Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > N-avem Badea trei zile, vă dăm Ciutacu

N-avem Badea trei zile, vă dăm Ciutacu

O să fiu scurt şi la obiect, că-s cu curu-n sus şi n-am chef de poveşti. Colegul meu de miting şi de emisiuni e olecuţă ieşit din incintă. Aşa că, pentru trei zile (azi, mâine, poimâine), îi cotropesc, cu acordul şi mai ales la iniţiativa stăpânirii, spaţiul de emisie. Fie că vă place, fie că nu, dacă vă prinde seara în faţa televizorului pus pe Antena 3, între două reprize ale concursului “Să fim mai buni de sărbători”, în loc de În gura presei, o să vă uitaţi la Vorbe grele. Voi aveţi timp să vă acriţi de mine, eu mi-aduc aminte cum e să faci zilnic emisiune. Azi vine Mircea Diaconu.

P.S. Ca să nu mai am parte iar, pe la miezul nopţii, de suprize tâmpite de la culegătorii de ştiri proaste de pe bloguri şi facebook, consider că Mircea Badea este, la ora asta, cea mai imporantă vedetă tv din România. Şi nu vreau să-i iau locul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “N-avem Badea trei zile, vă dăm Ciutacu

  1. Crezi ca sunt şi din ăştia, care au impresia că vrei să-i iei locu’ lu’ Badea? Pentru mine, cel putin, sunteti la fel de importanti.

  2. Cred ca este de bine, va astept cu drag.
    Domnul Badea trebuie si dansul menajat, a facut o treaba temerara. In definitiv a fost un an greu de digerat chiar si pentru cele mai portocalii intestine.

  3. Mircea Diaconu e unul dintre actorii/oamenii “adevarati” care au mai ramas. Un frumos cadou de sarbatori. Multam. Probabil ca badea vine din vacanta, ca de obicei, mai negru in cerul gurii decat era. 😀
    Cat despre statutul de mare vedeta din pricina caruia ambii amandoi sunt convins ca nu mai puteti, zau ca trebuie sa fie la mijloc o ironie. Fina. 😛

  4. Hallo!
    Fi fara speranta; nu deranjezi pe nimeni! Ii din contra o bucurie, cu oameni draguti, care au ceva de zis!!!
    PS
    Mircea imi lipseste; dar are si el drept la o lecuta de viata privata!

  5. Apar astfel de carcoteli, datorita lipsei de obiectivitate; daca e “alb”, multi vor “negru”.
    Daca e “negru” nu e bine, trebuie sa fie “alb”.
    Si pana se trezesc unii la realitate dupa ping-pongul alb-negru, trece viata peste o generatie, cand e posibil sa apara gandirea cu “mintea romanului cea de pe urma”, dar poate e… prea tarziu.
    E posibil sa nu ma uit la emisiune, dar mi se pare ceva foarte normal acest “schimb”.
    Citind P.S.-ul m-am gandit la cele de mai sus, la ideile celor care ne influenteaza negativ viata, noua celorlalti !

  6. @alex: Ciutacu, probabil, anul asta nu pareseste deloc satul cu ministri. te rog eu, scrie din prima, nu pe bucati

  7. Mircea Diaconu e un mare castig pentru scena noastra politica . E drept , la ce politicieni avem , asta n-ar suna neaparat ca un compliment , dar domnul Diaconu chiar are stofa de om al cetatii .

  8. Super !!!…
    De – abia astept !!!… O alta emisiune de colectie !…
    Si daca imi permiti : ai un baiat frumos foc , mi-a placut foarte mult de el …
    Inteligent si sigur pe el , ca tatal !!!… hahaha
    Sa – ti traiasca si sa aiba noroc !…

  9. nu toti cretinoizi au inteles ca voi in comparatie cu altii mai aveti si principiisi nu v-io trageti intre voi.scuzati limbajul dar am scris sa prigeapa toti gibonii

