Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

Nici măcar o flegmă între ochi nu meriţi, gunoiule. Că n-ai coloană vertebrală ştiam. Că te comporţi ca un activist PCR se vede. Dar n-ai nici măcar o urmă de coaie. Nu aştepta nimeni scuze de la tine. Ci doar să-ţi asumi. Măcar stăpânul tău o bagă pe aia cu eroarea când o comite. Eşti exact ceea ce a zis Radu Tudor, o ruşine de om.

http://www.youtube.com/watch?v=soIB5sUqgGo

UPDATE Citesc (şi mă crucesc) de pe ziare.com cum bietul Adrian Sârbu e momit de ceilalţi moguli, împotriva voinţei lui, să-l lucreze pe Traian Băsescu. Şi el, micuţul, într-un text de largă respiraţie parcă scris de Tapalagă de la Hotnews (sau de Ioana Ene, mă rog, e acelaşi lucru), nu se lasă, că are (aproape) de toate. Zic aproape fiindcă au uitat la enumerare femeia tânără şi mişto. Pupatul duios în cur al Tiranului omite micul şi nesemnificativul amănunt că, în ultimele două săptămâni, Jucătorul s-a manifestat la Pro Motor, la După 20 de ani, la Divetis şi a grăit despre Mutu pe sport.ro. În semn de disidenţă şi în pofida persecuţiei media, probabil…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

198 thoughts on “Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

  1. Sublim! In sfarsit un comentariu pe masura celor din PD-L…si totusi se poate si mai bine…
    Leprele astea nu merita un altfel de limbaj decat cel de mai sus…

  2. Cred ca gunoiul aduce multe beneficii daca este folosit cu inteligenta. Pe Boc nu ai cum sa-l folosesti , e pur si simplu toxic si mult mai periculos decat aviara+porcina gripa la un loc.
    In lumea civilizata astfel de rebuturi se duc la topit, pot fi transformate usor in capace de closet.

  3. Hotii astia mai au rusine?! Cand ii vad la televizor, mai ales pe Tiranul Basescu sau Valetul Boc, imi vine sa sparg ecranul. Astazi spun ceva, maine dezmint ceea ce spun. Astazi fac o afirmatie, maine declara ca n-au zis-o!
    Singura mea impresie este ca acesti derbedei, ca ei sunt cu siguranta niste derbedei ordinari, ne cred niste dobitoci si niste alienati mintal! Sunt ferm convinsi, ma refer la toata mafia portocalie care a pus stapanire pe aceasta tara, ca pe foamea asta, vor cumpara voturile romanilor din nou, asa cum au facut-o la alegerile europarlamentare.
    OAMENI BUNI,FRATI ROMANI, HAIDETI SA LE ARATAM ACESTOR GOLANI SARLATANI, CA NU SUNTEM ASA CUM NE CRED EI! HAIDETI SA DAM JOS CLANUL BASESCU SI ACOLITII LOR PUPINCURISTI! STA IN PUTEREA NOASTRA CA ACESTI NEMERNICI SA AJUNGA ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL, LA PERIFERIA ISTORIEI, INFUNDAND INCHISORILE DIN ROMANIA!

  4. Mah Victore tu nu înţelegi “venise sa-mi ia după cum vedeaţi cablajul” m-am scapat pe mine…..şi asta e…coloana vertebrală a lui Boc nu există . PENIBIL

  5. nu am putut urmari pana la capat explcatiile… mi-e rusine de rusinea lui. 🙁
    Cred ca ar fi castigat mai mult daca se justifica pe afirmatie = “da, l-am facut derbedeu pentru ca… “

  6. Inca o dovada ca aschia nu sare departe de stapan. Sare in ochii lui nebuni.
    Conasule cu astia am cacarisito, impuscatu` avea cel putin demnitate, sunt mai rai.

