Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mi-e silă de voi, adunătură de rataţi!

Mi-e silă de voi, adunătură de rataţi!

Mi-e silă de imbecilii declaraţi de dreapta care ieri l-au votat pe Băsescu de frică să nu le fure Vanghelie cota unică şi azi, în loc să-i spargă geamurile şi să-i pună foc la poartă, îi caută scuze lui Vlădescu pentru majorarea de stânga a dărilor. Mi-e silă de ziariştii care, după ce au prăbuşit tot pe ce-au pus mâna, dau lecţii de jurnalism, mi-e silă de politicienii migratori care se bat în consecvenţă şi principii la televizor, mi-e silă de impotenţii care nu bagă mingea-n poartă şi se plâng că-i fură arbitrii, mi-e silă de curvarii care jură iubire şi fidelitate nevestelor prin fiţuicile colorate.

Mi-e silă de acerebraţii care stau seara şi se holbează, cu mâna-n coşul cu portocale, în ţâţele tunate din dotarea lu’ Tonciu & Buruiană, bălesc pofiticos la Bianca lu’ Bote, bat două capace cu televizorul pe Private Spice şi dimineaţa acuză femeile care fac sex oral cu alţii că-s curve. Mi-e silă de cei care gândesc cu suliţa şi elogiază creierul, mi-e silă de tâmpiţii care nu pricep nimic şi comentează tot, mi-e silă de laşii care-njură din spatele celor două rânduri de yale încuiate, mi-e silă de toţi viermii ăştia la un loc. Mi-e silă de populaţia tâmpă cu pretenţii de popor care se comportă ca o turmă de oi, mi-e silă că suntem nevoiţi să împărţim acelaşi aer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

305 thoughts on “Mi-e silă de voi, adunătură de rataţi!

  1. “Ansamblul de oameni uniti” sub drapelul PDL-ui este ‘dominant’ caracterizat prin acapararea puterii, pentru ca toti oamenii uniti in acest partid asculta de sloganul “ciocu’ mic” ca ctie el, El Presidente, ce este de facut.Celelalte ‘ansambluri de oameni uniti’in PSD, PNL, si ‘partidele satelit’…care se autointituleaza de: centru dreapta/stanga, extrema dreapta/stanga de fapt sunt toate, fara exceptie partide de “joc de glezne”, sau nici macar ca sufera de reumatism, si-si trateaza boala furand tot ce se poate. De ce nu? daca populatia, adunata sau nu in ansambluri se ‘comporta ca o turma de oi si rabda.

  2. Pai, daca ti-e sila, esti liber sa migrezi in alta tara. Nu ai fi singurul, si nici ultimul. Au facut-o mari scriitori si alti oameni de cultura romani.

  3. Felicitari, DOMNULE CIUTACU.Este ceva vreme de cand mai avem la ce ne uita, ce citi,ce discuta. Nu multi,putini, foarte putini.Sunteti cativa, din nou foarte putini, (BADEA,GADEA,R.TUDOR,..)care va faceti meseria cu corectitudine si sange unde trebuie, fara sa va temeti de consecinte.Va admir si ma rog sa fiti feriti de cine va este scarba.Pacat de efortul de a incerca sa educati o masa mare (din nefericire) de amortiti, nu prosti, pt ca prostii nu stiu sa fie si smecheri.FELICITARI SI PUTERE !

  4. Si ma mai scoate din capace (scuze!) ca se trezeste cate-un tolomac sa ne traga de urechi pe blogul d-voastra, cum ca vezi Doamne, nu folosim diacriticile!!! Cumva, dumnealui se preumbla pe unde posteaza iubitorii de basesc???!! Sa se duca acolo sa le tina lectii de gramatica si ortografia limbii romane ca sa aiba de unde si-o fura!

  5. PURUL ADEVAR !!!…
    INTR_O ZI , O SA_I BATA DUMNEZEU PE TOTI NENOROCITII SI NENOROCITELE ASTEA CARE SE PISA PE TARA !!!!!!!!!!!!
    O SA LE VINA PISATUL INAPOI IN GURA !!!

