Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mostre de solidaritate-n grup organizat

Mostre de solidaritate-n grup organizat

Înţeleg că, în mărinimia sa, Vodă Jucătorul le-a promis liderilor sindicali că, dacă scot oamenii în stradă de nervi că a dat el iama-n lefuri, pensii şi subvenţii (ceea ce, după părerea mea, n-o să se petreacă), le pune el o vorbă bună la forţele de ordine, să nu-i rupă cu bătaia. Plus că, la nevoie, este dispus (însă nu foarte ferm, din glas) să-şi doneze leafa într-un cont de solidaritate cu necăjiţii. Pe care, evident, l-a şi deschis azi partidul generalilor, că doar ordinul se execută, nu se discută. Eu am câteva mici neclarităţi şi aş dori ca, în lumina proaspetei transparenţe prezidenţiale, să primesc răspunsuri la următoarele întrebari.

1. Jandarmii bat în ritmul dictat de Comandantul Suprem sau conform legii?

2. Din ce va trăi familia prezidenţială până la sfârşitul anului, că doamna Maria n-are nici un venit? Iar vin alea mici de succes(uri) să-şi scoată părinţii din necaz?

3. Ce om întreg la cap ar dona fie şi 5 lei într-un cont administrat de Gabi Oprea?

4. Ce-a căutat sâmbătă seara multiministrul Elena Udrea la ziua de naştere a magnatului Radu Dimofte, asociatul lui Puiu Popoviciu? E tot un vechi prieten de-al soţului? (asta-i pe ordinea suplimentară de zi a şedinţei de transparenţă colectivă)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

220 thoughts on “Mostre de solidaritate-n grup organizat

  1. Phtiu…acu’ m-am linistit! Poate apar din nou la cele 2 televiziuni cei din PDL ca tare mult mi-au lipsit! Ce daca ne saracesc si in fiecare zi mai le iese porumbelul cu ce impozite si taxe au mai trecut in scrisoarea de intentie? Mai trebuie sa impuna si conditii? Nu le e rusine? Dupa ce ca ne mint cu nerusinare acum se simt si marginalizati? Ar trebui ca, vorbesc cel putin de Antena3 ca la Realitatea nu servesc, sa nu le dati nicio atentie! Adica cum ei acu va fac o favoare ca incep din nou sa apara? Si El Sailor este dzinformat: Cei de la UDMR si Partidul Generalilor au fost prezenti la majoritatea emisiunilor, chiar vineri la emisiunea Danei Grecu un independent lua apararea carmaciului si au mai fost si in alte saptamani. Nici sa nu se gandeasca moderatorii de la Antena sa-i invite la emisiune!Hai noroc si baldabac!Toate bune

  2. Regimul nazist a lui Adolf Basescu Hitler va aplica noua oranduire tipic nazista :1- pensionarii vor fi lichidati prin infometare dupa ce mor sa li se ia dintii si bijuteriile si sa fie facute lingouri;2- sa se taie orice subventie care va muri de frig care azvarlit in strada ;3-copiilor sa li se ia si pampersii de pe ei iar banii sa-i fie dati Elenei Udrea ca sa faca,,nazbatii,,gen case taranesti;4-sa se desfiinteze scolile,ce atata cultura,oricum,,scoala scoate dobitoci,,tineretul poate invata ideologia nazista din racnetele lui Adolf Basescu atoate-stiutorul;5-vom pune taxe si impozite pe orice pana ii lichidam,exemplu:daca unu castiga un leu ii puneti impozit un leu pe acel leu;6-partizanii de genul Bogdan Hossu sa fie executati de trupele SS cat mai repede;7-toti cei care compun regimul nazist actual vor fi saptamanal adunati iar Adolf Basescu ii va invata ce trebuie sa faca.

  3. Dupa ce am tratat-o pe Elena Udrea cu orisicare lipsa de respect,privind vizita ei la magnatul R.Dimofte, acum mi s-a facut ‘mila’ de ea, gandindu-ma cum se va descurca ‘saraca’ cu doar 40 milioane lei in urma reducerii cu 25% a salariului si a indemnizatiei. Dar un coleg m-a linistit ca ‘nu-i bai, ca gentile Hermes si pantofii Coco-Chanell nu si-i ia din leafa de la turism’;are alte surse pe care nu ni le-a comunicat pentru ca aceasta vizita intra doar pe ordinea suplimentara de zi a sedintei de transparenta, si deci era usor sifonata. Alta data dansa a demonstrat totala transparenta. E de retinut!

