Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Nici un tiran nu-i veşnic ca vântul

Nici un tiran nu-i veşnic ca vântul

Poporul suveran poate să răsufle mulţumit. Mogulul eolian a fost umflat. Dar nu pentru devalizarea FNI, cum îşi închipuie naivii care râgâie a mici şi satisfacţie în fotoliile matlasate, fiindcă aprigele autorităţi ale statului n-au fost în stare să-l găsească acolo vinovat pe bază de semnături. Sorin Ovidiu Vântu, un tip mult prea deştept ca să-şi lase urmele ca limaxul prin hârtii care ar putea încăpea pe mâinile procurorilor, e arătat la tv, în direct, în faţa Parchetului, suindu-se olog în maşină, pentru complicitate financiară şi penală cu fugarul Nicolae Popa. A cărui extrădare a fost anunţată în avans, conform obişnuinţei regimului, de Dan Andronic. Care văd că tot n-are  strângeri de inimă pentru anii petrecuţi alături de părintele FNI.

Procurorii vor cere arestarea lui SOV. Pentru că, aşa cum scrie în Codul Penal, ar reprezenta un pericol pentru siguranţa şi ordinea publică. Marea fractură de logică – pentru cine mai are timp, chef şi, mai ales, minte să se aplece asupra detaliilor – apare în momentul în care te întrebi de ce a devenit azi-noapte patronul Realităţii periculos pentru lumea înconjurătoare. Popa a fugit din ţară, cu sau fără sprijinul lui Vântu, acum vreo 10 ani. Dacă mogulul care a vrut să fure Poşta l-a alimentat cu bani prin viramente bancare în toată perioada asta, BNR a pus de când hăul la dispoziţia serviciilor de informaţii şi a procuraturii extrasele şi ordinele de plată. Nu cred că o persoană sănătoasă la cap îşi poate închipui că marele exponent al răului s-a apucat să ofere muniţie duşmanilor taman de când a devenit ţintă vie.

Şeful regimului cătuşelor, care de şase ani conduce prin teroare o ţară pe care a băgat-o în cea mai cruntă gaură economică postbelică, e incapabil să priceapă un lucru elementar: arestările nu ţin de foame, iar cătuşele nu plătesc facturi. Şi nici să citească orice banală broşură de istorie disponibilă la chioşcurile de ziare de pe Bulevardul Geniului, la pagina de bilanţ, unde scrie, negru pe alb, cu exemple concrete, că nici un tiran nu e veşnic ca marea. Sau, mă rog, ca vântul…

UPDATE: Dan Andronic tocmai m-a sunat să-mi spună că a lucrat mai puţin de un an cu şi pentru SOV. Şi că a aflat din întâmplare informaţia privind extrădarea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

152 thoughts on “Nici un tiran nu-i veşnic ca vântul

  1. 1.statul de drept oricum nu mai exista de ceva vreme;
    2.statul de drept oricum nu ne place;
    3.arestul preventiv e oricum singura pedeapsa posibila in surogatul asta de stat in care infractorii dicteaza legea, si cum asta se face la televizor (printre femei cu barba, pitici porno sau babuini vorbitori), ne asigura circul care ne place;
    p.s.cei ce se amgasesc ca o sa ii vina randul si celui ce azi e la butoane, sa nu uite ca poporul din care provine e atat de lenes incat si revansa e un efort prea mare pt el astfel incat i s-a dus buhul ca ar fi iertator;
    asa ca, dupa ce menghina care ii e aplicata sistematic pe oua o sa treaca intr-o alta mana, o sa uite in secunda 3 de cel care ii batjocorea hahaind.

  2. De ce m-ar interesa, pe mine personal, si cred ca si pe altii, o rafuiala intre doi mafioti (Basescu si Vantu)? Da` de la ce s-au luat, ca n-am fost atent?

  3. inca o data s-a dovedit ca cine bate palma cu basescu la un moment dat (vizita lui geoana) pierde mai tarziu. si pot sa spun ca pt tradarea aia vantu merita ce i se intampla…

  4. nu merita plans vantu si nici unul dintre cei carora basescu le-a dat “bijuterii”,in speta bratari pentru ca majoritatea lor l-au pupat in bas si i-au nivelat drumul catre puterea absoluta .
    cand semeni vant culegi furtuna

  5. Antena1 tocmai prezintă subiectul într-o manieră care nu poate decât să-i convină lui Băsescu. Se evocă tocmai capitolul FNI. O fi făcând parte din istorie, dar nu mi se pare corectă abordarea. Nu-i iau apărarea lui SOV, pe care continui să-l consider un escroc.

