Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > N-am să tac, slugoilor! Fiindcă nu ştiu…

N-am să tac, slugoilor! Fiindcă nu ştiu…

Ma distreaza cum tot soiul de nechemati, carora nu le crapa obrazul de rusine sa gasesasca explicatii pentru ca “anticomunistii” lor vor bate palma cu “comunistii” pe care i-au facut albie de porci prin scrierile lor caznite cu pretentii de editoriale, se preocupa de viitorul meu. Si juiseaza de satisfactie ca, daca PC va ramane in combinatia asta politica imorala, o sa-mi puna mie zabala Dan Voiculescu si ca voi fi nevoit, prin contract, sa-l laud pe Traian Basescu. Adica asa cum fac ei…

Intai de toate, am serioase dubii ca Traian Basescu se va impaca, fie si de fatada, cu Dan Voiculescu. Iar trimiterea acestuia din urma-n judecata de catre DNA, la pachet cu declansarea urmarii penale in cazul Danielei Popa, mi se pare un indiciu suficient de solid ca impacarea-i grea. In al doilea rand, eu n-am nevoie de supararile lui Dan Voiculescu pentru a avea o parere proasta, as spune chiar mizerabila, despre Traian Basescu. O am si gata, indiferent pentru cine lucrez. Pentru ca ma si va respect, pentru ca nu m-au facut serviciile ziarist pe puncte.

Si nu voi ezita sa mi-o spun/scriu atata amar de vreme cat ma voi mai putea exprima liber in tara asta. Cum am facut-o si cand aveam contract de colaborare cu Realitatea TV, fara sa ma impulsioneze in vreun fel (sau, dimpotriva, sa incerce sa ma opreasca) Sorin Ovidiu Vantu. Si cum am continuat s-o fac – la Vorbe grele si la Sinteza zilei – si dupa ce au descoperit ai mei cu stupoare ca au unul bun in trust care presteaza cu aplicatie pentru concurenta.

Decat o viata cioara, mai bine o noapte vultur!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “N-am să tac, slugoilor! Fiindcă nu ştiu…

  1. PDL + PSD la guvernare! Ce doriti mai mult de la o tara care se doreste deosebita? Ati ras, stimati domni de guvernarea D.A.? Stati sa vedeti ce va urma.

    Macar show-ul este asigurat. Cu un Geoana paralel cu viata politica reala, cu un Boc pe post de papusa de balci manipulata mult prea transparent de ventrilocul de la Cotroceni, cu un Videanu care daca va accede in Guvern va da borduri la toata Romania…si cu Traian Ungureanu sau IT Morar la nou infiintatul Minister al Informatiilor Publice, girat pana acum patru ani de dezolantul domn Dancu.

    Victore, din partea mea personal, nu il rogi matale pe Sorin Oprescu sa candideze la Presedintie? Cred ca este singura persoana in masura sa refuze o victorie mult prea clara pd-l-ului in dauna vietii politice din Romania.

    Astept un raspuns pe e-mail!

  2. @ ilona: se pare ca divinitatea care vegheaza asupra noastra a tuturor nu a aranjat, hèlas, sa-i scape pe unii de imbecilitate. Ar fi putut, ma gandesc, sa le dea gindul bun de a merge sa puna acatiste in loc sa scrie pe bloguri.

  3. Mie imi aduci aminte de tinerete 🙂 cind ma consideram un justitiar si incercam sa schimb lumea, la fel de strimba si atunci. Intre timp, viata m-a mai potolit. Ma enervez in continuare cind vad mirlani si ipocriti, dar am inteles ca nu pot schimba nimic, trebuie sa invat sa supravietuiesc cu ei. Iti admir idealismul (indiferent de idei), sper sa ti-l poti pastra.

  4. Stimate domn’ Ciutacu a doua oara!
    Sunt convins ca cele afirmate de d-voastra mai sunt reale si spuse cu crezamant. Nici daca stau in cap nu va vad pupandu-l pe basel…macar asa de complezenta. Da’ daca Doamen’ feri la cat se mai intoarce lumea invers capului vreodata vad ca faceti contrariul celor exprimate mai sus…JUR ca vin pan’ la Bucuresti pe jos, ca Badea Cartan si va scuip drept in centrul ochelarilor intr-un loc unde’o fi mai mare inghesuiala!!! Si credeti-ma e ceva distanta de la mine la kapitala.

