Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Marş în Herăstrău la şpriţ, loazelor!

Marş în Herăstrău la şpriţ, loazelor!

Ştiaţi de ce-i nevoie de privatizarea companiilor energetice? Ştiaţi câtă nevoie de modernizare au pompele Trangaz? Ştiaţi cum stă treaba cu influenţa masei salariale asupra deficitelor? Ştiaţi câtă emoţie-i la Vila Lac în aşteptarea scrutinului prezidenţial din Franţa? Evident că habar n-aveaţi, ingnoranţilor! Noroc că a ieşit în direct, duminică, la 4 după-amiază, şi v-a luminat instituţia preşedintelui în persoană, loazelor! Voi aţi fi vrut să aflaţi cînd şi cu cât vă cresc salariile şi când vă luaţi înapoi CAS-ul din pensii. Puneţi-vă pofta-n cui! Aveţi aspiraţii mici, de oameni mici. Planeta se scufundă şi voi vă gândiţi doar cum să vă umpleţi maţul. Pentru voi, milogilor, negociază la sânge cu FMI, pe căldura asta, comenduirea garnizoanei. Marş în Herăstrău şi sărbătoriţi dracului împlinirea celor doi ani de când ţara a fost salvată!

UPDATEAre mână bună Victoraş. Nu-i chiar de colea să schimbi doi miniştri wannabe înainte să ajungi cu ei în Parlament. Asta-i din cilcul să coabitaţi bine! Bine că mâine sunt audierile şi votul. Da’ cine ştie câţi mai pică naibii-n comisii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Marş în Herăstrău la şpriţ, loazelor!

  1. A tinut si Videanu o lectie de macroeconomie,pe Realitatea.S-au trezit iar priceputi la toate.Au tupeu cacalau,bade Vasile!

  2. Eu nu m-am dus in parc , l-am ascultat pe basescu si bine am facut , am aflat ca trebuie schimbate niste tevi de la …..! ! ! conteaza de unde ? basescu a vrut sa ne arate ca tot el e jupinul , ca el ne-a taiat salariile ptr. binele nostru si tot el ni le da acum intregite !

  3. Portocalii au mai castigat alegeri, cu manipularea ca vin comunistii,rusii,mogulii si ne vand/cumpara/distrug tara.Cunoastem deja manipularea profesorilor cu promisiunea solemna a presedintelui Basescu, ca le creste salariul cu 50%.Acestia au crezut si au votat 99% cu pdl=basescu(n-a votat nici-unul cu pnl ca tariceanu era rau si vroia sa le dea numai 19 %).Apoi portocalii,AJUNGAND LA PUTERE, le-au tras-o cu reducere salarii cu 50%.Acum PDL spera sa manipuleze prostimea,pe cei saraci cu capul, cu :PDL/Ungureanu daca ramanea dadea o crestere de 16% fata de 8% cat va da USL.Exact aceiasi manipulare ca si in cazul profesorilor.Chiar daca Ungureanu ar fi ramas la guvernare si prin absurd dadea 16% venea peste 2 -3 luni presedintele/premierul cu reduceri de 50%.Astia mint/manipuleaza asa cum noi respiram si este grav ca datorita mizeriei materiale la care s-a ajuns ,lumea pune botul la orice promisiune,la orice punga,la mici,bere,LA ORICE numai SA FIE DE GRATIS/POMANA.Interesant ca INTOTDEAUNA portocalii au promis ca dau ,cand erau in OPOZITIE si au taiat/redus ,intotdeauna ,cand erau la PUTERE.Si prost daca esti nu=i mai crezi ,decat daca esti foarte prost.

  4. @bond-escu: aia cu “ride ca udrea-n tirg” e tare !
    if politist adjectiv, then udrea substantiv; else ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.