Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Portocaliu intens: Măgaru’ şi precupeaţa

Portocaliu intens: Măgaru’ şi precupeaţa

Motto: “Siguranţa Elenei Udrea vine din obişnuinţa cu bara” (Radu Tudor)

Din acest mediu gri provine, oricât ar încerca să se spele (cheltuind ca apucata bani de la stat), Elena Udrea. Mica şi meschina lume din care a fost propulsată spre vârful scenei politice precupeaţa din Buzău nu diferă decât vestimentar de cea a lui Doru Măgaru’ şi a regretatului său prieten Caiac (trecut între timp, în mod violent, la cele drepte de pe fericitele plaiuiri ale vânătoarei). Deşi umblă-n Armani şi Jimmy Choo, asta-i lumea lor. Restu-s aparenţe oarecum inteligent jucate la tv de purtătorii lor de mesaje şi de traficaţii lor de inluenţă din palatele cu demnitari.

Cum păcatele mele să se comporte Duduia deferent faţă de o comisie parlamentară care o anchetează constituţional? Nu ştie, n-are de unde. Partenerii de bagabonţeli de Herăstrău ai soţului ei, cei care au împins-o de la spate pe vremea când nu se făcuse cât şifonierul, nu provin nici din pepiniera de cadre a Academiei Române şi nici din lojele Ateneului. Aşa a fost crescută-n familie, aşa a văzut în jurul ei printre parveniţii care au propulsat-o unde n-a visat neam de neamul ei de la maimuţă-ncoace, aşa se comportă în public. Nu poţi decât (cel mult) să te dai doamnă când eşti ţaţă. Dar orice om normal se prinde repede. Pentru că poţi extrage chivuţa din mahala, dar mahalaua din chivuţă niciodată.

Mai mult, aici

UPDATE: E delir la Antena 3! După Măgaru’, intră-n scenă Grasu’ şi Năzdrăvan

Comentarii

comentarii

Similar Posts

123 thoughts on “Portocaliu intens: Măgaru’ şi precupeaţa

  1. De la Udrea asteptam semne de buna crestere? N-ai cu cine, dom’ne, n-ai cu cine…sau sa scriu pe intelesul tuturor “na-i cu cine” :))
    Poza e extrem de graitoare, am ras cu lacrimi. Ritzi-pitzi arata ca o adevarata luptatoare wrestling.

  2. Se pare ca s-a insurubat bine de tot in scaunul de demnitar al statului. Si de aici ii joaca pe toti exact cum vrea “domnia-sa”… Poate ca are dreptate (cat negru sub unghie…), dar adesea face din tantar armasar.
    Nu se stie cat va mai rezista in scaun. Poate va rezista atata timp cat va mai tine si spatarul pe care sa-si sprijjine spatele. Nu are nevoie insa sa-si sprijine si coatele, caci da din ele sa-si faca loc peste tot…

  3. Mda….intru rar pe aici dar vad ca aceleasi lucruri spuse si din nou spuse (da bine in ei = pedelei). Credeam ca se mai schimba ceva in repertoriu…Cand vei spune si ceva constructiv Victore am sa te sustin ….astept momentul cand vom deveni mai mult constructivi si mai putin distructivi. See u…

  4. Ne bucuram ca d-l Ciutacu asa de repede si-a gasit glasul la Vorbe Grele si mana la JN dupa un concediu de neuitat. Si-a dat cu siguranta seama ca tara sufera de paralizie partiala si daca Parlamentul nu face nimic in cazul portocaliului intens si atotcuprinzatorului, riscam ca tara sa intre in paralizie totala. Si singurul mod in care un jurnalist poate reactiona este sa se faca auzit macar, daca nu si urmat, cu atat mai mult cu cat traim intr-un spatiu mai degraba al anormalului, si culmea ” ne-am setat noi insine sa luam anormalul drept normal si sa acceptam ca pe un dat”.O lume in care domina ‘chivutele din mahala’, si un Parlament sta inmarmurit la atata nesimtire.
    Am citit cu mare placere si cu satisfactie vorbele din ‘papornita cu intelepciuni’, dar mai ales din ‘gandul meu, in mintea mea’. Bine punctat. Felicitari.

