Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Protestez cu tărie contra manipulării!

Protestez cu tărie contra manipulării!

Nişte minţi bolnave pângăresc cu bună ştiinţă imaginea domnului Băsescu şi a doamnei Cocoş. Mi se pare un trucaj ordinar şi e impardonabil să primesc pe mail aşa insinuări sexiste. E chiar un gest inacceptabil! Şi mă folosesc de acest prilej pentru a protesta cu tărie. Dar încă nu mă pot hotărî între Jack Daniels şi Jim Beam.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

234 thoughts on “Protestez cu tărie contra manipulării!

  1. Au! Noroc că n-am mâncat de prânz! 🙂

    E frumoasă pisica, dar nu la fel de frumoasă ca Billy Idol Ciutacu. Pe care l-am văzut pe facebook.
    🙂

  2. Ce trup “scluptat” are impricinatul. Numai la o chestie cred ca tre’ lupa, ca nu prea o vede madam cocs. BTW, cam rubensiana madama, nu se putea gen Jenna Jameson?

  3. Umor/Acuze/Denuntari/Satira/Deconspirari/DNA/ANI/….. si totusi, tot “aparatul” asta de stat continua nestingherit sa aduca bani cacalau in conturile multora. Tara de hoti.

  4. Recunoastem personajele mai putin Motanul,care-i pazeste(mai bine spus supravegheaza???)Oricum iese si el in evidenta-mai sters-dar exista.Sa fie cineva cunoscut(Tapul ne da o senzatie de “mioritic”INTREBARE-a se pune astfel.CINE E MOTANUL???

  5. o sa-mi iau masuri de precautie cand mai vin pe blogul asta… vorba lui violet, bine ca n-am manacat la pranz! Apropo, pentru imaginile postate in online nu poti fi dat in judecata?

  6. Ma simt oarecum vizat si azi de afirmatiile dvs. mustind de corectitudine, deontologie si verticalitate… 😉
    P.S. Daca nehotararea persista, incearca Chivas Regal! 🙂

  7. Stimate Victor,

    acum daca ar fi la mijloc doar faptul ca acesti doi conationali se f** in discretie, crede-ma, le-as surade cu simpatie ca la strengarii din vremea adolescentei! Dar daca ei doi, asa nurlii cum ii vedem aci de fata, fura de rup pamantul si mai si pozeaza in luptatorii anti-corupti si anti-coruptie, atunci ma baga-n boale! Cum naiba sa nu te ia nervii!! Sincer, sunt asa plictisitori in ipostaza asta… Macar daca tabloul ar fi fost…animat 😀 As vrea sa vad totusi un trucaj din asta, dar care sa ii surprinda in ipostaza de HOTI ORDINARI, de TURNATORI la Securitate (el) si de dama autentica de..Companii (profitabile, ea), si atunci zic Jos Palaria! Da, dom’le, e mare shmecherie si de mare inspiratie! Dar pana atunci zic “da-i in aia..”.
    PS : alege Daniels! Ca cica-i mai bun. Mi-au dat avizatii mesaj.

  8. Deja mie rau, nu-i mai pune pe astia doi pe aici ca intarca vacile lu Porumboiu, grau se usuca, broastele o sa zboare iar EBA o sa se calugareasca.

  9. Gandurile tapului din fundal:-“macar nu sunt simgurul tradat de capra;a-ncasat-o si COCOSUL”!

  10. Am ajuns ca pe vremea “prea repede impuscatului”: lumea face bancuri despre el si ai lui (acelasi nume feminin 😉 in timp ce marea majoritate a oamnilor abia isi duc zilele. Probabil bancurile astea sint produse chiar de oamenii lor. Sistemul care a functionat 20 de ani pe vremea lui Ceasca se pare ca functioneaza inca.

  11. Slaba remarca lui Horatiu cu “Teacher’s”, nu isi da seama ca aici discutam despre “bourbon”…Eu zic “Wild Turkey”, pe praful asta:))

    P.S.Cred ca pe marti ajunge sticla de vin(Viognier 2001).
    Sanatate.

  12. Da de ce sa protestati domnu’Ciutacu’? Imaginea asta nu e reclama aia,pe care tot o asteptam de atata vreme, prin care se anunta ca benzinaria din curtea Cotrocenilor s-a deschis si pentru poporu’ amarastean?Parca si dvs ati intrebat intr-o emisiune daca puteti baga carburant d’acolo, nu numa’Voitoanca.

