Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > “O să fim un popor de eroi postmortem”

“O să fim un popor de eroi postmortem”

Ieri a fost ziua lu’ domnu’ nea Valy. Care nici la schimbarea de prefix n-a avut stare. Si “s-a sarbatorit” in studio, sa nu mai fiu eu singurul din orezaria mogulului pe care-l apuca aniversarea pe Bucuresti-Ploiesti. Asa ca-i dedic festiv noul promo al “Sintezei zilei”, un hit transantional de o incarcatura emotionala adanca, o captura memorabila din emisiune si niste scripturi, sa bage la arhiva din laptop.

Vorbe grele & Sinteza zilei

UPDATE: Cica nu chiar ieri, da’ restul povestii de succes ramane la fel de valabil🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on ““O să fim un popor de eroi postmortem”

  1. Pai ii zic si eu LA MULTI ANI sa aiba parte de o viat frumoasa si de acum inainte.Victore sa stii ca tu esti cel “vinovat”ca am inceput sa-l simpatizez pe nea Stan

  2. Ciutacule,

    La multi ani si pt. Nenea Laptop (i-as face cadou un gadget – o lampa USB). Stiu ca Printesa e ocupata rau cu bugetul, dar te-a uitat si pe tine, nu-i asa ? Tot tu nu sunt noutati pe faleza legata de injuraturi, nu ?

    Fiara.

  3. Din Brasov la multi ani pt. dl.Valentin Stan!
    Totdeauna, numai cu materialu’ clientului!
    Toate cele bune!

  4. Tztztz, incerci sa-l intineresti pe domnul nea Vali ? Doi la mana : vaz ca l-au scos pe academician din schema, il baga la promo Stirea Zilei cumva ?

  5. Ii zic si eu La Multi Ani lui Valy Stan, sa fie sanatos, ce-si doreste el si sa-i mearga ca pe roate laptopul.

  6. Dle Valentin Stan
    va doresc multa sanatate,
    sa va traiasca ce iubiti,
    liniste si pace…
    LA MULTI ANI !

  7. @FIara: printesa s-a tinut de cuvant. mingea-i pe la Curtea Constitutionala, chiriasa-n Palatul Parlamentului. care asteapta, cica, raspuns de la Euroweb. eu am rabdare.

  8. Domnul Stan e unic in peisaj si nu putem decat sa-l felicitam si sa speram ca va fi si pe viitor la fel simpatic,curajos si perseverent.

  9. Victore desi nu am obiceiuri din astea eu o sa-mi fac cruce pe un perete undeva in casa daca tu vei primi un raspuns la problema aia satisfacator tare imi e ca o sa te abureasca si pe tine cu un raspuns evaziv fara cap si fara coada cum se spune in popor.si sa stii ca ma tin de cuvant nu am obiceiul sa spun una si sa fac alta ba o sa si scriu scriptum ca e crucea lui Victor Ciutacu.ramasagul e ramasag .ce zici te bagi?

  10. stiu ca nu mai am voie sa scriu pe blogul dvs.-n-am inteles exact de ce-,dar ii urez & eu d-lui Stan: La Multi Ani!,Sanatate & putere de munca! p.s. mi-am verificat mesajele,& cica nu sunt spamuri.

  11. Crezi ca ar fi nepotrivit sa aloci un post cu acel “document” analfabetizat emis de SGG? Nu de alta dar chiar mor de curiozitate sa vad in ce hal s-a ajuns cu “nepotismele”, privilegiile pentru fatucele ce opereaza pe si sub birouri.

  12. La muţi ani!
    Dar tot nu-l pot urmări… O oră pe care mă puteam baza, s-a dus! Prea mult spectacol pentru subiecte extrem de serioase. Încă o dată, îmi pare sincer rău că Sinteza zilei a devenit ce a devenit. Păcat!

  13. La muti ani domnului Stan.
    Victor tata poate reusesti intr-o zi a saptamanii ce urmeaza sa aprofundezi subiectul privind situatia bancilor austriece prezente in Romania. Postul de pe blogul lui Badin prezinta o situatie suficient de neagra si ingrijoratoare.

  14. @ Prima companie auto care va da faliment

    Off topic de acest blog dar totusi La multi ani! Pentru domnul Valentin.

    Referitor la aricolul citat despre suedezii de la Saab e putin cam inexact. Compania Saab a aplicat pentru dreptul de a fi pusa sub protectia falimentului pentru a evita falimentul deci creditorii nu au nici un drept de rascumaprare inca. Saab nu este tehinc vorbind in faliment.
    Practic asta le da ragazul ca sa prezinte un plan de reorganizare si daca este acceptat au cam trei luni sa il puna in aplicare. Falimentul inca poate fi evitat pentru Saab si chiar ar fi pacat pentru istoria lor.

