Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Oamenii îşi dau foc de prea mult bine?

Similar Posts

70 thoughts on “Oamenii îşi dau foc de prea mult bine?

  1. Victor, iarasi numa’ mie mi se pare? Regionalizarea asta arata ca preambulul rambursarii imprumuturilor existente si viitoare. Bucatile astea de tara vor fi trecute sub influenta marilor puteri, gen Germania, Austria, sub masca unor contracte economice, colaborari, etc. Ca alt sens nu are toata afacerea.
    Ce parere ai?

  2. DACA VRETI SA SCHIMBATI CEVA IN TARA ASTA VA PROPUN CA LA INCEPUTUL EMISIUNII SA PUNETI PRIMA STROFA DIM IMNUL ROMANIEI. POATE POPORUL ROMAN SE TREZESTE DIN ADORMIRE

  3. 😆 Smechere ! Ai inceput promo-ul de la Vorbe Grele cu Basescu si rapid “am pus botul” , repezindu-ma sa vad cine-i invitatul , in speranta ca-i reusit sa momesti scarnavia-dementa sa-ti vina-n emisiune … 😉
    Dupa aceea m-am gandit mai bine: nu cred ca-i nici un folos sa vina (eventual DOAR pt. ratingul emisiunii …) , pt. ca oricum nu poti sa scoti nimic de la el DECAT CE VREA EL SA SPUNA , iti hahaie in fata cand evita raspunsul si MINTE FARA SA TRESARA , privindu-te in ochi ; asa ca , gandindu-ma bine , chiar nu sunt curios de-o noua mascarada de-a “gunoiului” … 😡

  4. Oamenii isi dau foc din cauza ca nu mai au nicio speranta.Dar nicio speranta,absolut nicio speranta,sunt satui de toti,de absolut toti.Nu-l mai scoateti de la naftalina pe unul ca Iliescu.Si o scarba la fel de mare provoca toti politicienii,cu atat mai mult cu cat se dau mai indignati.Toti o apa si-un pamant.Ar trebui sa-si dea ei foc nu sa faca pe neprihanitii.Asta,numai asta i-ar salva,daca,dupa ce si-ar pune cenusa in cap,si-ar da foc in piata publica.Atunci i-am ierta si am putea construi ceva sanatos.Pana atunci nicio sansa,absolut nicio sansa.

  5. Auzi, bă, nene Victore?!?! N-o mai fă ţigancă pe udrea, că-i rromă bre! Se poate să te rişti matale să te leagă ăstia pe motiv că de din cauză de incriminare etnică şi că pentru lezmejestate??? Păi se poate aşa cineva?!?!?!
    Hai banzai!
    @Nostradamus
    Şi io am muşcat-o! 😀

  6. mi-a placut “Nenea-Medelin”; vorbit la obiect,
    pă-ntelesul omului, tare fraza cu “furunculul purulent”.
    asta e important – vorbitul cursiv catre oameni si putinta
    de a coagula o masa critica, dincolo de fricile cotidiene
    si de lenea tembela a multora, ce altminteri sint “zmei”.

    apropo de ce-a spus d-l Antonescu azi: da, frate. discurs.
    ca s-o fi ingurguţat au ba, c-o fi sarit calul, nu-mi pasa.
    ce e important e c-a zis-o pe faţă cu subiect si predicat.
    eu il voi urma.

    de ceva vreme politicienii din barca opozitiei se inspira
    din acest blog; foarte bine; sint onorat daca vreuna dintre
    vorbele mele este redata de cineva care are audienta si
    suficienta putere, ca la un moment dat chiar sa faca ceva
    in sensul acesta (nu doar sa mimeze/mestece cuvintele).

    nu cred ca ne-a luat d-zeu mintile chiar la toti sa stam
    cu ciocu-ntins la stapinire pentru o coaja de piine;
    mai bine ne luam venele-n baie precum Seneca !

    indignarea la mascarada asta e mai mult decit justificata,
    e razboiul personal al fiecaruia cu mîzga ce ne-a cuprins,
    nu e nevoie de nici-o carte si nici exemple cu “indignados”.
    btw, citi au fost la mitingul ala de la Cluj ?

  7. O sa ma amuz putin pe seama lui Geoana,ca tot se ofera el atat.Invitatul tau are prea mult bun simt si e discret.Eu i-as recomanda lui Geoana sa o lase mai moale cu consilierii lui securisti,cu tacticile tembele gen flacara violet ,nu de alta dar iar se plange de flacara violet.Imi doresc o opozitie cu picioarele pe pamant ,nu pe coclauri.Base forteaza nota si s-ar putea sa fim dati afara din UE si sa fim primiti cu bratele deschise de rusi.In Moldova cam bate vantul schimbarii.

  8. Off-topic: Nu mai suport situatia actuala, vreau sa imi manifest nemultumirea, scarba si dezacordul fata de toti lautarii din pdl, si nu numai, care ne conduc si ar trebui sa ne reprezinte. Cum nu a fost vreun protest serios pana acum, zice ca toti nemultumitii de pe aici, si cred ca suntem cativa, sa incercam sa organizam unul. Credeti ca ne-am strange??

  9. Orice face Basescu e nociv pentru noi, pentru ca asa face el lucrurile, dar idea in sine nu e chiar proasta.
    Poate ca o dezcentralizare ar ajuta DEZVOLTAREA REGIONALA (nu are treaba cu Udrea (si nici Udrea cu ea)) iar guvernul (evident ca nu asta) nu ar mai trebuii sa se ocupe de detaliile locale (cum ar fi un drum intre 2 judete).

