Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Decalogul unei prăbuşiri politice

Decalogul unei prăbuşiri politice

1, Înfrângerea portocaliilor e absolut zdrobitoare. Când iei bătaie la 40 de procente diferenţă pe vot direct, te duci şi te culci. După redistribuire o să fie jale.

2. Preşedintele, secretarul general şi noile vedete arediste şi-au aranjat colegii foarte prietenoase şi au pierdut lamentabil. Oriunde-n lume ar pleca toţi.

3. Udrea e tare. V-am spus că-i singura care face de-adevăratelea campanie. Scorul pe care l-a obţinut (ştiu şi cum, nu-s naiv), mai bine decât dublul partidului, e senzaţional. Păcat de Brătescu, a fost admirabil. Corect ar fi să-l compenseze cumva USL.

4. Născut să fie numit, MRU a demonstrat evidenţa. N-are pic de talent, charismă, adaptabilitate, ci doar fiţe-n cap. E o spoială ridicolă cu pretenţii nejustificate. Nici americanii nu scot politician din el, trebuie să caute altul. O să-l recupereze serviciile.

5. Oricâtă presiune europeană ar fi în acest sens şi indiferent câtă dorinţă de împăcare cu popularii europeni ar avea, USL îşi batjocoreşte electoratul dacă ia UDMR la guvernare. Şi aşa a salvat-o anunţul lui Ponta. Povestea cu necesitatea modificării Constituţiei e jenantă. Se poate negocia, punctual,  în Parlament. Ungurii-s negustori.

6. Ascensiunea lu’ domnu’ Dan e firească, degeaba dau curvele virgine ochii peste cap cu ipocrizie. În perioade istorice tulburi, bizarii cu discurs antisistem cresc miraculos. Gigi s-a liberalizat electoral, Vadim a lăsat nişa liberă, cineva trebuia s-o ocupe.

7. Cu excepţia colonelului, care o ardea labeunu pe eşecul USL, linişte asurzitoare-n propaganda portocalie. Ăştia, dacă nu le dă Sandokan linia, nu-s în stare să articuleze nimic. Partidul de autor va fi, până la urmă, îngropat taman de către autor.

8. E corectă observaţia potrivit căreia votul a fost un fel de tur doi al referendumului de astă vară. E multă lume care a considerat că nu şi-a încheiat socotelile cu omul.

9. Cifrele de audienţă ale zilei de ieri consfinţesc, dacă mai era nevoie, că, pe piaţa tv care contează, vorbim de Antena 3 şi restul lumii.

10. Băsescu are şansa ultimului său joc mare. Dacă îngenunchează, e istorie.

Va urma…

UPDATE: Perfect de acord cu Badea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

48 thoughts on “Decalogul unei prăbuşiri politice

  1. Parerea mea e ca Basescu mai poate juca doar la cacealma. Nu are niciun atu in mana, doar vreo doi popi: serviciile si Curtea Constitutionala. Plus o dama: procurorii. Si un valet sau decar: popularii europeni. In rest, doar septari.

  2. Sincer, as vrea ca Basescu sa se joace cu “focul”, astfel suspendarea sa fie din nou posibila. Si de data asta sa si reuseasca. Am sprijint USL-ul pentru a guverna dar as vrea sa-i pot trage la raspundere fara sa primesc acelasi raspuns – nu ne lasa Basescu.
    Referitor la Becali, am auzit ca miza e stadionul Ghencea in schimbul a 10 mil Euro bagati in campania USL. De urmarit evenimentele in continuare. Cat despre mult blamata Udrea, de departe e cea mai “potenta” din PDL, cu toate “parghiile” de rigoare, desigur. Treaba cu UDMR e cel putin urata, inca sper ca a fost un raspuns la apelul jenant la vot al lui Basescu. Dupa rezultatele finale cred ca-si vor reconsidera pozitia, mai ales vazand reactia imediata a opiniei publice.
    Asteptam reactiile basesciene.

  3. Daca prezenta la vot era cu 1% mai mare, UDMR nu pupa parlament. Oare cand dreq ne invatam sa iesim la vot????

  4. Două observații

    1. Dacă din barosanii PDL intră în Parlament Udrea Și Anastase e mare dramă cu relansarea dreptei. De exemplu, Monica va deveni purtătoarea oficială de cuvânt a mafiei.