  15. Domnul Stan are o aroganta specifica omului care stie si stie ca stie. 🙂 Domnul Stan este excesiv si tumultuos. Domnul Stan are intotdeauna dreptate… cand nu are, scoate un file audio. Domnul Stan este polemic si sacaitor. Domnul Stan este un bun profesionist fascinat de retorica sa. Domnul Stan e mai elocvent la catedra decat la televizor… e si mai competent acolo decat in studio. Oricum, una peste alta, domnul Stan este un personaj. Asa ca, sa ne traiti domnule Stan, va urez cu o simpatie nedisimulata… poate si pentru ca sunteti si unul din profesorii care m-a apreciat cel mai mult… si atunci, evident, simpatia se intoarce :)).
    Off topic: Domnule Ciutacu, o cautare ratacita la mine pe blog suna cam asa… Is Victor Ciutacu jew ? Lamuriti domne oamenii, sa afle si individul ‘cela daca e antisemit sau ii sunteti doar antipatic :))

  16. OffTopic :Dan , chiar imi pare rau pentru astia de la Saab , dar daca de 20 de ani sunt tot pe pierdere , si guvernul suedez a evitat sa-i ajute , se indreapta cu pasi mai mici spre faliment , dar directia este evidenta !
    Si guvernul Romaniei vrea sa garanteze imprumutul de 400 milioane de euro acordat de BEI companiei Ford .
    O sa platim si pentru astia asa cum am platit atatea manarii .

    OnTopic : Chiar daca nu sunt de acord cu domnul Valentin Stan decat in proportie de aproape 60 % , totusi trebuie sa spun ca ma bucur ca exista si oameni ca dumnealui , nu de alta , dar democratia presupune si liberul acces la informatie .

    Domnul Valentin Stan aduce niste explicatii necesare in Romania actuala , pentru ca in lipsa acestora cetatenii ar pune botul la orice dezimformare .

    Dintre ziariste Oana Dobre este ziarista mea preferata , pentru ca din nefericire pentru unii este o blonda care mai si gandeste !

  17. @F.T: mama-i evreica 100%, dar eu sunt botezat ortodox. daca mi-as dori, m-as putea declara evreu cu acte aproape instantaneu. da’ nu vreau. fiindca, in general, nu pun mare pret de nici o confesiune. crezi in Dumnezeu sau nu, dar nu-l imbraci in culorile echipei tale favorite.

  18. Domnule Ciutacu,

    O singura legatura amandoi – si marca de automobile si domnul Stan – sunt vazuti ca aternativa viscerala la alte produse – in cazul masinii – sau personalitaiti media– in cazul sarbatoritului, mai “bombastice”. Aceasta este o legatura in aparenta.
    Diferenta insa vine in esenta caci unde masina cedeaza cateodata sa isi surprinda rivalii sau competitorii domnul Stan always delivers ceva surprinzator fie el punct de vedere, cercetare amanuntia, expunere cu sens analogic fie video sau audio sau orice cu privire la subiectul discutat. Sau cel putin, pana acum, asa a facut.

  19. Sanatate ,noroc si bani multi ,viata indelungata sa te bucuri de ele Valentine ….Victore faina melodie ai ales ….m-a uns pe grumaz …

  20. Cheers then!!! Partea buna e ca puteti, cum zic englezii, “kill two birds with one stone” … puteti starni antisemitism si antipatie, concomitent.:))
    Redevenind serios, ma frapeaza faptul ca mai exista romani antisemiti desi, in prezent, in Romania mai sunt vreo 9000 de evrei.
    In materie de religie exista doua dimensiuni complementare, cred eu… cel putin la marile religii monoteiste: dimensiunea revelata si cea traditionala, cutumiara. Desi in plan revelat Dumnezeu e unul pentru toti exista si o dimensiune identitara pe care unii si-o asuma, altii nu. De aceea, e uneori dificil sa-l “dezbraci” pe Dumnezeu de traditia teologica … cand parintii parintilor tai il stiau imbracat cu sort alb si jambiere rosii (asta ca va stiu dinamovist, ca si mine) :)). O zi buna

