Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Marş în Herăstrău la şpriţ, loazelor!

Marş în Herăstrău la şpriţ, loazelor!

Ştiaţi de ce-i nevoie de privatizarea companiilor energetice? Ştiaţi câtă nevoie de modernizare au pompele Trangaz? Ştiaţi cum stă treaba cu influenţa masei salariale asupra deficitelor? Ştiaţi câtă emoţie-i la Vila Lac în aşteptarea scrutinului prezidenţial din Franţa? Evident că habar n-aveaţi, ingnoranţilor! Noroc că a ieşit în direct, duminică, la 4 după-amiază, şi v-a luminat instituţia preşedintelui în persoană, loazelor! Voi aţi fi vrut să aflaţi cînd şi cu cât vă cresc salariile şi când vă luaţi înapoi CAS-ul din pensii. Puneţi-vă pofta-n cui! Aveţi aspiraţii mici, de oameni mici. Planeta se scufundă şi voi vă gândiţi doar cum să vă umpleţi maţul. Pentru voi, milogilor, negociază la sânge cu FMI, pe căldura asta, comenduirea garnizoanei. Marş în Herăstrău şi sărbătoriţi dracului împlinirea celor doi ani de când ţara a fost salvată!

UPDATEAre mână bună Victoraş. Nu-i chiar de colea să schimbi doi miniştri wannabe înainte să ajungi cu ei în Parlament. Asta-i din cilcul să coabitaţi bine! Bine că mâine sunt audierile şi votul. Da’ cine ştie câţi mai pică naibii-n comisii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Marş în Herăstrău la şpriţ, loazelor!

  1. Uneori scrii ca untul pe pâine prăjită, Ciutacule.
    Ăla care se scurgea prin găurelele feliei în “Vântul prin sălcii”. Cartea de căpătâi a copilăriei mele.

  2. Mai bine ne îndemna să plecăm la plimbare înaintea discursului în care n-a spus nimic, să ştim să nu ne mai pierdem vremea ascultându-l.
    Am găsit singurul om fericit din România. El râde întruna. Nu ştiu în ce găseşte el mereu ceva amuzant. Sau poate e fericit gândindu-se: “iar i-am prostit p-ăştia”. Tot nu şi-a dat seama că nu mai are credibilitate nici din partea celor care au crezut odată în el.

  3. Aoleu Victor, asta ai inteles tu din tot ceea ce a spus omul ala?Mie mi-a placut atitudinea lui si mi-a placut si felul in care a explicat chestiunile economice legate de deficit, marirea salariilor etc.Ceea ce mi se pare in neregula este faptul ca Basescu iar isi depaseste atributiile constitutionale si iar se baga acolo unde nu este rolul lui, ci al premierului.Eu cred ca la asta trebuia sa te referi tu daca inevitabil trebuia sa critci, nu sa fie atat de evidenta reaua vointa, pentru ca atunci cand critici trebuie sa te si bazezi pe ceva nu?

  4. De dimineata aveam o framantare cu privire la cum lucreaza presiunea in conductele de gaz. M-a linistit. In rest, ne-a deranjat degeaba, cum zicea o amica ce nu putea atinge orgasmul!

  5. @Christian: sunt un nenorocit, stiu 🙂
    iar tu esti dintre aia care pun botu’ ori de cate ori face asta cate o cardeala publica si ai fi in stare sa-l mai votezi inca o data

  6. @Christian
    Dacă urmăreai Antena3 imediat după discurs, vedeai că dl Ciutacu s-a referit şi la ce ai zis tu.

  7. Tu ai spus-o, nu eu.Eu cred ca o schimbare in bine este binevenita chiar si pentru Basescu, dar eu ma refeream la altceva.Intr-adevar , daca e ceva de criticat este faptul ca el ar trebui sa stea in banca lui si sa-i lase pe guvernanti sa-si faca griji pentru economie.Discursul lui a fost unul reusit iar atitudinea din ultima vreme s-a imbunatatit considerabil , insa nu suficient sa ma faca pe mine sa-mi schimb parerea.Cred ca postul ala de scretar de stat te face sa ai si cosmaruri noaptea cu Basescu si sa reactionezi automat fara sa mai gandesti.

  8. esti absolut indoctrinat; si tampit. n-am fost niciodata secretar de stat. puteam fi acum, dar nu ma intereseaza. hai pa!

