Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Puterea s-a clătinat. Ponta a trădat?

Similar Posts

152 thoughts on “Puterea s-a clătinat. Ponta a trădat?

  1. Nu stiu daca a TRADAT , desi este posibil ORICE cu el BUN prieten cu UDREA – in particular.

    Problema este la PARTIDUL PSD care este parca blestemat , dupa ILIESCU ( senil , bolsevic , cu studii la Moscova – dar MARE POLITICIAN ) s-a procposit partidul cu GEOANA ( un RATAT ) si acum cu PONTA .
    Asta parca e si mai si .. macar ca are formati de procuror si te-ai astepta de la el sa DISCEARNA binele de rau.

    CRIN ANTONESCU – un OM chiar cu majuscule – la- plimabt pe GEOANA – ca pe un sac de cartofi – sa-i faca campanie TOATA tara si acum “prostovanul ” se impauneaza cu 5 milioane de voturi.
    Si acum i-o trage si imberbul ( asta cred ca Nu are coloana vertebrala ) de PONTA.

    Are stofa de SLUGA amicul lui Nastase , imi pare rau.

    NU intra in parlament anii viitori PSD daca Nu se leapada de cozile de topor ale lui BASESCU infiltrate la varf in partid.
    CRIN ANTONESCU – trebuie sa se SALVEZE …. de muhaiele …PACAT CA NU AVEM BARBATI ADEVARATI IN ROMANIA.. si cand mai apare cate unul i-l atasam de brat pe Geoana sau Ponta ??

    ANTONESCU este singurul capabil sa rapuna pe BASESCU..

  2. Tradarea se face prin unghere ascunse , nu in vazul lumii !!!… Aici cred ca e vorba de tampenie pura !!!… Nu-l mai supraevaluati degeaba pe ” micul Titulescu ” !!!…
    In afara de tunsoare si ochelari n-are nimic in comun cu ” originalul ” !…

  3. Se mai folosesc armele de interactiune la forta a cincea, in acest caz, cele cu aplicatii climatice ? Noi nu puteam lua decat “second hand” de la americani, aplicatiile ‘HAARP” fiind scumpe. Pe deasupra, pe langa oprirea manifestantilor, si Putin vrea sa mai vanda scump gazul. Dar cu INITIUM cum ramane ? Dar cu obligatiile FMI, gen pasapoarte biometrice etc ?

  4. nu a tradat … doar s-a pupat pe bot cu guvernul securist al javrei basescu… un fleac ne-a ciuruit la fel ca geoana

    luni psd o sa anunte renuntarea la greva parlamentara… tradarea este pe toate planurile

    psd si pdl aceeasi mizerie securista

  5. Ponta nu a tradat!Nu a tradat pe MRU si nici pe nasu’.
    OFF TOPIC-De pe IP 89 149 914 al OTPDL mi-au umblat mie in pagina de Facebook!Ce doreau sa afle?Puteau sa intrebe la domnul ministru desemnat!

  6. Nu a trădat. Au reuşit, însă, să capteze agenda publică într-o zi în care cap de afiş putea să fie învestirea – în faţa judecătorului Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale – a neconstituţionalului guvern Mihai Răzvan Ungureanu marca S.I.E. via C.C. al U.T.C.

  7. Nu ştiu cam ce ar trebui să-l întrebi pe Harnagea, ca să-ţi poată raspunde “franc”
    Poate, măcar aluziv, dacă-l tragi de limbă,să “scape” ceva despre racolările serviciului din rândul membrilor guvernului sau al partidelor politice din România. Este aceasta o practică a SIE? Dacă da, în ce scop, şi cu ce preţ?
    Mă rog, îmi fac iluzii1

  8. domnilor..continuati sa subminati usl-ul si sa nu va mirati daca va treziti cu partidul poporului la guvernare…atunci sa nu comentati…stiu..ponta a facut o greseala…mare….dar..nimeni nu l-a desfiintat mai tare decat postul vostru…pacat..am crezut in voi….si inca mai cred…sper sa nu continuati sa ma dezamagiti….si inca ceva…decat dan diaconescu…mai bine basescu…sper sa nu am dreptate….asa sa imi ajute dumnezeu

