Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Pilotul automat dă câte doi mici şi-o bere

Pilotul automat dă câte doi mici şi-o bere

BREAKING NEWS: A venit Gâdea din concediu, în seara asta se reuneşte în plen trupa veseliei, la Realitatea se stinge iar lumina.

Am scris de nenumărate ori că guvernul rezultat din faimoasa împărţire pe din două a ţării de către o majoritate politică de peste 70% e cel mai impotent din istoria noastră postrevoluţionară. După week-end, vă mai dau câteva argumente:

1. Am ajuns să ne împrumutăm până şi de bani de salarii şi de pensii de la FMI. Asta înseamnă că suntem pe buza incapacităţii de plată. Investiţii nu mai există.

2. După ce ne-a îngenuncheat (atât prin modul în care ne-a făcut să cerşim banii, cât şi prin valoarea împrumutului), odată cu acceptul de a băga creditu-n consum, FMI preia oficial cârma. Practic, nu mai avem guvern, suntem pe pilot automat.

3. Majoritatea parlamentară a lu’ Peşte prăjit nu mai are puterea nici măcar să se prefacă a conduce prin ordonanţe de urgenţă. Aşa că-şi propune (declarativ, deocamdată) asumarea răspunderii guvernamentale pentru nişte legi pe care, pe baza aritmeticii parlamentare simple, le-ar putea adopta într-o săptămână.

4. Fiindcă Titanicul scufundător are musai nevoie de-un şef de orchestră care să ţină pasagerii ocupaţi până intră apa-n toate crăpăturile, interjecţia Boc anunţă ferm majorarea pensiilor. Micii şi berea vin de la catering, cu plata la 120 de zile.

Ceva mai pe larg, în JN

Comentarii

comentarii

Similar Posts

128 thoughts on “Pilotul automat dă câte doi mici şi-o bere

  1. Pentru Boc se potriveste ceva auzit mai devreme: “un motan care urineaza aiurea se castreaza. eventual se pune cu botul unde a facut si se dojeneste usor:)”

  2. Bine punctat.
    Niste jegosi si incompetenti. Au dat cateva legi in 7 luni de majoritate parlamentara. Puteau sa faca exproprieri pentru infrastructura. Nu se pot misca nici oamenii nici bunurile in tara asta. Suntem vai de capu’ nostru cu incompetentii astia…

  3. Tre sa-mi schimb bruma de economii in EURO… ca ne asteapta potopul dupa alegeri…

  4. De pe net, dar frumos:
    Guvernul Boc elimina impozitul pe venit al IMM-urilor!!! In doua transe. Prima e eliminarea venitului…

  5. oare cine a fost artizanul imprumutului la FMI? nu cumva asta a fost pretul platit pentru ca strainatatea sa nu se amestece in ciorba noastra la alegeri? dupa cum vedem, zeus face gafe dupa gafe si in plan extern, insa nimeni nu sufla o vorba despre prestatia jalnica a romaniei, fie chiar si in raport cu republica moldova. cel mai probabil, in cancelariile occidentale, romania este subiect doar de amuzament, dupa ce se negociaza serios problemele importante. ce sa astepte occidentul de la eba si becali? cam ce pot intelege acesti reprezentanti ai statului roman din politica externa si relatiile internationale si ce asteptam noi de la ei?
    eu zic sa mai lecturam o data “confesiunile unui asasin economic”, pentru ca putem previziona cu precizie cam ce o sa ne astepte in urmatorii ani.

  6. cel mai tare lucru mi se pare , stirea data de web in weekend:

    “toti bugetarii vor fi obligati sa-si ia concediu fara plata inre 2-3 saptamani, intre luniile septembrie si noiembrie”

    asta e “TATA LOR”

    mai trebuie sa ne spuna, DACA SUNATI LA 112 PLATITI VOI BENZINA.

    nu dureaza mult.

