Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mostre de solidaritate-n grup organizat

Mostre de solidaritate-n grup organizat

Înţeleg că, în mărinimia sa, Vodă Jucătorul le-a promis liderilor sindicali că, dacă scot oamenii în stradă de nervi că a dat el iama-n lefuri, pensii şi subvenţii (ceea ce, după părerea mea, n-o să se petreacă), le pune el o vorbă bună la forţele de ordine, să nu-i rupă cu bătaia. Plus că, la nevoie, este dispus (însă nu foarte ferm, din glas) să-şi doneze leafa într-un cont de solidaritate cu necăjiţii. Pe care, evident, l-a şi deschis azi partidul generalilor, că doar ordinul se execută, nu se discută. Eu am câteva mici neclarităţi şi aş dori ca, în lumina proaspetei transparenţe prezidenţiale, să primesc răspunsuri la următoarele întrebari.

1. Jandarmii bat în ritmul dictat de Comandantul Suprem sau conform legii?

2. Din ce va trăi familia prezidenţială până la sfârşitul anului, că doamna Maria n-are nici un venit? Iar vin alea mici de succes(uri) să-şi scoată părinţii din necaz?

3. Ce om întreg la cap ar dona fie şi 5 lei într-un cont administrat de Gabi Oprea?

4. Ce-a căutat sâmbătă seara multiministrul Elena Udrea la ziua de naştere a magnatului Radu Dimofte, asociatul lui Puiu Popoviciu? E tot un vechi prieten de-al soţului? (asta-i pe ordinea suplimentară de zi a şedinţei de transparenţă colectivă)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

220 thoughts on “Mostre de solidaritate-n grup organizat

  1. Dom’ne io la faza asta, nu l-am văzut pă Zăus să lăcrămeze. Cred că o fi fost stricat televizoru’!

  2. De unde ai decupat nene poza aia, de la ferpar? Arata ca viitorul patriei!

  3. din păcate jandarmii sunt nevoiţi să execute nişte ordine chiar dacă nu sunt de acord cu ele ale unor ticăloşi

    are marinelu de unde să trăiască bine, din flotă, din case, din banii ieuropeni ai piţipoancei, din surse udriste…

    contu ăsta seamănă cu ceva între caritas şi fni şi totuşi cred că dacă pune marinelu – la videanu sau berceanu nu i cazu, pe ăştia nu i satură nici afacerile cu beoreu; poate pune şi acel oarecare cetăţean de treabă favoritul stipendiilor marinelului, arpi de gruia – se vor afla destui bigoţi portocalii care să urmeze gestu

    o fi tras cucoana vreun table)(dance până nu se ofileşte…

    oricum se pare că oamenii marinelului prosperă, câştigă campionate la fotbal sau adună fonduri cu mărinimia şarpelui cel vechi; de aceea cred că ne rămâne resemnarea, asta fiindcă să mi arate mie cineva o mişcare sindicală ca n Grecia sau ca n alte state cu cetăţeni care nu sunt puşi sau aduşi la starea de în genunchi înaintea unor guvernări cu porniri fascisto comunistoidale…

    în ce hal am ajuns

  4. … iar jandarmii, vor bate doar 75% din manifestanti caci deh, si ei ao solda ciupita.

  5. cica pretul gigacaloriei se va mari in bucuresti cu 250%. ce fain.
    curand se va lansa cel mai tare proiect guvernamental din toate timpurile: primul cavou.

  6. Oho! cata apa s-a varsat din Dunare in Marea Neagra de cand ati scris articolul. O idee excelenta! Mostra de solidaritate-n grup organizat prezentata de Dvs. este foarte reprezentativa. Dar intre timp s-a fixat TAXA DE SOLIDARITATE pentru agentii economici, etc. asa ca un om fie ca e cu cap intreg, sau “sectionat” va fi obligat sa dea o taxa in contul creat de Oprea; nu prea este optiunea lui.

  7. Supararea Grasului si Slabului.
    Parerea mea este ca Romania este acuma impartita in doua:
    Grasii si Slabii.
    Defapt aceasta este si parerea presedintelui/premier.