  10. Ca esti “ciufut si imbontat”, adica, cu curu-n sus este vrerea, dar mai ales simtirea ta de moment! Toti avem astfel de simtiri destul de des din pacate! Ca avem parte trei zile de “vorbe grele”, este cel putin la fel de benefic pentru mine ca si daca as fi urmarit “in gura presei”. Vine Mircea Diaconu!-mare actor si nu numai(parerea mea)! Referitor la PS-ul tau da-mi te rog voie Victore sa te contrazic! Substantivul vedeta in Romania nu are nimic in comun cu tine si nici cu Mircea! Tu, Mircea sunteti “OAMENII” care au,vor si mai au si putinta sa ne spuna ceva de care demult trebuia sa luam aminte si…da sa tinem cont! Vedete,locuri pe podium??? Hai,”tinere maestru”(abia ai schimbat prefixul) adu-ti aminte cum este sa faci “cotidian”! Meritam asta….putini,multi,nu stiu! Si din pacate nici tu nu o sa stii vreodata!

  11. Daca in astea 3 zile,ai avea emisiuni dinamice,neplictisitoare,nimeni nu ar simti lipsa lui Badea.Dar cu Mircea Diaconu…

  12. urmaresc emisiunea de mult timp.as dori foarte mult o emisiune cu andreea pora. multumesc.la multi ani.

  13. Hai ca esti simpatic … chiar si cand esti cu cur-n-sus ! 😀 Sau , poate , tocmai d’aia …?! 😉 Abia astept sa vad emisiunea (desi ar trebui sa fiu la “nani” , ca io lucru saptamana asta , n-am liber 🙁 ).

  14. nu agreez stilul acesta scirbit; asa sunteti si in realitate? Sper sa ma insel. In rest numai de bine si emisiuni placute!

  15. In sufletul si-n mintea mea dvs si Mirea Badea sunteti la fel deoarece va consider ca fii ai mei de care sunt foarte mandra.Desi fiecare in parte este altceva,va respect pe amandoi.In ceea ce priveste invitatul de azi,dl Mircea Diaconu,este de aceeasi factura:om vertical,adica OM.

  16. Cu siguranta ma voi uita la emisiune.Daca era mai tanar invitatul tau si eu as fi avut cumva acces la el ,ma maritam cu el in secunda doi,daca era si el de acord bineinteles.Asa ca n-am ce face,ma uit.Vad ca astia de la putere se lauda ca nu au bani ,oficial.Problema e ca stupizii astia sunt atat de cretini incat se lauda in teritoriu ca au bani ,se pregatesc sa cumpere cat pot alegerile parlamentare viitoare.As putea da nume ,dar ma abtin ca mi se face greata.Asa ca poporul sa mai rabde ca ei isi ingrasa averile.Cat priveste aderarea la Schengen,nu e vorba de nicio discriminare ci mai degraba de cruda realitate.Pe aici ,la granita,intra in tara tiruri cu tigari din Moldova,Rusia si Ucraina intr-o veselie.Si Base urla discriminare.Si avocatii si procurorii cunosc situatia.Mai lejer cu discriminarea pe scari.Ne facem de ras ca tampitii cand toata lumea pe la noi stie de ele.Asta ar fi un aspect.Mai sunt si altele.

  17. O veste bună, domnule Ciutacu!
    Inspirată alegere, a stăpânirii.
    A nu se înţelege că nu-mi place Badea sau că, decât nimic, mai bine Ciutacu.

  18. @renata: propunerea-i a stapanirii, decizia-i a mea
    @marsili: nu agreezi, nu consumi, e chestie de optiune
    @pintea ioan: niciodata!
    @gabi: uita-te tu la dinamice si neplictisitoare. n-o sa-mi lipsesti

  19. CIne va place cu adevarat intelege ca tocmai in asta consta originalitatea. Va completati fara a fi de acord, avand pareri personale si contrazicandu-va atunci cand este cazul. Pentru multi e greu de inteles ca doi colegi, amici sau prieteni, nu e necesar sa fie identici. Pentru mine aveti fiecare ceea ce trebuie pentru a ne bucura atunci cand va auzim si va vedem. Deci, concediu placut lui Mircea Badea si asteptam ceva interesant, ca de obicei, de la Victor Ciutacu si de la invitatii lui.