  5. Iti apreciez foarte mult atitudinea.Sa stii ca suntem multi cei care vom ramane pe ….pozitii!Repet-IMI PLACE SA CRED CA ESTE UN JOC DIABOLIG AL P.S.D.-ului!Vom vedea!
    Basescu este un dictator,iar romanii trebuie sa inteleaga ca el trebuie sa dispara de pe scena politica cat mai repede.

  6. Prin anii 90′ ,pe la inceput, fostul meu profesor de romana(azi cadru universitar), ne-a dat un sfat : indiferent cine e la putere sa aveti grija si sa fiti mereu in opozitie.Pe atunci am crezut ca e un sfat cel putin deplasat.Abia astazi l-am inteles.E singura solutie pentru contracararea puterii, indiferent de culoare politica.Puterea nu are culoare. Asta ca sa nu ajungem de unde am plecat: dictatura.

  7. Iar semnează cineva cu numele meu. Şi spune prostii.

    Felicitări pentru emisiunea de aseară, foarte potrivită atitudinea faţă de Ponta.
    Evident că nu trebuie să taci, în vremurile astea tăcerea nu e de aur.

  8. Victore ,curios mi se pare cercetarea lui VOICULESCU si doamna POPA chiar in aceste momente de catre DNA.Stiut fiind ca tot DNA a dat NUP-uri pentru alte persoane.
    Caree e solutia MORALA si care IMORALA?

  9. Cred ca ai fost intotdeauna sincer cand l-ai combatut pe Basescu. Si cand vine vorba de oameni care prin puterea pe care o au pot influenta in rau viata a milioane de semeni nu trebuie sa dam inapoi, chit ca o facem declarativ, de la niste idei, convingeri si pana la urma antipatii. Ma las condus uneori si de subconstient, de simpatii sau antipatii fata de oamenii si drept sa-ti spun m-am inselat foarte rar. Poate si tu ai, ca multi oameni, antipatii si simpatii si ai dreptul la exprimarea opiniei. La urma urmei nu suntem toti portocalii, desi sunt convins ca si dintre simpatizantii lor si ai lui Basescu, realizeaza multi ca au cam fost dusi cu zaharelul si “vrajiti” de limbajul dulce al dlui Boc. O sa li se aplece curand, cand vor vedea ca avem mari sanse sa devenim o tara europeana cu tente de sudamericanism.

  10. cand a castigat alianta da alegerile, a doua zi, in evz a aparut un editorial al lui nistorescu. spunea el acolo ca evz trebuie sa aiba forta sa se intoarca impotriva celor care vor fi acum la putere. pentru ca datoria unui jurnalist e sa fie mereu in opozitie, sa critice puterea… nu stiu daca oficiosul a reusit asta (hehehe:))) insa eu zic ca nistorescu avea dreptate. media tb sa critice mereu puterea.

  11. Ziaristii au scrupule pe cand politicienii ba.
    Daca ma uit doar la emisiunile dela Antena 3 inseamna ca asta vreau si imi place. Dar daca votez cu un partid, o ideologie, si acesta se uneste cu un altul pentru care nu am nici cea mai mica apreciere atunci se chiama promiscuitate. Este ca si cum ti-ai imprumuta nevasta. Dupa cum am fost educat, masina si nevasta nu se imprumuta. In rest doar vorbe.
    Se pare ca imnul Romaniei are efect de somnifer asupra poporului cat timp toleram asemenea clasa politica. Somnul ratiunii naste monstrii.A cata oara trebuie sa ne-o demonstram?

  12. Am trait sa vad si chestia asta:pdl+psd.Dar daca stau si ma gandesc bine,nu e atat de neinteles.Psd-ul chiar are nevoie de bani.Si,cu riscul de a-si pierde electoratul acum,pe care va incerca sa il momeasca mai incolo,asa cum ne-am obisnuit,cei din teritoriu chiar simt lipsa banilor.Si pdl pierde electori,in aceeasi masura.Sunt curioasa sa vad cat va dura fratia asta.

  13. Daca dl Ponta a votat pro pd pentru electoratul care l-a votat ardelenii pentru ce electorat au votat pro pd?
    Maxi!:)

  14. Mi-e sila de spiritul incolonat al pedeleilor, mi-e scarba de foamea pesedeilor si mi-e greata de superioritatea imbecila a liberalilor!