  8. -in ritm foarte lent fiindca sunt grasi(bugetari)
    – o sa lucreze la negru
    – Jeffrey Franks
    – nimic a vrut sa socializeze. i s-a urat singura acasa, la cratita.

  9. Va raspund doar la prima intrebare pentru ca celelalte trei nu vor mai intra in discutie:
    1.Jandarmii nu nu ne vor bate ritmic, ne vor spulbera cu brutalitate.

  10. Ordinea suplimentara de zi a sedintei de transparenta totala chiar m-a intors pe dos pentru ca dupa ce am admirat aplicarea filozofiei Feng Shui in’familia prezidentiala’ care ma umplea de liniste ca nu era si Elena Udrea in ambianta aceasta, cel putin nu in fotografia cu cadrul de plastic, vine D-l Ciutacu si mi-o vara sub nas cu intrebarea respectiva.Mi-a distras atentia de la Feng Shuiul in sine.

  11. Dupa emisiunile Vorbe Grele, Sinteza zilei si in Gura Presei il am in fata pe liderul sindical Marica, cu fata lui aparent blanda, dar cu vocea lui de amenintare, la care se adauga o propozitie scrisa de D-l Ciutacu:”Voda Jucatorul le-a promis liderilor sindicalu ca daca scot oamenii in strada de nervi, ca a dat iama-n lefuri, pune o vorba buna la fortele de ordine, sa nu-i rupa in bataie”,si deja vad confruntarea sangeroasa.

  12. Sper (inca mai sper) ca nici un jandarm sa nu ridice mana !…Doar si ei sant bugetari…si lor le-a luat din 1000 lei 25%…au ramas cu 750…, acum le impoziteaza si bonurile de masa, or fi intr-atat de prosti???
    HEI…TREZITI-VA ROMANI !…

  13. Stire.Presidentul si-a anulat toate vizitele externe pe timp de 3 luni.Sa nu pateasca ca ultimul mult iubit president?

  14. 1 .Jandarmii bat cum le vine la boc
    2 Ii ia juma din salariul lui lui Boc ca asta e mic nu zice nic.
    3. Ii ia si cealalta jumatate de la Boc si o depune la Oprea .
    4. A fost sa-i puna o vba buna pt Boc ca a ramas fara bani si n-are cu ce trai sireacul

  15. Suntem aici si facem ce vrem din voi, din poporul asta de prosti, o sa va jupuim si o sa va dam sare ca asa vrem noi, ca asa ne face noua placere, o sa ne imprumutam cat putem si banii o sa-i bagam in buzunare sclavilor, iar cand n-om mai avea ce fura o sa ne luam familiile si o sa plecam in locuri insorite si fara de griji, iar voi o sa ramaneti aici sa platiti carpelor de romani, ce voi credeti ca aici e Grecia, aici e Romania si ne pisam pe voi ca nici asta nu meritati cacatilor. – ce parere ai de comentul asta l-am gasit in libertatea la articolul desprea parlamentarul care se uita la filme porno

  16. Hehe, m-a lovit tare de tot Boc/Basescu unde ma doare cel mai rau: la bani, mai exact la acea scutire de 16% pt IT.

    Lucrez ca programator de 12 ani; acum sunt la o mare multi-nationala; deja ni s-a zis: nu va marim salariile cu cei 16% (aici, daca apuca cineva 5% marire anual, e fie super norocos fie extrem de competent).

    Ce o sa fac? Probabil o sa imi vand masina; probabil o sa reduc cheltuielile cat mai spartan posibil si o sa incerc sa economisesc cat mai mult – bani albi de zilele negre care (cred eu) or sa vina peste 1-2 ani. Ideea e ca va trebuie sa consum mai putin. Ba chiar mult mai putin (internet mai ieftin, gaz metan mai cu masura, fara masina, sport – alergat in jurul blocului, vacante la Sovata, nu la Mamaia).

    Boc/Basescu nu ma sperie complet pentru ca (totusi) mai avem alternative: UK, Germany, ba chiar France. Poate chiar US. Da, platesc super-taxe acolo: dar ramane mai mult cascaval.