  6. chiar in aceasta clipa ma uit pe antena 3 la emisiunea “la ordinea zilei” si gigi becali este in direct…sustine k e nevinovat…k hotii se plimbau liberi si el era in arestul politiei…am o intrebare si sper sa rasp sincer…ce fapta prezinta pericol social??!! un furt sau o sechestrare cu vatamarea “hotilor”??!!…cat despre s.o.v,presedintele indoneziei a aprobat decretul de extradare a domnului popa,pe 25 aug…suntem in 9 sept…altii se duc la puscarie pt un tel cate 4-5 ani…astia daca au bani si au stat 24 ore sau 30 zile pe arest(nu la penitenciar_ se vaita k niste mielusei…o seara buna!

  7. A, bun! Am citit şi pe Inpolitics. Să vedem cât de lung va fi drumul din Indonezia până în România, dacă-vezi Doamne- s-a semnat extrădarea. Şi cu ce poate fi comparat saitul Interpol, în opinia jegurilor portocalii, care cred că ne pot prosti în halul ăsta din decembrie 2009. Cu vren blog al unui ciumpalac dornic de trafic? N-aş crede.

  8. în criză de imaginaţie pentru amăgirea naţiei, mai bagi pe câte un feneist la arest, apoi iar vedem la tv “întreg filmu evenimentelor” unde orice mişcare a arestatului este îndelung dezbătută iar dacă avem cea mai mică declaraţie ei bine totul explodează la toc la lu şoaie de numa…

    în timpul ăsta “clasa politică” ne “lucrează” de numa, marinaru îşi freacă chelia bucuros că are oxigen din nou iar udrea bagă o declaraţie de se înfioară presa şi se înfoaie blaga…

    oricum jumate de naţiune prinde încă şi pune botu la aşa ceva, da, jumatea aia care reacţionează fie la stimuli otevişti fie la plase electorale fie la orice cretinătate care umple ecranele tv şi dă bine la ştiri…

    îs aşa de sătul de din astea

    sunt curios ce se pregăteşte în umbrele arestării împotriva voinţei naţiunii şi când vom fi puşi în faţa faptului săvârşit gata şi fără a mai putea referenda cu privire la acesta…

  9. Daca si in Becali a bagat frica este clar ca este mai rau ca in comunism.In ’68 studenta fiind la Iasi, de Craciun,au avut acele arestari in randul colegilor care cantau colinde nestiind ce se intamplase in Cluj si nu mai retin daca si Bucuresti.In ’77 lucrand la un trust de constructie au venit minerii care ne-au povestit ce-au facut.La 10 ani au venit cei de la Brasov.N-au fost arestati ci li s-a stabilit domiciliu fortat li s-au asigurat case si locuri de munca.Ceea ce a fost interesant era ca toti proveneau din zona Botosaniului.I-au trimis la origini si la propriu si la (des)figurat.Acum ma gandesc oare nu se va da un mandat de perchezitie cuiva cu adresa mea?Am peste 3000 de carti,cat le trebuie sa le rasfoiasca pana se lamuresc ca eu,o biata pensionara n-am de-a face cu mafiotii.HAI ROMANI SA NE ELIBERAM TARA DE TIRANIE,AM FACUT-O ODATA SI S-O FACEM SI-A DOUA OARA.

  10. Am uitat sa scriu mai sus ca aveti cazul cel mai elocvent de ziaristi sub acoperire,aspect recunoscut astazi la A3 de unul de la Catavencu.

  11. ehheeeiii, inca un candidat la functia de presedinte. astia cum ii aresteaza cum pun de un partid si de o candidatura. Base e in companie selecta. va mare inghesuiala pe liste la alegeri. 🙂

  12. Domnul Sorin Ovidiu Vântu are un mare merit, prin metodele specifice de relaxare ne-a livrat la pachet încă 5 ani cu Domnul Traian Băsescu preşedinte.
    Aveţi dreptate cu spectacolele care devin din ce în ce mai scurte. Copilaşul plânge acum de foame. Degeaba îl amăgeşti cu jucărele, îi captează atenţia o clipă după care tot după ţâţâ se uită!

