Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

Traian Băsescu ori a înnebunit, ori vrea cu orice preţ să piardă alegerile, că i-a ziy Licuriciul să nu conteze pe el şi acum nu ştie cum să mai facă! L-a anunţat premier, cu guvern politic de uniune naţională, pe eminentul finanţist de renume mondial Liviu Negoiţă. Pe care-l urăşte cu sinceritate fiindcă a refuzat să ia bătaie la Primăria Capitalei de la Sorin Oprescu şi pe care l-a prezentat drept primar de succes al sectorului 4, parte a imoralei Coaliţii Grivco. Cică tânărul pedelist de succes îndeplineşte condiţiile întruchipate de vocaţionalul neamţ: 80%, bun gospodar şi, în plus, e român verde şi păstoreşte un sector de câteva ori cât Sibiul.

Vorba lu’ domnu’ nea Dan: o fi vrut Jucătorul să bage soluţia imorală la guvernare şi nu l-a găsit la telefon pe Piedone. Nu ştiu de ce nu l-a desemnat, înainte să radă ciorba de potroace, pe primarul Florin Pandele de la Voluntari, că bate la 90%, e tovarăş cu Gabi Oprea şi nea Gigi şi a fost la fel de inculpat în Dosarul Flota. Acum, pe bune, pentru că l-am auzit ieri la Realitatea FM că aşteaptă să vină un român care să declare că l-a văzit vreodată consumând alcool în exces, îi somez public pe Radu Tudor şi Dan Andronic să se autodemaşte şi să depună mărturie!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

158 thoughts on “Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

  1. Mai ce sa facem cu Turcescu asta ,ca e un linge coaie ce nu am vazut.De ce il tine acolo si nu-l trimite Labeunu cu prietenul lui sa stea acolo si sa si-o su…..Spune-ai ca esti prieten cu Vantu,da-i un sms.

  2. @nemesis
    Din cate am auzit jmekerul de la Craiova aka Antonie Solomon are alte ganduri 🙂 de ce sa fie marioneta chiorului cand poate fi Ban de Craiova? 🙂 Hai sa fim seriosi, oltenii or fi oportunisti si ingamfati dar cand ceva le pute, nu se baga nici daca ii leaga tata hotilor si le cere rascumparare cu Hayssam in frunte si CIA la usa. Adicalea putin respect, monser!
    Ceea ce nu se poate spune despre Negoita, care si-a renegociat dosarele fiscale si vanzarile anterioare cand a batut palma cu intaiul flotangiu 🙂
    Ca de cand se stie mai bine frate cu dracu’ ca pana sa treaca puntea nu mai este decat o luna!
    😉

  3. Victor da esti dur rau,esti suparat nu?Nu mai fi ca dupa 22-6 poate scapam de rahaturile astea si bem o bere la sosea.

  4. atata timp cat Tribunul te urmareste si pune la suflet ce zici(chiar daca,spui tu,nu intotdeauna intelege)inseamna ca reprezinti ceva pt. el;sper ca reactia lui sa nu te faca sa-l ignori.Oricum,multumesc pt. raspuns.

  5. @cenobit: nu-l ignor, nu-l mai invit. Antena 2 e un post de rezerva. sa se duca la titulari. eu o sa raman cu invitatii mei de mana a doua 🙂

  6. Se intampla o chestie paradoxala, urasc PDL-ul, de Basescu ce naiba sa mai zic, sa-mi cada mana cu care l-am votat acum 5 ani, dar Negoita era pana astazi una din figurile simpatice ale gastii PDL-iste (recunosc, stau in sectorul 3) si chiar mi-e ciuda ca pune botul la vrajeala marelui carmaci.
    Mare pacat !