  4. Ok, m-am convins acum. Domnule Ciutacu, am ajuns sa va dau dreptate, desi nu am fost de acord niciodata cu dvs. Pana una-alta, cu dedicatie pt pensionari, bugetari si nu in ultimul rand programatori

  5. @xyz si eu sunt programator, si de mai mult de 12 ani, si nu scutirea de impozit ma deranja – ca o paranteza – nu eram ‘eligibil’ pentru ea, desi asta nu m-a inpiedicat sa profesez in state, de exemplu, si sa fiu si platit pentru asta – problema e ca pensionarii nu au alternativa, iar pentru programatori ar fi mult mai bine sa se elimine ‘scutirea’ de impozit, dar si tepele cu site-uri minune, si alte magarii, cu firme clientelare .. ca si cu scutire si fara, vom avea tot furaciuni de la buget.

  6. Cu -25% jandarmii nu mai bat.

    In fapt, va asteapta ca sa aiba din fata cui se da la o parte. Dar daca nu ai din fata cui….

  7. 1.pe cine dracu sa bata astia,ca nu iese nimmeni…
    2.din vinzari anterioare
    3.vorbiti cu ala micu
    4.oameni de valoare fratioare,ce dracu,nu?ha ha ha

  8. Cam ce raspunsuri asteptati?
    Vorbeam zilele trecute cu un sofer de autocar.
    Cu ceva timp in urma se pare ca a dus in excursie in Bulgaria (sau Grecia), o parte din liderii sindicali din invatamant, impreuna cu familiile lor. Se pare ca excursia a fost o mica atentie din partea guvernului.

  9. 2.Familia prezidentiala, ca si oricare din “politicienii”, mai bine spus afaceristii nostri de dupa revolutie, nu se bazeaza pe banii din declaratia de avere. Putem sta linistiti, o sa traiasca bine sau chiar si mai bine ca pana acum.

  10. “Este nevoie de un sprijin tenace impotriva raului continuu si prolific, nu ca sa inceteze, ci ca sa nu invinga”.(Seneca)
    Stimate domnule Victor Ciutacu, admir curajul dvs., in fata unui adversar redutabil. Dati dovada de mult bun-simt, atat ca om, cat si ca cetatean, care nu abdica de la principiile civice, singurele idei care merita sa lupti, caci fara ele, ne-am intoarce la barbarie.
    Cat ar fi de comentat pe seama politicii anormale de la noi, sunt destui cei care vor dezbatea de dimineata pana seara la tv.,despre economie si politica, unii sunt pro, altii contra, dar cu interese meschine sunt in marea lor majoritate. Nimanui nu-i pasa de cetatean, s-a creat un zid, mai mare decat cel al Berlinului,dintre politicieni si cetatenii simpli.
    Oamenii muncii, trdudind din zori si pana seara, neramandu-le aproape nimic din roadele muncii lor, si precum Boxer, calul, din Ferma Animalelor, tin o “societate de cuconi”.
    Domnule Ciutacu, ticalosia nu va disparea din lume, ci depinde de noi cetatenii, sa ne incuntam ca niste intelepti, privind politicianul drept in ochi, si aratandu-i ca, suntem aici…

  11. Ma uit chiar in clipa asta la asa zisii oameni stransi in fata guvernului !!!
    Stau si rad ca boii , mai au putin si fac gratare !!!…Astia sunt demonstranti ?????????
    Se pisa pe ei Basescu… Stau si rad ca prostii si fac poze in grup !
    MERITAM ORICE NE DA , SAU NE IA BASESCU !!!!!!!!!!!!!!!

  12. 1.pt. k li s-au luat 25% vor bate probabil cu ochii inchisi,dar comandantul are ochi pt toti si toate mai putin creier
    2.mi-e mila de fam. prezidentiala le voi dona eu ceva dupa ce din salariul meu de bugetar raman cu 750RON
    3. oameni normali? care? unde ? aaa in Guvern sunt
    4.asa un VIP nu putea lipsi………lume bunaaa

  13. suntem vai de capul nostru!
    culmea mi se pare ca cei care l-au votat pe Basescu tin in continuare cu el, mi se pare ca au aceeasi mandrie prosteasca ca a lui / lor (PDL-istii). Vorbesc acum de oameni cu facultate care l-au votat, oameni care lucreaza pe posturi f bune la angajatori de top. Nu stiu unde ne vom indrepta. Degeaba va raciti gura si voi la tv ca nu aveti cu cine, degeaba ne certam si noi, oamenii ‘de rand’, zi de zi, la serviciu, iscam polemici, etc…

