Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Protestez cu tărie contra manipulării!

Protestez cu tărie contra manipulării!

Nişte minţi bolnave pângăresc cu bună ştiinţă imaginea domnului Băsescu şi a doamnei Cocoş. Mi se pare un trucaj ordinar şi e impardonabil să primesc pe mail aşa insinuări sexiste. E chiar un gest inacceptabil! Şi mă folosesc de acest prilej pentru a protesta cu tărie. Dar încă nu mă pot hotărî între Jack Daniels şi Jim Beam.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

234 thoughts on “Protestez cu tărie contra manipulării!

  1. Imi cer scuze, m-am pripit, e o fotografie de familie, sunt mai multe personaje in poza, imi luase ochii pixelu’!…Oricum pisicul nu-i billy!

  2. Iata un “trucaj” cu adevarat periculos: combinarea abuziva si aberanta a doua sisteme de pensii care se exclud reciproc: principiul asigurării (altfel numit al contributivităţii) şi principiul asistenţei sociale (al solidaritatii). Odată explicat cu claritate, totul devine atât de simplu, încât te întrebi cum poate fi manipulat cineva în această privinţă.
    O explicatie simpla si rezonabila se gaseste la http://managementdeidei.blogspot.com/2010/02/managementul-pensiilor.html

  3. Caligula,imperator,
    Si-a facut calul senator,
    Iar Basescu,ce sinistru,
    Si-a facut c**** ministru.

  4. tabloul e prea duios ca sa nu renunt la carpeta cu rapirea din serai.
    eu am ambat cand e vorba la o adica de onoarea mea de alegator.
    pentru asta desfac sticla de martini pastrata doisprezece ani in vitrina cu pahare.

  5. Sincer, nu mai am nici puterea de a ma mai amuza de “acest trucaj ordinar”. Simpla vedere a acestor chipuri ma ingretoseaza si imi creste tensiunea.

  6. Domnul Ciutacu, nu puteti face ceva cu tapul ala obraznic care se holbeaza la personajele din tablou? Atata nesimitire este de nesuportat.

  7. La asa un corp as vrea sa-l invit pe base la 8 martie pt a-mi “prezenta” o partida de streptease! De ce numai lenuta sa se bucure de asemenea body?

  8. Iar s-au aglomerat comentariile si vad ca nu apar. Nici o problema le am salvate si pana la urma tot vor ajunge pe blog.Postari pe la 7.00 pm si 10.pm

  9. Sa inteleg ca acea caprita cu privirea pierduta din fundal il reprezinta pe Boc? Cam asa ar fi dupa pozitia in care il tine asimetricul de ceva vreme.

  10. Da Adam si Eva in gradina iadului adica Romania si problema este ca pictura nu reprezinta inceputul ci sfarsitul iar cei doi singurii supravietuitori si cateva animale scapate cu fuga.

  11. Mă alătur protestului. Este o insinuare abjectă că fostul preşedinte Emil Constantinescu stă şi se uită la actualul preşedinte Traian Băsescu cum îşi face de cap. 🙂

  12. Se simte ciuda din voi cand va uitati la cele doua trupuri superburi.Recunoasteti,sunteti gelosi pe basecsu ca desi e urat prost si betiv are femei,masini si bani.Intr-un cuvant VALOARE(cu sau fara numar).
    Luati aminte.Crestem mari azi-maine si ne trezim ca n-avem si noi un model de urmat acolo.Musai sa belim fasolele la televi sa-l vedem pe voda,sa-l studiem si sa-l analizam(pe el si pe tot neamu’ lui).de asemenea cand mai mergem la cumparaturi it’s a must sa fim atenti ca poate apare corifeul pe la mall cu un carucior drept locomotiva.Daca il vad eu primul o sa-i transmit si de la voi toate alea.

  13. Victor, se vede ca dom’ profesor este in regres… de la capra care l-a lansat, pe la pisica, care l-a ajutat sa scape de cainii din capitala…acum uite in ce hal a ajuns…In episodul urmator: ihtiofilia.

  14. Ceva e in neregula…Cred ca Base’e de fapt cu admiratoarea lui Nutzi iar motanasul,care are oaresce ureche muzicala, e atras de dumful discret de peste si chivas royal.

  15. Nu va chinuiti sa descoperiti din prima toate detaliile, veti avea timp 9 (noua) ani de acum incolo! (cel putin!!)

  16. Rugaminte maaaareeee : cine detine firma Media Tour SRL din Bucuresti ( agentie de publicitate)? Nu de alta dar vreau sa stiu si eu cine castiga un contract la Primaria Vulcan din HD in conditii nu tocmai limpezi…

  17. Obsesie: da’ niste Branza (de tzap) nu servesc in raiul ala al lor pastoral? Ca doar asta l-a incoronat pe Adam-blagit, cu tiganii lui spurcati fugiti dupa prada si violuri pe campiile aride ale tarilor mediteraneene.

    Ar trebui sa faca Bendeac o scena: “Branza… William Branza…” si sa se intoarca ca 007, ca tot se crede puroiul ala uman/vierme scarnav de cacareaza mioritica, mare vedeta si seducator de wc publice. Poate-i imprumuta Badea un ceas pentru faza asta.