  7. @Donose, tu iti imaginezi ca daca cineva nu-l inghite pe matelot, inseamna ca in mod automat il voteaza pe Geoana? In 2004 aveam de ales intre 2 timpiti sau comunisti (n-am spus-o eu ci insusi marele cirmaci in devenire atunci Baselu) si am ales cu cel care parea mai putin ipocrit si mincinos. Acum insa este cu totul alta situatie.
    Vazind noua “viziune” a marinelului de apa dulce (sau era mai corect de whisky), sincer imi pun intrebarea de ce nu l-a ales pe Videanu (sau o fi acelasi lucru alegindu-l pe Negoita)? Un lucru este cert “micul razboinic” cu marea coruptie, ia placut mult in comunism si acum incerca sa devina un nou om de fier (ceva de genul Stalin), oricum pentru un Putin nu prea se califica.

  8. Golden
    Spune/le la toti destepti ca Golden Blitz nu mai e langa Cotroceni. l-au daramat patronii deoarece presedintele mai degraba darama restaurantul decat sa se lase de baut

  9. cine m-o fi pus sa te intreb…Cat despre titulari,te subapreciezi?Esti profesionist,asa c-o sa-l mai chemi.Distruge-l in emisiune,pune-l in dificultate,fa-l praf.Daca poti.

  10. Pentru cenobit: mai dar ce esti asa agresiv: “ distruge-l, fa-l praf”, calitatile astea le are si Basescu, este maestru in arta “ distruge-l, fa-l praf”, vezi Nastase, etc.De asta noi, romanii nu reusim sa evoluam, vedem doar paiul din ochiul celuilalt, barna din al nostru nu, stim doar sa distrugem si sa facem praf, oameni politici,economie, etc. .… si cu siguranta Victor Ciutacu nu s-a « subapreciat », era doar o ironie……………………………….connard

  11. Domnule Victor Ciutacu, daca-mi permiteti, v-as adresa o intrebare: credeti ca Basescu si-a facut rau singur cu aceasta numire, sau este vorba despre o strategie bine pusa la punct, care sa-i mai aduca vreo 2-3 procente in sondaje?

  12. Liviu Negoita
    de ce l-a numit pe el ? firesc pentru ca au un lucru in comun femeile. oare mergeau impreuna la andresan?

  13. Singura explicatie e aceea ca i se falfaie de toti si toate si, simtind ca pierde totul, pur si simplu-si bate joc, ca nu mai are nimic de pierdut. Un fel de cantec dement al lebedei, atat de hidos ca nici macar mila nu-ti mai poate fi. Mi-e groaza de mintea diabolica ce unelteste si tese atat de complicate si de neconceput jocuri!

  14. @Alex: hai sa nu exageram. e ultimul lucru care i-ar uni.
    @Popa Mihail Ioan: eu cred ca e o strategie care-i face rau.

  15. Oare “ciorba de potroace” a fost consumata numai de premierul desemnat, sau impreuna cu Presedintele, pentru ca deocamdata numai de dansul stim precis ca savureaza aceasta ciorba acrita cu zeama de varza.Daca si Negoita are nevoie de ‘ciorba de potroace’, inseamna ca a avut loc o petrecere pe cinste cu “consum(…)”de “alcool in exces” si zeama de varza chiar face minuni dupa un eveniment de acest gen. Curioasa de fire, as vrea sa aflu daca ciorba a fost servita “fierbinte”? Se pare ca da. Dar era si ‘mamaliguta’ nelipsita, si ardei pe masa? Dupa cum pana la ora asta nu s-au inghesuit partidele politice sa se adune la sfat, se pare ca a lipsit mamaliguta si ardeiul.

  16. Capul lui Basescu vrem.
    Dar cine a întrebat-o, vreodată, pe ţară, ce vrea“?, …
    Voi mulgeţi laptele ţării, dar a venit vremea să vă mulg şi eu pre voi”.
    Cat ma rezistam sa fim cu bun simt?
    Hai la lupta cea mare .
    Nu pot intelege de ce Romanii mai stau in casa si nu ies in strada?
    Este cineva capabil sa ma lumineze?

