Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Sorinache, iar întorsăşi subit armele?

Sorinache, iar întorsăşi subit armele?

Acum patru ani, postul (suspectat pana atunci pe buna dreptate) de pesedism numit Realitatea TV intorcea brusc armele impotriva lui Nastase si a PSD; ca sa aiba a se fali ulterior – desi la vremea respectiva avea o audienta insignifianta – ca marea emisiune a lui Andrei Gheorghe, cu Ducu Darie si alti portocalii ulterior demonstrati scuipand live pe AN, l-a retezat de la genunchi pe Arogant.

De-a lungul marii oranjade, atat direct, cat si prin institutul de sondare a opiniei publice apartinand aceluiasi fascinant Sorin Vantu, Realitatea a executat, cu o precizie de ceas elvetian, toate comenzile marinaresti. Numai ca – si aici istoria e al dracu’ de ciclica – ultima saptamana (se pare ca) scapa iar turma. Dupa ce i-a orgasmat cu sondaje mestesugite pe portocalii pana la varful unghiilor, bang si lovitura de baros. Fix in ziua in care Providentialu’ si-a batut recordul la vorbit singur pe televizoare, hop si pardalnicul de raspuns nasparliu: PSD + PC 35%, PD-L 32%, PNL – 21%, UDMR 5%. Plus o dezbatere pe larg a subiectului, sa stie romanii cine-s jupanii. Iar SOV, nea Traiane, nu intoarce niciodata armele de capul lui…

UPDATE: Daca-l mai vad si pe Tapalaga arzandu-si carnetul portocaliu in Piata Universitatii, e clar ca prototipul viitorului presedinte arata cam asa: divortat, grizonat, inalt, doctor, smecher…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

39 thoughts on “Sorinache, iar întorsăşi subit armele?

  1. Nenorocitzii ashtia de la CCSB, vandutzi si securisthi, care mint lumea cu sondajele lor… Ai vazut sondajele Insomar, cum sunt exact si identice si la fel cu ale CCSB’ului? Mama lor de manipulatori, care mint poporul cu sondajul adevarat si dureros si plin de procente triste.

    🙂 :p

  2. Am vazut. Ce mi-a placut! Nu pot sa zic, insa, ca nu m-au luat printr-o maaaare surprindere cei de la Insomar! Incepe sa fie din ce in ce mai clar ce se va intampla. Si, zau, ca merg sa-l votez pe doctor chiar daca Tapalaga nu-si arde carnetul. In ce priveste baselu’, in seara asta a fost pur si simplu naucitor de confuz. Io’ i-as spune disperare chiar…..

  3. Cinstit, nu m-as uita la realitatea nici in speranta ca va da niste rezultate defavorabile maretului conducator! Eu zic ca sa nu picati in freza, e o manarie la mijloc, nu lasa marinaru’ haturile si zabala , cu 5 zile inainte de 30 nov! Unelteste el ceva, ca un mare strateg!

  4. La unii le miroase a coliva , la altii a sampanie, disperatii de ieri sunt ambetatii de fericire de azi si viceversa . In istorie roata de-a dura a intamplarilor cu repetitie din care nici perdantii nici castigatorii nu invata nimic sfarseste prin a face cucuie poporului pentru care vremurile vin si trec ….uitai sa zic , in criza asta financiara , cumparatorii de azi sunt vanzatorii de azi ,….si invers.

  5. Chestiunea “giruetelor” mediatice, dar nu numai…, nu e noua la noi,in bnecuvântatul areal carpato-pontico-dâmboviţea. e de ajuns sa ne amitim de scena din acul Ii al”Scrisorii pierdute”unde mai marii politichiei locale fac pronosticuri electorale. la un moment dat , vine vorba despre un eletor care şi-ar fi pierdut dreătul la vot pe motiv ca a dat casele de zestre fetei lui firesc, se naşte intrebarea ” dar dacă îl aducem sa voteze cu noi?” iar răspunsul vine d la sine:” atunci da!” (citez din memorie, dar in substanţa ideea ramane) iar dacă fie şi în pofida susţinerilor prezidenţiale, mirajul atotputerniciei economiei de piaţă înceoe să pălească, măcar atâta consolare să avem şi noi, liberschimbismul opţiunilor . Oţiuni, altmineri, ferme şi solide. În consecinţă, aşptept cu sufletul la gură analizele obiective ale neclintitei Corina Drăgotescu puternic ancorate în crezul ei pro-pesedist, ca să nu mai borbesc despre ieşirile la rampă ale cunoscutului comentator Bogdan Nisipoiu- ghici ghicitoarea mea despre cine e vorba în propoziţie?!-, mustind(şi acestea) de un nedezminţit şi iremediabil pathos de stânga.

