Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Preşedintele roşu al flăcării violet(e)

Preşedintele roşu al flăcării violet(e)

Dat fiind că nu noi decidem numele preşedintelui PSD, ci participanţii votanţi la congresul din Romexpo, vă invit la un concurs de pronosticuri. Şi să cârcotim de ce.

    [poll id=”29″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

200 thoughts on “Preşedintele roşu al flăcării violet(e)

  1. Sa nu-si mai aduca nimeni aminte in PSD-ul ala de dumful micilor lui Vanghele? Oricum, daca vaccinul antivanghele se numeste Pandele atunci sper sa ramana ” prostanacu'” mahar iar pentru celelalte fonctii sa faca primaru’care este o vizionare cu nevestele pesedeilor, ca sa rezulte care dintre ele ar sta mai mult de-o tura pentr-o pozitie de doamna vicepresedinte.

  2. E cu sange in psd! 🙂 Ce-mi place ca e din ce in ce mai negru prostanacu’! Diaconescu e ca apa de pita: nici cald, nici rece.

  3. La orice problemă există soluţie

    “Chestea” cu pipi, cu sticla, cu puiu, cu Oana lu’ Pepe, a cam fost lăsată-n
    coadă de peşte de către d-l Badea în emisiunea de asear, fără răspuns la întrebarea de fond : cum se micţionară Oana şi Pepe intr-o sticlă cu gaura de 16 mm ?
    Răspunsul l-am primit de la o codoaşă care în cariera politică s-a confruntat frecvent cu astfel de probleme tehnice vizând precizia. Redau cu exactitate paşii soluţiei:
    Pasul 1 : Se aşează doamna cu fundul gol pe o pernă groasă.
    Pasul 2 : Domnul introduce mădularul pipilindu-se în păsărică.
    Pasul 3 : Se introduce gâtul sticlei în păsărică, se retrage perna lăsând prin cădere liberă să se scurgă conţinutul în sticlă.
    Pasul 4 : Domnul potriveşte gâtul sticlei pe orificiul de pipi al doamnei care urinează direct în sticlă.
    Pasul 5 : Se pune dopul, se agită conţinutul pentru omogenizare, după care se trce la anularea blestemului…

  4. Si voi vreti ca peste 5 ani sa alegeti intre marioneta lui base si mazare?:)))))))chiar vreti sa alegeti intre un bou si o curca beata?:)))))ooo daaa…pai atunci hai sa fie mazare presedinte psd:))O sa il vedem pe mazare presedintele Romaniei si pe vanghelie prim ministru!Asta ar fi o dovada ca se poate mai rau decat Udrea ministru,Boc secretara lui Udrea,alias premier si Base etilistul conducator al unei natiuni de idioti:)))Doamne iti multumesc ca plec din Romania asta mizerabila si inculta!!!!:))Ultimu care ramane sa stinga,va rog,becu!

  5. Pustile mari

    Pustile mari din PSD l-au lovit decisiv pe Mircea Geoana. Duelul din PSD a fost deschis, la Congres, de catre Mazare si a fost incheiat de Mitrea, care a aratat clar ca pustile mari din PSD sunt indreptate impotriva lui Geoana. Probabil ca sfatul de taina a facut ca Iliescu sa ia cea mai buna decizie din cariera sa politica. Este clar ca Iliescu a regizat infringerea definitiva a Prostanacului. Iliescu a reusit, chiar si din umbra sa restabileasca o ordine credibila in PSD.
    Tocmai pentru ca nu sunt PSD-ist, n-as fi crezut ca Iliescu poate gandi si corect si necomunist. A facut ceea ce trebuia, in momentul in care Romania avea nevoie de o opozitie puternica, opozitie care nu putea fi asigurata doar de PNL. Astazi cred ca opozitia poate incepe adevarata lupta, nu doar impotriva Basescului, ci pentru Romania.
    Victor Ponta, este fara indoiala, singurul om politic potent din PSD, in acest moment. Spun acest lucru gandindu-ma la o usoara translare a PSD-ului spre liberalism. Evident, in Romania, stanga va fi preferata intotdeauna, dar astazi e nevoie de opozitie pentru a dezavua impostura dictaturii lui Basescu, care se declara de dreapta, dar se manifesta ca o extrema de stanga.
    Doar protectia sociala in maniera de centru-stanga, alaturi de o politica liberala adresata sectorului privat, poate scoate Romania din impas.
    Singurul om care poate asigura, avand sprijinul deschiderii lui Iliescu, o colaborare constructiva cu PNL-ul este Victor Ponta.
    Sa asteptam rezultatul Congresului PSD, cu speranta ca jugul Basescului va cadea!
    Sper ca pustile mari au lovit unde trebuie !

