Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

– Azi am văzut de ce a refuzat până acum Tiranul confruntările. E din ce în ce mai mic, e tot mai slab, nu mai are faimoasele replici la el. Iar josnicia cu sinuciderea fostei soții a lui Crin, dacă va fi bine exploatată mediatic (credeți-mă, voi avea grijă să fie!), poate deveni începutul sfârșitului politic dramatic al unui personaj sinistru. Trebuie dat în Jucător până nu se mai scoală de pe jos, îi tremură chiloții!

– Crin a fost în formă și, după ce l-a cam dominat Traian la început, a întors meciul și l-a băgat pe Jucător cu curu-n poarta autobazei. Flota, educația și economiile l-au făcut pământiu la față pe mitocan. S-ar putea ca, astăzi, Crin să se fi agățat la momentul oportun de ultima și, totodată, cea mai mare șansă politcă a lui.

Măruță e băiat bun, dar n-are anvergură. A fost timorat și a tăiat toată savoarea cu închistarea lui monahală. Iar Clujul e la o mie de ani de București. O dezbatere au avut și ei de organizat și-au făcut o tăiere de moț la căminul cultural. Mi-a plăcut că Nutzyka era neagră la față și că și-a dat toată măsura țățismului clefăind ciungă. Mai avea să facă baloane, dar încă știe să tragă-n ea în loc să sufle…

P.S. Astăzi, 21:30, ediție specială Sinteza zilei. Jegurile de la Hotnews omit cu bună știință episodul jenant cu aluzia sulfuroasă la sinuciderea soției lui Crin.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

  1. pt ion si toti pupincuristi portocalii ducetiva la dracu si pupatine in cur pe astia care vedem numai ce ne convine.Problema este ca noi vedem realitatea,voi portocalii nenorociti vedeti numai ce vreti sau vi se ordona sa vedeti Poate scapam dracului de voi,d-zeu sa ne ajute.

  2. Pe langa atatea “calitati” demonstrate in ultimii 5 ani…putem sa-i adaugam marinarului inca una…LASITATE. Jalnic si gretos 🙁

  3. Eu cred ca Basescu a auzit ca anul acesta Crin Antonescu s-a casatorit a doua oara (toti am aflat asta din presa) si a presupus ca are un divort la activ (asta credeam si eu)..
    Nu stiu cati stiau ca nevasta lui Crin s-a sinucis, deci probabil T.B se referea la despartirea lui Crin de fosta nevasta fara sa stie ca aceasta s-a sinucis (eu in momentul cand am vazut faza exact la asta ma gandeam abia apoi am aflat restul)..
    Nu cred ca cineva intreg la cap, care sa stie de tragedia asta sa o fii putut folosi in halul asta..
    Oricum e o gafa mare, care da apa la moara celor care stiu sa o exploateze..

  4. Oriunde te-ai afla in tara ca e Piata Operei din Cluj, Piata Mare din Sibiu, Piata Sfatului din Brasov, etc., te simti amenintat de privirile “termitelor portocalii” care te impanzesc.Vazandu-i venind in grupuri, te intrebi daca mai sunt multi?! Da, sunt si iti flutura sub nas steguletele, sau intind bannerele pe care scrie cu majuscule rosii si portocalii;”Basescu lupta pentru tine”.Vezi secvente din “mariile realizari basesciene”:
    “Pact pentru educatie”,”Independenta energetica”,”Situatia cu Moldova”, etc.Difuzoarele cu muzica te asurzesc!Tineri si varstnici te atentioneaza:”Vine Basescu, stati, nu plecati!”Unii stau si asteapta nu venirea Presedintelui, ci sa se convinga de faptul ca Primarul nu onoreaza meetingul, asa cum a anuntat la radio. Oare va indrazni? Ora “H” se apropie cu repeziciune, si ma gandesc ce se va intampla cu “marea aceasta de portocalii” daca in ziua aceasta de toamna ruginie, natura va cerne o ploaie torentiala asupra oraselor, si ploaia mocaneasca va trebui sa se retraga rusinat in fata torentului.

  5. Eu il cred pe base ca in momentul cand a spus “incident dramatic” se referea la sotia lui cand era gravida 🙂 Adica daca ai avea asa panarame de fete nu ai considera nasterea lor un “incident dramatic”? 🙂 Base esti un “jeg uman”!