    CU STIMA,

    TIMISOARA

  7. In sfarsit, a aparut mult asteptatul subiect din categoria articolelor “Coltu’ lu’Boc cel mic”. Da, intr-adevar suntem intr-o situatie disperata, ca am ajuns sa fim condusi de ‘pilot automat’. Dar ma intreb, in calitatea de “cruise control” acest pilot automat are functiile de baza ACTIVE? Ma gandesc, ca daca numai functia de “GO” are, si nu are si functia de “STOP”, tot ne scufundam, si ma indoiesc ca vom avea parte de 2 mici si o bere.

  8. Nu numai acest guvern este de vina pentru profunda criza economico-financiara in care ne aflam la ora actuala. Sa nu uitam ca guvernul Tariceanu a lasat visteria tarii goala, basca vreo 2 miliarde de euro minus!
    Concluzie-intreaga clasa politica este bolnava si chiar nu mai vad nicio aperanta! NU STIU CINE NE POATE SALVA, iar chestia cu partidele politice este o vrajeala ieftina. Nu exista nicio doctrina, nicio alternanta la putere. Politicienii sunt in mare parte oameni care nu au reusit sa se imbogateasca decat intrand in politica. O alta parte, au intrat in politica pentru imunitate parlamentara. Si-au dat mana cu totii peste tara si timp de 20 de ani au parjolit totul. Acum nu mai au ce si au inceput cearta!
    Din alt punct de vedere, intr-adevar, guvernul Boc este cel mai incompetent din istoria postdecembrista.
    Ne asteapta zile grele oameni buni, asta e adevarul! Si nu vad cum vom putea scapa!

  9. Guvernul Basescu-Boc nu avea cum sa conduca tara decat in acest dezastru.Este rusinos ca oameni ca Basescu sau Boc care propuneau :
    – marirea lefurile profesorilor cu 50%;
    – o crestere economica anuala de 1%;
    – micsorarea cheltuielilor bugetare cu 20%,
    mai au curajul sa dea ochii cu alegatorii.
    Este de ras ca Basescu si Boc marii carmaci ai tarii au ajuns marionete in mana FMI.

  10. lucrez pe cont propriu,in domeniul privat.in cercul de clienti pe care iy am persista o oarecare nedumerire,si anume..de la stat nu mai vin bani,nu se mai onoreaza nimic la timp..au ajuns cei din mediul privat sa fie mai prompti decat statul
    insa ceva nu e in regula aici..lipsa asta acuta de bani..lumea consuma, tva-ul merge la stat somajul e inca ok comparativ cu cei din restul europei,nu s-au inchis mari intreprinderi,mari afaceri etc…ceea ce vreau sa spun este ca nu exista nici un motiv logic pt care nu am fi in stare sa platim salarii si pensii..inainte de asta ar trebui sa cada banci sa se inchida zeci de intreprinderi sa fie gol in statiuni si in supermarketuri..lucruri ce nu se intimpla..incapacitatea de plata e ultimul efect al unei crize profunde,un fel de bomboana pe coliva…noi intram in incapacitate aiurea in tramvai…ceea ce ma pune pe ganduri…fie acest aspect face parte dintr-o strategie externa de punere pe butuci a tarii(noi nu am avut astfel de probleme inainte sa ne culcam/din nou\ cu fmi-ul cand brusc am devenit cersetori) fie e vorba de un jaf inimaginabil la stat combinat cu o incompetenta crasa..si desi sunt sigur ca se fura in draci,totusi nu e de ajuns incat sa se ajunga aici..eu cred ca aceasta incapacitate este ca orice lucru romanesc..o manea,o impostura,nu suntem in incapacitate ci se mimeaza asta la comanda externa..inainte de a intra in incapacitate statul privatul ar trebui sa fie de mult mort..ceea ce nu se intimpla desi se incearca din disperare prin banci..noroc ca in romania circula foarte multi bani negrii si gri,daca am fi facut cum ne mint europenii sa ne declaram toti banii si sa ne tinem banii la camatarii astia numiti bancheri eram de mult toti pe butuci
    ma bucur de un singur lucru,ca nu am credite mari la nimic..un amarat de card si un credit de nevoi personale..totusi mi-e teama ca vom ajunge iar sclavii unor baieti..pe nimic