    2. Mișcarea cu UDMR-ul e enervantă, dar inteligentă tactic. Mircea Badea dovedește încă o dată că nu înțelege lucrurile decât, hiperagresiv, din perspectiva genei egoiste. Poți să nu fii de acord, dar rămâi calm … nu plângi în urlete și exclusiv din pulsiuni răzbunătoare.

  5. Legat de punctul 5. V-am vazut aseara, pe tine si pe Badea (si pe altii), foarte virulenti (mai ales pe Badea) impotriva oricarei intelegeri cu UDMR. Chiar am vrut sa-ti scriu aici ca eu inteleg ratiunea lui Ponta. Acum, vazand ce spui, tind sa-ti dau dreptate. Asa e, daca e nevoie de UDMR pentru modificari constitutionale, se poate negocia punctual. Si nu doar cu UDMR. In schimb, cred ca o atitudine triumfatoare si revansarda a invingatorilor nu ajuta la nimic. De fapt strica. Cred ca e nevoie de o atitudine rece si de concentrare pe problemele importante. Daca isi vede de treaba, probabil ca nici Basescu nu trebuie suspendat. In schimb trebuie sa i se ia din mana toate parghiile pe care le mai are, sa fie izolat la Cotroceni. Lumea vrea sa nu-l mai vada, Europa vrea sa nu fie dat jos cumva fortat. Se poate gasi un modus vivendi intre cele doua extreme, cred. Ar fi extraordinar daca USL ar intelege ca poate transforma votul acesta, majoritar negativ, anti-Basescu, intr-o atitudine favorabila si pozitiva a electoratului fata de fortele antibasiste.

  6. De acord cu 1,2,3,4 (mai putin cu recuperarea ca nu au ce/pe cine), 5, 6. Sunt concluzii/constatari obiective, seci si pertinente. Restul pana la 10 inclusiv cred ca sunt ‘modulate’ de inflamari jurnalistice care, este adevarat, ‘vand’ mult mai bine…
    Pariu personal: Mircea Geoana PM in fruntea unei coalitii de ‘larga respiratie nationala’ :). The State Department, Vanghelie, Oprisan, Hrebenciuc, Kuki, Orban, Videanu, Blaga stiu… plus multi altii (Oprea, Ontanu, chiar DD, etc.) care vor realiza in faza a 2-a cat de mult tin la stabilitatea unei largi coalitii de guvernare in aceste conditii externe dificile, in fata provocarilor ce urmeaza, criza, bla, bla…
    De acord ca profetia de mai sus contine si o doza de wishful thinking, pentru ca Ponta si Antonescu sunt periculos de incompetenti pentru a guverna cum se cuvine. Lasind la o parte isteria lor anti-basescu care nu tine loc de papica, nu mai ramai cu nimic.

  7. Frate ce facem cu UDMR ??

    Nu am nimic cu maghiarii , serios.Cel mai bun prieten al meu a fost maghiar si mai am si altii.

    Astia ne intorc portofelu la 5 minute dupa ce au vazut ca au luat peste 60% !!!!

    La 5 minute !

    Le doresc din suflet sa moara pentru ca daca io stiam asta stateam dracu acasa si-mi vedeam de programu meu.

    Inca o data am luat la…. stiti voi nu mai vreau sa injur ca-n peluza.

    IMI E SCARBA TOTALA !

  8. Intre multi alti securisti care domnesc prin Parlament a mai aparut unul de varf: Sorin Rosca Stanescu. Asta este Romania pe care o meritam?

  9. Ieri la ora 21.00 am inceput sa rad isteric, in hohote (nu hahaieli) si nu ma pot opri inchipuindu-mi figura lui Unguent, Basescu, Blaga etc. la primirea rezultatului “maroniu” (pentru ei).

  10. si apropo de “Va urma” ai doua cuvinte legate de articolul de azi din Lefigaro “Victor Ponta, contorsionniste politique”? sau “e prosti francezii” nu stie ce vorbeste

  11. Il vad acum pe Dragnea la televizor: o mare, placuta surpriza! Anticipam o exaltare de prost gust in fata rezultatelor USL in alegeri. In schimb, o laudabila atitudine calma, echilibrata, relaxata si rationala in urma acestei victorii. Aproape, as zice, ‘statemanship’ (cu rezerva reconfirmarii). Ingrata insa sarcina de a repara si para consecintele prostiei afisate public de Ponta rel. la UDMR. Pare insa sa se achite cu succes de aceasta sarcina.
    Interesant ca nu exclude, in acest context, eventuale ‘defectari’ din USL.

