Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Portocaliu intens: Măgaru’ şi precupeaţa

Portocaliu intens: Măgaru’ şi precupeaţa

Motto: “Siguranţa Elenei Udrea vine din obişnuinţa cu bara” (Radu Tudor)

Din acest mediu gri provine, oricât ar încerca să se spele (cheltuind ca apucata bani de la stat), Elena Udrea. Mica şi meschina lume din care a fost propulsată spre vârful scenei politice precupeaţa din Buzău nu diferă decât vestimentar de cea a lui Doru Măgaru’ şi a regretatului său prieten Caiac (trecut între timp, în mod violent, la cele drepte de pe fericitele plaiuiri ale vânătoarei). Deşi umblă-n Armani şi Jimmy Choo, asta-i lumea lor. Restu-s aparenţe oarecum inteligent jucate la tv de purtătorii lor de mesaje şi de traficaţii lor de inluenţă din palatele cu demnitari.

Cum păcatele mele să se comporte Duduia deferent faţă de o comisie parlamentară care o anchetează constituţional? Nu ştie, n-are de unde. Partenerii de bagabonţeli de Herăstrău ai soţului ei, cei care au împins-o de la spate pe vremea când nu se făcuse cât şifonierul, nu provin nici din pepiniera de cadre a Academiei Române şi nici din lojele Ateneului. Aşa a fost crescută-n familie, aşa a văzut în jurul ei printre parveniţii care au propulsat-o unde n-a visat neam de neamul ei de la maimuţă-ncoace, aşa se comportă în public. Nu poţi decât (cel mult) să te dai doamnă când eşti ţaţă. Dar orice om normal se prinde repede. Pentru că poţi extrage chivuţa din mahala, dar mahalaua din chivuţă niciodată.

Mai mult, aici

UPDATE: E delir la Antena 3! După Măgaru’, intră-n scenă Grasu’ şi Năzdrăvan

Comentarii

comentarii

Similar Posts

123 thoughts on “Portocaliu intens: Măgaru’ şi precupeaţa

  1. Este descrierea perfecta a doamnei Udrea.In fond nu avem ce sa cerem mai mult de la aceasta doamna pentru e clar ca nu poate, nu o duce capul mai mult.A ajuns si ea ministru.Cum a ajuns stim foarte bine, nu mai are rost sa mai comentam.

  2. Nuti merita sa aibe si minister si statuie. Asta este romania, poate dupa alegeri se va mai schimba ceva, in sensul disparitiei marinarului.

  3. Japca pe banii publici, la ce altceva ne putem astepta de la amanta marinarului. Gasca lor incepe sa-si dea arama pe fata, incluzandu-i pe doru magaru & co.

  4. Felicitari, domnule Ciutacu! Ati surprins perfect parvenirea pe care o afiseaza acesti oameni. Sa speram insa ca nu vor mai rezista mult acolo unde sunt si ca avalansa ii va lua pe toti. Oare nesimtirea duduii Udrea chiar nu cunoaste limite? Macar justitia s-o puna la locul pe care-l merita aceasta parvenita.

  5. nu cred ca basescu & company e o adunare sfanta…dar…Ciutacul…(asa trebuie spus…cu aroma de domnitor…vezi Lapusneanul…:P)e cea mai frustrata amiba din piesa asta de Caragiale si anume Romania 2009…probabil ca e inteligent…e bine…n-o sa moara cu degetele in priza…

  6. Ma intreb cate instante din Romania au schimbat perdelele? Cate parchete si-au schimbat masinile ? In cate judecatorii au fost investiti bani publici pentru ca cetateanul sa nu amorteasca in picioare, ore intregi? Pe banii lui, sa aiba un minim de confort…Cand micutul Boc o sa inteleaga ca investitia banului public este pentru cetatean, nu pentru o blonda, atunci, o sa castige si alegerile.
    D-nule presedinte, un sfat dezinteresat: Scapati de d-na, ca va scufunda corabia!

  7. Bai frate ce teatru ieftin mai face si piticoanca asta de birou oval. Cat tupeu poa’ sa aiba. Ba comisia nu-i in legalitate, ba nu reprezinta Parlamentul. Da daca Parlamentul ia trimis pe astia acolo, cum nu sunt reprezentantii lor? Si daca cei de la PDL nu consimt sa participe la lucrari, ca na de….cum mai poate ea sa zica ca nu sunt legitimi. Pai raspunde doamna odata in fata reprezentantilor poporului, sa stim si noi daca ai “gestionat” prost (ca sa nu zic dosit) banii contribuabililor sau nu? Vrem sa stim si noi adevarul, ce naiba?