  13. nu stiu ce ma face sa cred ca Vantu nu l-a rapit pe Geoana de pe strada sa-l duca la spa. iar candidatul care s-a facut de cacat in turul doi se cheama Geoana, nu Vantu.

  14. Asta este rasplata pe care o primeste domnul Vantu pentru ca l-a ajutat in campanie pe Alesul diasporei.

  15. Of, fir-ar să fie! Victor, totul are legătură şi cu nemernicu’ de frate’su, Mircea. Ăsta-i şi mai nebun. I-a zis lu’ Bolnavu’:” bă, Traiane, distruge-i pe ăştia de la RTV, umflă-l dreacu’ pe ăla, pe şeful lor; bagă frica-n ei odată, că uite ce-mi fac, mârşavii, îmi termină imaginea publică, mă hărţuiesc – pe tine, pe mine, pe noi, familia – şi nu mai pot…” Daca-i ştii cât sunt de răzbunători, nemernicii naibii. Ăla din Costanţa, Mircea, are şi mai mare influenţă asupra lui. Dacă cineva se ia de el, turbează. Şi unul, şi altul. Vreţi să-i înnebuniţi şi mai rău pe ticăloşi? Pisaţi-i pe media, pe subiectul” lovitura pe şest”, şi veţi vedea ce n-aţi văzut: furie, ameninţări, posibile arestări” de urgenţă”-pe termen scurt, pt. disciplinare, pt. ” băgarea minţilor în cap” etc. Problema este: oare cine mai are curaj să-şi asume aşa ceva, să-l înfrunte pe Bolnav, fărădelegile lor ş.a.? ce trust de presă menţine presiunea pe ei? Pt. el – Bolnavu’ -, familia e sfântă! dar, în contextu’ ăsta, devine vulnerabil, i se revelează ” călcâiu’ lu’Ahile” ş.a.m.d. S-a ajuns, Victor, mult prea departe. le-am spus – celor din Opoziţie – să urgenteze înţelegerea dintre ei, să convină asupra programului comun de guvernare, asupra lui Iohhanis premier şi, după toate astea, să treacă la acţiune, că nu e glumă. Sper să scăpăm de ei urgent! Cu respect,

  16. victore, io zic sa ne facem bagajelu’. fie pt celula fie pt “congo”… vin vremuri interesante.

  17. La suspendare Geoana s-a dat la “fund” probabil ca asa au fost indicatiile de peste garla.De mos Niculae,la aceleasi indicatii Ponta ,Nastase alde Viorica si compania l-au parasit pe prostanac ducandu-se la culcare .Pe ei Ii doare In stift,ca adevarata muie o ia poporeanu’.Ei sunt tot boieri,asteapta sa rasara iar soarele pe strada lor,ca doar nu pe a noastra.

  18. Eu cred ca base se foloseste de Vantu pentru o spoiala la imagine.Se foloseste de toti si toate ,mai ales de scurta noastra memorie .Geoana a gresit si si-a luat-o peste bot.Aia e o alta mancare de peste.Asta e alta…Bucatarul sef a mai pus-o de-o mamaliga electorala.Asa cred eu.

  19. Sunt socata ca se pot intampla astfel de lucruri si la un nivel asa de inalt. Arestul preventiv in cazul Vantu nu-si are rostul, prezumtia de nevinovatie unde este in justitia romana?! La un nivel mai jos se intampla multe astfel de lucruri, la nivel local, unde presa nu ia atitudine, stau oameni nevinovati si cate 5 ani jumatate in puscarie. Daca aveti timp accesati urmatorul blog, cu siguranta veti fi si mai socati decat in cazul Vantu. Omul asta e in puscarie nevinovat fiind….
    http://eucandvreausafluierfluier.wordpress.com/

  20. @ Victor Ciutacu
    Aveti dreptate, nu l-a rapit pe Geoana de pe strada, i-a intins o capcana, stiind ce urmeaza…

  21. Am constatat ca o colega jurnalista de a ta da lectii de justitie pe la sinteza.Cat timp eu nu imi permit sa dau lectii de jurnalism,sa se abtina si ea sa dea lectii de justitie ca nu e in tema deloc.A aresta preventiv inseamna a opri pe cineva sa mai comita infractiuni,ori Popa e in arest si urmeaza sa execute pedeapsa.Unde e logica arestului preventiv in cazul lui Vantu?