  7. of topic… citeam editorialul lui Cristoiu… zice el acolo printre altele ca Iohannis este ahtiat dupa publicitate…
    Acu.. inteleg ca D-nul Cristoiu a trecut in tabara cealalta… dar totusi, daca Iohannis era ahtiat dupa publicitate cred ca era pana acum cel putin in Can Can sau in Libertatea…ca sa nu mai vorbesc de alte publicatii si emisiuni…
    A luat-o rara Cristoiu…pacat…

  8. Stau si ma intreb daca exista Dumnezeu, ce face, de ce nu-l trazneste pe dobitoc?
    Cred ca Dumnezeu s-a intors fata de la noi, pentru ca impotriva prostiei nici Dumnezeu nu poate lupta.

  9. Am observat un lucru, sper ca si altii, aceste creaturi ( oameni ) gen boc se oftica foarte tare atunci cand lumea face haz de ei ( sa nu zic rade lumea de ei ), ar trebui sa-i tratam numai asa….in ras……..ce simpatic e el cand pune manutele lui pe coasa si o ascute el asa cu dibacie !

  10. E un prozelit al prostiei,vorbeste exact ca cei care fac parte din acele culte.Nimc din neuronul lui bazaicios,sau, vai de capul lui de neuron in ce chinuri se zbate stiid ca e atasat de asa stapan.

  11. da, uite gunoiul asta ne conduce, gunoaie ca el sunt, din pacate, pentru multi romani, formatori de opinie. Doar noi putem scapa de ei, imi place sa cred ca prin puterea tuturor intelectualilor, si nu suntem putini cei care ne-am saturat de astfel de specimene ratate, de astfel de yes-mani, se pot face multe. Trebuie sa ii trimitem acolo unde le este locul- afara din politica, sa nu mai terfeleasca imaginea acestei tari prea mult incercate.Haideti sa dovedim ca suntem multi, ca ne-am saturat de ei, ca putem schimba ceva in viata noastra.Boc, lasa-ne, du-te la mata, la coasa acolo pe langa Cluj, cred ca esti mai util acolo decat in politica.

  12. Poate se va avea grija si cei ce au FURAT alegerile in 2004 nu vor mai avea prilejul s-o faca.Daca Nu, cu regret spun ca ne meritam conducatorii.

  13. Am vazut pe Realitatea negocierile dintre Croitoru si PDL-isti.Ce mi-a sarit in ochii a fost ca in spatele Pdl-istilor(in sediullor)se afla ca obiect de decor un volan de vapor sau cum dreacu ii spune.Parca timona.Se vede ca la sediul PDL se practica cultul personalitatii lui Basexu.
    Poate se pregateste Base sa plece pe mare???Mare
    serviciu ar mai face Romaniei.

  14. Boc asta frate, e un limbric…..pe cuvant!Cum astfel de oameni ajung prim ministri intr-o tara!?!Consider ca este un ghinion sa te nasti in Romania, credeti-ma!
    INCREDIBIL!!!Victore, nu imi vine sa cred!!!!!Asta-i retardat cu acte!

  15. Boc niciodata nu a fost mai mult decat o marioneta, insa una buna in mainile cui trebuia indiferent ca facem referire la cetateanul Paskany sau la seful de la Bucuresti, omul marilor, al confictelor. Asta este el, un om loial si fara personalitate!

  16. S-a scos! Si eu l-am crezut…E un mic serpisor…ca sarpe nu are sanse sa ajunga vreodata

  17. Domnule Ciutacu, poate urmariti si poate chiar postati acest filmulet, in care domnul Basescu ureaza cu multa satisfactie “m..e” la fel de “in direct” ca si Boc. Mi se pare potrivit in contextul actual. Va multumesc

  18. Adrian Sarbu este si el un mare pupincurist basescian! La asa datorii ale trustului PRO, asa pupaturi pe dosul Tiranului! Este o alta diversiune marca CLANUL TURMENTAT BASESCU!