  17. Totusi, de ce niciunul de la Lepre nu vrea la inaintare? Nu vor sa se faca de cacat? Stiind ca nu ai sanse, sa te arunci ca orbetele inainte, denota ca esti de sacrificiu. Poate ca Negoita se sacrifica; are interese sau este santajabil, nu se stie. Dar daca vreunul din Majoritatea creata cedeaza, atunci va ficurentat la vot. De aceea nimeni nu cedeaza.
    Ce va fi vom vedea, dar eu, in perspectiva a ceea ce se anunta -lipsa de bani, somaj, convulsii sociale- nu m-as baga…

  18. Interesant era de amintit si faptul ca in sectorul 3 au fost prezenti la vot 28,58%. Dar dupa doua halbe de Chivas, greu mai iti aduci aminte chestiunile de esenta…

  19. domnule presedinte, v-am ascultat sfatul si nu m-am uitat 2 saptamani la antene ( ca la realitatea nu ma uit nici daca ma pici cu ceara ) si ati avut dreptate: am vazut Romania cu alti ochi! dimineata spre servici vad o coada mare in fata oficiului fortelor de munca! ( s-o fi transformat in alimentara? ) seara in drum spre casa o multime relativ compacta: sunt cersetorii ! parca-s mai multi de cand nu ma mai uit la televizoooor! ( scuze , calcase-m intr-o groapa!)la naiba, iar au aparut gropile in asfalt exact sub un afis cu dumneavoastra!ma intreb daca nu cumva vreti sa-mi spuneti ceva? cum ? aici sunt banii dumneavoastra? ( sunt nedumerit: ai mei sau ai dumneavoastra caci pe ai mei nu-i vad!)
    dau sa intru in boc ( scuze , in bloc) dar este intuneric. cei de la electrica au intrerupt curentul pe scara ca sunt restante la intretinere.ce sa-i faci, sunt multi someri! ce sa le fac daca nu au facut cursuri de ” vanzari anterioare “?
    ma duc sa ma plimb ca sa nu cad ispitei si ce vad? 2 fetite vorbeau ca au facut un curs de “vanzari posterioare” , adica isi vand “posteriorul” pe-nserat!
    GATA! M-AM SATURAT! prefer sa ma uit la antene!

  20. Domnule Ciutacu,
    Traian Basescu este ,pentru stiinta adversarilor sai, un pasionat jucator de pocker. Tinuta sa imorala deriva din psihicul sau de jucator la cacialma.
    Va spun asta din surse sigure , fosti membri PD cu care juca pocker pe vremea cand Elena Udrea nu facea jocurile la Constanta, povestesc ca eate tare pasionat de acest joc. Asta nu este neaparat un viciu, dar vedeti ca nu risca de loc cu Vasile Blaga. Cred ca daca nu va castiga prezidentialele, va ramne fara de partid. Un simplu cetatean si asta este cosmarul sau, de fapt cosmarul este creatia sa.
    Tabita

  21. Ce bine suna totul pe net……revolte, base pierzand,hotii platind.
    Pacat ca sunt doar vorbe. Romani nu va mai amagiti, suntem buni la vorbe. Tot el (base) se alege, de ce? Pt ca noi nu suntem in stare sa iesim la vot si sa il dam jos. E simplu base are vreo 3.5 milioane de votanti daca prezenta va fi sub 45% cu 300-400 mii de voturi furate peste granita s-a facut de o dictatura.
    Eu nu sunt in tara dar tin legatura cu multi si am facut un sondaj simplu din 25 de contacte de pe messenger 11 voteaza cu base, nu ma intrebati de ce , dar am impresia ca vorbim mult si facem putin.
    Oricum omul(base) s-a tampit si nimic nu il mai face bine
    Jos base si hai sa facem si bine

  22. Victore, Basescu a spus ieri la RealitateaFm ca a pierdut Bucurestiul. Si, in consecinta, a facut o nominalizare din fief-ul PDL din Bucuresti. Este un semnal pentru recuperarea Bucurestiului. Sau nu?

