Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

Traian Băsescu ori a înnebunit, ori vrea cu orice preţ să piardă alegerile, că i-a ziy Licuriciul să nu conteze pe el şi acum nu ştie cum să mai facă! L-a anunţat premier, cu guvern politic de uniune naţională, pe eminentul finanţist de renume mondial Liviu Negoiţă. Pe care-l urăşte cu sinceritate fiindcă a refuzat să ia bătaie la Primăria Capitalei de la Sorin Oprescu şi pe care l-a prezentat drept primar de succes al sectorului 4, parte a imoralei Coaliţii Grivco. Cică tânărul pedelist de succes îndeplineşte condiţiile întruchipate de vocaţionalul neamţ: 80%, bun gospodar şi, în plus, e român verde şi păstoreşte un sector de câteva ori cât Sibiul.

Vorba lu’ domnu’ nea Dan: o fi vrut Jucătorul să bage soluţia imorală la guvernare şi nu l-a găsit la telefon pe Piedone. Nu ştiu de ce nu l-a desemnat, înainte să radă ciorba de potroace, pe primarul Florin Pandele de la Voluntari, că bate la 90%, e tovarăş cu Gabi Oprea şi nea Gigi şi a fost la fel de inculpat în Dosarul Flota. Acum, pe bune, pentru că l-am auzit ieri la Realitatea FM că aşteaptă să vină un român care să declare că l-a văzit vreodată consumând alcool în exces, îi somez public pe Radu Tudor şi Dan Andronic să se autodemaşte şi să depună mărturie!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

158 thoughts on “Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

  1. “”stupid guy”” va desfiinta Parlamentul. AVEM CIRC GARANTAT.
    CINE IL VA OBLIGA SA NU O FACA?
    II VA IMPIEDICA CINEVA CUMVA?
    SI CUM?

    AM MUSCHII TARI. Ce puii mei?

  2. De ce nu ma mira gestul? Ma asteptam sa nu-l propuna pe Blaga, din aceleasi motive sustinute de Badea in emisiune. In rest suntem in grafic. Speranta e in coma alcoolica.

  3. Miscarea e facuta in continuarea declaratiei de ieri de la Realitatea FM. A pierdut bucurestenii si asa spera sa-i prosteasca din nou. Sa vedem daca tine.

  4. Eu l-am auzit deja acum cateva luni pe Radu Tudor spunand ca, atunci cand lucra la Evenimentul Zilei, venea Basescu si radea 2 sticle de whisky si apoi pleca la volan fara nici o problema. Poate ca el nu considera asta un exces,avand curaj sa mai conduca.

  5. sunt absolut convins ca jucatorul isi imagineaza ca o sa castige alegerile si va desfinta parlamentul. mandru nevoie mare de legaturile lui cu securitatea se crede in sinea lui un mic Putin fara sa-si dea seama ca el de fapt a fost doar un turnator si nu ditamai spionul ca dictatorul de la rasarit. nici macar un dictator adevarat nu va putea sa fie.

  6. Avea dreptate Mircea Badea! Marinelu’ nu o sa numeasca niciodata pe altcineva in afara de oamenii lui sau femeile lui! Pacat ca sufera o tara intreaga pentru ambitiile “capitanului”. Se crede in continuare capitanul corabiei de pirati portocalii pe Marea numita Romania!

  7. E o splendoare.Si-a vazut visul cu ochii. Compromisul care nu compromite. Si…Si…
    A aparut, (ca la circ) de dupa cortina, Primarul de vis de la 4. Pardon! Ala e rau, de la Grivco! De la 3; de-al nostru, dintre noi, pentru noi… Jeguri portocali…

  8. lasa-ma cu loserii aia doi, andronic si radu tudor.

    ai facut o obsesie cu basescu, dar vad ca nu ai tupeu sa spui ca venirea lui geoana la putere insemana reactivarea lui nastase, hrebe, iliescu, michi spaga, vanghelie si alti dobitoci, oameni ce au pus tara asta pe butuci.

    basescu e un cretin, dar il prefer lui geoana si antonescu. iar oprescu…. sa fim seriosi, locuiesc in bucuresti.