  6. Fix la ora asta geonelu’ isi cinta, si anume, cintul de lebada.
    DECIT o tira si plinge! Inca o dovada ca o vast coaie numa-n poza si ca “onoare” este un cuvint neinventat inca pentru el.
    DECIT! Asta-i un cuvint pe care-l stie folosi.
    Banzai!

  7. Ponta un individ imatur, incapabil sa vada prioritatile actuale.

    “”””PSD trebuie sa fie mai precaut in legatura cu aliantele si coalitiile in care intra, transmite NewsIn.

    “Ne vom lupta nu numai cu PDL, adeversarul nostru firesc, ne vom lupta si cu PNL. Crin Antonescu a fost in turul doi un aliat onest, dar va fi un adversar foarte puternic pentru noi, eu vreau PNL sa sprijine candidatul nostru in 2014 (la alegerile prezidentiale, n.r.) si nu invers, pentru ca asa e normal pentru Romania”, a spus Ponta”””

    PNL sa sprijine candidatul PSD pentru ca ASA E NORMAL PENTRU ROMANIA??? E NORMAL Ponta asta?
    Scuze, dar de idioti nu ducem lipsa. Ne ajung cati sunt deja la putere. Asta ar mai lipsi, un cretin ca Ponta sa distruga toate aliantele antiPDL/antiBase si sa ramanem cu portocalii inca vreo 20 de ani la putere…
    NUUUUU! Ponta e fie prost fie omul lui Basescu.
    PSD are nevoie de un leader bun negociator, om pasnic nu un beligeros stupid.
    Oricat de prostanac ar fi Geoana, ramane singura varianta decenta dintre toti candidatii care ii au.

  8. Castiga,din pacate,Traian Basescu.La ceea ce am vazut azi in interior si pe exterior,Traian Basescu castiga detasat. Poate daca ramane Geoana mai au sanse astia sa scape de baroni si tradatori.Nu-mi place vantul ce bate dinspre PSD cu Ponta presedinte,mai ales ca se sprijina pe simpatia celor care au iesit din joc aparent:Nastase si Iliescu. Ce s-a intamplat oare? Daca PSD a pierdut atatea alegeri este pt ca n-au reusit sa-si invinga lacomia de putere si nu s-au pus in slujba a ceea ce este menit pt un partid.Nu sa dea vina pe Geoana.Nu-i corect asa.Schimbarea lui Geoana bate tot dinspre Cotroceni.Geoana nu este asa de slab pe cat se spune.Si de ce este Vanghelie mai rau decat altii?Sigur nu este .Mai sunt baroni locali periculosi si sunt si multi tradatori.

  9. Ponta (Tutankamon) iese…insusi Ra (Iliescu)a spus ca e nevoie de intinerirea partidului. Ati vazut cum a venit Mazare imbracat?…si cu sapca pe cap…e mahmur de la Rio…mahmureala de cocaina e rea rea…circ nu congres fac hotomanii astia.

  10. Nene stiu ca esti ocupat.
    Io vreau numa’ sa zic (io n-am vast da’ am auzit) ca daca Cristian Diaconescu il sustine pe geoanel apai pot sa le dedic cu sufletu’ impacat cea mai mare oda ce-mi vine in cap!
    OOO DA-i in p*zd*le mamicilor lor de onanisti!
    DECIT!
    Banzai! Si sa-l ia dracu’ pe labaru’ care a lasat tara pe mina pedelistilor si pentru care am avut oroarea sa-mi trag palme in oglinda de la buda! Ma rog celui de sus sa nu mi-l scoata in cale, ca ajung (doamne feri) prin puscarii pentru vatamare corporala (in sensu’ de bagat in spital definitiv) a unuia care nu poate face diferenta intre un bostan si o lebenita. Si “maram” ca a fost ambasador pe la licurici.
    Tara asta se va duce dracului in ritmuri de imn social-democrat! Circu’ dracului …
    Sa ma latre!
    Banzai! (again)

  11. @adrian ilie

    Mai ilie, vezi ca in textul tau s-a strecurat o grava eroare. Esti membru, dar nu al PSD, ci in garda pretoriana de zvoneri si manipulatori ai PDL.