  10. Se vede ca e un tip educat trait in nomenclatura comunista. Fomistii astia scapatati de ne conduc au facut papa multa margarina pe paine cand au fost mici si acum sunt ca lupii scapati in oi. De-aia le merge bine, spre exemplu englezilor, pentru ca cei care acced in functii de conducere provin din randul celor educati si cu familii normale. Noi am vrut sa rupem plasturele dintr-o bucata ca ni s-a parut comunismul cah rau de tot si am ajuns sa fim condusi de oameni care absolv liceul la 23 de ani, de cei care este semianalfabeti si de marinari.
    Ca sa dau un exemplu mai concludent, la ultimele alegeri locale, toti cunoscutii mei au vrut ‘schimbarea’, pentru ca se plictisisera de fostul primar, si li se parea ca a furat prea mult. A contat mult de tot si faptul ca era din PSD (pe cale de consecinta, comunist :)). Incercam sa le explic, ca e de preferat sa-l tii pe unul care a supt multi ani, pentru ca e la relanti, si suge constant. Nu e bine sa aduci pe unul nou, care in loc de o teava de 10 toli isi monteaza o magistrala pentru supt. Acum, dupa ani de la alegerea noului primar (care ca un facut, e si slab al naibii pe langa fostul primar care parca era rupt din “Ferma animalelor”), s-a dovedit ca am avut dreptate. Cel nou a venit cu o sete neostoita, sa-si faca plinu’.
    Cam asta se intampla si la nivel national. Stiu…Nastase bla bla bla…camarila..etc. Bun, si? Daca ne uitam la Italia (spre ex.), care este cam tot un fel de ‘ce-ar fi fost Romania sub Nastase’, observam cumva ca le merge rau, asa semicomunisti, sub un bulibasa plin de bani? Dar noi a trebuit sa fim categorici pana la maduva si sa ne alegem conducerea tarii din randul celor care au facut foamea pe timpu’ lu nea’ Nicu, si care acum plini de frustrari si lipsuri de ordin intelectual vin sa traga tare cat tine jucaria. As prefera oricand (cu ochii inchisi) sa fiu condus de “comunisti” precum Madalin Voicu, in locul unor scapatati precum penibilul ala de Boc (care era ales ultimu’ la “lapte gros”), sau Udrea (care…nu..mai bine ma abtin).
    Nu te felicit. Ai fost prea sadic. Nu ai reusit decat sa rascolesti in mine si mai mult frustrarile de genul “what if?”… Daca mai puneai la final si reclama aia cu “N-ai cu cine ma…niste tarani!…”, imi bagam gheara-n gat ca pitigoiu’ de oftica. Nu-l ridic in slavi pe Madalin, dar oameni ca el sunt practic in aceeasi situatie oarecum contemplativa in care ma aflu si eu, spectatori la maltratarea propriei tari de catre o generatie de japite fomiste.

    P.S.: In timpul comunismului atat de mult blamat, erau incredibil de multe cazuri de oameni aflati in functii de conducere care erau apreciati si stimati. E adevarat ca per ansamblu si luat ca un tot unitar a facut foarte mult rau comunismul, dar gandeste-te doar la chestia asta punctual. In timp ce nenumarati oameni la nivel local se invarteau in cercuri de oameni scoliti, intelectuali, erau apreciati, prietenosi si erau perceputi de opinia publica drept oameni o.k. la care chiar puteai sa apelezi pentru a te ajuta cu ceva anume, astia de azi sunt niste jigodii fara discernamant sau putere de a lua singuri decizii, facand parte dintr-un sistem gen musuroi, in care toti primesc comenzi pe care le executa fara sa discute. Ma tem ca ne aflam intr-o societate mult mai inchisa si mai rigida din punctul asta de vedere fata de ce a fost inainte, iar emisiuni ca cea din seara asta nu fac decat sa-mi intareasca convingerea ca ce cred este adevarat. Trist :(.

  11. ti-am trimis sms in emisiune – 10 iunie – mai devreme; nu ai comentat – no problem – dar vreau sa subliniez opinia mea:
    neica; stii de ce parem ca suntem asa de loviti de soarta ?
    pentru ca meritam.
    sa detaliez:
    uita-te in istorie; singura perioada cand populatia acestei tari a avut constiinta colectiva, a fost pe vremea dacilor; tot ce a venit dupa aia a transformat populatia asta in legume.
    nu stiu de unde a venit gena asta; poate de la romani….poate de la “gohugea slabulung pecuta”….nu mai conteaza.
    romanii au fost dintotdeauna SUB CIZMA; din pozitia aia prea apropiata de tarana nu aveau cum sa vada pasarile cerului, mai ales ca erau “cu ochii in pamant” – poate chiar la propriu.
    romanilor le lipseste o gena; pur si simplu nu o mai au – sau daca mai e pe-acolo ratacita e mica, stafidita si plina de paianjeni.
    toata istoria “boborului”e marcata de despoti, toti marii voievozi cu care ne mandrim azi erau de fapt niste maini de fier ( cu populatia in special…si in plan extern…erau asa de milogi ca isi cumparau tronul la marea poarta si le plateau tribut); niste ….dictatori.
    dupa aia au venit fanariotii; alte perversiuni etice au navalit peste conducatorii acestui taram…
    “pashoptistii!”…”scoala ardeleana!”…haide nene; aia au inchiriat niste idei din vestul europei si au venit aici cu ordin clar ; sa faca aia, aia si aia…si au facut .
    …”cuza”…o sa mai zici….ei l-au pus; ei l-au dat jos; cum “care ei ?”..stii si tu ca si multi altii….
    de secolul 20 nu mai vorbim ca se stie prea bine; numai cine n-a vrut, nu ne-a tras-o pe toate partile……
    concluzie:
    de unde nu e, nici dumnezeu nu cere.
    nu mai trageti neica de cadavrul numit “boborul roman”…nu poate; n-a putut el nici cand era viu si avea o tara…..acum tara lui e un judet in uie.
    basescu – groparul romaniei – este “man at work”; de cand a iesit de pe portile clinicii din viena este…”alt om”.
    are un task si ii este dictat fiecare gest politic; nu-l mai complimentati cu “cel mai puternic om politic din romania” ca nu e asa; e cea mai manevrabila marioneta si atat.
    totul in jur e un imens teatru de papusi; banu misca lumea; ala care i-a ajutat pe chinezi sa cumpere un munte in austria – de exemplu.
    se duce pe pustie totul; totul devine marfa si atat – si eu am un pret; ca oricine altcineva.
    iti recomand cu caldura un documentar englezesc care se cheama “the trap – fuck you buddy” si in care se arata adevarata fata a animalului numit “om”; si dupa ce il vezi pe asta nu strica sa te uiti si la “The Century of the self” – un film de zile mari.
    poate citesti reply-ul asta; poate nu te intereseaza…macar ramane scris pe undeva…..
    intreaba-ma de ce mi-am zis “mortul viu” si o sa ai subiect de emisiune…..

