Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Protestez cu tărie contra manipulării!

Protestez cu tărie contra manipulării!

Nişte minţi bolnave pângăresc cu bună ştiinţă imaginea domnului Băsescu şi a doamnei Cocoş. Mi se pare un trucaj ordinar şi e impardonabil să primesc pe mail aşa insinuări sexiste. E chiar un gest inacceptabil! Şi mă folosesc de acest prilej pentru a protesta cu tărie. Dar încă nu mă pot hotărî între Jack Daniels şi Jim Beam.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

234 thoughts on “Protestez cu tărie contra manipulării!

  1. poza face toti banii :))))

    Toata stima.. >:D<

    P.S. din poza lipseste biroul sub care sta udrea cand scrie gresit orban/organ .. hi hi

  2. D-le Ciutacu,
    Dvs. stiti foarte bine cand doi se cearta al treilea castiga.De ce sa ezitati intre cei doi amintiti, mai bine alegeti un al treilea de origine franceza; nu o sa regretati, va garantez! E un F.G.Monnet 1838. Va mai indoiti ca ar fi alegerea perfecta?

  3. Stiu ca nu e cel mai potrivit post pentru comentariul aceasta , dar ce parete aveti despre proiectul de regionalizare a Romaniei, care a fost adoptat tactit prin lipsa de cvorum de Senat ?

  4. Daca tot protestati cu tarie incercati un malt japonez Nikka de 20 de anisori vechime, 52 grade. La mine la colt costa doar 183.95E fara TVA. Va rog sa ma credeti ca dupa ce guststi din licoarea asta o sa vi se para Chivas 18 ani la jumate sau Black Label 18 ani pipi de pisica (nu aia din poza, ca pare nobila).

  5. Da, este un fals,un fals ordinar – in acest tablou, demn de Ermitaj – este Pora …cu Radu Feldman Alexandru – “pisica” este Sulfina Barbu, iar capra (pacat ca nu a fost pictata o curca), este Turcanca – sotia-sotului….Ce bucurie, ce incintare ! Un tablou de zile mari ! Bravo cui l-a “pictat”…Daca ma uit mai bine, pare totusi ZEUS (BLASFEMIE ! – or sa strige pupinbasestii )

  6. Daca ma uit bine la poza, chipesul adam(blagit) zice ” Protestez vehement, m-ai umplut de sc…ment”. Hmm, ce face nudismul din oameni!

  7. mda.cool.
    unde pajistea aia?
    eu zic ca e pauza de pranz intre cazane.
    (asa arata udrea nup-nuda?trec la masculi.badea e mai gingas..)

  8. psst!
    leana din capul statului,a ajuns pe la academie…
    ehe.
    acusi va fii ‘academiciana’ca cealalta.
    poate va termina la fel.
    academia,vreau sa spun.

  9. I-auzi brau’…Cica-i pe bune.Azi Nutzi Vouitoanca a conferetiat la Academia Romana despre cum vrea ea sa-i mute pe ‘telectuali in blocuri ANL prin sate..la Cocarlatii din Deal…Oooof Leano’, cum te-am impuscat noi degeaba!

  10. Update: d-na Elena, in prezidiul Academiei Romane ? Pai, am mai avut o elena, academician…Ma trec fiorii…Musai, tre’ sa-mi gasesc de lucru in occident…

  11. :)) ce tare,pe bune ce patratele ale betivu sigur nu de la bere :)) imi place si tatuaju lu nuti sa se vada chioru cand i-o da din spate :))

  12. I-au facut patratele lui Base. :)) Sau alea-s straturi de sunci secsi?!
    Si totusi, dintre Base si Lenuta, care-i cocosul? 😀
    P.S. “ordinal”?

