Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Opoziţie în ţara cnezatelor portocalii

Similar Posts

30 thoughts on “Opoziţie în ţara cnezatelor portocalii

  1. 🙂 In timp ce vizionam promo ma pregateam deja sa-ti sugerez o intrebare: e digerabil eventualul PDL al lui Blaga? Dar am observat pana spre finalu promo-ului ca ai atins punctul asta sensibil. Sper sa-l incoltesti nitel cu rationamentul asta. Dar convingerea mea este ca indiferent cat de abil va sti sa raspunda si sa se disculpe, are totusi o “inclinare” colegiala si o simpatie fata de Blaga. Pe sistemul Englez confom caruia “regele a murit! traiasca regele!” tare mi-e frica sa nu cumva scapand de dracu sa dam de frasu’…PSD cam are o slabiciune la anumiti oameni din PDL, iar o eventuala scindare a PDL dupa congresul din 14.05 s-ar putea sa faca oarece valuri prin USL.

  2. Victor, vorbeati la revista presei despre consumul de motorina sau benzina de la Politia Vaslui. Vezi ca e vorba despre Politia Locala Vaslui, adica fosta Politie Comunitara. Sunt politist in Slatina si asta-iarna eram invidios pe politistii locali care stateau in masinile lor cu motorul pornit in timp ce noi bateam strazile si ne troznea zapada inghetata sub pantofi. Si sa mai sti ca Loganurile lor au aer conditionat si servodirectie. Ale noastre nu au de niciunele. Avem bicepsii dezvoltati in compensatie. Respect!

  3. Sigur, eu ma dau afara d-aci in mod continuu, ca sunt naravas si dau cu copita in toate directiile, dar:
    Ceea ce-am urlat aici in martie anul trecut, si-anume sa nu-i mai mangaiati pe crestet pe cei din opozitie, ati ajuns si voi sa subliniati abia aseara. Pai daca sunteti atat de intarziati, ce sa va fac?
    Nu-s cnezate portocalii, sunt ginti, triburi si-o mare hoarda portocalie, specifice comunei prmitive. Cnezatele sunt o utopie. Evul mediu e departe. In trecut si viitor.

  4. D-le Ciutacu,

    Va doresc o emisiune de succes diseara,desi e superfluu sa va spun asta,dar asta simt!

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    ioanaP

  5. l-as intreba pe domnul Dragnea cand are de gand sa iasa opozitia in strada!Si ma refer , desigur, la opozitia politica, la membrii simpli de partid insotiti de somitatile partidelor ce compun USL!
    as vrea sa vad zecile de mii de membri (sau sute de mii?)psd, pnl, pc, impreuna in strada!
    de cand le e rusine sa mai iasa in strada.mi s-ar parea normal ,la fel ca in marile capitale europene,sa vad steaguri rosii in strada!La Atena, Roma, Berli, Paris, sunt mii de sute de mii de socialisti ce ies in strada fara nicio inhibitie. Vreti putere, fratilor?Iesiti atunci in strada, fiti sigur ca portocaliii nu au de gand sa va mai invite frumos.
    p.s. excelente aceasta coborâre in strada a voastra, a jurnalistilor de la A3.Continuati, fiindca aici se vede realitatea, e un gen de reportaje ce trebuie sa se apropie de ceva ce face Derspiegel.Daca ati putea sa faceti reportaje si in scoli sau spitale(sau profesori, medici), cu politisti sau alte categorii sociale…?

  6. Îs taaaare curios să aflu cam ce ar putea spune un “roşu” despre “baronii” portocalii. Nu-mi aduc aminte să fi auzit vorbindu-se despre Dragnea ca despre un “baron”. “Decît” că pe vremea roşiilor s-a consacrat termenul de “baron local”. Portocaliii au doborît orice record în domeniu, cu asta-s de acord. Poate ne va explica invitatul cum au de gînd (la USL mă gîndesc) să le pună frînă. Din felulîn care se mişcă acuma…slabe speranţe.
    Banzai!