    Mai crancen e ca Boc/Basescu va ucide cu masura asta (nu instant, ci va muri peste 4-5 ani) industria cea mai profitabila din Romania.

    Boculet, te-ai gandit mult ? Noi suntem maxim 100.000 de toti in IT (si cred ca doar 50% avem acea scutire). Daca 10.000 dintre astia pleaca din RO, e dezastru in IT!

  17. Banal final

    Că zilele-i sunt numărate, o ştie cam tot prostul,
    Chiar şi Traian Băsescu, ce nu-şi mai are rostul.
    Dacă Doamna Cernită din ele îi mai ia “un sfert”,
    Cum vine cireşar va fi, precis, un scorpion inert !

  18. ieri la Ora de foc, un lider sindical din teritoriu a întrebat: “daca pe Ceausescu, în regimul caruia s-a construit, s-a facut autostrada, Transfagarasanul, fabrici si uzine, metroul, aveam flota de pescadoare faimoasa în lume si pe foamea si saracia noastra s-au platit datoriile l-am UCIS, ce ar trebui sa-i facem lui basescu în regimul caruia toate astea s-au distrus?
    un singur comentariu a fost: cel al domnului de la fortele de politie “va rugam sa nu instigati la violenta” Halal!

  19. Noi in romania nu avem tineri! Tinerii tac! Unde sunt? De ce nimeni nu zice nimic?

  20. ‘noi tinem milioane de pensionari fara impozit pe venit’ .. asta este fraza cheie in cuvantarea lui zeus inregistrata pe ascuns (oare ?) .. ‘noi tinem’ .. noi care , ma ? tu si eba ? ‘rati ai dracu” cu melcii vostri!’ ..

  21. @alex.dumitrascu,
    Daca ai putina curiozitate sa vezi cat de nervosi sunt acuma grasii lui Basescu,(nu sunt chiar asa de lenti), dar si slabii, mergi la mine pe blog sa vezi un filmulet misto.
    Dedic acel video lui BASE si acolitilor lui.

  22. 1.Jandarmii bat oricum
    2.Din vinzari anterioare
    3.Un pdl-ist taliban,timpit(Hoara,Urban,Pora,etc)
    4.S-a dus fata la agatat.Se pare ca Zeus da rateuri tot mai dese si in toate domeniile si fata se reorienteaza cum a facut mereu.
    5.Imi iau angajamentul ,,SA TRAIESC BINE,,in ciuda lui Basescu,Boc si compania!!!!!!!!

  23. Nu credeti ca ne-ar fi mai bine (macar d.p.d.v. al imaginii) ca, dupa ce ne cerem scuze, sa revina in drepturi monarhia in tara noastra?

  24. Atac la parlamentarii PDL in fiecare localitate !

    eu propun mitinguri in fata caselor parlamentarilor la putere …. sa le tremure costumele si chilotii lor de firma pe ei de frica si rusine ! si ei si familiile lor buhaite si arogante si hoate !

    propunere pentru sindicate, partide si oameni …. de ce sa mergem sa fluieram si sa ne bata soarele in cap in piata victoriei ?
    totul este mult mai simplu…in fiecare localitate avem un prefect si deputatii PDL+UDMR …
    asa cum am mers sa-i votam, ar trebui acum sa mergem sa-i radem de pe fata pamantului…au case si masini si alte bunuri “furate” de la noi ? sa le distrugem…
    sa traiasca la bloc sau in canale, cu salarii de bugetar… e foarte simplu, trebuie sa-i facem sa fuga, sa stea pitulati la cotroceni cu taticul lor …
    credeti ca-i mai apara politia si armata ? ii apara bugetarii ?

    haideti sa-i facem sa cheltuie bani…spargem ferestre, spargem parbrize, zgariem masini, vopsim gardurile lor, punem cuie si cioburi la iesirile din curte, le blocam iesirile, le aruncam balega si gunoaie pe gazon si in piscine….. ce ziceti ? nu trebuie sa plateasca ? i-am ales ca sa ne sustina si sa ne ajute si ei ne iau gatul…sunt tradatori si ce merita tradatorii ???????

