Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Micțiune cu presiune pe cercopitec

Micțiune cu presiune pe cercopitec

Motto: “Rosca Stanescu, Paler si Cristoiu au ceva in comun: incearca sa-i linseze pe cei ce indraznesc sa le deranjeze bogatii stapani, Patriciu si Voiculescu. Trocul e simplu: mercenariat contra simbrie (Gregoar)

Patriciu execută o micțiune cu boltă și presiune pe cercopitec. În ziarul pe care, chipurile, îl conduce strămoșul omului. Marele caracter nu demisionează, ci înghite integral jetul. Când își va verifica micile economii, va mai găsi câteva mii de euro și tot nici un pic de mândrie. În definitiv, ar fi abia al treilea cotidian pe care-l duce la ruină. La banii pe care-i ia, ar fi făcut și gargară. Noroc că nu i-a cerut-o.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Micțiune cu presiune pe cercopitec

  1. Desi te antipatizez, e primul tau text care imi place. Nu ca mesaj, dar ca scriitura. E pentru prima data cand te suspectez de talent. De data asta ai avut chiar spirit. Sper sa se mai intample.

  2. Ciutacule,

    E vreo moda …e trendy acuma sa ai propria gazeta si sa scrii ? Macar mogulul tau si-a scos o carte (cu o valoare mai mare sau mai mica), dar nu s-a bagat. Nici el nici a’ mica. Sau o lasa Tuca ? 😉

    Fiara.

  3. @Fiara: har Domnului, se abtin. le-o fi teama de ridicol, da’ nu se baga
    @ion: si CTP m-a suspectat si acu-si musca pumnisorii de ciuda 🙂

  4. Ciutacule,

    Lasa vrajeala. Stiu eu ca te ofitci pe Cartianu ca da mai bine ca tine la coasa (vezi ca daca cu coasa in ziua de azi ajungi pseudo-bulibasa). Macar cu ursii gunoieri de pricepi ? 🙂 :-p

    Fiara.

  5. Păi Cristoiu mai e cu Voiculescu? Sau cu Patriciu? Parcă…
    Domnule, dinamică rău lumea asta a presei…

  6. Mama!!!Ce naiva pot sa fiu! Cum mi-am putut inchipui, ca binefacatorul meu din anii 1998-2000, actiona la comanda, si nu constiinta-i dicta ceea ce facea.
    Ma dadeam rotund cu numele lui. Adevarul este ca m-a ajutat, cum mi-am dorit, ca in cele din urma nu s-a finalizat, sunt eu de vina, ca la un moment dat am abandonat subiectul.
    Output-ul lui citesc si acum, si-l vad la diferitele emisiuni, manifestand cam aceasi vehementa ca pe vremuri, dar cand se exprima oral, parca sapa dupa cuvinte. I-a trecut timpul. Si bineinteles, este atunci o vehementa platita?!
    D-le Ciutacu! Pana Dvs. transforma pana si mictiunea intr-o hiperbola. Imi imaginez ca bolta o fi verdeata .Saracul cercopitec. isi merita soarta, respectiv sa inghita jetul. Dar era chiar mai bine ca mictiunea cu bolta sa fi fost atat de mare sa-l ingroape pe cercopitec. Chiar daca ma repet, nu pot sa nu va laud pentru aceste figuri de stil.
    Imi cer scuze pentru greseli, dar mi s-a instalat un calculator nou si n-am descoperit inca locul normal al unor semne. Multumesc pentru rabdare.

  7. Sa-l pui pe Paler intre Rosca Stanescu si Cristoiu inseamna ca esti imbecil , pur si simplu! Gregoar nu se dezminte. Dar imbecil e si cine il lasa sa evolueze la bara fixa!

  8. ©2007 SC Crucisatorul SA. Toate drepturile rezervate. !sa moara crucisatorul ..,ce nu scufunda nimic

  9. Ciutacule,devii necredibil.Tu stii foarte bine ca exista dinozauri in presa voastra compromisa si oribila ce va compromit si pe voi,cei cu oarecare zvac si tinerete,ce ati vrea sa faceti di ca1cat bici.
    Lupta-te cu aia daca ai sange in instalatie cum te lauzi mereu,daca se schimba regimul te strivesc dinozaurii cu cea mai mare placere.
    Tu vei fi prima victima,nu te va apara nimeni,va trebui sa umbli la economii.
    Nu te supara pe mine,dar daca iesi basma curata inseamna ca ai pus-o destept si original,inspre binele-ti.

