Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

Traian Băsescu ori a înnebunit, ori vrea cu orice preţ să piardă alegerile, că i-a ziy Licuriciul să nu conteze pe el şi acum nu ştie cum să mai facă! L-a anunţat premier, cu guvern politic de uniune naţională, pe eminentul finanţist de renume mondial Liviu Negoiţă. Pe care-l urăşte cu sinceritate fiindcă a refuzat să ia bătaie la Primăria Capitalei de la Sorin Oprescu şi pe care l-a prezentat drept primar de succes al sectorului 4, parte a imoralei Coaliţii Grivco. Cică tânărul pedelist de succes îndeplineşte condiţiile întruchipate de vocaţionalul neamţ: 80%, bun gospodar şi, în plus, e român verde şi păstoreşte un sector de câteva ori cât Sibiul.

Vorba lu’ domnu’ nea Dan: o fi vrut Jucătorul să bage soluţia imorală la guvernare şi nu l-a găsit la telefon pe Piedone. Nu ştiu de ce nu l-a desemnat, înainte să radă ciorba de potroace, pe primarul Florin Pandele de la Voluntari, că bate la 90%, e tovarăş cu Gabi Oprea şi nea Gigi şi a fost la fel de inculpat în Dosarul Flota. Acum, pe bune, pentru că l-am auzit ieri la Realitatea FM că aşteaptă să vină un român care să declare că l-a văzit vreodată consumând alcool în exces, îi somez public pe Radu Tudor şi Dan Andronic să se autodemaşte şi să depună mărturie!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

158 thoughts on “Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

  1. Ma refeream,la noi, romanii, in fine, am spus-o la general, atunci rectific, vreau si eu sa stiu adevarul si sper ca raspunsul aceasta nu a fost un truc pentru a-mi distrage atentia de la intrebarea pe care am pus-o.

  2. În timp ce mă străduiam să nu-l dau pe mute şi stam atent la inflexiunile vocii (nu la mesaj) întrebându-mă dacă o fi dat pe gât numa’ cât să nu-i tremure mâna, ori o luat şi ceva în plus să ne spună glume, un clopoţel a început să sune alarmant şi, o fracţiune de secundă, am încremenit: să vezi drăcia dracului că-l nominalizează pe propusu’ majorităţii! Ce soarele, ăsta chiar vrea să câştige alegerile? m-am întrebat. Noroc c-o venit cu o glumă! Încă râd! Nervos, nu-i bai! Măcar m-am scăpat de-o grijă. Nu cred să intre în turu’ doi. Sau, dacă intră, intră de pe poziţia a doua şi iese stâlcit rău.
    O groapă de nisip pentru joaca Jucătorului a ajuns România, furnici pe care calcă fără vreo grijă sau ruşine, am ajuns noi. Suntem o ţară în derivă şi nimeni dintre cei care ar trebui să trimită potera (în biroul de la Cotroceni, sau acasă, sau la crâşmă!) pentru a-l sălta şi a-l duce la casa de nebuni, nu se sesizează. Chiar atât de mari să le fie “scheleţii” din dosare? 😉

    Abia aştept preamărirea “soluţiei” şi înfierarea “ostililor”, din partea neobosiţilor pupinbăseşti. Maaare distracţie. (Deşi, exact asta ne mai lipsea!)

  3. Domnul Negoiţă ar face bine să-şi rezolve problemele ilegale cu multele construcţii din Sectorul3, sector considerat proprietatea sa.

  4. asta e premierul care “sa si treaca prin parlament”??
    WTF?
    cineva are probleme grave la mansarda.