  6. Cum dracu puteti aduna in voi atata ura si rautate?!!!!Daca ar fi inflamabile(ura si rauatea)ati putea fi folositi in loc de rachete,mai ales dl.Ciutacu cu cei de la sinteza zilei!!!!!!!!!

  7. DOAMNE,MALEFICUL ASTA NU ARE NICI CEL MAI ELEMENTAR BUN SIMT,CUM POATE SPUNE ASTAZI ,CA NU S-A REFERIT LA SOTIA LUI CRIN,CI LA SOTIA SA?
    CE SA MAI CAUTE TUPEISTUL ASTA IN VIATA ROMANILOR?SA SE DUCAAAAAAAAAA UNDE O VEDEA CU OCHIU SA NU MAI AUZIM DE EL NICI CAND.
    DOAMNE DUMNEZEULE ,CAT TUPEU
    DRAGI ROMANI,VA ROG DIN SUFLET, VENITI CU TOTII LA VOT,SA SCAPAM DE MINCINOS.

  8. Ai dat cu … in … ! Se spune ca daca taceai …!
    Domnule Ciutacu, cum iti poti permite aceste declaratii la adresa Cluj-ului, sau ai prins o admiratie la adresa lui Mircea Badea? Ce? Va sperie din nou gandul la un nou premier de la Cluj? Oare daca aceeasi era organizarea si la bUCURESTI, iti mai adaugai aceste ‘marsavii’ pe blog? Pacat ca nu stii sa lovesti in cine trebuie la momentul la care trebuie. Ai fi putut ajunge mult mai mare decat ceea ce esti! Imi aduci aminte de un ‘mare’ analist politic, care in momentul in care a ajuns sa faca politica, la fel ca si tine, a dat cu … in …! – nerealizand nimic.
    Pacat domnule cIUTACU, poate meritai mai multa admiratie, dar se pare ca in aceasta zi, nu numai lui bASESCU ia iesit o ‘…’ pe gura pentru care multi nu-l vor ierta …
    Poate daca … dar nu mai zic nimic … clar ca deja unele regrete le ai … sper ca le ai …
    Bine … ai ceva cu regizorul , cu locatia, cu personajele?
    Niciodata nu am zis si de tine ca ai fi ‘mitic’ dar de acum va fi altfel …
    ps: stiu … nu te cheama Dumitru … pacat !

  9. Atitudinea dvs. de “Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun?” – care de altfel se regaseste in orice replica, in orice articol – este falsa, lipsita de originalitate si e perdeaua – cam prea subtire – dupa care se ascund incompetenta si mitocania tipic romanesti. Invectivele, injuriile si mistourile specifice discursului dvs. sunt doar defulari fara substanta.

  10. Inca o precizare… inteligenta o ai si iti este recunoscuta. Cand o strigi in gura mare.. deja miroase a altceva.

  11. Am uitat sa-i raspund LUI SISILICA asta:
    esti exact,precum ti-e NUMELE,cum am adunat atata ura?Simplu,comportamentul CAMELEONULUI.
    Spre deosebire de animal,care-si schimba culoarea,MALEFICUL,JONGLEAZA,cu exprimarea cuvintelor.asa ca…..SISILICO…..TREZESTE-TE.

  12. Situatia cu adevarat disperata a lui Floricel i se datoreaza 100% lui. Mai precis faptului ca, din motive necunoscute, l-a menajat luni de zile pe Geoana, cand acesta era in mod evident contra-candidatul lui direct pentru intrarea in turul doi… In turul intai orice manual elementar ii spunea ca trebuie sa isi invinga candidatul lui direct, “da’ el nu, Batman, Batman”…

    Cred ca cea mai buna strategie de campanie a lui Antonescu ar fi fost cea din bancul urmator:
    “Un avocat si un atlet se plimbau prin padure, cand au atras atentia unui urs. Ursul i-a observat si a inceput sa se indrepte catre ei. Avocatul si-a deschis de indata servieta, a scos o pereche de adidasi si a inceput sa se incalte. Atletul l-a privit mirat si i-a spus:
    – Esti nebun! Ce faci? Crezi ca au sa alergi mai repede decat ursul?
    – Pai nici nu trebuie sa intrec ursul. Trebuie doar sa alerg mai repede ca tine…”