  11. D-le Ciutacu, ai lucrat la APAPS, decii stii bine cum merg treburile. Pai hai sa-ti dau niste indicii. Am lucrat la AVAS ( fost APAPS). M-am ocup cu recuperarile de creante. Nu pot sa ma duc in delegatie sa recuperez creantele ca nu sunt bani de delegatie, nici macar bani de plicuri. Deci cum aduc bani la buget daca nu pot pleca? nu pot nici macar sa le trimit un plic in care sa-i ” amenint” sa dea banii? Nu sunt bani de posta? Dar in schimb s-au spalat pe cap si ne-au dat 300000 persoane care au depus bani la FNI sa-i platim. Din ce? Acum micsoreaza salariile. Pai micsorati-le ca daca nu ne lasati nici sa aducem bani la stat….
    Si totusi, cand era Vicepremier, D-l Pogea se interesa personal de un debitor, sa fie amanat de la plata. Halal ministru de finante avem…

  12. Ce sunt comentariile astea rautacioase? “Romanii” ii prefera. A se vedea sondajele. Deci inca nu este destul de rau, atat de rau incat sa ne desteptam si noi.

  13. a,concluzia ca am uitat:spre deosebire de multi multi “analisti”ce traiesc in turnul lor facut din tabele excel eu precum si multi alti oameni din economia reala am ajuns la o concluzie usor trista:..cineva incearca sa falimenteze privatul..prin stat si banci
    se folosesc de stat prin intirzierea platilor si amanarea absolut tampita a aprobarii banilor europeni;am avut un caz absolut ireal ieri,cand un fost client vine si-mi zice ca l-au sunat de la centru si i-au comunicat ca un proiect aprobat nu mai e valabil pentru ca lipseste nu stiu ce aviz..numai ca ne-am uitat pe cerintele initiale si am observat ca acea hartie nu exista acum 3 luni..ceea ce e ireal e ca deja i se acordase prima transa din bani acum o luna
    si prin banci prin stoparea liniilor de credit si a imprumuturilor e orice fel
    cred ca este rolul jurnalistilor sa afle cine doreste acest lucru si mai ales de ce,pe noi ne depaseste

  14. Vreti sa se reduca cheltuielile domnilor? E simplu. Taiati 50% din benzina alocata la Camera Derutatilor si ati facut economia. Taiati si contractele capusa ale diverselor case de avocatura pe la atatea institutii si veti vedea economii reale.

  15. 1. Taierea combustibilului. Cum poate un angajat sa vina la servici cu masina, asa poate veni si seful lui cu masina personala ( totusi castiga mult mai bine decat angajatul);
    2. Ajustarea contractelor cu casele de avocatura care sug bani multi de la stat;
    3. Incercati sa-i sugerati D-nei Pocora ( deputat PNL) ca daca pierde trenul in gara nu este etic si moral sa sune la Autoritatea Aeronautica Civila si sa opreasca 45 minute pe pista un avion civil cu calatori care trebuia sa decoleze cu destinatia Cluj, numai sa se imbarce “Maria Sa” , si contrar tuturor regulilor internationale, dupa ce ca si-a batut joc de toti calatori din avion tinandu-i pe loc pana a ajuns dansa, SA CALATOREASCA IN CABINA PILOTULUI…… DA, ATI AUZIT BINE, DACA ESTI DEPUTAT CU TUPEU, POTI OPRI UN AVION CIVIL PE PISTA SI POTI CALATORI IN CABINA. Tare, nu???