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu v-am scris cateva zile pentru ca
    m-a daramat pur si simplu hotararea lui basescu de a diminua salariile si mai ales ,PENSIILE;nu pentru ca eu sunt pensionara,sunt altii mult mai afectati decat mine.Eu am 1100 RON,dar cei care au 350-400?! Cei care l-au votat pe basescu,bugetari fiind accepta!Dar cand negociau salariile si le dadeau o majorare de 5% erau foarte nemultumiti!Acum ca le ia un sfert din salariu sunt perfect de acord!Ii intelegeti,ca eu nu pot?!
    Si daca erama acum in servici(desi eram la o societate privata),aveam aceeasi reactie.E ceva incredibil pentru o tara care traieste in democratie,cu un guvern,asa-zis democrat.
    Acum sunt la fiul meu(care pierde si el 25%din salariu,ca e medic rezident)si constat ca el are previziunea de a pleca din tara.Ma doare sufletul,ca un om care a invatat atat si de care au nevoie oamenii amarati de aici,vrea sa plece si noi parintii sa ii ducem dorul…
    Imi vine sa-l omor pe basescu-auziti zice ca noi cumparam mai mult pampersi decat alta tara;dar el a stat in tara sa spele scutece,sa le frece bine si sa le fiarba?!Nici macar nu s-a ocupat de educarea fiicelor lui,ca se vede clar,far niciun efort.Eu cred ca sotia sa e un martir al familiei basescu…

    Va doresc,din Timisoara,cu tot respectul,numai bine,
    IoanaP

  15. D-le Ciutacu,
    V-am scris de pe laptopul fiului meu,de aceea a aparut adresa lui.Imi cer scuze.
    IoanaP

  16. salut vitusha,

    eu cred ca solutia o stie nea Nelu…Gioconda,ca doar el l a rezolvat si pe Nea Nicu in’89…

    hai porumbeii

  17. Actiunile presedintelui Basescu sunt incadrabile perfect in urmatoarele articole din Legea privind Siguranta Nationala:
    Presedintele Basescu, a incalcat parti semnificative din dispozitiile acestei legi
    Cititi-le cu atentie si va las pe voi sa-i gasiti incadrarea.

    Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei
    (publicata in Monitorul Oficial nr. 163 din 7 august 1991)
    CAPITOLUL 1
    Dispozitii generale

    Art. 1.
    Prin siguranta nationala a Romaniei se intelege starea de legalitate, de echilibru si de stabilitate sociala, economica si politica necesara existentei si dezvoltarii statului national roman, ca stat suveran, unitar, independent si indivizibil, mentinerii ordinii de drept, precum si climatului de exercitare neingradita a drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, potrivit principiilor si normelor democratice statornicite prin Constitutie.
    Art. 3.
    f) subminarea, sabotajul sau orice alte actiuni care au ca scop inlaturarea prin forta a institutiilor democratice ale statului ori care aduc atingere grava drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor romani sau pot aduce atingere capacitatii de aparare ori altor asemenea interese ale tarii, precum si actele de distrugere, degradare ori aducere in stare de neintrebuintare a structurilor necesare bunei desfasurari a vietii social-economice sau apararii nationale;
    h) initierea, organizarea, savirsirea sau sprijinirea in orice mod a actiunilor totalitariste sau extremiste de sorginte comunista, fascista, legionara sau de orice alta natura, rasiste, antisemite, revizioniste, separatiste care pot pune in pericol sub orice forma unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei, precum si incitarea la fapte ce pot periclita ordinea statului de drept
    j) ATENTATELE CONTRA UNEI COLECTIVITATI, SAVIRSITE PRIN ORICE MIJLOACE;
    l) initierea sau constituirea de organizatii sau grupari ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a acestora, in scopul desfasurarii vreuneia din activitatile enumerate la lit. a) – k), precum si desfasurarea in secret de asemenea activitati de catre organizatii sau grupari constituite potrivit legii.

  18. Cateva intrebari:de ce emisiunea dumneavoastra nu mai este retransmisa de pe satelit in America de Nord?2.Unde este valuta imprumutata,depoarece salariatii si pensionarii sunt platiti cu lei din ce in ce mai devalorizati.3.Cei 322 aratati de domnul Basescu care au nenorocit Romania sunt pensionarii si bugetarii?Am inteles eu gresit ca domnul Basescu da ststului inapoi casa din Mihaileanu?