  20. dl. Ciutacu as vrea in primul rand sa va urez dv. si familiei dv. multa sanatate ,Dumnezeu sa va ocroteasca ,multe realizari alaturi de traditionalul LA MULTI ANI ! Ne bucuram ca va putem vedea la tele timp de trei zile ,asta nu inseamna ca nu o sa simtim lipsa lui Mircea.Felicitari pentru emisiuni sa nu renuntati la ”vorbe grele”.

  21. Este o alegere f.buna. Il apreciez foarte mult pe Mircea Diaconu. Ca actor, dar mai ales ca OM!

  22. O iau ca pe o continuitate dupa emisiunea excelenta avuta cu dl Lese,este cat se poate binevenita intalnirea cu un mare Actor si gandirea calda si inteleapta cum are dl.Mircea Diaconu.II doresc lui Badea relaxare placuta,spatiul emisiunii lui va fi frumos utilizat si ma bucur ca ai fost de acord.

  23. Domnule Ciutacu, nu se pune problema sa ii luati locul d-lui Badea. Asta pentru ca dumneavoastra aveti deja un loc, pe care il meriatti cu desavarsire, pe care vi l-ati cladit in timp, prin comentarii si analize puternice, sincere si printr-o atitudine marfa. Daca pentru unii nu sunteti o persoana la fel de influenta ca Mircea Badea, nu inseamna ca nu suntetila fel de important pentru cumparatorii de medie ‘nonbasista'(ca sa il parafrazez pe dl Badea). Ceea ce au spus colegele dumneavoastra despre dvs la Stirea Zilei editie speciala a fost adevarat, sunteti un personaj principal al trustului la care lucrati. Aveti respectul meu.

  24. Superba emisiunea din Ajunul Craciunului,superb ce ati punctat acolo,de altfel nici nu ma indoiam ca nu sunteti asa cum ati parut in acea emisiune,OM!Cat despre emisiunea cu Mircea Diaconu nu pot decat sa ma bucur pentru ca de cate ori apare simt ca e insuficient timpul acordat dinsului pentru cat are de spus,pe scurt :un Om de Mare Bun Simt,cum nu prea mai exista in politica si in viata de zi cu zi.

  25. Vad ca a venit in discutie Craciunul in Costa Rica. Am trait acolo 8 ani si desi incerc din nou viata in Romania, Costa Rica ramane acasa pentru noi. N-am stiut ca e un vis neimplinit inca, altfel mi-as fi luat inima in dinti si va lasam o carte de vizita una din datile in care ne-am intalnit la restaurant: cu mare placere v-as face un tur (cvasi)complet… Tortuguero, Arenal, serpentariumuri, podul peste Tarcoles, Villa Caletas, Puerto Viejo. Poate chiar cazare de o noapte-doua in casa unor prieteni bastinasi din rezervatia Talamanca… O iesire spre Isla del Coco la pescuit Blue Marlin si scufundari… Uitasem cat de frumos suna cand te gandesti la ele din Romania!
    Sanatate!… si pura vida, mae!

  26. Si daca Mircea Badea e cea mai importanta vedeta media din Romania realizand o “emisiune pamflet” ce putem concluziona despre media din Romania?

  27. Ha-ha! Tu eşti tu şi Mircea (Badea) e Mircea. 😉 Asta spre disperarea unora; unde-s doi, puterea creşte.

    Cât despre celălalt Mircea (Diaconu), eu l-am redescoperit odată cu intrarea lui în politică. Îi apreciez mult prezenţa în orice emisiune. M-am uitat chiar şi la un TVR (nu mai ştiu care), acum vreo lună. 🙂

  28. Superba emisiune …! Superb invitat…! Atat bun-simt , echilibru si frumusete in cuvintele lui Mircea Diaconu , incat imi vine sa urlu de ciuda ca nu putem avea mai multe personalitati publice cu un asemenea caracter si echilibru !!!!!!! 🙁 Sunt convins ca daca i-am avea , acest popor pribegit , debusolat si cu un primitivism tot mai accentuat , si-ar putea regasi CALEA , DEMNITATEA si REINTOARCEREA la CIVILIZATIE …
    Multumesc Victore , pt. seara asta ! 🙂

  29. PS: A nu se intelege ca civilizatie = modernisme tehnice , fite , gadgeturi , etc. , NUUUUU….!!!! CIVILIZATIE = RESPECTAREA VALORILOR , A TRADITIEI , A FAMILIEI si , in primul rand A RESPECTULUI DE SINE !!!! ❗

  30. Pe cine ati invitat la emisiune?Nu a fost nici marele actor, nu a fost nici senatorul obiectiv! A fost un prieten cu care ati stat la taclale si noi am stat cuminti si am uitat sa comentam de uimire.