  9. Bleah…era inchis la supermarket si nu a avut ce face. Nici astia de la presa nu mai au telefoanele de altadat’…deh, tiganii sunt la vot la amicul / garcon. Greu sa apari in prim plan. Pe ce tema? Asta era, privatizariliiiiiiii!

  10. @christian:
    Ca tot ti se pare TIE normal ca presedintele sa ne dea lectii de gestiune a finantelor tarii si de managementul transportului de gaze 😯 , mergand pe aceeasi logica n-ai vrea si tu sa ne explici cum se moseste cateaua 🙄 ? 😉

  11. Săru’mâna, boiarule, pentru luminare! Eu credeam că băsescul e un ticălos, da’ acuma îmi schimbai părerea.
    E şi ipocrit.

    Mulţumesc! 🙂

  12. Domnule Ciutacu, ştiţi cumva când se mai duce Băsescu la Carrefour? că vreau şi eu nişte fructe moca de la preşedintele Republicii Bananiere România.

  13. Si totusi, Christian are dreptate, esti tendentios. Te referi doar la aspectele negative. Nimic despre cumparaturile de azi dimineata cu care presedintele a contribuit atat la cresterea PIB cat si a incasarilor bugetare (TVA si celelalte). Iar la iesire a contribuit la cresterea nivelului de trai al cetatenilor impartind portocale!!! Pe astea de ce nu le vezi? Evident ca a vorbit si despre chestiunile cu adevarat importante ca cele pe care le amintesti dar s-a adresat votantilor PDL – se stie ca pe acestia ii intereseaza DOAR stabilitatea bugetara si asigurarea fondurilor necesare pentru investitiile doamnei Udrea, investitii care ne-au adus noua lapta, carne, branza, oua. Daca nu intelegi, asta e. Al tau profund dezamagit cititor.

  14. “n-am fost niciodata secretar de stat. puteam fi acum, dar nu ma intereseaza:
    —-
    Serios??? Nu ne povestesti si noua? Daca nu azi, altcandva. Maine, de exemplu. 🙂

  15. :))) eu sunt cu inima umflata de cand a aparut Mos Teaca! Numa’ deciuplina lui si a lu’ Patratel a contribuit la revenirea mea financiara…ma rog, viitoarea ca de n-o fi asa sa fiu a naibii daca stiu cum sa mai innot!:(

  16. Mircea Badea a gresit cand l-a imitat pe Oltean – plangaciosul. Penibilul ala asa vorbeste in mod normal. Am apucat azi sa-l aud vreo 23.5 secunde in timp ce se oratoriza cu broasca-n gat la congresul PDL si semana al naibii de mult cu un scancet de bebelus gata-gata sa-l busheasca plansu’. Cand ma gandesc ca oameni precum guitzatorul asta ne-au condus, ma apuca tahicardia cu tot cu hiperventilatie.

  17. Totusi, dupa atita efort, omul trebuia sa fie
    sleit de puteri. In schimb, a aparut rosu la
    faţă precum o prompterista care baga o gherla
    de zile mari in direct, insa fericit nevoie-mare,
    frecindu-si minuţele: “Am înfrînt-o (iar), buei ! Eu !”.

    Cred ca-i lipseste Boc, Ungureanu, ori amindoi.
    Eh, unde-or fi vremurile alea in care maiastrul
    sau carturarul turuiau ori editau fraze intregi
    in care ne spuneau ca retragerea din fata crizei
    e de fapt o repliere strategica si ca in maxim 10
    zile +/- 5%, o vom invinge definitiv si irevocabil ?!

    Unde o fi electoratul sau fidel, unde-or fi
    intelectualii sai ce s-au sterpezit de atita bine si
    care joaca acum pituluşul prin debaraua noii puteri ?!

    Well, toata inactivitatea asta nu-i de bun augur,
    soto omu’ ne pregateste ceva, pentru ca-i in natura
    lui sa fie jucator.

    PS: prima si ultima oara cind am asistat intimplator
    la un eveniment legat de mici, bere si orgii oratorice
    in Herastrau, a fost pe 1 Mai 1998, cind PD-ul de
    atunci sarbatorea pe stil vechi (de stinga).