  6. Tot nu pricep cum face UDMR 5 % ,cand juma’ din maghiari sunt plecati peste granite. Si daca asi calcula 5 % raportat la nr.de locuitori…

  7. un singur comentariu:regret ca traiesc intr-o lume cu din ce in ce mai multi “ciutaci” !

  8. Aaaargh! Nu trebuia sa ne dai de gol… Ce ne facem acum, ca shtie toata lumea?

    rofl: :p

    PS: Cum dracu de Realitatea face un eveniment din sondajul asta, cu care practic se impusca in picior, iar pe noi nu ne’a intrebat nimeni din Antene de ala al nostru? Nici macar un interviu prin telefon, neamule. Ne iubeste ashtia din Antene de moare dupe noi…

    🙂 😉

  9. tin si eu minte emisiunea aia cu darie, gheorghe si o madam aurora liiceanu. m-a umplut de scarba si cred, totusi, ca l-a ajutat ceva pe marinel

  10. Acum patru ani nu ca era suspectat de PSD-ism, dar Realitatea era PSD-ist. sa nu uitam ca toti primarii PSD-isti din anii 2000-2004 erau arhipromovati la Realitatea TV cu sediul pe atunci in Soseaua Dudesti – Pantelimon si nu mai zicem ca Rosalul era o filiala PSD-ista pe vremeea aceea.

  11. d-le ciuracu – d-na sulfina barbu a fost cel mai slab ministru al mediului, e total pe afara. este un politruc, a politizat ministerul si minte cu nerusinare, habar nu are. in emisiunea dvs. din aceasta seara dorinta dansei de redeveni ministru ar fi o catastrofa pentru mediul din aceasta tara. vorbeste spatii verzi si firma pe care o conduce, firma de consultanta pe mediu – a concluzionat intr-un studiu ca defrisarea unei parti din padurea baneasa este benefic pentru bucuresti, halal specialist in mediu.

  12. :))) Ce m-am dixtrat!!! Intai m-a palit uluiala, d’apai dupa ce am constatat ca nu visez pune-te pe ras neica! Cu mainile de burta ma tineam ! Chiar?!! Ce-o fi cu treisutesaiezeci-ul asta de grade!? Io am crezur ca mi se trage de la sprituiala de aseara!!!:)))))

  13. Eu cred ca daca sondajul este facut de ISOMAR, rezultaele sunt pe invers si intradevar PD-L are un avans. Sondajul a fost aranjat sa ii mobilizeze pe portocalii si sa adoarma vigilenta PSD-istilor. Nu cred ca PSD va iesi pe rpimul loc… Sondajul ISOMAR se citeste intodeauna pe dos….Apoi eu nu cred nici in cei 21% spectaculosi ai PNL…Este o tactica de a-i scoate pe oameni la vot, mai ales pe votantii PD-L care ar fi predispusi spre o vacanta, decat sa mearga la vot. Eu zic ca e cam asa – 33% PD-L, 31% PSD, 18,5% PNL, 6% UDMR, 5,1% PRM…poate si PNG…cam 5,1%..,depinde cati bani e dispus becali sa dea pt. a ajunge in Parlament, ca el fara inca 6 deputati si doi senatori nu poate intra in Parlament.Asa ca ar putea face un sacrificu de 10 milioane euro pentru a se vedea senator.

  14. Cred ca e manipulare.Semnal catre portocalii adormiti.Treziti-va adevarati pupincuristi macar acum in al 12-lea ceas,nu-l lasati pe Zeus “singur impotriva tuturor”…Ne mananca hidra rosie si n-o sa mai ajungem vecui la cascaval.
    Pe de alta parte le ofera PSD-ilor motive de satisfactie vremelnica,le adoarme simturile si-i scoate din grafic.Or sa inceapa geoneii sa dea liber la arogante si rautacisme,sa dea un semnal invers a ceea ce ar dori ei sa apara.La fel si PNL-ul : 21 % ?!? Haide mai zbarr la rahat ca miroase-a pute,disperati va stiam portocaliilor dar chiar atat de perversi inca nu.

  15. O alta explicatie ar putea sa fie replierea INSOMAR ului pe ultima suta de metri catre adevaratele punctaje ascunse de ochii publicului pana azi.Sa nu uitam,”duminica viitoare” CHIAR SINT ALEGERI iar credibilitatea case4i de sondare trebuie salvata macar in al 12 -lea ceas!