  5. inteleg ca sunteti intors cu totul impotriva acestui personaj si trec peste asta. daca tot ati tratat cazul asta pe larg, de ce nu ati pomenit nicio clipa de inregistrarea aia a comisiei? v-ati purtat ca si cum nici nu a existat…

  6. Vreo trei minute (ori cinci o apucat să-i fi vorbit “Organ”?) mai că m-am simţit lipsit de perspectiva vizionării de umor(i) pur(uioşi), cu care ne-o obişnuit don President (mai ales de când şi-o tras guvern pe bunu’ plac). Dacă tot nu-i pită, măcar circ s-avem!
    Cum o deschis Nuţica gura, cum mi-or venit şi boii pe-acasă (nu ăia, că au alte “treburi” pe hol la Parlament, da?!) Oricum, am scăpat de plictiseală, era cât pe ce să ne strice Ministresa bunătate de comedie-n serial. Din fericire (c-aşa-i românu’ tare se mai bucură când dă strechea-n viţica altuia!) cum Nuţica-i muşcată rău, o început sezonu’ doi şi ăsta pare chiar mai distractiv decât primul.
    Mi-am ocupat un loc în faţă, nu mânc sămânţe (că tare s-or scumpit) nu beau bere (că ţin la siluetă!) da’ mai am neşte ţigări, suficient cât să mă ţie calm până-n noiembrie… 😉

    Mare-i grădina Ta, Doamne!

  7. @serban: ma scuzati ca-n concediu nu stau sa scriu pe blog, n-o sa se mai repete 🙂 uite c-o s-o fac acum: un grav act de politie politica, o practica securista, tipica regimului Basescu, menita sa discrediteze comisia Organ

  8. daca tu nu te-ai fi prezentat in fata comisiei oare ce s-ar fi intamplat? ai fi raspuns penal? cred ca da, cu varf si indesat!!!

  9. Salut!

    Te-am vazut aseara in emisiune la Gadea si ai zis un lucru, ca lui Base i se intampla acelasi lucru care i s-a intamplat lui Nastase in 2004 , toata lume il injura de orice fie verificat si probat fie simplu zvon. Apoi daca nu ne uitam deloc sau aproape deloc la ceilalti mie mi-e frica sa nu se intample la fel ca on 2004, il injuram pe unul si la final ne alegem cu unul mai rau.

  10. Ah si ce mai rupea coana la opinci pe muzica populara, in cetatea Rasnovului, in timp ce comisia de ancheta era la intrunire.

    Ma intreb daca angajatii ministerului condus de dansa (carora le-a interzis sa se prezinte la audieri) sunt relaxati, stiind ca sefa are scut mare si inoxidabil, sau din contra, au inceput sa arunce cu CV-uri in jurul lor, cu gandul ca pentru gentile ei scumpe, nu vor sa faca puscarie ?

    Oaia haiduca.

  11. cand mai mergeti la Gadea sugerati-i sa mai lase abundenta de filmulete, e mai interesant ce zic invitatii mai ales cand e artileria grea ca aseara
    despre tzatze numai de bine: intalni-le-as pe centura

  12. ciutacule!
    cu toata desteptaciunea ta , nu ai inteles nimic.
    parerea mea: aceasta individa isi permite aroganta si tupeul pentru ca il are pe matelot la degetul sau mic.
    matelotul este santajat si santajabil de aceasta prin ceea ce a aflat de la el sau din alte surse despre toate sforariile facute la primarie sau presedentie.
    gresesc cumva?

  13. Ciutacule,

    Mie mi-a placut textul. Jucatorul cu camasa hawaiiana e tare. Asta e piesa. Se pare ca te-ai odihnic in concediu de ai revenit cu un text fain. Te astept la cotitura cu textul despre turismul religios (@ alex_dumitrascu: am inteles). Totusi, un Tcaciuc ceva ?

    Fiara.

