Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

– Azi am văzut de ce a refuzat până acum Tiranul confruntările. E din ce în ce mai mic, e tot mai slab, nu mai are faimoasele replici la el. Iar josnicia cu sinuciderea fostei soții a lui Crin, dacă va fi bine exploatată mediatic (credeți-mă, voi avea grijă să fie!), poate deveni începutul sfârșitului politic dramatic al unui personaj sinistru. Trebuie dat în Jucător până nu se mai scoală de pe jos, îi tremură chiloții!

– Crin a fost în formă și, după ce l-a cam dominat Traian la început, a întors meciul și l-a băgat pe Jucător cu curu-n poarta autobazei. Flota, educația și economiile l-au făcut pământiu la față pe mitocan. S-ar putea ca, astăzi, Crin să se fi agățat la momentul oportun de ultima și, totodată, cea mai mare șansă politcă a lui.

Măruță e băiat bun, dar n-are anvergură. A fost timorat și a tăiat toată savoarea cu închistarea lui monahală. Iar Clujul e la o mie de ani de București. O dezbatere au avut și ei de organizat și-au făcut o tăiere de moț la căminul cultural. Mi-a plăcut că Nutzyka era neagră la față și că și-a dat toată măsura țățismului clefăind ciungă. Mai avea să facă baloane, dar încă știe să tragă-n ea în loc să sufle…

P.S. Astăzi, 21:30, ediție specială Sinteza zilei. Jegurile de la Hotnews omit cu bună știință episodul jenant cu aluzia sulfuroasă la sinuciderea soției lui Crin.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

  1. “mie dati-mi strazi pavate,dati-mi cinematograf”… domnule victor ciutacu,merg cu masina zi de zi prin bucuresti… ma inunda voma cand vad ochii aia strambi care imi sugereaza ca “de ce le e frica nu scapa” si cu greu tin directia incercand sa privesc dungile albe de pe sosea…
    un nonvotant

  2. nota 8 lui crin si 3 lu base….( nici macar 3nu merita)

    vorbea ca apreciaza femeile(base)dar uitativa cand s-a terminat confruntarea intre cei doi de nervi era la 5m in fata sotiei si parca nici nu o vedea…saraca D-na Basescu …..imi este mila de ea…pare un catel in lesa …iar base …vrajeala multa si atat.o sa ma duc la vot siguuuuuuuuurrrrrrrrrrr!!!!!!!! si cred ca stiu cu cine o sa votez..
    bine trustu…bravo tuturor

  3. In numele tuturor femeilor bolnave de cancer, ii cer domnului Basescu sa-si ceara scuze de la domnul Antonescu si doamna Dragotescu.

  4. Dl.Ciutacu, esti genial! DAR, sufletul tau este rau si plin de ura. DA , inlauntrul sufetului tau este atita muurdarie.
    ZIARIST=10
    OM=0- GUNOI

  5. Constat tot mai mult ( Paleologul: cu durere )dar pentru ca nu sint si nici nu ma doare spun MIRARE, ca Romanul, ca si in trecute vremi de titani si Domnite,se lasa manipulat de mass media.Romanul ca sa nu spun poporul ( perimata expresie de la Stefan cel Mare )constituie jucaria cea mai importanta a acestei moluste care se intinde peste tot si se numeste Mass Media. Dar sa nu uitam tot o zicala Romaneasca: ” Cine ride la urma ride mai bine “. Numai succes in alegeri va doresc iar peste doi ani sau chiar mai devreme ne vom intilnii din nou la Ciutacul criticindul pe cel ce va venii… Alea Jahta Est!!!! Asa spunea Toma Alimos sau Avram a lui Iancu ( SIC )

  6. Domnule Victor Ciutacu va rog sa faceti o analiza privind faptul ca Basescu nu trece de turul intai si presupunem ca in turul doi intra Geoana cu Antonescu,afirm asta in ideea ca profesorii,militarii,politistii,salariatii din administratia publica,din sanatate,de la caile ferate si multi altii,in majoritate nu vor vota cu Basescu.Nu cred ca pot fura ei atat de mult,mai ales ca toata lumea este cu ochii pe ei si mai cred ca o asemenea analiza ii pune pe pedelistii talibani intr-o nervozitate excesiva.