  10. Cartianu “daca tacea(in presa) ,scriitor ramanea”. S-a bagat si in politica si cum nu-si pastreaza macar aparenta neutralitate a unui ziarist, va sfarsi trist. Pacat de talentul scriitoricesc.

  11. Cartianu la EvZ cand o dadea in gard rau lingand megaexcesiv curu lui Basescu avea un obicei bolnav.Cenzura toate postarile noastre in care-i dadeam lui si protejatului sau “cele cuvenite” dupa care isi posta singur mesaje de lauda suprema,era cel mai mare editorialist in viata conform acelor postari…si mai avea o placere perversa…se semna cu nume de fata…ajunsese cititoarea ” Anca” mai celebra ca Udrea + Musca + Angelina Jolie…Personaj bolnav,pervers,obsedat de propria imagine si de cea a lui Basescu in ordinea asta…Ignora-l si l-ai distrus

  12. Ciutacule,

    Eu daca as fi protejatul tau si cineva ar deveni suspect de prietenos cu al’ mic al tau, eu m-as ataca, m-as simti lezat si poate as da drumul la niste hartii vizavi de ala. Asta ca sa nu-mi pierd pozitia. Oare asa o fi gandit si Woodrea cu Ridzi vizavi de Zeus si a’ mica ?

    Fiara.

  13. Hai ca m-am enervat;cine poate spune cine a fost securist,un rahat ca Turcescu,Cartianu,Dinescu si restul mercenarilor care pupa-n cur securistul de la Cotroceni.Pot spune ca acestia din urma sunt mai securisti ca presupusi securisti de odinioara.

  14. “Divertis“ s-au uzat, “Vacanta mare“ nu mai are farmec, “Voua“ s-a cam destramat… noroc cu ziaristii ca vin tare din urma.
    Tot inainte baieti, chiar incepusem sa ma ingrijorez de soarta umorului romanesc.

  15. Gregoar este pe chipul si asemanarea Lenutei sexy plescoianca: il scuipi in ochi si zice ca ploua, asa ca nu se sperie el de o mictiune cat ar fi jetul de puternic si cu bolta necesara pentru a simti placerea calda din cap pana in picioare. Este tipic slugoiului Dinu Paturica: pupa-l in bot si papa-i tot!

  16. Cartianu, nu stiu in ce conjunctura a putut fi pus sef peste ceva … adica da de inteles privirea lui ca ar putea face din rahat bici si sa si pocneasca cu el? Dumnezeu sa ne apare!

  17. Nu ati venit cu ‘update’ sub forma de
    text, deci comentam in fond textul anterior cu maimuta cu coada lunga, care a avut parte de o experienta cam mirositoare de la o posta; sa vedem daca ‘evenimentul’ o va determina (pe maimuta) sa se autoprotejeze in alt mod de reactia ‘mogulilor’.
    Dar, trebuie sa apreciez, impreuna cu cei din familia mea, ca ne-ati scutit, sa umblam, cu limba scoasa, dupa scriptul de la Stirea zilei
    unde Imparatul citeste, cu satisfactie, adresa
    primita de la Camera Deputatilor. Daca careva dintre noi primea asa o adresa, se manifesta in fel si chip, ca sa mai sporeasca suspense-ul. Imparatul insa este sobru, nici un muschi nu i se misca pe fata . Doar stie dumnealui, ca blogger redutabil, cum sa-si vanda marfa, sa citim cu placere, ceea ce ne scrie. Bravo!.Sa aveti parte de o dumineca frumoasa, si odihnitoare, in sanul familiei.Ati muncit enorm de mult toata saptamana.

