Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

– Azi am văzut de ce a refuzat până acum Tiranul confruntările. E din ce în ce mai mic, e tot mai slab, nu mai are faimoasele replici la el. Iar josnicia cu sinuciderea fostei soții a lui Crin, dacă va fi bine exploatată mediatic (credeți-mă, voi avea grijă să fie!), poate deveni începutul sfârșitului politic dramatic al unui personaj sinistru. Trebuie dat în Jucător până nu se mai scoală de pe jos, îi tremură chiloții!

– Crin a fost în formă și, după ce l-a cam dominat Traian la început, a întors meciul și l-a băgat pe Jucător cu curu-n poarta autobazei. Flota, educația și economiile l-au făcut pământiu la față pe mitocan. S-ar putea ca, astăzi, Crin să se fi agățat la momentul oportun de ultima și, totodată, cea mai mare șansă politcă a lui.

Măruță e băiat bun, dar n-are anvergură. A fost timorat și a tăiat toată savoarea cu închistarea lui monahală. Iar Clujul e la o mie de ani de București. O dezbatere au avut și ei de organizat și-au făcut o tăiere de moț la căminul cultural. Mi-a plăcut că Nutzyka era neagră la față și că și-a dat toată măsura țățismului clefăind ciungă. Mai avea să facă baloane, dar încă știe să tragă-n ea în loc să sufle…

P.S. Astăzi, 21:30, ediție specială Sinteza zilei. Jegurile de la Hotnews omit cu bună știință episodul jenant cu aluzia sulfuroasă la sinuciderea soției lui Crin.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

  1. @URSULICA: DACA RAMANE “MARINERUL” TICALOS, O S-O DUCEM BINE PESTE 20 DE ANI, EXACT CUM NE-A PREZIS ACESTA!
    DAR NU-TI POT GARANTA CA VA MAI EXISTA UN BATRAN
    IN ACEASTA TARA, SAU VREUN OM INTREG LA MINTE!

  2. Loviti in seara asta cu totii in basel, sa devina mic, mic, mai mic ca boc si apoi sa zboare din Romania, pt.ca ne-am saturat, balamutu naibi,

  3. Crin Antonescu şi Traian Băsescu sunt lumi diferite.
    Crin Antonescu este educat, instruit,inteligent,demn,civil.
    Traian Băsescu este needucat,instruit pentru viaţa pe mare, golan de port,spirit cazon.
    Cu Crin Antonescu poţi purta o discuţie serioasă, elevată,sinceră.
    Cu Traian Băsescu poţi pune de o golăneală, de-un şpriţ, de-un şmen.
    Cu Mircea Geoană poţi pune de un compromis, de un şmen politic.
    Având în vedere calităţile neamului românesc, dovedite istoric, care sunt şansele lui Crin Antonescu?
    Sigur, ghinionul nostru stă în nehotărâţi şi neimplicaţi…altfel…ne-ar conduce numai oameni corecţi şi stilaţi.
    Cu tristeţe.

  4. crin nu m-a dezamagit, cu toate ca, personal, l-as fi preferat mai pulos, mai cu erectie decat s-a prezentat acum, dar intuiesc ca totusi tactica lui s-ar putea sa prinda, sa dea rezultate. poate ca scarba adunata in mine in anii astia din urma m-a orbit si ma face sa-mi doresc o confruntare in care sa vad in direct cum aterizeaza o flegma pe ochiul ala cu care deoache marinelu-gaozelu o tara intreaga.

    in tot cazul, numai un rauvoitor sau un imbecil nu si-ar fi dat seama de diferenta de clasa, de rasa, caracter si intelect dintre crin si constipatul ala sinistru.

    pentru ca asta mi-a aratat basssel-gaozel astazi, ca-i tare constipat, iar hemoroizii cat pepenii,inclusiv aia de pe creieri, il dor ingrozitor. cat despre afirmatia aia jegoasa si puturoasa pe care a scos-o bassse pe gaura gurii, in legatura cu tragedia familiala prin care a trecut crin, zau ca am la indemana o tona de termeni cu care s-o sanctionez, dar risc sa ma baneze victor pentru limbaj ultra-extra-suburban, asa ca ma limitez la definitia unui bun prieten de-al meu, bravul soldat svejk, aceea de “basinos-neispravit”.

    asta esti si-ai sa fii cat vei mai face umbra pamantului, nesimtitule: un basinos-neispravit!
    hai sictir, presedinte de doi lei cornetu’!