  16. si scuzati greselile, acum vad ca am mai mancat cate un i sau am pus cate unul in plus. De la viteza …

  17. Guvern ? Care guvern? Geniul Boc(via Cotroceni) a reusit sa omoare si mica productie si firmele mici care mai supravietuiau.Bani FMI ii foloseste pentru consum.De unde-i dam inapoi?
    Aroganta pune stapanire pe ei, pe zi ce trece.D-nul Berceanu, spunea ca autostrada nu-i pentru navetisti.In afara de faptul ca, incalca dreptul la libera circulatie le comunica fetestenilor ca, daca vor sa ajunga la Cernavoda sa ia elicopterul, ca-i mai ieftin !
    Iar sefu’ de la Cotroceni se intreaba cine a pus tara pe butuci si sub conducerea…cui?
    O sa dea in guvern, in presa, in oameni de afaceri, in sindicate, in “nesimtitii” astia flamanzi care nu vor in somaj,in toata lumea. El nu poate fi vinovat, chiar daca e un fel de prim-ministru in tot ce face.
    Cred ca nu-si anunta candidatura, tocmai ca sa nu se interpreteze orice gest ca fiind de campanie electorala, ca sa nu fie acuzat ca plimbarile la serbarile campenesti sunt facute de un potential candidat,ca sa mareasca suspansul si denodamantul .

  18. Prefer să cred că suntem în cădere liberă controlată, adică guvernul Boc ne-a adus în halul ăsta în mod intenţionat, ca să-şi satisfacă membrii lui toate interesele personale, să-şi sature burţile cu disperarea că poate altădată nu mai apucă, decât să accept că suntem aici exclusiv din cauza incompetenţei.
    Fiindcă atunci când produci un dezastru controlat, cel care vine să repare după tine găseşte o cale coerentă să îndrepte lucrurile, dar dacă ne aflăm în muribunditate, cum ne-a anunţat preşedintele cu inconştienţă şi obrăznicie doar prin hazardul sincerei lor prostii, nu prea văd cine, cum, ar mai putea salva vreodată situaţia.
    Pe de altă parte, ca şi masochistul de mai sus, eu sper să ne fie până în toamnă mult mai rău, ca să văd cum îşi lasă ochii în pământ fanii portocalismului bocciu. Măcar câţiva!

  19. Ciutacule,

    Ai auzit ce-a zis Franks (zis Imperiastul)? : numai o parte din lovelele de la FMI merg la buget, de restul tre sa ne imprumutam din alta parte (cu dobanda mai mare). Oricum, textul lor mi se pare politic, neutru si echilibrat ca mesaj. Are si Zeus dreptate in felul lui: nici ei nu vor sa ne ingroape, ca nu mai putem plati. Daca tot ai lucrat la APAPS, a mai ramas ceva de vandut / privatizat ca sa mai facem rost de lovele ? Parca Oltchim – ul mai era, nu ?

    2. Nu uita te rog sa imi trimiti transcriptul la emisiune.

    Multam,
    Fiara.

  20. killarii astia ne baga in mormant fortat. si face cineva ceva?
    nope, toti stam si ne minunam; a iesit civeva in strada, sa hiuduim/injuram pe acesti nesimtiti ordinari, nope stam si ne razvratim pe net…

    in fine, daca face careva o actiune anuntati-ma si ma bag, caci am chef de scandal .

  21. @ rachelle: In nici un caz nu se amesteca strainii la noi. De ce ar face-o ? Cu ce suntem noi interesanti ? Luam de la FMI cu dobanda mai mica decat pe piata internationala, ii dam inapoi, care-i problema? Eu raman la ideea ca noi ar trebui sa ii multumim respectuos lui bin Laden. Nu dadea el jos Blocurile, nu mai intram in NATO. Langa asa, mai facem si o statuie lui Bush: nu dadea drumul la razboi in Iraq ca sa ne ingramadim si noi, poate ciu-ciu UE si eram un soi de R. Moldova. Rog nu-mi sariti in cap ! Sunt doar opinii.

  22. @Fiara: ne gaseste FMI si banca amabila. Oltchimu’ e ca Sidexu’: tre’ sa mai dam noi bani de-acasa pentru a-l vinde. ai scriptu-n mail.