    de ce nu apare un om din mediul privat??? nu vantu, voiculescu sau patriciu. ma refer la un manager de la o mare companie. e singura sansa a romaniei.

    apropo de oprescu. am auzit ca in primarie s-au marit salariile cu 600 ron / angajat. cica e criza… hahaha!!! bine, nu se bau direct bani, ci bonuri de cadouri, cu care poti cumpara orice. ei numesc asta bani pt haine!!!! iti dai seama in ce tara traim??? asta e motivul pt care cresc taxele? asta e omul care vrea sa fie presedine?

  9. Sa o luam pe rind (ordinea chiar nu mai conteaza):

    1. Tepe pe banii fraierilor din sectorul 3

    2. “Mici afaceri” imobiliare

    3. Alte tepe pe bani publici

    4. Finul lui Videanu

    5. Alte tepe

    6. Alte furaciuni

    7. Alta teapa

    Si prezentarea SUCCESURILOR poate continua la nesfirsit!

    Omul este dupa chipul si asemanarea cirmaciului, este unul dintre cei care ar putea infunda puscaria pentru totdeauna.

    Puscariasi isi string rindurile sa evadeze! De noi depinde daca vor reusi sau nu.

  10. Negoita nu era ala de si`a tras`o cu Laura Andresan in biroul lui? Cautati materiale compromitatoare cu el, poate scapam mai repede de el…

  11. Basescu a gandit si intors pe toate fetele cum ar fi pt. el mai bine. Ne-a aburit, ametit, corect ce-i drept, ca e grav unde suntem si vine cu o propunere naucitoare. Poate nu a mai vrut nimeni sa se bage cu el la asa o porcaiala, e posibil si asta desi se vede clar ca il urmeaza PDl-ii orbeste. Atunci basescu si-a zis ca sigur va iesi presedinte si nu poate sa mearga el presedinte cu un guvern strain. Si apoi daca trece guvernul asta cu negoita si iese alt presedinte acel presedinte nu va putea da jos guvernul si basescu se poate implica in jocurile tarii indiferent daca e sau nu presedinte.
    Azi a jucat la doua capete dar sper din tot sufletul ca a jucat gresit si jocul asta sa se termine si sa fie taxat de toata lumea la vot. Sa inteleaga toti ca lui basescu nu-i pasa de oameni, de tara, de constitutie, de nimic, il intereseaza numai persoana lui si sa iasa din nou presedinte si atat. In rest cadavre….
    Ar fi bine ca cineva sa puna un A M R sa stim cat a mai ramas pana la primul tur in speranta ca poate vedem in turul doi alti candidati fara basescu.

  12. dar si ceilalti sunt epuizanti cu iohannis al lor;si mai mult ca sigur ca daca basescu pierde,sustinatorii neamtului o sa-l uite rapid si n-o sa mai fie topiti dupa el;lui basescu ii ramane doar fraudarea alegerilor-pe asta se bazeaza

  13. @donose. Recunosti ca nu e sanatos si totusi il preferi? Si tara a cam pus-o el pe butuci! Se vad membrii si simpatizantii portocalii extrem de activi pe internet. Sunt in misiune…

  14. si eu care puteam sa jur ca nebunu’ il nominalizeaza pe jmekerul de la Craiova, Antonie Solomon – pardon, “Ec.” Antonie Solomon!!!

  15. Basescu nu face altceva decat sa isi exercite drepturile constitutionale.Ca e imoral e altceva.Daca mergem pe acest principiu stau si ma intreb cata moralitate o fi la baza averilor lui Casuneanu,Voiculescui,Trump etc?
    Nici el nici coalitia psd-pnl nu vor sa cedeze.De ce?Orgoliu,nesimtire,tampenie,lipsa de bun simt,nepasare fata de popor(epitele sunt valabile pt toti politicienii).Parte buna/rea e ca doar Basescu poate sa desemneze un candidat pt premier.