  5. Cuvintele antitetice “crestere” si “cadere” rostite de Crin, au constituit de fapt mesajul de baza al confruntarii.”Caderea” lui Basescu este formulata de D-l Ciutacu prin “prabusire galopanta” care este de departe mai expresiv ca ‘neutrul’ cuvant “cadere”.”Prabusirea” lui Base este chiar brusca; e o cadere “libera’ de la inaltime, insotita de zgomot puternic pe care il produce.Iar epitetul “galopant” pe langa sensul de ‘evolutie rapida’ subliniaza “caracterul” calitatii substantivului “prabusire”. Cateva ganduri de inceput.

  6. Basesecu e un nesimtit; cum sa te legi de sotia moarta a contracandidatului. Daca era destept ar fi tacut in legatura cu acest subiect. Dar stiti zicala: “Daca taceai, filozof ramaneai!”

  7. Si d-voastra stiti care a fost povestea reala. Eu nu voi vota cu Antonescu, voi vota cu Geoana in turul 2 si cu Oprescu in turul 1, o spun sincer si deschis, dar asa ceva nu se face, mai ales ca Antonescu i-a vorbit foarte politicos, pana la urma…cum sa manipulezi un om psihologic, facand uz de cel mai trist si intim moment tragic poate din viata unui om si colilului sau…

    Oare s-a gandit Basescu ca era posibil ca si Irina, fetita lui Antonescu, sa fi fost acolo, in public????????????

    Nu e uman, acesptabil as aceva, astea sunt arme murdare!!!!!!

    În 1995, primul copil al soţilor Antonescu, a murit. Câţiva ani, Crin şi Aurelia au încercat să facă al doilea copil. Nimeni nu ştia că ea are cancer ovarian, pentru că nimeni nu i-a făcut analizele specifice. A reuşit, după multe tratamente, să rămână însărcinată şi, în 2001, a născut fetiţa, pe Irina. La câteva luni a aflat că are un cancer care i-a cuprins tot organismul, pentru că dintre toate formele, cancerul ovarian este cel mai parşiv şi loveşte pe tăcute.

    A urmat perioada de citostatice, timp în care Crin Antonescu cu o mână legăna copilul mic, cu cealalta îşi mângâia nevasta aflată în nişte chinuri groaznice.

    În 2004, Aurelia nu a mai suportat morfina şi durerile pe care ţi le dau atât tratamentul îndelungat, cât şi un organism cuprins de boală. Într-o noapte, la ora 4, s-a aruncat de la balcon.

    Asta este povestea primei soţii a lui Crin Antonescu, iar acesta a fost devastat de durere ani de zile.

    Cum sa incerci sa castigi tronul la Cotroceni, cu sinucederea unei femei si asa bolnave de cancer generalizat, cum sa inchizi gura contracandidatului tau, prin a-i aminti de o durere poate neintelesea de nimeni?

    Nimeni nu vb din decenta, dar dc se apuca sa vb cineva si d efaptul ca sotia lui sta alaturi de el din obedienta si din faptul ca s-a obisnuit cu acest trai de viata inca de pe timpul lui ceausescu si nu basescu, ca mare domn, a pastrat-o langa el, cum spune?

    La Revolutie , eram un copil. Am facut o facultate de profil istoric-relatii internationale si oricum ai privi situatia,prin prisma teoriei politice sau a practicii politicii, realitatea Romanieide astazi este cruda si seamana cu Romania Tarilor romane, neunificate, pusa pe mana boierilor pamaneteni si a domnitorilor care furau si vindeau tara. Este trist nu doar pt poporul de astazi, ci pt CEL DE MAINE. Atata iresponsibilitate , etalata cu atata dezinvoltura pt istoria unui popor, cea scrisa de generatiile de astazi, batrani, medii, ca varsta, tineri, etc,…..nu regasesc niciunde in istoria noastra, ca popor…
    Iar intalnirea Antonscu-Geoana a fost un mare circ si o caricatura….Basescu a fixat totul in amanunt de la inceput:cadre, moderator, intrebari…..l-a anulat cu totul pe Antonescu, care a pierdut enorm din ce a vea in searaa sta.

    Basescu a avut lipsa de umanitate si de bun simt , pana la urma, sa ii bata obrazul pt sotia decedata, iar el ca raspuns ce a facut, pe tot parcursul intalnirii; l-a atacat pe Geoana mult mai virulent decat pe cel cu care era fata-n fata!