  18. la cit de slab e guvernul Ponta, te cred ca nu te intereseaza, domnule Ciutacu, trebuie sa fii sinucigas sa fii asociat cu panaramele propuse, nici nu au ajuns in Parlament la investitura si sint plini de bube

  19. iar este in campanie de imagine chiorul??? ia de la Basescu!!! ce misto a spus-o tanara din parcare!!! iar Base a dat portocale, bere….si azi indicatii!

  20. Eu nu am inteles rostul discursului pentru ca tot ce ne-a spus stiam deja. A…, pardon, reintregirea salariilor bugetarilor, stire la ordinea zilei menita a ne distraga atentia de la lucruri mai importante. Din punctual meu de vedere, ca bugetar, mai bine renuntam la reintregire, ca sa salvam economia tarii! Ar fi un gest de patriotism si de profunda recunostinta pentru tara si partidul portocaliu, pana mai ieri. Iar trimiterea in parc, nu stiu, sunt din provincie, cred ca era alta. facea referire tot la bugetari, cu subtilitate sugera sa se mai inece cativa intre ei pentru salvarea economiei!
    Rapid aparut si excellent articolul, pacat ca noi nu putem tine pasul cu dvs,

  21. ,,…..deci acest saculet cu bani este intangibil,este o rezerva strategica a Romaniei care poate fi utilizabila numai in folosul tuturor Romanilor si pentru nimic altceva. Da unde-s banii de salarii ? Nu , ca iar nu gasim un sac. Banii de salarii sunt in ce am convenit cu fondul monetar international…..,, asta are asta n-are care-i cea castigatoare ?….trebuie sa recunosc ca individul este un escroc genial a inventat alba-neagra fara a folosi acele bucati din cauciuc….doar din vorbe….asta are,asta n-are si flota si mai nou banii de salarii va dispare. Mai am de dat o data cu alba-neagra ca au mai ramas ceva acareturi prin Romania si am plecat….va pup pe portmoneu gastelor!

  22. don ciutacu, sunt pur si simplu siderat de faptul ca azi, acum, aici, mai exista oameni care cred ca marinaru’ se poate schimba in bine! Si nu numai ca cred, dar se si dau in vileag, n-au retineri, se expun pe larg, relaxati! Cum naiba sa nu incerce jmecheru’ sa-i prosteasca pe fraieri, daca fraierilor le place atat de mult si gusta din plin senzatia! Deci, ia de la basescu ca meriti, cu varf si indesat, pana la cotor, ca-ti place, fraierache!

  23. n-astept sa ne lumineze d-nul stan cit de prost a fost Ponta ca a acceptat guvernarea, ce lovitura de maestru le-a dat Jucatorul uslistilor nemteni …

    baaah, da’ prosti ati fost nemtenilor uslisti, trebuia sa-l lasati gasca pdista sa organizeze alegerile, sa mai asteptati vreo 7 luni pina mai faceau astia cine stie ce pocinog de diversiune sa va mai scada sansele, sa adune toti mortii reformei si dup-aia sa-i puna sa si voteze pd…venea si vacanta parlamentara…bai, nemtenilor, n-ati inteles nimic…

    sa cumparati salata, banane si portocale romanesti !

    Goede eetlust !

  24. coabitarea cu gaozarul de la cotroceni… oare astia din usl au ceva in cap?!

  25. @ex: dincolo de faptul ca la tura asta Stan chiar are dreptate, a-nceput sa ma oboseasca obsesia ta pentru el.
    @alien: nu crede nimeni nimic, e varianta mai spalata a propagandei
    @Cãtãlin Ionescu: ce treaba are Oltean cu subiectul?
    @Adi: nu am nimic de povestit

  26. Domnule Ciutacu, ati uitat sa mentionati principala obsesie a acestui personaj sinistru si anume “legea sanatatii”! Pe semne ca se ruginesc ambulantele lui cocos si a altora din pdl si isi pierd saracii de ei “investitia”! Trebuie IMEDIAT sa intre privatul in sistemul de urgenta, ca altfel mor oamenii din comune si sate, de soarta carora nu doarme basescu noaptea! :))

  27. @Victor Ciutacu:

    Ai spus: “Marş în Herăstrău şi sărbătoriţi dracului împlinirea celor doi ani de când ţara a fost salvată!”.
    La acelasi congres (sau ce naiba a fost) al PDL-ului, a cuvantat si Boc. El a fost cel care a punctat ideea asta – cum ca au salvat ei Romania in ultimii 2 ani si ca o sa-i regretam pentru ca vin incompetentii lui Ponta la guvernare. Asa am ajuns cu gandul la congresul lor, maimutzareala lui Ungureanu care incerca sa fie orator dar nu-l duce vocea, si bocetul lui Oltean.