  18. @mery….nu e ECRIVAIN(SCRIITOR)…ECRIVANT PARCA INSEAMNA “SCRIIND”

  19. Cred ca se incadreaza numai la categoria ”ce-mi provoaca scarba” ca sincer sa fiu daca voi caracteriza autorul sau articolul ca imbecil cred ca ii fac un compliment. Adevarul e ca sincer ma sperie policalificarea autorului si multitudinea de pareri pe care le are despre tot ce misca in tarisoara noastra. Astia care in ’89 aveam ceva anisori stim cum e. Ma bine sa pastram un picut de liniste cand ”elitele” noastre se apuca de comentat totul.
    Consider inspirata scurtimea postarii. E cel mai bine asa 🙂

  20. Totul este fff inocent dupa legile jocului, sau se vede fff clar. Clanurile isi scot cutitele. Urmeaza Noaptea Walkieriei sau Noaptea Ciutitelor Lungi…??? Cine stie dar acum devine interesant cine cu cine joaca, ca sa stim si noi pe cine pariem. Asa poate ne putem plati ipoteca sau lua un X5.

  21. Ciutacule,domnul Cristoiu a recunoscut la voi la antena3,ca are probleme cu domnul Vantu pentru 200.000 euro care i-a castigat fiind angajat in cosiliul de administratie al unei firme a acestuia(ziarist angajat in consiliul de administratie al unei firme?!!!!!).Imediat dupa aceasta declaratie,si-a ascuns “mitraliera”cu care il ciuruise 4 ani pe Base’,si a inceput sa-si foloseasca buzele pentru un scop nobil:”pupatul in fund”.Si grav este ca nu-l pupa numai pe Base’,ci si pe fie-sa si mai nou pe rapandula acestuia”tzatza Leana”.As fi foarte dezamagit daca intr-o zi as auzii de tine sau de Badea ca ati fost platiti de nu stiu ce consiliu de administratie.

  22. Gregoir L’ecrivant vroia odata sa mearga in Spania la munca, “la carat galeti cu mortar sau la cosit(sic) ” 🙂 🙂 🙂
    Oare nu si-a fi gasit bilet?

  23. Cartianu m-a bagat in ceata .Nu prea are logica in ceea ce spune,asa cum Boc isi asuma toate legile de pe planeta Romaniei.Dar ceva concret ,care sa impulsioneze economia,nu are in gand premierul nostru Traian Basescu.Am ajuns sa-mi fie greata de cuvantul reforma.Sunt ridicoli guvernantii nostri.De cuvantul continuitate nu au auzit.Eu am o idee.Daca ma voi hotari sa ma mut pe luna,il voi anunta pe Basescu-Boc ,ca sa-si asume si treaba asta.Am scris asa,pentru ca Boc ,dupa cum recunoaste chiar el,este reprezentantul lui Basescu.Succes la comisie!

  24. Cred că nu mai e o surpriză pentru nimeni, că, abia după ce a citit postarea de pe blogul tău, greg(o)arul s-a prins că fusese ”plouat” de mogul. 🙂

  25. Trebuie să recunoaştem că, Gregoar, pe lângă deontologia-i fără egal, este şi un mare, mare erou naţional. Greu poţi găsi un curajos pe măsura sa! Arătaţi-mi un alt neînfricat, la fel de capabil să atace (cu pietre!) un Titan. Mai contează că Titanul era mort? Gestul (incalificabil!) de eroism (greţos!) contează!

  26. tot Gregoar:
    “Un lucru e sigur: niciun ziarist de la EVZ nu mananca din polonicul lui Traian Basescu. In schimb, Cristoiu vasleste voiniceste prin marmita lui Voiculescu, iar Rosca Stanescu – printre canistrele lui Patriciu.”
    Sa inteleg ca acum a invatat sa vasleasca printre canistre sau poate da ture prin casa(mogulu a investit recent in imobiliare)? :)))
    “Personal, decat sa-mi fie rusine de ceea ce scriu, vorbesc ori gandesc, mai bine ma duc in Spania, la cules de capsuni! Nu mi-e rusine nici sa ridic galeti cu mortar, sa dau la coasa ori sa trag la fierastrau!”
    Sa inteleg ca ridica galeti de mortar, da cu coasa sau trage la fierastrau la Adevarul? :)))

  27. Va mai amintiti de scena cand bosul dumneavoastra a spalat pe jos cu Gabriela Vranceanu Firea pentru ca a invitat-o in emisiune pe Monica Macovei? Nimeni din conducerea trustului Intact nu a scos macar un cuvant.

  28. @ionut
    Sa sti ca se poate face din rahat bici si chiar pocneste.
    Uite Boc prim ministru si Pogea la finante.
    Pocneste pielea pe ei de nesimtiti ce sunt.