  12. Daca va castiga Geoana, PSD-ul se va rupe-n doua, zic unii. Altii zic ca daca Ponta cistiga se rupe PSDul in doua. Va marturisesc prieteni ca indiferent cine cistiga mi se rupe fix in doua! Poa’sa ninga, poa’sa ploua! Insa din nefericire perdantii erau prea bine cunoscuti inca dinaintea congrsului: romanii.

  13. Buna seara ,
    va castiga cel care este mai aproape de base,pt. ca el a fost TARTORUL, LA CE SE INTAMPLA ACUM IN P S D .PUNCT

  14. Azi am fost acolo!
    Trebuie spus ca am incercat sa judec detasat de nuantele si prieteniile din partid – am vrut sa iau pulsul acestui partid. Iata care sunt impresiile mele:

    1. Congresul, ca eveniment a fost organizat in graba, ca sa nu spun execrabil. Am avut sentimentul ca ma aflu la o discoteca sateasca, chicioasa si neaerisita.
    2. Am observat ca desi organizatorii au fost acuzati de intentie de furt, congresul a fost atat de prost organizat, incat nici de furat nu se putea fura acolo.
    3. Mult discutatele miscari de trupe de la inceputul congresului, au fost si ele prost asezate in scena, inutile prin lipsa lor de articulatie.
    4. Am observat ca delegatii nu prea stiau cu cine sa voteze. Unii venisera montati, altii venisera sa se decida.
    5. Discursurile, desi s-au vrut mobilizatoare, s-au pierdut in consideratii prost plasate despre Vanghelie, Pandele, Basescu si PDL.
    6. Am observat ca PSD ului ii este frica sa isi asume stranga pura, stanga chioara, care aduna cu certitudine mai multi adepti decata variantele disimulate cu care PSD se alinta de ceva vreme.
    7. Am observat ca nimeni nu si-a pus problema ca votul intr-un sens sau altul ar putea decide existenta sau nu a democratiei in Romania.
    8. Nimeni nu si-a pus problema acolo ca votul intr-un sens sau altul, ar avea efecte vizibile pentru suveranitatea Romaniei.
    9. Am observat ca si la acest congres, s-a decis pe vot negativ- iar din vot negativ nu poate iesi nimic bun.. (la nivel macro, uitati-va la Romania!!!!)
    10. Nimeni nu a spus oamenilor ca stanga este cea mereu inovatoare si progresista in toata lumea iar dreapta este dusmanul PSD ului, indiferent ce sau cate partide fac stanga in Romania.

    Concluzie: Pentru ca indiferent cine va conduce PSD de maine inainte, doar o minune poate uni bucatile de PSD radicalizate de ceva vreme si pana azi! Indiferent cine si cum se va conduce PSD ul, curnad este nevoie de un nou congres, unde sa se voteze pentru un lider si nu impotriva atuia sau altora.

  15. Ziceam ca “tiganiada” a inceput in forta; o tiganiada la propriu si la figurat.Numai carutele cu coviltir mai lipseau, ca vrajitoarele erau prezente in fata Romexpo; noroc ca n-au mers acolo cu tot neamul.
    Candidatii la sefia PSD, delegatii, parca erau in cautarea unei agende politice, unor proiecte, unei orientari clare, unei ideologii punctuale, intrucat asistase pana in ziua Congresului la manevre, aranjamente de cea mai joasa speta.
    Din pacate Congresul a debutat cu o cearta zdravana ca la orice tiganiada, care si-a pus amprenta pe desfasurarea lucrarilor.Acest lucru a schimbat orientarea de la problemele unei stangi adevarate la problema persoanelor care si-au depus candidaturile.Deziluzie totala! Au sperat ca acest Congres va aduce multe schimbari pentru vindecarea bolilor de care sufera partidul de ani de zile. Nimic din asteptarile participantilor nu s-a realizat.Dezamagire totala!