  9. Victore, te-am urmarit aseara. Era cat pe ce sa strici “sandramaua’ celor care au pus bazele acestei constructii, PUSE PE TRADARE DUPA CE SE VAD CU SACII IN CARUTA. Saracu senator SOVA era sa dea in balbaiala. El stia ca nu “poti sa spui in direct…” ceea ce stie toata lumea . te-ai oprit la timp, DAR TIMPUL ITI VA DA DREPTATE. PACAT CA UNII SUNT GADILITI NUMAI DE CUVINTE FRUMOASE IESITE DIN TROMPETE OTRAVITE. PSD-istii adevarati .. TREBUIE DE URGENTA SA-L “IZOLEZE’ PE PONTA . ALTFEL ..IMI VA PAREA RAU DE CRIN. ASTEPT EMISIUNEA TA DIN ACEASTA SEARA.

  10. Victore,

    faceti circ mediatic legat de inactiunea guvernului sa deszapezeasca satele ingropate in nameti. Cereti guvernului sa faca ceva pentru salvarea oamenilor.
    Oranjgutanii (la fel ca fratii lor rosii la revolutie)au nevoie de “morti” sa bage stare de necesitate in tara, sa opreasca protestele.

  11. Io l-am urmarit siderat si, in naivitatea mea, am asteptat cu inima la gura momentul in care, dupa ce-i pacaleste cu vorbe frumoase, ii plesneste cu doua palme si-o sudalma! Si-am asteptat, si-am asteptat, apoi mi s-a muiat incet-incet, speranta, iar la final, mi-a murit! Speranta, desigur. Mi-a inviat insa ura si dezamagirea, dar si ideea pe care mircea a apasat aseara: niciodata, dar niciodata, nu-l voi vota, in nici o imprejurare , pe micul titulescu al lui peste, parsiv si alunecos ca un sarpe, cu ochelari, bineinteles! Acum 2-3 ani, ca nici nu mai stiu cand era, atunci cand psd condus de geoana, s-a infratit cu marinaru’ si au croit guvern ca sa aiba ala de unde-i scuipa drept intre ochi, si prin ei, si pe noi, am crezut ca fac atac cerebral. Cam asa si ieri. Presupun ca n-a facut-o de capul lui, dar nu era momentul pt artificii politice si probe de microfon! Cand te gandesti cati oameni si-au pus speranta in iuda! Cum naiba sa-i mai convingi ca nu toti politicienii sunt la fel? Rusinos si frustrant!

  12. Pentru PNL + PC nimic nu e pierdut,daca se despart de PSD..asa am asista la disparitia PD-L,PSD,UDMR

  13. Deci,Victor Ciutacu am ascultat si m-am uitat la voi ca la niste sfinti ingeri pazituri dar ati intrecut masura,muscati,muscati si imbirligati,gata incetati ca nu se mai uita nici dracul la voi cit sinteti de vehementi,ati luat-o razna cu totii,lasati-i dracu pe ei sa se inteleaga,sa hotarasca ce au de facut .Nu tin cu portocalii nici pomeneala pe noua ministereasa am mosit-o la bega TimisoaraBOGHICEVICI aud ca promoveaza alaptatul ea care l-a intrerupt..vorbe…cde drac de ministra este invatatoarea asta gata. Victor ciutacu te implor muiati tonul si invrajbeala am adormit cu voi m-am trezit cu voi nu ma dezamagiti FITI CA MIHAI GIDEA un inger de om .Rid simpatizantii vostri in Timisoara .Va multumim.

  14. Cred ca fost o greseala politica minora,n-as compara cu cea a lui geoana,speculata de cei care abia asteptau sa prinda ceva de rontait,nu-i usor sa stai in stresul numit basescu si toata lumea sa astepte din partea lor,marea debarcare a lui basica si papuselele lui.Pe astia ii avem si cu astia defilam,alba ca zapada doarme,visand la piticii care o vor salva.Suntem datori sa semnalam derapajele lor,cand apar,numai asa vor invata ca in politica trebuie sa fii delfino-rechin,combinatia eleganta a unui politician versat,cum este Crin,n-am sa fac acum teoria conspiratiei,intra in capitolul the “magic” moments.In timp ce oamenii se lupta cu zapada,sunt izolati intr-o tara europeana,fara minimul ajutor,bond imparte pupaturi si floricele,isi duce loazele la locul de munca,le explica cu ce se mananca,sa nu-i doara stomacul si sa se constipe.Numai in desenele animate stai cu bata dupa colt,astepti ca “el coyote” sa treaca,sa poti sa-i arzi si tu una,dupa suflet,ca sa te racoresti.In lupta dreapta sa ne luptam,sau pe burti ne gadilam?!