  16. Victore,Sorinache nu e de capul lui pe acilea!In perioada ’92-’95,cand am lucrat pentru el(avea biroul la fostul Hotel Dorobanti)se perindau pe la el(i-am vazut cu ochii mei)multe personalitati-Iacob Zelenco(cel care a fost taticul MEBO),Hrebenciuc,Timofte…
    Simte puterea!Oricum ,desi nu l-am vazut de 12 ani,eu il admir.

  17. @Alexandru Lucian: cand felcerul opera oameni, tu te jucai cu puta-n tarana.
    @Turambar: vrei sa-ti detaliez in scris relatia mea complexa cu Antenele?
    @valentin: euthanasiaza-te, noi n-avem de gand sa plecam din Romania.

  18. oricum, spre satisfactia portocaliilor care trag cu ochiul pe aici, mi-am lamurit toata famelia sa voteze, uite-asa , de-ai naiba , cu psd .. nu-mi plac nici astia, dar trebe sa repar ce am comis acum 4 ani, cand am stat la coada la vot ca un bou, ca sa scap de arogantu.. am scapat de drakku si am dat de tac’su .. prefer pe drakku.. 😀

  19. Jos sondajele,partidele, marinarii, televiziunile,intelectualii, huo ! Am adormit aseara la emisiunea “Canta un marinar la prora” in 10 minute, pai e posibil ?!

  20. Acu’ şi cu sondajul ăla… naiba ştie. Că dacă amesteci roşu cu puţin galben … iese aşa un portocaliu mişto… Ce naiba vreau eu să zic?

  21. vai de ….. capul nostru ! ne bazam pe aceleasi fonduri europene cind Europa e in criza . paranoia ….curata ! izolarea blocurilor e …..BESTIALA .

  22. …conferintza de presa a preshedintelui a avut ceva jalnic in ea…parca preshedintele se plictisea la in Cotroceni si statea la taifas cu jurnalishtii…povestea lui semana cu povestea unui prim secretar PCR de judet, care vorbea cu cele trei ziare din judtet de ce a vazut el la vizita..nimic substantial…l-am privit si nu-mi venea sa cred…de obicei nu sta la taifas cu presa…acu nu se mai dadea plecat…da shi presa a venit nepregatita…alea erau intrebari?..inca o conferinta de presa in acest stil si mai cade PD-L in sondaje…cand toate statele mari vorbesc de interventia staului, chiar de natzionalizari, el a avut proasta inspiratzie sa spuna ca el se opune si…crede in capitalism…Base daca nu vrea sa mai emita gogorite de acest gen, ar fi mai bine sa scape de dreptaciul extremist Avramescu..ala are o influenta nefasta asupra lui Base….daca nu se echilibreaza urgent Cotrocenii si cu ceva specialisti in economie cu doxa…base va bate campii in continuare….astia de la Cotroceni confunda capitalismul cu neoliberalismul…oricum, jalnica conferinta de presa…vorbarie, vorbarie, vorbarie…nenea prim secretar s-a plimbat prin judetul sau si a vizitat marile unitati de productie ale capitalismului romanesc…victorie..pana in martie, cand contractele de privatizare oricum nu le permite, nu vor concedia pe nimeni..din maartie dumnezeu cu mila….

  23. Odatä ajuns la miere ursul devine consecvent chiar dacä prisaca a fost întâmplätor, sau nu, adjudecatä de altcineva. De la Vespasian citire :” BANII NU AU MIROS !”.

  24. Ce simplu este sa ai o parere contra (portocali, lamai sau rosii). Mai greu este sa aduci argumente “pro”.
    @”Victor Ciutacu : cand felcerul opera oameni, tu te jucai cu puta-n tarana.” – urat comentariu. Sper sa nu ai niciun grad de rudenie cu Ciomu 🙁

  25. Daca poate cineva sa-i rupa capul Ratoiului Donald ala este Doctorul…
    Deci si eu voi vota PSD caci si eu am gresit cu Arogantu…si nici n-am vazut tepe in Piata Victoriei..

    PS . E FOARTE RAU CA ESTE UN SINGUR CIUTAC… IN MASS MEDIA…
    DESI SI DOAMNA CIUTACU SCRIE BINE, DAR CA FEMEIE ESTE MAI BLAJINA..
    LA MAI MULTI CUTACI .. CA ABIA ATUNCI AM TRAI MAI BINE…

  26. O sa se continue cu aceste sondaje pana vineri dar pentru mine CCSB si Insomar nu au nici o credibilitate.

  27. Bre , nea Ciutacule , ce facura ,, folbalistii ” de la clubul cu care simpatizezi matale ca n-am vazut niciun semn de la mata ?

