Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Primarul care este mereu unde trebuie

Similar Posts

3 thoughts on “Primarul care este mereu unde trebuie

  1. Intrebati-l, va rog, pe domnul primar (pe care eu nu l-am votat niciodata, dar asta nu inseamna ca are dreptul sa ma minta si sa ma dispretuiasca) de ce isi aduce aminte de bursele de merit doar in campanie, de ce a dat aceleasi burse de merit (evident, tot atunci) inclusiv corigentilor si cum isi permite sa ii dezamageasca pe copiii olimpici, promitandu-le cate un premiu pentru fiecare cel mai mare premiu din ultimii 3 ani, pentru ca sa ajunga in scoli, chiar inainte de alegerile parlamentare (surpriza!), doar unul.
    Poate are amabilitatea sa le spuna parintilor din sectorul pe care il abuzeaza de ce scolile nu au niciodata consumabile, de ce nu vedem maturatori decat o data la 4 ani si de ce nu face niciodata contracte de deszapezire.
    Si sa nu mai minta ca nu sunt bani, atata timp cat luminile de pe strada sunt aprinse si ziua.
    Poate vrea o idee care ar putea aduce bani: in loc sa ii mai tina pe tembelii care interzic oamenilor sa se aseze pe marginea fantanii din parcul Sebastian, sa gaseasca o modalitate legala de a amenda nesimtitii care arunca pe jos, rezolvand asa si cu mentinerea curateniei.
    Inca ceva: daca a tras linii pe carosabilul dintre blocuri, anuland asa un sens, nu inseamna ca a facut parcari.
    Mai am nemultumiri, iar lista este foarte lunga. Nu il suspectez de bune intentii pe domnul Vanghelie, deci sa nu vina cu pretexte. Eventual, sa il aduca pe Temisan, care se mira cand mai doarme bietul primar, la cat de ocupat este. Pentru el a gasit bani sa ii curete viitoarele posibile scame, la restul s-a poticnit.

  2. cel mai murdar sector……vb lumea ca mituieste liderii tiganilor si asa cistiga alegerile (3 mandate parca si consecutive)……..

  3. M-am bucurat ca masa este mai mare , Vadim era prea agitat si cum am vazut un pahar cu apa aruncat in ochii unei executoare ,amenintarile adresate lui Piturca ,il si vedeam escaladand-o.
    Basmele lui le cunosc ,am muscat si eu odata ,spunea ca basescu are matastaze la creier ,chiar am dat telefoane , dar ….erau vadimisme Are si dreptate uneori .Daca liberalii il saboteaza pe Crin Antonescu ,guvernarea nu are rezultate ii va fi f. greu sa devina presedinte .Vom vedea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.