  13. Eu zic ca “Profesorul” serveste Glenfiddich 30 sau scotch – Chivas Royal Salute…
    Sper sa va placa vinul.

  14. Privind eu poza asta foarte reusita, cuget ca mai degraba ii infatiseaza pe domnul Cocos si pe Doamna Basescu.

    Totodata ma gandesc, ca omul a ramas inzapezit de mirare ca Europa a respins cu hotarare proiectul SWIFT.
    Pe cat puneti pariu ca in media romaneasca stirea va fi trecuta sub tacere?

  15. Dom’le io cred ca e chiar o mare ticolasie aceasta insinuare! 🙂 Asemenea minti! Nu se poate asa ceva!

  16. Cercetand mai cu atentie vad un pixel albastru.
    E contrafacere.
    Orice om informat vede din prima ca este vorba de Andreea Pora careia i s-a lipit capul Elenei Udrea si de Iosif Boda caruia i s-a lipit capul lui Basescu.
    Indtroduceti lumea in eroare domnule Ciutacu.

  17. Ba! Daca -Doamne fereste- se benocleaza si minorii pe aist blog? Da´ Prima Doamna si domnul CuCos ce zic ei?
    Nu uitati! Noi ne tragem din Traian. Traian Basescu! Dupa cum spune asazisa ministru al dezastrului durabil si turismului fara turisti.
    Si ma intreb ca prostu´: De ce nu mai apare Multalesul la diverse parangelii? Bai de multimi, lupte cu diversi, incalcari de legi si constitutii, imixiuni, etc.
    Eu il astept cu drag…

  18. Ma framanta o intrebare:daca , totusi , o fi trucata poza? daca i-a spus ceva…daca l-o fi injurat?…

  19. Cam Rubensiana Nutzy, nu credeti?
    Imaginea in ansablu este o reprezentare a realitatii, marinelul ar trebuii sa ne lase rece ca ne minte cu infatzisarea de semizeu. Insa in cazul memorabilei ministrese, pentru care imaginea este totul… asta trebuie corectata.
    Astfel, daca draga Victore cunosti autorii, roaga-i sa ia masuri pentru a remedia “imperfectiunea” cu privire la corpul duduii.
    Cu stima,
    Alex Blaj.

  20. @roxana: cum sa fie Vantu? clar e Felix. Cum, nu stiti cine e Felix 🙂
    În această preaminunată frescă, nu inteleg ce/pe cine reprezinta țapul.

  21. S-au reincarnat Lucretia Borgia si Filip cel Frumos domnilor..Goya s-a nascut prea devreme.

  22. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Aveti dreptate.Unul din defectele romanului este ca sare de prea multe ori calul.

    Va doresc un week-end placut si bucurie in familie,
    IoanaP

  23. In general apreciez emisiunile posturilor : A1, A2, A3 si evident si pe cei ce lucreaza acolo. Insa ” am o vorba sa le spun “. Acum il atacati pe Cristoiu, si pe drept, pentru caracterul josnic si lichelismul lui dar, cind va spus Vadim ca a fost turnator ati sarit de fund in sus. Asa e; A FOST IN-FOR-MA-TOR.

  24. @HAIDUCUL: o fi fost, nu zic nu, da’ pe Vadim nu-l cred nici daca ma plateste. sa produca hartiile si vorbim. sau nu le are decat Basescu?

  25. Odata securist, intotdeauna securist.

    Cat Cristoi era “cu ei”, era bun. Acum a intors armele, fostii prieteni devin ostili. Firesc. Dupa cum si Vadim primeste in gasca lui toate puroaiele umane si dejectiile evolutiei (vezi William Branza, Nicu Gheara, Meir, si multi altii) dupa care incepe sa aiba revelatii cum ca ar fi niste emanatii fecaloide ambulante care imput si spurca tot ce ating fie direct fie prin tranzitivitate, dar intotdeauna prea tarziu… Asta-i viata, e firesc asa pana la urma, si tovarasul Badea are mare dreptate cand spune ca “impartialitatea” este o tampenie grotesca.

  26. Jim Beam, stimate domn, daca e sa va hotarati. A, si sa nu uit: dupa 100 ml de protest cu gheata, nu vi se pare ca tapul seamana izbitor cu deontologul Radu Moraru?
    La cat mai multe proteste va doresc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.