  6. DA! SUPERB ARTICOL ! Am aderat 100% la el ! Acum m-ar interesa si ANTIDOTUL!

  7. Apropo de solutii … ele pot fi aplicate doar problemelor punctuale

    Spre exemplu pentru “antrenamentul” asta cu marirea TVA si impozitului (ceea ce se va intampla probabil la un nivel de 21% respectiv 18-19%) o solutie ar fi o greva generala a firmelor private. Dupa 2-3 zile de greva generala cu manifestatii puternice in Bucuresti se va gasi o alta rezolvare corecta din punct de vedere economic dar dezastruoasa din punct de vedere social si electoral: 300000 – 500000 bugetari dati afara.

  8. SUBSCRIU!
    Si adaug… din pacate…Mi-e sila tare si de pepiniera de centuriste cu carte de munca promovate asiduu de ANTENE si de prezentatorii lor pe nume: CAPATOS, MIHAI MORAR, LUCIAN MANDRUTA, RAZVAN si DANI, MADALIN IONESCU… si continui sa ma uluiesc “in ce hal” au ajuns aceste televiziuni culmea conduse de niste femei, doamne discrete, cu invatatura… cum se poate ?!? Mi-e tare sila! Si atunci ce sa ma ma mai mir de-o ELENA UDREA acolo unde e, de-o EBA acolo unde e… daca tara asta vrea … de dragul “RATINGULUI” ?!?
    De dragul aceluiasi RATING avem si pe BASESCU si pe BOC de care-mi este cel mai sila!

  9. Da,cica ne este sila dar oare nu ar tebui sa ne fie sila de faptul ca atitia ani 20 la numar ,nu ne’a fost sila de actiunile nostre,de incapacitatea noastra de a lua hotariri de a fi uniti ,fiindca tot acelasi aer respiram,tot aceleasi impozite si taxe platim,tot aceiasi mincare din supermarketuri consumam,NO?
    Oare mai este cazul sa ne fie sila sau ar terbui sa punem osu la teaba?
    oare de ce ar terbui sa ne fie sila?

  10. Perfect adevarat , chiar ieri am avut o “experiente nefericite ” pe care ma gandeam ca poate merita sa o popularizez … in cele din urma m-am deci ” sa – i dau putin in judecata ”
    ( se poate dezvolta la nevoie subiectul dar nu pe blog poate la ziar …)

  11. Incredibil cate comentarii! Care este pasul doi?Nu cred ca e cineva multumit in tara asta cu exceptia gunoaielor portocalii! Am vazut azi dimineata “Povestiri din Epoca de Aur”,sa aiba tupeu vreun portocaliu sa-mi zica o singura diferenta intre regimul ala si cel actual de “dreapta”.Domne’ ma imbolnavesc cand aud ca pdl-ul e de dreapta!Puteti intreba angajatii din administratiile locale conduse de sobolanii orange la ce teroare sunt supusi zi de zi(exemplu concret Brasov),mai rau ca in comunism! Mi-a venit o idee nu stiu cat de buna,am initiat o petitie

  12. Bine ca in sfarsit iti este sila de tine, Victor Ciutacu, doar respiri acelasi aer …..

    un OM
    din acelasi popor

  13. Victore, vezi ca ai gresit titlul! E “Mi-e silă de voi, adunătură de RAHATI!”, nu cum ai scris tu!

  14. Victore, si mie imi e sila de cei care ne conduc, dar as vrea sa aud si niste idei care sa ne taie greatza. Propune si tu o adunare, ceva ca de critici suntem satui cu totii

  15. Trebuie ani si trebuie bani.Pentru educatie.
    Daca problema e in sistem si sistemul se autovalideaza tembel atunci singura solutie este
    o implozie. Mai ai rabdare pana la anul. Un fleac…