    Oricum, dupa ziua de ieri mi-am format impresia ca, daca Basescu si Antonescu (si echipele lor de campanie) se vor intelege (subteran, evident) cat de cat, saptamana viitoare i se pregateste lui Geonel rolul vietii lui: “tinta piept numarul 4″…

  13. @EVERYBODY: e usor sa va dati destepti post factum si sa gasiti tot felul de chestii pe care crin ar fi putut sa spuna sau sa la faca. mai bine intrebati-va CAT A CONTAT aceasta infrunare in economia votului

  14. Absolut jenant comportamentul marinarului.Consilierii prezidentiali ce pazesc oare.Am priceput ca basescu este lipsit de cultura,dar, pe cheltuiala noastra sint mentinuti la Palat o” cohorta de tantari” pe post de consilieri prezidentiali.Sa inteleg ca “distinsii” sint platiti pentru denigrarea adversarilor politici?!Consilieri pe probleme economice nu are basescu? Va rog sa priviti putin fetele sustinatorilor (bashinodaci)si avem imaginea dezastrului pregatit cu minutiozitate de aceste pasari de prada portocalii.

  15. “Nu stiu cati stiau ca nevasta lui Crin s-a sinucis, deci probabil T.B se referea la despartirea lui Crin de fosta nevasta fara sa stie ca aceasta s-a sinucis “De Sam pe 15 November 2009 la 1:04 pm

    Sam, te imbeti cu apa rece! Basescu stie TOTUL despre Crin si mai stie sa fie si canalia perfecta.
    In urma cu cateva saptamani postam “in draci” mesaje antibasescu pe forumul lui Basescu. La un moment dat fiind abordat de un individ care posta “probasescu”, am schimbat cu el cateva emailuri. Tot ce pot spune este ca EXACT ce imi spunea acel individ despre moartea sotiei lui Crin Antonescu in emailuri a spus basescu la intalnirea de la Cluj. Judecati fiecare cum puteti …. eu tot ce pot spune acum “acelui individ” : BOULE, TI-AM SCRIS IN EMAILURI CA E O BOMBA IMPOTRIVA LUI BASESCU ORICE DISCUTIE DESPRE PRIMA SOTIE A LUI ANTONESCU!

  16. Mi-as dori foarte mult ca mesajul transmis prin titlu sa se adevereasca.
    “Cea mai mare sansa politica” a lui Crin Antonescu nu a fost irosita, a fost exploatata la maxim.Antonescu era absolut constient de faptul ca singura sansa pentru el de a intra in turul 2 este ATACUL.Si asta a facut dupa cateva minute de “acomodare”. Daca s-a creat impresia ca Sinistrul il domina, Antonescu “a intors meciul” si nu oricum, ci bagandu-l “pe Jucator cu curu-n poarta autobazei”. Aceasta combinatie sintagmatica ne asigura ca D-l Ciutacu poseda din cap pana la virful degetelor picioarelor toate registrele limbii romane si prin ‘darnicia’ D-lui ajungem si noi la ele.Nu stiu daca exista aceasta expresie in exact in forma aceasta in vreun dictionar, si daca nu exista inseamna ca dumnealui este creatorul expresiilor unicate, create special pentru un eveniment special.
    Articolul este scris intr-un ton grav.Aflam de “omul sinistru” ca devenise “din ce in ce mai mic,…mai slab”; prin urmare este momentul sa se dea “in Jucator pana nu se mai scoala de pe jos”.De ce e momentul acum? Pentru ca ii e frica; aceasta frica este redata printr-o metafora pe cat de simpla pe atat de expresiva:”ii tremura chilotii!!”Acest articol este inca o mostra de ‘eclecticism ‘, combinand ceea ce este pitoresc, expresiv in limba romana. Bravo!

  17. Nesimtirea va domni in Romania indiferent de alesul poporului ( cica !) pentru ca asa ne este scris . Poate avem o sansa daca ne este scris cu creionul ,dar cine are interes sa stearga?

  18. Asta nu are pic de bun simt,daca mai participa la 1-2 confruntari pana la primul tur,putem pune pariu ca nu-l mai prinde pe al doilea.In sfarsit cred ca avem sanse sa scapam de panarama asta de om.