  12. Pentru punctul 9.
    Ce isi imagina ARD-ul ca o sa se intample daca pun date false de exitpol? O sa iasa lumea si o sa voteze la 11 seara sau ce? Sau ei, intr-o trepanare sublima, s-au luat intr-o hora cu elucubratiile domnului Dan.
    Pentru faza cu Udrea trebuie sa fim realisti si sa constientizam ca peste 11000 de oameni au votat-o. Benevol.
    Iar majoritatea USL-ului trebuie sa realizeze ca acest vot de 60% aproape nu este pentru ca ar fi lideri straluciti. Este rezultatul unei frustrari acumulate. Ca si data trecuta. Poate nu se incurca in propriile sireturi si reusesc sa miste ceva, chiar daca mandatul va fi scurt.

  13. Referitor la punctul 5, de ce mama naibii nu-i iau direct pe cei de la ARD la guvernare? Ca sa faca majoritatea cat mai latareata. Eventual cu MRU premier, Udrea la MTS, si iaca e gata impacarea si cu Basescu, si cu PPE. Oricum, daca se ajunge la suspendare si UDMR va face parte din formula, eu unul dau in scris asumat ca voi vota contra suspendarii. Barem girez impacarea direct de data asta si madamele Reding si Merkel vor fi fericite si datorita mie, ca sa ma incadrez si eu in marele deziderat national.

  14. In legatura cu UDMR, parerea mea e ca Ponta a anuntat prematur intelegerea cu UDMR nestiind ca vor lua 2 treimi din mandate in Parlament. Poate a crezut si ca PDL va lua 23% din mandate, cum se laudau, si cu 5-6% ale UDMR (convins de Basescu si de electoratul lor basist sa ramana cu PDL daca scorul PDL era gen 23% in parlament) existau niste probleme in a modifica Constitutia si alte legi organice, asa ca si-a adjudecat el UDMR-ul inainte.

    Ponta e tanar si se lasa dus de val. Totusi, stie si ceva politica, mi-a placut atunci cand la Bruxelles spunea ceva, iar in tzara spunea cu totul altceva 🙂 “UE”-ul trebuie amagit cu vorbe frumoase, si in politica non-economica fata de UE vorbele sunt suficiente, el stie asta.

  15. Vezi d”aia-mi placi, la ce-ai scris game over, nimic de comentata, nimic de adaugat, totusi nu incearca nimeni sa cumpere unguri la bucata???? adica te duci la unul si-i zici, fraiere voi stati ca p… la natalitate in 2016 nu mai faceti nici 4%, deci esti pa, nu vrei ultimii tai 4 ani sa vi la noi, ala zice: ce pica? iti pica vreo 4 dinti daca nu vi, … si gata.

  16. Asta cu modificarea Constitutiei e vrajeala,au nevoie de 2/3 in parlament,au deja 66%+ 3%=69%…hai,la nevoie se pot rupe lejer 1,2% din partidul “lu’ domnu’ Dan” si se sare peste 70%…nu e deloc nevoie de “drujba lui Dumnezeu” si acolitii lui la guvernare! sau,vor sa scoata pnl din guvern si sa sa stea la putere psd_udmr_minoritati+franturi ard si ppdd iar in acest caz voi fi linistit cel putin la nivel personal,eu fiind ,de cand am dreptul sa votez(10 ani),un fidel votant pnl-ist…ne rupem de psd?asta e!,pagupa-n ciuperci,macar sa nu fie pdl la guvernare sau udmr in aceeasi barca cu noi

  17. A se urmari “Ultimul corupt din Romania” (dat aseara la ProTV). Este mai mult decat elocvent.

    Sincer, ma felicit ca nu am votat ieri. Votul meu ar fi contat prea putin pentru a impiedica un bandit precum Relu Fenechiu sa ajunga in Parlament (eu sunt din Iasi asa ca nu imi spuneti mie ce si cum cu dl. Relu ..)

    Cred ca e de datoria mea sa nu mai merg la vot si sa nu imi platesc taxele – atat cat voi putea – cata vreme banditii / securistii vor conduce aceasta tara (banditi rosii, portocalii sau galbeni).