  16. Domnule Ciutacu

    Eu cred ca de fapt sinteti suparat pe dumneavoastra si nu stiti de ce.Am sa va spun eu de ce.De 20 de ani ne mintiti ca o sa fie mai bine si este pentru dumneavoastra oamenii din presa care traiti din ce in ce mai bine pentru ca aveti subiecte de comentat si niciodata rezolvari. Ne prostiti aducind la antene politicieni din opazitie care ne spun cit de prost este guvernul si presedintele uitind ca ne spuneti acest lucru de 20 de ani si ca cei din opozitie sint aia bunii si cei de la putere aia raii.in 20 de ani au fost toti la putere au furat toti deci de ce ai mai invitati daca sint hoti si daca ne mint?Cum isi permite domnul ex ministru Sirbu sa spuna in emisiune in direct ca ceea ce a spus in campanie nu se pune acum discutam pe cifre reale,cu alte cuvinte i-a spus moderatoarei esti proasta sau te prefaci ? De ce stati cu minciuna la masa cu hotii la masa, ati ajuns la fel ca ei nu mai puteti sa vedeti adevarul sinteti ca niste oameni beti care vorbesc de 20 acelasi lucru si altii sint de vina voi nu. Presa face jocul puterii unii platiti iar altii din convingere dar tot pe bani.Nu faceti decit sa ne tineti mintea ocupata si sa nu ne oferiti nici o solutie.De ce nu faceti ceva? De exemplu luati un mic magazin umpletil cu camere si incercati sa mergeti cinstit platind salariile corect nu minim pe economie platind taxele si impozitele corect , platind spagile corect si sa vedem daca cistigati ceva? Sau de ce nu faceti o emisiune in care sa discutati si sa faceti propuneri cum sa controlam statul?De ce numai statul ne controleaza pe noi? Nu faceti asa ceva pentru ca v-ati pierde painea in final.Sinteti la fel ca ei domnule Ciutacu, veti sfirsi ca si Marius Tuca veti ceda BANULUI.Va doresc o zi buna.

  17. AU SPART 20 DE MILIARDE PE COMBINATIILE LOR SI MAI PUTIN PE CE TREBUIE IN TARA , DE PARCA ERAU GIOVANI LA CAZINO , NU DITAMAI GUVERNUL ROMANIEI .FACEM AUTOSTRAZI LA NIJTE SCORURI DE SE CRUCESC FRANCEZII ( APROPO—ASHTIA AU SI EI NIJTE MUNTI CU V-O 2000 DE METRI PESTE AI NOSHTRI — SI S-AU COMBINAT SI EI LA TRAS NIJTE DRUMURI P-ACOLO —CULMEA MAI IEFTIN PE KM CA LA NOI –LA NOI DEJA UMBLA O VORBA –KM DE AUTOSTRADA SI VILA …)SI AMERICANII , SI BAGAM MOTIVATII ASHA LA TANGO PTR FRAIERI —GEN DIFERENTE DE NIVEL , VIADUCTE,DRACI, LACI, ORI NU SUNTEM CHIAR TOTI OLIGOFRENI SA PUNEM BOTUL LA ASTEA !
    ALTFEL — MAREATZA MINISTRESA A TURISMULUI S-A ARUNCAT ASHA UN PIC PE LITORAL , NIMIC FANTASTIC , ASHA CIT SA SPARGA O SUTICA DE MII DE EURO P-O VRAJEALA IEFTINA PE PLAJA CU PARFUM DE PLAYBACK(EVIDENT LA FRIAIERI SE DA PAINE SI CIRC —DE PE VREMEA ROMANILOR )DUPA CARE –CULMEA FUNCTIONALITATII IN ROMANIA PISI’ CE BLONDA DE LA TURISM A RAMAS BLOCATA-N …TRAFIC. MAI RECENT DECIT ATIT A MAI IESHIT C-O DECLARATIE APROPO DE REMANIERE , CARE DEMONSTRAZA CLAR CA TANTI’ ASTA ARE UN I.Q. DE HIDROBICICLETA(DAR SI ALA FUNCTIONAL CIND SE-NVIRT PEDALELE), ASHA CA DOM’ BASESCU , O TU MARE ZEUS CARE NE FULGERI DE NE USTURA CU TOATE TIMPENIILE TALE , MAI CURATA PORTAVOCEA UDREA UN PIC , INAINTE SA-I DAI DRUMU’ IN TIRG , NU DE ALTA DAR UITE SHI MATALE BRE MARITE ZEU CE TIMPENII SCOATE PITIPOANCA ASTA POLITICA PE GURA !