  5. @Anca Maria: deci te-am mandatat romanii, prin referendum, sa ma intrebi 🙂 ok, fiindca te vad dulcica, iti raspund. daca iei ca referinta concedierea mea de la Adevarul fiindca scriam ce magarii au inceput sa faca pesedistii, era cenzura. daca, insa, iei ca referinta publicarea de catre Oana Dobre a stenogramelor PSD in Evenimentul zilei, era libertate totala de exprimare. libertatea asta a presei se cantareste cam ca la muie: poate fi si placuta, depinde doar la care capat te afli…

  6. Q: credeti ca sunt multi kamikaze la varful PD-leului ? Zambesc aparent relaxati, dau comunicate baritonale, dar parca, undeva e totusi un risc.

    eu cred ca e deja primul pas la off-side facut de linia-ntaia politica din partid, ori singurul aparent de incredere , dupa Boc, a ramas Neaguitza (sau Nuguitza) asta

    PS: poate cineva sa ma lumineze la cap cu o cestiune care-mi e neclara ? In ce calitate se duse maestru’ Gusa Cozmin sa ia interview-uri la Departamentul de Stat din USA, asa, ca sustinator al lui M Geoana ? Ca, desi nu e prima mea preferinta, m-as oferi si eu, tot asa, sustinator infocat

  7. Ce dixtractie, ce misto bre nea Victore 🙂 – E RAZBOI IN PDL – BASESCU I-A TRAS-O LUI VASILE BLAGA! Blaga credea ca se poate baza pe relatia lui personala cu Traian Basescu. Muahahahaha. At de naiv trebuie sa fie demisul ministru interimar??? Ok – cat mai poate indura Blaga sa fie umilit in halul asta de Traian Basescu? Totusi, vorbim despre Negoita….

  8. Ce neghiobie din partea unui barbat de stat – din partea unui presedinte – sa numesca pe cineva din razbunare si sa tina cont de exigentele celor indreptatiti sa impuna premier. Ce a spus Basescu se poate traduce cam asa: EU NU AM UN JOHANNIS DAR AM UNUL CARE E TOT PRIMAR, NU E JOHANNIS…ESTE APROAPE CA JOHANNIS, BLEAH – CE CONTEAZA CA E FINA-MIU, IMPORTANT ESTE CA E DIN CORUL DE NEGRESE AL PDL. Jenant, daca nu scapam de acest mascarici, va fi vai de tara asta!

  9. @che

    No wayyyyyyyyyy:))
    nebunul mai are un pic si imi tranteste un giratoriu si in casa!ce vrea pdl-istu,sa vada to orasul ca “munceste”?ok,dar sa se mai si opreasca frate ca nu in orice intersectie merge pus un giratoriu.ma duc de acasa pana in oras si e dezastru la fiecare giratoriu pt ca nu se pun nici astea chiar asa ,la fiecare 2 M doar ca sa ia cineva bani pe lucrari!!!!veniti si vedeti ce blocaje in trafic pe peste tot din cauza asta.grrrrrrrr

  10. Ok sa inteleg ca depinde de partea cu era media pentru care lucrai la vremea respectiva ! Urata treaba, dar lucru aceasta se intampla si acum, vezi B1 vs. mogulii.

    Ca alegator caut si eu raspunsuri pt. ca am o mare problema, pe cine sa votez????????? In 2004 m-am dus sa-l votez pe Basescu ca nu cumva sa castige Nastase, pentru ca mi se parea pe atunci ca e prea arogant si nu stiu de ce, fata lui imi inspira rautate, cand il vedeam pe la televizor aveam impresia ca vad statuia rautatii. Am zis votez pdl, sau alianta DA ce o mai fi fost atunci, ca PSD nu-mi place, ne-au dat teapa. PNL in 2008 inainte sa plece de la guvernare, intentionau si astia sa introduca ceva taxe…., imi si amintesc scandalul legat de taxa de poluare, cam aceeasi teapa. In concluzie cu cine votez ????????Ca toti sunt la fel ? Imi spun ca este posibil sa nu gasesc un candidat care sa-mi inspire un minimum de incredere !!!!!!! si totusi aceasta este adevarul…………..nu gasesc……si multi dintre cei pe care ii cunosc gandesc la fel.