  16. Tulai Doamne ce fain ii! Imi place la nebunie!
    Circ, misto, vrajeala, mascarada; oare pentru ce s-a facut tigania asta? Cu Vanghele si Pandele, cu ore de transmisie live si un bou ca mine care i-a urmarit. Ca sa ce?…
    PS
    Cel mai fain a fost cu vrajitoarele. Minunat…

  17. Geoana nu m-a dezamagit nici de data aceasta si a pierdut tot ce se putea pierde. Inca odata, probabil si pentru ultima data.
    Mare minune daca peste vreun an-doi isi va mai aminti cineva din .ro cine a fost Geoana. Probabil ca va ramane in amintirea romanilor ca personajul care l-a batut la un anumit moment pe bula in materie de bancuri.

    Nu imi fac nici o iluzie cu micul Titulescu : a iesit de sub aripa lui Nastase si ce se naste din pisica, soareci mananca.
    Sunt convins ca pesedeii care l-au votat acum, vor ajunge repede sa il regrete si pe Geoana si pe Nastase, inainte de a canta cocosul de trei ori.

    Marele pierdant mi se pare a fi insa Nastase, care s-a speriat de umbra lui si a ezitat sa mai cantindeze. Probabil ca acum a izbucnit intr-un hohot de plans, rupand prosopul strans in dinti.
    Inca o victima colaterala ajunsa pentru totdeauna in lada de gunoi a istoriei pesedeului.

    Diaconescu cel spicluit sa pare ca a avut o problema la dosar si a demonstrat ca nu e facut din aluatul specific liderilor (fie ei buni sau rai).
    Va mai chibita pe margine probabil pana la pensie…

  18. Acum mi-as fi dorit sa fi candidat si castigat Nastase. Imi era mai simpatic decat Ponta. Desi, bineinteles, il preferam pe Geoana…

  19. Domnul Ponta (37 ani) trebuie să-l supravegheze pe colegul de breaslă-Năstase (60 ani) pentru care este paiul salvării politice (cu două zile în urmă afirmase că 60 de ani e vârsta la care Iliescu Ion conducea revoluţia din 1989 !!! ).

  20. Premierul Boc/Cacat… da asta inseamna in limba turca “boc”.
    Deci sa revenim: Premierul Cacat a tinut sa ne prezinte cunostiintele lui medicale obtinute din “almanahele” medicale.
    “Eu tot le spun la Bucuresti: nu este mai bun antibiotic decat palinca ardeleneasca. Distruge si virusii din computere, atata-i de buna! Cu a lor te speli pe dinti, asta e palinca autentica!”, a spus premierul.

    Nu conteaza ca pluralul de la virus este VIRUSURI. Nu conteaza ca “antibioticele” omoara doar bacteriile si nu “virusii”… pentru “virusi” exista medicamente ANTIVIRALE. Incult Cacatul asta, cat incape.
    Indicatiile lui de tratament vin cum nu se putea mai bine, acum cand hulpavii latifundiari din PDL inchid Institutul Cantacuzino. Da chiar, la ce ne mai trebuie vaccinuri cand avem palinca si un premier de tot Cacatul, huh?

  21. citi’i 124 dă comentarii, si tot apare unul băse, nu stiu cine-i si nici nu mă enteresează, da’ cred că şi-o ia la cavitatea bucala de la Ponta. Dacă aud că şi Ponta e din umbră fan pdl îmi bag … în flacăra violetă,
    şi nu pot să mă abţin ale ale, ale ale, de’acuma m… la pdl.
    D-nul Ciutacu aţi observat că Boc poate să ia m… din picioare de la Ponta, nu ştiţi e un avantaj?

  22. s-a dovedit inca o data ca geonel este looser din nastere. ilici a fost mai tanar decat ponta la congres! nu cred ca micky mouse o sa schimbe ceva in partid. cel mult e o lovitura de imagine.