    Crunt a gresit ca atitudine, a maturat Basescu cu el, mai mult l-a ridicat pe Antonescu reactiile d-nei Basescu la ce a spus Antonescu, chiar am observat ca femeia parea sa il sistina pe acesta in ce spunea….oricat de “dresata” ar fi de seful de acasa, “s-a scapat” ca nu e multumita d ece are langa ea , ca om.

    Cu toate ca mai bine as vedea-o pe sotia lui basescu la Cotroceni, decat sa-l mai suport inca 5 ani pe basescu,…cu toata dezamagirea spun ca la aceasta confruntare, tot Basescu cu ironiile si rautatile acide si infame a castigat!

    Antonescu a fost slab, ca un copil chemat la tabla sa rezolve o problema!

    Si s-a mai apucat sa si-l perieze ca dintre el si Geoana , il prefera pe Baescu…….cumplit! Penibil!…..pai i-a facut campanie lui Baescu pe fata, dc in turul 2 intra Basescu si Geaoana, ce vom face noi, turma de alegatori, din ce ne-a spus si explicat si din cum a reactionat Antonescu, atunci vom merge sa-l votam pe Basescu?

    A incercat sa-l atace finut, cum ii e si felul, Antonescu, iar baseascu l-a lovit crunt si intr-o maniera groteasca….iar de “gadilat” ce era de Antonescu si de bine ce se simtea….a ineput sarmanul Basescu sa-si dea palme singur, sa se autoflageleze, recunoscand ca sunt multi cetateni care ii vor plecati din tara pe ei, oamenii politici….

    Asa ceva e de neconceput. E ok ca mentalitate, ca cea doreste sa faca, dar e slab, e slab si seamana din ce in ce mai mult cu Constantinescu. Va fi o marioneta slaba in mana unei ghiare puternice, care sunt liberabii monstri sacri din partid…

    Incep sa il doresc pe Iliescu ca presedinte iar, din ce in ce mai mult….e mai lucid si mai asezat ca om, ca mentalitate decat un buchet de tinerei (toti trecuti de pima tinerete 🙂 ) ), infocati sa demostreze care e mai barbat si mai om politic decat altul.

    Dumnezeule, ma uit la aceasta dezbatere dintre Basescu si Antonescu si nu imi mai vine sa deschid ochii in tara aceasta maine!!!!!

    Cum e posibil sa se ajunga aici, dupa 20 de ani?
    Aceasta este dezbatere electorala?

    bASESCU SPUEN CA POATE PLECA, PE POST D EMARINAR ORICUNDE IN LUME…???? CA NU E NEVOIE SA AIBA FLOTA IN ROMANIA? CA NU EXISTA ACTE CU SEMNATURA LUI, CUM CA AR FI VANDUT FLOTA? DE CE? LE-A DISTRUS PE TOATE, A FACUT CURAT INATE S APLECE?

    VA ROG, VA ROG FOARTE MULT, UITATI-VA LA INREGISTRARI DACA NU ATI OBSERVAT ACUM , IN DIRECT! UITATI-VA CUM SE UITE D-NA UDREA LA DOMUNUL PRESEDINTE DIN SPATELE LUI, IN TIMP CE ACESTA VORBESTE!!!

    TREBUIE SA FII ORB, IGNORANT SAU TAMP SA NU VEZI CE E IN SPATELE ACESTEI MIZERII DE CONDUCERI!
    Unde e Cocos in toata perioada asta?
    Asta nu are demnitate nici macar cand vede ce face femeia lui ? Sau e a lui doar de fatada sau de acoperire?
    Sau daca aduce bani acasa si afaceri incheiate i se spala creierii?

  8. Astazi, la Remetea Mica, judetul Timis, elevii din scolile judetului au fost dusi cu forta sa planteze 25.000 de copaci. Nu spun ca plantarea copacilor e ceva rau, dimpotriva, dar (1) educatia civica a copiilor nu se face cu forta; (2) profesorii au fost informati ca aceasta campanie e una formala (??), iar prezenta copiilor la Remetea Mica va fi una de foarte scurta durata si de asemenea formala; (3) pe campul de la Remetea Mica au aparut figuri politice ale PD-L local, i.e. Constantin Ostaficiuc (care apare in Timisoara pe mashuri imense alaturi de textul “il sustin pe Traian Basescu”) si Alin Popoviciu; (4) elevii au fost stransi la ora 8.45 si au ajuns inapoi in Timisoara la ora 16, primind 0,5 l de apa si un sandwich. Inca o data raman fara cuvinte. Tin sa spun si ca sunt membru (pasiv de mult timp) PD, insa nu mai sunt de multi ani de acord cu politica dusa de PD si cu oamenii care sunt promovati. Ce sa mai zic… sper sa ne lase sa traim vremuri mai linistite.