  23. sa traiti sefu’! ma bag si eu la afacerea asta. sa-l puna pe Pandele prim. scapam si noi platitorii de taxe din Voluntari de un marinar. si poate scapam si de referendumul asta dobitoc. prostii din Voluntari cica voteaza de trei ori pe 22. 1=presidentul, 2-referendumul national, 3=referndum ca Voluntarii:) sa devina sectorul 7 a lu’ bucale.fix ce ne mai trebuia, n-avem strazi, n-avem apa, dar vrem la”muncipiu” .
    eu as interzice dreptul de vot al celor platiti din bani publici si ca sa fiu extremist as interzice orice candidatura marinareasca in tara asta, sa nu fie cumva contaminati(scuze pentru marinarii care n-au treaba cu politica)

  24. @popa mihail ioan: stiu ca nu ma cheama Ciutacu , dar m-a provocat intrebarea ta deoarece si eu mi-am pus-o… Ba mai mult, chiar crezusem la o lovitura de teatru in stil basescian punandu-l pe Johannis premier (mutare care i-ar fi adus sigur un nr. consistent de voturi, din mai multe pcte. de vedere…, care nu le dezvolt momentan…) Atunci , ma intrebam, de ce nu a facut-o ? NU gasesc decat un singur raspuns posibil: ARE ASA O NEVOIE, ACUTA, DE RESURSE FINANCIARE (DE LA BUGETUL DE STAT…) PT. A-SI SUBVENTIONA CAMPANIA SI MAI ALES, SUBLINIEZ , MAI ALES PT. A-SI “HRANII” CLIENTELA OLIGARHA PDL-ISTA PRIN TOT FELUL DE CONTRACTE FANTOMATICE SI JONGLERII FINANCIARE…!!! DACA ACEASTA CLIENTELA NU-I “UNSA” CA LUMEA , SI NU MAI SIMTE PUTEREA DE INFLUENTA A “STAPANULUI” ,RISCA SA NU-SI MAI FACA “TREABA”CA LUMEA IN ALEGERI (sau chiar sa tradeze…) , CEEA CE AR FI UN ADEVARAT DEZASTRU PT. BASESCU…..!!!(mai mare decat voturile pierdute prin numirea lui Negoita …) Eu asa vad lucrurile….

  25. Oameni buni, am o nelamurire si poate ma ajutati:se vorbeste fie de blat Oprescu si Basescu, fie blat Basescu/Geoana. Care dintre variante este plauzibila? Sau Basescu nu a facut blat cu niciunul dintre contracandidatii cu sanse? Victore, tu ce stii despre asta?

  26. Nu se vor opri. Nu vor sa se opreasca. Cresterea somajului ii lasa rece. Declinul economic nu ii impresioneaza. Suferinta milioanelor de romani este transformata cu inconstienta intr-o arma electorala pe care o folosesc unii impotriva altora. Luptele pentru Putere sunt tot ceea ce conteaza pentru ei. Ca si privilegiile, imunitatea, influenta, “dreptul” de a trata totul dupa bunul plac. Constitutia este interpretata in functie de propriile interese. Saracia – doar un motiv de a-i acuza pe ceilalti, fie ei adversari sau parteneri de guvernare. Ei nu gresesc niciodata. Doar acuza. Si ce daca incalca legea? Sau decredibilizeaza fara jena institutiile statului? Ei se amagesc ca au dreptul sa faca orice. Pot fi judecatori sau avocati. In functie de “nevoile” fiecaruia. Personale, ale partidului din care fac parte, ale celor care le finanteaza opulentele campanii si care isi cer cu o obraznicie fantastica “dreptul”. De a fi protejati, de a incheia asa-zise afaceri cu statul, de a obtine un profit urias, de a frauda bugetul.
    Băsescu, minte luminată de învăţătura din sticlă, face o nouă desemnare de premier la mişto, pe Liviu Negoiţă, poate cea mai proastă glumă pe care a făcut-o în nenorocita lui carieră politică.

    Ar fi de râs, dacă situaţia României n-ar fi de plâns. Preşedinte muribund.
    Aşa se traduce nominalizarea lui Negoiţă pentru postul de premier. Încă o numire aiurea. O prostie. Încă două săptămâni pierdute. Încă o demonstraţie că derbedeul face doar ce vrea muşchiul lui.