    Parerea mea este ca acest stralucit de presedinte pe care l-am votat, de ce nu mi s-o fi intamplat ceva in ziua aceea sa nu mai ajung la vot, ar trebui sa vada ceea ce gandeste poporul (prostimea cum ne crede el, desi e mult mai prost decat multi dintre noi), revenind la subiect, parerea mea este ca ar trebui sa stie ca noi romanii de rand, nu pupincuristii lui (scuzati-mi expresia) care il lauda pe la vizitele electorale ( sa ne traiti domnule presedinte – Va te faire foutre ???) nu-l mai votam, NU-L MAI VOTAM si sa nu mai faca nici o miscare pentru a-si reabilita imaginea, ca oricum va pierde, sa inteleaga intr-un final ca nu mai are sorti de izbanda si sa-i dea Romaniei sansa de a avea un nou guvern. Cum poate el sa inteleaga asta….. invitati si oameni simpli pe la Antene.. sau macar iesiti in strada mai des si intrebati romanul de rand daca il mai vrea pe Basescu.

  11. Gata,asta a pus capac,nu mai pot.Ies sa protestez.Frate-miu nu a murit la revolultie ca cineva sa se urce cu picioarele pe pieptul lui.

  12. @ pt toti cei SCARBITI: sper sa nu cadeti in capacana presedintelui SI SA NU VENITI LA VOT DIN PREA MULTA SCARBA….!!! Ar fi pacat…!

  13. @ NOSTRADAMUS – prietene, nu numai ca vin la vot dar voi transporta cu masina mea toate babele din bloc care nu il voteaza pe Basescu – Xanax

  14. Consultari peste consultari de 20 min , in care omu a vorbt mai mult decat toti la un loc , ca sa ce?>
    sa vina cu agramatul asta ?

  15. Ce-mi place! Chiar a innebunit chioru’ de tot!
    @Victor,
    Ce zici, pot sa-mi desfac bagajele? 🙂

  16. Pana acum am avut ocazia sa votez de doua ori pentru alegerea presedintelui, de doua ori pentru locale si de doua ori pentru parlamentare.

    Daca la locale/parlamentare pot spune ca am votat cu candidatul/partidul apreciat/preferat, la alegerile presedintiale am votat negativ, din ura.

    S-ar parea ca suntem condamnati sa votam negativ atunci cand ne alegem presedintele, pentru ca de vreo 20 de ani, nu am avut un candidat in adevartul sens al cuvantului, ci am avut doar oameni pe care am vrut sa-i dam jos, atat.

    Eu am vrut sa scap de PSD/Nastase in 2004, acum vreau sa scap de PDL/Basescu, peste 5 ani de cineva vreau sa mai scap, de PNL ori iar de PSD, sau o sa agonizez tot cu Basescu?

    Domnule Ciutacu, dati-mi voie sa va contrazic, nu e nebun, ba e chiar sclipitor Basescu (din pacate doar pentru realizarea intereselor personale). Astazi a incercat din nou sa se puna in postura de victima a politicienilor.

    Daca prin 2002 sau cand a fost reales primar al Bucurestiului a cerut consiliu, acum probabil ca va spune dati-mi un parlament, argumentand ca-l va dizolva pe cel actual dupa alegeri, dupa ce va pica si pretinsul guvern Negoita.

    Nu conteaza ca nu a facut nimic dupa ce a primit consiliu, nu conteaza toate magariile din ultimii 5 ani, populatia uita destul de repede.

    Nu stiu daca ati observat, dar nu prea exista confruntari electorale ca in 2004, Antonescu, Geoana si restul sunt mediatizati doar pe la A3 si Realitatea, posturi tv urmarite doar de un anumit public, aproape deloc in mediul rural, unde Basescu e king of the jungle, cu aparitii constante la TVR1 (in acalitate de presedinte si de candidat, deci cu dublu timp de antena) si la alte posturi cu profil asemanator (A1, PRO TV).

    Din postura de victima, de data aceasta a parlamentului, pe care si-o construieste de la inceputul campaniei si definitivata astazi, balanta electorala se schimba.

    Sincer, nu stiu pe cati va convinge acest mesaj, insa teama mi-e ca Basescu mai are niste asi in maneca si, incet incet, de pe la 30% va incepe sa urce treptat.