  18. si eu m-am saturat de cei carora nu le convine in tara, critica mereu si totusi continua sa ramana

  19. DE RATAŢI, SAU DE RAHAŢI? UNII AR PUTEA SPUNE CĂ ŞI UNA, ŞI ALTA. AR AVEA DREPTATE.

  20. Io as vedea o solutie.Votul censitar. Fara vot universal. Oameni care nu-i poti cumpara cu zahar, galetusi si ulei. Oameni care cunosc atat interesele tarii cat si ale firmelor (lobby). Si iesirea dinosaurilor din politica.
    Si exemplul grec. Paralizie a tarii…

  21. Mare ADEVAR.au fost romani care au vandut votul pe o galeata in care se afla 1 gaina cu termen de valabilitate xpirat si 1 sticla de bere,iau dus ca pe vite la vot in tractoare.Asta sa intanplat in com. Pietrari jud. Danbovita dar nu mai vor sa recunoasca.Toti acestea ar trebui sa pleteasca inprumuturile si PROSTIA guvernantilor

  22. ce fac liderii de sindicat?conduc mii de oameni,fac putin tambalau pe la televiziuni,declara ca vor incepe greva ,se duc la guvern ,se anuleaza greva,promit ca vor face greva daca….si tot asa.suntem apatici,ne place sa traim in promiscuitate si ne meritam soarta.acesti lideri au capacitatea sa mobilizeze oamenii,sa-i scoata in strada.de ce nu o fac ramane pentru mine un mare mister.

  23. am tot citit vreo 50 de comentarii tipic romanesti in care toti sunt tristi si revoltati,aveti pasapoarte?folositi-le si scapati de mizerie,spun asta din alta tara,fara manele,fara cacat de caine pe strada,si fara basesti.
    Nu-i sufucient sa vezi problema,mai faceti ceva de o rezolvati,fie iesiti in strada,fie,iesiti din tara.
    numa bine la toti romanii.(un fost roman)

  24. Deci prietene fan limba romana si diacritice , ma doare undeva de limba neamului asta , de Basescu , de popor , de tara. Nu am nimic in comun cu tara asta si doar din pura intamplare s-a nimerit sa ma nasc aici(stiu a fost o dezilulzie si pentru mine). Daca tara se face bine de la diacritice , bea apa ca previne cancerul , ia furazolidon si o sa faci imprastiat in chilotzeii lu Andreea Marin.. Nu sunt chirias in romania ca Victor , ar fi fost o atasare prea mare asa ca mi-am bagat piciorul si am zis “la revedere”

  25. Mie mi-e groaza !
    D-nule Ciutacu, printr-o ordonanta a guvernului s-au pus bazele…insolventei institutiilor publice !
    Adica, eu creditor ,pot cere insolventa primariei X. Si mai departe….pot s-o capat la licitatie?
    Disolutia statului ?

  26. auzi domnu’ genial si arogant (ca deh, asa e moda si asa se cere pt raiting – un ego cat mai “plin”) … hai sa lasam supararea si sa facem ceva ca sa nu mai fie totul asa de cacat cum zici.

    What you do…makes a difference! 😉

  27. O certitudine incontestabilă pe care, din nefericire, o experimentăm este lipsa de „coeziune socială” şi „consens public”. Cu lideri care au ajuns în poziţii de conducere în mod conjunctural şi care şi-au format un hobby în a călca în picioare demnitatea umană şi pentru care noţiunea de bun simţ nu a avut niciodată valoare, era inevitabil să nu se consolideze şi mai mult sentimentul de nepăsare şi conformism. Iar cei care ar trebui să răspundă pentru ceea ce ni se întâmplă continuă să ne ceară sacrificii…

    Ne disculpăm dând toată vina pe perioada comunistă pentru tot ceea ce „etalăm” atât de „profesionist” astăzi. Însă, ceea ce a rămas ascuns atunci a izbucnit ulterior în mod exploziv, marcându-ne şi măcinându-ne existenţa. Nu!… Pandemia de care suferim este mai veche, mai adâncă şi mult mai gravă. Acum doar „admirăm” consecinţele!!! Întotdeauna în timpuri excepţionale şi în situaţii de criză caracterul colectiv al unui popor este evidenţiat în toată acurateţea sa. Astăzi ne privim în oglindă şi… se aşterne tăcerea!!!