  7. Sigur Geoana nu-i spotan ca si Crin sau Basescu. Din cauza asta are nevoie de o intalnire programata, bine regizata.
    Revin la ce am mai scris pe blogul dl-ului Ciutacu: Basescu-Geoana in turul 2. Atat timp cat voturile “demne” sunt impartite de cei doi Antonescu si Oprescu, nu are cum sa fie altfel.
    Daca va uitati pe inregistrare Base chiar zice ceva de genul (concluzie la intalnire si amenintare): speram sa intrati in turul 2 dar….E ca si cum el decide cine intra cu el in turul 2. Asa ca asta sustine teza ca membrii din PDL vor vota pentru un alt candidat care sa intre cu Base in turul 2.
    Geoana nu-l poate bate pe Basescu. Cat este Base de terminat, obosit, neantrenat si tot il mananca pe paine pe Geoana.
    O alta sansa :
    – Dl. Ciutacu, nu ar fi interesat un demers al presei, in ultima saptamana de campanie, pentru convingerea oamenilor sa vina la vot? Decat sa-i lasam pe ei sa foloseasca cum vor buletinele de vot suplimentare, nu ar fi mai bine sa fie un vot adevarat? Cum ar fi sa se prezinte la vot 80% din electorat? Sigur nu ar avea atatea buletine si sigur atunci o sa asistam la ” revolutie” in ziua alegerilor.
    Ce ziceti domnule Ciutacu, merge o campanie de convigere a electoratului sa iasa la vot? Chiar daca nu este apanajul presei, ci mai degraba al politicienilor, sa nu uitam ca presa este a 4-a putere si merita sa-si apere libertatea de exprimare.

  8. Antonescu a fost genial, bravo.
    Basescu inca nu s-a retras din cursa electorala?
    Treabuia, ca dovada de iubire de neam, se realiza astfel doua lucruri:
    – Antonescu este presedinte din primul tur;
    – Se economiseau banii din turul doi.

  9. Astazi la Cluj, Basescu a avut o prestatie lamentabila si pe deasupra, ordinara. Exact asa cum il stiam , este capabil sa calce in picioare morminte pentru a-si salva pielea deja vanduta. Crin Antonescu a demonstrat ca se pozitioneaza 10 etaje deasupra lui Traian Basescu
    De obicei nu scriu despre viaţa privată a politicienilor, dar ultimul atac la adresa lui Crin Antonescu mi se pare inacceptabil. Băsescu i-a reproşat, indirect, moartea primei soţii a liderului PNL, Aurelia. Prima soţie a lui Crin Antonescu s-a sinucis, în 2004, dupa ce a aflat că are cancer generalizat, pornit de la un cancer ovarian. Nu mai suporta durerile şi-l întreba pe Dumnezeu de ce i-a dat-o pe cea mica, pe fetiţa pe care nu avea s-o vadă crescând, niciodată. Cititi toata povestea…

    În 1995, primul copil al soţilor Antonescu, a murit. Câţiva ani, Crin şi Aurelia au încercat să facă al doilea copil. Nimeni nu ştia că ea are cancer ovarian, pentru că nimeni nu i-a făcut analizele specifice. A reuşit, după multe tratamente, să rămână însărcinată şi, în 2001, a născut fetiţa, pe Irina. La câteva luni a aflat că are un cancer care i-a cuprins tot organismul, pentru că dintre toate formele, cancerul ovarian este cel mai parşiv şi loveşte pe tăcute.

    A urmat perioada de citostatice, timp în care Crin Antonescu cu o mână legăna copilul mic, cu cealalta îşi mângâia nevasta aflată în nişte chinuri groaznice.

    În 2004, Aurelia nu a mai suportat morfina şi durerile pe care ţi le dau atât tratamentul îndelungat, cât şi un organism cuprins de boală. Într-o noapte, la ora 4, s-a aruncat de la balcon.

    Asta este povestea primei soţii a lui Crin Antonescu, iar acesta a fost devastat de durere ani de zile.

    Am simţit nevoia să o scriu pentru că, pe vremea când eram în plin tratament de cancer, domnul Băsescu a fost la fel de cinic şi cu mine. Numai că eu am supravieţuit.

