Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Portocaliu intens: Măgaru’ şi precupeaţa

Portocaliu intens: Măgaru’ şi precupeaţa

Motto: “Siguranţa Elenei Udrea vine din obişnuinţa cu bara” (Radu Tudor)

Din acest mediu gri provine, oricât ar încerca să se spele (cheltuind ca apucata bani de la stat), Elena Udrea. Mica şi meschina lume din care a fost propulsată spre vârful scenei politice precupeaţa din Buzău nu diferă decât vestimentar de cea a lui Doru Măgaru’ şi a regretatului său prieten Caiac (trecut între timp, în mod violent, la cele drepte de pe fericitele plaiuiri ale vânătoarei). Deşi umblă-n Armani şi Jimmy Choo, asta-i lumea lor. Restu-s aparenţe oarecum inteligent jucate la tv de purtătorii lor de mesaje şi de traficaţii lor de inluenţă din palatele cu demnitari.

Cum păcatele mele să se comporte Duduia deferent faţă de o comisie parlamentară care o anchetează constituţional? Nu ştie, n-are de unde. Partenerii de bagabonţeli de Herăstrău ai soţului ei, cei care au împins-o de la spate pe vremea când nu se făcuse cât şifonierul, nu provin nici din pepiniera de cadre a Academiei Române şi nici din lojele Ateneului. Aşa a fost crescută-n familie, aşa a văzut în jurul ei printre parveniţii care au propulsat-o unde n-a visat neam de neamul ei de la maimuţă-ncoace, aşa se comportă în public. Nu poţi decât (cel mult) să te dai doamnă când eşti ţaţă. Dar orice om normal se prinde repede. Pentru că poţi extrage chivuţa din mahala, dar mahalaua din chivuţă niciodată.

Mai mult, aici

UPDATE: E delir la Antena 3! După Măgaru’, intră-n scenă Grasu’ şi Năzdrăvan

Comentarii

comentarii

Similar Posts

123 thoughts on “Portocaliu intens: Măgaru’ şi precupeaţa

  1. Imi este scarba de ipocrita asta vopsita blonda… :(( bleaahh.
    Sper sa terminam cat mai repede cu aratarea asta..
    Oricum mie mi se pare ca nu merita sa vb prea mult de a dumneaei tarfa persoana :).

    Tot respectu’ ..

  2. Coane Victore, mă enervez şi io cam gradual, ca tăţi locuitorii Ardealului. Mă enervez că nu mai înţeleg nimic… Am şi io o dilemă pe suflet:
    1. Ori suntem noi aşa de proşti, că nu ştim cum se guvernează o ţară
    2. Ori sunt ei aşa de nesimţiţi că îi doare la vreo treij’ dă miliarde de ani lumină în spate
    Şi alt bai: de ce să stau io 10 zile fără simbrie, ca să fac ieconomie la un Buget pe care n-au fost ei în stare să-l gestioneze? Să mă arate cu deştiu’ ăla pe care l-am obligat io sau i-am căzut în genunchi să devină şef peste ţara asta! Dacă nu fac faţă, nu iî oblig eu să stea acolo!
    P.S. Da, ştiu că e off-topic, da’ îs cam obosit, şi am creierii varză!

  3. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am urmarit asta -seara Vorbe grele si mi-au placut foarte mult invitatii.Imi pare rau ca s-a mahnit dl Mircea Diaconu pentru mesajul transmis de la Pitesti-nu trebuie sa il ia in seama;sunt multi cu mintea anapoda.Eu am auzit ieri,din gura unei unei doamne(?)(care pana ieri o consideram oarecum prietena),ca sunt foarte invidiadata de multi ca arat bine,ca ma simt excelent(?!)dupa operatia grea care am facut-o si multi deci ma invidiaza,chiar cu ura credea.Daca muream,eram si mai invidiata?!Ma uimesc unii ca nu inteleg caracterul omului,intentiile lui,actiunile lui.Nimeni nu stie prin ce suferinte am trecut si trec,dar ma invidiaza!!!Nimanui,nici dusmanilor ,daca ii am ,nu le doresc nicio miime din suferinta mea!
    Deci,pentru Dvs. ,pentru dl Diaconu si multi altii,nu ar trebui sa va afecteze nimic:important e ceea ce ganditi,ceea ce faceti,ceea ce preconizati.
    Ma bucur ca ati fost pe Pamnatul Sfant si daca scap cu bine de tratamentul pe care il voi face in curand si daca voi fi capabila sa ma duc ,din punct de vedere al recuperarii si financiar,ma voi duce si eu.

