Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > N-am să tac, slugoilor! Fiindcă nu ştiu…

N-am să tac, slugoilor! Fiindcă nu ştiu…

Ma distreaza cum tot soiul de nechemati, carora nu le crapa obrazul de rusine sa gasesasca explicatii pentru ca “anticomunistii” lor vor bate palma cu “comunistii” pe care i-au facut albie de porci prin scrierile lor caznite cu pretentii de editoriale, se preocupa de viitorul meu. Si juiseaza de satisfactie ca, daca PC va ramane in combinatia asta politica imorala, o sa-mi puna mie zabala Dan Voiculescu si ca voi fi nevoit, prin contract, sa-l laud pe Traian Basescu. Adica asa cum fac ei…

Intai de toate, am serioase dubii ca Traian Basescu se va impaca, fie si de fatada, cu Dan Voiculescu. Iar trimiterea acestuia din urma-n judecata de catre DNA, la pachet cu declansarea urmarii penale in cazul Danielei Popa, mi se pare un indiciu suficient de solid ca impacarea-i grea. In al doilea rand, eu n-am nevoie de supararile lui Dan Voiculescu pentru a avea o parere proasta, as spune chiar mizerabila, despre Traian Basescu. O am si gata, indiferent pentru cine lucrez. Pentru ca ma si va respect, pentru ca nu m-au facut serviciile ziarist pe puncte.

Si nu voi ezita sa mi-o spun/scriu atata amar de vreme cat ma voi mai putea exprima liber in tara asta. Cum am facut-o si cand aveam contract de colaborare cu Realitatea TV, fara sa ma impulsioneze in vreun fel (sau, dimpotriva, sa incerce sa ma opreasca) Sorin Ovidiu Vantu. Si cum am continuat s-o fac – la Vorbe grele si la Sinteza zilei – si dupa ce au descoperit ai mei cu stupoare ca au unul bun in trust care presteaza cu aplicatie pentru concurenta.

Decat o viata cioara, mai bine o noapte vultur!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “N-am să tac, slugoilor! Fiindcă nu ştiu…

  1. Ultima gaselnita : “PD-L coopteaza la Guvernare un PSD dezbinat si care are acum sansa sa realizeze reforma interna.Exista, prin urmare, premisele realizarii unei stangi europene autentice. ”
    Asta era. Cum cainele moare de drum lung si Tapalaga Hotniuz moare de grija PSD.
    Noroc ca-i salubrizeaza bocii lu’ nea Silvius+nea Preda ( ca se pricep)

  2. Melania a ajuns arma secretă a Realităţii… Aseară, fără ea, clămpăneala domnilor ar fi prăbuşit ratingul în obişnuitul 1,xx

  3. Acum că preşedintele Mogulistanului e pe cale să-şi vază visu’ cu ochii şi să împărăţească ( preşedintele poate să împărăţească, vezi cazul Norvegiei) peste ţarăăăăă, peste plaaaaiiii chiar mă luase oleacă de transpiraţie gândind cum ar arăta prime time-ul după puparea pesedepeceului cu pedelicul. Da’ mi-a trecut. Bun. Că tu n-o să te apuci să dai cântări la jucător e clar, da’ scrie la horoscop că eolienii vor lega noi prietenii. Cu “fostul partid al corupţilor” devenit “soluţia unei guvernări stabile pentru ieşirea din actuala criză internaţională”. Ptiu.

  4. Eu nu stiu de ce nu se distreaza lumea de expresia lui Boc: “DREPT SUVERAN AL PRESEDINTELUI DE A NUMI PRIMUL MINISTRU”
    Orice ziaristi normali s-ar duce la DEX daca nu la altceva, sa vada ce e ala drept, ce e aiai suveranitate si ce e a aia presedinte.
    Pai daca Basescu e presedinte suveran atunci papa de la Roma ce mai e? Nu mai e Suveranul Pontif?
    Dupa cate stiu de la scoala drepturi suverane au suveranii si popoarele. Exemplu presedintele Frantei sau al SUA nu au drepturi suverane, fiindca sunt alesi adica facaturi vremelnice, sevitori ai dreptului suveran al poporului, care le poate da oricand un sut in cur.
    Cum i-ar sta unui subiect de drept suveran sa ia suturi in cur?