    Multumesc!

    Mihaela

  9. Antonescu avea nevoie de o victorie prin KO si ma tem ca a obtinut doar una la puncte . A ratat cateva lovituri decisive . S-a ferit , de pilda , sa spuna numele Elenei Udrea cand s-a referit la femeile cu succes facil . Trebuia s-o faca (chiar si suporterii lui o urasc pe blonda de la Cotroceni) ! N-a vorbit despre procopsirea familiei lui Basescu (decat prin remarca aceea cu “educatia si economiile” , prea subtila pentru “boborul suveran” si amintirea casei din Mihaileanu , o chestie mai veche si care nu mai produce efectele necesare ) . In rest , sigur ca aia cu “nu va intreb ce-ati facut in ultimii cinci ani , ci DE CE ati facut ce-ati facut” a fost de nota zece . Si aia cu flota (poanta facila , dealtfel , dar cu atat mai penetranta la electorat) .
    Basescu a castigat acum 5 ani aproape miraculos cu “Adriene nici nu stii … ” , cu mafia personala , cu JAFO , si cu “sa traiti bine” . Prea multa subtilitate strica .
    Antonescu se mai putea lega de incompetenta lui Boc si a guvernului sau (recunoscuta international , nu-i asa?) , de obsesia cu Pogea la finante (si s-a vazut de ce-i in stare) , de Videanu , de Berceanu , de renumitele numiri in functie gen “domn’ Costel” . La intrebarile legate de invatamant putea aminti , macar in treacat , de scoala romaneasca care a produs numai tampiti , etc.
    Una peste alta , putea fi mai bine . Eram sigur ca Antonescu va iesi castigat din disputa (Basescu are prea multe de explicat si nu poate fi decat in defensiva intr-o confruntare) , dar victoria a fost mai putin categorica decat am sperat . Sincer , cred ca Basescu si staff-ul lui au rasuflat usurati – si-au atins obiectivul de a pierde cat mai putin din confruntare . Ei stiau foarte bine ca orice disputa “face to face” le e daunatoare , de-aia au si refuzat intalniri de felul acesta (abia cand refuzul incepea sa devina mai rau pentru ei decat o infrangere din confruntare au acceptat) . Dupa “meciul” de azi , Basescu a iesit mai putin sifonat decat putea sa iasa .

  10. 1.cea mai tare replica a lui crin a fost cea legata de raportul invers proportional intre educatia lui si economiile lui base.

    2. zeus nu a pierdut nimic din aceasta confruntare pentru ca, desi obligat sa se apere de atacul inteligent al lui crin, a reusit sa sintetizeze politica interna si externa a ultuimilor 5 ani.

    3. aluzia “sulfuroasa” (ca sa-l parafrazez pe victor) nu e decat un avertisment ca pot urma lucruri si mai urate.

    CONCLUZIA: crin antonescu si-a asigurat azi statutul de principal contracandidat, si-a definit personalitatea in raport cu cea a presedintelui in exercitiu, dar inca nu are conturul complet. in opnia mea, crin nu ar mai trebui sa insiste, in dialogul cu base, pe subiectul promovarii femeilor in politica. este vulnerabil iar zeus nu-l va menaja….

  11. Zilele trecute sustineai ca Basescu nu are curaj sa faca o confruntare fata in fata si uite ca a avut. Sper ca ai pus destui bani la ciorap sa-ti ajunga o vreme pentru ca dupa alegeri nu o sa mai aiba nevoie nimeni de tine. Ceea ce faci tu se numeste manipulare nu jurnalism. PS: Abia astept sa urmaresc Sinteza Zilei in ziua cand va castiga Basescu. Probabil Valentin va fi la spitalul 9 si va trasmite in direct de acolo. :)) Hai pa si bafta la manipulare.