  7. Poate ne spune ceva despre cei 20 (!) de primari PSD şi PNL din Olt care ar fi trecut la UNPR!
    Dacă e adevărat şi dacă ştie ce naiba s-a întâmplat, să ne spună şi nouă şi, de asemenea, dacă e posibil ceva similar în Teleorman.

  8. Poate il intrebati cum vor contracara mita electorala, “laptele si mierea” care va curge in perioada electorala( posibilele mariri de pensii, salarii, relaxare fiscala, etc)si atacurile lui Basescu.

  9. Sunt curioasa ce va spune dl Dragnea despre continuitatea lui Boc,dar eu cred ca oricum de Portocalii nu scapam prea curand. Sunt de acord cu ceea ce sugera cineva la A3 ca Opozitia nu face nimic.M-as fi asteptat sa-i vad in fruntea unei miscari puternice populare.Scuza lor este ca n-ar fi democraatic sa iasa si ei in strada.Dar ei nu sunt si simpli cetateni in acelasi timp? Cu cine vor ei sa lupte democratic? Cu nemernicii? Cu teroristii?Tare ma tem ca se vor lamenta pana la alegerile de anul viitor iar astia portocalii se vor cocota pegrumazul nostru definitiv si ne vor lua aerul de tot.

  10. cnezate portocalii pe dracu, niste hoti, banditi, fripturisti si fel de fel de curve de ambe sexe.

  11. Excelenta emisiunea de aseara !!!… Excelente reportajele facute de voi toti !!!
    In special EXCELENTA remarca ta care a fost nr.1 , dupa mine : ” DE CE SA MA LUPT EU , CIUTACU , IN LOCUL OPOZITIEI SI PENTRU POPORUL ASTA ??? IMI DA CINEVA VREUN POST DE MINISTRU DUPA ACEEA ???”…
    Cred ca te-am citat corect !
    Ai 100% dreptate ! Va luptati si asa nespus de mult pentru un popor las si puturos !

    Dar … sa ne uitam in continuare la cine ramane fetita Columbenilor ! … E de importanta nationala !

  12. Cam timorat nenea Dragnea…
    Da’ cum vine aia cu “… vin alţii la fel decît ei…” ? E în dialect de Teleorman ;)?
    Banzai!
    Scuză-mă, nene Victore 🙂 . Am vrut decît să te-nţep 😀
    Banzai! (de plus)

  13. Eu nu-mi mai doresc victoria opozitiei la urmatoarele alegeri.
    Uite ma multumesc sa fac doar democratie interna de partid si de stat in pedele.
    Da’ am si eu o chestie. Nu-l mai vreau pe Basescu zgriptor maximusE. Il vreau pe Boc.
    Si nu numai eu. N-ati observat ca pana si Udrea nu mai zice nimic de bine despre Basescu un ultimu’ timp?? Toata ziua Boc Boc Boc.
    Inseamna ca asta e linia, orientati=va ca eu m-am prins si ma tin de ea(de linie).
    Basescu s-a invechit si s-a coflecit. Nu mai cadreaza. Se cere o chestie noua, mai dragalasa si mai finuta, cu ochii mici da’ egali, cu discursu’ in gat tot timpu, pe care sa te poti baza la o adica.
    Da’ ce, a scos Basescu tara din criza???
    Boc a scos-o!!!
    Basescu doar a batut campii si a taiat salariile pe care se cazneste Boc sa le faca la loc acum!!

    Asa ca:
    JOS BASESCU!!!
    TRAIASCA BOC!!!

    Basescu’ e pe duca, in curand Boc va fi in toate.