  16. Eu unul ma simt jignit, nu sunt genul de om pudic, conduc o retea de site-uri cu continut adult, dar o asemenea batjocura n-am trait cam de multisor. Un masturbator propus pt functia de PM? Sincer o prefer pe Ilona Staller aka Cicciolina, am cunoscut-o personal, e o tipa superOK, ceea ce stie aia face, si nu se ascunde de acest lucru. dar sa ma conduca cineva care dadea mana cu cel mai bun prieten al lui si spunea “la mai mare prietene”? Am crezut ca am vazut multe; m-am inselat.

  17. AAAAAAAA,si Base e si destept.Il numeste vineri,pana luni cand tv-urile si presa incep sa toace lumea uita si uite asa tiptil,tiptil castiga un al 2-lea mandat

  18. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ne-a lasat cu gura cascata(a cata oara?!) Basescu !Sa ma ierte Dumnezeu,dar cred ca si-a pierdut mintile!Sa stiti ca un control psihiatric al candidatilor ,trebuie impus in viitor,cu medici consacrati si sinceri in concluzii,ca ne ducem din ce in ce mai jos ca societate.
    Nu stiu cum sa calific prezentarea lui Basescu a viitorului premier-nu gasesc acum termenul -dar a fost ceva insultator la adresa noastra.Ne spune ca propune un premier care are toate atuurile lui Johannis-dar de ce nu l-a numit pe dumnealui?!Nici nu a dorit sa-l cheme la Cotoceni sa il cunoasca!
    Mi-e scarba organic si mental de acest Basescu,de care SPER din toata inima sa scapam!!!

    Va doresc cu sinceritate,o zi buna(daca mai putem sa avem asa ceva )!

    IoanaP

  19. Victore, in primul rind, pina nu-mi uit, hic, ideea, pot declara ca l-am vazut pe base, la televizor, consumind alcool. Avind in vedere ca, in acele dati, a baut mai mult ca mine, pot considera ca a baut in exces, nu?

    In al doilea rind, avind in vedere declaratiile Laurei Andresan despre Liviu Negoița, putem deduce, fiind rautaciosi, ca unul dintre ministri va fi Paul Pacurariu…

  20. Cand pe 18 mai 2007, 75% din 40%, nu din totalul populatiei votante (!!!), a spus ca vrea ca marinarul betiv sa ramana in continuare presedinte, pentru ca, probabil, se simteau reprezentati de el, A FOST BUNA MAJORITATEA, nu?
    Mie una, care am votat atunci DA, nu mi-a convenit. Dar astea sunt regulile democratiei. Cum isi permite nesimtitul asta sa-si bata joc de toata lumea ? Ce naiba mai cauta pe la televiziuni slugile basescului, printre care si muieri pline de tupeu, gen Raluca Turcan? Stiu, deontologia, bat-o vina, dar si mizeria de CNA. Dar ce, in tara asta nu mai avem deloc justitie? CNA poate sa faca tot ce vrea?

    Eu cred ca oamenii destepti de la Antene pot gasi solutia, pentru ca, la urma urmei, si noi trebuie sa fim respectati. Iar invitarea in emisiuni a jegurilor pedeliste este, pana la urma, o insulta la adresa noastra.

    P.S. Cea mai scazuta prezenta la vot pentru primari a fost in sectorul 3, nu?

  21. CU TOTII LA VOT !!! Singura solutie asta este. In rest, putem toci in continuare tastaturile si nevii ca tot degeaba. CU TOTII LA VOT ! Macar de data asta, astfel vom afla si noi odata s-o data cine suntem si ce cautam noi pe planeta asta.

  22. Revin si spun, stati linistiti nu e chiar asa rau! De fapt sintem la camera ascunsa si o sa vina in curind cineva cu un tort mare si o sa ne spuna ca totul in ultimii 20 de ani nu a fost decit o gluma si ca de fapt nu sintem o tara de timpiti. 😀

  23. @ dan
    cred ca am fost destul de explicit de ce prefer un dobitoc unor nenorociti ordinari.

    stai linistit ca nu il voi vota. e doar o parere. partea proasta e ca tu sigur vei vota cu geoana.
    nu stiu cati ani ai, insa iti spun eu ca in perioada 2000-2004 a fost cu adevarat dictatura, vorbesc de presa. si victor ciutacu poate confirma.
    cand se vorbeste de dictatura, ar fi bine sa ne amintim de anii 2000. macar pe basescu poti sa il injuri pe ce post vrei si in orice ziar.

