Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Geografia care este şi nu minte niciodată

Similar Posts

18 thoughts on “Geografia care este şi nu minte niciodată

  1. poate de la inceputul universului, totul a conspirat si toate s-au asezat inadins.
    mai zice lumea nasoale de credinciosi, dar cand vezi d-astea…

    partea proasta e ca gluma asta cosmica are sens doar dupa multele magarii facute pe spatele nostru. adica si divinitatea asta, parca pentru o gluma ne-a cam chinuit. 🙂

    ps: daca ma ajuta zeul goagal corect, satele sunt Parjol, Basesti, Haineala, Campeni si Pustiana din comuna Parjol. suna bine rau.

  2. In Romania avem o justitie de cah.
    Din punctul meu de vedere Justitia in general a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special. Instantele au fost transformate în BAZARE în care se vând la tarabă sentinţe judecătoreşti, judecatorii afisind o totala indiferenta in fata dreptatii, fara a avea puterea de a se desface de prejudecatile care le intuneca vederea. Toata debandada din societatea romanesca se datoreaza in special nefunctionari CSM-ului cauzata de coruptia din aceasta institutie. Romania este capusata, pana la varf, de oamenii obedienti, de infractori in roba. Corupţia este un cancer care a ucis sistemul judiciar şi ideea de dreptate.
    Oamenii Legii isi bat joc de institutiile STATULUI in care isi desfasoara activitatea. Căutați acești functionarii ai statului la vile, case de vacanță, conturi, afacerile nevestelor și copiilor, și veți găsi ce nu vă imaginați.
    Am certitudinea dupa trei ani de zile luptand pentru drepturile mele salariale ca toti oamenii Legii sunt corupti, ca vin in Sala de judecata cu Solutia in buzunar, ca au de executat un ordin, intemeind un blat intre domniile lor si infractorii.
    Domniile lor isi arăta pe faţă obedienţa si slugărnicia faţă de infractorii prin folosirea cu rea credinta a functiei publice.

  3. Foarte tare indicatorul, in ce comuna se afla? dar stau si ma intreb bietii sateni de basescu stiu si cei de la tara, dar de basista creata precum zdreanta- cu nasul in suflet haineala, or fi auzit?Oricum nu cred ca mai conteaza indicatorul spune absolut tot-va indreptati spre basesti-haineala.

  4. Nu pot sa cred ca exista asa ceva….sau e facatura cu pixelul albastru?!!!

  5. Si eu eram convins ca e “facatura”. Asa ca am verificat. Nu e! Exista in judetul Bacau. Premonitoriu?

  6. Chiar pare o glumă proastă ………..dar ce potrivire!…….Adevărul e că numai în România poți vedea așa ceva .

  7. @alien: cine a zis de “dot” ?!

    in tara asta e posibil orice, chiar si schimbatul reliefului pentru a avea barcuta la poarta.

  8. @lili Pare o gluma …buna.Ca mesajul este sinistru este alta….problema.

  9. Draga Victore, cele doua sate intr-adevar se numesc aproape cum vreti voi, dar aproape. Adica: “Băsăşti si Hâineala”. Eu credeam ca esti jurnalist si macar un Google Earth sa dai ca sa verifici ca ceva e schimbat pe ici pe colo. Deci, indicatorul este posibil sa fie pus la misto sau e un trucaj ieftin. De populimea de pe aici care pune botu’ la tot ce e de la trust …. nu mai zic nimic, caci unde nu’s neuroni nici nu poti cere, dar … de la tine am pretentii. Eu cum nu va cred din start, nu mi-a luat decat doua minute sa vad adevarul. Voi il deformati sa va iasa poantele “anti”, dar lumea va crede mai Victore, asta-i nasol. Daca va simtiti bine asa, spor !

  10. SUBSTRAT SIMPLU,BASESCU SI HAINEALA IN ACEEASI DIRECTIE,IMPREUNA SI NEDESPARTITI

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.