    Va admir mereu si imi doresc sa ramaneti mereu asa.
    Cu aceiasi pretuire,
    ioanaP

  4. Ati fost lamentabili in emisiunea lui Mihai Gadea. N-ati fost in stare sa rezonati la ideile Alexandrei. Ati incercat mereu sa o demobilizati.
    Daca va incadrati intr-o actiune, credeti ca veti pierde prilejul de a va vaicari?
    Incercati sa fiti, intr-adevar, lideri de opinie!

  5. Dl Ciutacu – solutia nu sunt oamenii – un om – solutia e simpla – sa sustinem o initiativa legislativa – sa iesim in strada pentru ea – sa impunem verificarea averilor familiilor si tot ce depaseste suma NEIMPOZITATA sa fie CONFISCAT – DUPA ACEST MOMENT MAJORITATEA DEMNITARILOR VA FI CORECTA .

  6. Domnule,v-ati luat tare de tot de fata aia Alexandra nu-mai-stiu-cum,in emisiune la Dl.Gadea…Imi place ca are scopuri nobile,idei revolutionare,ganduri si sperante la mai bine,dar ma tem ca cu atat va ramane…

  7. Esti si tu un Zorulet.
    Nu am reusit sa intru la Sinteza zilei.
    Daca domnisoara nu era utopica voi erati magarusii.
    Sant destule mii, poate sute de mii de oameni care pot fi stalpi ai societatii. Si oricine cu bun simt, indiferent de pregatire, ar fi facut mult mai mult pentru Romania, si au facut dar idiotii au facut mult mai mult rau. Poporul ala desconsiderat de nesimtitii de la putere au facut mult mai mult decat ORICE om politic; nu are maturitate politica si asta e votul; oameni sant creduli, tot spera.
    Am vrut sa felicit politistii cand au facut greva si nu mau lasat fortele de ordine. Pe judecatori nu pot sa-i sustine; au dreptate (da’ nu cand judeca; si au IQ mic).

  8. Trebuie facut cev in tara asta. Poate anarhia de care se vorbea atat de frumos, dar poate ca o solutie este miscarea alexandrei. Sunt in asentimentul lui Victor ca fara cev concret o miscare este destinata pierii din fasa, dar chiar vreau sa ma alatur celor 6000 de romani care inca mai spera. Si chiar daca nu trimit CV, pot sa spun ca am fost eliminata de la locul de munca, dupa 12 ani de munca prestata cu profesionalism, pentru a fi inlocuita cu nonsalanta cu un “stralucit” absolvent de drept la Spiru Haret. Si daca cumva conta acest lucru, am urmat 2 facultati serioase (politehnica si ase), master la ase si 5 calificari profesionale soldate cu certificate eliberate de ministerul invatamntului si ministerul muncii. Culoare portocalie nu face altceva decat sa elimine pofesionistii si sa puna in loc pe acesti absolventi care nu sunt in stare sa rosteasca o fraza civilizata, decat daca are in componenta “bai” sau “ma”.

  9. Unu: blonda,daca tot este bine crescuta,a facut astazi ,la comisie un gest super.Si-a pus zahar in cafeluta,a amestecat cu betisorul din plastic si apoi,e criza..nu-i asa,l-a bagat delicat in gura…si “curatat”.E pacat de picatura aia de cafea,e risipa.
    Am tras comcluzia,ca…chiar este o doamna.
    Doi: emisiune a fost excelenta.Are domle’ actorul un calm…Multumesc frumos.
    Trei: mi-a sarit turcoaica-n cap ca de ce ma iau de Antalya aia.Neavind ce face,la ultra-ol-inclusivul cu aripi(Wings),se zgiia pe net,aici.Cica Cornelia e fain tare,iar daca nu-mi tin gura,ma trimite ala anu’ acolo.