    Sigur azi a mai luat cateva procente, cand a cazut guvernul Croitoru a mai furat cateva, peste 3 zile sau cand va pica si guvernul Negoita va mai lua cateva, iar daca isi joaca bine cartea si nu face decat aparitii in media strict controlate, fara posibilitatea de a fi provocat/contrat, are sanse mari la un al doilea mandat.

    De astazi poate sa vina si sa sustina ca el s-a conformat cererilor parlamentului, dar ca parlamentul corupt, coalitia de la Grivco, Patriciu si mai stiu eu cine, vor sa duca tara in colaps, vor sa faca si sa dreaga, el fiind singura solutie si o victima a acestor oameni ,,parsivi,,.

    Daca mai luam in calcul si faptul ca ministerul de interbe va ramane pe mana lui, asa incat la nevoie sa poata fi inclinata balanta in favoarea lui cu 2-3 procente, perspectiva este sumbra.

    Negoiat este clar o mutare electorala, un sacrificat (doar declarativ, el va reveni la Primarie fara nici o problema si fara sa piarda capital electoral) pentru cateva procente, insa un procent aici, un procent dincolo si iar vom fi pe muchie de cutit.

    Vom trai si vom vedea.

  17. Cred ca orice cuvant este de prisos…Basescu nu a nominalizat doar un alt premier nepotrivit…ci a invartit cutitul in rana. I-a flegmat pe toti, le-a tras un sut in fund dupa care i-a injurat de mama. Cu alte cuvinte, si-a batut joc de majoritate, si in oarecare masura si-a batut joc de noi. La asta se rezuma tot…si-a batut joc. A fluturat numele lui Johannis pe la nasul majoritatii, ca un morcov in fata unui catar. Apoi a anuntat putin zeflemitor..putin arogant…putin impertinent ca alesul lui este Liviu Negoita. 3 cuvinte…BATAIE DE JOC.
    Parerea mea este ca orice isterie este din acest moment de prisos. Chioru a dovedit pentru ultima data (daca mai era nevoie) ca nu stie de argumentul ratiunii. Chioru nu va fi niciodata convins de logica. Singura modalitate sa-l facem sa sangereze este sa punem stampila pe Crin sau Geoana. Pe oricine.
    Fratilor…la urne!

  18. hahahahaha. doamne fereste. am avut treaba si nu am urmarit porcariile politice in ultimele 2 zile. am aflat de aici cine e noul premier propus. sa nu mai zica lumea ca nu are si basescu primar de upgradat la primministrel.
    ia cititi aici:

    Într-o zi, i-am propus un interviu. Şi am avut grijă să-l programăm seara. Seară rece, întuneric, sediul PD din Kiseleff. Eu, îmbrăcată în roşu, el, deschis la cămaşă, lejer, relaxat.

    – Hai, Laura, zi-mi, ai pe undeva un reportofon ascuns?
    – Bineînţeles, doar sunt ziarist.

    Am scos reportofonul şi l-am aşezat pe biroul politicianului. Închis.

    – Scuză-mă, mă retrag două minute.

    M-am retras în toaletă. Am pornit al doilea reportofon, îndesat în buzunarul secund al multor modele de genţi. M-am reîntors cu machiajul uşor refăcut şi am început interviul. Ştiam ce va urma. În timp ce vorbeam l-am observat pe Liviu transpirând. Ştiam ce face. Se masturba, şi-o freca pe sub birou. Mi-aş fi dorit să nu mă fi uitat. Nonşalantă, i-am privit gestul, i-am observat disperarea mâinii ce freca un penis, cu un posesor probabil excitat de faptul că-l privesc. Da, am văzut şi mi-a fost greaţă. Un organ sexual masculin păros, frecat de o mână teleghidată, scos prin şliţul unor pantaloni probabil de firmă.

    -Vrei? Îl vrei

    -Nu, niciodată! (Fragment din cartea “Bărbaţii la feminin”, scrisă de Laura Andreşan).