  5. io nu sunt de-acord cu ultima propozitie. io zic ca decat o noapte cioara, mai bine o viata vultur. Parerea mea, gen. Si in plus, sa nu uitam ca decat batran, sarac si bolnav, mai bine tanar, bogat si sanatos. Asa vad io viata, e ca o filozofie.

  6. PAX MAFIA
    Sau cu alte cuvinte: Bre nea Ilici nu fi trist, Traienel e fesenist!
    Timp de mai bine de doi ani, cit l-am criticat pe buna dreptate pe Traian Basescu si partidul lui de tucalari, mi-am luat-o de nu m-am vazut de la pupibasisti, care pina si de ciinii din casa m-au injurat, intrebindu-ma totodata de ce nu scriu de rau si despre psd, ca si astia au bube. Geaba le-am explicat ca desi nu sint membru, sint totusi simpatizant al doctrinei social-democrate, ocarile si injuraturile s-au revarsat in continuare diluvian asupra mea. Ce am pastrat eu secret consta in faptul ca psd-ul reprezenta tousi pentru mine, SPERANTA. Nu pentru un trai mai bun pentru romani, deoarece toate partidele sint o apa si un pamint (nu-si cunosc decit interesul personal), ci pentru capacitatea lor ca la momentul alegerilor prezidentiale sa poata produce un contracandidat al actualului presedinte, un om de stat adevarat care sa ne scape de rusinea nationala din capul Romaniei.
    Le ceream oare mult in schimbul votului meu? Eu spun ca nu!
    Despre noul gen de nesimtire politica, aparuta imediat dupa decembrie 89, ca trasatura distincta a “burjuilor” de mucava ai actualelor vremuri, care s-au gindit sa intre politica, iarasi am scris cu ceva timp in urma.
    Insa niciodata nu mi-am imaginat ca aceasta nesimtire poate ajunge vreodata la nivelul inregistrat cu ocazia in care psd-ul s-a autoinvitat la guvernare alaturi de pd-l.
    Un gest mai mizer, mai lipsit de demnitate si de moralitate, mai dictat de interese marunte , meschine, mai tradator fata de marea majoritate a electoratului care daca te-a votat, te-a votat tocmai cu SPERANTA in suflet, nu cred ca istoria a mai inregistrat de la tradarea biblica (sic!) si pina astazi.
    Un fruntas psd, dadea si o explicatie logica pina la un punct acestui gest, si anume faptul ca telul oricarui partid, in vederea punerii in practica a programului sau si a indeplinirii promisiunilor electorale, este de a ajunge la Putere.
    Da coane Ponta, ai dreptate, de ajuns trebuie ajuns, dar nu in genunchi si calcind in picioare vointa si sperantele electoratului, doar pentru ca tu vrei ministerul justitiei, iar lui Oprisan i s-a mai redus din fondurile datorita carora a ajuns miliardar. Nu coane Ponta, se ajunge cu demnitate, coloana dreapta si fruntea sus.
    Dar hai, coane Ponta, sa-ti spun eu la ce putere ati ajuns prin acest gest incalificabil.
    Istoria relativ recenta ne poarta de pe aeroportul londonez, unde Chamberlain, coborind din avion si fluturind un petec de hirtie in mina le spunea englezilor ca le-a adus pacea, pina in budoarul lui stalin, in care acesta a stat inchis timp de patru zile, paralizind intreg comandamentul militar sovietic in luarea de decizii si permitind astfel trupelor germane aproape sa ciocaneasca la usa Kremlinului, pe motiv ca nu-i venea sa creada ca amicul sau hitler, cu care tocmai semnase un pact de neagresiune, a indraznit sa atace URSS-ul.
    Respectivul hitler se stersese la cur cu toate tratatele, intelegerile, pacturile etc. incheiate in vederea cistigarii de timp necesar masinii de razboi naziste si planurilor sale de devenire milenara.
    Cam de cite dovezi mai aveti nevoie coane Ponta pentru a realiza cu cine vreti voi sa intrati in cirdasie sau pe cine va bazati voi sa-si respecte promisiunile si cuvintul dat?
    Basescu, peste noua luni, cu un al doilea mandat in buzunar, datorat tradarii voastre, o sa va scuipe de la guvernare ca pe o masea stricata si o sa va dea si cu tifla ca n-ati reusit sa guvernati macar doi ani, pentru a va putea numi voi primul ministru (a cui dracului o fi fost ideea asta timpita, numai Dumnezeu stie!). Asta dupa ce o sa desprinda din psd o halca barosana cu care isi va intregi propriul partid prezidential.
    Este adevarat ca pe moment ati scapat de vizitele la DNA, Il capo di tutti capi, dind ordin morarului de stat in banca lui pentru o vreme, deoarece actuala coabitare psd-pd-l a adus o pace relativa intre clanurile mafiote, dar dupa prezidentiale dracul va fi al vostru coane Ponta.
    Si inca ceva, conasule, v-ati gindit cind ati votat impotriva propriului electorat, ca acesta ar putea da la un moment dat o Opozitie extra-parlamentara adevarata si cu mult mai puternica decit surogatul pe care-l mimati voi in Parlament?
    Pe moment pd-l-ul va va lasa sa mincati cojile de la semintele ale caror miez il vor minca ei, dindu-va iluzia ca “v-ati scos”, dar cind va veni sorocul decontarii, veti plinge cu lacrimi amare momentul de nebunie care v-a determinat sa terfeliti vointa celor care, prin votul lor, v-au asigurrat (vorba lui Cristian Tudor Popescu) bucile impotriva intemperiilor crizei pentru un mandat.
    Rusine sa va fie nesimtitilor!