  10. Poza asta “de familie extinsa” pe care ai pus-o aici pe blog, ma face sa fiu mai ingaduitor cu Basescu.
    Trebuie sa recunosc, ca cel putin odata, fie si partial s-a tinut de cuvant.
    A promis in campania electorala o padure de tepe in care sa-i traga pe unii si pe alti.
    Din ratiuni ecologice probabil, a crutat codrii patriei si a folosit o singura teapa in are a tras-o pe madam Udrea.
    Sau ma rog….asta-i perceptia.

  11. Bine-ai venit!
    Pacat ca tot de Udrea ai dat.
    A! Cum e pusa bara aia? … Eu zic ca orizotala poate fi … ca-i trebe diploma!

  12. Portocaliul intens nu-l intereseaza pe Badea, respectiv nu-l intereseaza pe ce a cheltuit banii. Dar dumnealui a uitat ca erau banii nostri ai contribuabililor, si se presupune ca noi trebuie sa-i multumim ca ne-a facut o’gaura’ imensa in buzunar. Asta nu-i anarhie?

  13. Deci nu stiu cum o femeie atat de redusa intelectual, poate sa ajunga … ministra. De fapt, la noi orice e posibil. Am mai avut si alti agarici, gen Adomnitei, Miclea etc.

    Totusi, cat de prost sa fii ac popor sa ai in guvern o femeie de moravuri usoare. Fiinta asta dupa ce ca e proasta, mai si insista in prostia ei. Se crede miss politica.

    Sincer, eu nu am mai vazut pana acum, blonda mai blonda decat asta.

    De ce ma enerveaza? Pt ca ea are dreptul sa sfideze o comisie parlamentara. Si de ce? Ca stie sa … cu cine trebuie?

    Totusi, ar trebui sa-i fie rusine (desi cele ca ea nu au cosnstiinta, ca altfel nu ar fi avansa asa rapid) de ce face.

    Dar femeia asta nu-si da seama cat de ridi cula e ! O fi ea febletea cui trebe, dar e urata si proasta “cu draci”!

    Nutzica Ud rea, “lasa-ne!, lasa-ne!, lasa-ne!:)

  14. Sugestiva fotografie.De la ele va veni disparitia lui Basescu.Macar a fost distractiv!

  15. Elena Udrea nu face tot ceea ce face cu acea comisie de capul ei…cele 2 prezenţe fulger la comisie o scapă oarecum pe duduie de legea care pedepseşte nesupunerea unui ministru în faţa parlamentului.
    Nu cred că dânsa ştie cum să se mişte în frontul politicii fără a primi sfaturi pertinente din partea celor care cunosc fenomenul şi scăpările lui…!
    De asemenea comisia Organ îmi pare un covoraş de şters papucii în faţa ministrului turismului, care va mai lua astfel de “lovituri” de acest gen, fără a putea face ceva.

  16. Tara udrelor, a basestilor si a altora asemenea nu mai e demult surprinzatoare. De multe ori, uitandu-ma la stiri si vazand cat de indignati, suparati si nervosi sunt chiar si prompteristii atunci cand prezinta ineptiile pe care le presteaza “oamenii de afaceri politici” ma intreb pe cine trebuie sa suparam noi ca natie, ca tara, ca sa fim siguri ca o sa ne declare cinevea razboi si o sa ne extermine. Pe toti. Iar apoi sa ne refaca din ADN dar sa ne adauge vreo cateva gene: gena asumarii, gena bunului simt, gena scrupulelor si cea a rusinii. Ei, si apoi… apoi putem sa ne cantam imnul si sa ne chiar emotioneze. Deocamdata insa, mai bine ciocu’ mic! Caci bravi, bravi sunt oricare altii in afara celor care ocupa spatiul stirilor.