  12. Dacă la Adrian Sobaru când s-a aruncat, au fost în stare nenorociţii să şteargă pe jos şi apoi şă-şi treacă fără nici o remuşcare numai ştiu ce lege, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ptr. ăştia, să afirme că acel nefericit pensionar militar şi-a dat foc de “atât bine” (cam cât ia dat Băsescu să trăiască), este doar un “mizilic”.
    Şi astăzi, la Primăria Capitalei în loc să i-o tragă şi lui Băsescu şi Udrei cu susţinerea referendumului, toţi au pus botul la vrăjeala chiorului beţivan. Era un moment prielnic să-l dea pe dictator cu “curu de asfalt” şi pe Udrea s-o aducă cu picioarele pe pământ. Aşa, cu slăbiciunea consilierilor PSD, PNL, PC şi care or mai fi fost pe acolo, a salvat-o Băsescu pe Udroaica de nu se poate !
    De nebuneala asta cu regionalizarea, nici numai vorbesc … de n-or câştiga nenorociţii ăştia de portocalii alegerile cu 55 % să scape Băsescu şi de “ghilotina” UDMR, să-mi spuneţi mie cuţu, după cum văd că merg lucrurile şi noi numai avem reacţie. Nu înţeleg de ce Opozioţia nu-şi mobilizează electoratul ptr. organizarea de proteste în toată România ? Domnule Ciutacu, dacă aveţi posibilitatea, întrebaţi-i vă rog şi pe Ponta şi pe Antonescu, ce mai aşteaptă ? Sunt convins că vor veni mulţi, ptr. că au văzut că-i “groasă” cu regionalizarea pe care o vrea Băsescu şi tot ce mai coace alături de PDL.
    Mădălin Voicu ? Băiat de băiat. Fără “figuri de buftea”, spune lucrurilor pe nume şi de multe ori are dreptate. Deşi ar fi fost un preşedinte de partid bun la PSD, nu cred că are şanse ptr. această funcţie deoarece sunt şi prin PSD “găşculiţe” şi grupuri de interese meschine. Şi la centru şi prin teritoriu.

  13. D-le Ciutacu,

    Imi pare atat de rau ca nu vazui emisiunea;o sa urmaresc inregistrarea.
    Oare ce parere au romanii despre noua reorganizare?!

    Va doresc numai bine,
    IoanaP

  14. Salut Victor Ciutacu ! Imi place emisiunea ta,si in general atitudinea pe care o ai in orice emisiune ai merge.Imi place ca ai argumente reale.Am sa te intreb un off-topic(imi raspunzi doar daca vrei) : eu am 18 ani,si m-am gandit daca se merita sa fac jurnalismul si sa intru in presa? Se plateste bine? Exista mult stres ? Si daca ai tu ceva chestiuni la care eu nu m-am gandit,poti sa mi le zici ca de la ziarist “batran”(experimentat) la un “putzoi” ca mine.Multumesc.O seara frumoasa !

  15. Impertinenți
    Gargaragii
    Abuzivi
    Șmanglitori
    Inapți
    Inepți

    IGAȘII vor să reziste-n istorie cu geografia!

  16. În legătură cu noua împărţire administrativă a României, lucrurile mi se par infinit mai simple (şi mai practice) decât se tot încearcă să se explice:
    – în prezent sunt 41 de unităţi teritorilale şi în din ce în ce mai puţine dintre acestea mai sunt conduceri PDL-iste şi mai ales pro-Băsescu!
    – înlocuind toate aceste unităţi cu doar 8 noi unităţi administrative, vor fi încadrate toate funcţiile de prefecţi, şefi ai poliţiei judeţene, şefii unităţilor locale SRI, şefii jandarmeriei şi toţi ceilalţi şefi locali etc., cu oameni verificaţi şi garantaţi ca fiind loiali Preşedintelui Băsescu.
    Dintr-o dată, fără prea multe inginerii politice, se obţine un control total asupra ţării, cum nici nu şi-ar fi imaginat cineva!

    Astfel se explică şi de ce nu au gândit încă legea organizării administrativ-teritoriale, nu s-au consultat cu UDMR-ul etc. Pe ei îi interesează deocamdată numai şi numai acapararea rapidă a controlului absolut asupra întregii ţări, urmând ca după aceea, în funcţie de această victorie să-şi readapteze întreaga strategie politică şi economică. Asta ar însemna că de această plagă portocalie nu vom mai scăpa zeci de ani grei de acum înainte!….

  17. Sunt un cetatean indignat dar nu pot sa ies in strada.

    Motive:
    1) -Televiziunile si posturile radio-
    Intr-o tara cu aproximativ 40 de posturi TV, doar un post si jumatate se ocupa cu divulgarea si demascarea nemerniciilor, restul de 38 si jumatate difuzeaza emisiuni cu curve, telenovele cu tigani, promoveaza analfabeti, in timp ce televiziunea nationala transminte cateva ore zilnic cu seriale Japoneze. Tineti minte cand a fost revolta la Moldoveni? In strada erau lupte intre tineri si comunisti, iar la TV se transmitea un fel de ‘Tezaur Folcloric’.
    In ce priveste posturile radio, procentajul este covarsitor in favoarea ‘distractiei’ de orice fel, singura emisiune de pe toate posturile Romanesti in care e loc de indignare fiind cea a lui Mircea Badea. Adica o emisiune de o ora vs toate posturile de radio.

    2) -Presa-
    In afara de Jurnalul National si pe alocuri Gandul, care se ocupa constant si sustinut cu demascarea hotiilor si exceselor dictatoriale ale lui Basescu, restul presei scrise ori il pupa-n cur pe Basescu, ori (daca s-au orientat pragmatic), se ocupa cu sex, fite si grobianism (atribuindu-le in mod fraudulos termenul de mondenitati).

    3) -Spatiul virtual (bloguri)-
    Asta e singurul blog pe care-l accesez si unde indraznesc sa si postez. De curand (gratie reclamei facute de Mircea Badea), am aflat si de cel al lui Radu Tudor si intentionez sa ‘keep an eye on it’ de asemeni. In legatura cu blogul lui Mircea Badea, am incetat sa-l accesez in urma cu aproximativ 4-5 luni din cauza faptului ca nu suport avalansa interminabila de reclame si subiectele de gen “chilotareala” despre tot felul de intimitati din viata privata a respectivului. Nu rezonez cu un astfel de public tinta, astfel sustragandu-ma din randul urmaritorilor virtuali ai lui nenea Badea. In rest ce-ar mai fi? Bloguri ale unor persoane gen ‘Arhi’ ala sau alti tristi? Blogul lui Udrea? Nu, multumesc!