  12. Aşa vorbeşti, scâbavnicule, despre oraşul de reşedinţă a celui ce ţi-e e-mentor? Eu. În caz că ai vreo nelămurire.

  13. RUSINE TOVARASE BASESCU,CUM POTI SA CRITICI O FEMEIE CARE DIN PACATE A DECEDAT.ESTI UN NIMENI PENTRU MULTI OAMENI.SPER SA CAT MAI CURAND SA TE DUCI PE BARCA TA SI SA REVI CAND ITI VEI DA SEAMA CA AI GRESIT FATA DE UN POPOR INTREG.LASA-TI OAMENI CARE AU DECEDAT SA SE LINISTEASCA.DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE PE DOAMNA AURORA SI SA II FIE TARANA USHORA.

  14. Domnule Ciutacu, nu puteti avea pretentii ca sunteti profesionist decat daca deveniti obiectiv si echilibrat. Pana atunci sunteti un om platit de Voiculescu si care-i uraste si ataca doar pe dusmanii lui Voiculescu.

  15. basescu s-a comportat GROBIAN. Nu am crezut ca un individ se poate comporta in asa hal! Pana si animalele se comporta mai civilizat decat basescu. Nu este admisibil ca un candidat la Presedentia Romaniei sa-si atace contracandidatul, lovind in mama copilului acestuia. Si totul pentru ca Antonescu i-a reprosat ca a pus in functii de stat toate zdrentele feminine din PD-L, inclusiv amanta!? Va putea acest biped fara sentimente sa priveasca vreodata in ochii fetitei lui Crin Antonescu?

  16. @0mblad0n: Daca zici ca jegosii dau 200 RON per poza puneti si voi un prieten sa faca 1 poza….si apoi mergeti toata gasca cu aceeasi poza si luati banii la fraeri (nu tb decat sa ii dati un rotate sa nu se prinda boii)

  17. Domnule, încă stau și mă întreb ce caracter are Antonescu de nu l-a călcat în picioare pe Băsescu. A călca pe cadavre e prea puțin zis… Pur și simplu a arătat cine este. Un „jeg uman” la fel cum a zis un om cu cap în emisiunea „Sinteza Zilei”.

    Nene, dacă tu nu existai, cred că trebuia să fii inventat. Ai dreptate, ești prea bun.

    Stimă și respect.

  18. Am inteles ca matrozu’ a iesit repede-repede pe Mediafax si a zis ca nici vorba, nu a facut nicio aluzie la defuncta doamna Antonescu, el de fapt se referea la propria sotie, langa care a stat in perioada cat aceasta a fost gravida s.a.m.d.Realitatea TV zice ca a dat respectiva “dezmintire” la o jumatate de ora dupa incheierea dezbaterii de la Cluj.
    Eu intreb doar atat: “Va cer sa va cereti scuze, dumneavoastra care ati abandonat o femeie” este citat corect, nu? Atunci ce mai ramane de zis? Singura mea concluzie ramane aceeasi din momentul emiterii dejectiei verbale : un gunoi cu fata umana, caruia numai niste cretini ii mai pot aprecia prestatiile. Ii doresc sa plece pe mare cat mai departe, preferabil prin Triunghiul Bermudelor.

  19. Mamaa, daca nici zicerile lui Nastasiu nu-i vin de hac nemernicului…inseamna ca ne-a alungat Dumnezeu de la inima. Una e sa presupui din toate cele evidente si alta sa le vezi zise de unul care le ancheteaza si le stie pe bune. Cat despre confruntarea Antonescu-Basescu…n-aveti dreptate: Base e acelasi ca in 2004 numai ca voi erati insetati de alt discurs si erati prea aproape de presiunile lui Nastase. Base e acelasi numai ca intre timp s-a mai aflat cate ceva despre el si n-o mai poate da la-ntors. Cred ca ar fi bine sa insistati si voi ca lumea sa se duca la vot pentru ca talibanii lui Base se vor duce oricum ca altfel isi pierd painea din posturile grase si astfel ramanem potcoviti cu nenorocitul. Hai sa facem macar odata si noi ceva! Cu stima, pentru Antena 2 si 3!