  15. Dl Crin Antonescu ar putea candida independent !daca PNL insista ca Tariceanu sa fie candidat la presedentie!Cred ca va avea sustinere gen ” OPRESCU” !

  16. Am trimis un mail la emisiunea din seara asta si nu a fost publicat.Costa totusi 1,18 Euro. In rest va felicit pentru emisiune.

  17. Mă inclin! Sunt studentă în anul I, Iaşi, doream să-mi spuneţi ce altceva ce se mai întâmplă în lume în afară de criza financiară, problema din irak, conflictul indiano-pakistanez si situaţia ţărilor africane pe plan economic sau politic? Mulţumesc!

  18. Cu tot respectul, vă rog să-mi permiteţi să postez şi aici un mesaj al românilor pentru ” onorat ” clasa politică românească, autorul articolului este colegul meu de blog, Leo :
    http://sfinx777.wordpress.com/2008/12/09/doini-m-as-si-n-am-cui/
    Şi o porţie de ” model de democraţie pedelachee ”, ca să ştie pesedeii cu cine au semnat pact diavolesc, tot murind ei de ” grija crizei şi-a poporului ” – scuza cea mai la modă pentru orice minciună, ticăloşie, nemernicie .. :
    http://sfinx777.wordpress.com/2008/12/09/twin-peaks-caras-severin-fenomene-%E2%80%9Eparanormale%E2%80%9D-pe-foarte-bune/
    Vă mulţumesc frumos pentru spaţiul acordat !
    respecte,
    Sibilla

  19. Lectia de invatat.

    Am un prieten deonto-portocaliu extrem de trist. De 20 de ani uraste si nu reuseste sa spere. A urat FSN-ul. A avut o doar doua bucurii scurte date de satisfactia razbunarii: cand a venit la putere CDR-ul si D.A.-ul. Au fost separate de o mare nefericire cand s-a vazut constrans sa-l voteze pe Iliescu. Acum este perplex. Lovit de o mare maciuca. Isi da seama ca 4 ani a luptat, facandu-se de rasul oamenilor normali la cap, … ca sa refaca un FSN de 70%. Aproape ca-n 90.
    Teribila soarta!

    Lecţia. Ce clădeşti pe ură se întoarce nebănuit de pervers împotriva ta!

  20. Cutacule, criticai de zor Guvernarea Stolojan ca a ….CONFISCAT VALUTA…!Cine avea valuta …sau cine trebuia sa incaseze valuta?..?..?..?Cei care stiau …..BINE …CE si CITA VALUTA trebuia sa incaseze statul ROMAN …ATENTIE…PRIN diferite firme de comert exterior….care nu mai erau controlate de guvern ci de….CEI CARE au ajuns marii miliardari in dolari peste noapte.Cind Stolojan a vrut sa le ia valuta si sa le dea LEI in schimb si sa intareasca LEUL……HOPO ….HOPA …ne comfisca valuta.Se aud si azi voci incompetente care sustin asta.Daca Stolojan …cu viziunea economica de atunci mai rezizta, …lasat sa functioneze ca Prim Ministru, Romania era cu un pas in fata Cehiei si Ungariei.Sa ne ajute Dumnezeu ca macar acum sa o poata face.Valer.Toronto-Canada.

  21. Dle.CIUTACU. Daca esti BARBAT si …zici ca si …in SLUJBA NATIEI ROMANE, te provoc la dezvaluirea unei REZERVE de cel putin 7% dinPIB.Cine pe cine …FURA …din deseuri,si …CUM..??? Te prinzi la munca asta….????Daca DA,iti pun la dispozitie ..ATENTIE …GRATUIT materiale care nu e obligatoriu sa le publici, ci doar sa ai rabdarea sa le …ANALIZEZI si sa-mi comunici SINCER parerea. Cu respect .Valer MORARESCU.Toronto – CANADA.