    4) -Empatia sociala (sentimentul de turma)-
    A disparut cu desavarsire din constiinta Romanului. Asta in cazul in fericit in care ar fi existat vreodata. In sensul asta am numeroase exemple. Tineti minte profesoara aceea din Cluj (parca), ce iesea zilnic pe un bulevard din centrul orasului, pe la ora 2, purta o pancarda anti-basista si se plimba intr-un mars gen promenada? A facut asta cateva zile, nu i s-a alaturat nici o persoana (repet, nici macar una bucata persoana, 1, unitate, UN, O), si s-a lasat pagubasa. Oamenii de langa ea nu sufereau?… Invatatoarea din greva foamei. A fost aproape sa moara, si in afara de vizite ale colegilor (care ‘mureau’ de foame si umilinta in aceeasi masura in care si ea ‘murea’), nu s-a intamplat nimic, nu a repetat nimeni gestul. Sobaru s-a aruncat in cap in Parlament. Nene ofiter isi da foc in fata Cotroceni-ului. Toate, doar gesturi disperate, fara urmari cu efect de ‘fitil’, ale unor persoane ce nu au fost urmate in demersul lor de nici maca o persoana (nici macar UNA bucata persoana).
    Singurul sentiment de turma care inca functioneaza este cel legat de foame, reduceri de preturi, moaste (in scopul de ajuta-ma Doamne ca nu mai pot, si nu in scopul de comuniune si traire sincera crestina), sau orice fel de pomana (ex:pesti de prin camioane).

    5) -Manelist vulgar de bogati-
    Vad in jurul meu o specie de oameni cu un coeficient de inteligenta precar, o covarsitoare lipsa de bun simt, fara 7 ani de-acas’, dar mai bogati decat prevede legea. Pana aici nimic anormal, numai ca opulenta cu care-si afiseaza ‘bunurile’ proprietate personala, lipsa de decenta si crasa indiferenta fata de cei din jur, ma pot face pe mine sa cred ca totul merge snur in tara asta, daca lor le merge asa de bine.

    Daca e sa-mi folosesc unicul neuron pe care (inca) ‘nu’ l-am baut (vorba maestrului Malaele), intr-o masturbatoare sinapsa (singuratatea impingandu-l la gesturi extreme), pot si singur sa-mi dau seama de ce se intampla in Romania, fara sa-mi spuna asta televiziunea sau radio, fara sa citesc asta in ziare, fara sa o observ pe bloguri, fara sa am nevoie de exemplele unor martiri si trecand cu vederea mitocania unor giboni plini de bani.
    Numai ca, in toata valtoarea mea de cetatean revoltat, exact cand simt ca ma ia de jos revolutionareala, exact cand am impresia ca-l am pe Basescu-n fata mea si-i dau o bastarca asa din fundu’ gradinii, brusc, imi apare in fata tabloul public Romanesc. Si anume: televiziunile si radio-urile in proportie de aproape 99% difuzeaza ‘divertisment’ intru veselie, presa imi arata buci (o parte a ei) in timp ce alta parte pupa buci, mai putin 1 ziar jumate, blogurile (in afara de vreo 2-3) se ocupa cu slava tiranului fiind in general populate de cetateni agramati, iar exemplele de cetateni indignati raman neurmate.
    Pai…adica..hmm, eu? Ce fac? Ies, sau nu ies?
    Nu de alta dar daca toata tare “pare” ca se simte bine, si le “plac” carnea, mi-e cam tarsa sa ies, ca daca ies si raman singur racnind pe strada, incep vecinii sa ma arate cu degetul, nu? Cum sa ies daca vecinii mei asculta manele, fac “gratar, de la Turbo” (vezi clipul cu acelasi nume pe youtube), se uita la Maruta si la Gherghe si au abonament TV cu pachet pentru adulti inclus? Inseamna ca-s fericiti, nu? Ce caut eu indignat printre ei? Nu va dati seama ca eu il admir si respect pe Florin Piersic jr. si ma aflu printre cei care-l considera nebun si l-au votat sa iasa din “Dansez pentru tine”, pentru ca nu-i manelist ca ei? Nu va dati seama mi s-a facut pielea de gaina cand s-a aruncat in cap Sobaru si ma aflu printre cei care au schimbat postul pe motiv ca “era vorbareala de-aia frate!”? Nu va dati seama ca urmaream zilnic sa vad deznodamantul profesoarei din Cluj care protesta singura si speram sa inceapa sa i se alature cineva (oricine), si ma aflu printre cei care daca te vad in strada iti rad in fata, te arata cu degetul si te desconsidera (in eventualitatea in care stiu ce inseamna “a desconsidera”)?
    Lumea pare vesela. Cum sa ies? Dar stai! Eu vad ca …profesorii sunt umiliti (dar nu face nici unul nimic). Vad ca…rezervistii sunt umiliti si saraciti (dar nici unul nu iese in strada). Observ ca … presa..e jignita, umilita, scuipata de actuala putere (si in afara de un trust si jumatate, restul merg pe principiul “bend over, spread your legs”).
    Pai ce fac? Ies sau nu ies? Eu as iesi, dar ma simt singur. Vreau sa ies, dar mi-e rusine, mi-e jena. Mi-as cere drepturile, dar dupa cum se comporta restul oamenilor, mi se pare ca …nu le-am pierdut, ca sa pot sa le cer inapoi… Ciudat.
    Avem cumva opozitie? Ca eu sunt prost, neexperimentat si neorganizat. Nu e nimeni sa ma organizeze nitel? Nu avem sindicate? Unde-i Ponta? Unde-i Antonescu (in afara de discursul de pe data de 10.06.2011)? Unde-s sindicatele? Unde-s nemultumitii?

