Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > N-ai cu cine, bă! Un ţăran din Sălăjan…

Similar Posts

59 thoughts on “N-ai cu cine, bă! Un ţăran din Sălăjan…

  1. E ciudat pentru ca pana acum Mircea Badea cam radea de blogarasi dupa cum le spunea chiar el.

    Sunt curios de modul in care o sa-l foloseasca.

  2. Simt nevoia sa te intreb ce parere ai despre maneaua Stelei cantata de dinamovisti in “spatele usilor inchise” ? (dar cu mobilele filmand la discretie) In alo doilea rand vezi ce faci cu emisiunea,daca renunti promit ca nu ma mai uit nici la Sinteza,nici la Ordinea Zilei etc.Nici la Vorbe Gaurele,santaj pe fatza dupa cum observi !

  3. Zice-se ca a intrat si dumnealui in randul celor care nu avem ce face si scriem in bloguri. Succes, Mirciulica!

  4. @t3mb3: pisoi mic, aici doar eu decid cine merita (sau nu) “articole”
    @johnson: voi decide, dupa alegeri, daca mai fac emisiunea. tentatia imediata e sa spun nu, dar nu stiu ce-mi rezerva vitorul.

  5. mirceabadea.ro a fost “rezervat” de cei de la Gazduire Web SRL; ca sa-i faca sange rau sau, la o adica, sa il vanda pe bani grei. Ca se practica dar nu prea tine.
    Cat despre mircea-badea.ro , registar-ul spune ca e luat de catre cei de la Nettissimo Rom SRL
    iar ca persoana de contact apare Razvan Cojocaru.
    Deocamdata, dincolo de imaginea din antet, dovezi oficiale ca are vreo legatura cu M.B. nu prea sunt. Si nu ca nu te-as crede pe cuvant, Victor, sau ca as fi uitat ca omul de la informatica nu le prea are cu “fineturile” de genul asta. registarul e de alta parere
    Deocamdata

  6. Eu am postat ceva dar nu cred ca am sanse sa apara in acest an. Poate la anu’…..Si daca e cum spune WhiteWolf, ma lipsesc de a mai scrie acolo.

  7. Nene Ciutacule !! Eu zic sa nu pleci, sau….pana la urma, daca o faci, sa nu pleci de tot si sa ramai in zona. De oameni ca tine si ca Mircea, este nevoie la greu in tara asta de majoritari…laşi, care stiu sa latre pe la colturi, dar care, pusi in situatia de a deschide gura, pentru a se face cu adevarat auziti, nu o fac.

  8. ….ce chestie ,sigur este al lui ? nu cumva i l-a facut cineva…cadou ? Chiar stie de ezistenta lui ???
    Eu ma-ndoiesc !
    Am auzit intr-o emisiune de-a lui,povestind,cum cineva,fiind pe la Bruxeles,in trecere,i-ar fi facut cadou un Fusion.Evident,nu masina.Si,cica,i s-ar fi adresat cu apelativul “Tzarane i-a de aici,sa ai si tu o scula misto”
    M-am prins de prima oara despre cine-i vorba avind in vedere ca “personajul” fusese,parca-n primavara pe acolo,vazui pe blog si pozele.Iar despre apelativ stiam mai de mult.Chestia e ca musiu Badea n-a prea fost entuziasmat de cadou.
    Deh,niste tzarani !
    Si cind te gindesti,ca eu acum doi ani,m-am dus special dupa aparat,dincolo.
    Acum urmeaza intrebare(fireasca):i-ai luat de ala negru(new)…sau modelul vechi dar proaspat aparut la noi ?
    Sa mai intreb daca ai cumparat varianta cu baterie ???

  9. @everybody: eu inteleg ca va face o placere sadica sa cititi numai ce scrieti voi, dar sper ca, macar de data asta, o sa reusiti sa dati cu ochiu’ pe tot ce scrie aici inainte sa faceti pe inteleptii.

  10. Nu are nevoie de blog !!!
    Emisiunea de la Tv e un blog..si inca unul cu sute de mii de “vizitatori” 🙂 !!

  11. Pai sa-i traiasca!! Abia astept articolele care sper sa fie un fel de ” In gura presei ” , varianta online

  12. Un blog din partea celui mai renumit “anti-blogger” este o idee cel putin ciudata. Poate de asta nu a fost si anuntat la revista presei.

    Oricum, ramane de vazut cum va evolua blog-ul pe viitor (in cazul in care este intr-adevar al lui), daca Badea isi va manifesta si pe blog spiritul razbonic si justitiar cu care si-a castigat audienta si publicul sau il va folosi ca un jurnal online in care sa se planga ca iar nu si-a gasit loc de parcare in Salajan sau sa povesteasca peripetii din vacanta facuta cu Gadea in Turcia.

  13. @victor
    daca e cu adevarat blogul lui badea, sa te tii caterincasi injuraturi. ce e acum la tine e o dulce poveste…

  14. Pingback: DIV's Blog
  15. Ah daaaaaa, de cand astept :)) ca de curvette parca sunt satul deja…politica nu pot mesteca non stop ca fac indigestie, iar pe becali il citesc doar noaptea inainte de culcare in loc de tatal nostru. Asa ca e super bine venit !

  16. O mica paranteza. Celor care spun ca e ipocrit deoarece ii critica pe blogeri si acum are si el unu` , sa mai taca. A spus de mult ca-si face blog, sau cel putin ca se gandeste sa-si faca. Bateti alta toba, ca asta e fumata. Ziceti de spagatu` pe doua scaune sau ceva.

  17. E prima ora cand intru la tine pe blog…mi-a sarit in ochi fraza “Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii.”

    Lauda de sine,nu miroase-a bine!!!

  18. Am citit cu atentie raspunsurile la articol.

    Imi permit sa iti adresez off-topic un mare “MULTUMESC” pentru tot ce ai facut la Antene pana in momentul asta. Nu stiu si nu imi pasa daca nu vrei sa auzi asta sau daca asta este exact ceea ce ai nevoie sa auzi pentru a continua. Sunt sigur de un singur lucru, as prefera sa-ti vad figura sictirita in continuare pe sticla. Multumesc inca o data.

  19. Deci copilul teribil a cedat si si-a facut blog! Natural, are atatea de spus, incat 45 de minute cinci zile pe saptamana nu ajung! La cati manelisti si dive au blog, era aproape ca o insulta lipsa micutului! Multumesc ca ne-ati vandut pontul!

  20. au fost si machedoni impotriva nasosilor cu bani in perioada interbelica,vezi garda,dar mai sunt si iesceptii,ha,zii tu..

  21. poate nu o avea timp sa intre si sa scrie pe blog. cred ca ar avea succes.
    eu nu prea am timp de blog personal, de aceea m-am alaturat unei echipe si ma bate gandul sa ma alatur si unei a doua echipe.

  22. Imi place umorul fin si uneori cinic ,subtilitatile si duritatea pe care le afisezi atunci cand esti”manat in lupta” de cauzele pentru care te lupti.La fel si Mircea.Cred ca voi va distrati teribil (cand aveti timp)!Si “combateti” la fel!Va privesc in continuare desi timpul nu-mi prea permite-astept lucruri interesante….

  23. Pe Badea M . sa-l exilati in COVASNA SI HARGHITA SA TRANSMITA DE ACOLO ca a tot zis ca nu mergela vot si o marit %UDMR
    sa invete ungureste sa ne spuna cati UDMRisti sunt in top 300

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.