  23. A iesit Ponta.Raman la parerea mea:e prea tanar.Ce nu stie Ponta e ca acelasi lucru i s-a reprosat lui Antonescu in campania de la prezidentiale ,nu ca omul era tanar (Crin are 50 ani),ci numai din cauza aparentei.Nu stiu cat va fi in stare Ponta sa controleze baronetul local.Sper sa il ajute Nastase.Ii urez succes.Are multe de facut.Oricum mare parte din electorat se va reorienta.Exista o anumita rezerva a electoratului fata de cei tineri,probabil din spirit de conservare.Astept sa vad ce vor face liberalii,vad ca ii mananca strechea.

  24. By the way, aţi băut şpriţu’ ăla? Dacă da, să vă fie de bine! Dacă încă nu, petrecere frumoasă! Dacă nu vă duceţi la şpriţ, se cheamă că vreţi să rataţi un moment “istoric”, da’ poate că momentu’ nu se ridică la înălţimea Dvs. în calitate de consumator. Dacă cel care v-a promis că vă face cinste a uitat, sau va amâna sine die cinstea (pentru el va fi o cinste- fie vorba între noi 😉 ), să-i fie ruşine!

  25. Nu ma pricep prea mult la previziuni in domeniul politicii (poate nici in altele), dar am simtit ca iesirea lui Pandele, aparitia eminentei cenusii vor avea efecte devastatoare asupra sperantelor desarte ale lui Geoana, cu toate ca in aparenta sala il huiduia pe Pandele. Si mai cred ca interventia lui Iliescu in acest scandal a avut efect nu de calmare ci de incitare a nemultumitilor fata de Vanghelie. Deci nu flacara violet propriu-zis a dus la invingerea lui Geoana ci Vanghelie.

  26. La ora 01si jumatate m-am dus in pat -cu Geoana ca presedinte- si la ora 07 m-am trezit cu Ponta castigator. Tipic Geoana…

  27. Eu imi imaginez urmatorul scenariu, vizavi de jucan: nu dau datele exacte, dar arunc informatia pe piata EXACT in timpul alegerilor si LIVE. Oare nu asta i-a fost comanda? sa faca public? Ca tot aducea vorba despre diaconescu si ar merita nush ce premiu pentru prestatia teatrala de la a3. Din pacate pt ea tu nu i-ai ridicat mingea la fileu ca ea sa scoata dosarul din poseta (sau parca il tinea in poala, asa-i era de drag) Nota 10 pt tine, ea afara din jurmalism.

  28. Mă uit la rezultatele sondajului de opinie cu privire la alegerile din PSD şi nu ştiu câţi dintre repondenţi au postat DUPĂ aflerea câştigătorului, la ora patru a dminineţii! În orice caz, altceva mi se pare interesant! Mircea Geoană are mai puţin decât Traian Băsescu chiar şi în sondajul acesta! :-))) Din doua una: ori a fost iar atacat de flacăra cu ultraviolete, ori a fost iar ciuruit! Altfel, nu se poate!

  29. Voi scrie înainte de a citi restul comentariilor.
    S-au spus multe lucruri bune despre Ponta, la televizor. Eu nu voi uita niciodată că este ginerele celui care A AFIRMAT CU SENINĂTATE CĂ DE MULT COCEA O ALIANŢĂ CU PDL, ceea ce s-a şi realizat în decembrie 2008, în pofida votului plin de încredere dat atât de susţinătorii PSD, cât şi PDL. Mai cred că Geoană avea motive mai puternice să fie cu adevărat împotriva băsescului. Iar Ponta, aceleaşi motive puternice să acceadă cât mai sus, asta şi datorită vârstei.

    HAI CRIN!

  30. Nu credeam sa se intample dar iata ca a castigat Ponta. Cred ca era cel mai bun dintre toti candidatii si sper sa reuseasca sa schimbe in bine viata in Romania, starpind jigodii si mentalitati gen Mischie . Felicitari !

    P.S. Ati vazut ce de mizerie si gunoaie erau printre scaunele din sala ? Imi pare rau ca nu au focalizat mocheta deoarece sunt convins ca erau si coji de seminte.
    Asta spune multe despre politicianul roman.

  31. Aoleu iar Ponta ala mi se pare cel mai mare prostanac. Parca e peste geoana saracu , sincer are si fata de pampalau mai rau ca Geoana.

