Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > N-avem Badea trei zile, vă dăm Ciutacu

N-avem Badea trei zile, vă dăm Ciutacu

O să fiu scurt şi la obiect, că-s cu curu-n sus şi n-am chef de poveşti. Colegul meu de miting şi de emisiuni e olecuţă ieşit din incintă. Aşa că, pentru trei zile (azi, mâine, poimâine), îi cotropesc, cu acordul şi mai ales la iniţiativa stăpânirii, spaţiul de emisie. Fie că vă place, fie că nu, dacă vă prinde seara în faţa televizorului pus pe Antena 3, între două reprize ale concursului “Să fim mai buni de sărbători”, în loc de În gura presei, o să vă uitaţi la Vorbe grele. Voi aveţi timp să vă acriţi de mine, eu mi-aduc aminte cum e să faci zilnic emisiune. Azi vine Mircea Diaconu.

P.S. Ca să nu mai am parte iar, pe la miezul nopţii, de suprize tâmpite de la culegătorii de ştiri proaste de pe bloguri şi facebook, consider că Mircea Badea este, la ora asta, cea mai imporantă vedetă tv din România. Şi nu vreau să-i iau locul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “N-avem Badea trei zile, vă dăm Ciutacu

  1. Superbă emisiune!!!

    Nu trebuie să uităm cine suntem (ca români) şi care sunt obiceiurile şi tradiţiile noastre!

    De 20 de ani, renunţăm la ele, puţin câte puţin şi uite în ce situaţie am ajuns!

    Şi pentru că ţin foarte mult la identitatea naţională şi la tot ce ne defineşte, ca români, am fost mândru aseară, la emisiunea dumneavoastră.
    De ce?
    Pentru că în urmă cu câteva zile, am reuşit să fac şi să postez pe youtube un filmuleţ care se mulează perfect pe ceea ce spunea aseară distinsul invitat, care ne îndemna la păstrarea şi promovarea lucrurilor mărunte, dar româneşti, care ne definesc ca popor!
    Fără ele am fi NIMENI, exact aşa cum spunea domnul Diaconu!

    Filmuleţul îl puteţi vedea pe youtube aici şi este despre ţuica de prune, aşa cum nu aţi mai vazut-o vreodată.

    Respect domnule Ciutacu şi mulţumesc pentru emisiune!
    Vă dedic acest filmuleţ, atât dumneavoastră cât şi tuturor românilor care simt româneşte!

    Hai România, oriunde te-ai afla!

  2. @shogunu’: temporar si numai la subiect. Adrian Cioroianu
    @Florin: iertare ca-s demodat si am invatat gramatica limbii nationale. daca-mi aratati o greseala de scriere de acest tip in orice text de-al meu, o printez si o mananc live. articolul e de necomentat: aceleasi obsesii penibile, cu niste moguli rai si un presedinte bun care n-are loc de ei.

  3. Despre invitatul Dvs. de ieri, nu vreau sa carcotesc neaparat, dar alegerea politica a dansului mi se pare, mai ales in lumina emisiunii de ieri, pe care am urmarit-o cu mult interes si placere, cumva inconsecventa.

    Ii apreciez in ultima vreme pe liberali de la distanta, chiar si pentru simplul fapt ca multi dintre ei sunt mai domni decat gioarsele portocalii, dar ideile de ieri ale dl-ui Diaconu, in care personal ma regasesc, nu sunt chiar pe aceeasi frecventa cu spiritul liberal, ci mai degraba cu conservatorismul.

    Acest aspect m-a intristat, fiindca imi readuce aminte de argumentul care m-a determinat sa raman aici dupa facultate, si anume frecventa prea mare a compromisurilor sufletesti pe care as fi nevoita sa le fac, daca as trai in Romania.

    In rest, o emisiune reusita si un invitat potrivit. Felicitari!

  4. Salut ! Aminteste-ti de perioada cand erai student MPI-st (Maine-Poimaine Inginer)… In aceeasi UPB imi mananc si eu zilele, insa s-a invit ocazia care poate sa-mi fructifice ideea de mic intiparita in minte : sa plec din romania definitiv (cu o bursa) si copiii mei sa nu aiba de-a face nici macar cu limba romana, sau sa raman aici intr-o societate cu care nu rezonez aproape deloc si pe care as da-o pentru oricare alta care se situeaza la stanga romaniei pe harta. Daca ai fi astazi in Poli si ai fi pus in fata acestei bifurcatii de drumuri… ce ai alege ?

    Astept cu interes parerea ta (cu argumente pro si contra) aici sau pe mail.

    Multumesc !

  5. Ok deci astazi chiar ma uit la emisiune. 🙂
    Oricum,primim ce oferiti,nu facem nazuri.

  6. Intrebati-l pe d-nul Ciroianu, poate ne da informatia, cine a platit bannerele alea mari din Drumul Taberei cu ” Elena Gabriela Udrea va ureaza sarbatori fericite!” ??? Nu e an de criza la toata lumea?… parca avea datorii…sau nu sunt banii ei?…