  19. @alphas: iti intelegem strategia => ai primit sarcina ,tu si alti colegi de-ai tai ( esti de-al lor, indubitabil…), de la “imparatia Basesciana”, PT. A BAGA ZAZANIE INTRE TABARELE OPOZANTILOR recte PNL si PSD… “Divide et impera!” – parca asta-i ideea ,nu?

  20. Mie mi-a placut aseara de domnul Mihnea Maruta. Asa cum a fost, mai scortos, mai calculat, mai retinut. E bine ca nu s-a tinut de glumite, de facut ocheade candidatilor, ca nu s-a batut pe burta cu ei, ca nu a tinut sa le fie simpatic nici interlocutorilor, nici publicului spectator. A avut intelegerea momentului care, in mod absurd, in aceasta campanie electorala, ar putea fi unic din simplul motiv ca niciunui candidat proeminent (nici lui Basescu, nici lui Geoana, nici lui Oprescu) cu exceptia, se pare, a lui Antonescu nu-i arde de confruntari, doar de concerte de folclor sau rock pe marile scene ale tarii, si de bai de multime. Mai zic ca ardelenilor (Vai, domnul Badea, horribile dictu) le-a cazut bine o atfel de confruntare mai pe ritmul si in stilul lor. Un nou om de televiziune s-a nascut aseara. Unul asezat.
    Asta nu inseamna ce de dumneavoastra si de echipa de la Antena 3 ne place mai putin.

  21. Basescu,mai bine o lasa cum a cazut! Asa a “reparat” o gafa cu o alta. Informatul nr 1 al Romaniei nu a stiut ,vezi Doamne,nimic despre drama fam Antonescu!? Hai sa fim seriosi! Doar ca nu-si mai poate stapani nervii si “a dat pe-afara”. Marinarul,capitanul de vas, a ramas acasa ,din cursa pe mare,la fiecare “ragaiala” a femeilor din viata lui? Hai sa fim seriosi! Doar stim militaria din timpul lui Ceausescu,sau era atat de mare ca-si permitea sa chiuleasca de pe vapor cum si-a permis sa lipseasca din democratie timp de 5 ani? Oare chiar ne cred prosti pe toti? Sa plece definitiv din viata noastra!!!

  22. Ce imi place mie cand se gasesc alde [b]Nostradamus[/b] care stiu despre mine lucruri de care eu insumi nu am habar…

    Cat priveste spusele lui Nostradamus privitoare la “zazanie”, e acolo o scapare majora: Geonel si Floricel au facut cumva echipa sa candideze in tandem ca presedinte si vicepresedinte (ca in USA) ori candideaza AMANDOI pentru o singura functie, cea de presedinte (deci sunt concurenti, adica inamici politici!)?…

    Cum pot fi ei aliati daca sunt doi, iar postul vizat este unul singur?… Asa ca in contextul dat, anormal ar fi sa se intample lucrurile si mai departe asa cum s-au petrecut pana acum, amical si lejer.

    Ca sa vezi ca m-am gandit de mult la chestiuni precum aceasta, te intreb de ce nu au ajuns cele doua partide la un compromis echitabil, adica la un candidat unic anti-Basescu, care sa nu fie nici pesedist, nici penelist (Johanis ori altul, acum nu mai conteaza…). De ce asa? PSD-ul e prea mare si prea orgolios ca sa accepte un candidat al unui partener mai mic, iar PNL-ul, chiar daca aparent sta bine, avand 15-18-20% din intentiile de vot, are un nucleu dur de simpatizanti fideli (5-7%, dar care sunt mult mai importanti decat ceilalti votanti de conjunctura) care nu ar accepta niciodata sa fie reprezentati de un candidat PSD.

    Asa ca, va rog, mai racoriti-va, baieti!