  19. Victor, basistii te vor contrazice, Zeus traieste din leafa. Basca dupa ce o disparea de acolo, va primi si indemnizatie de somaj! Hai, sa nu fim ticalosi acum, fetele n-au cum sa-l ajute, aia mica e bugetara prin Europa, iar a mare cat dracu’ poate sa castige legalizand certificate de nastere si titluri de proprietate la Cocomarla? La fel, sa inchirieze ce are prin Mihaileanu, nu merge, cum sa amaneteze zestrea fetelor?
    Asa ca eu as propune ceva dupa modelul cu Mutu, sa cotizam noi astia de mai traim cat de cat ca sa il scoatem pe Base din rahat. Merge sintagma….sa-l scoatem pe Base din rahat?

  20. Ati votat un bolnav mintal, a carui stare de sanatate se agraveaza in conditii de suprasolicitare si, apoi, se agraveaza datorita dependentei de alcool afectata de perioade de intrerupere fortata (tratament, plus probleme de serviciu), bolnav care, astfel, trece spre comportamente specifice de paranoia. A se observa comportamentul dictatorial, tremuratul vizibil al mainilor (vezi filmarea din timpul investirii de Curtea Constitutionala), “boala” puterii resimtita de a doua Romanie (cea amendata, taxata, neprotejata de controale de stat precum prima, cea a clientelei politice). Panica nerecuperarii fondurilor de campanie (datorita crizei, care ii incurca vizibil) este mai mare decat panica neadministrarii corecta a statului. Nemaivenind bani de la romanii ce lucreaza in Italia, Spania (comisioane, taxe, rulaj de 3-7,5 miliarde euro pe an la buget !), sunt descoperiti total. S-au facut concesii pentru cheltuieli din buget clientelei politice, se desfiinteaza Termoelectrica, desfiintare ce aduce prin pretul unitar mai mare un alt bacsis celor interesati, nu se vrea a se intra sanatos in piata subterana si evaziunea fiscala ce le apartine, s-au facut cheltuieli suplimentare catre Presedintie, Servicii (se ia, neconstitutional, de la pensionari, care ar castiga, in timp, in instanta, dar pe ei nu-i intereseaza daca statul va pierde mai incolo, ci recuperarea cheltuielilor lor electorale)… Dar, mai nebuni sunt cei ce l-au votat. Introducerea sistemului informatizat (propus de STS vara trecuta) ce verifica CNP-urile ar rezolva problema datoriilor electorale, ce, acum, cand au venit la vot 50%, au devenit imense, neachitandu-se decat in cativa ani. Solutia este efectuarea alegerilor anticipate, dar, daca nu se introduce acel sistem, vor iesi tot cei care fura prin sectii speciale si nu numai. N-ar mai trebui campanie electorala si alte cheltuieli pentru opozanti cu acel sistem. Daca s-ar astepta pana la anul, ar fi o varianta, dar, cum orice zi inseamna marirea dezastrului, apreciati dvs… P.Roman, A.Nastase, “Stolo”, M.Geoana, salutari de la Ignatenko…

  21. Se vede din avion ca este o actiune clasica de intoxicare a adversarului, prin scurgerea controlata de informatii. Basescu stia ca este inregistrat si si-a jucat comedia pana la capat.
    Practic, acum vrea sa se distanteze de actiunile partidelor din arcul guvernamental…
    Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase…

  22. Puterea are dificultati sa defineasca conceptul de solidaritate. Se vorbeste despre o “taxa de solidaritate” exclusiv pentru sectorul public, ca si cum sectorul privat ar functiona pe luna.

    Dar pina la urma nu poti sa nu observi propaganda, aceasta masinarie infernala de spalat creierele prostilor si grasilor si tigancilor imputite.

    Fara propaganda agresiva, neincetata, cum oare am putea sa ignoram ca in timp ce micsoram alocatiile pentru cresterea copiilor, raminem cu un contingent militar in Afganistan?

    Fara aparitii zilnice pe sticla ale Marelui Conducator care sa ne faca sa ne fie frica de ziua de maine, cum am putea sa calificam achizitionarea de avioane militare care costa sute de milioane de dolari, in timp ce dam afara cu sute de mii de angajati?

    Cind Guvernul imparte plicuri cu bani filialelor partidului unic in detrimentul celorlalte partide, despre a cui solidaritate cu cine este vorba de fapt?

