Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > N-o are mică, a crescut europarlamentar

N-o are mică, a crescut europarlamentar

Multa lume-l bănuieşte pe Tapalagă de la Oficină de prostie. Fals! Pudelul Monicăi e doar un ticălos fara margini. Ultima capodoperă a fostului coleg al lui Dănileţ: Ponta şi Antonescu şi-au facut nevestele europarlamentari, deci avem un regim dinastic. Ambele au fost puse pe listele de candidaţi şi alese când partidele erau conduse de Geoană şi Tăriceanu. Mai mult, Crin a luat-o cu acte pe Adina gata europarlamentar. În schimb, Băsescu era şi atunci tăticu’ lu’ Eba. Ticălosu’ ştie, da’ manipulează. O fi rămas obiceiu-n pereţi după ce-a roit-o Sima cu banii fraierilor. Şi nu pricep de ce. Cititorii lui oricum sunt revoltaţi numai la gândul că Basescu ar putea-o avea mică…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “N-o are mică, a crescut europarlamentar

  1. Scuze pentru ultimul comentariu legat de cenzurat. La o a doua privire am vazut ca nu ai sters comentariile. Numai bine.

  2. @The Wisest Fool: las’ ca ma-nveti tu, din afara, cum m-ai suspectat, sa scriu

  3. Pe topic : alaturarea intre “nr. de masina” si Daciana, respetiv a d-nei Antonescului, e naspa pentru ultimele doua… macar “ele stie sa vorbeste”… Ca taticu’ sau altcineva le-a promovat e desuet – atat Daciana Ponta, cat si Adina Videan au prestanta de ales… ceea ce aia mica cu botox n-are (si, spre neuitare, aia mica a avut sprijinu’ pe fata al taticului si al partidului lui, nu subliminal, cum se sugereaza despre celelalte doua doamne)… punct ! (si un plus pentru cei ce le-au promovat, ca macar s-au orientat catre persoane educate, n-au venit cu “numere de masina” !)
    Pe langa topic,tangential : faptu’ ca ala cu oile deveni liberal peste noapte, cu acceptul lui Antonescu, e mult mai culpabil si mai contemporan (cu memoria scurta, uitaram si de eba, si de altii… da’ ala de se pliciseste in parlamentu’ european nu vad sa-mi fie reprezentant p-aici, c-a trecut demult de varsta in care inca se putea instrui…zic…)
    Out of topic : doi a-r-d-eiasi (d-aia vopsiti acu’ din pedeleu’, rebrenduit si el in vara… bine, unu’ cica de la un partid din gasca, nu chiar de la partidu’ udrei) de-mi cer votu’ poimaine, care ma stresau pe facebook, si care au beneficiat d-un “ba p-a ma-tii” civilizat ca raspuns, cu oaresce ironii si pe paginile promovate fortat pe proprietatea mea virtuala, au gasit de cuviinta sa ma banneze la ei pe pagina… nici ca m-asteptam la altceva, dar, parca, e de bine sa vedem lupu’ inainte de a intra la stana; unu’ promitea sa “lupta pentru mine”, altu’ ca-mi reporneste industrial urbea… sa le fie de haram, si salcia din fata blocului daca e uselista, si p-aia o votez !! (PS : uselistu’ de-mi cere votu’ macar mi-a batut la usa, mi-a dat o bricheta, o sapca, un pix – nu pixu’, ca ai’lalti – si niste chestii care, or fi sau nu in cei 10 lei, da’ macar il vad pe birou in ustentile, nu pe facebook, cu elucubratii pe care, in contrapartida, le-am bannat si eu… ca sa fim chit, macar acu’ !)

  4. Cata rabdare mai ai, Victore? Este munca in zadar sa incerci sa explici ceva, sau sa desenezi, pt. cei care nu pricep, desi pun pariu ca nici la asta nu se pricep.
    Eba a iesit pe bune, Anastase a numarat cu virgula, Udrea nu are legaturi cu dosarele penale ale lui I. sau T., Ridzi e nevinovata, Olteanu e imaculat, Igas are diplome pe bune, I.Basescu a facut milioane din notariatul de la Popleaca si sefu o are mare, lunga si virila. Ah, sa nu uit, Boc a marit salariile si pensiile, iar MRU este pe val…astept aplauze.

  5. Ca tot vorbea un comentator despre referendumul cu Rosia Montana: desi Proiectul Rosia Montana nu numai ca nu e sustinut de jurnalistii Trustului Itact, patronii Trustului difuzeaza de zor reclamele RMGC pe Antene! Sa intelegem ca pentru Trustul Intact banii n-au miros?

  6. Bă Ciutacule credeam că pe blogul tău se poate posta orice de bun simţ, dar văd că ăştiablocheză apariţia unei adrese de internet.

  7. @Nea Costache: nu stiu cand au sustinut jurnalistii Intact proiectul. altfel, intelegeti mecanismele presei si ale publicitatii si mai treceti pe aici.

