Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Liberalii sinceri, șansa mielului de Paște

Liberalii sinceri, șansa mielului de Paște

Șansa imediată a măreței inițiative liberale e cea a mielului de Paște. Dacă nu se va rupe rapid USL, ce membru important și rațional al PNL, cu (sau chiar fără) acces la resursele publice, se va arunca, de dragul democrației interne, într-o aventură politică nebună? Pentru ce-ar face-o? Dacă nu curge, pică. De bine, de rău, cu dictatorul lor actual pe scaun, liberalii au juma’ de țară sub talpă și pe (drept de) semnătură. Ceea ce, oricât de lucios ar fi redevenit acum blazonul Brătienilor, nu prea li s-a întâmplat în istoria politică recentă.

http://www.youtube.com/watch?v=W2miX8jXdEM

Nici măcar niște mari disidenți ai PD-L, cât o părea el Vasile Blaga de lipsit de perspective politice, nu văd să se încoloneze în spatele vexaților liberali de caviar și voie bună. Fiindcă le lipsește impulsul factorului Elena Udrea. Iar faimoasa blondă prezidențială doar bagă nuiaua prin gardul din Modrogan, joacă pe greșeala adversarului ei intern și-l așteaptă degajată să-și rupă gâtul. (integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

6 thoughts on “Liberalii sinceri, șansa mielului de Paște

  1. Daca l-as fi auzit pe vreunul care n-are treaba cu politichia, as fi zis:
    “bravo, bine le zice !”, dar asa, si mai ales venind de la nenea asta…

  2. Cred că acceptarea de către Antonescu, a coabitării dintre Ponta şi Băsescu, nu era prevăzută în plan. Aşa că dacă liderul PNL n-a rupt-o-n fericire după numirea lui Kovesi de către Ponta, s-a trecut pe repede înainte cu ruperea USL, namaiţinându-se cont de aparenţe. E musai să nu ne prindă jumatea anului cu USL-ul unit, aşa că pre, sau post-Paşte, nu mai contează… Iar dacă n-o rup alde Ponta şi Antonescu, încep să sară ei din trenul în mers.
    Ce distractiv mi s-ar părea s-o văd pe Udrea şefa ‘vexaţilor liberali de caviar şi voie bună’, spunând ‘Pas’ (pentru moment), ‘Mişcării populare’, şi aşteptând primăvară lui 2014 pentru a închega o forţă politică pe post de opozant al PSD-ului (care între timp va fi solo…). 😉

  3. ce cauta un sef de serviciu secret la inaugurarea unui ,,ONG”???? acolo am ajuns???
    pt asta s-a votat USL???? parca era condamnata nominalizarea si apoi toata procedura de desemnare a tov. Unguent si acum????

  4. Ei, de-asta n-am putut eu dormi azi noapte. M-am framantat de grija acestor caraghiosi (e de-ajuns sa-l inviti pe Pleasca Paleologu oriunde, chiar si la funeralii, pentru a avea caraghioslacul asigurat), si in aceeasi masura de grija mult prea rotofeiului, chiar nesimtit de rotofeiului fost senator, actual purtator de zeghe Voicu. Ce nu-i clar? Lae Chioru’ face ce face, mosmondeste, momeste, prosteste, ce mai face ceea ce stie el mai bine, astfel incat, dupa cateva luni ne vom trezi cu un nou grup parlamentar, format din baietii domnului Dan, pe de-o parte, din vasnicii fosti portocalii, fosti aredisti, fosti ei mai stiu ce, din cateva trompete peneliste, din doamne iarta-ma, ca din sutele alea de cefe groase ai de unde alege. No, un grup parlamentar al unei formatiuni, IRL, MPRL, MiSeRuPe, cum s-o numi, putin importa. Mult zgomot pentru nimic. O vesnica si fetida balteala a costumatilor, frezatilor si rozaliilor derbedei, in frunte cu Melescanu. Ce nu-i clar in asta?! Nu-i clar ca pana la prezidentiale vor incerca sa-l scoata din tatani pe Antonescu, sa ni-l serveasca drept un fariseu dornic de putere cu orice pret?! Ce dracu’, suntem chiar asa, desene animate, nu n e dam seama de miscarile (absolut idioate) prin care se incearca a se induce in opinia gospodinelor ca Base o fi fost el cum a fost, da’, vezi tu, ala a fost popular, se lupta cu comunistii, pe cand Antonescu, aaaa, asta e adevarat dictator, uite, nu misca unu’ in front la PNL, ca gata il da afara…
    Strabunicul meu patern, membru PNL, a murit in puscariile comuniste, eu nu sunt membru PNL, dar ar insemna sa scuip pe memoria strabunicului al carui nume il port, daca vreo secund as avea impresia ca PNL se dezice de valorile si doctrina sa. Chiliman si alti spanzurati sa-si vada de ale lor, de cadavrele din debara (destule, si urat mirositoare), si sa ne mai lase cu cioace din astea. Asta e, am abuzat de spatiul alocat comentariilor, si-s convins ca talentatii colegi vor expune pareri mult mai fundamentate.

  5. Delirul de grandoare (se identifica in psihiatrie) ii stapaneste pe creatorii actualelor miscari, fie populare, fie liberale. Il asteptam si pe Frunzaverde (foaie albastra) san se manifeste cu o fundatie populara-liberala, ca sa intregeasca panoplia nulitatilor politice de pe la noi. Daca Frunzaverde, un nimeni al Resitei, s-a remarcat prin taierea padurilor din Caras-Severin, acest dandy al anilor socialismului, numit Tariceanu a reusit performanta sa nu faca un kilometru de autostrada in 4 ani!!! Se pare ca toti cei intrati in politica cu numele “Preda” sunt mononeuronali, ceea ce merge doar in analizele de inteligenta artificiala cu retele neuronale!

  6. Domnule Ciutacu,

    Ati facut cea mai mare gresala din toata viata Dumneavoastra. Reparati-o daca mai puteti URGENT!

    A.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.