  23. Eu as dori sa intervin scurt, mentionand ca nu sunt de acord cu anumite lucruri care au fost prezentate recent si anume cu legenda accea ca marinaru e de nebatut. Intr-adevar el este greu de batut ca primar al bucurestiului, o disputa intre mahalagii sau cu un contracandidat f. arogant, caruia de altfel ii cunoaste absolut toate defectele si problemele, cu, care a fost si vecin si partener de afaceri etc., dar in fata unui politician in adevaratul sens al cuvantului, din care avem din pacate foarte putini in RO, nu are nici o sansa si nu ar fi avut nici acum 5 ani ( daca populatia ar fi avut ceva mai multa maturitate politica si nu ‘ar fi pus botu’ la lacrimi ).
    Sa fie clar nu sunt pro Crin sau Geoana sau doctorul dar daca mai iese marinaru chior imbibat in whiskey eu o tai cu cea mai mare viteza din tara minunata

  24. Fiind cu totul de acord cu spusele / scrisele tale din primul paragraf, imi zic in gand ca nu avem inca un politican suficient de bun sa il bata pe Base. Si sa stii ca regret…

    Iti urez drum bun si mult noroc!

  25. Domnule Ciutacu … revin cu un nou post … Ce v-a facut provincia de sunteti atat de inversunat?
    ps: poate la acest post veti raspunde ….sau ca sa zic asa … sa aratati ca sunteti cel arogant şi genial

  26. @alphas: Stii bine la ce ma refer: chiar daca Geoana si Atonescu sunt contracandidati , iar PNL si PSD opusi, totusi intre ei a existat un anumit status-quo ( cam fragil ce-i drept…) , care , pe langa rivalitatea dintre ei, le confera mai multa eficienta in lupta cu Basescu si cu Sistemul lui…!!! Iar tu intelegi asta f. bine , ca “asmutirea” unul asupra celuilalt, Geoana contra Antonescu , NETEZESTE TOTAL DRUMUL DICTATORULUI SI A SISTEMULUI SAU SPRE “DESAVARSIRE”…

  27. Te salut, Mihai si, daca esti din Cluj, bravo tie, sa nu duci dorul Bucurestiului pentru ca pe-aici nu umbla cainii cu covrigi in coada.
    Mi-a placut mult locul unde a avut loc minunata dezbatere, mi-a parut bine ca nu a mai fost intr-un platou de televiziune.
    Din punct de vedere al infatisarii si atitudinii nu mi-a placut de Basescu pentru ca e cocosat, mic, chior, nesimtit. Ma uitam la fata sotiei sale ; mi s-a parut ca era foarte trista, stanjenita, de parca si ei ii era rusine de barbatu-sau.
    Eu il votez pe Crin dar din pacate nu stiu daca va iesi. Cei pe care ii cunosc (ca si mine, intr-un fel) sunt foarte confuzi, nu stiu cu cine sa voteze, unii (destul de multi) voteaza la caterinca cu Vadim, “sa-i impuste pe toti mafiotii”. Prin sate vin caravenele PSD-ului si PDL-ului si impart oamenilor: chibrituri,brelocuri,sorturi de bucatarie, sacose de panza,pliante,fesuri,umbrele, fulare,geci,pixuri. Oamenii iau si de la aia si de la aia dar……nici noi nu mai stim pe ce lume traim.
    Victor, din cate vad, nu cred ca intelegi ceea ce e in afara capitalei si nici pe cei din provincie. Asta e nasol. Eu una ma consider norocoasa ca petrec week-end-urile in afara Bucurestiului (de obicei) si vad ce se petrece in tara. pa-pa

  28. Imi pare rau ca vorbiti cu atata ura despre “termitele portocalii, rosii” etc, care flutura stegulete pentru diversii candidati. Sunt romani care iau si ei un ban in plus, ce-i rau in asta? Nu aveti mame,tati, socri, rude prin provincie si nu numai care s-au bagat si ei prin partide cum au putut si mai participa la cate o sedinta, sunt in comisia de votare, mai merg cu minunatele caravane…? Sunt oameni necajiti in tara asta care, daca castiga macar 100 RON pe luna in plus sunt f multumiti…..doar ca noi astia care avem salarii mai mari ne rupem in figuri si cheltuim ‘in draci’…dam pe la cantine, pe zi, cate 10,15 chiar 20 RON. Si ne vaitam ca n-avem bani.
    Parerea mea este ca ne meritam soarta (asa cum spune si Mircea Badea); eu cred ca toti suntem mai mult sau mai putin furaciosi, doar ca nu suntem constienti de asta. Doar ca unul fura o flota, 1 miliard, iar altul fura o agenda, un pix, chestii marunte de pe la ‘birou’…

  29. Discutand realist,cu certitudine Geoana nu s-ar deda la asemenea marlanii!!De aceea in turul 2 voi vota ORICE in afara alcoolicului si marlanului din deal!