  15. Fiind deja a 3-a editie Vorbe Grele cu mai multi invitati, as vrea sa te intreb daca ramane asa, sau te intorci la 1v1? Mie unul imi placea mai mult stilul ala de interviu, chiar daca nu era la fel de dinamic precum o emisiune cu realizator in picioare, fataindu-se prin fata vide-wall-ului si invitati la masa. Spun asta pentru ca am destule emisiuni de genul asta in cursul zilei. Plus Sinteza. Te-ai dat si tu dupa trend? 🙂

  16. @14you: folosind criterii comparabile cu alea de la excluderea lui Geoana, pesedistii ar fi trebuit sa-l dea jos pe Ponta cu furci si topoare 🙂
    @Cãtãlin I.: e chiar a cincea, da-i o situatie tranzitorie. nu ma (mai) intereseaza permanentizarea unui astfel de format. se termina isteria, ma intorc la interviu.

  17. La fel cum dictatorul n-ar mai fi castigat mandatul #2 fara spa-ul lui Vantu, guvernul MeReU’ n-ar fi trecut fara behaiala lui Ponta. Interesant cum, la momentul potrivit, “mana lui Dumnezeu” il salveaza pe Basescu TOT TIMPUL.
    Discursul pontian de ieri e echivalentul lui “Nici noi nu mai stim cati suntem” al lui Geoana. Cateodata, isi dau baietii arama pe fata.

  18. @Victor Ciutacu:

    E clar! Deci o sa ramai asa pana in 2013. 🙂
    Nu cred ca o sa avem altceva in afara de isterie anul asta…

  19. Sunt uimit cati basisti au aparut pe blogul dvs si pe al domnului Tudor.Vorbesc despre un alt fel de a face politica,pe care incearca s-o faca Ponta,pe cand cel pe care-l pupa ei in cur este un derbedeu.Cu derbedeii nu poti fi politicos,te calca in picioare!

  20. @ Victor

    Pai la asa titlu, nu mai bine il chemai pe Ponta himself la emisiune? :d Cine te poate edifica mai bine decat faptasul in persoana.

    On the other hand…ce a facut Badea ieri a fost o magarie. Subscriu la atitudinea lui Bogdan Theodorescu, care stie ca uneori scopul scuza mijloacele. Va fi o lupta foarte grea anul acesta si sa-l dai jos pe tiran nu va fi chiar floare la ureche. Sa agiti acum spiritele si sa lovesti (direct sau indirect) in USL, care este singura speranta realista de a scapa de chior, nu mi se pare o idee grozava.
    Stiu, stiu…ce a facut Ponta este o gafa imensa, daca nu chiar o magarie, dar pana la date concrete si dovezi ale tradarii, eu zic sa nu ne sapam singuri groapa. Portocaliii au invins si continua sa existe prin hotie, inselaciune, minciuna si ticalosie crasa. Asa ca daca…vorba aia, punem si noi un pic batista pe tambal, (sa nu amplificam greseala lui Ponta mai mult decat este cazul)nu cred ca va fi sfarsitul lumii.
    Interventia pompieristica si demobilizatoare a lui Badea a fost (scuza-mi expresia) o porcarie. Inainte de alegerile trecute, a facut aceleasi gen de declaratii..ca el nu voteaza cu PSD-ul. Foarte bine…sa mai stea atunci 5 ani cu PDL-ul in spinare.

  21. MARGARITAS ANTE PORCOS. Așa ceva a fost discursul dlui PONTA la ultima ședință a parlamentului.

  22. N-a tradat,dar infatuarea ,n-are leac!Chiar mama sa a declarat candva ,ca ” are tendinta sa se umfle in pene”!Majoritatea politicienilor
    asa se comporta.Cand ajung,intr-o pozitie care le da oarece siguranta,dau cu tifla celor pe care i-a pacalit!Ar trebui sa mai aibe si ei simtul ridicolului,ca nu pot spune azi una si maine alta.Astora le zornaie neuronii in cap de grija imbogatirii nu de traiul prostimii care-i voteaza!Nu vedeti ca se considera binefacatorii neamului,ne fac binele chiar cu forta daca nu vrem?De fapt cei multi si pacaliti,sunt binefacatorii lor.Le asigura un trai regesc unor ticalosi.Si cand ii vezi ,iti vine in gand vorba romaneasca: “astia au mancat c…t cand erau mici!”
    Mai grav e ca nu se mai satura.