  23. Dar majorarea salariilor cu 100 de lei cand e pregatita a fi difuzata ? Sau pardon aia este apanajul Presedintelui Romaniei ? Daca imi aduc aminte in ’89 nu asa a fost ?

  24. tara arde si baba (Baselu) se pieptana, ceai antifoame le trebe la astia si nu mici si bere, urmeaza vremuri (trebuie sa ma abtin)….

  25. @ mmm: Nu mai dezinforma te rog. Benzina in Romania NU e mai scumpa ca in Elvetia cum fals sustii. In Zurich (octanica 95) e 1.68 CHF / “kil”. Azi francu’ e 27,500. Fa o socoata si ai sa vezi ca obtii 46,200. Deci, mai e pana ca “benzina in Romania sa fie mai scumpa ca in Elvetia”.

    Fiara anti-dezinformare.

  26. Majorarea pensiilor? Ahaaa…mi-aduc aminte că mai era unul care urla că majorează pensiile şi salariile. Este drept, a urlat asta înainte de a-l pune plutonul la zid, dar parcă nu mai contează atât de mult…

  27. Jupane Ciutacu, atunci cand o da Romania faliment, astia o sa fie pregatiti cu firmele lor de lichidare, ca sa-i faca parastasu’.

  28. E distractie maxima! Eu astept cu drag cand ii vor da pe ei afara FMI`ul si nu secretarele de la primaria din Babadag, ca daca astia ar fura mai putin nu ar fi nevoie de reduceri de personal! Or sa dea afara niste medici din sate de munte, 3 grase de la un ghiseu si vor ramane numai directorii … dar fara personal! Oricum ei fac treaba din pix ce nevoie au de oameni! :p

  29. ar trebui sa luam exemplu de la ITALIENI care vor sa construiasca apartamente si drumuri si de la UNGURI care nu mai au nevoie sa acceseze a doua transa de la FMI

  30. O problema aparuta pe ecranul calculatorului meu nou, ‘professional’, respectiv mesajul ca software-ul este contrafacut, ma face sa revin la ceea ce produce evidenta prabusire a economiei, intr-o guvernare contraperformanta,in care toate, ‘zisele masuri’ sunt luate constient de a adanci criza, nicidecum de a o contrabalana.
    Si pentru ca s-a vorbit de ‘navigare in deriva’ cu pilotul automat, trebuie sa spunem ca numai o rafala brusca de vant contrar ar putea contrabalansa actiunea distrugatoare ale acestor ‘masuri’. Dar de unde vine oare aceasta rafala de vant? Poate ne raspunde D-l Ciutacu.

  31. Noroc ca mai am inca pe atat varsta mea de acum pana ma pensionez, pana atunci… ma multumesc sa asist neputincios la piesa aceasta in 3 acte…

  32. “Fiindcă Titanicul scufundător are musai nevoie de-un şef de orchestră care să ţină pasagerii ocupaţi până intră apa-n toate crăpăturile, interjecţia Boc anunţă ferm majorarea pensiilor. Micii şi berea vin de la catering, cu plata la 120 de zile.”

    Fragment absolut superb, antologabil.
    Asta-i mersul peste tot, sunt unii care decid cine sa fie sclav si cine stapan, cine sus si cine jos, cine si cu cat sa se imprumute, ca de unde se stie. Unii mai smecherii reusesc sa scoata mai mult ca altii din susjosul asta, si asta se cheama 69. Dar noi nici atat.

  33. Pilot automat ca ala din Airplane daca il mai tine minte cineva… da, ala pe care il umfla blonda.
    Din toamna de cand am auzit la stiri ca nujce agentie de rating ne-a “avansat” la gradul de tara babaniera stiam ca asta va urma, FMI, etc, anii 90 editia a 2-a revizuita.
    Poate ar fi bine sa ajungem ca Argentina sub inteligenta si bine intentionata ( pe naiba) conducere FMI, poate asa se vor trezi toti aia pe care ii aud ca ” pe cine sa voteze, ca Basescu e singurul care a facut ceva in tara asta”…
    Se vede cu ochiul liber.