  23. Se pare ca d-nul Basescu nu v-a raspuns la “deconcentrate”.
    Indraznesc sa-l intreb eu, contribuabilul, ce-a vrut sa spuna cu …”daca veti con-ti-nu-a cu activitatea clientelara…”, referindu-se la PD-L-isti ?
    Si cum un sef de stat, apolitic prin Constitutie, vorbeste in numele unui partid ?

  24. Update: Si in temeiul carui text juridic concediaza si apoi reangajeaza ? Pe ce criterii ? Daca devin portocalie am o sansa?
    Va fi unicul partid conducator care va face ‘angajari la stat”?

  25. Victore_
    Am o intrebare la care nu gasesc raspuns:
    De ce pe site-ul A3, mesajele mele sunt cenzurate, cu precadere la emisiunile de seara?
    Ce anume trebuie moderat in comentariile mele?
    Ma simt nedreptatit si frustrat in acelasi timp din cauza unei asemenea practici.
    Sunt unul dintre cei care posteaza frecvent si de ceva vreme pe “blogurile emisiunilor”, pastrandu-ma intrun limbaj civilizat, fara a folosi cuvinte triviale sau jignitoare, dincolo de revolta care ma cuprinde in fata abuzurilor de putere ale conducatorilor actuali ai Romaniei
    Aseara cel putin, la Gadea, mi-a fost iposibil sa postez. Nu aveam decat un mesaj de felicitare ptr. dl. D. Voiculescu

  26. 1.Jandarmi nu bat, se solidarizeaza in faza asta cu miting-isti.
    2.Da, vin deoarece doar tinerimea mai are idei si voce – vezi liceenii nostri cei inteligenti si trebuie sa profitam ca…altii nu mai facem…bancul acela cu “spalam copilul sau il aruncam si facem” altul nemaifiind de actualitate….
    3.Oricine.Armata e cu noi.Si noi am fost cu ea la caritas,fni sau fondu’ alalalt, din 1996-1997…imi scapa denumirea acu’.
    4.Simplu : a fost invitata fiindca putea duce cadou consistent!
    p.s. la pct.4.: sincer, Dv. ce cadou puteati duce care sa concureze cu al distinsilor invitati? Si vb aia lucrati la privat la un nivel acceptabil,cred, de salarizare.

  27. Asa cum era de asteptat,acesti nemerniciiiii……,au dus tara cu oistea in gard.Sa le fiie ruisineeeee……!
    Gen. OPREA,IORDANESCU,ONTANU,etc.au activat cumva pe frontul pe care il pupincuresc (pupinbasesc) BINE ?

  28. Buna,
    nu mai pot de nervi!!!!!!!!
    am nascut acum 10 zile. sunt foarte fericita!
    am contribuit la greu, asa ca ma bazam sa stau acasa cu fetita, cu un venit decent ….
    daca modifica astia, si-mi vor da doar 600 ron, ce dracu’ ma fac????
    cred ca ma duc la guvern cu bebe in carucior, sa protesteze ea…
    andreea

  29. A fost odată ca niciodată…Într-o ţară pierdută undeva prin zorii civilizaţiei, blestemată parcă să nu cunoască liniştea şi fericirea, domnea un împărat a cărui principală preocupare era să „vrăjească”. Se numea Portocală-împărat. Şi împăratul-vrăjitor, retras din mijlocul supuşilor săi, privindu-i cu un aer de dispreţ, îi considera pe sărmanii oameni nedemni de a mai face umbră pe faţa pământului. Împăratul nostru îşi găsea plăcerea zilnică în a privi într-o oglindă fermecată. Cu ajutorul ei descoperea cine este…cel mai rău din ţară. Nu ce este cel mai rău. Nici nu îl interesa. Ştia să pună doar o singură întrebare: cine?… Şi îşi consuma mult din energia sa pentru a descoperi pe cei care îl depăşeau în răutate. Şi dacă aceştia nu puteau fi găsiţi, încerca să îi inventeze. Fiindcă era priceput la vrăjitorie. Iar poporului său, credul din fire, îi plăcea foarte mult „vrăjile” împăratului. Şi chiar aveau efect…

    Iar oamenii, flămânzi fiind, deveniseră tot mai mici şi tăcuţi, fiind mai departe convinşi că împăratul are dreptate. Da, erau vinovaţi şi suportau „în blândeţea” lor caracteristică biciul aspru al împăratului. Erau, însă, şi unii care păreau a fi iertaţi de hotărârile sale dure. Aceştia ştiau că împăratul era fermecat de culoarea portocalie, de aceea îşi lăsau creierele la garderoba sa pentru a se îmbrăca în culoarea lui favorită. Şi toţi îl slujeau cu credincioşie.