  23. Eu cred ca a tradat,dar din prostie . Deci subscriu parerii lui andrei .

    p.s. Unii scriu adevarate romane pe aici. E obositor ,zau …

  24. Nu a tradat, ci s-a tradat, s-a descoperit. Ponta are ticalosia in sange si isi vede interesel personal mai inainte de orice. Usurinta morala cu care schimba discursul este incredibila. Va rog, domnule Ciutacu, sa revedeti miscarile lui Ponta din 2005 si pana in 2010. Mai ales cele care nu au fost foarte publice, dar care se cunosc. Veti vedea ca a facut tot felul de manevre dubioase. Si sa nu-l uitam pe tata-socru, care tocmai ce zicea ca se retrage la congresul din 2010. Cum a jucat cu Nastase, apoi impotriva lui, cu Geoana si impotriva lui, cu Basescu, etc. Dar cea mai importanta cred ca este urmatoarea intrebare: cine este Ponta? ce a facut el remarcabil la viata lui? ce comportament politic de apreciat a avut? Parerea mea, dintotdeauna si mereu confirmata, este ca Ponta nu este un politician de prima liga. Si nici nu poate deveni, fiindca nimic din activitatea sa politica, destul de lunga, nu ne arata ca ar avea calitati la varf. A fost bun doar pentru ca PSD-ul sa scape de Geoana si de camarila sa si sa asigure un oarecare echilibru, dar nu are fata de om politic care sa poata trage oamenii dupa el. Oricum, sa nu ne iluzionam ca Ponta sau Sarbu nu ar fi agatati de servicii. Si sa nu il uitam pe Sova, care l-a judecat pe Geoana inainte de termenul fixat. Asta spune multe despre ce este capabil acest personaj daca va avea puterea. Sova este mai periculos decat Ponta. Este mai educat, mai inteligent, foarte orgolios si foarte rau. Ati avut o mica mostra aseara. Eu zic sa le mai taiem avantul unor astfel de oameni cat inca se mai poate, altfel fie o sa ne trezim ca s-au folosit de noi, fie va castiga Traian Basescu. In orice caz, mi se intareste convingerea ca eu cu PSD-ul nu pot vota si cu Ponta nici atat. Si, pana la urma, chiar e bun acest USL? Din cate imi amintesc, inainte de alianta, cele doua partide aveau mai mult separat decat impreuna. Si PDL-ul si Basescu nu scazusera atat de mult. Eu cred ca ar avea un scor mult mai bun daca ar candida separat, fiindca stiu foarte multi votanti liberali care nu pot, oricat s-ar stradui, sa voteze cu PSD-ul, iar comportamentul acestui partid ciudat le intareste convingerea. Singurul argument valabil pentru formarea USL a fost ca impreuna, inregistrati juridic, pot sa-i impuna premierul lui Basescu ceea ce, pentru alegatorii lor nu este cel mai important, iar persoana lui Ponta cu atat mai putin. Asa cum se prezinta PSD-ul astazi, cred ca mai bine merg fiecare separat, iar cu un Basescu prabusit (daca se vor misca bine) se va putea gasi o solutie pentru a i se impune un premier.