  24. Am ajuns o ‘ciorba de potroace’, o mancare de dat la porci. Am 17 ani, si poate nu sunt singura, dar, sunt cu ochii pe politica romaneasca si pe magariile din Romania si nu frecventez diverse localuri, chestii specific adolescentine. De ce? foarte simplu! mi-e teama ca nu o sa ajung la stadiul de adult daca tara se tot tine pe drumul acesta indaratnic.
    Cand am scapat de rosiorii nesaturati, in 2004 am crezut ca ne-a pus Dumnezeu mana in cap. Dar de unde?! mai tare ne-am afundat! Dar ce spun eu, este deja un adevar arhicunoscut.

    Atata timp cat viata noastra va sta sub semnul vremilor conduse de minti nascute si crescute in comunism, Romania nu va inainta, ci din contra, va continua sa se impotmoleasca in certuri si conflicte, incercand sa atraga influiente occidentale, modele occidentale, dar ei nu stiu ca in Occident sunt si parti negative, lumea lor nefiind numai roz.

    O alta problema sunt banii, au ajuns sa taie din salariile deja taiate si rastaiate. Ne lipseste o legislatie foarte bine conturata si foarte bine respectata. Ne lipseste, noua, cetatetilor, educatia insa politicienilor le lipsesc scrupulele in privinta noastra.

    Romania, in loc sa se concentreze in jurul crizei care se accentuiaza, (sau nu!?), ei se bat pe posturi, pe presedintie si cand ajung sus, deodata au uitat tot. Culmea, asta li s-a intamplat tuturor, or fi vrajiti?!

    Sunt de acord cu Donose. Avem nevoie de un om prosper si care sa uite de interesele proprii, cam greu, pentru ca bani sunt dar nu sunt minti bune care sa stie sa ii gestioneze.

    Gandesc bine?

  25. Buna. Am si eu un comentariu daca se poate din cate stiu eu Liviu Negoita este primar la sectorul 3 nici de cum la sectorul 4, deci base habar nu are la ce sector este marioneta lui.

  26. videanu ministru*2 , videanu contabil=ministru *2 = pogea , videanu finu’= prim-ministru = negoita … videanu srl a luat fata udrea srl la vedere , in umbra cinestie … dar este o chestie ciudata sa ai obrazul atat de gros incat sa nu iti fie rusine sa ai in guvern asa ceva …

  27. nu stiu de ce nu ma mai mira ce face Basescu face ce face si sfideaza majoritatea din Parlament acum l-a propus pe Negoita dar nu va o sustinere ca sa treaca de Parlament si o sa vedem poate pe aceeasi ministrii pe Blaga,Pogea,Videanu si toti ministrii care au facut figuratie la Palatul Victoria.

  28. Buna, spunea cineva mai sus ca in perioada 2000-2004 presa era cenzurata si ca Victor Ciutacu poate sa o confirme. Ce ai de zis in privinta asta domnule V. Ciutacu,a fost sau in cenzurata presa in accea perioada, vrem si noi sa stim adevarul!!! Multumim!

  29. auzi la negoita “sa scoatem Romania din criza” :))))))))))))))))))))))))))))

    BAI BAIETI BAI…..de data asta chiar va bateti joc PE FATA si ne-am cam saturat de atatia clowni idioti!!!eu plec din tara asta.

  30. Asa cum am spus-o eu de multe ori si o spun si altii acum, trebuie sa iesim la vot. Prezenta trebuie sa fie mare, pentru a le fi greu jegurilor pedeliste sa fure. Una e sa furi 5% din 1 000 000 de oameni-sa zicem- prezenti la vot si alta sa furi 5% din 10 000 000. Am dat doar niste exemple de numere. In primul caz, e suficient sa plimbi cu autocarul 50 000 de oameni, pe care sa-i si platesti, in al doilea ar trebui sa plimbi 500 000.