  29. Interesant textul domnului arhitect.Mai ales ca am avut sansa sa-l intilnesc dupa mineri.Mai ales,ca am un feeling pt. arhitecti.Cei de la Pink Floyd erau arhitecti.
    Cam are dreptate.
    Celalalt,elefantul-din cimitirul elefantilor-face ce crede pt. un banutz.Pacat ca mushca si scuipa pe mina care-i da de mincare.

  30. @victor: ctp-ul aduce vorba de niste “banuiti de jurnalism”. ii cunosti cumva?

  31. domnul Cristoiu a devenit intre timp pupinbasescian, nu mai sta bine sa fie amintit numele lui Octavian Paler in aceeasi propozitie cu a lui Ion Cristoiu si nici a lui Sorin Rosca Stanescu cu a lui Ion Cristoiu! Nu cuva a dat Basescu de dosarul de securist a lui Cristoiu ca s-a sucit asa repede si a devenit ligar PDL-ist si o pupu atat de mult parasutele feminine a lui Basescu?

  32. @ All:

    Eliberati-ma si pe mine din bezna necunoasterii si explicati-mi va rog de ce pe patalamaua mea de inginer unde scrie “Rector” e semnatura secretarei ? La fel si pe toate cererile pe care le-am facut pe la rectorat (pt tabara, re-re-uri) ?

    Fiara.

  33. @Fiara: dintr-un fals? ai folosit-o pe undeva? poate fi uz de fals 🙂
    @brazvan: cred ca-i vorba de fostul “unul dintre cei mai mari ziaristi in viata” pe care i l-a prezentat fiului sau 🙂

  34. Luand-o metodic: 1. de pe urma cererilor am beneficiat ca am primit bilete in tabara. 2. Diploma am folosit-o peste tot: pe afara, in armata, la exploaator cand m-am inhamat sa imping vagoane la fabrica. Ma folosesc perpetuu de ea (in repetate randuri).

    Fiara.

  35. las’ ca-si asuma rectorul semnatura si “nu produce efecte juridice”…

  36. Pe asta mizez si eu, numai ca am o problema cu tine: sa nu ma dai in cap pe faza asta si sa ajung la Hotel “Dinamo”. Sa videm daca Tenismanul are dreptate cu securistul / ziaristul: ma dai in cap sau tii pt. zile negre.

    Fiara.

    PS: Oricum Woodrea e din ce in ce mai comica, o imensa piesa de teatru la care noi toti avem bilete scumpe, dar pe viata. La fel mi-au placut si expresiile lui Nita, in repetate randuri si in forma continuata: partenerii sociali, efectul multiplicator in economie.

  37. cred ca are. stie din neam. i-o fi spus Iulin Vlad cum sta simbioza 🙂

  38. Se pare ca inginerii (care de fapt nu-si practica meseria) se inteleg intre ei si fara cuvinte; am intrat pe site-ul videonews.ro, dar pentru ca suntem prea ‘shy’, de felul nostru, am postat un mesaj anonim la adresa Dvs. stimate domn jurnalist de investigatie de data aceasta. Va tinem pumnii stransi si pentru domnul Dan Constantin.

  39. Dom’ne, inteleg faptul ca Gregoar nu e bun manager, probabil ca nu e, ca se considera un apostol al moralitatii in presa, probabil ca nu e in raport cu sine si cu ce-a scris de-a lungul timpului, dar de ce-o fi cercopitec? Poate fiindca l-a spurcat “Giovani” in direct? “Giovani” fiind scuipatorul de serviciu dar nelipsit din emisiunile sportive ale trustului. Parerea mea e, in contextul a ceea ce se scrie prin gazete, ca Gregoar este un jurnalist social bun, cu amprenta. Pai hai sa-l luam pe Badea, cu sau fara scriitura, omul n-are doua fraze legate, ma rog, cu toate astea parca cineva vrea sa rada mereu de el si-l invita in direct la Gadea unde, vrea nu vrea, trebuie sa-si dea cu parerea; e jenant desi emisiunea sa, e adevarat – cu unele pasaje memorate, recitate – este buna.

  40. Ce-aveti, fratilor, cu Badea? Din cate stiu nu e jurnalist, nici nu se da… Ce treaba are cu Prefectura? Mai ales ca proprietarul blogului refuza vehement, har Domnului, postul de secretara la susnumit…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.