  25. 1. Jandarmii bat cu -25% entuziasm. (varianta optimista)
    2.Famiglia prezidentiala va trai din venituri anterioare.
    3.Doneaza aplaudacii lui Zeus (oricum nu-s normali) la ordin si cu inima indurerata.
    4.El, o cunoaste pe ea, eventual dupa sandale:))

  26. “Suveranitatea tari va avea de suferit, daca nu aplicam reformele”,- ADICA NE VINDE BUCATI DIN TARA???
    “Cer jandarmilor sa nu fie brutali cu manifestanti”,- ADICA CERE JANDARMILOR SA LOVEASCA IN PARINTII LOR SI COPII LOR CARE CERSESC UN CAPAT DE PAINE???
    ALOO, FASCISTILOR DE CE NU OTRAVITI APA POTABILA DE LA CANALE SA REZOLVATI PROBLEMA MAI REPEDE.

  27. 1.Jandarmii vor batea cu spor pentru ca i-a angajat Tariceanu si tre’sa-i faca imagine rea Realesului si PDL.
    2.Familia prezidentiala va vinde Dacia Duster proaspat achizitionata.Fiicele nu au nevoie de bani,una este o avocata de succes iar celalata este si ea realizata profesional.
    3.Pai daca exista destui fraieri care sa-l voteze pe Reales si care sunt siguri ca “Tariceanu e de vina”,se vor gasi si din astia care sa cotizeze la fondul lui Oprea.Doar este ditamai ghinararu’, conducator de doctorate si alte alea…
    4.Hai sa nu exageram,intr-o tara cu atat de putini oameni de valoare este normal sa se intalneasca intre ei toata ziua buna ziua.

  28. 2. mi-as dori ca familia prezidentiala sa dispara de pe fata planetei.imaginea din articol sa fie reala,insa cu mai multe flori in jur si ceva lumanari.

  29. un indemn ptr jandarmeria romana:
    SA-L OMAGIATI BINE!!!
    si ei au inghitit destul cacat pina acum….

  30. Domnule Ciutacu! Intai, sa ma scuzati ca dau pe-alaturi de tema.
    Sambata, am avut ocazia sa ma minunez inca o data, de maretele realizari ce se infaptuiesc in tarisoara noastra.
    Mergand in satul natal, adica pe undeva intre Onesti si Adjud, am constatat ca soseaua dintre cele doua localitati e asfaltata din nou!!!! Adica, sosea facuta inainte de ultimile alegeri locale!!!!
    Baietii o luasera de la capat. Cat pe ce sa nu pot intra pe o ulita cu masina, pen’ ca dumnealor asfaltau de zor ceea ce asfaltasera deja cand v-am zis.
    Dreptu-i ca dupe ce am facut ca drujba-n cioata, desi, practc muncitorii n-aveau nici o vina, nici naiba nu m-a mai intrebat pe unde ma circul.
    Ce nu pricep eu…si nu numai, e oare am ajuns o tara de caratori de apa in butoaie gaurite?????!!!!

  31. 1. Vor bate ca tonomatul cu euroi, cade fisa mai dau o bata 🙂
    2. Vor trai din ce le vom da noi (fara numar dar cu cenzura)
    3. Este un cont pentru bunastarea lui.
    4. Alinare?

    Si mai adaug o intrebare:
    Cand va merge cu elicopterul la Targoviste?

  32. Dar de ce cand ating cu mouse-ul poza articolului, apare denumirea “Dumnezeu”? :))
    Eu credeam ca e “Zeus”… Parca nu-i tot acelasi lucru.

  33. De ce ne punem intrebari ? au fost votati de 5 milioane de …. ceva din tara asta. Sa traim bineeeeee.

    Eu sunt de acord cu toate masurile impuse de Traian cel Mare. Bravo lui, are tupeu, le arata celor 5 mil de votanti ca face totul pentru binele lor.

    Sa modifice constitutia si sa mai ia un mandat, defapt mandate infinite pana la mumificarea Sa.