  30. @De Nostradamus: N-ai inteles nimic din toata chestia: teoriile de marketing politic spun ca atitudinea “prietenoasa” a acelor doi candidati, unul cu altul, ii aduce voturi lui Basescu. Pentru ca duce la revaolta si radicalizarea nucleului dur al votantilor celor doua partide, care vor simti o acuta stare de frustrare urmare acestei aliante impotriva naturii, din punct de vedere doctrinar cel putin. Pentru ca singura lor doctrina este “Jos Basescu”.

    Chiar daca aceeasi teorie spune ca exista o cale de a contracara aceasta impresie, ma indoiesc ca cei doi ar fi reusit sa o puna in practica. Idea ar fi fost ca INAINTE de inceperea campaniei echipele celor doi sa se intalneasca si sa negocieze doua lucruri: 1) un set de teme majore (evident, anti-Basescu) comune si 2) un set de teme de posibile atacuri reciproce declarate tabu-uri, pe care cei doi sa se abtina sa le aduca in prim plan si / sau sa le discute, cu orice pret. In rest, libertate maxima de a se ataca reciproc… Asa da, fiecare dintre ei ar fi castigat maxim de electorat, subtiind, fiecare in parte, cat mai mult electoratul potential al lui Basescu. Numai ca acest balet discursiv moale si lipsit de vlaga al lui Geonel si Floricel i-a discreditat pe amandoi in fata electoratului potential al fiecaruia in parte. Si o buna parte a acestuia s-au dus, unii, la Oprescu si altii (cei mai multi) la Basescu.

    PS Evident, “De Nostradamuse” ce spun eu e o manevra basesciana, nu-i asa?

  31. am trait o drama identica, cu a lui Crin Antonescu. credeti-ma, oricat de tare iti este caracterul, ceva se rupe pentru totdeauna. ii doresc lui basescu sa i se intample la fel. de ce m-as mai ascunde dupa morala si principii cu cineva aterizat dintr-o negura fascistoida?

  32. “Iar Clujul e la o mie de ani de București. O dezbatere au avut și ei de organizat și-au făcut o tăiere de moț la căminul cultural”
    sunt curios cum ar fi moderat domnul Ciutacu o astfel de dezbatere daca ar fi fost anuntat cu circa doua ore inainte…
    o fi Clujul la o mie de ani distanta de Bucuresti, dar domnul Ciutacu e foarte apropiat de nesimtire! nu clujenii ai organizat dezbaterea ci staffurile celor doi candidati, care nu prea sunt clujeni!
    prefer o astfel de organizare (chiar cu iz de autogara) decat una organizata de vesnicul Tihai Mamulici (sa zicem)!
    sunt acri strugurii, domnule Ciutacu?

  33. ‘josnicia cu sotia lui crin antonescu ‘. la fel de josnic este si modul cum va propuneti sa exploatati mediatic: ‘credeti-ma, voi avea grija sa fie’. va rog sa luati in considerare faptul ca dl. Crin Antonescu a adresat o rugaminte presei sa nu insiste pe acest subiect.

  34. BASESCU MAI NOU MERGE LA ETNO TV UNDE NU I SE PUNE INTREBARI INCOMEDE CA LA O TELEVEZIUNE ADEVARATA CUM ESTE ANTEA3 POATE MAINE POIMAIENE IL VEDEM PE MATROZUL BASESCU LA TV MANELE CU NICOLAE GUTA MODERATOR

  35. Desi “batalia” a fost “usurica”, adversarii aratandu-si doar gherutele Carmaciul a pierdut mult la imaginea lui de dur:cu tremurat de maini si voce te mananca lupii mai tineri.
    Intrebarea care ramane dupa asta este unde pleaca EL PREZIDENTE in Congo sau la Moscova.
    Crezicova …….?

  36. Dar pt mine nu e nici o surpriza .Asa a fost mereu,un mirlan lipsit de scrupule dar cu fata umana.Ma uit acum la el la tv,face o declaratie,ma uit fara sonor pt ca imi face sila.Si mie mila de el,…si ma fortez sa nu-mi fie mila.