  18. Salutari de peste mari si tari !

    Romania in genunchi ! Din nou !

    UDMR-ul NU a trecut pragul electoral !!! Nu stiu cine a sunat la telefoanele scurte ale lui Basescu si Ponta dar in cateva minute au rezolvat situatia UDMR si au trecut pragul de 5% !

    Cu siguranta telefoanele au venit din UE si de la departamentul de stat, sper sa nu fi fost portarii !!!

    Politicienii din Romania sunt sclavi !

    Nu raspund niciunui atac ori comentariu ! 🙂 Nu sunt NEBUN si nici nu cred in extraterestrii, cum de altfel NU cred nici in coincidente pe muchie de cutit !!!

    Numai bine si sanatate !

  19. Domnu’ Ciutacu, am și eu o dorință pe care nu mă îndoiesc că o mi-o veți îndeplini fără să v(i)-o cer: să deveniți dvs (presa) Opoziția de care are nevoie țara asta, așa cum ați fost și înainte să existe Guvernul Ponta. Mai ales că actuala Opoziție e varză (nu că ar fi meritat să fie altceva).

  20. Si eu sunt (aproape) perfect de acord cu Badea, cu doua mici amendamente la unele dintre afirmatiile lui:
    1. “USL castiga la alegeri un scor urias bazat pe ura teribila a majoritatii fata de Basau.”
    Prea putin adevarat… Scorul nu e deloc urias, daca-l comparam cu cel obtinut in 2008, la precedentele alegeri parlamentare, cand majoritatea electoratului nu-l ura “teribil” pe Basescu (ba chiar ii oferise o sustinere de 75% la referendumul pentru suspendare ce avusese loc cu 18 luni in urma). Atunci, in 2008, scorurile cumulate ale PSD-PC si PNL au fost de 51,66(33,09+18,57)% la Camera Deputatilor si 52,90(34,16+18,74)% la Senat. Si de atunci pana acum, dupa patru ani de cosmar portocaliu, au obtinut doar sapte procente in plus ?! Putin, prea putin, le-a adus “ura teribila a majoritatii fata de Basau”… Daca ar fi obtinut doar procentele din 2008, USL-ul ar fi guvernat oricum astazi.

    2.”…sceleratul care imi otraveste existenta de 8 ani incoace…”
    Aici Badea ar cam trebui sa mai taie din astia 8 ani… Las la o parte amanuntul ca, fix acum 8 ani, Badea punea cu sete stampila pe Basescu, dar chiar si dupa aia, in 2005-2006 (in timp ce alde Gadea, Cristoiu, Stan, Paler si Teodorescu faceau baloane la gura, seara de seara, la adresa lui Basescu), trata fie cu indiferenta, fie cu amuzament, ba chiar cu simpatie, modul in care se instaura regimul abuziv Basescu de care nu mai putem scapa acum. Abia in primavara lui 2007, odata cu suspendarea, a inceput sa se manifeste fatis impotriva lui Basescu, a PDL-ului si a aparatului de forta care incepuse sa-i sustina pe fata (parchetele, serviciile de informatii, CNA-ul etc). Deci ar fi corect sa spuna ca Basescu ii otraveste viata de cinci ani si jumatate, nu de opt…

  21. Despre aducerea la guvernare a UDMR sa mai asteptam o zi. Anuntul facut de Ponta la cateva minute de la terminarea votului , cel putin pentru mine, a fost catrastrofal. Cred ca el conteaza numai pentru “linistirea”PPE. Deocamdata sper.
    Tacerea Videnilor cred ca se datoreaza lui basescu care le-a taiat net-ul din Ciurel. Sant ca niste copii parasiti, etilicul face ce a facut totdeauna , calca pe cadavre.
    Si nu va faceti iluzii ca o sa vina liniste, deocamdata este plecat si apoi sa mai asteptam o zi sa se trezeasca din mahmureala, adica sa mai scoata un dop. Nimic nu-l poate opri sa faca rau cuiva, atata timp cat poate, este telul lui in viata de cand se stie, este legea complexatului devenit paranoic. Si gloante are destule,si cine sa-i incarce arma, la fel.