  28. @clau: se scrie rating. solutii sa va dea politicienii, eu nu candidez

  29. As continua si eu Victore cu :
    Mi-e sila de oamenii care se imbulzesc in metrou ca vitele , mi-e sila de vecinii care nu respecta orele de liniste si dau cu bormasina sau asculta manele la maxim , mi-e sila de emisiunile sportive unde se discuta orice, numai sport nu , mi-e sila de politistii de la rutiera , care nu le fac nimic celor cu Jeep-uri care circula pe linia de tramvai , mi-e sila de emisiunile unde se promoveaza non-valorile , mi-e sila de romanii “portocalii” care acum isi plang de mila ,dar cand au avut sansa sa schimbe ceva au preferat ritmurile de manele ,pelerine de ploaie , baloane , mici , galeti.
    Mi-e sila de sistemul de sanatate din romania ( intentionat cu r mic ) ,mi-e sila de copii care in loc sa mai citeasca o carte , sa iasa in aer liber , sa faca sport , fumeaza verzi si uscate si socializeaza doar pe facebook . Mi-e sila de romanii care pun capul jos pe strada atunci cand specimene de etnie rroma ataca sau insulta pe cineva ….

  30. Pentru cei care mai si gandesc sila o sa devina intr-un relativ scurt o forma de protest.
    ce poate sa-ti mai placa. Romania noastra dincolo de politica, de Zuzy si Marlanila e tara intamplarilor de la 5. Nu mai mult de acum 5 minute am citit o stire care m-a alsat inca odata interzis, rezumata: 2 tata si fiu au baut ca porci s-au injunghiat si unu din ei a dat foc la casa……atat

  31. Nu am citit articolul asta, Ciutacule..de ce..? nu ma intereseaza :)). A fost de-ajuns sa iti citesc scurta, dar cuprinzatoarea, caracterizare ca sa imi dau seama cam cum sta ea “treaba”, e mai naspa decat pe vremea securistilor (aia clasici, din povestile parintilor, bunicilor, etc.). Mai urmaresc din cand in cand emisiunea lui `Badea.. interesanta emisiune.. dar stii de ce nu ma uit tot timpul la el.. pentru ca se repeta foarte mult,e misogin, e mai multe:|, astept sa treaca mai mult sau mai putin timp apoi ma uit, sa-i ascult frustrarile, subiectivismul, realismul (influentat de multe ori din textele mesajelor tale).. cum bate el pe toata lumea :)). Lasand de-o parte toate acestea sunteti niste baieti buni, stau asa si ma intreb.. oare voi, voi astia care tot timpul criticati, batjocoriti, afirmati, citati, bateti, nu puteti sa faceti si altceva?? Faceti-va un partid sa conduceti voi tara asta, Badea sustine ca nu a fost la vot.. “oare cat de prost poti sa fii”?? Sa nu te duci sa votezi(asa sustine el) dar sa-i condamni pe cei ce voteaza, vehement! Oare cum ar trebui procedat in opinia voastra?? sa nu se duca nimeni la vot si sa se voteze ei singuri.. sunt multe intrebari pe care am sa vi le adresez.. dar cine sa-mi raspunda??

  32. Am auzit din surse sigure , ca se trage ep. 1122 din celebraa carte “CASTELUL MEU DIN CARPATI” , NU TIn minte personajul principal, dar cel care urmeza sa-l inlocuiasca “STOLO” este COOL!!!.producator , regizor , scenarist ,lumini ,sunet etc.

  33. Si mie mi s-a facut sila intr-o zi si am plecat. Si bine am facut ca nu stiu ce as fi facut vazand ca 50% din populatie Romaniei l-a REales pe Base si nu stiu cum as fi co-existat eu cu astfel de specimene. E atat de frumoasa si comica Romania de la distanta. O placere.

  34. @UnLiviu: raspunsuri o sa primesti de la mine cand o sa comentezi sub textele pe care le citesti.

  35. Sper ca aversiunea, dezgustul, repulsia aceasta revarsata din bila noastra impotriva adunaturii de ratati, ne vor face sa nu gandim cu sulita si sa elogiem creierul ci sa-i fugarim, sa-i alungam odata pe acesti imbecili din jilturile lor, tragandu-i la raspundere.
    Stiu ca suna ca naiba ceea ce scriu, suna cam asa cum spune Badea: “Hai sa facem ceva!” dar
    nu putem accepta nici ideea sa plecam din tara
    unde ne-am nascut, am crescut, am muncit din cauza acestor viermi.