  25. Acum cateva luni, prof. Bogdan Teodorescu intr-o emisiune la Radu Tudor, a spus: daca vreti ca Basescu sa dispara cu tot cu gasca lui diabolica, nu mai loviti in USL, indiferent daca si ei vor mai face greseli pana la alegeri. Si a avut mare dreptate. Ii faceti jocul lui Basescu. Nu mai are nevoie de nici o televiziune si nici de Evenimentul Zilei. Intr-o, zi Antena 3 a facut cat toata presa basista la un loc. Ati sarit pe Ponta sa-l sfasiati. Nu este nimeni mai antibasist ca mine. Am alergie numai cand ii vad. Ma gandesc la ce este mai rau pentru ei. Totusi, mie mi-a placut discursul lui Ponta. L-am auzit in direct si l-am caracterizat pe loc: un discurs extrem de critic, intr-un ton ironic si cu multe subtilitati. Toate cerintele societatii civile si ale opozitiei, au reusit sa fie supuse ascultarii unor PDL-isti, UNPR-isti si UDMR-isti mizerabili, care nu au mai avut incotro si au fost nevoiti sa stea in banci, cuminti, fara sa tropaie si sa dea replici jignitoare si nesimtite, sa asculte timp de 40 de minute, ce nu ar fi vrut niciodata sa asculte.Si numai pentru atat, domnul Ponta ar trebui felicitat. Nu ne putem dori ca cei din opozitie sa fie imbracati in uniforma si sa cante acelasi cantec pe o singura voce. E bine ca domnul Ponta a avut acest discurs. E bine ca domnul Antonescu este mai virulent si mai incrancenat ca niciodata. Toate acestea duc la un bazin electoral mai divers, cu tipuri de viziuni ale oamenilor cat mai diverse. De aceea, voi din presa antibasista trebuie sa le stati alaturi si sa explicati oamenilor abordarile politicienilor din opozitie, nu sa sariti la ei sa-i sfasiati numai pentru faptul ca nu au corespuns gandirii Dv. Este usor sa acuzi, numai pe baza unui discurs ca Ponta a tradat sau ca e securist. Acest mod de abordare este simplist si deosebit de periculos. Altfel, nu ne vom deosebi cu nimic de cei care ne conduc acum, iar noi va trebui sa ne gandim cat mai serios cum sa plecam din aceasta tara sau sa ne orientam copii spre aceasta optiune.

  26. Mie mi se pare ca s-a exagerat prea mult in legatura cu discursul de ieri. As face doua comparatii domnule Ciutacu : 1.Cand dumneavoastra ati avut-o invitata pe EBA in propria emisiune si v-ati comportat extrem de civilizat. 2. Cand era sa o aveti in emisiune pe Elena Udrea. Sunt convins ca daca avea loc emisiunea aveati o atitudine civilizata.
    Dar asta nu a insemnat catusi de putin ca ati trecut de partea lui Basescu.
    Va citesc blogul de trei ani si este prima data cand comentez.
    Respecte si jos Basescu!!!!!!

  27. Oare de ce am avut aseara senzatia ca stii mai multe, si in ciuda nervilor ai incercat sa te stapanesti la timp(zic eu)? Nu sunt USL-ista, si nici altceva, dar mie mi se pare ca tara asta mai degraba are nevoie de inca o perioada tranzitorie cu unii pe care ii stim cu bunele si cu relele lor, decat de unii pe care nu am avut timp sa-i cunoastem deloc, si sa ne mobilizam sa-i tinem sub observatie si sa-i trantim daca este cazul si apare altceva viabil intre timp. Si in primul rand avem nevoie sa-l dam dracului pe Basescu. Eu una deocamdata strig “jos Basescu”, ce se nimereste sa se potriveasca cu USL,si nu deja “sus nu-stiu-cine”. Oricum, astept foarte interesata emisiunea ta, si sper sa ma ajute sa vad si putin mai departe, ca-i tare noapte.

  28. Domnule Ciutacu imi pare foarte rau ca trebuie sa spun ca nu imi vine sa cred ca nu ati inteles discursul lui Ponta. A fost un discurs civilizat, de om politic adevarat si a fost mai ales un discurs subtil, pe care din pacate si dvs l-ati inteles gresit. Atitudinea dvs.de aseara de la emisiunea lui Mihai Gadea m-a surprins, mai ales pentru ca va consider un jurnalist inteligent si foarte simpatic de obicei. Atitudinea dvs. si a lui Mircea Badea de aseara de la “Sinteza zilei” nu fac decat rau USL-ului si nu-mi vine sa cred ca tocmai la Antena 3 se intampla toate astea. Daca mai continuati asa vom ramane cu PDL-ul mult si bine de acum inainte. Nu spune nimeni ca trebuie sa musamalizati greselile sau eventualele murdarii pe care le-ar putea face USL-ul, dar nu ii mai criticati pe nedrept, pentru ca asta ati facut cu Ponta aseara si cred ca aveti de gand sa si continuati.

  29. E posibil sa-i fi chemat Basescu pe amandoi (Ponta + noul premier), i-a scuipat in frunte (sa nu-i deoache), le-a zis ca ei sunt viitorul tarii si ca ar trebui sa fie frati incepand inca de pe acum…in conditiile in care chiar nu conteaza care din ei ajunge presedinte si care prim-ministru, dupa alegeri.