  34. Lepadarea de satana portocalie
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Basescu&Boc, baiatule, m-ai lovit in 2 locuri, unde ma doare cel mai rau (si-mi pare rau ca am fost un prost):

    1) cei 16% ca programator (ai mei)
    2) alocatia de mama – a platit nevasta-mea de nu a fost adevarat timp de 8 ani.

    De ce am fost bou si nu am lucrat la negru? Ca mai mult puneam deoparte! Acu 1 luna am platit birul: aproape 3000 euro pt 2 PFA-uri.

    Si nu am lucrat nici o singura zi la stat!

    Ba, sa-ti intre bine in cap: m-ai prostit odata, a doua oara gata! Imi bag eu ceva in natia voastra de hoti (ce zicea unul de-a lui Boc, 500 milioane de euro pt un site ? BAI, eu sunt programator de 12 ani – stiu si eu sa estimez cat de cat corect o aplicatie – HOTIE scrie acolo; 100 miloane ar trebui sa ajunga cu varf si indesat. Si ne lasai si noua cei 16%.

    PNT-cd scrie pe voi! Mama dracu va ia la alegeri!

  35. … iar “la familia del presidente” va trai din dobinzile incasate acum pe profitul adus de niscaiva vinzari … ulterioare! asta da ghesheft!

  36. Nu sunt de acord cu “lm”. Referitor la oamenii din fotografie. Lui i-ar sta mult mai bine în ceva cu dungi, iar ocazional, ar arăta interesant dacă ar fi plimbat pe la procese cu cătuşe la mâini. Cele două loaze, progeniturile, cred eu că şi-ar băga repede miţile în cap şi, probabil, am uita şi că au existat. Cât despre “discreta”( care a ştiut că nu e bine să deschidă gura să confirme anumite lucruri) doamnă, cred că s-ar descurca ea cumva, având în vedere că are un sac fără fund din care tot ia bani pentru diverse achiziţii ale soţului bugetar.

    P.S. Trebuie! 😀
    Eu nu ştiu cine are cele mai multe merite în realizarea înregistrării băsescului cel atoateştiutor dar, dat fiind că Intact are exclusivitate, EU ALEG SĂ CRED CĂ I-A TRAS-O FELIX!! :))
    Na, “Felix, Felix, Felix!”! Ţi-a tras-o Felix! =))

  37. eu cred ca inregistrarea a fost livrata la A3 din interiorul (si cu stiinta) PD-L. trebuie sa fii naiv sa crezi ca, mergand cu SPP, SRI si STS dupa el, Basescu se lasa inregistrat fara stirea lui. si, absolut intamplator, el iese bine la afacerea asta

  38. Eu n-am ascultat prea multe pasaje, deci nu am o imagine de ansamblu. Cert e că soţul meu a avut dreptate ieri când a bănuit că a fost dată cu complicitatea băsescului, pe surse. Eu sunt mai fraieră şi mă încăpăţânez să cred că se mai întâmplă şi ce-mi place mie. 🙁

  39. @Violet
    De asta merge tara asa cum merge; Felix securist, Iliescu comunist, asa si pe dincolo, bla, bla.
    Basescu; LA CONDUCEREA PULIMII E CEL MAI MARE SECURIST (EU SUNT RECOMANDAT DE LENUTA CEAUSESCU NU CA FRAIERUL DE FELIX) SURPRIZA FRAIERILOR, V-AM CIURUIT SI TOT NU MURITI? FIRA’A-TI AI DRACU’, EU AM SI SERVICIILE, (AU AVUT GRIJA SA MA CURETE LA DOSAR) L-AM INTRECUT PE FELIX, HA, HA, HA.
    VITELOR MAI VREAU UN MANDAT SA VA OMOR MAI BINE, HA, HAC, HAC, HAC, HA.

  40. 1. Impotriva
    2. Prost(iei)
    3. Zeii insisi
    4. Lupta
    5. In zadar! (Un raspuns la potentiala intrebare: Noi de ce vorbim?)