  14. Oameni buni,asa cum este condusa tara ,din ianuarie 2010 ne ia dracu daca nu facem ceva la alegeri sau pana in alegeri.Isi bat joc de noi ca de ultimii fraieri iar politicienii nu au nici o putere, asa cum se face in tarile civilizate.Daca un ministru se putra asa cu o comisie de ancheta in State o terminau pe viata in politica ,nu mai spun in tarile europene.Victor, incercati voi sa face-ti ceva si sa mobilizati oamenii.La Antene, la stiri sunt tot felul de pampalai si merg mai mult pe zvonuri nu intra in detalii asa cum fac ziaristii de investigatii care risca mult dar scot la iveala adevarul despre JIGODIILE din jurul nostru.Societatea civila si oamenii de cultura sunt paralizati ,nu inteleg ce se intampla,nu mai reprezinta deloc opinia justa a momentelor pe care le traim si care ne duc intr-o fundatura din care vom iesi dramatic.Cred ca glumele sunt deja depasite si ar trebui mai mult pentru ca acesti JEGOSI SI TUPEISTI sa simpta durerea oamenilor care pierd locurile de munca nu mai au bani iar in curand vor iesi cu batele in strada.Am prieteni care deja sunt disperati ,nu mai merge nimic,contracte,clienti,bani,banci,investitori este totul la pamant si ei isi bat joc de noi.Singura sansa sunteti voi ziaristii si politicienii care mai gandesc un pic si care ar trebui sa nu se mai gandeasca la afaceri personale in aceste momente dramatice prin care trecem si care sunt doar inceputul.Sa incercam sa identificam din toate partidele politice numai oamenii care sunt integrii si care pot schimba ceva,sa-i invitati la emisiuni si sa inoculati ideea ca exista posibilitatea unei schimbari radicale ,o curatenie de toata NEGHINA si MIZERIA care a invadat viata Politica,Mediatica,Economica si de Bussines din Romania in ultimii 5 ani.In sanatate este prapad ,trimite-ti echipe sa filmeze in Spitale,Centre de Recuperare,Policlinici nu mai au medicamente,bani de intretinere curenta,salarii,reparatii este un dezastru iar oamenii fac suete si glume.In Agricultura oamenii nu au primit subventii,daca trimite-ti echipe de filmare sunt ogoare intregi necultivate,recolte nestranse din cauza lipsei motorinei,livezi moarte toata tara este la pamant in 8 luni.Trebuie filmat totul si aratat oamenilor care nu au deschis inca ochii si care mai spera in miracole.Sunt indignat si fara speranta ,nu se poate asa ceva,Americanii,Europenii,Japonezii toti un facut o schimbare pentru mai bine si noi stam ca oile la taiere.Invitati in emisiuni oameni combativi cu argumente asa cum este domnul B. Teodorescu si altii ca el.Nu mai trebuie invitati toti mincinosii si NENOROCITII care ne-au adus la sapa de lemn.

  15. Mama lui Boc, o trage la raspundere pe Elena Udrea
    Mama premierului, Emil Boc este foarte indignata pe ministrul turismului, Elena Udrea pe motiv ca, spune ea, toate scandalurile in care este implicata se sparg in capul fiului ei si implicit ii afecteaza imaginea. Astfel, Anuta Boc marturiseste ca ori de cate ori fiul sau este criticat atat in presa cat si la televizor ii vine sa planga, motiv pentru care nu suporta sa se mai uite la stiri. Mai mult, mama premierului o trage la raspundere pe Udrea spunand ca in conditiile in care a mancat banii statului sa-si asume vina. Cat despre numirea lui Emil Boc in functia de premier, doamna Anuta sustine ca vestea nu i-a adus nicio bucurie fiind covinsa ca va fi victima tuturor necazurilor

  16. Marile adevaruri, de obicei, se ascund in spatele paradoxurilor. Pe scurt: e inutil sa-i spui prostului ca-i prost sau marlanului ca-i marlan. N-are cum sa priceapa. Prostul, de regula e si marlan. Un om destept poate fi viclean, un prost nu poate fi decat marlan. Gasca, adunatura, sleatha (sau cum vreti sa-i spunem) formata din Basesti, Udrea, Magaru’, Netoiu si alti nenumarati mitocani, nu se poate comporta civilizat. Astia n-au “cei sapte ani de-acasa”. Primii sapte ani si i-au petecut framantand praful de pe toloaca cu picioarele goale. Ca sa fiu scurt, sunt niste “coate goale”, cu bai multi de tot si cu relatii (doar intre ei).
    Parerea mea e ca astia nu pot cadea decat toti deodata. N-au cum sa cada pe rand. Daca a cazut unul, putem fi siguri ca se mai ridica doi. Mai bine zis ii ridica acolitii celor ramasi in functii. E un cerc vicios din care e foarte greu de iesit. Ce pot sa spun ? Doamne, ajuta-i pe putinii ramasi sa apere adevaratele valori. Nu pot decat sa sper ca o sa reusesti, tu si putinii oameni normali care mai exista in Romania si pe care-i mkai poti auzi si vedea din cand in cand intr-o formula ca cea de aseara. Sa speram ca o sa cada, odata si-odata oranduiala asta de doi bani. Succes oameni buni !