  19. Pai daca n-a fost o eroare, si n-a zis ca a fost 😉 inseamna ca “derbedeul dracului” este domnul Gadea ? 🙂

  20. A aparut site-ul Bye Bye Basescu! Jos Tiranul!
    Un new-entry în domeniu este site-ul http://www.byebyebasescu.com, pagină pe care suntem invitaţi să îi trimitem scrisori de adio preşedintelui în exerciţiu care, ni se spune, din noiembrie va pleca de la Cotroceni. Pe site este afişată o scrisoare, scrisă parcă de un copil, dacă luăm în considerare caligrafia specifică preşcolarilor. Fondul portocaliu al paginii, care încadrează o poză cu Traian Băsescu, într-o postură ce acreditează ideea că şi-ar lua adio, ironizează nostalgia Alianţei D.A. „Ţi-ai dorit vreodată să-i trimiţi o scrisoare lui Băsescu? Fie că vrei să-i mulţumeşti sau să-l critici, acum este momentul perfect să o faci! Penru că din noiembrie are toate şansele să nu ne mai fie preşedinte, ne-am gândit să-i trimite câte o scrisoare de adio. Tu scrii scrisoarea online iar noi i-o trimitem prin poştă direct la Cotroceni. Ajută-i şi pe alţii să-i scrie Bye Bye!”, este mesajul postat pe site.

  21. Bravo moshule ! Fii atent,poate stii tu :de unde pana unde a scos-o acest apolitic,sanky,croitoru ca daca ofera el MI PSD-ului ii face acestuia hatarul ? S-a dat naibii de gol ca basescu ii dicteaza cuvant cu cuvant ce sa si spuna.E o clona de-a lui boc.Putea sa taca si sa incerce sa spuna la intalnire, asa…ne-am prins toti fraierii. Cu bine.

  22. Victor Ciutacu esti bestial!!!
    Ai perfecta dreptate! La hot news se cenzureaza in draci. Am adresat peste 50 de intrebari si niciuna nu a aparut. Mai este putin si scapam de tiran. Pe 6 decembrie Sorin Oprescu va castiga alegerile si Romania va intra in normal.

  23. Cum poate sa minta gunoiul nu mai e vreo dilema, dar cat tupeu sa aiba daca poate sa minta stiind ca a fost inregistrat inclusiv in rastimpul pana la slobozirea limbii sale si e atat de simplu de dovedit cu cine vb… Plus ca oamenii din sala aia nu sunt mobiliere, stiu si ele cum a fost.
    Asta e ca si cum baselu’ ar fi zis ca nu te-a facut tonomat, ci a fost o greseala de exprimare…
    Cat despre Sarbu, vezi si tu ca exista si moguli de bine.

  24. Eu ma simt ceva mai bine de cand nu ma mai latra asa des Boc de pe sticla.
    Animalutul asta cand vorbeste parca latra un pekinez. E o formidabila nesimtire si lipsa de bun simt sa te rastesti asa cand te adresezi cuiva, fie si de pe sticla.
    Pai daca asta intra intr-o locanta si cere o votca pe tonul asta, mai intai barmanul ii intoarce gura la ceafa, dupa care il pune jos si calca pe el pana cand vine SMURD-ul sa-l scoata de acolo.
    Si in tot timpul asta consumatorii chiuie si aplauda.

  25. Boc in troleibuz statea langa o domnisoara inalta. Piticu’ o intreaba:
    – Va dati jos?
    – Da, raspunde aceasta.
    – Da’ cu ce va dati ca tare fain miroase!

  26. Apropo de gunoiul sef: se ascunde dupa declaratia ca e o eroare ceea ce afirma? El tot e o eroare. Si i-as spune “ERORISTUL”, iar pentru ca prenumele lui e Traian, iar eu sunt o generatie mai veche ce a trait cu trupa T-Rex, i-as spune insului T-Eroristul, cu trupa lui cu tot, desigur.

  27. Victore,
    nu-i crapă obrazul, nici n-are cum. Obrazul lui e prea gros, chiar aşa, pentru un pitic neterminat cum e.
    Ăştia, în frunte cu Băsescu, sunt în stare să joace şi pe morminte ca să ajungă la ciolan. Vezi cazul O.M. Dumnezeu să-l odihnească!
    Pentru un fost ministru, fie el şi PSD-ist, Tiranul a ratat o mare ocazie de a mai vărsa o lacrimă pe la TV.

  28. Ei, nu v-am spus ca PeDeListii au scoala de tupeu a d-nului diriginte? Si… ciocu’ mic ca ei “e la putere” acum! Da’ n-o luati in serios. Mai jos scrie: “comedy show”.
    Referitor la update:Si d-nul Sarbu si d-nul Cristoiu s-au orientat prost, sunt “impotriva curentului”.Pana si Vantu’ e pe faza.