  34. Nu am mai fost de mult la vot,dar acest Guvern m-a scos din minti.Nu vreau ca acei oameni care au pensia minima garantata si au stat cu c—l in mana si si altii ca ei(pomanagii) sa ne dicteze viitorul nostru si al copiilor nostri.Asa ca voi vota impotriva lorcu toata setea!

  35. Mircea Toader deputat PD-L la realitatea azi declara urmatoarele:
    Marea realizare a lu’Basescu e “Descentralizarea Administratiei Publice”
    Acolo unde sunt probleme grave si trebuie rezolvate zic eu..Voalat recunoaste ca acolo unde se implica Basescu sigur va fi o problema.

  36. Depinde din ce punct de vedere privesti.Caderea economica a Romaniei este strict legata de criza mondiala.Imprumutul afost facut pe datele de la inceputul anului.Astazi sunt altele.Daca vrei sa critici NEAPARAT te pui pe parta autorului.Daca vrei sa vezi realitatea mai intrebi si-n dreapta si-n stanga.

  37. Interjectia se dovedeste a fi de fapt un substantiv urat mirositor….produsul mic dar tare a lui base.

  38. Pe forumul de la Realitatea, la articolul despre majorarea pensiilor cu 2%, cineva a postat o stire, cum ca zilele trecute un senator PNL a dat nas in nas la mare la vestita carciuma Ciresica, cu Bese la masa cu Nutzy Udrea si Cocosu de paravan. Deci, purceaua e moarta-n cotetz si ei se scarpina pe litoral. Bravo noua, ne meritam soarta…..

  39. Fratiilor sunt plecat din tara de aproape 14 ani , si anul trecut prin vara asa cand CRIZA era in toi in tarisoara in care locuiesc acum cu familia ,ma batea gandul sa ma intorc cu agonisialea familiei mele si cu ei cu tot ( apropo acest fapt strica treburile lui fii´mio(18 ani) si ale muierii mele dragi ne mai placandu`i romania: multi hotii si multa palavrageala spune ea ) acasa.Vad ca guvernul PNL se misca destul de bine cu greseli inerente , spun in tara s-au schimbat treburile lucrurile merg lume investeste e bine acesta e mersul clasei de mijloc , imi spun mai astep un an sa vad ce se intampla si ma intorc . FRATIILOR BINE CA AM HOTARAT ASA CA AM VAZUT PE DRACUL GOL SI INCOMPETENT ETALONUL PROSTIEI ACES BASESCU SI GUVERNUL LUI : BOC, GEOANA.In alte tari ai somaj 20% dar nu se simte pentru ca guvernele se misca in sensul anticrizei cat pot si ele .CE SA VEZ FRATE IN ROMANICA GUVERNUL AJUTA CRIZA ASTA FACE IN FRUNTE CU PRESEDINTELE DE SEAMA BASESCU,NENOROCITA SLEATCA DE INCOMPETENT , INTREBARE E DE CE II VOTEZA ROMANUL ,PENTRU CA TREBUIE SA RECUNOASTEM CA ROMANI DE LA TARA (SATE) E: MULTI,MULTI DA PROSTII.Acest lucrul ne doare pentru ca este un adevar , mergi prin satele de prin moldova , oltenia si chiar unele de prin ardeal sa vezi frate nivel de cultura si civilizatie, si nimeni timp de 20 ani nu sau ocupat de ei pentru ca nu au avut interes , ci ba din potriva iau vrut prosti cas sa-i poata manevra cu un litrul de ulei , un salam , si un kilogram de faina .Asta e clasa politica actuala, asaca: VOTATI PE CEL CARE NU A AVUT DE AFACE CU POLITICA IN ULTIMI 20 ANI.UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE!!!!!!!!!!!!