  37. @ alphas: buuun, hai sa nu iau acest comentariu ca o “manevra basesciana”… Accept ca ceea ce argumentezi acum este corect TEORETIC , intr-o tara NORMALA, cu oameni normali care cred CU ADEVARAT in niste doctrine, cu partide care respecta CU ADEVARAT niste doctrine…. Dar asa ceva nu regasesti in Romania …!!! Si dupa cultura si pregatirea pe care observ ca o ai , STII TOATE ASTEA, nu ti-am spus nimic nou, banuiesc… Si de asemenea , cred ca ai observat, ca IN REALITATE , atat simpatizantii cat si “nucleele dure” din ambele partide ( PNL si PSD) nu par a fi deranjati prea tare de diferenta doctrinara si nici de “acest balet discursiv moale si lipsit de vlaga al lui Geonel si Floricel”, STRICT IN ACEST CAZ …!!! Deoarece, IN CAZUL DE FATA , ii uneste lupta cu inamicul comun Traienutz Basescutz…!!! IAR A INCERCA SA “DINAMITEZI” ACEASTA INTELEGERE TACITA ( chiar si de dragul corectitudinii si moralitatii…) INSEAMNA SA DESCHIZI DRUMUL UNUI “RAU” CU MULT MAI MARE DECAT SUMA ACESTOR “RELE” , ZIC EU ( si altii ) ,MAI MICI… De aceea ar fi corect sa te pozitionezi intr-un mod transant , de care parte a “baricadei” esti in realitate…!!!

  38. @Nostradamus “My point” este altul, chiar mai pervers, daca vrei sa ii spui asa. Eu am plecat de la ideea ipotetica (teoretica a) maximizarii castigului electoral pentru cei doi competitori (Geoana si Antonescu). In vederea atingerii acestei tinte era imaginat scenariul meu… Atat. Iar argumentarea mea avea rostul sa arate ca, daca ar fi procedat cum ziceam eu, cei doi competitori ar fi minimalizat numarul prezumtivilor lor electori traditionali care ii tradeaza trecand la Basescu, din cauza faptului ca i-ar putea deranja alianta lor, tacita si explicita totodata…

  39. @alphas: OK , accept corectitudinea ( cel putin teoretica …) a ideii descrise de tine, dar cum , de multe ori , “viata bate filmul…” si “realitatea bate de multe ori logica…” !!! Iar viata M-A INVATAT ( ba chiar m-a …obligat) ca orice plan, socoteala, analiza, etc. sa inceapa de la FAPTELE CONCRETE , reale ( indiferent cat de absurde pot parea…) , si PE BAZA LOR sa-mi construiesc “logica pasilor urmatori”… Dar nu sunt eu detinatorul “adevarului absolut”, vom vedea ce va urma ….

  40. update34 e cat se poate de inventat. asa ceva nu s-a spus. deja exagetati domnu’ ciutacu

  41. poate la 600 km de bucuresti, nu la 1000 de ani. v-a refuzat ceva clujeanca si inca nu ati uitat?

  42. Salut, vreau sa redau un dialog pe care l am avut azi pe telefonul fix de acasa din reteaua RDS cu o tanti, am fost destul de speriat cand a sunat telefonul deoarece telefonul fix nu suna decat de doua 3 ori pe an, deci nu aveau de unde sa ia numarul decat de la RDS.
    Suna telefonul:
    eu: -alo
    tanti: -buna ziua, sunt de la Asoc. Studentilor din Craiova, si vreau sa stiu daca mergeti la vot.
    eu: -da merg.
    tanti: -si cu cine votati?
    eu: -treaba mea
    tanti: -stiti ca puteti duce la vot Duminica de la ora 8 la ora 21
    eu: -da
    tanti: -stiti ca Dl Presedinte T.B. a propus si un referendum pentru reducerea nr de parlamentari de la 400 la 300
    eu: -da.
    tanti: -cam atat am avut sa va spun dar daca doriti sa il votati pe dl. presedinte Traian Basescu apasati tasta 4.
    eu: – F.M.M.

    vreau sa va spun ca aceasta convorbire ma enervat foarte tare si am incercat sa vad de pe ce numar ma sunat, dar nu erea in memoriea Tel fix pt ca erea unul ascuns. Deci Basescu are multi sclavi care stiu bine lectia manipularii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.