    Iată declaraţiile făcute de cei doi candidaţi la Cluj, ce au dus la acuzaţia indirectă a lui Băsescu cum că Antonescu este responsabil pentru sinuciderea primei sale soţii.

    Moderatorul dezbaterii, jurnalistul Mihnea Măruţă, i-a întrebat pe cei doi candidaţi care este ultima carte citită şi ultimul film pe care l-au văzut.

    Traian Basescu: “Levantul”, de Cartarescu, iar ultimul film a fost un documentar pe Discovery.

    Crin Antonescu: Am citit o carte despre marire si decadere Imperiului britanic, iar ultimul film a fost “Parfum de femeie” cu Al Pacino.

    Băsescu: Şi atunci de ce va deranjeaza cand e vorba de femeile de la Cotroceni?

    Antonescu: Pentru ca aţi promovat modelul femeii obiect, modelul femeii cu succes uşor.

    Băsescu: Domnule Antonescu, cred că greşiţi în abordarea dumneavoastră, cel puţin în ceea ce mă priveşte. Şi decenţa ar trebui să vă spună că un bărbat care are trei femei în casă, le respectă, un bărbat căruia nu i s-a întâmplat niciun incident dramatic în care să-şi lase soţia singură şi să ajungă în situaţii dificile. Vreau să vă corectaţi imediat şi să vă cereţi scuze pentru ce aţi spus.
    Dacă mai exista vreun dubiu, acum s-a risipit. Băsescu este total lipsit de caracter, iar în disperarea sa paranoică devine josnic şi lipsit de orice bun simţ. Crin Antonescu nu poate coborî la un asemenea nivel, educaţia şi cultura nu-i permit.
    Bilă albă pentru Crin .
    Corina Drăgotescu

    Faptul incalificabil care s-a intamplat ieri in dezbaterea de la Cluj, o incercare tipic securista de a dinamita moralul partenerului de dialog, tintind punctul cel mai slab al acestuia, nu este o intamplare. Sa ne aducem aminte de anul 2006 si de atacul lui Traian Basescu fata de Corina Dragotescu. Jurnalista suferea de cancer, iar Traian Basescu i-a spus cinic: «Dumnezeu sa ne dea sanatate cit adevar spunem legat de povestea pe care ati prezentat-o in prima pagina a ziarului de miine!» Corina Dragotescu scrisese despre faptul ca actualul sef al statului s-ar fi ocupat, la Constanta, in 22-23 decembrie 1989, cu distrugerea unor documente ale Securitatii. Din cate se vede, intre timp, Dumnezeu i-a dat Corinei sanatate. Basescu insa nu si-a pierdut, deloc, apucaturile de securist. Dar de problema asta se pare ca nu Dumnezeu se ocupa.

  10. Dragule domn genial, ce legatura exista intre fetele PD-L istilor de frunte (Berceanu, Blaga, etc), comentate de altfel si de voi in emisiunea lui Gadea din 13 nov a.c., si faptul ca Basescu s-ar putea sa nu mai iasa presedinte? Va fi o ruptura PD-L – Basescu? Oare chiar nimeni sa nu observe acest aspect?
    PS Nu-i dori moartea sefului fa in asa fel sa si-o doreasca singur. Nu cred ca-l pot executa pe basescu mai bine Crin si Geoana decat cei din PDL.

  11. Cred ca niciodata n-am citit cu atata interes si satisfactie derularea unei confruntari politice intre doi candidati la Presedintie, ca azi, din Mediafax. Adevarul este ca ‘vorba’ zboara, si ramai doar cu crampei de idei, daca nu ai si textul in fata.
    Cum altfel poti comenta “prabusirea” unui SINISTRU, care 5 ani de zile, a provocat mari pierderi materiale, morale in Romania, de parca ar fi fost chiar dusmanul de moarte a tarii.Acest “sinistru” chiar nu merita calitatea de “om”.D-l Ciutacu a fost bland (de data aceasta)in exprimare dandu-i calitatea de
    “om sinistru”. Nu vreau sa sugerez ca i-a facut chiar un compliment denumindu-l “om sinistru”, pentru ca epitetul cu care l-a ‘decorat’ trezeste in sufletul nostru numai sentimente negative de spaima, de groaza, de inspaimantare, de oroare care poata sa ajunga chiar pana la crima.
    Tot numai de inceput atat!

