Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Nea Traiane, scoate banii! Da’ repede…

Nea Traiane, scoate banii! Da’ repede…

Mogulul eolian l-a dat in judecata pe tiran; scurt, rapid, eficient. Pentru acuzatiile aduse in direct la B1 si nici macar nu-i cere mult. Ce mai e un milion de euro pe criza asta? Ceva mai mult decat un amarat de penthouse la Popoviciu, deci baga Ioana niste autentificari la notariat si scoate repede infima suma pentru daune.

“Da, confirm introducerea actiunii in instanta si suma solicitata, dar nu vreau sa fac nici un comentariu. Am platit taxa de timbru si, in avans, o parte a onorariilor avocatilor”, zise, acum cateva minute, SOV. In exclusivitate pentru mine, deci, cu o exceptie, cine nu ma citeaza poate considera ca ma-sa-i curva si tac’su betiv.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Nea Traiane, scoate banii! Da’ repede…

  1. Pai si procesul, procurorii caruia dintre cei doi … il vor desfasura ?
    Cred ca stim cine are biciul mai lung.
    1.000.000 EUR, bani de trabucuri… un fleac, l-au ciuruit!

  2. Avertisment:

    Iaaaaaaaaara incep aia cu
    “Se muta Ciutacu la Vantu,
    uite ce bine se au, e clar.”

    Deja vu.

    ___________________________
    Trecand peste moment:

    Baaaaaase, Baaaaaaase,
    vezi ce patesti daca arunci
    vorbe-n Vant?

  3. “cine nu ma citeaza poate considera ca ma-sa-i curva si tac’su betiv”
    BUHUHAHAHAAAAAAA….

  4. Ciutacule,

    Azi s-a atins cred limita cea mai de jos a obscenitatii si promiscuitatii la “televiziunile de stiri”: atat la A3 cat si la Eolian. E adevarat ca “daca nu iti place, nu te uiti si dai pe manele sau eurosport”, dar poate voiam sa vad stiri. E la fel de adevarat ca nu e problema ta ca nu tu esti Zeus la A3, dar macar tu mai ai ceva decenta.
    Intrebare: Cam cand se dezotevizeaza TV-urile de stiri ?

    Fiara.

  5. A ramas Vantu fara bani? N-a mai dat saracu’ niciun tun in ultima perioada …Daca nici pe avocati nu-i plateste…e grav ! Lasa ca ia din “fondul flota”…

  6. huaaa…
    te-am citat. vantu o avea nevoie de bani. a dat afara 37 de oameni de la cotidianul pe base il da in judecata… nasol frate! nu mai e de furat in tara asta :/

  7. Cine seamănă Vânt(u), culege furtună…Ce zi oribilă, ce dezamăgire, cât tupeu și ipocRIDZIe, ce circ dezgustător ne oferă grupul gregar de pedeliști…Cât au de gând să ne insulte inteligența? Deși pare un off topic, nu este, pentru că știm cu toții cine este în spatele acestui spectacol jalnic.

  8. @Fiara: e o intrecere absurda, nefireasca, fara reguli si principii pentru rating facil din subiecte minore. raspuns: nu se dezotevizeaza curand.
    @Ioana S: am serioase dubii ca foamea de bani l-ar mana-n lupta.
    @biciclistul: nu-i secret, da’ n-am chef sa dezvolt acum.

  9. Nu-i o intrecere absurda si nefireasca, e o intrecere nesimtita si indecenta.
    Biet copilul ala a murit , asta nu e un subiect facil, iar gastele alea de pe sticla inca nu se opresc di latrat. Gaste care latra, asta e absurdul.
    Daca latra zile in sir despre o “vedeta” surprinsa si pozata in curul gol, e dreptul tau sa stingi televizorul.
    Dar in cazul de fata, esti in dreptul tau sa-l spargi in capul colegelor tale de la antena 3 de exemplu.