  28. PNL 21%? Poate daca fura cate 4 procente le la PRM si PNG!
    Scorul lor real este de 12-13%!

  29. Au întors armele, carevasăzică? Nu, că nu mă uit la ei, de-aia nu ştiam.
    Cine ştie ce se ascunde în spate…
    S-ar putea să aibă dreptate @johnson (şi la prima şi la a doua intervenţie).
    S-ar putea şi să fi cântărit don President avantajele şi dezavantajele unui guvern PSD-PC-UDMR, în anul decisiv pentru “marile speranţe” pesidenţiale. Cu criza asta (cred în continure că-i mai mult o temă forţată, de dragul campaniei) la toate măsurile (urgente!) care (se presupune) trebuiesc luate, cu dumnealui Salvatorul (oah! cum le ştie el pe toate!) stând cu gura pe toţi şi punând piedică la fiecare pas…
    “Speranţa moare ultima”, chiar şi pentru Nombăroan, iar speranţa lui e într-un nou mandat. O fi el matolit rău de putere, diabolic şi inutil (să nu spun o piedică!) pentru ceea ce reprezintă “Cotroceni”, dar prost nu e. Vizitele de lucru (fulger!) i-or fi deschis ochii, o fi înţeles că “marea iubire” a celor ce-l scăldau în ştiţi, băile alea, s-a transformat (în timp) în regrete, neîncredere şi lehamite.
    Am văzut cum a fost cu vizita la noi. Deşi ştiau toţi că vine, oamenii nu s-a sinchisit să-l întâmpine. (Cei câţiva fruntaşi ai pedeleului din zonă, nu se pune, da?)

  30. Victor,
    cu estimarile astea sunt si mai decis sa merg la vot. (presupunand ca evidenteaza cu aproximatie macar trendul)
    Vesnica intrebare insa; eu cu cine votez?
    pe de o parte – liberal in gandire si formare- am zis ca nu mai votez veci cu incompetentii penibili PNL de acum (mai ales dupa ce mi-a achitat taxa de prima inmatriculare) pe de cealalta parte insa, pentru mine, PSD-ul (ca de fapt toti de altfel, dar vorbesc doar de el ca ultima alternativa viabila)are atat de multe figuri dezagreabile, indezirabile, nedemne de a fi denumite “om” incat aproape ca ma face sa nu mai votez.
    Si atunci:
    – nu pot sa se mai “curete” si ei!? nu se poate sa fim si noi furati – dupa atata timp – mai cu “candoare” de niste figuri neatestate deja istoric care macar de fata lumii sa-si mai prezinte si ei demisia!?
    – ne-am intors iar la votul “impotriva” cand ii schimbam pe haini cu niste mielusei trecuti printr-o reabilitare uscata in opozitie si care, logic, acum ne vor binele nostru al tuturor, de fapt si al copiilor din lumea a III-a daca ar fi necesar, uitand, din nou, de copii nostrii molestati sau mai nou vaccinati fara nici o prejudecata?

    – vreau sa-mi exercit dreptul de a vota, macar sa ajut la inclinarea multipolara a balantei daca nu pot/ nu am alternativa unei alegeri veritabile.

    – si daca tot m-am pornit de ce nu a avut niciodata succes la noi dezvoltarea unei formatiuni tinere, verzi daca vreti, din oameni nu reformati ci “creati” care sa se manifeste incepand de la bazele societatii civile sa inteleaga si sa “propovaduiasca” ce inseamna o dezvoltare sustenabila, ce inseamna common sense (daca imi permiteti englezismul) avand ca scop final, fara asteptari de imediat, dobandirea puterii asa cum am invatat-o noi la scoala?!

    in rest, nu are rost sa-ti mai urez in continuare, spor la treaba!

  31. ieri a fost de groaza marinaru m-a sufocat cu palavrele fara legatura cu ce se intimpla fixul lui e sa iasa pdl .ce conteaza ca nu se pricep ca n-au specialisti sa ne scoata din criza.cit priveste pe arogantu zau ca l-as vrea din nou premier are stofa indiferent ce zic unii si altii.cea mai mare dorinta a mea ar fi ca la anul sa-l dam jos pe basescu sa scapam tara de pacoste.inca ceva transmite-i dl cristoiu felicitarile mele azi la prinz a vorbit extraordinar despre discursul marinarului excelent comentariul adevarat reprezentant al stingii.p.s.scuza-mi incoerenta dar sint inca sub impresia celor spuse de dl cristoiu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.