  14. @Victor (despre emisiune)

    yeap. asta e atitudinea !
    fara iesit cu totii: partidele, populatia,
    sindicatele, etc nu putem face mare-brinza.
    miting politic, ce sa ne mai ferim de vorbe;
    oricum politica ne afecteaza vietile direct.
    doar iesitul in strada ne-a mai ramas;
    si asta in toate resedintele de judet.
    in rahat am intrat cu totii, din rahat tre
    sa iesim tinindu-ne de miini…
    (ok, ok, nu sintem toti de vina, dar rahatul
    are aceeasi culoare si miros).
    oricum finalitatea la complicitatea prin
    pasivitate e aceeasi = B.O.H.I.C.A.
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bohica

  15. Il ascult pe dl Dragnea si parca intrevad in domnia sa un spirit revolutionar dar totusi nu-i vad capabili sa iasa “cu pieptul gol in fata gloantelor” ca sa-si salveze alegatorii de propriile lor greseli(mai ales liberalii care l-au adus la putere pe Satana).Sunt responsabili pentru sustinerea data lui Basescu si PDL-ului atat liberalii cat si PSD.Cei care am fost pe strazi in 1989 am sperat ca macar acum la batranete vom muri in demnitate.

  16. Parca emisiunea era dedicata “marilor caractere” … 🙁
    Pentru planul la mitinguri si reactiile cretin rapide nu era nevoie de o emisiune, nu intereseaza pe nimeni frustrarile psd, era mai ieftin la o bere intre patru ochii.
    Traiasca Republica Teleorman!

    PS: Astia chiar au 70% in sondaje sau este vrajala. Vad ca sunt disperati cu tombole si loterii … sunt in stare s-o aduca si pe masa la bara, numai sa puna botu’ vreun bou la harneala lor.
    Marsh in aia lu’ mata-mare … din casa in casa si fa campanie profesionista politrucu’ drakului, ca altfel castiga alegerile tot loazele astea.

    Hai pa.

  17. Buna seara d-le Ciutacu,

    Inaca o data ,succes emisiunii de asta -seara!

    Urmarii pana acum emisinuea “Odata in viata” la Tvr.Prin intermediul Dvs.,ii felicit pe d-nii Lulescu,Condurateanu si Daniela Anencov,ca nu stiu cum sa ii felicit altflel!

    Desi majoritatea emisiunilor de la Tvr nu imi plac,aceasta imi da satisfactii ,morale ,evident!!

    Cu mult respect si recunostinta pentru Dvs.,
    IoanaP

  18. Respect si Onoare dle Ciutacu
    Felicitari pentru emisiunea realizata si parerile pertinente in cadrul celorlalte emisiuni.Sunteti o echipa pe cinste la Antena 3 si va urez succes .Odata am citit pe blog ca incercati sa va lasati de fumat… sunt curios daca ati reusit.Nu de alta dar si eu incerc sa ma las si am citit aici ca iti trebuie sapte tentative.Eu am ajuns la a sasea.Pe cea finala am s-o postez pe blog . Succes

  19. Coliba unchiului Vicky.
    Asa atmosfera a avut emisiunea. Parca eram din nou copil si stateam in fata sobei la bunici. Blajin, binevoitor si intelept, unchiul(sau bunicul) Vicky m-a condus usor inspre somn. Poate-ai imbatrinit si tu, coane. Sau poate ti-ai ales o strategie, care pe mine cand m-adoarme, cand ma scoate din tatani. Mi-e dor de Victor Ciutacu. Bunicutzul asta de acu e simpatic si el, dar…

  20. @geza: unchiu’ vorbeste la fel cu toata lumea, asta-i “reteta” emisiunii. peste 200.000 de oameni par interesati, restul ma ignora. acel Victor Ciutacu a murit; odata cu oficializarea hibernarii si miserupismului conationalilor sai
    @MOROMETE: n-am incercat

  21. bre, nu va entuziastmati, ain’t over…
    nu ma astept la prosperitate si curatenie
    peste noapte dupa ce (sper ca) opozitia
    va cistiga.

    ma astept doar ca “lacustarenia”
    sa-si inceteze rolul de matrasitor pe
    tarlaua noastra. atit in prima faza.
    si sa nu mai vad batrini ce se umilesc,
    pentru o punga cu ajutoare, nici copii
    ce dorm in cotetul purcelei gestante,
    si nici o alta familie destramata din
    cauza “traiului bun” din tarisoara.
    atit. in rest, numai de bine.