  12. Am citit unele comentarii si sunt trist ca unii se considera “mai superiori” fata de altii. Ardealul civilizat vs. regatul balcanic????????? Toata tara asta este VARZA, de la Constanta la Satu Mare si de la Botosani la Resita. Terminati cu prostiile astea, nimeni nu e mai breaz sau mai prost. Toti suntem la fel, din pacate. Mai tineti minte versurile cantecului “Noi in anul 2000”?

    Suntem copii insa vom sti
    Sa facem tara ca primavara
    Si maine
    Vom reusi ca va suntem copii
    Urmand povata
    Vom face viata
    Indelungata si minunata
    Si-atuncea niste eroi
    Vom deveni si noi

    Ce s-a ales de visurile noastre de acum 20 de ani? E tara asta ca primavara? Suntem noi niste eroi?

  13. Romani,popor napsatuit si dispretuit de conducatorii sai.Rapunsul dat la faptul ca tot mai multi tineri pleaca in afara tarii cu cinismul liberului drept la circulatie, nu poate decat sa te intrige si sa te revolte.Nu iti iubesti poprul, daca dai un astfel de raspuns. Durerea parintilor si copiilor cu membrii ai familiilor lor plecati afara trebuie inteleasa de catre un presedinte. Nu pleaca de binele care il asigura Romania , ci pentru ca vor ca munca lor sa fie renumerata la o mai justa valoare, pentru ca fug de saracia care se intinde peste tara ca o ciuma, pentru ca vor o viata mai demna si un respect pe care statul roman cu acesti conducatori nu le-o ofera.Statutul tinerilor competenti din multinationale este de a fi exploatati nemilos, de a imbatrani inainte de vreme.Sunt adevaruri care dor si pe care cetatenii acestei tari le traiesc ca pe adevarate drame.Dorim un presedinte care sa ne respecte cu adevarat, sa ne protejeze, sa ne creeze premise concrete si imediate de viata decenta, sa ne ofere o imagine externa demna.De vorbe fara acoperire in fapte concrete si de scandal, suntem satui. Vrem schimbare!

  14. Inca asa jeg de presedinte, n-am mai vazut, cat de disperat sa fii sa aduci in discutie moartea sotiei lui Antonescu?.Asa ceva, nu mai tine de demnitate si de bun simt.Cand a sarit gardul la Cotroceni, sa fuga de SSP-isti, pentru a ajunge la nuti, nu i-a zis nimeni, rusine.

  15. Cred ca multi ani vor trece peste Romania pana sa mai avem un presedinte cu atat de putina demnitate si onoare. Dupa ce a coborat importanta, prestigiul si “blazonul” institutiei prezidentiale pana la nivelul de “schpritz”, acum incearca sa-si “panseze” imaginea de promotor de pocnitori pe functii publice de stat prin impingerea sotiei in mijlocul campaniei electorale. Curgeau sudorile pe fata lui in studio. Iar cretinii ce-l sustineau acolo jignesc notiunea de “lacheu”. Faptul ca Base a facut parte din structurile securisto comuniste inainte de ’89 pare astazi a fi cea mai mica problema a lui. El are probleme mult mai grave la cap.

  16. Doua concluzii clare: 1. Cluj e la 1000 de ani de Bucuresti si 25000 de ani de Constanta. Halal organizare! 2. Basescu sa organizeze un duel cu Geoana la el acasa, la Constanta, daca are sange. 🙂