  19. Spuneam intr-un comentariu mai vechi, ca daca Basescu muta prin semnarea decretului de revocare al lui Nica este mat in trei mutari.
    1 revocarea lui Nica;
    2 numirea lui Croitoru prim-ministru;
    3 numirea lui Negoita prim-ministru.
    Mat
    A fost ultima mutare a lui Base (adio si sa nu mai aud de tine betivule).

  20. Nici nu s-a uscat cerneala bine pe desemnarea lui Negoita, ca premier, ca D-l Ciutacu, ne-a si aruncat “bomba” in brate, sa avem timp pana la detonarea ei, sa o cantarim, ce raza de actiune ar putea avea.
    Cum mai spuneam si altadata dumnealui intotdeauna a avut si are “reactia fulgerului”, si ne pune imediat la treaba. Bravo!
    Basescu iar ne ameteste spunand ca ” a dorit sa faca o incercare!!!de a raspunde exigentelor majoritatii create ad-hoc”. Deci doar o incercare si incercarea nu are moarte!
    Hai sa vedem ce va iesi si din treaba aceasta!. Sa avem deci putintica rabdare pana la 17.00 pe cand Negoita se va intalni cu partidele politice si-si va exprima dorinta de a forma un guvern de coalitie.

  21. Am un singur amendament Domnul Radu Tudor a facut deja un autodenunt cum ca l-a vazut dupa o sticla de whisky, plecand din sediul oficiosului drept la volan.
    Si mai am unul cu ingaduinta dvs. si daca imi permiteti urat i-ati raspuns la final @Anca Mariei desi justa si concreta argumentatia dvs.

  22. Numirea lui L. Negoita e pur si simplu o flegma trasa noua, in mod direct si cu putere de catre Base care crede ca e pe maidan si poate sa se joace cum si cu cine vrea.

  23. domnule ciutacu,va rog,nu cumva eu m-am trezit intr-un alt timp?sau sunt in zona crepusculara iar presedintele tarii mele va sari si va striga”ha,ha v-am pacalit”nu-i asa?pentru ca tot ce s-a intamplat azi,vineri,nu poate fi real

  24. @ Hai sa spun si eu o parere dintr-un unghi mai putin cunoscut de majoritatea : Sunt din ARAD , unul din fiefurile de baza PDL-iste, in frunte cu finul mult-prea-iubit al presedintelui, “maestrul”(jongleriilor) Falca… Majoritatea aradenilor se lasa intoxicati de faptul CA GROSUL BANILOR IMPRUMUTATI DE LA FMI – pe spatele romanilor (!!!!!!!!)- SUNT “POMPATI” CATRE TOATE FIEFURILE PDL-iste din teritoriu, pt. a se pierde urma lor,…. deci , implicit si spre Arad ( SPRE BUCURIA TAMPA A ARADENILOR NAIVI…!!!) De ce spun asta…? Pt. ca , fiind la fata locului, vad ca banii se duc DOAR SPRE ACELEASI FIRME ,CU DEDICATIE, iar acestea fac niste lucrari MEGAscumpe ( de obicei valoarea finala se dubleaza sau se tripleaza din te miri ce “probleme aparute inopinat, pe care ,cica, primaria le-a scapat din vedere…!!!”) ; de asemenea aceste firme “mult-prea-iubite” fac niste lucrari DE TOT RAHATUL , DE FOARTE MULTE ORI LUCRARILE STRICANDU-SE CU MULT INAINTE DE FINALIZAREA LOR INTEGRALA…!!!!! Va dati seama cum or sa arate ele peste 3 -4 ani….! Din acest motiv NU POT FI RECUNOSCATOR pt. banii virati , CICA, pt. aradeni, cand de fapt ei sunt DEDICATI CAMARRILEI PDL-ISTE, “PRAFUL DE PE TOBA ” AJUNGAND LA ARADENI… De ce v-am spus toate astea…? Pt. ca sunt convins ca Basescu va tine cu “dintii”, pana la alegeri, de controlul banilor, (prin intermediul guvernului) , SINGURUL SCOP REAL AL IMPRUMUTULUI FMI FIIND ACELA DE A AVEA BANI DE CAMPANIE LA DISCRETIE, SI DE A UMPLE , PE SATURATE, “STOMACUL CAM GOLIT” AL CLIENTELEI PDL-ISTE…

  25. @ korbul: Ai dreptate a revenit “begone” => “donose” …Ma, astia ( propagandistii PDL-ei…) chiar asa-s de cretini , ca nu vad ca aici pe site nu se strange prostimea pe care s-o aburesti cu-n shpritz si cu basme de 2 lei…?! Insistenta lor deja devine enervanta…!!!