  40. PS. Ha ha ha, cand te gandesti ca noi, in naivitatea noastra, credeam ca Nutzy nici n-o avea somn noaptea de grija comisiei care-o va ancheta! Unii pe la niste talk-show-uri mai aveau putin si-i plangeau de mila si de grija.

  41. Aseara, la TV spuneau ca si pensiile vor fi inghetate anul asta, ca si salariile. Buun.Azi dimineata am vazut la stiri ca un reprezentant al Asociatiei Pensionarilor ameninta Guvernul cu represalii in toamna. Acum aud tot la stiri ca Boc nu mai ingheata pensiile, ci le mareste. Hai, ma lasati?! Asta nu mai e nici macar tupeu, ci nesimtire jegoasa. Citat din Parazitii, pentru guvernul de bok pe care-l avem, fara numar-fara numar, apropo de banii pe care ni-i fura cu zambetul pe fata: “sa va luati de ei lumanari si pastile!”
    Ma scuzati, Domnule Ciutacu, pentru rabufnire.

  42. Să trăiţi bine…muribunzilor !

    Este sloganul d-lui preş., adaptat la legile “ECONOMIEI DE VIAŢĂ”, spre sfârşitul mandatului întâi şi ultimul, când s-a mai trezit niţel din beţia… succesului electoral manipulat. Legea economiei de …viaţă, în concepţia lui, fusese bişniţa, într-un sistem social care teoretic nu o accepta dar o practica generalizat, făcâdu-şi şi o supapă de prea plin – Legea 18 – actualizată şi..după. Dar şi în bişnăţă nu era vioara, acest rol revenind apropiaţilor sangvini care încheiau ciclul bani – marfă – bani, adică materializau plus-valoarea, de departe cel mai important, şi cu risc mare. D-l preş. dacă ar fi adoptat – ştiinţific- “bişniţa la nivel de Stat” (sau a adoptat-o, elementar ?) nu mai erau necesare tânguielile privind proasta utilizare a banilor de către precedenţii. Comportamentul giruietic pe care l-a manifestat consatant, este specific celor ce nu ştiu mai nimic spre a îndeplinii obligaţiile din fişa de atribuţiuni, pentru care nu au pregătire, experienţă şi vocaţie (conducător de glie ).
    Fi bărbat d-le preş.! recunoaşte că n-ai vână de mare şef, şi retrage-te – acuşi – cu câtă demnitate ţi-a mai rămas, spre binele tău şi al celor care ţin morţiş să nu fie… muribunzi.

  43. D-nule Ciutacu, nu credeti ca FMI-ul a eclipsat problemele d-nei Udrea? Iar candidatul de la Cotroceni, le eclipseaza in fiecare zi, cu noi declaratii?

  44. @ Ioana S. : Nu FMI – ul eclipseasza pe Woodrea. Woodrea ajunge la reflector sau in umbra dupa cum vor ziaristii (deci, presa e de vina 🙂 ). Cat despre FMI, nu sunt nici economist, nici finantist, dar materialul publicat azi pare de bun-simt. In fond sunt banii nostri, facem ce vrem cu ei. Ei vor doar sa fie siguri ca au de unde sa ii ia inapoi. Iar Romania nu e atat de disperata a.i. sa nu ii mai putem da inapoi.

    Fiara linistita.

  45. ptr. jim
    super korekt,bilete in statiuni abandonate si subventionate de stat sunt o gramada,de unde banii astia?inteleg totul dar sa dekontezi in konditii de kriza tot felul de prostii..imi pun intrebari,stiu ca ma tai dar nu uita ca traiesc totusi in Romania si de aia ma imbat tot timpul,cui ii pare rau sa faka la fel!ala nu minte care spune ca miticii strica romania,chiar daka duci oameni sinceri akolo ii strici,puterea raului care pluteste in bucuresti e mare,va urez asanare usoara ceea ce nu se poate inca,is prea multe pakate si krime pe terenul ala!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.