    P.S. si nici sa vad vreun alt potentat
    care numara voturile din 2 in 2 precum
    ochiurile jerseului tricotat fara sa
    tresara… si sa scape cu un zimbet larg

  22. Pt Dragnea:
    Fapte, nu vorbe! Că timpul trece!
    Dacă n-a trecut deja… 🙁

  23. Calmero,fratilor!E week-end la Romanica!O maslina,o scobitoare straina!S-a suparat realizatorii, ca nu iese pulimea la rivulutie!Pai,cum sa iasa dna Ghervasuc sa convinga lumea,ca e mai buna decit madam Udrea,daca prostimea nu-si risca piinea pentru idealurile opozitiei?Mai nou,opozitia si unii analisti de mare finete,au acelasi limbaj cu al lui Basescu!Poporul e cihh!Politicienii sa iasa la pescuit ,sa convinga oamenii de bunele lor intentii!Ce va face opozitia cu spitalele,cu scolile desfiintate?Cu tva-ul?Cu pretul gazelor?
    Cu justitia?Aud?Au iesit azi,tinerii liberali sa planteze niste tepe.Pina diseara poate trag si un pinguin!
    Prostimea asta,vede in viata publica doar doritori de viata buna,plm!

  24. Victore,

    Am urmarit un crampei de emisiune si am prins momentul cand dl. Dragnea spunea cum va creste PSD-ul PIB-ul prin crearea de locuri de munca multe si bine platite!!!

    Cu ironia de rigoare, stau si ma intreb: oare cum de se face ca toti prostii se aduna la putere si toti desteptii sunt in opozitie? Oare cum de nu se gandesc cei de la putere sa creeze locuri de munca multe si bine platite?

    Eu imi aduc aminte cum Constantinescu spunea de cei 15,000 de specialisti care sunt gata sa modernizeze Romanai sub mandatul sau si de cele $40 miliarde investitii care se vor face in timpul mandatului sau. Evident tampeniile astea, nesanctionate la momentul oportun, l-au ajutat sa ajunga presedinte, pentru ca presa era ocupata sa-l critice pe Iliescu.

    La fel s-a intamplat si cu Basescu: micile glume golanesti (mult gustate de presa) au trecut neoservate pentru ca presa era concentrata sa i-o traga lui Nastase l-au facut presedinte. Nimeni nu s-a gandit daca marinarul are stofa de lider democratic sau este mai costum de dictator?

    Acum se intampla la fel: presa este ocupata sa-l critice pe Basescu (care oricum nu mai reprezinta un viitor in politica) iar sub radarul ei sunt o gramada de incompetenti, golanasi si/sau mincinosi care-si construiesc imaginea si vor deveni in viitor presedinti. Iar atunci o luam de la capat.

  25. @bond-escu: s-au suparat, chiar daca-s sub 50 🙂 iar lumea se revolta, daca are motive, pentru propria situatie, nu de dragul lu’ Lili de la Loto. asta in cazul, improbabil, in care gandeste…
    realizatorii aia de televiziune, huliti, o duc, de bine, de rau, mai bine decat imensa majoritate a populatiei. si, totusi, se revolta, asa cum se pricep ei mai bine.
    @bigradu: desteptii astia din opozitie, pe vremea cand erau la putere, au lasat, fiecare-n parte, la predarea stefetei guvernarii, PIB-ul pe +8%. da, stiu, n-au apucat criza, a avut Basescu ghinion, dar cifrele si urmarile lor in nivelul de trai raman.

  26. Un propagandist portocaliu spunea mai sus ca boc a scos tara din criza!
    Da, in doi ani a reusit ca de la +8% sa duca tara in recesiune, de aici a scos-o… ducand-o mai jos, in criza. Daca-l mai lasam o scoate si din criza… da` undeva si mai jos. Adica in colaps.
    Daca Ponta si Antonescu isi continua sarbatorile de Paste, sper sa nu ramana asa pan` la Rusalii, partidele astea n-au si purtatori de vorbe sau departamente de informare care sa le tina locul?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.