  26. Base nu e nebun, E DIABOLIK.
    Isi urmareste strategia, care e proasta, dar fiind prins la colt, nu are ce face.
    Numirea lui Negoitza a fost anuntata de ieri, insa noi nu am fost atenti. Adica sa ne intrebam, ce a spus azi, ca sa vedem ce face miine.
    Ieri si-a prezentat parerile de rau ca nu mai e primul in Bucuresti, ca s-a ocupat mai mult de tara, etc.
    Azi numeste un bucurestean, mai tare de 4 ori decit Johanis, doar cantitatea primeaza.
    De cazut e clar ca o sa cada si acest guvern si chiar inainte de alegeri si poate bizonul votant o sa se revolte ca Geoana si Antonescu, chiar ca sunt niste neispraviti ce nu le convine nici un candidat. Astfel acesti Gica Contra li se vor “transfera” niste votulete in contul lui Baselul, ca doar capitala da tonul la cine este Nomber UNU.
    Negoita se sacrifica in favoarea viitoarelor milioane de ieuroi ale unui fratior.

  27. Am postat mai devreme un comentariu cu o prima parte cam incorecta, am incercat sa-l mai postez a doua oara, corectat de data aceasta, dar vad ca nu mai apare, asa ca incerc acum sa postez doar partea corectata , cerandu-mi scuze ca mi-am batut un pic joc de limba romana, desi involutar, dar am facut-o..deh graba strica treaba : « Ok , sa inteleg ca depinde de partea cui erau mass-media pentru care lucrai la vremea respectiva ! Urata treaba, dar lucru aceasta se intampla si acum, vezi B1 vs. mogulii. »

  28. In curand basinescu va spune ca negoita este un primar independent din Bucuresti. La fel ca si Johannis nu?

  29. Draga Donose, in paranteza se gaseste comentariul tau ; « ai facut o obsesie cu basescu, dar vad ca nu ai tupeu sa spui ca venirea lui geoana la putere insemana reactivarea lui nastase, hrebe, iliescu, michi spaga, vanghelie si alti dobitoci, oameni ce au pus tara asta pe butuci. », in primul rand, tin sa-ti spun ca sunt de acord cu tine, insa daca ma gandesc la ce a facut PDL-ul in ultima vreme , constat ca toti sunt la fel , toti au facut acelasi lucru, adica au furat numai pentru ei, au pus tara pe butuci si toti sunt comunisti, nu numai cei pe care i-ai mentionat tu, ci si Basescu. Ajunsa in punctul aceasta nu pot sa nu spun ca PSD-ul cat a fost la putere a pastrat cel putin o decenta minima, adica nu si-a batut joc de noi chiar asa pe fata, desi in mare e cam acelasi lucru, dar de ochii lumii macar ne-au respectat de suprafata, in schimb bataia de joc pe care ne-o serveste Basescu acum este inacceptabila.

    In al doilea rand, desi nu tin nici cu Geoana, deoarece precum am mai spus consider ca toti sunt la fel, intre Geoana si Basescu , il aleg pe primul, de ce ? Pentru ca speranta moare ultima, adica speranta ca poate, poate, desi e PSD-ist Geoana va fi altfel, de Basescu m-am convins, stiu ce poate, nu ma asteapta nimic bun cu el presedinte in umatorii 5 ani, atunci sa-i dau altcuiva sansa, desi se prea poate ca acesta sa fie la fel ca Basescu sau de ce nu, chiar mai rau, dar totusi trebuie sa incerc ceva nou, votandu-l din nou pe Basescu inseamna ca am renuntat, ca am pierdut orice speranta.