  20. A inebunit lupul?

    Am facut “greseala” si m-am uitat la Irealitatea sa vad cum comenteaza meciul de la Cluj.
    Mai oameni buni, domnule Ciutacu, eu cred ca traiesc in alta dimensiune si pot trece in alta doar schimbind canalul.
    Ce fel de mogul e asta de la Irealitatea fata de cel de la Antene?
    Adica “slujbasii” de la Antene sunt in totala contradictie cu cei de la Irealitatea. Parca au vazut alt film, sau si eu sunt trepanat de voi? HA?
    1. moderatorul a fost brici la Irealitatea si pe nicaurea la Antene
    2. La antene cei doi sunt dusmani de moarte
    la Irealitatea deja si-au dat mina pentru viitoarea colaborare
    3. Basescu a facut joc de glesna si tinta lui e de fapt Geoana si curta votantul liberal pentru turul II la Irealitatea, pe cind la Antena Base a fost pe nicaurea
    4. atacul la familie la irealitatea ( din partea majoritatii) a fost comentat ca o rastalmacire ( vezi dezmintirea lui Base) iar la antena a fost o jegojenie ordinara.
    Sa mai continui?
    Nu are rost.
    Dar daca nu sunt in posibilitatea de a deveni cetateanul turmentat, fiind subiectiv din motive personale, ma intreb ce sa inteleaga un simplu votant care acum in campanie vrea sa isi fixeze o optiune si a urmarit cele doau emisiuni.
    Intra in ceata definitiv si iremediabil.

  21. in general clasa mijlocie cu varsta apropiata de 35 de ani asteapta turul 2 ca sa mearga la vot. CRIN trebuie sa faca ceva sa-i duca la vot si in primul tur. ca ar avea sanse mari sa intre in turul 2. ce a facut azi e unul din acele lucruri necesare. mai are o spatamana sa mobilizeze mai multi spre vot. trebuie mutat pe mare nesimtitul. sa faca iar trafic cu blugi. si sa dea note informative despre colegi. ” ca asa cerea functia”.

  22. E ora 23:50, m-am uitat la realit TV si puteti sa-i transmiteti numitei liliana ruse ca o trimit la origini; as spune de-a dreptul dar nu vreau sa supar cititorii acestui blog. Viermele asta de sex feminin, a indraznit sa conteste apucaturile imbecile ale “sinistrului” de la cotroceni, spunand ca nu a fost atac la persoana atunci cand retardatu’ s-a legat de prima sotie (RIP for her) a d-lui Antonescu. Nu am convingeri naziste, dar astfel de specimene, gen liliana ruse sau stapinul prea-iubit cu nume imposibil, nu prea au ce cauta pe lumea asta, intre oameni, pentru ca fac viata imposibila. Direct in Iad, acolo le e locul. Am vazut pentru a N-a oara, chipul hidos al unui specimen, care tremura de moarte gandindu-se la ce il asteapta, la binemeritata pedeapsa. Teorii, conspiratii pe realit TV, ca e blat basina cu Antonescu, ca e degeaba confruntarea, ca Antonescu nu intra in turul 2… Eu Nu Cred in cele 30% ale chiorului, cum nu cred in sansa chiorului de a intra in turul2. PERIOD

  23. Am recitit comentariul meu si mi-am dat seama ca se poate intelege gresit ce a spus Cristoiu.
    CRISTOIU E CU BASESCU! A spus ca “si-a facut incalzirea = nu a dat tot ce poate in materie de confruntari.”
    Cine l-a spalat pe creier pe Cristoiu? Pana si cei din studio de la Realitatea incepusera sa mai mustaceasca…

  24. Yoghinul Băse

    Aidoma liderului MISA, Urinel Bivolaru, Trăienel s-a repoziţionat în această după-amiază cum nu se putea mai bine… după o duşcă sănătoasă de licoare mistico-magică (probabil din proba de urocultură a lui Udrea), presidentele şi-a tras un fulminant voleu în nume prin remarca necrofilică la adresa familiei liberalului Crin. Nefiind la prima abatere de gen (după episodul Drăgotescu), il capo dezvăluie poporului faţa ascunsă, în toată plenitudinea sa (întunecoasă): neam de traistă, auto-văzându-se călcând pe cadavre aidoma Sfântului Gheorghe pe capetele balaurului… s-a autodegajat până dincolo de poarta adversă, în boschetărişul înconjurător…
    Fulminant s-a dovedit a fi şi restul echipei curcubelistice: movtembelu’ boc (pardon!), verzulia Maria (decentă şi nevinovată), căcăniul StoloFrankenstein, blondofinanţatoarea Leana şi gripaviaristicul Fluturistic… extremă stânga, Traian Ungureanu (cel cu facultatea ajutătoare)…
    După ce Crin i-a-mprăştiat fumurile de vedetă, Băse pare că se pregăteşte aidoma amiralului eunuc chinez din anii 1400, Zheng He, să părăsească imperiul pe calea apei, la cârma unei uriaşe flote… eu aş numi-o “Arca inexistentă a lui Băsoe”!
    Ura şi la gară!… pardon: Ura şi în port!…

  25. Jucatorul a prestat ca o martoaga, s-a dus faima falnicei Venetii……gata, din atata tremurici inclusiv la budigai a devenit si mai incoerent, mai marlan, mai mitocan…….buna remarca lui Antonescu la plecarea din tara, ce mai asteapta, eventual prin Liban pe unde a trimis-o pe buzata mica, i-o fi pregatit Hayssam vreun cort pe acolo….