  18. D-le Ciutacu,
    Pomul cunoasterii nu are asa fructe stralucitoare in acest tablou; cum naiba a tentat-o pe Elena sa-si intina mana si sa culeaga din fructe; mai mult de atat, sa-i ofere si lui Base?
    Si mai am o nelamurire: De ce nu sunt “imracati” personajele in “imbracamintea” lor originala – frunzele acelea uriase? Deci e un trucaj

  19. O interpretare posibila a scenei ar fi ca cei doi protagonisti sint reprezentantii tarii la marea competitie Ciocaniada Popoarelor unde marele ciocanitor de maluri cu vaporul si mare ciocanitoare turista se odihnesc inaintea probei. Tapul e evident rezerva echipei in caz ca ciocanelul campionului cedeaza pe la miner. Sloganul echipei e unu’ simplu dar plin de viata: Sa ciocaniti bine!.

  20. “Somnul ratiunii, naste monstri”(Goya)
    Grotesc,oripilant !
    Nu stiu, cine este autorul dar a intrecut orice limita a bunului simt,a onoarei si a demnitatii.
    Probabil s-a inspirat din “tema” Berlusconi fara sa-i mai ataseze aripîle.
    Asa ceva nu se face !

  21. Erau Adam si Eva in Gradina Eden in costumele lor traditionale. Adam zice:
    Eva, ia da sa vad ce ai sub frunza?
    Eva: Adam nu, nu se poate…
    Adam ii frige o bata in cap. Eva lesina si Adam se uita sub frunza si se mira; Baaaa..unde dai si unde crapa!
    Dupa 3 ore se scoala Eva si-i da la randul ei o bata in cap si Adam cade si atunci Eva se uita sub frunza si zice: Ia te uita, unde iesi cucuiul!,

  22. @VC wow!pasarica blonda are ,,brandul,, mai mare dacat basanel!!!!!oare ilbase a mancat fructele inainte sa-si acopere cele 7-8 cohones pe care le detine{cf. zic votantii lui}cu frunzele ramase…..sau ….le-a mancat udrea…..dupa?le-am auzit aseara pe tantile alea de la cons magistratilor ca vor inaita o plangere sau asa ceva vis-a-vis de schimbarea fundalului Stemei Romaniei de la albastru la……VIOLET???!!!!????{incep sa cred ca gionel a avut dreptate!}si imediat a aparut textul legii in urma caruia aducerea unei schimbari bla bla bla a insemnelor Statului FARA ACORDUL PARLAMENTARULUI sasmd..SE PEDEPSESTE CU INCHISOARE INTRE 3 LUNI SI 7 ANI!n-am dormit toata noaptea!dar poate daca cine e in masura sa se ocupe de asta{parlamentarii,etc}ar putea sa faca ceva!suna pompieristic,stiu,dar daca ma gandesc si Alcapone a intrat la bulau pentru evaziune fiscala!n-or fi vazut stirea asta?eu asta vreau sa vad azi la antena3{si 2!}mi se pare cea mai tare stire!in sensul ca,daca se misca repede cine ar trebui sa profite de aceasta ,,scapare,, s-o faca!sa vina in emisiuni oameni care stiu cum ai putea sa fructifici chestia asta !sa faca un plan !dar repede!

  23. Cind vad cit insista cu nuanta violet consilierii de la cotroceni ai lui base ma intreb daca stiu bancul cu “un pic de violet” care se spunea inainte de 89.
    Un croitor o sfatuieste pe o femeie sa renunte la nuanta violet pentru ca “e nuanta curvelor” si ii face rochia cu stofa de o alta nuanta. La proba femeia de declara multumita dar il intreaba:” totusi nu puteti sa puneti si un pic de violet”?

  24. v-am spus ca n-am dormit toata noaptea!am circumstante atenuante pentru greselile din text!aaaaaaaa cred.

  25. Lor nu le pasa,sunt importanti,toata lumea ii face importanti,sunt prea bagati in seama dar sunt si prea nebagati in seama cu ceea ce ar fi cu adevarat important pt noi.Satira nu-i dezonoreaza,se vor baga in seama tot mai tare,noi vom rade sau vom fi bucurosi de situatii de penibil cu cei doi,dar noi ce vom castiga?Pe ei nu-i mai atinge satira.Ei trebuiesc luati mai in serios de catre noi si tratati ca atare,nu stiu cum dar ma bazez pe cei ce pot.Sper ca vor raspunde candva de ceea ce ne-eu facut si continua s-o faca sub privirile tampe ale opozititi.

  26. Uite aici Goya, uite aici somnul ratiunii. Din intamplare e la Boc. I-a adormit ratiunea de tot.
    Premierul Boc a cerut Eximbank sa reduca salariul conducerii de la circa 20.000 euro in prezent la 1.000 de euro, corespunzator indemnizatiei unui secretar de stat, dupa modelul Fondului Proprietatea, avertizand ca altfel vor fi identificate si alte solutii pentru a efectua diminuarea.
    Imbecilitate mai mare nu exista. Asta e salariul unui puturos de functionar la ministerul turismului , nu al unui bancher.
    Pentru a fi in staff-ul unei banci, un individ trebuie sa fie agreat ca bancher de catre banca centrala.
    Ori cine are patalamaua asta nu se duce la 1000euro/luna, chiar daca eximbank e de stat.
    Prima strigare ar fi 10.000. Altfel sa o puna pe soacra-sa presednte de banca si sa ceara aprobare de la Isarescu.
    Individu’ asta se compromite si ne compromite.
    Director de banca nu 1000 de euro pe luna, auzi ce-i baseste mintea degeneratului!!!!

  27. (R) Confesiunile icoanei
    ………………………………………………………..
    Românu-n genunchi se roagă, cu lacrimi, d-Ăl Sfânt,
    Să-i lase o jimblă uscată ş-o cană cu suc de pământ ;
    Şi numai „doi metri pe unu lăţime”, prinos din strămoşi,
    Un ultim refugiu, din calea prigoanei, de colţi fioroşi !
    ………………………………………………………..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.