    Concluzie : daca esti propagandist PDL.. lasa-ne, lasa-ne ca ne-ai plictisit !

  30. Nu le da idei cu independenta lui Liviutza.
    O sa si apara constitutionalistul de Bok si o sa graiasca: alegerea de primar se face ca nume si nu ca partid, adika uninominal au ales alegatorii, un nume pentru kakalitatile lor de gospodari si nu ka oameni de partid. Deci si Negoitzul e un primar “mai endependent” decit cel al Sibiului, care este doar un orasel si nu ditamai SECTOOOOOOOOOOOOrul 4, scuzati 3, ca am mincat ceva brinza cu wisichi si o cazut greu la rinza.

  31. UN CANTECEL: “E FOAME DE BANI BAIETI ?” FMI NU MAI DA IAR BANCHERII DECID ACUM ? SAU LUAM TOT DE LA FMI “DACA NE MISCAM MAI CU TALENT” ? OARE SERVICIILE CONTROLEAZA 100% PRIN DOSARE CORUPTII ? DOSARE CARE POT SA AJUNGA PE MANA ALTORA CARE AR PUTEA SPUNE POPORULUI CE CONTIN ? OARE INTAMPLATOR LA INTERNE ESTE O SITUATIE DELICATA DE HOCUS-POCUS CU ARHIVELE ? POT OARE SA DISPARA DEFINITIV SI DE ACEEA OBSERVAM CUM SE GASESC “TAPI ISPASITORI” ? OARE PENTRU REALIZATORII ACESTUI CIRC MAI ESTE IMPORTANT DACA UN PARTID SE DIZOLVA ? ESTE UN PARTID DE SACRIFICIU ? DATORIA POATE FI SA LASE IN URMA BOGATI CARE ULTERIOR POT FORMA ALT PARTID ? ESTE O AMAGIRE CA VOM AVEA PE CINE SA MAI INTREBAM CEVA ASA CUM NU PUTEM SA INTREBAM AZI NIMIC FSN-UL ? DE CE SE PUN PE LISTE OAMENI CARE AU DOSARE ? DOAR “DEPENDENTII DE DOSAR” N-AU ALTERNATIVE ? UNINOMINALUL LASA PERSOANEI LOCUL DIN PARLAMENT DECI CINE CONTROLEAZA DOSARUL CONTROLEAZA VOTUL ? OARE ERA MAI BINE PE LISTE ? AM AVUT / AVEM SPECIALISTI IN DREPT CONSTITUTIONAL CARE AU SCRIS O CONSTITUTIE “CREM-DE-LA-CREME” ATUNCI CAND AU PREVAZUT CUM SE JOACA “PUTERILE IN STAT” ? AMRamas MUT ! ASISTAM LA O ADEVARATA LOVITURA DATA DEMOCRATIEI ATUNCI CAND TRAIM ACEST CIRC ABSURD ? Unicul ales democratic pentru 5 ani incearca “sa smulga” inca 5 ani ? In 10 ani tara este “ocupata” de creditori si privilegiati iar serviciile au inteles asta ? Vor face averi imense. Dormiti ca oricum de platit o sa platim cu totii.

  32. Oameni buni,nu trebuie sa va indicnati deloc este si era previzibil fiecare pas a presedintelui.Daca nu iese la alegeri sau daca vom avea un nou guvern din care sa nu faca parte PDL-ul lucrurile vor fi dramatice pentru multe persoane din acest partid.Ce sa intamplat in aceste 10 luni veti vedea dupa alegerile prezidentiale cand intradevar coruptia si furtul mult demonizate in 2004 a ajuns la un nivel fara precedent.Tot ce vedem este o ultima incercare de acoperire a urmelor si o zvagnire neputincioasa de a scapa cu basmaua curata.Nu exista orgalii ci numai frica reala.Numai noi votantii putem sa terminam categoric aceasta situatie si hidra care ne-a acaparat total economia si viata privata a fiecaruia.Nu trebuie sa fim deznadajduiti ci sa avem incredere in majoritatea romanialor care sau saturat si care simt pe pielea lor zi de zi.