    Intamplator, americanii s-au aratat de acord cu aceasta combinatie, acceptand ca votul poporului e un rau necesar, chiar daca el nu are nicio importanta in ecuatia puterii.

    Eu zic sa fim multumiti cu imbratisarea celor doi si sa zicem mersi ca nu da navala peste noi Iranul sau Moscova. 😉

  30. O sa vadem mai incolo daca a tradat.Oricum am impresia ca Ponta e valul tanar in PSD pus de batranii Ilici ,Nastase, Sarbu.Basel este impreuna cu pedeleul lui precum animalul ranit si incoltit.Un animal ranit si incoltit e muuult mai periculos.Joaca ultima carte ca nu mai are ce pierde.Sa nu zica careva ca in PSD nu exista persoane cu bube-n cap .Un partid cu astfel de persoane e santajabil.Daca cine va de exemplu nasu Maior ia transmis lui socru Sarbu .,Baieti griji la flori ca cutare si cutare au dosarele pregatite .Asa ca haideti voi incetisor incetisor la barca noastra.Orice e posibil.Ponta ar trebui sa ii faca vant lui Iliescu,Nastase Sarbu si tinerii sa preia cu adevarat sefia.

  31. domnule Ciutacu va urmaresc cu mare interes atat pe dv cat si pe ceilalti colegi ai dv nu vreau sa par ca ii tin partea lui Victor Ponta dar dupa mine a avut un discurs de adevarat parlamentar european eu cred ca le-a aratat acestor umanoizi cum trebuie sa vorbeasca intr_un parlament probabil dv fara sa va jihnesc ati fi vrut sa fie mai ferm sau mai agresiv dar democratia nu se construieste cu vorbe urate si injuraturi este parerea mea si va rog sa o acceptati de tradare nu cred sa fie vorba pentru ca eu una l-am urmarit cu mare interes desi nu sunt politician dar as dori si eu ca fiecare cetatean cinstit din aceasta tara o democratie reala mi_as dori o tara libera in care sa traiasca copiii mei liberi o tara in care sa pot munci sa nu mai trebuiasca sa plec la straini o tara cu adevarat democratica sper ca aceasta alianta sa_mi implineasca aceste dorinte si pe dv va voi urmari mereu va voi urmari emisiunile pt ca doar de la tv ne putem informa despre ce se intampla in aceasta tara a noastra cu un nume atat de frumos Romania

  32. Prefer ca PSD/Victor Ponta sa-si dea arama pe fata acum inainte de alegeri, decat dupa dupa. Nu vreau sa retraiesc si in privinta PSD aceelasi dezgust pe care il simt acum fata de PDL. Nu vreau sa retraiesc momentul Geoana in vizita la Vantu.
    Mai mult cred ca cei din PSD trebuie taxati din capul locului ca sa inteleaga ca nu vor fi menajati indiferent ca vor fi la putere sau ca vor ramane in opozitie.Jurnalistii A3 sunt interfata noastra, a celor care am adresa exact acelasi intrebari politicienilor.
    Asadar, m-am regasit in reprosurile lui Victor C. si ale Oanei S. de aseara adresate discursului “celebru” si ma astept ca pe viitor jurnalistii pe care ii apreciez sa aiba aceeasi atitudine profesionista de care au dat dovada pana acum.Asta inseamna sa ai caracter.

  33. Victore,
    Poate ca nu realizeaza ca putulica de ponta a INSTALAT guvernul MRU?

    Cu voie fara voie de, prost sau de constringere ponta l-a instalt pe mereu MRU in frunte.
    Daca Geoana a fost mierlit pt un fleac ponta trebuie sa plece URGENT!

    Dar atentie ai vazut interviul lui Iliescu din Gandul,cred, care ii ia apararea si se da la USL?

    Pai cum era daca el ameninta in Parlament Minoritatile de genu ‘Votati acest guvern si v-ati pupat pe bot de vre-o intrare la guvernare’. Sau pe UDMR cu ‘Votati acest guvern si noi sprijinim AC sa intre in parlament in locul UDMR’?

    Altfel daca nu il dau afara de la conducere pe ponta USL v-a fi catalogata ea cu ‘PDListi-USListi= Aceasi SECURISTI’ si PDL-USL= Aceasi Mizerie care e deja consacrata devine o Confirmare.