  17. este regretabil ce se intampla in tara asta,nonvalorile care se promoveaza si care ne innebunesc cu reluarile,pitipoancele si starletele de lux,dar mai presus de orice,cuvantul presedintelui tarii,ex. pe care il ofera pt. noi ca natiune si implicit acest lucru se rasfrange asupra copiilor nostri;din pacate, am un baiat de 11 ani care nu a putut fi oprit in a asista la diversele aparitii ale sefului statului,moment in care altii se ridica,canta imnul si isi ating inima ca semn de respect si dragoste pt. tara…la noi,copilul l-a putut vedea pe d-nul presedinte in “cuvantarea” de inceput de an scolar cum se hahaie si isi aduce aminte de zilele de scl in care chiulea,fuma pe ascuns cu colegii,de momentele de”SHOPING”,cand fura un telefon si i se adreseaza unei d-ne :tiganca imputita,obraznica…,de momentul in care o invita pe ziarista pe biroul Domniei sale pt. a o invata cum se face…,de momentul urarii de sanatate adresat D-nei Dragotescu in conditiile in care era sub tratament chimio,de zilele in care plangeam la TV pt. ziaristii rapiti si lipeam afise pe geamuri pt. a incerca sa sensibilizam pe oricine si orice…dovedit in final un mare fas,lucru explicat copilului pt a nu mai se ruga cu lacrimi in ochi seara de seara,de urcatul la volan dupa cheful de la GoldenBlitz,de minciunile aruncate ca praf electoral cu salariile profesorilor,de legea care trimite la pensie toti specialistii/lucru care nu il intelege d-nul presedinte :promovarea sangelui proaspat poate fi facuta numai in conditiile in care s-ar inventa un manual de experienta,pt ca teorie stim toti dar anii de experienta nu ii poti invata decat pe propria piele,odata cu trecerea anilor-iar apogeul…replica care s-a vrut spusa doar in treacat dar incarcata de ura si impotenta politica,cea referitoare la tragica moarte a primei sotii a D-nului Antonescu-nici nu stiu cum sa calific acest ex. al D-nului Presedinte…prostie,eroare,rautate,mojicie,incoltire,cretinism,nesimtire,poate toate la un loc,in conditiile in care stia prea bine ca fetita D-nului Crin se va uita la emisiune,tatal ei fiind personajul principal in aceasta dezbatere…desi celor portocalii le-ar placea sa creada ca era Baselu,NU din pacate noi vroiam sa vedem ce zice Crin,ca ce zice si ce poate Base deja stiam…sau credeam ca stim,cu el surprizele nu se termina niciodata,ca dovada marlania spusa de fata cu sotia sa desteapta si frumoasa care cu greu se tinea sa stea alaturi de adevarata mirifica a scenei politice,moment in care ne-am lamurit cu totii asupra respectului pe care il poarta Domnia Sa fata de D-ne,cum se lauda ca a trait cu 3 femei in casa…respectul pt. femei e la loc de cinste,lucru demonstrat cu varf si indesat prin gafa comisa care sper ca nu va fi uitata de cei care vor avea stampila in mana;haideti sa ne imaginam ca traim intr-o lume in care noi putem schimba ceva,in care copii nostri isi pot alege modele de viata dintre cei alesi ca cei mai buni,ca stiinta bunului simt este la loc de cinste,ca traitul intre carti te face mai bun,mai destept si mai civilizat,ca dascalii copiilor sunt persoane care vin plini de bucurie la scoala,ca medicii care ne trateaza sunt plini de bunatate, intelegere si de ani de experienta in spate,ca lumea in care traim nu scuipa seminte pe strada si nu bea bere la 7 dim zilnic,ca nu ascultam manele la maxim in fiecare seara,ca nu chiulim de la scl si nici de la munca,ca stim sa aratam compasiune pt. un om aflat in suferinta,ca stim sa zambim cand intalnim pe cineva drag,ca ne salutam pe strada,ca ne dorim o viata decenta,rasplatirea muncii noastre,recunoasterea valorii personale si ce e mai important,lucru pe care l-am uitat cu totii:sa plangem de fericire cand intonam imnul de stat,moment al emotiei sincere si al educatieie primite,al ex pe care il urmam …respect pe care DVS. D=NULE Basescu l-ati redus la nesimtire,la mojicie,marlanie,obraznicie,mitocanie,minciuna,jigodism,toate la un loc.

  18. Am fost unul din miile de nehotarati in privinta celui caruia sa-i acord votul meu, acum nu mai sunt. Prestatia lui Crin Antonescu m-a determinat sa-l votez, sper sa nu ma dezamageasca

  19. basssele, taman terminai o parola la telefon cu-n amic care are-n casa patru femei: mama, sotia si doua fiice, toate cu drept de vot. sa stii ca remarca ta jegoasa vizavi de sotia decedata a lui crin a produs o impresie deosebita aupra lor: le-ai hotarat sa se duca la vot, sa-ti zboare mucii cu stampila. continua tot asa nene ca te descurci de minune!:)

  20. @iosefina
    Cine sa-si ceara iertare,asta care dedica versuri cum o vede el moarta pe ma-sa?
    Numai o scursura si un rapan de om poate face asa ceva,iar la o scursura locul e la GHENA ISTORIEI,UN LOC IN CARE PAGINILE SUNT GOALE!