    Fiti convinsi ca in lipsa oricarei forme de organizare, singurul mod de protest care poate fi facut in momentul de fata in Romania, este cel al disperarii. Adica eu, ‘Distrus Grigore’ nu ma voi alia niciodata cu ‘Gibon Ion’ pe baza unui nevazut dar aproape palpabil sentiment de comuniune empatico-sociala care sa ghideze inspre nush’ ce tel comun. Niciodata! A disparut asta. Singurul fel in care o sa ma vedeti in strada este cand o sa ma arunc in cap, cand o sa-mi dau foc, sau cand fac foame jdezile pana mor. Pentru ca bulangii din opozitie dorm pe oua in asteptarea pomenii cazute ‘ca o pleasca’ (conform unui mare clasic in viata) din cer, crezand ca daca vin ei la putere in 2012 (respectiv 2014), eu o sa uit ca ei nu l-au suspendat pe tiran inainte de termen si nu m-au organizat sa ies in strada fara sa ma simt stingher. Tin sa-i asigur pe aceasta cale, ca pe neuronul meu il cheama “Onan Barbarul”, si NU o sa uit asa ceva. Pe zi ce trece ajung sa cred ca este infinit mai odioasa lipsa lor de reactie (coordonata si constanta), decat jihadul la care ne supune de cel putin 3 ani Basescu.

    Cu speranta ca cineva din opozitie si/sau sindicate va catadicsi sa intreprinda ceva si pentru de-alde mine, cu scopul de a organiza naibii ceva macar in ciuda, asa pe ultima suta de metri, sa nu apuce nici Boc 2012 si nici Basescu 2014 (ca sa nu ne rada in nas pana la capat), inchei cerandu-mi anticipat scuze pentru eventualele greseli de punctuatie sau gramaticale. Se pare ca am scris prea mult pentru a-mi putea invinge lenea incercand sa verific si sa corectez.

    JOS TIRANU !!!!!!!!!!!!

  18. Vioaie si agreabila emisiune, de bun simt si argumentata. madalin e o figura, nu-i numai destept dar are si ce trebuie in izmene, mergeti impreuna la fix! Nenorocirea e ca, oricat de argumentati, de inteligenti si de bine intentionati ar fi invitatii dvs ori ai altor emisiuni, tavalugul portocaliu merge inainte fara sa se sinchiseasca! Fac pariu ca ungurii vor primi si ei, de fapt numai ei, un bonus la eventuala reimpartire a tarisoarei, deja au lansat-o p-aia cu ” nu suntem de acod”, ca sa se stie ca ei sunt deschisi la negocieri! Intelesesem ca nu se poate trece modificarea, in parlament, decat cu doua treimi din voturi!Oricum, tara arde si marinaru’ se piaptana, ca de obicei! Traiasca harababura!

  19. le-a zis bine mikisor aseara!
    s-a poticnit o lecuta la raspunsul legat de relatia cu Ponta….
    toata lumea ,,buna” are jene cu el datorita limbajului colorat si a golaniei simpatice afisate

  20. Faptul ca Helena Hudrea ar fi o Halba ca Zapada nu e nici bine nici rau (precum a afirmat MV’ ul): e total irelevant in orice discutie legata de clasa politica. Pacatele divei care saptaminal isi cumpara halta poseta de mii de euro sint de cu totul halta natura: incompetenta hadministrativa si o educatie precara har fi poate cele mai relevante.

    Ai noroc si la mai mare!

  21. Ieri inevntatorul “almanahelor” a declarat dupa intalnirea cu baselu, fericit, ca acesta este un om viu si a anulat referendumul !! Aceiasi bucurie la toti reprezentantii opozitiei… si nu inteleg de ce.
    Aceasta a fost din nou o miscare abila a unicului conducator ….. in primul rand a fentat un referendul in care rezultatul, mai mult ca sigur ii era nefavorabil – acum cu un an inainte de alegeri – si ar fi confirmat pozitia lui si a pdl din sondaje si lucrul cel mai important, acesta era o piedica in cel mai mare proiect al lui – impartirea Romaniei pe zone de influente portocalii.
    E foarte simplu, pai daca bucurestenii aveau dreptul la un referendum privind impartirea capitalei, cu atat mai mult romanii aveau dreptul la asa ceva … si lucrul acesta era o piedica in asumarea bocista.
    Acum opozitia a pus botul din nou iar el merge hahaind mai departe.
    Oricum vanghelie trebuie sa primeasca titlul de “politicianul anului” fiindca a spus un mare adevar – baselu e viu !! – corect, restul politicienilor sunt morti, sindicatele sunt moarte, economia e moarta, flota a decedat de mult, societatea civila la fel, Romania e in agonie !!
    De fapt Romania este populata in mare parte de “zombie” si din cand in cand, cate un roman “viu” care nu mai rezista sa traiasca alaturi de “mortii vii”, care nu sunt neaparat portocalii, recurge la un gest extrem – din pacate !!!
    Nu cred ca este vorba neaparat de binele material ci de cel spiritual- este greu sa traiesti intr-o lume fara sperante, o lume inerta lipsita de viata materiala si spirituala.

  22. Lasati comentariile”colarerale”! Fiti atenti la primul pas cu megajudetele, ca el ne va duce spre dezmembraraea tarii.Adio, Romania,adio Stat de drept!!Jugoslavia a fost,printr-un razboi,despartita,dar macar s-au respectat provinciile istorice.La noi,est-vest-centru-nord! Unde sunteti voi,Moldova,Muntenia,Transilvania,Oltenia,Dobrogea si Banatul-fruncea?! Cum oare se vor mai numi, in curand, tarisoarele rezultate,populatia si limba de Stat a fiecareia? Pe cine slujeste basescu si clica lui de tradatori de Tara? Hai,gandeste si ia aminte,populatie din Romania!!

  23. ‘mishto’ Madalin Voicu, un tip fara idiosicrazii, prejudecati si alte rahaturi de tipul political correctness…

    imi aduc aminte de cuvintele lui Patriciu:’opriti nebunul’!. L-a reevaluat si el pe ‘nebun’.O fi ‘regină’?

  24. „Guvernul este ca un copil: Un tub digestiv cu un mare apetit la un capăt și nici un simț al responsabilității la celălalt capăt.” Ronald Reagan

  25. Adevarul este ca orice ati spune USL + PDL = LOVE
    Este DE NEINTELES de ce bat pasul pe loc neputinciosi aia 3 de Antonescu , Ponta si Constantin : si nu incepe cu vrajeala de ” majoritate parlamentara ” ca nu mai tine
    Isi impart banii intre ei si le este bine asa !
    Dar boii de romani inca nu au realizat ca in Romaania NU EXISTA OPOZITIE !!!
    Esti inteligent , Victore si te admir foarte mult , dar nu mai incuraja poporul sa puna botul la faptul ca intr-o zi ” opozitia ” il va da jos pe BAsescu !
    ESTE O FARSA NEDEMNA PENTRU TARA ASTA CE FAC POLITICIENII IN MOMENTUL DE FATA !!!

