Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Doar unii ştiu să iasă demn din scenă

Doar unii ştiu să iasă demn din scenă

“Probabil e suficient pentru mine în ceea ce priveşte actoria. Întotdeauna e mai bine să renunţi cât încă eşti în faţă. Nimeni nu vrea să fie ca un luptător care rămâne prea mult în ring până nu mai poate evolua la capacitate maximă”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

9 thoughts on “Doar unii ştiu să iasă demn din scenă

  1. In lumea cinematografiei existä decentä si bun-simt, în lumea politicä NU!… priviti, la tv., cine ne tine lectii de economie !. ” VOI CEI CE INTRATI, LASATI ORICE SPERANTA AFARA !…”.

  2. Buna seara d-le Ciutacu,
    Mare actor,mare regizor si om pe care il admir de cand l-am vazut prima oara.Nu stiu cate filme cu el am vazut…De exemplu,”Podurile din Madison County” l-am vazut de cate ori am avut ocazia si o sa-l urmaresc cu aceeasi placere ,pana mai pot.
    Am citit ca renunta si la cariera politica(era primar),ca s-a saturat si el de falsa societate in care traieste si in care,din pacate traim cu amar si noi…
    O sera buna!
    Cu pretuire,
    IoanaP

  3. Oare si-a depus candidatura in vreun colegiu?! Sau , pur si simplu, urmand ex d-lui iliescu, se retrage ca sa mai apuce un pic de trai linistit, ca senior!? Sa fie sanatos, un mare actor si un simbol fermecator!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.