  21. Ai nostrii ca brazii, cu rasina pe piept!
    Basescu T. recidiveaza, dovedind , daca mai era nevoie ca porcul e delicat pe langa el.

  22. Mie mi se pare că nu avea ce căuta acolo C.Antonescu. Indiferent de cât de curajos, bărbătesc, dârz (şi toate cele superlative) li se pare unora gestul lui, mie mi s-a părut la fel de ridicol şi disperat ca şi “invitaţia” lui Băsescu. Să visezi la Preşedenţia României, dar să te comporţi ca o fufă în călduri care dă fuga la o chemare cu degetul, e chiar de plâns. Să mergi la comandă, să dai câteva replici de puştan mai răsărit şi să nu ai de spus nimic cu adevărat important privind programul tău… Doi clovni penibili, dintre care, unul, a şi dovedit timp de cinci ani până unde poate ajunge şmechereala şi tupeul. Penibili! Cum să cred că, oricare dintre cei doi, la o adică ar putea avea un cuvânt greu de spus la masa marilor puteri? Unul atacă mârlăneşte şi împardonabil, celălalt atacă un contracandidat (în lipsă!) cu o pâră de şcolar. Am mai spus, bine a făcut Mircea Geaonă că nu a intrat în cursa disperatului care, deşi înspăimântat de perspectiva pierderii alegerilor, nu şi-a pierdut neruşinarea. S-au întâlnit la o alba-neagra într-un hol de hotel, unul a dat câteva replici la care a lucrat în timp (l-am tot auzit zicându-le!) celălat, în lipsă de argumente o tot da cu “sunt preşedintele care” şi enumera realizările altora, iar eu să aleg între cei doi, care este mai merituos? Curat murdar! Dar poate sunt eu părtinitor, altul este Candidatul pe care-l votez şi nu văd aurul din glod. Fie-i glodu’ prea galben, fie-i auru’ lipsă. 😉

  23. urat. foarte urat momentul cu prima sotie a lui crin. basescu se afunda in propria-i mizerie.

  24. Azi suna cineva la usa. Deschid. Un adolescent. Ma interoga daca sunt sustinator al lui Geoana. I-am spus ca nu. Ma invita apoi sa semnez pe un tabel, caci daca semnez o sa primesc materiale promotionale. I-am urat succesuri.
    La parinti au venit doua cucoane. La fel. Numai ca invitau pe mama sa se inscrie si in PSD ca o sa primeasca pachete multe acasa iar de votat o sa voteaza cu cine vrea ea. A primit si un aparat de radio de la Geoana -PSD, desi nu a semnat nimic.
    Pe parinti si cei de la PDL i-au sunat pe telefon si ca una ca alta si cu un sondaj si ca or sa vina si ei cu materiale.
    Mai fratilor de unde au astia doi, Geoana si Base atatia bani de campanie?
    La tara mai ales, e rupere cu Geoana. Arunca astia de la PSD cu bani la greu. Au inceput sa apara si mercuriale cu preturi pentru vot: Geoana -150 de lei; Base – 100 de lei. Cam zgarcit Base.

  25. Sper ca romanii sa iasa la vot. Au vrut un candidat care sa ii tina piept tzaranului de Base, acum il au.

  26. Cititi interviul acordat de Maria Basescu ziaristei Irina Corduneanu in 1995, si publicat in revista “Ochiul Soacrei”. Va veti da seama cat de mult respecta Traian Basescu femeile. Jalnica prestatie!

  27. M-a disperat chioru’ cu condamnarea comunismului mare rahat a facut,vorbe goale. E ca si cand Ion Ramaru ,teroarea anilor 70,de cate ori aude intr-un context in care i se asociaza numele cuvantului crima, ar spune ca el din contra condamna faptele lui Bundy, teroarea de peste Atlantic, convins fiind ca asta ii da credibilitate faptele ar fi sterse din mentalul ‘norodului’ iar nominalizarea la beatificare nu ar conteni sa apara………Atunci bine pa!