  17. E mare lucru cand se ajunge la o ‘obisnuinta cu bara’, dar oara bara este fixa sau mobila?

  18. Cred ca “reformarea” statului de care s-a apucat guvernul Basescu-Udrea ar trebui sa includa si reformarea moralei, care nu mai corespunde cerintelor acordului cu FMI.
    Astfel, pentru a elimina eventualele neconcordante dintr perceptia publica si politicile guvernamentale, ar trebui modificat codul civil, astfel incat sa se legifereze POLIGAMIA si POLIANDRIA.
    Tot in sensul acesta, ar trebui ca Patriarhia sa intensifice dialogul ecumenic cu Islamul, cel mai potrivit instrument fiind promovarea TURISMULUI ECUMENIC.

  19. Romanii ofereau poporului, “prostimii”, paine si circ. La noi circul este in floare… Painea insa intarzie sa fie oferita din plin.
    Trecand peste asta, am senzatia ca politicienii isi bat joc unul de altul si de noi toti…

  20. si la “bara” trebuie sa vii cu ceva nou ca e mare concurenta … de confidence camp a auzit cineva ? ce s-o invata aici ?

  21. Eu am ajuns la concluzia ca Elena de Troia a facut cam multe prostii si nu mai stie cum sa se eschiveze.Am vazut emisiunea de la Sinteza si eu va propun altceva:ce ar fi daca in loc sa cautam salvatori miraculosi ai neamului,am incepe cu noi insine?Eu propun o revolutie:sa ne uitam in oglinda si sa vedem ce fel de oameni suntem ,ce fel de cetateni am ajuns si sa incepem revolutia asta prin aplicarea sloganului:respecta-te pe tine insuti!Daca fiecare om din tara asta ar trata statul asa cum isi trateaza familia,daca am invata sa ne respectam pe noi si pe cei din jurul nostru,daca nu am mai cere de la altii ceea ce ar trebui sa facem chiar noi…Eu zic ca asta ar trebui sa fie inceputul.Balzac spunea ca animalul trebuie sa fie surprins in vizuina lui.Si tot el sustinea ca omul isi lasa amprenta in mediul in care traieste.Europenii cred ca am avea reputatia de infractori.Hai sa vedem sincer cum ne-am comportat noi cu tara asta a noastra si vom observa ca ne furam singuri fara sa ne mai ajute si altii,ca de cele mai multe ori noi am tolerat si am ignorat comportamentul abuziv al altora,fara sa reactionam.Acum ,indiferenta de atunci o platim.O sa va dau un exemplu ca sa ma fac inteleasa:calatorul si nasul.Dupa evenimentul de la ’89,de cate ori calatoream,vedeam pe cate un calator cum da dreptul timid nasului,iar ceilalti calatori au tolerat comportamentul ambilor ,nas si calator.Ulterior,majoritatea au inceput sa procedeze asa.Nasul isi fura propria caciula,iar calatorul fenta statul,pentru ca banii aceia nu mai ajung sa fie impozitati,devin bani la negru.Compania iese in pierdere,statul iese in pierdere.Daca eu ca cetatean ma respect ca facand parte din statul roman,ma duc si iau bilet de la casa de bilete.Pe de alta parte ,daca statul si compania CFR ma respecta,atunci imi asigura conditiile decente pentru o calatorie adecvata cu pretul pe care l-am platit pe bilet:nu tu praf,mizerie,caldura sufocanta vara si frig pana ingheti iarna.Iar eu ca cetatean respect compania pastrand curatenia in compartiment ,ma comport civilizat si nu vandalizez bunurile ce apartin CFR.Eu cred ca in tara asta ar trebui sa aiba loc revolutia bunului simt.Pe asta nu-l poti cumpara cu bani.Isi are originea in cei 7 ani de acasa,se cultiva prin educatie.Si as mai avea eu multe de spus ,dar ar insemna sa abuzez ,ceea ce nu mi se pare corect.