  8. @Haidu: Banuiesc ca e imposibil ca cineva, neplatit, sa aiba o atitudine potrivnica culorii portocalii. Cu atat mai greu atunci cand este vorba despre comentatorii politici sau despre oamenii de presa.
    Dar daca eu consider ca e posibil ca o “cursa lunga”, cu al ei marinar si incarcatura de “carne” sa naufragieze undeva in pustiul istoriei…
    Sau, vai Doamne, si mai rau, sa se scufunde in mijlocul “cursei lungi”…
    Groaznic, nu?
    Ca s-ar duce la fund cu tot cu “carne”.
    Pai cine v-a pus sa va dati in barci cand oamenii v-au pus sa conduceti o tara?

    P.S. dintre “oameni” fac si eu parte. Inca am stampila din 2004 pe buletin, si buletinul de vot inca mai are pe el stampila mea pe moaca lu Base. Dar asta e deja istorie… Am crezut ca am votat rau cand l-am votat pe Ilici (impotriva lu Vadim). Istoria se pare ca are un mod parsiv de a contrazice predictiile. Sa vedem in 22 noiembrie 2009… votul meu probabil ca va echivala cu o torpila sub linia de plutire in nenorocirea aia de harb cu al lui marinar betiv cu tot!

  9. Personal,cred ca Elena Udrea este prototipul persoanei mai “sarace” din punct de vedere al principiilor morale si al caracterului ,care este promovata in mod excesiv si propulsata intr-un loc necastigat prin valoare si cultura, iar actiunile sale releva consecintele ce decurg in mod normal din aceasta obisnuinta.

  10. @Pentru ruchimanu si nu numai: Nu stiam ca actorul Mircea Diaconu a intrat in politica. Nici nu ma intereseaza. Oricum valorea intrinseca a unui om se vede de departe, iar bunul-simt, la fel. Desi intrat in tagma “perversilor”, discursul lui Diaconu mi s-a parut apolitic. Si ca sa ne intelegem foarte clar, daca tu ai inteles ca asta e linguseala, inseamna ca aproape iti patineaza musca pe creier. In plus, nu-mi dictezi tu mie cum sa comentez, pe ce teme si cand. “Lingusesc” pe cine vreau, laud pe cine merita, critic cand cred de cuviinta. Stai linistit in banca ta ca iti e mai bine.

  11. cum se poate comporta doamna udrea daca vine dintr-un partid unde interlopi sunt la ei acasa asta e mediul unde traieste si se comporta si ea la fel ca ei practic pdl e un partid de interlopi

  12. Sunt un las. Recunosc.dar ma gandesc ca “Doamnele” care sunt in poza si chiar care nu sunt(dar stau aproape de pulpana Basesciana), trebuiesc protejate(doar sunt femei)si nu se cade sale vedem in genunchi si cu “Organul” in mana sau in bot…dar daca este imperios necesar…vom avea imagini edificatoare…PROMIT… le veti avea… sa dea un semn “Tiranul” si ne vom rade…ma uit la ele acum si nu-mi vine sa cred ce imagini am facut… cu siguranta ne vom mai “intalni” pe”Reteaua retelelor”

  13. …si faptul ca avem astfel de dudui ca MINISTRI ai ROMANIEI…spune multe despre tara in care traim.

  14. Tribord(el)

    Şi menstra-ţi pute-a pâci
    spurcato ! Unde-ai să te duci ?
    Poate în cuibul de năpârci
    Păzit de marele pirat, cu eunuci

  15. elena dute invartindute ca sa mai schapi numai cu vreo 2 ani cu suspendare si apropo ia-l si pe base cu tine la racoare .

  16. “TUTELE marinarului”…..oare cata panza de paianjen si-a tesut in jur si cat rezista pana sa se rupa??????

  17. Excelent articol!Ma bucur ca in Romania cineva mai are curajul de a spune lucrurilor pe nume,si,mai ales,de a scoate la iveala magariile facute de duduia Udrea!

  18. Nene, sunt contrariat! Poza “clientului” cu cele trei “traseiste” e chiar magulitoare. Are el o fata cat de cat…? Niciodata! Iar “missa”, crezi ca are silueta aia? niciodata! Despre “inaintasii” “tineret-sportivei”: ei nu ierea deloc, da’ deloc! Singura care arata exact de vulgara ca in realitate este “traseista” “proxenetului”. In plus, din poza lipseste cel mai important personaj: “proxenetul”. Daca e sa trecem si la chestii serioase: sa ne traiesti boierule, si bine-ai revenit!

  19. Motto: “Siguranţa Elenei Udrea vine din obişnuinţa cu bara”….asta spune multe.Bine spus….cum sa ceri mai mult de la duduia Udrea daca nu ai de unde…?Nu se va schimba niciodata…nicio sansa.

  20. As fi incantat sa vad scene din filmul de dragoste interpretat de actori celebrii precum Basescu si Udrea…Uitati-va mai atent la slitul lui basescu ! Se pare ca are o mica problema. Saracu’… Cand va dispare Udrea din peisaj, probabil va iesi pe centura sa inlocuiasca acest “bun” de femeie…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.