  28. Draga Victor,multumesc pentru aparatia de aseara.Ati fost toti magnifici iar Badea si Bogdan sunt Dumnezei.La realitatea a fost o latrina ordinara.A comenta viata unui om timp de cativa ani plina numai de durere mi se pare cea mai mare Jegozenie vazuta vreodata.Ce o fi fost in sufletul lui Crin si al fetitei.Toti care fac asta sunt niste Canalii Jegoase Imputite si fara minte.Sa le dea Dumnezeu viata lunga si plina de surprize.

  29. @Sukarit,

    A facut foarte bine ca s-a dus. Crin a aratat ca se poate confrunta oriunde, oricand, cu oricine. geoana doar s-a ascuns ca asa e el, las. Penibilul geoana se arata viteaz pe la tv dupa “razboi”. De cand s-a inventat fuga, geoana e primul la bataie. :))))

  30. Victoras,acum pe bune;ne lamentam si stim bine cine e Basescu,stim foarte bine;asta spune multe si despre cetatenii Romaniei.ASA OAMENI,ASA CONDUCATORI.
    Ca o sinteza a unui banc:ce tara frumoasa,dar sa vezi cine-i conduce.

  31. Tostusi problema trebuie abordata si din perspectiva tacerii lui Crin Antonescu.
    Si nu pentru ca ar fi ceva de comentat pe tema asta, ci doar pentru a argumenta aberatia presedintelui.
    Deoarece, daca Crin Antonescu a avut grija in mod normal, atata cat poate avea un om fata de un alt om bolnavd cancer, ar fi trebuit sa riposteze, si astfel atacul lui XXXescu nu ar fi parut bazat pe realitate, deci imund prin insasi inventarea situatiei nefericite.
    Daca insa Crin Antonescu chiar nu a avut grija de sotia lui in nici o forma, atunci atacul lui XXXescu era unul real , insa fara nici o legatura cu dezbaterea politica, deci cu atat mai abject.
    In mod normal, trebuie sa stim care este realitatea in legatura cu grija lui Crin Antonescu, deoarece, daca XXXescu isi bazeaza astfel d eatacuri pe infoprmatii REALE despre situatii REALE, (care e adevarat ca pot fi stanjenitoare pentru cel atacat), inseamna ca EXISTA CINEVA CARE STIE TOT DESPRE TOTI, insa informeaza doar pe cine trebuie!
    Un adevar stiut de toti nu poate fi folosit impotriva nimanui! Insa modul in care s efoloseste XXXescu de informatii este cel mai criminal mod posibil ! Nici macar crima cu efect direct asupra victimei nu este atat de abjecta!

  32. nu stiu daca ati observat, mai nou … “Basescu lupta pentru tine!” este noul slogan. Eu cred ca au uitat o virgula … mai ales la confruntarea aceasta.

  33. Gresiti cu toti!
    Antonescu l-a atacat primul pe Basescu. Si a primit cea ce a meritat.Nu sint fan Basescu dar,asta este realitatea. Si stiti bine cum sintem noi romanii vedem numai ce ne convine.
    Dragi romanii nu mai scrieti in numele lui doamna D, dinsa este o gazetara de exceptie si nu cred ca se preteaza la asemenea comentarii aparute aici. EA NU ESTE O …CIUTA…GIGA

  34. Mă iertaţi, sunt mai lent la neuron, cine a fost organizatorul evenimentului? Ăia e mocheta rezidentă sau numai pentru Tv? Nume, vă rog frumos!

  35. va intregesc comentariile cu ce am scris pe blogul meu. sunt impresiile ce mi au fost lasate de aceasta confruntare. este finalul lui Titi Sinistru marinarul.

  36. Uluitoare reactia presedintelui, intrebat fiind despre referirea sa la fosta sotie a lui Crin Antonescu : “Cred că inventaţi una din cele mai mari mizerii, aţi ajuns să inventaţi un lucru pe care eu nu l-am făcut, eu am vorbit despre soţia mea. Iar unii ziarişti cred că încearcă să ducă lucrurile într-o zonă despre care eu habar n-am, eu nu ştiu nimic despre viaţa lui Crin Antonescu, decât că s-a recăsătorit acum, este cred una din inovaţiile de ultim moment.(…)
    Cat tupeu !