  26. Foarte , foarte bun discursul lui Ponta si al viitorului presedinte al Romaniei Crin Antonescu.Sigur ca exista viata si dupa calamitatea “hahaita” de astazi.Doar nu crede cineva ca presedinte poate ajunge libidinosul cu povestea din jacuzzi .Poate ca la noile alegeri hackerii for fi la post si miile de scrisori ale votantilor externi vor fi depasite de cele trimise din interior.Ce tara interesanta.Ce sa faci in Germania? acolo plictiseala de moarte.

  27. @eugen: esti prea radical, iar eu nu particip la nici o farsa. spun ceea ce cred si punct. cine are chef sa m-asculte o face, cine nu, nu.

  28. Dupa indelungi studii aiuristicii PDL-isti au ajuns la concluzia ca DA oamenii isi dau foc de prea mult bine,isi permit sa cumpere benzina pentru a-si da foc. Daca nu tine vrajeala asta folosim tactica din vremea lui Ceausescu cine nu mai suporta si ,,iesea din front,, protestand era declarat nebun chiar i se fabricau rapid documente medicale care aratau nebunia asta pentru a nu deveni un model de urmat ce ar fi dat de furca regimului.

  29. Voicu Madalin nu e tipu care a zis [citez] : ” Daca as incepe eu sa vorbesc …cel putin jumatate din politicieni ar fugi din tara sti cum …? ” . Astept sa inceapa sa vorbeasca …Vad ca si in aceasta emisiune a zis exact la fel . Imi place omu …
    Sa trecem la foc …un gest extrem disperat cauzat de lipsa coeziuni romanilor . Alta data studentii erau baza acestui popor , astazi studenti sint baza cluburilor alcoolului si sexului . Sportul National : Jignirea aproapelui [ si atunci la ce sa ne asteptam ].
    Daca eram uniti [ exemplu ungurii – ca ei nimeni ] am muta muntii dar asa…2011 decembrie apocalipsa Romania . Nimeni nu vrea sa faca nimik , atunci ? Las sa fure …sa ne distruga …asa fac oamenii slabi , fricosi si prosti . Dai cu bota in ei si nu riposteaza pentru ca sint incapabili…In final gestul acestor oameni nu e ce credeti voi …e un gest extrem care arata disperarea si incercarea de a face ceva SINGURI pentru ca voi restu sinteti nicaeri …pardon sinteti la cluburi inclusiv in noaptea de Inviere sau de Craciun . Se pare ca studenti de altadata erau constienti ca e vorba de viitorul lor si isi puneau mintea sa faca ceva …actual isi pun mintea sa mai bea ceva si altceva …Sa traiti BINE …Pt dnu Voicu …buna expunere va astept si cu solutii propuneri …

  30. “Provocat” de comentariile lui @Catalin , cu care sunt total de-acord , doresc sa fac niste precizari (la primul comentariu) pe care , cel putin eu le consider corecte si reale 🙄 :

    1. Cu toate conditiile nasoale din vremea lui Ceausescu , ROMANII N-AR FI IESIT SINGURI in strada , daca nu se organiza din afara tarii Revolutia – Lovitura de stat ; iar Basescu , SECURIST ACTIV si VERSAT (impreuna cu consilierii intimi DE-ACELASI SOI) , STIE F. BINE acest lucru: “romanii pot fi calcati oricat in picioare , fara sa reactioneze!” 🙁

    2. Putinii romani (raportat la populatia intreaga) care au iesit la Revolutie au iesit IMPOTRIVA DICTATURII , a CLIENTELEI de partid si A INTREGII CAMARILE , a LIPSEI DE DREPTURI , a ABUZURILOR , etc. 😡 NICIDECUM impotriva “comunismului” , ca forma de organizare politica !!!!!!

    3. “Baietii destepti (cu ochi albastrii)”, in istetimea lor , AU DENATURAT ADEVARATUL SENS al Revolutiei : “LUPTA IMPOTRIVA ABUZURILOR si FARADELEGILOR , infaptuite de o clica de indivizi FARA NICI O LEGATURA CU ORIENTAREA POLITICA , ci doar cu CONTROLUL si PUTEREA DISCRETIONARA !!! 😈
    Aceasta DIVERSIUNE a avut un scop f.precis si PREMEDITAT:
    “Continuarea accesului la o Putere DISCRETIONARA si ABUZIVA “imbracati in hainele noi ale … capitalismului” !!!

    Daca va amintiti , ADEVARATII opozanti politici ai comunismului , taranistii si liberalii REALI (Ratiu , Coposu , Campeanu , etc.) AU LUPTAT CONTRA COMUNISMULUI (ca orientare politica) prin mijloace democratice , dar NU prin “latraturi” de LOZINCI REVANSARDE , nu prin instigari mincinoase si intolerante , asa cum o fac agentii camarilei securisto-dictoriale si progeniturile acestora !

    Concluzie: pana romanii nu vor intelege ca dusmanul lor NU ESTE NICI CAPITALISMUL si NICI COMUNISMUL ca forma de organizare politica , ci CLICA de indivizi CARE-SI INSTAUREAZA si IMPUN “legea bunului-lor-plac” si “a favorurilor discretionare pt. EI si cei din anturajul lor” , pana atunci “o mana de oameni” ca noi n-o sa putem de unii singuri sa schimbam ceva …! 🙁
    Singura noastra sansa este SA-I CONSTIENTIZAM PE TAMPITI de adevarata realitate.