  34. Ponta a dat dovada ca esti un tradator nenorocit.Pana la urma PNL-ul o sa ramana singurul partid din opozitie dar nu stiu ce sanse o sa aiba. Eu l-am apreciat mult pe Ponta si imi pare rau acum ca s-a vandut puterii. Sper ca lupta nu e pierduta

  35. @Victor,
    Puterea nici nu s-a clintit. A, ca au fost momente in care unii dintre opozitionisti au crezut – in naivitatea lor – ca pe ei chiar ii(ne) reprezinta cineva politic, asta sa le fie invatare de minte. Ca, personal (curiosii pot sa-mi urmareasca comentariile, nu ca-s io tramvaiul 1….) tot zbier pe blogul tau, nici n-am unde il alta parte, ca Ponta e un pamfletar.
    Da, Ponta a tradat. Dar nu spun asta ca o rabufnire a mea in ceea ce priveste PSD-ul, ci foarte obiectiv: Cum se face ca doar Antonescu a fost SINGURUL din USL care a avut ceva sa-i reproseze lui Ponta? Informatia bruta trebuie tratata ca atare pentru a fi inteleasa. Altminteri, in urma unor eventuale “analize la rece”, sigur ca poti face dintr-un cacat cea mai frumoasa floare.
    Rezum: doar Ciuvica Mugur, Ciutacu Victor si Badea Mircea-Radu au avut coaiele sa vada si sa declare evidentul. Sa prinda esenta. Sa reactioneze DEMOCRATIC la o forma NEDEMOCRATICA.
    Multi zic ca tu, Victor, ai pierdut in urma confruntarii de aseara cu Sova. DA, ai pierdut. Dar – probabil fara sa-ti dai seama – ai reusit sa faci un lucru extrem de important, si anume sa reliefezi schimbarea de comportament/atitudine a lui Sova si a clasei pe care o reprezinta, raportat(a) la posibilitatea apropierii miraculoase a stangii de dreapta.
    PS: Comentariul meu este pentru cei cu mintea deschisa.

  36. Nu cred ca a tradat, dar a dat dovada de o prostie iesita din comun (eu nu cred ca Victor Ponta est efoarte inteligent…). Stau cu sufletul la gura sa cada puterea asta nenorocita si singura speranta este Crin Antonescu, un adevarat om politic, ferm, cu cu discurs articulat si extrem de critic cu puterea. Sper ca USL sa treaca peste aceste probleme si sa nu se fi produs deja un rau ireparabil.

  37. au dat o dubla lovitura securistii prin tradatorul ponta: protestele din Piata Universitatii s-au SPART… am vorbit cu multi din cei care mergeam acolo si pe linga faptul ca vremea aproape ne-a pus capac de data asta chiar nu mai exista nici o speranta sa-l dam jos pe javra fara ajutorul usl iar acum e foarte clar ca acest ajutor NU EXISTA. intentia foarte clar exprimata de javra ponta este ca o sa avem parte de alegeri la termen in noiembrie si ca trebuie sa acceptam aceasta idee AGREATA de intreg psd-ul.

    demoralizarea este totala… in citeva zile nu o sa mai fie nimeni in Piata si doar o imensa minune o sa ne mai stringa din nou cind o sa permita vremea.

    planul securistilor deja este conturat foarte clar: o sa se foloseasca de Antonescu prin intermediul usl pina o sa fie inscaunat ponta prim ministru iar apoi Antonescu si Antena3 impreuna cu Voiculescu o sa fie declarati “solutia imorala” si aruncati ca o masea stricata in 2013 astfel incit basescu sa-si termine mandatul in 2014 in acelasi timp in care o sa fie dresat securistul ungureanu pt functia de presedinte.
    o sa avem parte incepind cu 2014 de tandemul ungureanu-ponta la fel ca putin-medvedev.

    Cine o sa garanteze ACUM ca ponta o sa-l SUSPENDE pe javra de basescu????!!!!
    ponta impreuna cu psd-ul 🙂 🙂 🙂 asta e cea mai buna gluma in momentul de fata

  38. daca a tradat? e ca si cum ai intreba daca a ramas virgina putin…

    mi-e destul de clar cA NU e un om liber.