  21. Ascultandu-l pe Nicu Gigantu vreau sa-i spun in primul rand lui Valentin Stan, ca-i doresc multa sanatate si La Multi Ani , dar datorita melodiei lui nea’ Gigantu nu pot sa nu ma gandesc si la voi, dragii mei musafiri care ,cu ajutorul televizorului, imi intrati in casa aproape seara de seara de multi ani incoace. In ordine aleatorie va multumesc ca existati (si prestati): Mihai Gadea, Mircea Badea, Victor Ciutacu,Radu Tudor,Bogdan Teodorescu, Madalin Voicu, Mugur Ciuvica si inca o data Vali Stan.
    P.S. In memoria maestrului OCTAVIAN PALER , sa nu spargeti niciodata gasca.
    Cu prietenie…

  22. F.T.scuze ca intervin dar daca chiar vrei sa il ai pe D-zeu cel revelat si nu amestecul secular al omului lasa toata literatura si traditia si ia Biblia si-l vei avea fara “jambiere si alte artificii puse de oameni.si ca sa previn un “atac”din partea unora le spun de pe acum ca nu sunt nici aia nici cealalta sunt doar un om care crede in D-zeu

  23. @codeus
    Inainte de toate vreau sa imi cer scuze pentru off-topic si rog pe dl Ciutacu sa ingaduiasca dialogul desi nu e pe subiect.
    Incercam o perspectiva stiintifica asupra chestiunii. Eu, personal, imi asum religia ortodoxa in ambele sale dimensiuni. Dar asta este o alegere personala.
    Biblia, desi este cea mai apropiata interpretare a cuvantul drept al Domnului, este doar o interpretare. Pe langa asta, Biblia, in formula editata de BOR, e compusa din Noul Testament, “piatra” de temelie a religiei crestine dar si din Pentateuh, care nu este, din perspectiva exegezei decat o culegere de traditii mesopotamiene. Cred ca pentru a-l cunoaste pe Dumnezeu doar in sens revelat, trebuie sa faci abstractie de ce e scris sau cioplit de mana omului. (cum spuneam, eu nu sunt adept al acestei teorii). Cu respect, iti doresc o zi buna.

  24. Dle Ciutacu pentru raspunsul dat dlui/dnei F.T. imi scot palaria in fata dvs.
    P.S. Asa venii vorba… N-am palarie dar sper sa nu va paraseasca niciodata “genialul” bun-simt de care dati dovada…

  25. S-a inteles. Din pacate, am pardalnicul obicei de a exploata orice dialog pe aceasta tema, care imi e tare draga. Nu ca domnul Stan nu s-ar afla in pole position 🙂

  26. Da sa traiti greseala noastra dar tot nu ai raspuns la intrebare ce era cu up date ce ai gresit in privintza lui nea Stan?

  27. La multi ani pentru Vali Stan.
    Am o rugaminte la el. Sa fie mai sintetic (mai inginer), ca prelungeste expunerea si risca sa nu mai fie urmarit cu atentie.
    Si sa il lase pe domnul Serbanescu sa-si termine ce are de spus. Si pe Victor Ciutau si pe…

  28. Il iubim pe domnul Stan pentru foarte multe motive dintre care unul mi se pare decisiv si anume insomniile provocate lui Basescu, Nuti&company, amintindu-ne astfel ca marinarul nu este chiar de capul lui in tara asta:)

  29. LA MULTI ANI si multa sanatate pt. dl. Valentin Stan….Ar fi in avantajul nostru sa avem in Ro cat mai multe personaje cu aceasta emblema….ma bucur ca este prof.univ., studentii dansului chiar au ce invata….si noi cei care-l ascultam aflam ceva nou de fiecare data cand este in direct.
    SA TRAITI!!!dl.Valentin Stan

  30. La multi ani pentru dl. Stan, si toate cele bune. Cu harduri fara numar si RAM sanatos in laptoapa.
    Si zau as vrea sa am ocazia sa-l vad tinand un curs la facultate !

    La Multi Ani !

  31. La multi ani pentru dl nea vali, indiferent cand i-a fost ziua, sa ne traiasca si sa ne umple in continuare serile cu analize taioase si haioase!

  32. Tare promo-ul…
    Tare şi nenea Stan (la mulţi ani, că bani au şi ţiganii).
    Tare şi Sinteza.
    Tare şi tu, nene Ciutacule.
    Băgaţi mare!

  33. La mai mare.
    Faceti tot posibilul sa ramaneti pe baricade in formula actuala la Sinteza Zilei.
    Noi ceilalti avem aceeasi dilema perpetua a lui Gadea: sa mai stam pe aici ca sa ce ?
    Sa-si faca nevoile pe noi toata gasca asta de nesimtzitzi care dau tunuri din banii nostrii ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.