  10. @alex.dumitrascu: incepi bine, dar furia te face sa bati campii. zilnic mor copii in lume; unii chiar de foame. si nu se fac editii speciale de ore intregi. colegele mele de la antena 3, la fel ca si cele de la realitatea, n-au nici o vina ca asta-i sumarul zilei. si nici ca romanii se uita inecati la live-uri psihotice.

  11. “ma-sa-i curva si tac-su betiv”,a-i fi surprins cate tarfe sunt prin celelalte trusturi,unele o fac din placere:-))

  12. mon capitaine, voila que c’est finie la comedie (comisia gorghiu, zic)

    intrebarea mea de contribuabil umil este: banii aia nu au ajuns in pusculitza fiicei lui tata ptr campanie ? sau e doar un caz normal de paraindarat (ca am aflat si neologismul asta :))

  13. @V.Ciutacu: Da…atunci sa-i doneze unei asociatii non-profit( da’ nu a lu’ Vantu) ! Sa faca si el o fapta buna, macar odata…

  14. …cu banii “sefului”, evident. Sau o sa faca astia “cheta” la PD-L ?

  15. Nea Traiane, scoate banii! Da’ repede… Rămâne de văzut de unde-i va scoate, pentru că din câte a furat n-am văzut să restituie nici un şfanţ. Aşa da perseverenţă.

  16. mai,sper sa aiba avocati sau judecatori mai buni decat beneficiez eu…ma lupt cu titlul de propreietate si pus in posesie de primarie si cei de la cadastru nu-mi fac CF-uri…si asta din ’94,,,

  17. Victore, scurt si la obiect: daca pierde SOV procesul, dai o bere? Sau zici ca l-a facut Basescu cu judecatorii?

  18. Pt Nick; ori n-ai nici 17 ani ori esti sarac cu duhul. De unde visezi tu procurori luptandu-se cand procesul este intre parti. Mai bine te-ai abtine sa scrii pe blog, e mai igienic!

  19. sa traiesti, victore, bine ai revenit!

    mahalageala dintre cristoiu si badea are la origini mania persecutiei de care sufera primul si frustrarile (mai nou, si aerele de desteptu’ desteptilor) celui de-al doilea. am scris de mai bine de un an pe blogul tau ca maistrul devenise ciufut si prafuit, iata si dovada. clar e ca gadea ii tine partea lui badea, de altfel a dat fragmente din emisiunea lui cristoiu cu ritzi fara a-l pomeni. cat despre badea, i s-a urcat la cap, (scandalul cu ctp-ul i se datoreaza in exclusivitate, culmea fiind ca ctp-ul chiar il simpatiza cand i-a spus sa renunte la incitarile la violenta) si-a pierdut umorul care-l facea tonic si cred ca-si va rupe gatul in curand, desi nu i-o doresc.

  20. “Ma-sa-i curva si tac’su betiv” propun sa se aplice si retroactiv. 🙂

  21. Faptul este ca Basescu este inca functie si intr-o vizibila campanie electorala.Basescu este acelasi tupeist, obraznic si prost crescut.Si-a format un grup in jurul sau dupa chipul si asemanarea sa.
    Uitati-va la “domnisorica” Ritzi cu cat tupeu , in neputinta ei de a dezvalui adevaratul scop al banilor cheltuiti, incearca sa arunce vina pe subalternii sai.Atunci ce ne mai trebuie un sef atat timp cat el da vina pe subalterni?
    Cat timp Basescu este la Cotroceni si are sub control “Guvernul mult visat” nimic nu se va intampla cu duducile Ritzi si Udrea.
    Putem sa vorbim mult si bine , ele tot pe a lor o tin si vor cheltui banii publici mai abitir dar mai cu perdea.
    Daca Basescu va fi reales pun pariu cu voi ca noul ministru al justitiei va fi ELENA UDREA.Si atunci sa vedeti distractie.Cu usurinta se vor face modificari la Constitutie iar Basescu va fi si presedinte si sef de guvern. Este ceea ce exerseaza acum sub ochii nostri.
    Sa traiti bine ca si pana acum.
    Sculati-va din somn .