  8. Tocmai ca jurnalistii Intact nu sustin acest proiect! Raman la concluzia de mai sus: banii n-au miros pentru conducerea Intactului! In rest, toata stima pentru tot ceea ce sunteti si ceea ce faceti, toti jurnalistii de la Antene!
    In rest, sunt madru ca si eu am facut parte alaturi de alti bloggeri pe celebra (la vremea aceea- 2008)Lista a bloggerilor antibasescu, intocmita de Sever Voinescu:
    http://alexandrupetria.wordpress.com/2008/07/27/sunt-bun-sunt-le-stau-in-gat-le-stau-lista-grea-a-celor-care-provoaca-insomnii-fanilor-lui-basescu/#comments

  9. @The Wisest Fool
    Prietene, si eu am parerile mele proaste si scarba mea vis-a-vis de USL. Si mi se trag de la scarba unora de pe colo pentru faptul ca in iarna am fost prin strada sa apar un arab. Deci, cam de pe la creieras si de pe la stomac. Nu de la ticalosia conexata la bugetul de stat. Pricepi matale?

  10. Institutiile statului, le scriu de 4 luni de zile. Sunt somer, doctor inginer. Tara are nevoie de specialist! Povesti. Astia ma asteapta duminica la votare. Asa sa fie!

  11. Nici-o dezbatere, nici-un plan, doar:
    “Veniti la vot sa scapam de Basescu !”. Atit.
    Parca se repeta la nesfirsit placa de patefon cu:
    “Sa scapam de Iliescu; sa scapam de Constantinescu;
    sa-l votam pe Iliescu sa nu iasa Vadim; sa scapam de Nastase”.

    Mereu “scapam” de cineva, cu exceptia tardiva si mizerabila a
    “scaparii” de Nastase, niciodata n-am “scapat” cu adevarat de cineva.

    Nimeni nu a intrat la bulau pentru faptele comise, partidele s-au tot
    rotit, smecherii s-au imbuibat, prostimea a calicit, iar tara tot
    inapoiata si paşalîc este (acum al vesticilor si al multinationalelor).
    Apropo, nu s-a confiscat nici-o avere de la nici-un umflat conexat la
    afacerile cu bani publici.
    Am vaga senzatie (he he) ca nici-un portocaliu nu va pati nimic dpdv
    legal pentru “orgia” cheltuirii banilor si legilor date in contra
    poporenilor in astia 2 ani.

    Ma nene, da’ un plan economic, o redresare si o trecere la un sistem
    national si aparare a marcilor, firmelor, valorilor romanesti unde ?
    Sa facem bani in tara care sa nu iasa, sa fie reinvestiti, sa circule
    aici, tot mai multi, ca sa progresam ?

    Vine Badea aseara la “pasa” dintre emisiuni si spune o chestie care
    logic este ok, insa pe care daca o pricepi din prima suna cam asa:
    nehotaritii si cei care nu doresc sa iasa din casa, s-o faca macar
    pentru un candidat din doi (daca acesta a fost “anti-basist”).

    Ce-i aia “anti-basist” ?
    Ca a fost pe sticla si a zis nasoale, generic in contra alora ?
    Toti fac asa, si pe urma ii vezi (daca te misti in lumea lor)
    prin circiumi cum se intilnesc si se pupa.
    Eu n-am vazut-o pe madam Andronescu sa fie un exemplu de anti-basism,
    mereu a stat cu capul plecat si a piuit.
    Exemplul de anti-basism/anti-sistem e Adrian Sobaru.
    Unde-au fost anti-basisti nenii din USL in anul 2012, incepind cu
    evenimentele din ianuarie si culminind cu referendumul ?

    E, mergind pe aceeasi logica a lui Badea, pot doar sa va spun asa:
    nu ma reprezinta nici-un USL-ist din cei doi de la mine din colegiu,
    si nici-unul nu a fost anti-basist “din ficati”, asa ca o sa spun “pas”.
    Ceea ce se va intimpla, vom vedea dupa alegeri, in timp.
    Cei care sustin azi ca “cine nu voteaza e basist” vor evalua fraza.
    Un singur lucru a mai zis Badea interesant: “nu am nici-o strabatere
    ca aceasta tara va progresa, ca se va construi, etc, pe mine ma
    intereseaza doar razbunarea”; ok, daca nici astia nu vor face “rahatu’
    praf” dpdv economic, etc, dupa cum nici altii inaintea lor n-au facut,
    atunci cum te astepti sa obtina satisfactie in numele tau ?!

    Eu am renuntat sa mai cred ca ceva bun se va intimpla si ca se vor
    indrepta lucrurile, clasa politica ori noile generatii.
    Doar fara speranta ne putem urni sa infaptuim lucruri minunate,
    multi dintre noi neavind singe de grec in ei.

  12. Intr-o lume in care toata lumea ii critica pe ceilalti, as vrea s-aud si eu autocriticandu-se pe cineva! Pana la urma, ne cunoastem toti punctele slabe proprii, fiecare! Pana la urma cine suntem noi, fiecare dintre noi? Niste panarame. Nietzsche spunea: “vorbele sunt goale, faptele graiesc”. Ceea ce ne inconjoara, este rezultanta gandirii noastre. Daca ceea ce ne inconjoara este numai gunoi, inseamna ca asta avem in cap. Bafta. Duminica la vot nu ma duc. Institutiile statului sunt praf! Satul de teorie, demagogie sau hip-hop (care pe care il face din versuri/vorbe). Mai usor cu vrajeala! Nu vreau sa conving pe nimeni… E un pct. de vedere. Hai pa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.