  22. Daca analizam evolutia tarii sub conducerea marinarului, ajungem la concluzia ca ultimii 5 ani au fost dezastruosi, mai dezastruosi decat sub conducerea lui Iliescu.
    Basescu a avut toate atuurile pentru a realiza ce a promis in 2004:
    – sustinere populare a avut din plin;
    – sustinerea politica a fost substantiala sa nu uitam ca alianta DA a fost distrusa de Base in dorinta lui de ingropare a lui Patriciu (nodul din gatul lui Basescu).
    Departe de mine gandul ca Patriciu este curat dar sa distrugi o alianta, o tara, numai sa pui cu botul pe labe un om este prea mult.
    PDL+PNL au si acum impreuna in sondaje peste 50 la suta.
    – Situatia economica din anii 2004-2008 a fost si ea favorabila lui Basescu.
    Cu toate acestea Marinarul a reusit sa faca NIMIC.Sau mai rau sa distruga si ce era construit.
    Dupa mine BASESCU TREBUIE ARUNCAT LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI IMPREUNA CU ELENA UDREA AMANTA DE SALON.

  23. nu o mai bagati in seama pe aceasta magda ciumac a politicii portocalii si vom scapa de ea.

  24. Cat de tare e poza. :))) Parca suntem intr-un balci la care participa un sef de stat. Mai lipseste ca doamna udrea ( cu greu ii spun doamna ) sa ii cante ca Monroe, HAPPY BIRTHDAY MR.PRESIDENT ! :))) EPiC !

  25. Victore, aseară ai moderat o emisiune care merită tot respectul. Tupeul la cote maxime comenatat de doi invitaţi de super bun-simţ şi calitate morală. M-am bucurat s-o revăd pe Anca Florea care, după mine, are multe de spus şi pe maestrul Mircea Diaconu, un om de o certă valoare atât morală, cât şi profesională. Astfel de invitaţi ne fac să uităm de viermii care conduc ţara asta. Ar fi interesant să văd mai multe astfel de ediţii în care să inviţi într-un talk-show politic, aşa cum se vrea “Vorbe grele”, oameni care sunt din afara sferei politicului. Pe mine mp bucură să mai văd şi astfel de personalităţi la TV, nu numai udre, organi, boci, băsesci…
    P.S: Off topic, am o problemă cu un nene de apare la toate chermezele de la TV. Îl cheamă Mircea Hoară şi nu ştiu de unde a apărut şi de ce-l invită toţi făcătorii de talk-show-uri. Bate câmpii aiurea şi pare că are un discurs învăţat de acasă pe care îl foloseşte mereu. Mă disperă! Poate mă luminezi tu. Şi, vorba lu’ ţăranu’ de Badea: Hoară, ieşi afară ! ! !

  26. e timpul sa scapam de gangsteri si de acolitii sai de la putere! am ajuns ca institutiile statului sa fie confundate cu bucataria casei, iar adevaratele hotarari sa se ia la masa cu MAGARI!!!

  27. Faptul ca Elena Udrea provine dintr-un mediu de proasta calitate, ca este o tarancuta cu aere de mare doamna si are capacitea de a te scoate din minti oricat de calm ai fi, este cat se poate de evident si toata lumea o stie. Ceea ce este cu mult mai grav reiese din faptul ca nu vrea sa raspunda la sesizarile comisiei sub nicio forma. Oare de ce? Chiar nu-si da seama ca persista intr-o tampenie? Are impresia ca toata lumea e oarba si ca situatia ei se poate sterge cu burete peste noapte? Sincer, in “inocenta” ei chiar cred ca se gandeste la lucrurile astea. Sau poate noi in “inocenta” noastra avem impresia ca “tatucul” nu o poate salva. In orice caz, daca scapa din toata povestea asta fara nicio sanctiune corespunzatoare, e clar ca ne confruntam cu o problema mai mult decat grava!