    Iar ţara în acest timp „prospera”, deşi oamenii mureau de foame. Iar cei care mai aveau resurse plecau în pribegie. Majoritatea se luptau pentru o felie cât mai mare. Dar nu de tort, fiindcă puţini îşi mai permiteau. De colivă…

  30. @andreea ungureanu
    Sa creasca mare si sanatoasa!
    La cotroceni sa va duceti, ca acolo-i buba! Si musai sa aveti un pampers PLIN la dumneavoastra sa i-l puneti pe chelie cirmaciului sa nu-i afecteze soarele si neuronu’ care i-a mai ramas neafectat de alcool!
    Banzai!

  31. Gasiti vreo legatura intre “masurile de criza” pe cale de a fi adoptate si cheltuielile privind instalarea in viitor a scutului antiracheta pe teritoriul Romaniei?

  32. De Skorpio…de acord cu tine,vreau sa cotizez pentru Basescu ma ofer sa-i cumpar sapunul si streangul.

  33. @don Pedro: intrebarea la care nu gasesc eu raspuns e de ce trebuie sa dau eu raspunsuri asupra activitatii site-ului unui post unde nu sunt nici angajat, nici colaborator, ci doar, uneori, invitat

  34. Base nu a iesit deloc bine,parerea mea,din inregistrarea respectiva.Eu cred ca,mai degraba,pdl-ul este fortat sa faca ce nu vrea.Sa renunte la privilegii e cam greu.Plus ca acum pdl-ul se chinuie sa ii faca faimosi pe liberali.Comparatia cu anii 2007-2008 e aiurea,pentru ca lumea era multumita atunci si foarte nemultumita acum.Toata fandoseala asta cu renegocierea scrisorii e teatru si atat.Au nevoie urgenta de bani.

  35. Victore_
    Scuze si…Multumesc de raspuns.
    La A3,am intrebat pana mi s-a luat, cel putin aseara facusem criza de nervi.
    Sa fi iubit!

  36. @andreea ungureanu…grija mare cu bebelul prin fata guvernului ca daca il vede Base il va jefui de pampers iar daca va avea norocul sa fie pampersul plin nu pot de cat sa ii urez pofta mare.

  37. Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu.
    Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul.
    – Nu se vinde, spune functionarul.
    – De ce?
    – Nu se lipeste.
    Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului:
    – De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste!
    – Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea ailalta.

  38. Mie nu mi se pare că iese bine. Treaba cu Pampersu mi se pare un exemplu de gândire simplistă și o mare mizerie, adevăratul fals, dacă vreți, care va îngropa în continuare România. Eu tot am zis că nu e așa cu zice Băsecu, pentru că piața forței de muncă e liberă dar cei 40-50 de ani de muncă care fac diferența între absolvent de studii medii și pensionar e suficient de mare ca o țară să rămână cu pensionari care deși au muncit o viață nu mai au cum să fie plătiți de vreme ce mulți pleacă și puțini se nasc.