    P.S.: Ungureanu le-a spus pedelistilor: “Ungurenii mei” in incheiere. Probabil ca i se trage de la preamarirea propriei persoane. Cine stie, daca ajunge Doamne fereste Presedinte in 2019, poate ca n-o sa mai fie Romania ci Ungurania, sau mai bine….Urangutania.

  28. Felicitari lui Mircea, niciodata nu e prea tirziu
    de a pleca la mai bine de pe glia stramoseasca !
    La mine counter-ul inca decrementeaza.

    Dan are dreptatea lui.

    Nu mai am nimic de adaugat la subiect decit:
    – “♪ Hai Traiane, hai babane (pîrţîpa-background)
    si cresteri procentuale (or smth) ♫ “;
    – Vive la Roumanie, tara marelui circ (al marilor oameni) de stat !

  29. Nu putem fi linistiti “monstrul de basescu ” nu doarme ,are sapte capete la care se adauga si ghiarele fermecate a pisicii udrea cu tot partidul ei la un loc Bine scris d-le Ciutacu,.nici in Herastrau sa nu-i lasati in pace ,au botul si labele unse de cat au furat iar coada le sta tot in sus ca la capre ,fara rusine.
    La b1 in aceasta seara era nevoie de salvare ,cred ca acest Cristoiu isi pierde mintile ,rosu la fata ,ochii bulbucati ,mai sa-i stranga de gat pe cei prezenti ,nu era inteles cu logica lui de doi bani cu tot. Oare nimeni nu-l poate oprii ?

  30. Nevinovata d-na Dumitrescu a fost controversata de la inceput, de unii, dar profund laudata, chiar in seara numirii, de un personaj greu la A3! Acelasi personaj, pe care eu il apreciez, a facut, din punctul meu de vedere, o afirmatie socanta, cum ca dl Arafat nu ar fi un bun manager pentru portofoliul de la sanatate. Spun, cu siguranta ca erau si altii mai potriviti ( Iulian Iancu la economie cu un secretar de stat sau un consilier pe masura, ca tot veni vorba), dar daca omul nu vrea, asta este, n-ai ce-i face, nimeni nu se leaga la cap daca nu-l doare! Ce mai… asteptam toamna sa pice frunza si-om mai vedea, dar pana atunci trebuie sa oprim tupeul, sfidarea si aroganta portocalie fiecare cum putem!

  31. Pe mine ma satisface oarecum schimbarea nominalizarii pt min. ed. – parca am mai comentat chiar la tine pe blog faptul ca acest guvern propus nu pare chiar atat de odios [ca persoane ma refer] precum ce am fi avut de la pdl cu doua exceptii: educatia si internele.

    Cat despre ce or sa faca … n-am asteptari sau sperante insa nici nu cred intr-o mareata strategie a “Jucatorului”. Preluarea guvernarii de astia din usl inainte de alegeri o fi proasta pt ei la capitolul electoral insa e mai proasta pt un pdl lipsit acum de parghiile administrative care-i erau atat de necesare pt a mai drege busuiocul.

    Poate are dreptate dl. Stan sau poate ca nu insa in ceea ce ma priveste eu prefer un guvern USL condus pe principiul fricii de a nu pierde mult in sondaje pana la alegeri cat despre maici Tereza si politicieni care servesc si apara interesul national al poporului suveran … pai imi pare rau da’ numai cred demult in basme.

  32. Oare au apucat si cei de labe1 niste bericica romaneasca data cado’ ? Sau a baut-o mogulul? Penibil…fripturistilor!

  33. Ce m-a uluit pe mine a fost slugarnicia imunda a jurnalistelor care luau ce le arunca ala. Cica – luati, fa, proastelor, si voi de-aci, eu si-asa n-am nevoie de astea, ca n-am venit aci pentru cumparaturi. Si alea, toate topite ca le-a aruncat golanu’ o privire, se fastaceau, radeau jalnic la eternele lui glume fara umor …

    Nu s-a gasit NICIUNA sa-i spuna simplu: ‘NU, MULTUMESC’??

