Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Pensia te ridică, pensia te coboară

Similar Posts

10 thoughts on “Pensia te ridică, pensia te coboară

  1. Asta e la impusa sau e un subiect ales de dvs?

    Mai ramane soferul TAB-ului cu care a fost transportat cuplul ceaunel…ca-n rest cred ca au dat tot ce se putea da despre ei.

    Astia de la RTV chiar sunt obsedati de ceausesti?

  2. Victor,

    Ai schimbat ceva la partitura tonomatului, parca lipseste toba mare din cand in cand.

    Legat de al doilea subiect, mai are importanta dupa fo’ 24 de ani? Mergand pe o logica simpla daca pentru o suta in plus la leafa ajungi in fata plutonului de executie, pentru -25% unde ajungi?

  3. Victor,

    Te rugam sa adresezi urmatoarea intrebare:Ce vor face cu grupaI de munca stiind ca aceasta lege a pensiilor a fost votata de guvernarea BOC prin frauda???De cand este ministra D-na Campeanu nu a facut nimic pt. cei care au lucrat in grupa I de munca.In schimb li s-au dat cadrelor militare drepturile ce le-au fost luate din pensie.Tinand cont ,cadrele militare au fost scoase la pensie si la varsta de 38 de ani si salarii compensatorii din banii contribuabililor.Noi cei care am lucrat in conditi deosebite de munca sa iesim la pensie la 65 de ani sa contribuim la buna starea lor.

  4. Este o perioada f. grea pentru guvernanti ,nici romanii nu-si dau ghes cu munca (agricultura ofera locuri de munca f. multe ,dar nimeni nu-i dispus sa lucreze )Daca eram mai tanara renuntam la profesia mea liberala ,ma retrageam la tara si ma ocupam cu produse bio ,eram mai sanatoasa ,mai bogata .
    Imi plac tot mai mult emisiunile , daca mai vine udrea iau pauza de publicitate iar cele cu ceausescu ,la varsta mea parca incep sa-l iert ,perioada basista este mult mai rea.

  5. Este un subiect atat de dureros pt. noi, cei din aviatie. Suntem singura categorie a caror pensie a fost taiata cu pana la 90%. Avem colegi pensionari, care dupa 30 de ani de zbor, mor de foame. Sa le fie rusine celor care au fost la guvernare si celor care sunt!

  6. @Catalin
    Tizule, ajungi sa te mangaie pe crestetul lucios madam Merkel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.