  39. Buna ziua,
    habar n-am cum sa incep…imi tremura mainile..de disperare si de nervi.
    In februarie am ramas insarcinata. Initial am zis ca nu pastram sarcina ( n-au rost explicatiile de ce am ramas daca nu tineam neaparat…strict medical)pt ca nu ne-am descurca cu banii. Eu la acel moment stiam ca se aplica 85% din salariu si pe cartea de munca am mai putin, restul castigand pe drept de autor. Avem din ianuarie rata Prima casa si o rata la masina pt ca apartamentul l-am luat in afara Bucurestiului ca fie mai ieftin.Sotul plateste pensie alimentara pentru copilul din prima casatorie, veniturile lui sunt jumatate din ale mele, mai avem un baietel si am zis ca nu ne-ar ajunge banii nici de rate dar de restul.
    Am aflat apoi treaba cu 85% din toate veniturile impozabile ( nu doar salariul) ,am sunat pe la Agentiile de Prestari sociale din vreo 3 judete sa ne convingem si am decis ca asa e ok si ne descurcam si am decis sa pastram bebelusul.
    Acum, cu aceste extraordinare masuri anticriza, am cam intrat in fibrilatie ca m-am gandit ca se vor atinge si de indemnizatia crestere copil dar aseara, pe TVR1, la o intalnire a fostilor ministri de finante Vosganian si Daianu, alaturi de preadesteptul Vladescu, actualul ministru, ultimul a spus, la intrebarea expresa a moderatorului ca nu se vor atinge de indemnizatiile si alocatiile pt copii.
    Pt ca astazi, la nici 24 de ore, deja sa se discute nu numai de reducerea procentului, ba chiar de revenirea la suma fixa de 600 de lei.
    Nu ma mai enerveaza faptul ca astia sufera de amnezie, m-am imunizat si oricum ii banuiesc de boli psihice mult mai grave, dar ce naibii facem?
    In acest caz, dupa ce platim ratele si pensia alimentara, ne mai raman 650 lei pt 4 persoane din care un copil care va incepe gradinita din toamna si un nou nascut, un sot bolnav de diabet care se asteapta sa nu-i mai fie subventionata insulina ca doar nu l-a imbolnavit statul. Astia sunt banii de facturi, mancare, medicamente si eventual lumanari…
    Stiu ca suna ca dracu’ dar acum nici macar la sarcina nu mai pot renunta ca am 16 saptamani.
    Pe 24 mai fac morfologia fetala. Sa ma rog sa fie copilul cu malformatii ca sa imi recomande medicul avort? Sau sa fac o depresie postnatala si sa aranjez macar un nenorocit de-asta de ne conduce? Ultima varianta e mult mai tentanta.
    Nu-mi vine sa cred ce-mi trece prin cap dar fara gluma e o situatie disperata! Si sunt absolut convinsa ca in situatia mea sunt multi.
    Porcaria majora e ca la legea cu indemnizatia prevede ca si moment de aplicare momentul nasterii asa incat daca ei scot aberatia pana nasc( si sigur o fac) nu ma pot lega de principiul neretroactivitatii legii.
    Desi aceasta reatroactivitate ma afecteaza pt ca eu am luat decizia de a da nastere unui copil pe baza legii in vigoare la momentul in care am ramas insarcinata…
    Am logica? Efectiv simt ca pocnesc si scriu…
    Tipati dvs si pentru noi pe undeva?

    Multumesc de rabdare.

    Violeta

  40. 1. Sotulm unei colege lucreaza in jandarmerie si i s-a cerut stocul la grenade lacrimogene.
    2. Curvele fac intotdeuna bani deci nu-i vreo problema.
    3. V-a fi un cont doar pentru cei cu buletine portocalii
    4. Din rautate, extraterestrii au rapit-o si lasat-o tocma la acea petrecere, extraterestii PSD-isti si PNL-isti…

  41. ARTICOLUL 47 din constitutia Romaniei: ,,(1) Statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent.”
    ***
    GENOCID:
    Iată cum defineşte Adunarea Generală ONU din 6 decembrie 1948 conceptul de genocid: …„Genocidul se referă la oricare din actele de mai jos, comis cu intenţia de a distruge în totalitate sau numai în parte un grup naţional, etnic, SOCIAL sau religios, cum ar fi: a) omorârea membrilor unui grup; b) atingerea gravă a integrităţii fizice sau mentale a membrilor unui grup; c) SUPUNEREA UNUI GRUP LA CONDITII DE EXISTENTA CARE ANTRENEAZA DISTRUGEREA FIZICA SAU PARTIALA.”
    ***
    CE MAI ASTEAPTA CURTEA CONSTITUTIONALA SI INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE DIN ROMANIA?

  42. Victore, A3, sigur e a mogulului. La ce injuraturi sunt la adresa lui te sperii, daca scri ceva identic, dar despre Basescu spune limbaj obscen bla, bla:-))

  43. mostra de jaf:
    Transportul public in Bacau este asigurat de firma mamei lui Sechelariu. Primeste anual subventii de 1,5 milioane euro, castiga si din bilete. Revedenta pe care o plateste primariei lunar, pentru toate traseele este de 360 euro. Astea sunt date publice.

  44. 1.Jandarmii bat!
    2.Din economiile facute din vanzarea de blugi de pe vremea marinaritului =))
    3.Elena Udrea, ca exemplu personal… =))
    4.E coleg de magnatitudine…

    =))

  45. Tot ziceai ca nu stii cum gateste sau cum face sex Ioana Muntean. Acum poti sa-l intrebi pe Lucian Croitoru.

  46. @Victor: de ceea ce se plinge don Pedro pe 11 May 2010 la 14:56 este foarte adevarat si inexplicabil. Mi s-a intimplat si mie des. Ultima data se plingea MG ca “o telespectatoare il cearta si ii trimite lista cu toti olimpicii nostri care au cistigat aur dupa 96”. Ma rog, nu il certam, ii ceream sa le faca dreptate celor peste 30 de tineri de valoare. Nu pre ii inteleg reactia obfuscata.