  7. fara sa va luati de melania medelean! ca asara daca nu erau tzatzele ei schimbam canalu’ dupa 5 secunde nu dupa 1 minut!

  8. Un tonomat,doua tonomate.Marele filozof,istoric si politician Nicolae Iorga, a spus ca “doar boul este consecvent”.Restul e gargara.

  9. @McGogoo,
    da’…ai prins si faza cu palaria lui Dinescu.Ai vazut ce bine se asorta la tzitzele alea ale tale ?
    In rest ,de acord cu tine !

  10. @liviu amza (nadie): asa l-am pus prima oara si acolo a ramas. ca si verigheta
    @Danton: prefer sa raman eu boul din poveste decat sa-mi fie sila de mine

  11. predictie:
    in max un an ciutacu pleaca la realitatea
    adica aceeasi pe care i injura si de care face misto
    tot “banii vorbeste” nenea ciufutacule

  12. …nu va grabiti sa trageti concluzii.Deocamdata mariajul intre cele doua cucoane nu exista decit in faza de visare.Pina o sa semneze cotractul prenuptial mai sint multe trepte de urcat.Iar daca incep sa ia in discutie si amantii,e mai greu.
    Eu nu cred ca dl.Voiculescu are neaparat nevoie de politica.Presupun ca asta este ,asaaaa un fel de hoby,distractie la batrinete.Vreau sa spun,ca oricind poate renunta.Tot zic unii ca vrea sa faca o banca.
    Emisiunea Realitatii-de aseara-nu a fost rea,chiar am aflat ca un “prieten” de-al nostru vrea sa se arunce de pe blok ori blog…n-am inteles bine,ca tot schimbam canalele.
    Deci: cica ar fi zis,mai de mult,ca se arunca…daca cele doua partide se-nbirliga.

  13. Parerea mea este ca Voiculescu nu se va impaca cu Basescu. Totusi, daca va fi inghesuit la mantinela si va fi obligat sa dea ceva pentru a fi lasat in pace cred ca o va face. Pentru chestii mai serioase trebuie sa ne reamintim faptul ca totusi cei “322” sunt inca majoritari in parlament. Chiar daca unii dintre ei joaca pe moment precum canta Base.

  14. daca ma distreaza ceva in toata mizeria asta , daca ma mai poate distra ceva… si distractia a inceput este atitudiea si fisa postului lui Ciutacu, Gadea, Badea, Cristoiu dar mai ales dusul de Stan. i-au murit lui Basescu laudatorii si lui voiculescu latratorii!