  17. Jur ca ma voi prezenta la solicitarea oricarei institutii a statului dar voi contesta legalitatea functionarii acesteia, indiferent ca este vorba de justitie, politie, guvern, parlament sau mai stiu eu ce gaselnita bocobasesciana…Si nu le voi raspunde la nici o intrebare, nici macar cartea de identitate nu o voi arata. Asa ne-a invatat tanti Leana Cocos, tiitoarea betivanului manelist de la Cotroceni.

  18. Pacat ca romanii au defectul numit uitare. O sa se invete incet incet sa uite ca le e foame – de-aia Udrea si multi altii din tagma ei nu-s la bulau, de-aia Sobiesky rade de pe norul lui cand vede ca Polonia, totusi, i-a tras-o Romaniei – a nspea oara – ca aia au facut curat calumea – ca securistii care au ucis oamenii au ajuns sa mature strazi, nu sa le puna firmele lor asfalt. O partedintre romani, aia care nu il aleg pe Basescu nu meritam sa mancam cacat fiindca 98% dintre romani sunt ignoranti si umflati cu mici electorali. Eu nu mai stau pe-aici, sa va ia dracu, ca mi-e frica ca azi maine imi face unu proces ca-i nepotu lui Burebista si imi ia dracului casa si wc-ul de sub fund.

  19. @Fiara

    M-am intors de 4 saptamani de la o conferinta in Hawaii; mi-am luat o camasa hawaiiana, dupa ce m-am uitat mai multe zile prin j’de “buticuri”, asa ca pot, cu mana pe inima sa-ti spun ce ceea ce are pe el in “poza” Base ne e camasa hawaiiana, cel mult un kitch pe care il poarta recuperatorii de mana a doua a familiilor mafiote de prin Florida (si cam asta e si nivelul lui)

  20. @ Adi: Nu e hawaiiana ca nu are flori pe ea ? Pe poza Ciutacului parca sunt flori. Sau paote arata a betivan american care se da smecher in Cuba (perioada interbelica) ?

    Fiara.

  21. @ Ciutacu:

    Sun-o pe Dana Grecu si zi-i sa nu incerce sa fure telefonul lui Visan. S-a luat dupa Jucator ?

    Fiara.

  22. Cand imi vine sa-mi iau campii uitandu-ma la tot circul asta, imi scot prietenele doctorite la o terasa pe corso. Le scot eu, ca inca mi-e banoasa meseria, lor le vine ciuntit salariul in fiecare luna(ba cate un spor lipsa, ba cate o garda sarita) c-asa-i in Romanica.
    Si mai intotdeauna imi dau seama ca n-am nevoie de consult psihiatric:D.
    Prietena psihiatra e mai depresiva ca mine ca degeaba e ea doctor specialist, altii mai mari iau plicurile si ea merge cu tramvaiul la spital, nutritionista (care nu e medic dupa parerea lu’ chirugu’ de barbat-su) se indoapa cu praji ca la ea nu se pune, ORL-ista satula de muci trage cate o bere si eu toc din politica cu internista, normal, pe coana Nutzica si pe matrozul Muppet.
    Ca de’, macar sa ne simtim si noi bine.
    Da’ azi ma lua cu calduri de cata nesimtire mi-a fost data sa vad. Si tare mi-e frica ca, inainte de vreme, ma pensionez medical de nervi politici!
    Sau, in cel mai rau caz, de isterie politizanta daca mai vad tzoapa cum isi flutura coama neingrijita si ranjeste spre camere.
    Si-mi vine sa-mi pun mainile in sold si sa-i zic una de sa se duca invartindu-se unde a nins si n-a prins!
    – Madam Nutzi, ia de iti cheama liftul si cara-te !
    Nu te-a invatat nimeni ca “Ce-i prea mult strica!” ???