    Numirea reprezintă o bătaie de joc. La adresa interesului naţional, la adresa partidelor chemate la consultări. Bătaie de joc şi atât.
    Liviu Negoita, ca solutie la actuala criza politica, nu este altceva decat bataia de joc suprema pe care ne-o administreaza chiombu’, ca popor, mistocareala de doi bani gauriti care ia capacul de pe butoiul de cacat reprezentat de acesti cinci ani de mandat bashit.
    In aceste conditii chiar ca nu mai intereseaza pe nimeni pe cine va numi aceasta muhaia dementa in functia de Prim Ministru, deoarece este clar ca totul nu-i decat o imensa bataie de joc la adresa intregului poporRefuzati sa-l mai lasati inca cinci ani sa-si bata joc de romani. Veti constata ca, dupa aceea, textele Constitutiei vor fi mai clare, atributiile institutiilor publice mai bine delimitate, viata politica in Romania mai simpla si mai normala, actiunile guvernului mai credibile…
    Rusine sa ne fie daca nu vom scapa de acest blestem al neamului pe 22 noiembrie!

  27. Păi D-le Ciutacu, transmiteţi-i cumva Băselului că în comuna unde locuiesc, primarul a fost ales cu peste 80%, în condiţiile în care în comună cam 60% sunt maghiari! E drept, şi nevasta primarului e unguroaică, da’ l-a votat! Asta-i performanţă electorală dom’le! Căutaţi, dacă nu mă credeţi, rezultatele pe jud. Satu Mare, la (hai s-o fac celebră 😉 ) comuna Bogdand, alegeri locale 2008!

  28. “Drum buuuun
    Si nu uita sa-ti iei sapuuuuun”
    Un sfat de mila: Basescule nu scapa sapunul pe jos dupa Mos Niculas!

  29. vorbim de gripa porcina si murim de frica ca ne vom imbolnavi,da cu pandemia de nebuni ce facem,de ei cum vom scapa ca de la seful statului sipana la ultimul pd-l-ist toti sunt total dezaxati cu ei cum ne vom descurca,cum vom scapa de ei ,ca tare mi-e teama ca votul celor normali nu va fi de ajuns;s-au plecam cu totii din tara asta de cacat si-l lasam pe basescu sa stinga lumanarea ca lumina ne-au luat-o de mult

  30. Ca sa vedeti cum e perceput acest Negoita in popor. Astazi la mine la birou am fost primul care am dat vestea ca Negoita a fost desemnat premier. Colegii au ridicat capul din actele si monitoarele lor si au intrebat simultan: ” Cine ma, …abagiul ala?”

  31. Salut,
    prima data cand scriu pe acest blog. Sper sa nu fie si ultima data, depinde de cum sunt primite sugestiile de mai jos. Comentariul acesta a fost postat ca si articol putin mai devreme pe blogul personal: http://politruci.wordpress.com/

    Desemnatul Negoita, dar si catindatii la Presedintie ar trebui sa vina/ sa fie invitati intr-o emisiune a Dvs. la care propun sa se vorbeasca mai structurat, pe intrebari concrete, si nu zgomot care te face sa schimbi canalul pe Animal Planet, ca sa inteleaga si populatia ce au de fapt sub palarie acesti oameni de care ni se vor lega destinele in urmatorii 5 ani. E clar ca unul din candidati va fi presedinte, deci e momentul bun sa stim de acum ce vrea sa faca, cum vrea sa faca, care e pozitia lui morala, daca are coloana verticala. Aceste declaratii pot folosi ca un pre-juramant de investire ca Presedinte care sa poata fi comparate cu evolutia lor viitoare.