  39. Dezamagitor si patetic discurs.Probabil singura alternativa de a scapa de adunatura de borfasi si infractori care au acaparat puterea parea USL.Am trecut peste alergia provocata de un Nastase,Hrebenciuc,R.Truica…si sincer dintre Antonescu care e doar un orator boem si Ponta,alternativa a doua parea evidenta.Tanar,inteligent,fost olimpic,intelectual poate doar putin lipsit de carisma,chiar imi atrasese simpatia si cu siguranta votul.Dar ce sa vezi ieri aducea osanale noului premier.Prietene acest Guvern este ilegitim.Cu un Parlament si Senat si majoritate obtinuta prin frauda si mita cum poti el certifica legitimitatea acestor infractori?Daca acest Ungureanu ar avea un gram de onoarea si demnitate,nu si-ar lasa numele asociat cu un maistru devenit profesor de sport numit ministru la dezvoltare,cu o invatatoare scolita la 30 de ani,cu un borfas tupeist care se prezinta lector…..

    Daca pe Ponta asemenea oameni il pot reprezenta PE MINE SINCER NU!!!!Sau sa votam PP-DD,sponsorizat de Basescu?Asta a facut ieri Ponta un cadou lui D. Diaconescu 10-15 procente in sondaje FELICITARI!!!

    Dar ce alternative reale am avea?Constitutional una singura sa renuntam in masa 4,5-10 milioane la cetatenia de roman,care pe mine sincer nu ma onoreaza.Nu pot fi complice in onoarea si demnitatea mea de om cu o adunatura moluste lipsite de coloana vertebrala.

  40. As dori sa fac o dedicatie, daca se poate, eroului anonim ce n-a inteles
    semnificatia unui simplu gest precum solidaritatea cu ai sai, in momentul
    cel mai greu, in care maretia este determinata de capacitatea de a rezista.

    U2 – (We can live) “With or without you”

  41. Celebrul dicton ,,dezbina si stapineste” e valabil mai ales acum cind Ponta a facut-o de oaie….Sunt PSD-ist vechi si ii mai dau o sansa.
    Daca e tradator macar sa faca bine si sa plece dupa Cristi Diaconescu.Ma rog la D-zeu sa nu se rupa alianta USL.E singur speranta sa revenim la normalitate.

  42. Sigur a tradat si vor face tot posibilul sa iasa tot ei la alegeri.Nu stiu daca cetatenii vor iesi in numar atat de mare sa mai voteze o alianta unde deja se simte izul tradarii.Doar iesirea in numar mare a cetstenilor in strada sa domine influienta serviciilor care vor lucra la foc continuu.De popor putin le pasa daca le pasa ramanea napirca asta de Boc inca o saptamana si punea la bataie toate dispozitivele din armata,politie,jandarmerie datea cu prefectii si primarii de pamant sa salveze nenorocitii care stau sub nameti.macar facea si el ceva pentru tara ca de taieri din salarii si pensii ne-am saturat.De fapt gresesc ,Boc nu exista.Conul Basescu trebuia sa faca asta ca tot face si stie el totul.Nu va e clar ca nu ii doare de popor.

  43. Nu stiu de ce batea campii Ponta.Daca in alegeri nu iese un alt partid cu majoritate zdrobitoare iar tataie pune un prim ministru dupa placul lui vom avea un razboi popular de se va cruci coana Europa.Voda Lapusneanu stia el de ce i-si popea cu sabia boierii bugetari.Poate obiceiul trebuie revitalizat ca un bun obicei al pamantului.

  44. aici o sa-i rog politicos pe cei care propaga mesajul propaganistic cu “nu mai loviti in USL, ca-i faceti jocul lui Basescu” sa incerce sa priceapa, daca-i duce capul, ca:
    1. nu suntem partenerii media ai USL, nu ne-au castigat Ponta si Antonescu la belciuge
    2. nu avem TOTI contracte de consultanta cu vreunul dintre cele doua partide
    3. nu TOTI isi doresc sa acceada la functii guvernamentale/prezidentiale
    4. noi ne ocupam cu facutul de emisiuni (pentru asta suntem platiti), nu cu propaganda.
    5. nu halesc povestile cu adevaratul discurs european, inventate in sprijinul unuia care acum doua saptamani nu-i scotea pe ceilalti din nazisti, hoti, banditi si-i anunta care-i ordinea arestarilor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.