  23. ca de oicei articolul este foarte bun, m-au distrat si comentariile din JN..hihi..astia nu numai ca urmaresc tot, oameni, comisii si bloguri, dar au norma si la postari suparate..
    am o singura obs. Duduia i se spunea Elenei Lupescu pentru ca la acea vreme nu se putea pronunta Boarfa ordinara…eu pot !

  24. leantza organ,analfabaeta aia impertinenta care cere palme cat o sa mai sfideze o tara intreaga si cat o sa se mai plimbe pe banii nostri doart ca sa admire organele salvamarilor? mars pe centura cucoana, ca acolo ti-e locul!

  25. ridzi a iesit cam cocosata, iar la nutzi ati gresit cu un numar in minus marimea la sutien

    in rest, ceea ce face ea comisiei lui nea ludovic nu stiu cum poate fi catalogat, este exact mistoul de cartier (“in ciuda pulii” i se zice, cenzureaza tu cuvantul daca vrei) caruia nu i se poate raspunde decat coborand la acelasi nivel – lucru un pic imposibil ptr cei din comisie

  26. @fiara

    daca te uiti cu atentie, vezi ca pe camasa sunt multe poze mici cu fel de fel de personaje (de film?); n-are nici o treaba cu camasile hawaiiene (a mea are ceva palmieri, dar finutz, in penumbra, si imagini de statuete/zei polinezieni – TIKI ; mi-a zis nefasta sa nu-mi iau una prea inflorata).
    Ce “are” Base pe el e fie ce ai zis tu (f. probabil), sau, ca varianta, ce poarta “peshtii” prin sudul US of A

  27. Acum fix un an, ne lăsam uimiţi un filmuşor murdărel.
    Azi, dacă aş avea slujbă şi nu mi-ar fi foame, aş râde de kermit-marinarul şi gonflabilele lui necalificate.
    La anul – trag nădejde că măcar pupezele vor lua azimutul Laviniei Şandru…

  28. Decembrie 25 1989 – Garnizoana Târgovişte

    JUDECĂTORUL: Vă rog să luaţi loc. Suntem în faţa unui tribunal al poporului.
    CEAUŞESCU: Nu recunosc nici un tribunal în afară de Marea Adunare Naţională.

    BUCUREŞTI 20.08.2009

    UDREA: “Recunosc orice comisie de anchetă din care dumneavoastră nu faceţi parte”, i-a spus Udrea lui Ludovic Orban.
    ___________________________________________
    Istoria nu doar ca se repeta, dar isi si bate joc de cei care nu inteleg mersul ei.

  29. Victor, nu mai pot cu femeia asta. Am facut greseala sa ma uit azi la comisie. Sa imi sparg eu TV-ul din cauza ei?

  30. Buna seara d-le Ciutacu,

    Aveti dreptate cand spuneti:”Nu poţi decât (cel mult) să te dai doamnă când eşti ţaţă.”Si daca esti tata ,ai multe de ascuns…asta e,sper ca dl Organ si Comisia dumnealui sa o invinga pe aceasta tata ordinara!!!

    Cu mult respect,
    Ioanap

  31. Madame Udrea nu sufera de loc de cromotofobie (teama de bani)!!!, nici de dromofobie (teama de a trece pe bulevarde)!!!, in schimb, ne creaza noua,contribuabililor ‘udrofobie’

  32. Elena e topita dupa “sedintele” scurte si multe…
    Organ o innebuneste cu vocea sa! Nu apuca sa zica si el cateva fraze ca ea este in prag de ORGASM si trebuie sa incheie rapid sedinta de audieri……
    Abia s-a invatat! Va mai veni la cateva…. sedinte.
    Organ, saracu`, nici nu s-a prins. Este exploatat la rece…