    Si propun cateva intrebari, standard sa le spunem, pe care ar fi bine sa le repetati tuturor pretendentilor la demnitati publice, si anume, dar fara a ne limita la ele, iar raspunsul sa fie urmat de concluzia moderatorului: “Candidatul nu a raspuns la intrebare”/ “Candidatul a raspuns la intrebare”. etc …

    1. In maxim 2 fraze: Motivul principal pentru care candidati la aceasta functie?

    2. In maxim 3 fraze: Credeti ca pregatirea Dvs profesionala si politica va recomanda pentru aceasta demnitate si de ce?

    3. In maxim 4 fraze si cu trimitere la documentul pe Internet: Care este averea totala a Dvs: in case, terenuri, masini, bijuterii, tablouri, antichitati? Si din ce surse ati obtinut aceste bunuri?

    4. In maxim 4 fraze si cu cifre: Care sunt sponsorii Dvs principali in aceasta campanie si cu cat v-au sponsorizat fiecare in parte in aceasta campanie?

    5. In maxim 3 fraze: Care sunt rudele si afinii Dvs cu functii publice si proprietari de firme, si daca acestia au lucrat in contracte cu Statul roman si pentru ce sume? Simtiti-va liber sa dati nume de firme si sume in cifre.

    6. In maxim 3 fraze: Care sunt principalele 3 calitati care va recomanda pentru aceasta demnitate?

    7. In maxim 3 fraze: Care sunt principalele 3 defecte ale Dvs care credeti ca nu v-ar recomanda pentru aceasta functie?

    8. In maxim 2 fraze: Aveti un program politic pentru urmatorii 5 ani? Care este acesta?

    9. In maxim 4 fraze: Care sunt principalele 10 prioritati ale mandatului Dvs daca il veti obtine?

    10. In maxim 2 fraze: Care sunt primele actiuni pe care le veti intreprinde in primele 30 de zile dupa instalare?

    11. In maxim 3 fraze: Cunoasteti Constitutia Romaniei? Considerati Constitutia completa si actuala sau va propuneti modificarea ei in timpul mandatului? Care sunt aceste modificari la care va ganditi?

    12. In maxim 3 fraze: Data fiind criza politica curenta, cum exact veti sustine investirea unui Guvern functional in prima luna de mandat? Pe ce perioada estimati ca va functiona acest Guvern si ce sustinere politica certa va avea pentru a avea linistea necesara guvernarii?

    13. In maxim 2 fraze: Aveti deja o lista cu 2 sau 3 potentiali Prim-Ministri pe care i-ati consultat si care sunt eligibili si au sustinere politica larga astfel incat sa formeze si sa fie investit un Guvern?

    14. Intr-o fraza: Daca nu veti reusi sa numiti un Prim-Ministru care sa formeze un Guvern functional si cu sustinere politica in Parlament, va veti da demisia imediat fara a provoca o criza politica similara cu cea prezenta?

    15. Intr-o fraza: Daca in primele 100 de zile nu veti reusi sa implementati 50% din obiectivele prioritare si promisiunile pe care le-ati exprimat public astazi, va veti da demisia imediat dupa bilantul celor 100 de zile?

    Cam atat pentru acum.

    Vineri, 06.11.2009, 20:24.

  32. diliu’ depravat nu m-a dezamagit nici de data asta: teatrul absurdului merge mai departe!

    din aburii eternei betii in care-si duce viata, l-a imbrancit in fatza, direct in mijlocul crucii desenate cu creta pe trotuar, unde vor tinti bombele pline cu tot felul de umilinte si huiduieli, pe bobocul asta de barbat, mare amator de romantze si tarfe reformate, 80% siliconizate, liviu neacoitza.
    ba ne zice si ca “are ceva din johannis”!!. ce anume are, bassselule? au acelasi sex?

    eu mai degraba cred si-a extras o “mica” razbunare ptr faptul ca liviu neacoitza n-a vrut sa se bata cu doctoru’ ptr primaria capitalei si acum, doua saptamani, o sa figureze pe post de momeala ptr presa, care presa poate va trece IAR cu vederea acele puncte vitale in care gollum poate fi lovit mortal: haisam, calareatza udrea, ritzi-pitzi, eba-nume-de-vaca, “bojdeuca” din mihaileanu, vanzarile anterioare, flota, etc.

    sa speram ca presa n-o sa cada IAR in capcana asta.