  31. De ce am vrut sa subliniez ca noi , ca oameni , nu avem motive sa luptam impotriva ideilor capitaliste sau socialiste (termenul de “comunism” e folosit in prezent DOAR CA O FORMA PEIORATIVA a ideilor , de fapt , SOCIALISTE !) …?
    Pt. ca ADEVARATA BUNASTARE pt. “CLASA DE MIJLOC” se obtine dintr-o imbinare CORECTA (REALISTA) atat a masurilor de dreapta (capitaliste) , cat SI a celor de stanga (socialiste – hai sa nu mai folosim termenul de “comuniste” , care ne-a fost INOCULAT de propagandistii securisto-basescieni) .
    Iar exemplul cel mai bun sunt: Norvegia , Suedia (DA , CHIAR si Regatul Suediei are o multime de masuri de protectie sociala aproape SOCIALISTE), Finlanda , Danemarca , chiar si Germania !!!! TOATE ACESTE TARI au trecut f. usor peste CRIZA , cu costuri minime pt. populatie si O PROTECTIE SOCIALA FOARTE SEMNIFICATIVA! 😛

    Asa ca “hai sa nu mai fim noi mai catolici decat Papa” …! 🙄

  32. Motto :
    “Vom fi iarăşi ce am fost şi mai mult decât atât !” – Petru Rareş

    ISTORIE

    Referendumul din Capitală a rămas poveste ,
    Zeus lămurind pe toţi primarii că nu are rost ;
    Şi-n felul ăsta, Vanghelie, primarul “care este”
    Mult timp va mai rămâne primarul ”care-a fost” .

  33. S-au chinuit sa gaseasca o solutie sa ramana la putere. Si au gasit-o !
    Regionalizam, feudalizam, impartim in voievodate, rupem cu dintii Romania chiar daca am incalca niste articole din Constitutie, distrugem statul unitar.
    Vor toca Romania marunt fara sa ne intrebe, si asta foarte repede, ca sa desfiinteze consiliile judetene, sa-si puna oamenii lor in pozitii de mega- baroni -cheie in alegerile locale si parlamentare.Vor stoarce orice vot si orice ban.
    Nimeni nu spune cat ne costa: De la programele informatice modificate ANAF, ministere, primarii, directii, pana la reorganizare posturi, infiintare posturi( pentru ai lor), destabilizare justitie( care se confrunta deja cu implementarea noilor coduri), competente teritoriale, dosare plimbate, programe informatice modificate, reorganizare Curti de apel si nu numai,chiar modificare alegeri locale si parlamentare, paralel cu modificarea Constitutiei. Numerele de inmatriculare, carti de identitate si permise sunt numai ciresele de pe tort! Si totul foarte repede ca nimeni sa nu stie ce sa faca la urmatoarele alegeri.
    Opozitia viseaza. Ar trebui sesizata UE.
    Va dati seama ce ne asteapta? Destabilizare economico-sociala pe un teren si asa fragil sau o noua diversiune PD+L?

  34. Domnule Ciutacu credeti ca aceasta reorganizare administrativ-teritoriala va da apa la moara fraudei electorale?

  35. Nu…isi dau foc de disperare, de lipsa de speranta.Citeam undeva ca granita de la normal la anormal este foarte firava, multi o trec in diverse momente mai grele ale vietii…unii gasesc calea inapoi, altii nu.E… parte din acestia din urma recurg la astfel de gesturi…din pacate pentru ei.

  36. Problema e ca in 89 noi(romanii) am inlaturat doar comunismul,comunistii au ramas…si dupa toate aparentele,stau foarte confortabil.”Alte masti,aceeasi piesa/Alte guri aceeasi gama/Amagit atat de-adese/Nu spera si nu ai teama.Nu spera cand vezi miseii/La izbanda facand punte/Te-or intrece nataraii/De ai fi cu stea in frunte/Teama n-ai,cata-vor iarasi/Intre dansii sa se plece/Nu te prinde lor tovaras/Ce e val,ca valul trece.” Eminescu a redat foarte bine esenta naturii umane.

  37. Victor ,incerc sa inteleg treaba asta cu voievodatele.Se fac restructurari la MAI.In acelasi timp se doreste cu insistenta reorganizarea administrativa.Oamenii vor fi nevoiti sa isi schimbe actele de identitate,in numar mare,nu toti o data,pe rand ,in timp .In strainatate ,la alegeri,au fost oameni care au avut treaba la amabasade.Si-au lasat actele acolo,apoi s-au trezit mai tarziu ca le-a aparut pe acte stampila “votat” desi oamenii nu au fost la vot.Stiu un caz la mine in oras.Baconschi zicea de un milion de voturi.Nu cumva Igas are acum acest obiectiv?Poate fi usor atins,oamenii isi vor lasa actele ,in numar mare,dar poate nu vor merge la vot.In plus MAI va controla alegerile.Cate voturi vor fi adaugate in plus ,in culise?1 milion cumva?Cati oameni vor fi votat fara sa stie,doar pentru ca si-au schimbat actele de identitate?

  38. @barbarul pasnic:
    Nu fa confuzia , VOITA sau nu , 🙄 , intre “comunisti” si OLIGARHI !

    Daca s-a pastrat ceva in Romania , dupa Revolutie , S-AU PASTRAT STRUCTURILE OLIGARHICE !!! 😈
    Iar “oligarhia” NU ARE CULOARE POLITICA ; ea doreste doar sa detina CONTROLUL si PUTEREA . Si , pt. asta , schimba cu usurinta “masca” culorii politice , pt. ca , TOCMAI , NU ARE CULOARE POLITICA ! Si , oare , care “partid” a trecut cu usurinta , “peste noapte” de la stanga spectrului politic la dreapta sa , daca nu PDL-ul ??? Cine a fost in Internationala Socialista trecand brusc in Partidul Popular European ??? Ce ALTA STRUCURA ar mai face asa ceva decat o STRUCTURA OLIGARHICA FARA O IDENTITATE POLITICA ???

    “Pasnicule” , spui ca s-au pastrat “comunistii” … Arata-mi-i si mie , si spune-mi prin ce se caracterizeaza si conform caror norme (standarde) , ca sa stiu sa-i descopar si eu … ?! 🙄 Spui ca-si “schimba masca” ; te contrazic : daca e comunist , in ADEVARATUL SENS al cuvantului , RAMANE comunist , orientarile politice reale nu se schimba (vezi Coposu , Ratiu , Campeanu , Quintus , Iliescu , etc.) ! Eu , din cate-mi amintesc , am mai vazut comunisti REALI in Coreea de Nord , in Cuba (dar , incet , pe cale de disparitie) , in China (dar , chiar si aici constat o convertire inapoi , de la comunism spre socialism !) . Atunci unde ?! In Rusia …? Si aici nu mai conduc de mult comunistii , ci OLIGARHIA , fosta comunista , actuala capitalista , dar folosind ACELEASI STRUCTURI DE CONTROL ! Si-atunci , unde-s “comunistii romani” pe care TU-i vezi ????