  22. Frsi imi displace total sov, ma bucur ca a luat masuri… daca mai si castiga, e gata treaba! Am vazut aseara si declaratiile purtatorului de cuvant al presedintelui… astia CHIAR ne cred tampiti de tot…

  23. Mircea Badea,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  24. Eolianu e om de afaceri. Sunt curios daca o sa fie un om de afaceri cu koitze si sa nu foloseasca acest proces ca moneda de schimb pentru cand i-o fi la indemana.

  25. Domnule V Ciutacu,
    m-am răzgândit, amân plecarea me definitivă-n munţii :))
    Încă două veşti de-acestea şi tai-tai zăusul în toamnă cu majoretele ministerese cu tot şi mă vindec spontan de toate cele :))
    Hvala lepo, za vesti !!!
    respecte,
    Sibilla

  26. candidatul la presedentie al PDL va fi Elena Udrea. Aceasta il va numi premier pe Traian Basescu,care-si va alcatui, in fine, guvernul mult visat(de data asta fara ajutorul PSD, pe carew-l uraste de moarte).

  27. @
    Ciutacu Victor
    Mi-a picat foarte rau sumarul asta.
    Imi pica rau cand mor copii.
    Oricum, daca as fi venit cu televizorul in brate, sa le dau cu el in cap, cred ca nu as fi fost lasat sa intru.

  28. Mircea,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  29. Cine s-a gasit sa vorbeasca! Nu i-ar fi rusine obrazului!!!!!!!!!!!!!!Sau poate asta o fi din categoria “hai sa dau cu noroi in altii, poate asa nu se mai uita lumea in ograda mea mocirloasa”. Hotul striga hotul, de cand lumea si pamantul. Mi-e sila! Mi se pare gretos, infect, mustind de jeg!!!Fiintele astea umblatoare respira acelasi aer cu noi, infectandu-l! Bleahh!!!!

  30. dupa exprimarea din final incep sa inteleg de ce esti amic cu nichipercea de badea. din pacate pt. tine, impresia mea este ca tu il copiezi, ca pe respectivul l-am mai vazut/auzit in action.pacat

  31. Victor, daca nu te superi , te rog frumos sa-mi spui si mie ce audiente a avut Mircea Badea ieri si azi , in comparatie cu Editia Speciala de la realitatea de ieri si de azi. pe acelasi tronson orar.
    Vreau sa stiu pentru mine , nu pentru altcineva , am impresia ca si-a luat bataie.
    Nu prea se mai prezinta bine , intervine la un moment dat si saturatia la public. De 5 ani numarul unu, e ca ciorba in fiecare zi , la fiecare masa.

  32. “ma-sa-i curva si tac-su betiv”,a-i fi surprins cate tarfe sunt prin celelalte trusturi,unele o fac din placere:-))

    mery, esti o scumpa cand scrii “a-i” in felul asta.Mai cucerit, m-ai vreau, te astept in locul stiu, la tarfa 😉

  33. In legatura cu cazul Iacob-Ridzi. Propun ca de acum ilusionistii sa nu mai pronunte “hocus-pocus”, ci “ridzi-pitzi”.

  34. Bine ati revenit. Mi-ati lipsit, desi realizez ca pentru dv. si familie concediul a fost prea scurt. Dar ati intrat in paine cu stiri de bine, vezi SOV. Si cu sentimente mai corecte fata de Crin Antonescu. Sa fie intr-un ceas bun.

  35. La modul cum functioneaza justitia in Romania m-as mira sa iasa ceva din afacerea asta cu SOV, ar fi interesant de vazut reactia “presedintelui nostru drag”.
    Domnule Ciutacu, votam cu Antonescu?

  36. “Problema” e alta, parerea mea.
    Daca SOV va castiga, macar intr-o prima instanta, procesul cu Tiranul, va fi un semn ca Traianica e lasat pe liber de servicii, deci e posibil sa piarda alegerile prezidentiale.
    Chestia cu milionul de euro, pentru SOV, e pistol cu apa, financiar vorbind.
    Foarte interesant de urmarit pronuntarea primei instante!