  15. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Bine ati zis:
    “Decat o viata cioara, mai bine o noapte vultur!”
    Va doreste numai bine,cu tot respectul,
    IoanaP

  16. Noi, românii suntem comentatori “de drept”, problema este dacä si cum influentäm oare mediul, mai ales politico-social, pentru cä “…de curätat pusca si de vorbit ‘prosti'”… ne-am cam säturat?!…

  17. Parca s-ar bucura ca si altii acum ar trebui sa fie slugile lui Basescu. Nu numai ei. :)))
    Eu as zice sa se linisteasca. Nimeni nu le ia locul de la pupat mana lui Voda.

  18. Vultur, vultur da mai schimba si tu meniul de lighioane. Uite, incearca si tu un motan, sa vezi ca nu tusesti. Inchide ochii si gandeste-te cum ar fi sa plutesti liber pe cerul patriei.

  19. spunea si Badea intr-o emisiune – cand facea scenariile alea ale lui despre ce se va intampla si cine cu cine isi va da manutza – ca e putin probabil PDL+PSD=LOVE pentru ca le-ar fi greu sa dea o explicatie. SI uite ca o fac si fara explicatii, sau cu unele care provoaca greata generala :)) dar nah, traim sa o vedem si pe asta… Pe mine chiar ma distreaza cand ii vad prin talk-show-uri, cum naiba nu le crapa obrazul, vorba lui Ciutacu? Am senzatia ca astia chiar ne cred pe toti tampiti.

  20. de ce te lauzi tu cu rating-ul antenei3? care este meritul tau ptacest rating? cred ca tinde catre zero..
    mai bine spune-ne ce rating faci la emisiunea ta,la antena 2, nu ce rating face valentin stan.

  21. @ VICTOR : nu cred pana nu vaz! si in niciun caz in curtea lu’ felix. pacat de voi, baieti atat de tineri, oameni de varsta mea de la care ai pretentii… de multe ori m-am intrebat daca si-n “realitatea” voastra sunteti la fel… daca-n cotidianul vostru gabnditi la fel cum va expimati la tv… pacat! si singur ca mai m-am intrebat cat de “tare” tre’ sa fie platit un om sa se arate astfel…

  22. @kiki: da-mi voie sa-ti spun sfios ca esti um imbecil
    @weebo: ala-i ratingul facut de mine, boule!
    iar boii si imbecilii n-au ce cauta pe blogul meu. deci luati-va viteza!

  23. @ Ciutacu “juiseaza de satisfactie” Ai spus-o la bascalie, nu? Sint convinsa ca stapinesti indeajuns limba romana ca sa folosesti cuvinte romanesti…

  24. Dacă cumva (Doamne fereşte!) se duc cele două ble… bla… blocuri (umăr lângă şold!) la guvernare, se vor prăbuşi mai ceva ca alea două turnuri gemene. Evident, Păpuşaru’ e pe post de pilot kamikaze…
    Sunt sigur că toţi cei amintiţi de R.V. pe blogul dumnealui, ne vor prezenta corect şi plini de nerv… ă… nervi, traseul avionului deturnat. 😉