    Nu mai faceti confuzie (voita sau nu) intre oligarhiile cu camarilele lor , care incearca sa mentina controlul statelor , si structurile politice REALE , fie ele de dreapta sau de stanga …! Hai sa fim corecti: in lume , COMUNISMUL REAL a cam disparut (cu exceptiile spuse mai sus) , restul sunt , cel mult , SOCIALISTI ; asa ca , nu mai folositi , infantil , aceasta marota perimata !

  39. Victore , iti cer scuze , dar mai vreau sa postez cateva randuri , pt. ca deja ma irita folosirea marotei comunismului , de catre excroci , pt. a-i manipula pe prosti ! 😡

    COMUNISMUL = este un tip de societate egalitaristă în care NU EXISTA proprietate privată şi nici clase sociale. În comunism toate bunurile aparţin societăţii ca întreg, şi toţi membrii acesteia se bucură de acelaşi statut social şi economic. Probabil cel mai cunoscut principiu al unei societăţi comuniste este: de la fiecare după posibilităţi, fiecăruia după necesităţi.

    SOCIALISMUL = este ansamblul doctrinelor social-politice care combat individualismul, apară noţiunile de egalitate şi solidaritate şi constituie un proiect atât economic (colectivism economic, autogestiune, economie mixtă), cât şi social (egalitate in drepturi, egalitate de şanse) şi politic (democraţie).

    Clar pt. toata lumea ??? 🙄

  40. Victore,
    Ponta a reusit, inca o data, sa-mi demonstreze ca e la fel de prostanac precum Geoana. Dimineata s-a dus si si-a facut numarul impotriva lui Basescu si a baronilor locali PDL si dupa amiaza s-a dus la baronul lui de la BZ. Mocanu are copilul deputat, el este Presedinte CJ iar nevasta-sa este Director Finante Publice BZ.
    Ca sa vezi cat de mare este nesimtirea, au avut 1500 de invitati!!! Pai nici la nunta lui Will cu Kate nu au fost atatia. Si aia macar aveau pe cine invita. Dar taticu si mamica trebuie sa spele niste bani si sa-i dea baiatului ca cadou de nunta (cacofonie intentionata). Ca altfel cum ar putea ei sa justifice banii?

  41. Nicidecum nu vroiam sa starnesc confuzie intr-o tara in care oricum harababura e cuvant de lege…mi-am exprimat doar un punct de vedere.In ce priveste versurile…vroiam sa spun ca acestea se aplica firii umane in general(cu minore exceptii).Tocmai asta spuneam si eu,comunismul a disparut,mai putin mentalitatea celor care ne-au condus atunci si ne conduc si acum.Eu asa vad lucrurile,simplu.Doar culorile politice se schimba…de la rosu,in trecut,la portocaliu acum.Oricum e jale de noi toti.Ganditi-va de cate ori isi vor mai schimba astia culoarea,in functie de interese,caci deh…spectrul cromatic e vast,ca sa nu mai vorbim de nuantele intermediare…Denumirile gastilor se schimba,oamenii din spatele lor aceeasi raman(ca si narav).Poate ca nu ma pricep eu atat de mult la politica…recunosc.In schimb,vazand,zi de zi,nesimtirea cu care astia ne arata degetul mijlociu,am trecut deja de mult de faza indignarii,am lasat in urma chiar si disperarea si dispretul…singurul lucru care mi-a mai ramas e o furie oarba,barbara…norocul lor e ca nu ma manifest ca atare.Acum stiti si voi de ce mi-am ales acest nume…

  42. oare nu mai fabricam kalashnikoave? ash vrea sa cumpar unul cu factura fiscala.

  43. Imi cer scuze dle Nostradamus daca te-am ofensat intr-un fel.Nu cu comunismul am eu probleme in general.Comunismul,corect aplicat,ar fi putut aduce multe beneficii societatii noastre.Din pacate,el a fost aplicat de OAMENI,cea mai slaba veriga din orice sistem.Tot asa,democratia gresit inteleasa si aplicata,folosita ca pretext,dauneaza grav sanatatii…fizice si mintale.Orice noua structura,orice noua putere,inseamna raspundere.La noi,sub pretextul apararii democratiei se fabrica dosare,se asculta telefoane,se darama cariere,si cate si mai cate.Fiecare ideologie politica e o arma cu doua taisuri.Toata lumea doreste puterea,insa fara raspunderea adiacenta.Nu poti lupta cu o sabie fara maner…

  44. Am vazut si eu ieri proiectul USL de reorganizare cica administrativa. Eu sincer m-am luat cu mainile de cap. Credeam ca or sa propuna niste structuri regionale cu atributii in gestionarea fondurilor europene. In schimb, ceea ce au propus si anume 8 regiuni, cu 8 structuri regionale executive cu cate un speudo-premier ales, cu cate 8 curti de apel, cu centre regionale si in cele din urma si cu 8 parlamente regionale mi se pare un priect de reorganizare statala in sensul federalizarii Romaniei. Ma asteptam sa mai sesizeze si altii aceasta problema, dar deocamdata vad ca nu zice nimeni nimic. Exagerez eu gravitatea acestui proiect? Am eu niste temeri nefundamentate legat de unitatea Statului Roman? Dvs cum intelegeti aceasta propunere?

  45. Imparate ciutacesc, dar pe langa (re)impartirea administrativ teritoriala, care, daca va reusi – si va reusi, prin asumarea raspunderii – pedelicii vor sa distruga regimul juridic general al proprietatii, prin punerea in aplicare, cu incepere de la 01.10.2011, a Noului Cod Civil, act normativ care va crea haos in relatiile civile ale fiecaruia. Nu inteleg de ce trebuie distrus vechiul Cod civil napoleonian – pastrat de tari precum Franta, Belgia – si inlocuit cu un rahat pansat. Cum buna credinta in executarea contractelor nu prea mai exista in Romania, imaginati-va, pe acest dat sociologic, efectul unei legi proaste, va fi haos civil care sa se suprapuna peste haosul administrativ. Iar asta numai pentru mentinerea la putere a Chiorului, care nu stie sa pescuiasca decat in ape tulburi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.