  37. Trecut cu pile prin viata de la Secu, inca de pe bancile scolii, nu te poti astepta la nimic. De aceea acest specialist in laie si tuns o oaie intr-o confruntare directa cu un om normal isi arata mojicia si impertinenta in toata splendoare sa.

  38. Tot ceea ce face Traian Basescu este impotriva bunului simt si a democratiei.Parerea mea este ca incepand cu anuntarea candidaturii in Banat,la “impunerea” primei “dezbateri” de campanie face vizibil faptul ca Basescu are camarila in provincie si ca asta ar trebui sa ne dea de gandit ca mafia este peste tot. La fel ca la Bucuresti si in tara s-a raspandit cu aceeasi viteza oportunismul,ba chiar mai mult in tara ca nu sunt asa in vizor.Puterea de a schimba asta nu o are numai un singur om.Reactia ar trebui sa vina de la cei multi,noi prostimea.Si cred ca presa este cu adevarat a patra putere in stat si mai cred ca-si face cat de bine poate treaba,ramanand ca noi sa fim doar atenti. Atentie marita oameni buni nu va mai lasati ,mergeti la vot sa-l dam jos pe Tiran.

  39. Turmentatule, acuma şi tu! O fi aflat (mai mult ca sigur, că o avut şi cum şi când!)zicala aia din bătrâni, cum că… dacă te bagi în troaca cu lături, te mănâncă porcii. 😉
    Uite cum te dai la catindatu’ meu, păi?! :))

  40. @Gabriel Pe unde ubli draga,prin care sfere te plimbi incat n_ai vazut chiar nici un comentariu despre subiectul de care mi_e greu sa vorbesc,respectiv Defuncta dna Antonescu.Chiar mi se pare ca nu vrei sa vezi si ca te bagi in seama,sa derutezi. Chiar nu ma pot abtine sa nu te atentionez ca mergi pe urme batatorite de Prosti si ticalosi!!!

  41. Domnu’ Ciutacu, ce pacat ca ati avut dreptate cand ati folosit sintagma “jeg uman”!
    Nu ca l-as aprecia eu pe Basescu si mi-ar parea rau de el, ci pentru ca e atat de josnic ca oricine sa vorbeasca in felul ala despre un caz precum al fostei sotii a lui Crin Antonescu.

  42. Remus Cernea poate să poarte o discuție rațională

    Remus Cernea poate să aducă argumente nu injurii

    Remus Cernea nu a făcut pe nimeni “țiganca împuțită”, “păsărică”, “găozar”, “măi animalule”, ”prostănac” sau “față de bideu”

    Remus Cernea acceptă și apreciază diferența și pe cei diferiți și consideră diferența punctul de plecare pentru discuțiile civilizate.

    Remus Cernea este o alternativă reală la politicienii de astăzi.

    Remus Cernea nu are un trecut dubios, afaceri cu statul și licitații câștigate pe ascuns.

    Remus Cernea știe sa vorbească în engleză!

    Remus Cernea luptă pentru drepturile omului. Adică ale tale și ale mele!

    Remus Cernea avea 15 ani în 1989. În sfârşit vom putea alege un candidat care nu a fost influențat de doctrina comunistă, un candidat căruia nimeni nu are ce sa îi reproșeze în privința regimului anterior.

    La 20 de ani dupa Revoluție avem în sfârșit un candidat onorabil.

  43. Am ajuns sa iau Emetiral cand ii vad pe Basescu, Udrea, Videanu, Stolojan s.a.m.d. Dar aseara chiombalaul frustrat a intrecut orice limita a bunului simt si nici un medicament din lume nu cred ca mi-ar fi putut taia greata. Il urasc pe nenorocitul asta si vreau sa-l vad plangand cu lacrimi de minotaur dupa gratii!!! Si inca ceva, las-o mai usor cu denigrarea Clujului! E intr-adevat “la o mie de ani de Bucuresti”, dar inainte, mult inainte. Nu mai departe de azi, un copilas a fost uitat si ars intr-un incubator din Bucuresti…Asta-i capitala? Asta-i oras? Asta-i performanta? Asta-i iubire si grija fata de copiii nostri? Rusine!!!!! Arata si pute Bucurestiul asta al vostru ca o hazna!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.