  32. Adrian Năstase e un om inteligent. Cred, deci, că e conştient că nu poate avea încredere deplină în Ponta.

  33. cel mai sifonat din alegeri mi se pare ca a iesit diaconescu. dupa jocul de-a candidatura, macar ramanea neutru in momentul retragerii.
    TOTAL NEINSPIRATE si antena si realitatea. dupa ce se anuntasera semioficial rezultatele, in loc sa puna sonorul pe ceea ce se discuta intre ponta, geoana &co, au continuat sa-i lase pe VORBETII de serviciu sa bata campii…

  34. Cu miscarea asta, PSD-ul si-a batut si ultimul cui la sicriu, in opinia mea.
    Daca in PSD exista un om al lui Base, numele lui e Victor Ponta (cunoscuta fiind amicitia dintre tata-socru Ilie Sarbu si Base).

    Apoi, cum, in mod traditional, presedintele PSD este si candidatul partidului la prezidentiale, indraznesc sa afirm ca Ponta are sanse 0. Cred ca Ponta nu ar reusi never ever sa obtina scorul pe care l-a obtinut Geoana, cu toate greselile lui. PSD-ul ar fi trebuit sa-si faca niste calcule pe termen lung, nu pe termen scurt, sa ia in considerare si potentialul politic al celor doi.

    Ponta mi se pare chiar mai antipatic decat Nastase, n-as putea sa spun exact de ce, dar cand il vad, schimb canalul!

  35. Cred ca Victor Ponta este o alegere buna pentru PSD in primul rand, pentru tara ar fi fost mai bun Cristian Diaconescu, pacat ca nu a mai candidat la presedentia partidului, si mai mare pacat ca si-a dat sprijinul lui Mircea Geoana, insa Victor Ponta nu inseamna nimic daca nu se debaraseaza de Adrian Nastase, Marian Vanghelie si de anumiti baroni din PSD.

  36. Nene rogu-te da un telefon la spitalu’ de psihiatrie si rezerva 2 locuri pentru niste (2) neni cu depresie nervoasa:
    1. geoanelu’ ca a perdut cu demnitate de mai-mai sa plinga si
    2. Becalu’ ca a “batut” cu 1-3 in Ghecea pe ultima clasata.
    Ce zi frumoasa!!!!!
    Banzai!

  37. Referitor la momentul Pandele, era clar ca cineva l-a regizat dar toti se dadeau oripilati de asta. Iar interventia lui Iliescu a parut si ea cam regizata dar e ca la biserica, n-ai voie nici macar sa te indoiesti de o asa somitate, nu?

    A castigat purtatorul de cuvant al lui Nastase. Macar daca iesea Nastase… In ceea ce-l priveste pe Ponta, e o nulitate din punctul meu de vedere, un pupincurist ingamfat. Doua “calitati” care de obicei nu se prea regasesc la acelasi personaj. Toata lumea spune ca vai ce tanar e si de aia e impulsiv si putin necopt in ceea ce priveste deciziile politice. Dar… are 37 de ani si 10 ani in politica si daca nu are el cumva o varsta mintala mai redusa nu exista nici un motiv sa-l consideri prea tanar. Se vorbeste despre el de parca ar fi un adolescent sau un copil de 5 ani. In orice caz, Nastase asa se purta cu el aseara. Stiam ca pe la varsta adolescentei se vorbeste despre impulsivtate. La 37 de ani cei mai multi au o familie, responsabilitati si un caracter deja format. Nu poti vorbi despre impulsivitate datorata tineretii la varsta asta. Si nici 10 ani in politica nu e putin. Probabil Nastase o sa foloseasca aceasta “impulsivitate” pentru a-si regla conturile. Oricum, Ponta e cam infantil, o marioneta… Are in spate toate leprele PSD-ului, caractere indoielnice care dimineata declarau ceva, dupa-amiaza altceva si seara altceva. La Geoana, singura supriza era Oprisan. Dragnea era cam negru de suparare la aflarea rezultatelor deci ma indoiesc ca a fost vreodata in alta tabara.

    In final, pentru o mare parte din greii partidului, totul se rezuma la “Vin ai nostri, pleaca ai nostri!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.