  22. Sincer cred ca toti astia care ii iau apararea lui Vantu, numai sa fie anti-Basesescu sunt imbecili. Oameni buni, voua nu va pasa ca sunteti saraci din cauza unora ca Vantu ? Nuu, Base e de vina… El atrage atentia, etc etc. Toti cei care au facut ilegalitati sa fie pedepsiti, ca de aia platesc taxe si impozite si fac totul corect. Un bogat penal in plus = mai multi saraci. Victore, ce faci tu e propaganda politica anti-Base cu orice prilej. Sa fim seriosi.

  23. un om ca SOV nu s-ar fi dat de gol. nu ar fi permis sa-i fie inregistrata o convorbire compromitatoare. base cred ca a suferit mutatii genetice. penibili, el si cei ce fac jocul

  24. Basescu Vantu(ri) pentru popor trage?
    Cu cine sa tina poporul? Cu facatorul de Vantu(ri) sau cu produsul Basescu(lui)?
    Sunt confuz din punctul asta de vedere….
    Dar complet convins ca abonamentul tv digital merita (cu brio) sa-l pastrez!

  25. Salut!
    Victor v am urmarit ca de obicei la Sinteza zilei si acum astept sa vad daca mai are Mirciulica emisiune ca ne a lasat in ceatza grila. Ma rog trecand peste si profitand de reclame vreau sa remarc faptul ca v a scapat un lucru poate mai de detaliu dar zic eu destul de important ! Anume: in nici o tara normala, un proces nu este influentat de o antepronuntare a acuzatorilor, a unuia sau altuia dintre reprezentantii vreunei institutii a statului pe cazul in speta. Chiar se anuleaza procese pentru asa ceva. Ori in cazul asta, nu numai ca s a ante-pronuntat nimeni altul decat seful statului dar s ar putea spune ca a si instigat la declansarea acestor anchete si io stiu de ce nu (avocatii sigur pot invoca) si instigarea la “producerea” de probe. Probe care mai nou, pot fi lovite de nulitate pentru faptul ca au transpirat publicului si nu au fost administrate direct in instanta. Nu l simpatizez pe Vantu, ba dimpotriva, dar ce se intampla cu el este o nedreptate produsa de mania datorata supraincalzirii cheliei prezidentiale. Da as fi de acord sa fie judecat si condamnat pentru orice ar fi gasit vinovat, pe fond, definitiv si irevocabil…. dar nu executat. Asta nu i justitie si nici macar dreptate !

  26. Personal, consider ca este vorba de un mare SCENARIU pus la cale de Zeus. Este foarte posibil, ca in schimbul unui “favor” oferit de Basescu lui Vantu – libertatea sa – acesta din urma sa-i ofere Carmaciului si guvernantilor impotenti, solutii concrete si solutii salvatoare, pentru a iesi din criza ! E posibil asa ceva ????

  27. Vantu este un om de afaceri controversat, care in sfarsit este adus in fata justitiei. Sincer ma asteptam sa fi un pic mai obiectiv si nu sa clamati ca “tiranul” face si drege.

  28. Nu am inteles logica duplexului cu A2!
    Era chiar momentul sa-i dati posibilitatea lui Turcescu sa-l mustre cu aere de supetrioritate pe Badea?

    O fi el mai infantil, dar Turcescu nu merita sa-i fie el moralistul.

    Stiu ca nu-i vina ta, dar la razboiul care se profileaza (Nasu facea in paralel liste negre ilustrate) echipa de la A3 pare cam naiva.

    S-a vazut de la o posta cum ati cazut intr-o plasa bine calculata de oficina Cotopedelista. Ei joaca neliniar, disruptiv, pe cand voi ganditi liniar si destul de previzibil. Treziti-va! Astia vor incerca sa va bage-n faliment.

  29. @Garm: ma asteptam sa pricepi si pentru ce urmeaza sa fie trimis in instanta, dar deja am obosit sa traduc din romana in romana ce scriu

  30. Un mogul mai puţin înseamnă un trust de presă mai puţin, iar cu fiecare trust de presă mai puţin, democraţia îşi mai ia un cap în gura aia prea mare pentru un Preşedinte miciman. Aşa a procedat Putin pentru a rămâne la Putere, de ce ar proceda altfel fostul pui de comunist, Traian Băsescu?…

  31. Buna ziua, d-le Ciutacu,

    Imi cer scuze ca va scriu aici, fara legatura (directa) cu textul dvs. V-am auzit azi, la “Sinteza zilei”, zicind ca aveti 40 de ani si este prea tirziu sa mai plecati din tara.