  33. E mat.Nu ,cred ca e…pat. Orice mutare ar face e invins.Varianta Negoita e gandita cu intarziere ,parca ar fi a Lenutei Udrea.
    Spera ca va frauda suficient sa mai prinda un mandat?
    Orice frauda masiva electorala, vedem din experienta altor state, duce la convulsii sociale, miscari de strada.
    Alegeri parlamentare anticipate? Pd-L-ul va fi singurul care va pierde masiv, pentru ca ne asteapta vremuri grele din ianuarie 2010, FMI nu ne mai da un sfant.
    Poate prezidentul sa ne comunice ce a facut in ultimii 5 ani, inafara de certuri cu Parlamentul, CSM-ul, magistratii, profesorii, guvernul, ziaristii, oamenii de afaceri care nu-l sustin, mai nou si cu oierii?
    D-nul Oprescu are un slogan de campanie:
    Hai Romania! Eu asi completa :Trezeste-te!

  34. E unul la turul 2, in situatia in care se “califica” Geoana si Basescu, stau acasa. Incep sa-mi fac bagajele. La revedere Romania!

  35. Apropo cred ca noi toti trebuie ca pe 22 si chiar 6 (sau poate nu) sa fim pe langa toate sectiile de votare.Trebuie sa ne mbilizam exemplar si orice situatie aparte sa fie semnalata.Este posibil sa se incerce o FRAUDARE masiva a alegerilor.Mare mare atentie si hai la vot cu totii indiferent de preferinte.Totusi cred ca sunteti treji si mergeti pe mana lui Crin.

  36. T.Basescu: “are ceva din Johannis si e …Negoita”. Are un defect sigur: e portocaliu ! Iar de portocalii s-au saturat bucurestenii.Chiar si domnia sa a recunoscut.Iar bucurestenii sunt vreo 2,5 milioane. Sa-i tenteze o frauda masiva chiar aici, in Bucuresti?

  37. eu astazi sunt mai optimista asa ca din punctul meu de vedere, magaria facuta de Basea poate avea si o parte pozitiva- aceea ca i-a “luminat” si pe cei care erau mai sceptici…a aratat in mod clar ca necesita tratament psihiatric; cred ca va pierde alegerile! 🙂

  38. Salut,
    Cat de penibil poate fi Negoita si cat de retardati ar trebui sa fie cei din PSD, PNL ca sa accepte macar discutii despre un “guvern de uniune nationala”?…cam ce reprosuri ar fi in perioada urmatoare despre “nenorocitii care se macelaresc pentru diverse posturi in guvern si teritoriu”…in fine, desi n-am mai votat din 2004 cand mi-am luat mama bolnava “pe sus” sa-l votam pe Basescu, sunt convins ca nu voi rata nici unul din cele 2 tururi de scrutin, ghidat de acelasi principiu din 2004 valabil si azi – nu pot ei frauda cat putem noi vota! (inca n-am ajuns la resemnarea totala, desi imi reprosez naivitatea si inflacararea de atunci).

  39. Domnu Ciutacu, dar de ce tineti neaparat sa-l puna pe Geohannis! De ce nu recunoasteti ca faceti parte din PSD cruce PC(Partidul Comunist)?
    Basescu daca l-ar pune si pe Iisus Hristos premier nu ar fi bun pentru dumneavoastra si gloata psd-pnl-udmr.
    Sa fim seriosi!Cu adevarat esti un tonomat dar din pacate de doar 2 bani!

  40. Ar putea fi o reactie adversa la tratamentul pentru afectiunea tiroidiana de care sufera.
    Nu uitati ca afost operat de doua ori in acest mandat.Nu mai e nici tanar, nici sanatos,un pic de compasiune,ce mama naibii!

  41. @gogu: daca recunosc, ma pupi in cur? sau o faci si fara sa recunosc ceva?
    @cenobit: fiindca i s-a parut ca o intrebare pe care i-am pus-o lui Oprescu la Gadea-n emisiune era pentru el. cu vreo cateva zile inainte, eram simpatic

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.