  13. Bine (ca) ati venit pe Pandora! Va vorbeste, cu greu, Jake Sully(na)Cenal si va traduce Neytiri Cock(os):
    “Prieteniile sunt relaţiile interumane cu oameni care ai un interes şi pe urmă ai o chimie”…

  14. Curentul simbolist. E superba. Si nici nu am mai vazut-o niciodata pana acum, din campanie. Si eu primisem asemenea marsavii, nerusinati, minti bolnave, nu stiu cum sa le zic… Eu am ales un pahar cu apa,incepusem sa sughit !

  15. lol! Fotografia asta face toti banii! Te superi daca ti-o imprumut!? Promit ca fac link catre tine:) Dar cred ca fotografia nu e completa…O sa vezi de ce…Capu la pisica trebuie inlocuit cu capu lu BOC:) Iti trimit un demo cu link cand e gata:)

  16. Vitore, ma prapadesc de ras…..
    nu ti se pare ciudat ca din poza aia lipseste “cocosul”?

  17. nu mi-am inchipuit asa ceva!
    un presedinte stimat,o doamna aleasa….
    unde s-a ajuns in tara asta!

  18. Corect

    Exasperat de aberaţiile pe care le debitează bătrânul Prigoană
    pe Antena 3 în emisiunea frumoasei şi cerebralei Dana Grecu,
    un telespectator ar fi zis :

    – Ăsta minte de-i put…piciorele ; fiind corectat pe loc de un
    prâslea:

    – De-i pute piciorul, papa !

  19. @Victor Ciutacu “Mi se pare un trucaj ordinal şi e impardonabil să primesc pe mail aşa insinuări sexiste”.

    Pai daca era trucajul cardinal, era mai pardonabila trimitera lui pe email?

    Cam neagra inima aia de pe buca doamnei. O fi o coincidenta?

  20. Revolta D-lui Ciutacu fata de asemenea “gest impardonabil” este absolut justificata. Sper sa nu i se faca greata fata de pictorul care a creat aceasta pictura splendida. Imi este tare cunoscut tabloul dar nu am avut timp sa ma uit prin albumele mele sa-l identific. Aveti grija sa nu va imbolnaviti de suparare!

  21. Da’ ce bine le şade împreună! Of, of! Spiritu’ lu’ Neica Valentin, văru’ nostru aliat de la Americă… Io nu protestez, închin în cinstea lor un păhărel de zeamă de creangă, de prin Ardeal!

  22. Trebuie sa protestezi ceva pahare bune ca sa faci fata la asa priveliste. Base e pe base ,da’ geoana ce cauta fara sageata infipta-n … ca doar a zis ca i-a ciuruit ,nu? cred ca si tapul are nevoie de ceva tare sa ramana pe picioare, ca-l vad tare uimit si ingandurat.iar daca analizam si mai in detaliu , vedem cum leana are in mana un fruct/leguma din care cineva a muscat. cine sa fi muscat ? cei ce l-au votat sigur da. cred ca asta-i ! iar ei traiesc fericiti pina la adinci…

  23. Intrebare: Stiti cine este cel mai puternic om din tara asta ?
    Raspuns:Cel ce detine dosarul lui Basescu.
    Chiar credeti ca dosarul lui Basescu a fost distrus? Nicidecum.

    Altfel nu-mi explic cum personajele in cauza tac malc sau ignora complet ” pixelii albastri” . V-ati intrebat macar odata cum doamna Udrea a sarit din patul PSDului in cel al PNL ului iar acum este calare peste parohia basesciana? Vuitoanca niciodata nu s-a uitat la Basescu ca la un barbat!!!. Cocos-ul ei , de dragul banilor, nu mai cucurigu de mult ca deh gaina lui ii pune in cuibar doar OUA DE AUR. Spalata e ca noua, si asta e la mintea cocosului. Ptiu drace , uitandu-ma la asemenea opera de arta am inceput sa vorbesc prostii.

  24. Trucaj ordinar, parca se zareste chiar si pixelul albastru, am insa o nalamurire: personajele incornorate din fundal sunt de dreapta sau de stanga?! In rest, ce sa zic, or fi facut copiii ceva!…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.