    Nu stiu ce e in sufletul si in mintea dvs. Si eu cind am plecat din tara, la 40 de ani, in 2005, am crezut ca e prea tirziu, ca sint prea batrina pentru aceasta experienta. Iar acum… ma simt mai tinara ca oricind.

    Inainte sa plec, lucram in sapte locuri (unul cu carte de munca si restul PFA), asa ca va imaginati ce “viata” aveam. Nu o faceam pentru a ma imbogati, ci doar pentru a asigura un trai cumsecade familiei mele.

    Ce locuri de munca aveam? De neinvidiat: profesoara, redactor la un cotidian local (apoi corespondenta la o agentie de presa), traducatoare, reprezentata unei edituri la nivelul judetului Dolj, redactor la Regia Cinematografica Dolj, consilier in asigurari (:))) si colaboratoare la CAR-CFR Craiova (recuperatoare!!!).

    De ce am plecat? Nu stiu daca e nevoie sa insir toate motivele (in primul rind lehamitea…), insa a contat foarte mult gindul ca intr-o zi n-o sa mai pot sa muncesc in atitea locuri doar pentru un trai decent.

    Nu mi-am vazut copiii crescind… Ori nu eram acasa, ori eram prea obosita ca sa mai stau in picioare… De multe ori am ratat momente esentiale din viata lor: o festivitate la scoala, o premiere la un concurs sau o simpla plimbare in parc, de mina cu amindoi…

    Am plecat in Canada, asumindu-mi riscul de a nu mai practica niciodata profesiile dragi sufletului meu (jurnalismul si profesoratul). De aceea am incasat relativ usor doua refuzuri din partea unor redactii (o revista si un cotidian) si imi multumesc sufletul colaborind benevol la un periodic al unui organism comunitar.

    Dar am satisfactii enorme in invatamint – lucrez din martie 2007 si nu am avut NICIODATA parte de umilintele, jignirile, nedreptatile, injuriile etc. de care am avut parte in Craiova, chiar in doua colegii de “centru” (“Carol I” si “Elena Cuza”).

    Asadar, domnule Ciutacu, daca va doriti cu adevarat sa plecati, va pot spune ca sint persoane care au ajuns aici la virste mai “inaintate” (45-47-52) si care si-au gasit locul.

    Poate n-o sa mai fiu niciodata ziarista, insa am ceea ce n-am putut avea in tara “mea” – o viata. Am din nou timp sa citesc, sa ma bucur de fiecare zi. Am reinvatat sa rid, sa cint si mai ales sa am sperante – ceea ce pierdusem de mult in tara “mea”.

    Ma uit la stirile din tara in fiecare zi. Ma doare mai ales neputinta de a schimba ceva si mi-e teama ca viitorul nu va aduce nimic bun…

    Cu stima,
    Aurelia Sirbu

  32. Domnu Ciutacu,
    O logica elementara spune ca o tara plina de hoti nu poate sa prospere. Asistam la un sistem mafiot bine pus la punct care blocheaza orice sansa de prosperitate a Romaniei. Deci este LEGATURA strinsa intre CATUSE si ECONOMIE. Este clar ca este lupta pentru dezmembrarea caracatitei. Prin internet si pe blogul lui Turcescu este publicat un rechisitoriu despre modul de operare si sumele imense cu care acesti mafioti jongleaza. Aveti nevoie sa intelegeti pericolul si implicatiile influentei lui VINTU – este tulburator.Este cutremurator ce se intimpla – si curatarea se face prin multe incercari si poticniri – ca si lasatul de fumat – te lashi de 10 ori ca pina la urma sa scapi. Asa este si aici – pentru mine este evident ca acesti oameni sint periculosi si infiltrati – au in mina oameni in politie si justitie – DE ACEEA TREBUIE INCARCERATI nu pentru ca ar bate vreo baba. Adica oamenii astia sint periculosi ca pt suprima sau manipula pe cine vrea muschii lor. Asta e miezul motivului retineri. Astia sint oameni fara limite… fara angoase – de aceea trebuie inchisi. Aici gasiti documentatie in detaliu, poate este de folos

  33. Lovitura decisiva pentru Geoana nu a fost data de Basescu ci de Vantu, chiar in aceea seara, la RTV.Toata lumea a redat discutia lui Basescu din campania electorala dar nimeni nu a punctat confirmarea lui Vantu din acea seara, inclusiv aspecte laudative la adresa d-nei…Udrea. Asa ca, Vantu l-a ajutat cu intentie sa “catige inca o batalie”.