  25. Frustrari:
    CU FOARTE MICI EXCEPTII, SUNTETI NISTE CURVE, NESTIMABILILOR TOVARASI POLITICIENI. CU TOTII, DE LA STANGA LA DREAPTA, DE LA CEL MAI TANAR LA CEL MAI BATRAN. NU SUNTETI IN STARE SA PUNETI IN FATA INTERESELE ROMANIEI. NU MAI STITI CUM SA VA IMBOGATITI, VOI, NEAMURILE SI PRIETENII VOSTRII. ATUNCI CAND O SA MURITI O SA VA INGROPATI CU BANII FURATI SI CU FUNCTIILE “NEGOCIATE”? TICALOSILOR, MIZERABILILOR !!!
    CAT DESPRE UDMR, TOT RESPECTUL. O SPUNE, CU DURERE IN SUFLET, UN ROMAN NATIONALIST. STIU SA-SI URMAREASCA CU OBSTINENTA VISUL HIMERIC DE AUTONOMIE TERITORIALA. CACI DESPRE ASTA ESTE VORBA. INCEPAND CU BASESCU, GEOANA, STOLOJAN, TARICEANU, NASTASE, BOC SI CONTINUAND PANA LA ULTIMUL “LIDER POLITIC”, CU TOTII SUNTETI NISTE EUNUCI TOVARASILOR “POLITICIENI”. VA TREMURA SUNCILE TRANZITIEI DE TEAMA UDMR-ULUI. LASZLO TOKES REPREZENTANTUL ROMANIEI IN PARLAMENTUL EUROPEAN ???!!! SA-TI FIE RUSINE TOVARASE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU CA PERMITI ASA CEVA. HUUUUOOOOOO !!!! TICALOSILOR, MIZERABILILOR !!! DAR PROBABIL CA NICI NU VA INTERESEAZA TOATA FRUSTRAREA MEA SI A FOARTE MULTOR ROMANI.
    PROBABIL CA ASTA URMARTI. SA CREATI O STARE DE LEHAMITE LA NIVEL DE MASE, CA PE VIITOR SA PUTETI SA CONTROLATI VOTUL. EU CRED CA DEJA IL CONTROLATI. ROMANII SA SE INGHESUIE DIN CE IN CE MAI PUTIN LA VOT SI SA IASA CINE TREBUIE. FOARTE BUNE EXEMPLE CELE DOUA FILMULETE FACUTE DE ANTENA 2, UNUL DINTRE ELE FIIND INTERZIS DE CATRE CNA. TICALOSI SI MIZERABILI CE SUNTETI !!!
    DOMNULE CIUTACU, VA ROG SA FITI MAI RAU. TICALOSII ASTIA SI-AU DAT ARAMA PE FATA CU OCAZIA ACESTOR ALEGERI.
    TREBUIE BICIUITI DE LUNI PANA DUMINICA, LA ORE DE MAXIMA AUDIENTA.
    CE DOCTRINE, SOLUTII ECONOMICE, FINANCIARE. PENTRU EI NIMIC NU ESTE MAI IMPORTANT DACAT PUTEREA, BANU’ PUBLIC, INFLUENTA.

  26. Sa nu crezi ca vreau sa fiu nici cinic si nici sarcastic ! DAR DACA lucrurile vor merge pe un fagas de genul PDL-PSD , ai cumva de gand sa emigrezi ? Vii incoace ? Avem nevoie de “vorbe grele” si in Canada , numai ca legea’i cam dura aici ! si judele nu prea iarta !

  27. @canadianul: nici nu emigrez, nici nu ma impresioneaza idiotii. deci da si pa!

  28. Daca nu ar da replici ironico-sarcastice, “marsh_acasiste” nu ar fi Ciutacu.Victor Ciutacu :).
    Mr Bombastic, really fantastic..uuuu 🙂

  29. victore, daca base face guvern minoritar pdl + udmr + tradatori si e pe muchie crezi ca se mai poate pune in aplicare planul lui iliescu de a da jos guvernul in preajma alegerilor prezidentiale pt. ca cine tradeaza o data poate trada si a doua oara ?

  30. Nu domnule Ciutacu, nu e vorba aici de laudarea incompetentului de la cotroceni. Dumneavoastra oricum il laudati fara sa vreti. Recunoasteti ca este un bun politician. O lauda mai mare ca asta nici ca se poate. In rest sunt vorbe goale, nu vorbe grele. Romanii printre care si dumneavoastra au uitat cum trebuie sa fie un presedintele in Romania (constitutional vorbind). Aceasta este definitia de baza de la care trebuie sa plecati cind il laudati. Cine nu pune in practica aceasta definitie nu isi cunoaste menirea pentru pozitia pentru care a fost investit si nu poate fi un bun politician. Cel mult poate fi un simplu sforar de la Piata Matache. In general, politicianul este bun atunci cind stie foarte bine regulile jocului si le foloseste in asa fel incit sa multumeasca pe toata lumea inclusiv noi cetatenii acestei tari.