  26. Oameni buni…vad ca multi dintre voi, desi de buna-credinta, il blamati pe Antonescu pentru faptul ca nu a fost mai dur. Nu avem nevoie de un alt golan ca base. Eu vreau un om echilibrat, care nu-si iroseste cartusele si nu acuza in lipsa unor dovezi ultraconcrete. Mie nu trebuie sa-mi sublinieze nimeni porcariile portocaliilor de la cotroceni, nici sa dea “capete in gura”. Am incredere intr-un om care vorbeste pe ton egal, nu manjeste cu noroi, care nu-si scoate tragedia in fata pentru a face parada de ea. Dispretuiesc pe animalul instabil care azi rade cu votca in nas, maine plange draga stolo, care foloseste faptul ca mama lui este pe moarte(ironic tot de cancer). Si inca un lucru…m-am saturat de populisme ieftine…sa traiti bine…impreuna la bine si la greu… Imi place cand om cu bun-simt apeleaza la bunul-simt al meu…inseamna ca ma considera egalul sau. Iar daca un astfel de om imi spune sa dau 50 % taxe dar simt si vad ca se face ceva pentru tara, chiar nu ma deranjeaza sa strang cureau. Insa atunci cand un betiv imi spune sa strang cureaua si el infiinteaza 2 noi ministere pentru tziitoarele lui….pai il bag in p..lui ta-su.

  27. Dupa dezvaluirile din Jurnalul National ale procurorului Nastasiu , un popor sanatos la cap nu l-ar mai vota nici macar in proportie de 10 %.

  28. Tocmai mancam,dintr-o data m-a apucat GREATA,NU
    MI-A VENIT SA-MI CRED OCHILOR SI URECHILOR CE A PUTUT SA-I IASA PE GURA .
    Doamne,cum il mai suporti pe acest SATANA CU CHIP DE om?GATA ,eu cred ca nu mai intra nici in turu 1,VICTOR, nu mai suport nici PORTOCALELE din cauza culorii ,nu mai pot,nu mai pot,sper din tot sufletul ca vom scapa de TIRAN .DOAMNE AJUTA-NE ,FIE-TI MILA DE NOI.

  29. D-ule Ciutacu,

    De ce nu promovati urmatoarea chestiune:
    In 2004, la confruntarea dintre Basescu si Nastase, cel dintai afirma faptul ca regreta lipsa unui candidat ce nu a facut parte din cercurile politico-administrativo-comuniste.
    Ei bine…azi…2009…Basescu a luat bataie de la candidatul pe care si-l dorea dansul in 2004. Poate chiar ar fi cazul sa-l voteze (vorba domnului Antonescu).

  30. @gicu

    dosarul care e in mina lu Base.
    Mare dobitok, cred ca mintea i-a fatat doi pui vii.
    Un turnator ordinar.