  22. Nu am fost la vot .Nu-mi place exaltarea .Eu nu l-am votat pe Basecu niciodata ,nu am crezut nici un cuvant spus de el ,nici atunci cand o tara intreaga era extaziata dupa un politician imoral ,betiv si viclean .Toate ,,pasarelele ”aveau orgasm cand il vedeau si auzeau pe cel despre care barba tii acestei patrii spuneau cu invidie ca are cohones .Asta a fost Romania votata de voi timp de peste 8 ani .Acum, o Romanie tradata in amorul propriu au votat un USL , cu nimic mai bun decat pdl ,cu aceeasi corupti si cu amante sau pupile promovate in deputatie .Aveti nevoie de o noua Eba sau de tot muieritul promovat de Base pe criterii de chilotei .Sa va fie de bine !

  23. Parca in cazul Nogy/Chiuariu Dna s-a autosesizat dupa o emisiune Tv.De o saptamana de cnd publicati despre betiile si cartusele de tigari ale Unguentului v-a cerut vreun procuror documentatia pentru un eventual dosar de abuz in serviciu al secretarului general al guvernului etc?

  24. Oarecum ma asteptam sa faca o intelegere cu UDMR dupa alegeri chiar si cu scor de peste 50%.Maghiarii sunt vaca buna de muls a fiecaruia,mai putin asteptat insa a fost anuntul facut imediat dupa anuntarea exit-poll urilor.Cam asa face Ponta,da cu bata in balta la fiecare moment mai important.Cum a facut si la discursul in parlament.Dar sa asteptam si sa vedem.Daca Antonescu si ceilalti se impotrivesc cred ca va da inapoi.O fi el mai tanar da prost nu-i.

  25. 1. poate ca udmr nu a trecut pragul, inclin sa cred si eu la fel, dar e mai bine cu udmr in parlament decat in afara lui. in interior se poate negocia, din afara doar ar ataca.

    2. cred ca ponta a vrut sa-i taie din start elanul lui base de a incepe negocieri cu udmr, ppdd si tradatori din usl (si stiu si ei ca sunt destui ori santajabili, ori cumparabili).

    plus ca mai inmoaie si coltul europei, afisand deschidere fata de popularii lui barroso si minoritati.

  26. Mai oameni buni, cred ca totusi e sfarsitul lumii:

    – citesc pe blogul “pe surse” ca Antonescu a initiat discutiile cu ungurii si l-a lasat pe Ponta sa le continue;

    – cica Ponta era in discutii de mai multe zile, adica IN TIMP CE NE CEREA NOUA VOTUL;

    – in afara de acesti 2 sefi de partide, nimeni nu mai stia de tratativele cu ungurii, adica discutam despre O TRADARE CLARA.

    Eu nu-mi revin pt ca Antonescu era pt mine garantia morala a acestei ciupengarii numite USL. Cu Ponta m-am lamurit in vara, datorita episodului Rus.

  27. @Petre, ora 14.36

    Eu am presupus treaba asta, fara sa am date. Se cam vedea ca raman ungurii pe dinafara, si e cusuta cu ata alba…

  28. @Bubulea: nu ti-am zis eu in ianuarie 2012
    (pina la evenimentele din 12), cind am fost “nevorbit”,
    ca ce apare pe micul ecran e un show ?!
    Pina la un punct, toti luam in serios ce vedem pe sticla,
    si ne revoltam. Pe urma incepem sa privim albul si negru
    in tonuri de gri, iar la final, ne vedem si de alte treburi
    si nu mai facem parte din audienta.
    Badea e one-man-show cu un set de stereotipii, clisee,
    ce-a prins la fix frecventa pe care rezoneaza masele.
    Asta nu inseamna ca ce spune nu e de bun simt.
    Doar ca oamenilor, daca vrei sa-i duci catre ceva, mai bine
    le vorbesti frumos si pe limba lor decit sa-i “patronezi”.
    Cui ii pasa de restul cind are teschereaua plina ?!
    Chiar si el a monologat de multe ori despre egoismul fiintei
    umane, dar a si dat-o in balarii cu “mingiiatul pe crestet”,
    ceea ce mi se pare jignitor si ipocrit.
    Totusi, daca nu ma insel, Badea a devenit “anti-basist” spre
    finele lui 2006.