  41. Categoric e filmat de slugile basiste: nu numai ca “da bine la populatie” ce clampanea ticalosul ala, dar a fost si filmat din mai multe unghiuri, cu panoramare profesionista, etc. Daca filmezi “pe ascuns” (cam greu, intr-o sala de slugoi atenti) nu stai sa-i iei pe toti din sala, sa pui accent pe moaca lu’ Boc, Udrea, etc. Alta porcarie facuta de jegurile basiste pentru d-aia care au crezut ca filmarea cu Basescu pocnind un plod peste bot este “un trucaj ordinar”, facut de Dinu Patriciu 🙂 … Si care mai pun botu’ la povestea ca “nu e buget” pentr salarii si pensii! Stiu sigur ca sunt bani de salarii si pensii (dovada si ca ministru’ responsabil de pensii habar n-avea ca ar fi trebuit sa spuna ca nu mai sunt bani, ca nu stia “la ce s-a referit” matrozu’) si mafia basista face spume la bot ca nu poate fura MAI MULT decat pana acum, si sunt turbati de ura contra lumii si vietii ca trebuie sa se multumeasca cu aceleasi sume pe care le furau de obicei. PRIMUL PAS catre redresarea bugetului este OPRIREA ORICAROR INVESTITII!

    O sa ajung cu obsesia mea pentru OPRIREA INVESTITIILOR de la buget (site-urile de sute de milioane de euro, de exemplu, si dementa constructiilor in Delta Dunarii, etc) ca Rizoaica cu obsesia lui pentru juramantul salvator! Dar si eu sunt convins ca solutia mea este cea salvatoare 😀

  42. Era clar ca e un scenariu si asta. Si nici asta nu am crzut-o. SA vada clar, cu totii, cine e cel mai tare. Si sa dea o lectie tuturor, din teritoriu, ai mai mici. “Ii vedeti pe astia, de sus, ce cumintei stau, copilasi? Sa nu aud ca sunt probleme! Erau de fapt niste sarcini trasate PDL-ului, pentru a castiga alegerile viitoare. Sa nu mai faceti asta, gata cu clientela, asta nu, asta da… un fel de video conferinta la T.V. Iar pentru restul, exterminarea din fasa, de la pampersi, cum ai zis, tu, Ciutacu.

  43. eu ma bucur pentru ce le face base argentinienilor!o merita cu varf si indesat plebeii!sa se gandeasca cretinii de acum inainte cand voteaza si cu cine voteaza!

  44. nu pot sa uit cand era momentul decisiv la numaratoarea voturilor Ciutacu era pe antena 3 spunand cum au dat aia iama-n pateuri si aia de la PDL faceam smecherii in timp ce aia bagau crapelnita-n ei ….si-au facut-o cu mana lor..

  45. de cateva zile plang si rad(alternez starile emotionale),plang pentru ca vad ce se intampla cu parintii mei care sunt pensionari si rad pentru ca am avut dreptate.in campaniile electorale mi-am aratat deschis parerea despre pd si basescu si am fost catalogata drept comunista.cei care au votat pd.si pe basescu sa-i vad acum pe unde scot camasa .inregistrarile de pe a3 cu basescu m-au uns pe suflet.cu respect pentru voi …

  46. legat de inregistrare, trebuie sa recunosti ca e genial omu’ asta, malefic dar genial…
    ma gandesc ca daca PINOCCHIO (fara ghilimele, desigur) ar fi dorit macar o clipa, in zbuciumata-i cariera, binele “poporului” (asta clar cu ghilimele…stii prea bine de ce) cred ca am fi fost in alta situatie acum.
    Pacat ca nu ne vrea decat Raul.
    Sunt intru-totul de acord cu tine…nu va iesi nimeni in strada, nimeni care sa conteze, sa schimbe ceva. Si asta e cel mai grav.

  47. Eu sper ca jandarmii sa-l cotonogeasca pe cretinu de basescu si pe ai lui.Daca stau bine si ma gandesc si lor li se va umbla la salarii si ei au familii.Pe cine mai au de aparat daca nu propriile lor familii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.