    Unii au dubii cu privire la Geoana. Total de acord. EU IL VOTEZ PE CRIN ANTONESCU. Dar, daca in turul doi intra betivul cu Geoana, sigur ca-l votez pe Geoana! Tot ce am impotriva lui nu mai conteaza. Stiu sigur ca pe plan extern ne-ar reprezenta cu onoare si, mai ales, pricepere, data de scoala pe care a facut-o, nu ca asta care nu este in stare sa faca fata unui protocol fara sa se scarpine in cap, sa hahaie si sa-si ridice pantalonii. In privinta potentialei amenintari a libertatii presei, suntem deja in 2010, in UE, PSD-ul si-a mancat papara si n-au cum sa existe-cred eu- probleme reale in acest sens.

    Unde-ar fi norocul sa nu intre basescul in turul doi, ca atunci CRIN va fi presedintele nostru. Dar, pentru asta, trebuie ajutat inca din 22 noiembrie.

  31. am 65 ani si va iubesc pe toti cei de la Antena 3,mai ales pe tine Victor si pe Mircea, si pe absolut toti invitatii lui Gadea.Tineti-o tot asa in voi mai avem sperante.Maria

  32. nu stiu cum o fi primarul ala de volontiri, da’ io personel voiesc sa-l puna prim ministru pe rpimarele de brasov, de unde ma trag. e o putoare de om, da’, fratilor, face niste sensuri giratorii… fara numar!!!!

  33. Inca din anul 2000, cand Basescu Traian a castigat primaria Bucurestiului, si-a facut simtita prezenta in randul cetatenilor romani cu drept de vot GRIPA BASESCU. Acum in 2009 aceasta gripa portocalie, cunoscuta si sub numele de gripa PDL trebuie eradicata. Exista 3 vaccinuri pe piata Mircea Geoana, Crin Antonescu si Sorin Oprescu. Cetatenii cu drept de vot sunt rugati sa se prezinte pe 22 noiembrie 2009 la sectiile de votare la care sunt arondati si sa opteze pentru vaccinul pe care il prefera.
    Cu deosebit respect

  34. 1.domnule ciutacu, sunt un om obisnuit si ma mandresc cu oaresce educatie.
    2.aveti datoria sa faceti si altceva pt. a ne putea scapa de aceasta ciuma care se numeste basescu.nu se poate ca presedintele sa-si bata joc de noi.nu se mai poate asa ceva.avem o majoritate demonstrata in parlament.partidele nici nu ar mai trebui sa mearga la consultari cu nimeni.e inuman si conttra romanie ce face nenorocitul asta.
    3.ar trebui ca partidele sa se mobilizeze IN STRADA, LA COTROCENI!!!
    4.CUM POTI COMPARA(SA MA SCUZE BUCURESTENII DIN SECTORUL LUI NEGOITZA) CU UN ORAS CU O CULTURA SI ISTORIE CA A SIBIULUI.
    5.CA IN COMUNISM, BASESCU CERE CANTITATE SI NU CALITATE.
    6.SA TE IA DRACU BASESCULE!

  35. de ce nu intrebati caricaturile acestea de guvernanti, de ce nici acum nu au venit la medicii de familie, vaccinul pt.gripa obisnuita, pe care-l faceam de cativa ani in urma,cred ca e o perdea, sa nu observam ca nici acest vaccin nu este trimis in teritoriu?

  36. @donose:”cred ca am fost destul de explicit de ce prefer un dobitoc unor nenorociti ordinari.”
    Parca spuneai ca aia sunt dobitoci si preferi un cretin. Hotaraste-te. Si gandeste-te mai bine: Nu cumva cretinul/dobitocul tau e si el un nenorocit ordinar in acelasi timp ?

  37. Rusine pentru o tara intreaga sa tremure in fata unui om. Rusine pentru un “presedinte” vitreg sa dea tara in ghearele unui biet primar de sector…
    Caragiale era mic copil….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.