    PS ultima data cind m-am spalat de la briu in jos (adica azi diminieatza) pendula era la locul ei, asa cum la locul ei pe raft se afla si diploma de doctor in matematica obtinuta la Delft cum lauda in 1994 de catre “telespectatoarea in cauza”. Lasind gluma, ce se intimpla, sinteti “certati” pe anumite subiecte sensibile, ca prea era bine jucata cearta aia in 4 mimata cu Stan si Badea.

  47. Din ciclul “Cum fentam reducerile de personal”

    “Primăria scapă de salariati
    • „Avînd în vedere măsurile propuse de guvern referitor la reducerea aparatului functionăresc, societatea Urban va prelua din primărie personalul necesar derulării investitiilor“, anuntă oficialii pietreni • firma Urban a preluat recent toate investitiile municipale, de la parcările cu plată pînă la imobiliare • ”

    Meseriasul Pinalty a gasit modalitatea de a-si proteja angajatii (fideli) prin transferarea de pe statele primariei Piatra Neamt pe cele ale unei societati apartinand primariei (Urban). Se lasa sa se inteleaga ca aici, societatea respectiva isi asigura autofinantarea, de fapt aceasta gestionand tot banii publici, respectiv darile contribuabililor. Cam asa se vor face “disponibilizarile” in toate administratiile locale.

    Pentru cei (din administratie) care inca nu au gasit o solutie in acest sens, gasiti articolul la adresa:

  48. Dle Victor,
    Tovarasul presedinte ne-a mai oferit o mostra de situare a sa in postura de turist in Romania (tot ii place …turismul), cand a afirmat ca sunt prea multi generali in M Ap care fac munca de secretariat. Cred ca a uitat dumnealui cam cati astfel de indivizi a avansat pe parcursul celor 6 ani in care ne-a (i-a) condus, nu doar in M Ap.
    PS Imi place modul in care sunt lansate informatiile “pe surse” din acea intalnire. Vor sa ne faca sa credem ca ei nu pot controla totul si le mai scapa si lor.

  49. @ Mery:

    Cred că aşa gândeşte. E sadic. În favoarea acestei afirmaţii ar fi şi RECUNOAŞTEREA CĂ A “ATINS” BĂIATUL, atunci când nimeni nu se aştepta să mai aducă vorba despre asta. Şi nici n-avea sens . Dar e al dracului. Şi a vrut să arate că le-a tras-o proştilor care l-au crezut.

  50. Clarificari la declaratia Chiorului:
    1. “Neparticipamtii” isi dau cu parerea pentru ca DICTATORUL conduce singur.
    2. Ce sa se discute inainte?! Pai un program coerent de iesire din criza, nu doar tampenii despre comunisti, mineri si alte cele…
    3. Nu este adevarat ca au ramas doar cele doua alternative: chair rerprezentantul FMI a spus ca mai erau variante, dar Guvernul Romaniei – adica Chiorul (care doar a dictate micului Boc, cucoanei Udrea, rozaliului Videanu, papagalului Berceanu s.a.m.d) a ales altceva.
    4. Da, masurile sunt impotriva MAJORITATII ROMANILOR!!! Faptul ca acordul cu FMI trebuie sa treaca CES inseamna ca dictatorul si-a dat seama ca masurile sunt nu numai nepopulare, ci chiar impotriva poporului si iar se erijeaza in marele aparator al neamului.
    5. “Oamenii veseli” – cat de jenant suna aceste doua cuvinte din gura lui base – pai oamenii veseli din jurul lui… Nu-i mai enumar, cata nesimtire!!! Oamenii nu au ce sa manance, nu au medicamente… si asta vorbeste de “oamenii veseli”, care sa-i dea idei… Pai nu pentru asta e marele govern Boc-Boc-Boc?! A, base?!
    6. Cere rigoare Chioru’! Da, asta seamana cu “tovarasi, tovarasi, liniste!!!”. Apoi au mai fost doar 4 zile…
    7. Sacrificii de la presedinte la cel mai umil funcionar e incorect! Functionarii nu sunt umili, presedintele e penibil! Pai sa incerapa cu familia lui! Cu analfabeta aia care e in Belgia, cu averea lui de bugetar din 90 incoace. Vai, cata nesimtire!!!
    8. Corect ar fi base sa-si dea demisia! In 5 minute!!! Mars, bai, vierme imputit!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.