  7. FELICITARI ! Pentru mine si alte prietene mai in virsta sunteti cei mai minunati copii! Am plins si eu cu voi , in emisiunea de Craciun. Ma bucur din suflet ca nu ai plecat dintre acesti minunati colegi. Cu emisiunile voastre, mai uit si eu de aceasta degradare morala in care s-a ajuns si sper ca atita timp, cit ma pot bucura in continuare de emisiunile voastre, mai pot spera ca inca nu suntem pierduti definitiv. Mircea Diaconu, pe linga faptul ca este un actor f.f.f.bun, este si un om adevarat, onest si cu dragoste de neamul nostru romanesc, de care parvenitii de dupa revolutie nu mai tin seama. VA IUBESC PE TOTI ! Sunteti tineri , frumosi curati sufleteste, faceti o echipa minunata!Daca nu aveti probleme cu CNA-ul, poate reusiti sa mai evitati contactul cu aceste slugi ale puterii actuale, care dupa parerea mea, va pot transmite energii negative, dusmanoase. Nu ma tem ca s-ar prinde de voi, dar cred ca este periculos pt. cei naivi si am vazut la alegeri cit de multi sunt inca. a va ajute bunul dumnezeu, sa va dea putere, ca minte aveti suficienta si stiti si cum trebuie folosita.MA BUCUR DIN SUFLET CA AI RAMAS ALATURI DE ACESTI COLEGI MINUNATI! SA RAMINETI UNITI CIT MAI MULT TIMP !SA VA TRAIASCA ACEI COPII MINUNATI SI SA FITI SANATOSI! Abia astept sa vina seara. Cu mare drag, Carmen.

  8. Adică, scapi de dracu’, dai de mă-sa! 😉
    Sunteţi la fel de (ne)buni, poate diferă olecuţă discursu’… da ţinta tot aia!

  9. 😆 He , he , he … Te-or luat … “deshtele pe dinainte” , Victore , de i-ai raspuns la postul asta lu’ @Florin pe 28 December 2010 la 12:10 (#) , de la postul urmator (Mihaiese, ti-au furat minusurile din text)… 😀

  10. Domnule Ciutacu, nenea de-l aveti in in emisiune abereaza. Istoria ar trebui sa prezinte fapte si sa lase adjectivele deoparte. Nu exista dar mai de pret decat realitatea, adevarul.

    PS. Nu e nevoie sa publicati acest comentariu. Nu e strict legat de postul curent.

  11. Am senzatia ca sunteti (realizatorii de la Antena 1,2,3) … cooperativa munca in zadar…. va urmaresc tot timpul chiar si pe internet , de cand am iesit la pensie stau mai mult timp in USA unde copii mei din fericire si-au facut un viitor si ma doare sufletul sa vad ca in afara de cativa toti sunt de acord cu cei care ne conduc tara .Nu stiu cat timp mai rezistati sa va opuneti, eu sper ca pana se va reusi detronatea incapabililor , parca au un cip in creier toti .
    Va felicit pe toti si va doresc sa aveti rabdare , sa-i criticati pana dispar.
    O mare deziluzie mi-a creat d-mnul Cristoiu , cand il vad la o emisiune schimb postul….. pacat de impresia ce mi-a creat-o cand facea emisiuni cu d-nul O. Paler
    Va doresc un an cu emisiuni la fel de bune M. Radu

  12. Asa e. Badea e cel mai vedeta,insa ar trebui sa i se puna inapoi emisiunea in reluare, de la 7 dimineata-cred ca a pierdut 50 la suta din telespectatori.

  13. buna , Victor ! iti trimit un link pe care sper sa-l afisezi pe blog pentru a face cunoscut un caz umanitar si astfel sa ii ajutam sa stranga suma necesara pentru operatie in strainatate. de mentionat ca teledonul de care se vorbeste in articol a fost prelungit , deci se pot face inca donatii prin romtelecom, plus conturi bancare ( nu e in textul principal al articolului, ci intr-un comentariu ). Cu sincere multumiri,

  14. e foarte bun si “Ciutacu'” in locul lui “Badea” (ca sa raman in liniile titlului) si din pct-ul meu de vedere chiar daca va asemanati in gandire nu aveti cum sa va confundati – cel putin din pct-ul meu de vedere. so dupa mine n-ai cum sa`l inlocuiesti cum nici el nu va putea niciodata sa te inlocuiasca in sensul sa-ti ia locul 😉

    sanatate multa si un an nou cu mai multe bucurii Victor.

  15. Nea Victore,te rog, dami voie sa te trec pe lista mea de Jurnalisti preferati :M.Tuca,R.Stanescu, CTP,C,Nistorescu .Ar mai fii ,cativa dar,find find ziua dintre ANI ,(ma grabesc). Cu aceasta ocazie ,te felicit pt.munca depusa ” automatizeaza tonomatul” .La cat mai multe Emisiuni, LE ZICI BINE SI STI MULTE. Un an nou ,fericit(daca se poate spune asa)sanatate si sper sa te vad ma-i des pe “sticla”……Sanatate La Multi Ani !

  16. Felicitari pt. activitate domnule Victor! Un ziarist bun e unulm care are curajul sa critice puterea. Atunci cind merita.In Romania asta nu e greu de verificat , mai ales de 6 ani incoa’. Ma deranjeaza doar faptul ca uneori la emisiunile dvs. romanii sint asociati lasitatii. Bineinteles si la alte emisiuni ale Antenelor. Poporul roan este o turma -este adevarat, dar doar pina aici. Mai departe se poate devia de la destinul mioritic. Trebuie doar un altfel de cioban. Daca inainte de a acuza plebea de lasitate,anuntza careva dintre voi ca e gata sa dea o lectie de curaj- intr-o emisiune de exemplu, si zice ca in locul cutare ii asteapta pe toti care vor sa se revolte impotriva gunoaielor care acum sint la putere ce ar fi? De exemplu Piatza Universitatzi. Nu se poate cu violentza -veti zice? dar impotriva unuin regim violent care e reactia normala? Si cum altfel sa se manifeste o desteptare a plebei? “Vrem respect”?! Un proverb irlandez spune ca ;”nu cere ce nu-ti poti lua si singur”! Poporul poate sa-si ia demintatea si libertatea in 2 ore daca cineva sau citiva isi asuma riscul! Da..nu se vede nici un..”fraier” , nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.