  36. Hahahahaha, da’ ce te-a sictirit asa cumetre? Ce-ti lipseste? Fiecare avem momente d-astea, mananca o inghetata si baga un meci de fotbal. In general trece depresia cu reteta asta:))

  37. ok ,si ce putem face-tragic-NIMIC-vobesc serios ce facem,ca astia ne baga in rahat-cu toate ca trebuie sa folosesc blogul tau sa-mi spun parerea imi e ciuda ca nu putem face nimic imotriva ASTORA-ce facem?????scarba multa?DACA AI SANGE SPUI DISEARA CA CACATUL DE BERCEANU ARE LA MINISTER O MASINA CU CAPACITATEA PESTE 3000 CC!
    SILA! MULTA SILA!vreau sa te aud diseara ca spui de masina lui BERCEANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AI CURAJUL?daca spui iti pun o placuta pe o cladire in Sibiu-sa te vad!o sa scriu ca esti singurul care te lupti cu SISTEMUL?ce te costa?

  38. am spus-o d’aseara, nu trebuie sa-ti dau tie demonstrative

  39. Sa plecam din tara e destul de usor. Dar de ce sa plecam? Eu consider lasitate sa plec acum. Puteam pleca acum 20 de ani cand avem 18 ani. Acum nu mai vreau sa plec! Vreau sa pot sa injur in limba mea.

    Pe la 1866 dupa abdicarea lui Cuza, cand nu mai mergea nimic si cand totul se ducea de rapa, au adus la conducerea tarii principe strain. Si a inceput sa fie totul bine. Acum nu putem avea un guvern de specialisti impus de Uniunea Europeana?

    Ca pe rege nu l-au vrut in 90 si nu-l vor vrea nici acum.

    Atat.

  40. merci Ciutacule, esti baiat de caracter ;).
    uite aici raspuns de la mine, daca tu nu ai sa-mi oferi: de ce ti-e sila, de aia nu scapi!
    mi-e sila de Romania, ai mare dreptate.. este “silanta(productie spontana)”. Momentan sunt in Belgia(intr-un stagiu), mi-e sila si de Belgia, credeam ca aici, in tara fondatoare a UE-ului o sa fie bine, lapte si miere, ei bine nu-i! cel putin dpdv politic. Aceleasi magarii ca si in Romania se intampla, doar ca la alt nivel, acelesi razboi identic cu cel maghiaro-roman, aceasi prosteala, aceleasi demisii..

    respect Ciutacule

  41. D-le Ciutacu,
    avind in vedere ca ultimele alegeri au fost cistigate “la mustata” ,cine viciaza aerul ? Se pare ca ne auto-gazam ! Multi vor sa iasa la revolutie….??? Avem atitea sarbatori legale ca……nici n-am iesit din cinstea ,c-am si intrat in preajma….. Revolutie? Ha,ha,ha !!!

  42. O sugestie:folositi cit mai des expresia REGIMUL BASESCU, are o rezonanta puternic negativa in populatie

  43. Judecata datornicului

    Mintosul „Nastratin Hogea” chemat în judectă pentru o sumă împrumutată şi nerestituită FMI după 15 de ani, răspunde cu demnitate la întrebările judecătorului neutru de la Beijing :
    – Recunoşti că ai împrumutat de la FMI, de faţă, suma de 30000 euro?
    – Da !
    – Atunci de ce nu ţi-ai respectat angajamentul ?
    – Ba s-avem iertare. A se citi cu atenţie înscrisul…
    – Judecătorul citeşte : “Subsemnatul N.H. am primit de la FMI la data…suma de….pentru care rămân dator ». Ei ! Acum ce mai ai de spus tovarăşe Nastratin ?
    – Că m-am ţinut de cuvînt. Şi am rămas dator…
    – !!!

    PS Fereşte-ne Cerule !

  44. offff
    toate ca toate pana la noi
    stii ce zic eu nene ciutacule?
    mi-e sila de tine
    de astia ca voi,cu pretentii de atotstiutori
    analisti
    ziaristi…
    etc
    voi i-ati urcat acolo pe astia
    voi ati pacalit poporul asta “tamp”
    cu televizoru’
    da da
    la un moment sau altul presa a ridicat raul pe cel mai inalt scaun
    acum….”mi-e sila” cica
    ar trebui sa spui ca iti e rusine
    si sa-ti(sa va) cereti iertare poporului asta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.