  33. Sminteala doamnei Udrea a atins cote astronomice. Mai ramane sa scrie ANARHIE! cu spary colorat pe peretii Parlamentului. Inchipuirea pe care am avut-o cand am citit despre peripetiile Elenei Udrea in comisia parlamentara arata astfel: Elena Udrea apare in fata comisiei cu mainile fluturande in aer, urland si zbierand in timp ce membrii celor doua partide se iau la bataie pe strazi si distrug totul in calea lor. Noi, cetatenii obisnuiti, asistam nepasatori la prabusirea Casei Poporului in urma luptei dintre cele doua partide din Guvern (intaratate de crizele Elenei Udrea) si, implicit, la naruirea statului. Dupa un razboi civil care dureaza mai multe saptamani, partidele politice predominante in Romania s-au exterminat reciproc. Sus, pe garmada de moloz rasarita in locul cladirii Parlamentului, sta Elena Udrea prafuita si ciufulita, cu un ranjet obraznic pe buze. Dupa cateva secunde se dezmeticeste si priveste lung in jos, isi vede picioarele murdare, apoi mainile, hainele rupte si geanta Louis Vuitton atarnand jerpelita de bratul stang. Fostul ministru al turismului, doamna Elena Udrea, scoate un suierat de exasperare si cade in moloz secerata de un lesin profund.

  34. Va place sau nu, Udrea este creatia presei, nimic mai mult. Si cat timp va face rating nu vom scapa de ea!

  35. Deci, daca am înteles eu bine, ministra considera comisia ca fiind ilegala. Altfel spus compusa din personaje ilegale. Alese de popor prin vot. Poporul a comis deci o ilegalitate alegând ilegali care formeaza un parlament ilegal a carui texte si legi sunt ilegale. Cum acelasi popor a ales si un sef al statului putem sa ne întrebam daca tara nu este sefuita de un ilegal. Pe lânga toate ilegalitatile privind banul public, o gramada de ilegali conduc tara. Stiu, pare cam tras de par, dar totusi, ce tara este asta ?

  36. Desigur, comportamentul doamnei Udrea se justifica si prin faptul ca este un cerc al membrului domnului Basescu.
    Cu deosebit respect, domnule Ciutacu! Ma bucur ca ati revenit si ca, asemeni mie, recunoasteti ca nu va permiteti un concediu in Romania! Noi taranii plebei mergem in Turcia….

  37. S-a vazut cat de inteligenta e cand a fost la audierile acelea inainte de a fi numita ministru (sau cum s-or numi).
    Asta e, tara de curve si de hoti, cu mici exceptii.

  38. esti Dumnezeu (cu politica)! iti doresc si o parte din puterile LUI! (Prietenii stiu de ce si pentru cine) 🙂

  39. @ adi: mi-ai dat de lucru: da, m-am bagat in zoom cu ea in AcdSee. Sunt niste fete, nu flori si alte elemente hawaiiene. A mea e neagra cu flori si statui si papagali. Fosta hotie zice ca e tiganeasca. De aia am si luat-o. Daca hotia zicea ca e aiurea, atunci e ok. Dar, da, ai dreptate.

    Fiara.

  40. Domnule Ciutacu, consider interesanta intrebarea care se naste din textul dvs..Intradevar, de ce intr-o societate normala persoane provenite din familii de la periferia societatii, fara educatie si cultura, cu apucaturi topesti, integrate total in “mahala”, nu au nici o sansa sa ajunga in fruntea statului??? Unde sint frinele, intr-o tara normala, care opresc astfel de persoane sa devina personalitati politice?? Reciproc, apre reversul intrebarii precedente : care sint conditiile, intr-o societate “anormala “, ca a noastra, care favorizeaza accesul nonvalorilor, a prototipurilor din mahala in fruntea statului. In opinia mea, societatile in regres( noi, italienii, aia din America de sud , Africa etc…), bazate pe relatii mafiote, unde statul este pe mina unor “grupuri de interese” care au ca principiu primordial subordonarea justitiei, distrugerea legimitatii in educatie si mai ales cultivarea in mass media a modelului mafiot de existenta, are ca rezultat aparitia aberanta in virful societatii a unor parveniti generati de sistemul mafiot.( comunismul este tot o stare anormala mafiota,Dumnezeule cite toape am mai inghitit timp de 45 de ani !!!). O societate care favorizeaza “baietii destepti”, in loc sa-i bage la zdup, ca pe niste infractori ce se afla, ii ridica in slavi si-i predica drept model pentru tineri, o astfel de societate culege ce seamana.
    In cea ce priveste fraza de efect: poti extrage o chivuta din mahala dar niciodata mahalaua din chivuta, desi suna poetic, nu este adevarata. Sint o gramada de personalitati care au pornit din mahala si care au ajuns reprezentante ale civilizatiei nationale. Ce parere aveti de metafora din ..”.my fair lady” ??.
    Un taliban….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.