  33. Desi precedente au fost create destule in ceea ce priveste “infratirea” fortelor politice pentru un atingerea scop comun, binele nostru al tuturor (vezi coalitia PDL – PSD din primul guvern Boc)), imi este greu sa cred ca, desi eforturile de tot felul ale yesmen-ilor pedelei de a cumpara adeziuni si voturi sunt din ce in ce mai acute, majoritatea parlamentara actuala va pune botu’ la asemenea diversiuni ieftine si vecine cu schizofrenia. Nu cred ca Basescu mai poate fi suspectat ca pune la cale cine stie ce plan grandios si cerebral pentru a-si atinge telul, un nou mandat. Cred doar ca ceea ce face acum nu este decat expresia unei disperari care ii intuneca judecata si-asa greu incercata de atatea comploturi si scenarii absconse pe care le-a creat de-a lungul atator ani. Nu pot decat sa-i doresc sa esueze in tot ceea ce intreprinde impotriva interesului national, adica al nostru, al tuturor celor care asistam, martori, la acest circ continuu ce ne va distruge, in final, ca natiune.

  34. Negoita a terminat facultatea in 1990, deci:
    1990-1962 n.= 28 ani?!…Unde a fost 5 ani?

  35. La ce te puteai astepta la un presedinte care umbla tot timpul beat (d-aia s-a si incurcat in sectoare): la numit premier pe unul care sa-i toarne in pahar.

  36. Decriptare fatală

    Alianţa celor 70 % a obţinut pentru plebe (mai cunoscută sub numele de pulime) decriptarea individului Liviu Negoiţa, ca fiind (ţineţi-vă bine) „GOLANU’ VIEŢII”- incompatibil, şi din punct de vedere astral, cu funcţia de premier.
    PS1 Contra 1000euro/sec., cei cu aviz SRI pot obţine amănunte de la Decripteişenbirou.

    PS2 Pentru Sorin Oprescu s-a cerut şi obţinut aprobarea Celui de Sus să beneficieze de 100 de ani viaţă fericită şi 2 mandate de Preşedinte începând cu 06.12.2009. La Mulţi Ani doctore !

  37. Suspendarea din funcţie ARTICOLUL 95
    (1) În cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, Preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, după consultarea Curţii Constituţionale. Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.
    (2) Propunerea de suspendare din funcţie poate fi iniţiată de cel puţin o treime din numărul deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui.

    (3) Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui.

  38. Negoita si-a revenit din soc?in ceea cel priveste pe basescu il tradeaza fata.am auzit ca i se spune de la lichoarea ce o consuma,trei sticle pe zi.

  39. psd reuseste cu smecherie.
    la Directia apelor somes tisa cluj si sga-urile din subordine desi demisi sunt tot pe functii, desi ar trebui sa paraseasca unitatile.
    cel putin cel de la ape zalau are 64 ani, sa mearga in pensie
    oricum e un dubios, nespecialst.

  40. E clar ca derbedeul “jucator” a dat mingea in public, ca sa mai traga de timp. E disperat de frica. Stie ce i se poate imputa, pentru subminarea tzarii. Lui si gastii cu care a format un grup organizat in vederea comiterii de infractiuni. Orice repetent la Drept, i-ar putea schitza un rechizitoriu “beton” pentru a-i infunda in puscarie. Astia nu trebuie sa “plece pe mare” sau “sa se retraga din politica” (sanchi) ci trebuie judecati pentru banditism.
    P.S. l-o fi trimis Basexu felicitari onomastice prietenului intim Mihaitza Necolaiciuc, cu care a fript banii CFR-ului? Nu cred. Ca e neam prost si e “mal eduke”…

  41. Negoita este bun, bun prieten cu Dragne. Fac afaceri prin interpusi. Manevra lui Basescu este facuta sa se exploateze aceasta legatura. Sper sa nu-i iasa nici de data asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.