  28. Alegatorii sunt cei care vor da verdictul acestei prabusiri morale a clasei politice guvernante care a ajuns in momentul de fata sa nu mai pastreze nici macar o slaba aparenta de normalitate. Trebuie sa ne trezim cu totii si sa dam clica lui Basescu jos, sa folosim poate singurul mijloc pe care cetateanul de rand il are pentru a-si disciplina conducatorii. Alegatorul trebuie sa taxeze la alegeri atitudinea sfidatoare a PDL si cea ieftin populista a PSD

  29. Pe mine ma amuza Nuti Udrea. Dupa ce a refuzat de nenumarate ori sa dea pieptcu Comisia, acum urmeaza sa vina in fata ei si sa planga spre iertarea pacatelor. E interesant de urmarit pe viitor…

  30. Anul acesta schimbam si magarul si culoarea toate vin si toate pleaca una sta (PNL) si restu pleaca (PSD PDL) 🙂

  31. In primul rand respectele mele domnule Ciutacu,DOMNISORICA blonda a primit un marti….heheh poarta-n casa……mai sunt multe de spus despre tarancuta blonda care se juca cu piciorusele-i delicate pe ulitele din Plescoi…hmmm stateam si faceam o asociere de cuvinte zilele trecute….Organ-Plescoi-Cocos….am ajuns la o concluzie….este vorba de destin…i se trage de undeva din spate…ups..ma scuzati,din trecut am vrut sa spun….of limba romana are asa de multe intelesuri!!!!
    Ma uitam la poza…..Baselule zici ca esti si tu un Hugh Hefner de Romanica…..ti-ai umplut si tu mai Baselule Cotrocenica de “iepurasi”cu par blond si nurisori proeminenti….?Offff Nutico nu stii ca blondul nu mai e la moda? Ai grija mie imi miroase a schimbare!!!! Cred ca lui Baselul nu-i mai place mirosul de carnati…iti dau un sfat, da-te pe legume…..

  32. sau fetele marinarului. echipa fantastica a lui basescu care si-a pus fetele sale de suflet in niste functii de unde sa poate aduce ajutoare financiare in folosul partidului dar mai ales in folosul sau. aceste fetite care sau strecurat pana a ajunge in aceste functie fiecare cum a putut pe sub o masa, pe sub un birou, si care cand au primit functia au furat cat de mult au putut, pt ca in momentul in care sa pus problema eliminarii lor din functie era prea tarziu. aceste dudui care nu stiu dacat sa fac scandal si sa se certe cu persoanele care le judeca ca la usa cortului, niste dudui lipsite de orice rusine si demnitate. dar de altfel de ce sa ne mire daca sunt fetele marinarului, care si el deasemeni are un comportament asemanator, si un vocabular jicnitor la adresa tuturor celor care il prin in flagrant sau il critica.

  33. : La comisie face tam-tam si scene fiindca stie ca presa e dupa ea, si societatea gusta scandalul.Vina este a Presei deoarece de cand s-a ridicat fufa la rangul de consilier prezidential n-a mai scos-o din lumina reflectoarelor !Ce merit are aceasta individa fratilor,ca tot caut si nu gasesc nicaieri vreun merit.Ministru al Turismului?Haaaaa!Este o intrusa in acest domeniu;habar nua re,dar mai rau este ca are aceeasi mentalitate ceausista: Ei le stiau pe toate.Adica in loc sa dea cu “euroii”in dreapta si in stanga pe niste afise jegarite si cu un non-sens evident,mai bine inchiria din west adevarati specialisti in Turism:Elvetieni,Austrieci,Spanioli,Olandezi etc.Ministrul Turismului din Romania nu stie cu ce se mananca pe paine Turismul unei tari si ce inseamna acest cuvant : “Industria Turismului.Ce face UDREA este o Carpaceala Mioritica.
    Iar in ceea ce priveste Comisia Parlamentara totul este simplu: In cazul ca n-are nimic de ascuns atunci de ce gaseste tot feluri de tertipuri,precum Adrian Nastase,ptr. a fi audiata?!De unde aceasta aroganta mitocaneasca d tzatza de Obor:Aia nu sunt compatibili,aia nu e legala,ala este mafiot I-I ESTE FRICA