  37. „Viaţa e o datorie ce trebuie plătită repede „

    Teamă mi-i că de-l mai suportăm la putere pe
    nemernicul ăsta, mulţi vor rămâne…datori !

  38. Domnule Ciutacu, stiu ca n-are legatura cu subiectul, dar vroiam sa va spun ca ieri taica-miu s-a vazut intamplator cu domnul Cristoiu in Piata Moldovei din Focsani. Omul facea piata ca fiecare muritor, iar taica-miu, precum si alti oameni de fata, l-au abordat despre politica si chiar diferendul cu Badea. Acum, ma credeti sau nu, taica-miu mi-a relatat ca domnul Cristoiu le-a spus ca regreta sincer chestia cu Badea, ca Mircea e “un baiat bun” si ca dansul recunostea ca a cam exagerat la adresa tanarului. Tata e medic, are peste 30 de ani de meserie in spate si, zic eu, se pricepe bine la oameni, asa ca imi permit sa va sugerez ceea ce i-a sugerat si tatal meu domnului Cristoiu: dom’le, lasati orgoliile astea prostesti, de pustani infierbantati, si dati-o la pace ca nu merita! N-are nimeni de castigat aici: nici noi, telespectatorii si cititorii, nici dumneavoastra, Badea sau Cristoiu (poate doar latraii si pupincuristii Marlanului). Apropo, cand tata i-a spus ca poate scapam de Marlan la toamna, domnul Cristoiu si-a facut cateva cruci, spre amuzamentul tuturor celor din jur.
    Acum dvs. credeti si faceti ce doriti, dar amintiti-va de vorbele domnului Cocos 🙂

  39. O cred pe Ritzi cand spune ca habar nu a avut de cele 2 firme. Acesta este stilul lui Base. Sacrifica pe oricine in interesul personal. O cred pentru ca, se vede din satelit ca a fost “lucrata”. Daca fata se pricepea la furat, o facea cum trebuie, la marea arta. Interesant de vazut este cum a aparut in presa toata povestea. Verificati si la Ministerul Culturii ca si acolo este un “visator”. Ei sunt o veritabila “carne de tun” numa’ buna pentru a arata cat de bine functioneaza coruptia.
    In ceea ce priveste subiectul stirilor de fiecare zi, eu cred ca a-ti avea mai mult succes cu stiri de ras in loc de “senzationescu”. Va propun sa radem de prostie. Va propun sa-i ignorati total pe politicieni, sa nu mai onorati conferintele de presa, sa va comportati macar o luna de zile ca si cum ei nu ar exista. Oare cum ar fi? De ce sa inghitim noi toata energia negativa pe care ei o transmit si care se amplifica prin transmiterea pe posturile de stiri? Daca i-am lasa o vreme in “suc propriu”, ar muri in propriul lor venin. A-ti face si voi un bine demn de trecut in Cartea Recordurilor.

  40. E cam incoltit Baselu, nu stiu pe unde scoate camasa, s-au cam pus mogulii pe el, semn ca e “VERDE” iar VANTU’ bate si din Est si din Vest. Dar poate ca fac zid in jurul sau “Cotofenele”: Ridzi, Udrea, Anastase

  41. Mi-a placut prestatia lui Crin Antonescu de aseara. Pare sa-si fi revenit. Te amagesti din nou? 😛

  42. In urma unui scenariu SF,Basescu pierde procesul si este obligat la plata despagubirilor cerute.Marea distractie abia acum incepe.Cine,prin ce mijloace il va sili pe marinar sa plateasca! Ii blocheaza salariu,executorul judecatoresc ii ia masina,biroul de la palat,etc.?Haiul lumii! Procesul se va lungii sigur pina dupa alegeri.Facem un pariu domnule Ciutacu ? Daca marinarul mai obtine inca un mandat,Vintu isi retrage actiunea.Daca nu, precis cistiga mogulul .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.