  31. Foarte fain! Poate doar posesorii de neuron handicapat trag concluzia că i-aţi lua locul lui Badea! Fiecare-şi are locul lui bine stabilit şi neinterschimbabil!
    De altfel, Badea a explicat pe blog ce şi cum şi toate speculaţiile sunt simple cretinisme!
    Sper ca mâine să fie tot un invitat beton, ca dl Diaocnu!
    Nu ne-aţi spus de ce aţi refuzat Crăciunul pe meleaguri mai calde… deşi aţi sugerat că nu-l concepeţi fără zăpadă şi… aglomeraţie-n trafic!

  32. SUNTEȚI DOI OAMENI LA FEL DE MINUNAȚI ȘI DE BUNI PROFESIONAL. DAR CA ÎN SPORTURILE DE ECHIPĂ, FIECARE JOACĂ PE POSTUL SĂU.

  33. Mircea Diaconu….mare om, mare caracter ! In legatua cu dl.M.Badea (relaxare placuta la “SPA”…. sunt fan M.B. si “SPA-ului”)……Emisiune Vorbe Glrele (pe care o produceti, are un standard de sorginte intelectuala de finetze psihologica ,dl.Badea vorbeste pe intelesul “baietilor simpli”)Banuiesc ,in nestiinta mea ca, e vorba si de formatul emisiunilor… Dealfel, in comparatie cu M.B. sunteti doua caractere si personalitatii ,asemanatoare si totodata,contradictori . Dansului ma adresez cu “fratele meu alb” ,dumneavostra pareti/sunteti sofisticat si prea emancipat. Oricum este o emisiune misto,(recunosc, am urmarit doar, cea cu SOV “sa trecem peste- mai departe” )Din pacate ,Codul lui Oreste ,se suprapune cu emisiunea dumneavoastra. Va doresc dv. si familiei dv. sanatate , indeplinirea dorintelor in noul an ,Tineti aproape,si fitii Incisivi …..La multi Ani ! p.s. damna D.Grecu si A.Stoicescu …..tare,si la obiect dar, si aici intevine ,personalitatea fiecaruia. Donnisoara S. m-a atras in mod deosebit pt. umanism …. (candida)…iar, doama Grecu ,pt. curajul si pragmatismul dansei (Xena).

  34. Asa invitat, asa emisiune a iesit.
    Un regal!
    Cata simplitate, cat bun simt,cat firesc,chiar daca era in costum si cravata.
    Deci azi, din nou. O saptamana cu Mircea Diaconu si nu m-as satura.

  35. PLIMBĂ URSUL – IMPERATIVUL DESTINULUI

    Prezenţa esoterică a ursului la festinul ce a marcat cei 37 ani (lumină !?) ai doamnei Elena Urdea i-a umbrit iremediabil figura când Marele interpret al destinului (din Sinaia) a deconspirat semnificaţia irefutabilă, cum că aceasta – musai şi mintenaş – “urmează să plimbe ursul” în toate cele lumeşti-politiceşti. În acest fel s-a combătut, fără drept de apel, ipoteza apartenenţei sărbătoritei la tagma ursarilor ( susţinută de cei care-i imputau că umblă cu “cioara blondită” ).

  36. Vom avea onoarea si placerea ca in una din seri sa-l vedem in emisiune si pe dl. Bogdan Teodorescu? Ne-a obisnuit deja cu povestirile despre calatoriile dumnealui.

  37. Minunata emisiunea!
    PS
    Si tu o doreai (candva, demult) pe udrea la tine-n emisiune. Ca sa ce?

  38. Bafta Ciutacu! Te urmaresc la fel ca si pe taranul de Badea. Sarbatori fericite! Si linistite!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.