  34. Care reforma? Care tara? Poftim exemplu:

    Ca de obicei, la Botosani se ascund posturi; aceeasi inspectori tin rezervate de ani de zile catedre pentru simpatiile personale. Directorii de scoli sunt precum cneazul pe mosie si nu tin cont de nimic, catedrele sau “bucatile” de catedra sunt ascunse iar prostimea care sustine concursuri afla ca “nu sunt posturi”.
    In tara lui Traian Basescu, sub o conducere intens portocalie, la inspectoratul scolar Botosani domneste legea satisfacerii propriului interes si nu legea.

  35. De la Udrea sa asteptam bun simt si respect? Duduia care s-a saturat de crosetat, mopuit si pus muraturi….s-a apucat sa cheltuie banii publici in nestire si ilegal ! Ar trebui demisa !

  36. Virulenta cu care atacati din orice pozitie pe Basescu si PDL,de cele mai multe ori folosind un limbaj pe care-l criticati atunci cand este folosit de altii, nu numai ca nu va face cinste dar dovedeste fara nici un dubiu ca sunteti platit bine pentru acest lucru si nu convingerea dvs. personala este cea care va impinge spre astfel de atacuri. Ati incercat la un moment dat sa va sustineti independenta opiniilor politice dar, probabil si dvs. ati simtit ridicolul unei astfel de sustineri.
    In aceste conditii cred ca orice comentariu pe care-l faceti va discrediteaza in lumea comentatorilor politici daca mai este ceva de discreditat desi nu cred.
    Va inscrieti in sleahta de atacatori fara discernamant ai tuturor actiunilor PDL si Basescu ce nu fac altceva decat sa-i aduca beneficii marinarului de cursa lunga. Insistenta dvs. si a altora pentru denigrarea unor actiuni vadit bune, benefice pentru tara fac ca din ce in ce mai mult vocea dvs. sa nu mai fie luata in seama de oamenii care mai gandesc in Romania. Si sa stiti ca mai sunt astfel de oameni. Poate modul acesta de a face comentarii politice mai tin si mai prind la niste neica nimeni. Cat insa ? Nu prea mult sunt sigur.
    Nu va cer sa va schimbati opiniile si nici sa-l aparati pe marinar. Va cer insa sa nu mai fiti ridicol. Atat.

  37. Mircea Diaconu….Anca Florea…oameni de certa valoare. In politica romaneasca nu prea am vazut decat hoti si atat, oameni care fura din toate pozitiile tot ce se poate fura din tarisoara asta.Asa ca intrand in politica (si Diaconu a intrat in politica) nu cred ca valoarea lor mai inseamna ceva. Politica murdareste totul Si nici ei nu au ramas imaculati . Lasati-va de linguseli, daca vreti sa comentati comentati folosindu-va mintea si nu altceva.

  38. Revendicare

    Ministra pulitician, măgaru, preşedinte
    Pentru un neromân sunt doar nişte cuvinte;
    Privite însă de popor cu ură, ca pe-a crizei poză
    Nu poţi să nu remarci cea mai mârşavă simbioză

    Am adunat în suflet atâta umilinţă şi mânie
    Încât revendic prin strămoşi partea-mi de Românie
    Pe care am s-o apăr cu baltagul şi flinta la nevoie,
    Iar ca stăpân oficial, doar Cerului voi cere voie.

  39. Spre deosebire de dvs. d-le Ciutacu, daca pot sa va numesc astfel, nu sunt platit pentru nici un comentariu. Am intrat pentru prima data intamplator pe blogul dvs. si parca nu m-a rabdat inima sa nu va dau un mic sfat. Nu sunt nici politician nici partizanul vreunui partid. Si nici nu ma intereseaza daca tineti seama de sfatul meu. In fond intr-o tara de circari ce mai conteaza unul in plus sau in minus. Mi s-a parut insa la inceputul carierei dvs. ca puteti deveni un lider de opinie corect. Pacat ca m-am inselat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.