  31. Eu,ca EMIGRANT in Spania,din ce a spus azi Baselu,am desprins o singura chestie:sunt un bou!
    Adica n-am inteles la timp notiunea de “libera circulatie”!Adica io n-am plecat din Romania pentru ca “Afacerile legale m-au trimis in faliment”(vorba Parazitilor)…Vorbim de 2005.Sigur ca am cautat un spatiu comercial cu chirie in Bucuresti,dar am gasit numai ruine si bombe cu 5-6oo de euroi pe luna,cu plata pe 6 luni inainte(nu uitati de paranoia imobiliara din Romania).Pai de unde???Asa ca am plecat.Sunt sudor de 25 de ani,invat meseria asta de la 15 ani,asa ca am castigat bani facand-o in Spania.NU LA CAPSUNI!!!De 4 ani astept si io un semnal sa ma intorc acasa…cu banii pe care i-am facut…Si Baselu ce face?Ma invita sa-mi bag banii in credite bancare ca sa fac agricultura?Mai acum 4-5 luni ridica in slavi ospatarii si tinichigii (pe diploma mea din 1987 scrie “tinichigiu auto-lacatus mecanic”).Si acum il doare in corazon de “specialistii in aiti”?Adica noi stam pe aici ca sa NU castigam mai mult, sa NU avem un trai decent, sa NU traim normal,sa NU fim tratati ca niste oameni de catre autoritatile carora le platim taxe si impozite!NU,NOI SUNTEM AICI CA SA VEDEM CUM E CU LIBERA CIRCULATIE SI CU DREPTUL DE MUNCA IN UNIUNEA EUROPEANA!!!
    Recapituland:am plecat din tara in 2006 pentru ca mafia din primaria generala a retrocedat un imobil(la parterul caruia munceam din greu),cu acte false,oameni de paie,testamente contrafacute,rude inexistente…etc.Am plecat DE NEVOIE.Ma rog,asta e cazul meu,un caz particular.Asta e povestea vietii mele de pana acum.Dar am un parapont:nu am plecat de bunavoie,ca sa verific io cum e cu libera circulatie in Europa…SI NU IMI PLAC CAPSUNELE!!!

  32. @Nora D. …henrik ibsen ;))
    da, crin e mai,te citez: “aerian” decat basssel-gaozel. crin “pluteste” cam la nivelul solului, pe unde plutim si noi,restul, pecand marinarul-partz este mai credibil, chiar un credibil polivalent: poate sa “pluteasca” la nivelul petrolului, la nivelul canalizarii urbane, poate plutii pe o cinzeaca de tzuica dar si pe un galon de wishkey; este capabil sa pluteasca pe o limba de lemn, populista, iar in secunda doi sa-si regleze flotabilitatea, fiind capabil sa pluteasca pe o limba de matelot/docher beat muci. ;)))

    @ura…si la gara!
    “Domnule Ciutacu, nu puteti avea pretentii ca sunteti profesionist decat daca deveniti obiectiv si echilibrat.”

    din moment ce-i recomanzi lui victor ce “conduita” sa adopte, inseamna ca matale esti monumentul ala de profesionalism, obiectivitate si echilibru de care vorbeste toata mahalaua? am auzit ca te-au trecut si-n catalogu’ ala, cum naiba-i zice?… a, mi-am amintit! “pagini cacanii”. sau era “pagini portocalii”?… la dracu’, na ca nu mai sunt sigur!
    in tot cazul, de ce nu te duci matale sa canti la alta masa? vezi ca la masa doi si-o litra de la golden blitz sta cam “suparat” un matelot. e facut muci, ca l-a caftit un bibliotecar. canta-i bucata aia retro, a lu’ doina badea, “se intorc vapoarele”, poate-i mai dezgheti sloiul ala care-i tine loc de cord. daca nu te insulta cu vreun bacsis, vezi ca i-a cazut sub masa o coaja de portocala putin morfolita. cel putin nu pleci cu mana-n cur si curu-n burta.
    ura…si la gara!

  33. Nota 9 pentru Antonescu, 5 pentru Basescu. Presedintele, obisnuit sa jigneasca si sa ironizeze fara ca nimeni sa i se opuna, nu prea mai stie sa pareze si sa contraatace LIVE. Maralnii de matroz ori de plutonier cherchlit, abureli de prin dezbateri electorale in anii’ 90… Jalnice “textele” presedintelui, bune pentru a pacali fraierii si neinstruitii. Totusi, Antonescu mai are de invatat ceva retorica… d-aia i-am dat 9. Iar pentru marlania cu fosta sotie a lui Antonescu, dictachiorul merita un sut in boase.

  34. Asa cum am luat eu pulsul Romaniei ordinare, post-confruntare, mi-e cam teama ca Basescu a punctat iarasi. Sunt multi marlani pe la noi. Mai degraba s-au hlizit la nesimtirile lui sau, ca pitzipoance, au retinut cat de barbat gentil e el (si ce daca are una Uda si rea?…) Crin e prea normal, asa cum era Emil in fata lui Iliescu, prima oara.
    In ce-l priveste pe Geoana, cred ca n-a venit de frica, pur si simplu.

  35. Dom`le Ciutacu, am intrat la Urdea Elena pe blog din greaseala, avea la un articol 2.200 de commenturi, m-am cracanat de ras, cre ca e sarcina de partid dimineata la 8 comment la Urda. Oricum, esti mic copil pe langa ea. Sper sa gusti ironia, Hai crin!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.