  29. Uitai, că mai am o întrebare. De ce nu se pune un embargou, un NU! pentru apariţiile PD-L măcar la antene? La fel cum profesioniştii de la realitatea au făcut cu unele personaje?
    Că până la urmă, mă doare-n fund de ea deontologie, atâta timp cît lăsîndu-i pe pedelei să apară pe sticlă, le facem un mare serviciu..

  30. Victor , niciodata n-o sa-i crape obrazul acestui individ. Si stii de ce? Pentru ca ne-a simtit punctul slab: noi suntem faramitati, ei sunt uniti. Vor continua asa atata timp cat noi nu vom avea un singur glas. Se pare ca noi vom pierde, NU ei.

  31. @ionutu: n-a fost niciodata, dar i-a placut sa urle nebunului ca-i persecutat. habar n-ar de ce nu se impune, n-am atributii de conducere pe acolo, da’ nici nu vad la ce-ar folosi. sa le legitimeze lor jelaniile penibile?

  32. Auzi bai Ciutacule, deontologu’ lu’ peste prajit, omu’ nu vorbea cu tine, se referea la ala care i-a imprumutat chilotii in ziua aia ca il strangeau, el nu stia cum sa iasa mai repede din emisiune si il iei tu la intrebari cu taxe si impozite… pai asta-i nesimtire rau de tot. Ce-i cu mersul ala si cu sincroanele … nu ti-e clar ca il strang si sandalele ?

  33. Pe de altă parte ai şi tu dreptate. Dar dacă n-ar mai apărea, măcar nu le-aş mai vedea zîmbetele persiflatoare şi arogante.

  34. pt unul care foloseste cuvinte precum “flegma” , “gunoi” , “rusine” , “coaie” , cuvantul derbedeu chiar pare bland.
    cat despre “coaie” , daca pretinzi ca le ai, e amuzant sa te ofuschezi asa repede precum o fecioara.(mami m-a facut boc derbedeuuu!!!).
    miscarea de rezistenta…

  35. Din nou am fot surprinsi de ceva inedit din oartea jurnalistului V. Ciutacu. Nu ma voi referi la textul scurtului artticol ci la bogatia mijloacelor utilizate pentru a-si comunica mesajul.
    Este admirabil “slalom”-ul facut de dumnealui in mersul inapoi, in intoarcetre in trecut si o pozitionare spre un viitor sumbru. Deci, asistam la o interrelationare dintre trecut, si prezent prin prezentarea unui montaj foartre inspirat…
    Si las toti comentatorii blogului sa savurati i sa apreciati acest montaj. Eu, il felicit pe D-l Ciutacu, care si de data aceasta se distinge prin ideile lui originale, prin talentul sau de a ne atrage atentia asupra realitatilor zilelor noastre intr-o Romanie care este chiar la marginea prapastiei.

  36. :)) Pulifriciu asta ne face idioti pe fatza.
    Nici macar sa minta nu stie. Isi da singur cu sutu`n OO de fiecare data cand deschide gura!!
    Sa nu`i fi spus Tiranu cum merge treaba?? Ma indoiesc, dar neuronu lui imbibat cu axiomele Tiranului nu poate procesa atat. Cred ca suntem o natie foarte rabdatoare… in alta tara cred ca era deja condamnat si impuscat.

  37. Oamenii de tip boc sunt dezgustatori, dar asta n-ar fi nimic. Problema este nocivitatea lor. Ei sunt cei care l-au facut posibil pe basescu si in general care fac cu putinta orice dictatura. Niste suflete de slugi, niste taratoare care vor sa se cocoate tot mai sus, acolo unde cred ei ca le este locul.

  38. Ce măgar eşti şi tu, Ciutace. Mna, vezi? Boc nu se referea la tine. Se referea la cineva, care vorbise despre cineva, în spate la cineva, nu la cineva cu care cineva vorbise în direct, orice-ar fi fost să fie ceva, fiindcă era în afara emisiei oricum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.