  31. PDL-ul si-a dat seama ca Base devine un bolovan legat de gatul mai putin doctrinar, si mai mult electoralo-rational al corifeilor sai. Scorul mare obtinut de PSD pe 30 nov., i-a convins de necesitatea “intinarii” idealurilor cotroceniste, asa ca nu PSD va fi devorat de Base, ci acestuia ii vor fi bifati in cartea de munca doar 5 ani pe dealul Cotrocenilor. La pariu!

  32. Suparat sunt Doamne, suparat

    Suparat, suparat sunt Doamne iarasi suparat,
    Mult venin este in jur, multa minciuna,
    Iar se-aduna norii a furtuna.
    Suparat, suparat sunt Doamne iarasi suparat,
    Multi ma intreaba, ce-i cu mine.
    Parca-ar fi loc totusi de mai bine.

    Iti recomand sa-l asculti cu prietenii diseara, poate ajuta.
    Cu simpatie ,
    Maria

    MULTUMESC, ESTI DRAGUTA, DA’ SUPRAVIETUIESC SI FARA. VICTOR

  33. sTIMATE DOMN cIUTACU. vA MAI URMARESC, DIN CIND IN CIND, PE aNTENA 2. vORBITI CU ATITA URA SI PATIMA DESPRE PRESEDINTELE TARII CA MI SE FACE PARUL MACIUCA/. Banuiesc ca sunteti , totusi, un bun crestin, aveti si dv. o familie, copii, cum puteti fi atit de rau….nu va temeti de vreo razbunare a celui de sus? toate merg pina intr-un punct…ati depasit cu mult acest punct….asa vorbea, din pacate, si dl. Nistorescu despre presedinte. Pur si simplu ma temeam, citeodata, sa-l ascult. Vedeti ca s-au terminat. Cred ca nu-i mai arde de nimeni, probabil o sa ajunga taman la cei pe care i-a improscat cu noroi intr-un asemenea hal, sa scape de inchisoare. Nu cred, este sigur. Cui ii convine sa mearga la inchisoare. Stii ca te faci frate si cu dracul si nu te duci acolo. Aveti grija si dv. si colegii dv. de la dl. Gadea….. depasiti orice limita de suportabilitate. Nu-mi plac nici mie politicienii, niciu unul, mai ales dl. presedinte, dar….totusi conduce,deocamdata,tara, este presedintele nostru, de rau de bine , vad ca ne reprezinta oriunde frumos, sa asteptam sa-i treaca mandatul si nu-l vomn mai vota. Dar nu, zilnic, zilnic , aceleasi fraze, aceleasi injurii din partea dv. si colegilor, incit a ajuns la saturatie. Nu-mi convine nici mie ca cetatean alianta cu PSD. dar ce sa facem in conditiile actuale, cind nu stim incotro sa mergem. dv.nu stiti ce este in teritoriu, mii de oameni fara seerviciu, somajul iar in floare, asa ca….lasati-o mai moale. In loc sa fiti uniti cu totii, sa dati niste idei bune, folositoare pt. tara, dv. improscati cu noroi. Eu inteleg ca : dv. si ceilalti criticind in halul asta presedintele, PDL.ul si pe toti ceilalti doriti sa ajunga la putere PSD.ul, nu? atunci ce vreti, uitati ca va vine la putere partidul dorit. As vrea sa nu va mai aud facindu-i cu ou si cu otet pe toti. Numai bine, sanatate si sa nu va dea Dumnezeu ceva ce nu o sa mai puteti duce…..suntem oameni, cu greseli de tot felul, totusi trebuie sa fim intelegatori, mai buni, mai umani…..o vorba buna nu am auzit din gura dv. ….Va rog sa-mi iertati comentariul care sunt sigura nu va fi pe gustul dv. Sunt un om de rind, modest, pensionar, poate vad altfel lucrurile…..Fiti, totusi, mai atent…..divinitatea este deasupra noastra si vegheaza…. dv. ziaristii, presa, televiziunile, toate ar trebui sa se uneasca intr-un tot si sa iesim din criza nu sa-i afundam si mai tare…..vorbiti in emisiuni despre posibilitatea iesirii din criza nu cum tuseste presedintele, cum stranuta, cum bea apa, cum merge……..poate depasesc limita dar spun totusi : RUSINE la toti…… ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.