

  31. Nu cred ca este vorba,inca,de tradare.In acest moment cred ca tanarul Ponta,teribilistul Ponta se crede in masinuta nazdravana de curse(unde e copilot)si se joaca inca,pana la un eventual majorat politic.

  32. Domnule V Ciutacu [scuze pt insistenta ] va rog sa-l intrebati pe Cezar cum s-a metamorfozat de la UN VOT la UN MILION UN VOT la congresul lu’ domnu Dan ppdd ?

  33. Cei carora discursul lui Ponta li se pare matur sau european, ignora momentul la care acesta a fost rostit. Cand MRU a cerut votul de investitura, Ponta n-avea voie sub nici o forma sa vorbeasca despre colaborare si sprijin, el trebuia sa motiveze de ce partidul lui NU voteaza cabinetul propus. E mult prea simplu de inteles, rezulta ca Ponta ori e tare prost, ori ticalos.

  34. De ieri mi se invart numai intrebari in cap. Daca Ponta a vrut prin si cu Ungureanu sa transmita un mesaj licuriciului, si anume ca si cu el(ei doi) se poate discuta, si portocalele o dau cotita ca mesaju-i pentru ei?

  35. @Alina,
    Cu permisiunea ta, cred ca prea-tanarul flacau, reprezentant PC (imi scapa numele, probabil ca-l desconsider si cu siguranta, motivat fiind…) a tinut sa precizeze, in g(a)ura UE – si pe scurt – ca daca ar fi USL la guvernare ar opta cu siguranta pentru imprumut. Pana aici – urmand rationamentul tau – suntem de acord. DAR nu totul se rezuma la licurici. Din pacate pentru ei, POATE din pacate pentru noi… bati spre o abordare prea indepartata… vezi doamne, USL se raporteaza la parerea TERRA despre Romania. Care Romania? Punctu’ ala mic la 479 km de zbor spre Transnistria? Irelevant. Da, FMI si BM conduc lumea, dar Romania joaca un rol mai mic decat crezi. Ca nu se infrunta dacii cu tracii pentru pogonul de tutun…

  36. Celor ce tot o zguduie ca nu mai vor interviuri “isterice” le recomand TVR1 SI 2,sunt acolo niste fatuci venite de laBE 1.Daca tot sunteti tulburate,o varianta ar fi BABY TV!Nu va mai dati cu ruj ca nu tine,se vede de la o posta cine sunteti.
    Daca nu va plac “isteriile” ,MAI TAIATI DIN ELE DA-LE DREACU!Ce-i asa greu?
    Cind il pui la punct pe unul ce face tot pe-a prostul,aia nu e isterie.Isterie a fost la Sinzi,fetelor!Zilele astea(pina la alegeri) se joaca viitorul Romaniei,chiar nu vedeti?
    Uite-l si pe Oprisan acum la Dana Grecu,ce dulce glas!

  37. Victore,

    Ponta a tradat Antonescu trebuia sa i-si dea seama cu cita usurintza le-a pus pe tava sefia Senatului
    PNL se va scufunda precum Taranistii asta vrea Basescu pacat de Domnul Antonescu care ar trebui sa il paraseasca pe Ponta cu gasca lui si sa il ia pe VADIM linga el si ii termina

  38. Astept demisia lui Ponta din politica. Sa se intoarca in justitie si sa faca acolo ceva pentru neamul romanesc care l-a ascultat si l-a crezut cindva

  39. Da,a tradat si S/A TRADAT 100%si de mai multe ori.Sa nu uitam de cedarea postului de judecator la Curtea Constitutionala(era noaptea pe la ora 24 cu Olteanu) apoi cedarea presidentiei Senatului(lucratura100% a lui Sova)iar acum pe fata a legitimat(indirect) acest guvern. TROCUL a fost facut , Adrian Nastase v-a castiga recursul!!!!!!

  40. Foarte interesant ce a spus Victor joi 9 februarie 2012 la Sinteza Zilei in momentul in care ( 22:30 aproximativ ) Dan Sova a cerut sa sara la castana, si-a furat Dan una de s-a facut liniste in platou, doar profesorul Bogdan Teodorescu a incercat o contraargumentare a “instintului” exprimat de Victor prin logica, personal cred ca instinctul bate logica mai ales in cazul asta.
    Ar fi fost logic ca prestatia lui Ponta sa nu fi existat, dar cind papusarii trag de sfori avem teatru umbre si lumini.
    Watchmen (2009) “We are all puppets, Laurie. I’m just the puppet who can see the strings.”
    Lord of War (2005) “The ones who know don’t care anymore, and the ones who care don’t know”
    Pe linga cele doua replici imi mai vin in cap cuvintele camaraderie,Mossad si tradare dar nu stiu ce se afla intre ele si cum ar trebui asezate.

  41. @bond-escu
    nu cred ca mai avem ce juca, poate la ruleta ruseasca sa ne jucam democratia in aceasta tara.
    Am vazut multe la viata mea si vorbesc in cunostinta de cauza. Ponta s=a conformat ordinului si gata.
    Daca nu-l debarca PSD-ul cei mai tineri sa priveasca spre cea mai aproape granita dinspre vest. A vazut cineva cum priveste Ungureanu?
    E meserie, cine vrea sa il infunte e invitatul meu.

  42. @Americanu
    ce mai dai cu Vadim, nu stii de cite ori l-a pupat si scuipat pe Basescu?
    Tradatorii sunt la putere ca scop si mijloc.
    Si cu altii a facut la fel, chiar si in propiul partid, care e varza.

  43. @Victor
    Scuze că postez offtopic , scuze dacă eventual lovesc într-o prietenie care transcede o prăpastie politică da’ sînt frustrat cînd mi-se răspunde în reluare cu guma
    Nu ţin morţiş să-mi publici comentariul .
    Dacă am fost prea succint pot dezvolta .
    “analiza politica”

  44. Judecand dupa faptul ca Basescu ii ignora pe sinistratii din Buzau si Vrancea, intrebarea din promo are un singur raspuns: Piata Universitatii nici nu mai exista, ca altfel s-ar fi intors chiar acolo la popor, din trei in trei luni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.