  34. Asa zisele ”probe ” in cazul asta de rahat sunt doar niste convorbiri oligofrene ?????????
    TAmpitul ala ii face declaratii de dragoste lui Vantu si apoi il injura ?!?…
    Doamne Dumnezeule ce justitie cretina !!!…O mahala publica !!!…
    Un avocat din America nici nu s-ar fi dat jos din pat sa mearga la Tribunal pentru asa un caz !… Va spun sincer si stiu ce vorbesc !

  35. Hai sa lamurim o treaba. Comparat cu Basescu, Vantu e un monument de moralitate. Vantu a spus “dormiti linistiti …” Basescu a zis “sa traiti bine” Pana aici scor egal. Mai departe nu. Vantu nu a luat nimanui nici un leu cu forta. Basescu a talharit mai mult de jumate din munca a peste 1.5 milioane de romani (cei 25% basescieni sunt aproximativ 52% aritmetici). Infractiune ce prezinta un pericol social deoasebit si pentru care ar trebui arestat preventiv. Faptul ca continua sa se hlizeasca in libertate constituie o dovada de netagaduit a inexistentei statului de drept in Romania.

  36. voi CHIAR CREDETI ca Vantu va pati ceva? In afara celor 29 de zile de arest, desigur. Cu toate ca nici pe astea nu cred ca le va “efectua” pe toate. Sa fim seriosi….

  37. baselu si gasca lui ne abat atentia de la adevaratele probleme ale tarii, cu arestarea lui vantu lasa ca prostii nu se prind, sa le bagam pumnul in gura.Cat despre ce scrie dna din canada este foarte greu sa te rupi de toate de familie, prieteni si sa pleci dar cateodata merita, muncim ca prostii numai ca sa ne achitam datoriile si sa le oferim copiilor o viata de rahat(ma scuzati) fimea pleaca duminica cu un program erasmus in spania pt 6 luni, i am zis sa isi bage mintile in cap si poate isi gaseste ceva de munca pe acolo si la anul dupa ce termina facultatea sa plece.Grozava emisiunea de aseara, mai putin turcescu nu pot sa il sufar pe lingaul asta de ce nu ne povesteste el cum s a plimbat in noua zeelanda? un wekend frumos alaturi de familie dana

  38. Vantul este o persoana desteapta care a reusit, impreuna cu institutiile statului sa pacaleasca romani lacomi si puturosi.Eu , roman care lucrez mai mult de 14 ore pe zie, nu concep limitarea intelectuala a acestor oameni. Daca ar fi doar prosti, ar fi ceva, dar sa fi si putoare si lacom – sa incerci sa devi un parvenit – asta nu inteleg. Mai bine 350.000 de prosti, lacomi si putori sacrificati decat unul destept. Asta ref. la FNI. Cauzul actual al Dl. Vantu este o aberatie – arestare prevenitva incalca drepturile omnului. Nu dorec nimanui sa fie in siuatia asta. Cred ca e cel mai oribil lucru ca fiind doar inculpat (nu condamnat) sa stai si o zi inchis. E oribil.

  39. @andrei am aruncat o privire pese comentarii abia dupa ce l-am postat pe al meu. citindu-l pe al tau, draga andrei, imi dau seama ca victor are dreptate mie-n suta: chiar ca esti pur si simplu tampit!!!!

  40. Fractura logica: Vantu se stia filat permanent, inclusiv cand se ducea in delta. Atunci cum Dumnezeu isi permitea sa vorbeasca LA TELEFON, IN CLAR, cu Popa, ca-i da bani, ca face, ca drege??!?? E Vantu un papagal de doi lei care lasa urme ca limacsu’?!? Adica se da singur in gat vorbind in clar cu infractorul Popa, cand el se stie ascultat?!? Pute de la o posta a facatura ordinara, ca sa puna botu’ gibonu’ caruia ii place sa fie vesnic prostit! Iar Vantu stie si consimte sa-si joace rolul ca un cabotin sinistru, ca oricum nu va pati NIMIC, NICIODATA?!? Intreb si eu, nu dau cu parul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.