  22. Mai sa fie…!Ce tari suntem toti pe bloguri…!Ce tepeni suntem in pene …! Cum ne mai dam noi cu parerea,manca-ne-ar tata de zicausi, cele mai multe ori cu divagatii penibile .. ! Un lucru e clar: realitatea e una singura,interpretarile -infinite !ce-ti place tie,mie s-ar putea sa nu… Bun! si care-i problema ? In esentza-niciuna,in fond-e groasa rau !!! Bla,bla,bla – bla,bla,bla Lasati prostiile,fratzilor ! VICTORE,TINE-O TOT ASA ! Si,sa mor c-o sa-mi placi in continuare ! un doctor

  23. Bravo, domnule Ciutacu…ai caracter, frate ! Spre deosebire de colegii tai antenisti. Iti trasnsmite asta unul care va acuza pe toti, in mod gresit, se pare, ca sunteti prea interesati in tiradele voastre. Mai este o speranta, daca cel putin unul arata ca e barbat…

  24. @Ciprian: iar eu ma bucur cand vad ca mai exista si oameni care incep sa ne judece individual si au puterea sa recunoasca

  25. Corect, dar nu m-am gandit vreodata ca sunteti tonomate, cum altii interesati va acuza…toti aveti personalitate puternica, sunteti ficiori, cum se spune la noi in Ardeal. Insa, intr-adevar, caracterul face diferenta. Mersi de raspuns, chiar am o revelatie si, asa e, recunosc.

  26. faceti ceva la post sa fie mai competitonal ca voi ii bateti la audienta pe segmente dar ei va bat la total, deci aduceti ceva mai competitional si voi

  27. Are ceva dreptate yolo,suntetzi solizi in categoria politica, in schimb sunt convins ca emisiuni facute de genul tutelor de “duminica” (care apropo acu’ vreo 3 saptamani isi facea o parte din telespectatori in direct “imbecili” pentru ca unii din ei si-au permis ,vezi Doamne,sa-i atraga atentzia ca rochia purtata nu pare sa se potriveasca)sau unora mai negri in cerul gurii cu emisiuni “blonde” de-a dreptul penibile …!Adevarate cure de imbecilizare !Pacat de invitatzi, de regula “de bon ton” dar,deh,ce nu face omul pentru-n pic de “sticla”,nu ? Cu scuzele de rigoare si stiind ca nu e chiar discutzia potrivita acilea,nu puteam ,totusi,sa nu-i dau dreptate lui yolo,nu de alta da’ ma manca…!

  28. se intreba d-ul Ciutacu aseara cine este Oprisan si de cevrea domnia sa sa vada romania plina de santiere, ei bine va spun eu in cateva cuvinte,d-ul Oprisan detine o statie de betoane si impune beneficiarilor sa cumpere beton de la dumnealui altfel nu le elibereaza autorizatie de constructii.

  29. Toata admiratia pentru dumneata si d-l Mircea Badea,atata timp cat exista tineri ca dv.,mai exista speranta pentru Romania;si mai cred ca mai aveam nevoie si de d-l Tariceanu,cu “bucile” lui cu tot(lui CTP nu i-ar ajunge vreo trei vieti sa capete si el saracul alura de domn),pentru ca pe vremea lui am simtit cu adevarat ce inseamna sa fi liber,sa fim si noi mandri ca santem romani!Multa bafta!

  30. Salu’, tovarashu’ Ciutacu!
    Uh, astazi am inceput sa mai shparlesc si eu ceva pe blogul meu. Daca vrei, mai arunca o privire din cand in cand. O sa apar cu ceva de cativa ‘viermi’ FSN-isti de Dambovita si Ialomita. O sa-ti placa … imi pun gandurile si scrierile in ordine deocamdata. Mai, poate din toata criza asta odioasa ne alegem si noi cu ceva. Sa fim linistiti si sa ne treaca greata asta pe care o am de prin – daca-mi amintesc bine – de prin 2004.

    Mai vorbim … ma duc la o tigara …

    PS: Acum ceva timp, m-am uitat la emisiunea cu medelin si mizil . Geniaaaaaal! Felicitari! 🙂

  31. ”N-AM SA TAC , SLUGOILOR !” … SUNT VORBELE UNUI DISPERAT. NU TI SE PARE SUSPECT CA TOT TIMPUL AI DREPTATE ? CINE ARE DREPTATE, PE ARGUMENTE REALE, NU DISPERA. ASEARA ATI FOST CAM ABATUTI, S-A INTIMPLAWT CEVA ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.