  29. Va dati seama cati a mituit Udrea de a obtinut atatea voturi? Daca cautati dovezi si oameni din Ion Creanga poate o sa gasiti dovezi ca chiar nu e realitatea ceea ce a iesit acolo.
    acum câteva secunde ·

  30. La Satu-Mare,Andreea Paul Vass a candidat cu numele Paul Mihaela-Andreea cred ca i-a fost frica sa nu fie recunoscuta de maramuresenii ei! Dupa ce ne-a facut tampiti daca nu acceptam masurile de austeritate!Ce va zice acum?

  31. Apropos, a remarcat cineva faptul ca acum, and PDL-ul nu mai controleaza administratia locala, exit poll-urile au indicat corect situatia de la vot ?

    Mie asta imi spune ca la alegerile prezidentiale din 2009 s-a furat ca in codru, si votul oamenilor a fost deturnat. Si la multe alte alegeri de sub stapanirea PDL s-a intamplat acelasi lucru, de incepuseram sa nu mai avem incredere in statistica. De fapt, problema erau furturile masive de voturi.

  32. Nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun asta dar cei care reactioneaza precum Mircea Badea incep sa semene cu Vadim Tudor. Adica au reactii gata programate. Ori de cate ori voia UDMR-ul sa mai inflameze mediile internationale impotriva Romaniei il ciupeau putin pe Vadim si el incepea imediat sa se infoaie xenofob si sa le dea apa la moara. Chiar daca mecanismul nu este identic, reactiile sunt de aceeasi natura. Cum zice Ponta ceva care suna a impaciuitorism cum sare Badea ca “ce de porc este Ponta”, cum face el mizerii, cum calca pe sufletele sustinatorilor lui etc. Si totusi pasii facuti pana acum s-au facut in ciuda previziunilor lui Badea (desi trebuie sa recunosc si cu sprijinul lui, si nu minor). Cred ca Badea functioneaza foarte bine intr-un mediu concurential economic dar cu siguranta nu intr-unul bazat pe negociere. Nu stiu daca Badea are dreptate sau nu dar ca a sarit ca din baie, de asta sunt sigur.

  33. @ソリン: Iti spun eu, prima pozitie transanta impotriva lui Basescu a fost in primavara lui 2007 (nu c-ar conta cateva luni in sus sau in jos). As putea intra in detalii, da’ mi-e frica de Ciutacu (o sa zica iar ca facem chat aicisa)…

  34. @Bubulea: bati campii. cand l-am cunoscut eu, mult inainte, il injura cu patos de-o buna perioada

  35. Eu tin minte perioada 2006 bine.
    Mi-l amintesc pe d-l Paler si scrisoarea udrii.
    Si pe Badea care era transant de atunci.
    Se poate sa fi fost mai de dinainte, recunosc
    ca nu prea ma uitam la A3 asa de mult (nici
    clasic, nici stream).

  36. @Victor Ciutacu: Nu bat campii deloc. Din pacate, n-am cum sa-mi sustin afirmatia, mijloacele de proba aflandu-se in arhiva Antenei 3. Dar am atata incredere in memoria mea incat sunt gata sa-mi pun la bataie ambele testicule, ca miza pentru pariul preferat al lui Badea, daca poate produce dovada (el sau tu, de ce nu ?) ca l-a injurat cu patos pe scelerat inainte de 1 martie 2007. Daca te hotarasti sa tii tu pariul, mi se pare corect sa te avertizez ca ai toate sansele ca – in cazul in care intentionezi sa-ti continui cariera muzicala, dupa hitul “Mitica la brutarii” – pe urmatorul single sa ai o cu totul alta voce http://www.youtube.com/watch?v=SKdVq_vNAAI. Dar vreau sa lamuresc un lucru: nu-i reprosez nimic lui Badea, el e unul dintre cei care au contribuit cel mai mult la prabusirea (deocamdata in desfasurare) regimului portocaliu, chiar nu avea ce sa faca mai mult de-atat. Sunt de parere doar ca e usor aberant sa sustii intr-una ca te bati cu astia de 8 ani, cand tu, acum 8 ani, votai sa vina la putere (nu discut motivele).

  37. @Bubulea: mi-e ca trebuie sa te apuci de cantat. in 2005-2006 a fost valul arestarilor politice: Tender, Patriciu & co. Badea l-a calcat in picioare. inclusiv citand copios din dezvaluirile mele din JN. asa ne-am si imprietenit. in plus, eu m-as fi putut imprieteni cu vreun basist in cea mai crunt antibasista perioada a mea 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.