    Pe bune, il meritam p-asta.

  34. Să-ţi zic şi eu din amarul inimii mele de inginer care cunoaşte foarte bine limba română, scris şi vorbit. Cum de, după ce a avut nesimţirea să-şi afişeze un cv discutabil, duduia de la învăţământ a avut şi nesimţirea de a se disculpa susţinând că redactarea documentului s-a făcut de către un coleg foarte amabil, dar absolvent de studii tehnice, inginer cum ar veni. Am auzit-o şi cu Ponta, în conferinţa de presă, ratând lejer şi repetat genitivul. Nesimţiţii, ca şi proştii, sunt consecvenţi, au această calitate.

  35. Se pare că noul ministru propus al educaţiei doreşte scoaterea camerelor video de la Bac. Eu sper să pice la comisii acest Ioan Mang că cu el ministru parcă el ne pomenim cu un Bac care nu dovedeşte nimic, nici elevului nici societăţii. Sau dacă nu pică la comisii, să pice guvernul Ponta şi să vină USL-ul cu o propunere mai bună data viitoare.

  36. Asta,flotistul tarii,cred ca nici nu stie ca s-a schimbat Guvernul.A iesit hahaila pe post de credeai ca el a negociat cu FMI-ul iar nea Georgescu a fost pe acolo numai in trecere.Si dai si lupta si dai si lupta aratindu-ne noua cum va refuza el sa dea banii de pensii desi a recunoscut ca au fost luati ilegal.Domnule omul ori este timpit,ori este timpit.

  37. Victore,
    Nu cred ca Ponta ar trebui criticat ca a schimbat deja doi ministri. Macar a avut bunavointa sa reanalizeze (chiar daca poate a gresit prima data) si sa-i asculte pe unii din jurul lui (prieteni sau mai putin prieteni, sau poate chiar pe Base) sa indrepte ceva ce facuse gresit (si pentru care presa l-ar fi critica, pe buna dreptate).
    Ponta, acum ca va ajunge prim-ministru, va trebui criticat (in limitele decentei) atunci cand greseste si laudat atunci cand face bine (iarasi, in limitele decentei). In nici un caz nu merita ceea ce i s-a intamplat lui Constantinescu (pe care Jack la criticat incepand de a doua zi dupa ce a castigat alegerile).

  38. Presedintele Basescu e gata,a ajuns la final.
    Acest om ,pe care mimica fetei ,cu risul strident si cretin, pe care ni-l afiseaza la fiecare aparitie in public,da dovada ca invidia ,aroganta ,neprofesionalismul comunist de “om bun la toate ,si de fapt neexcelind la nimic “l-a depasit peste masura ,incearca sa ne vinda imaginea unui om degajat sigur pe el!
    Pe noi cei din generatia 40-50 nu ne poate insela ,noi cunoastem bine caracterul josnic ,caracter exprimat prin toti porii,si dominat in totalitate de mincuiuna .
    Am fost ,suntem ,si vom fi mintiti cu toti dintii lui ,pina in momentul cind nu va mai fi presedinte.
    Din punctul meu de vedere el e intr-o incompatibilitate morala avind fiica “ruda de primul grad “la U.E.intr-o functie politica.
    Eu stiu ca nu mai exista alt presedinte cu asemenea problema,mai ales ca fiica nu sta asa bine cu gramatica(corina dumitrescu e inger pe liga aberatiile spuse, stim bine, de-a lungul timpului!
    Asa ca nu ne raminem decit sa asteptam sa dispara din viata politica cu tot neamul care a ocupat functii importante pe nedrept!
    Cind se va intimpla asta cred ca avem si noi o sansa ,sa ne putem intoarce acasa!
    Doamne-Ajuta!

  39. @Andrei: si care-i problema ca vrea sa scoata camerele? bine face!

  40. Victoras poate nu face ca maimutzica cum ii prognoza chiorul, dar merge pe sarma deasupra gropii cu…baroni
    oricum explicatia data la schimbarea propunerii de ministru al Educatiei a fost penibila!

  41. @oliver nu-l subaprecia pe Ponta ,nu poate inca lupta cu baronii locali imediat si pe fata dar semnale da.Ponta a lucrat la propria persoana de citeva luni bune ,invata ,asculta si prost nu este ….
    Comportamentul fata de d-na Dumitrescu a fost politicos ,asa trebuie sa fie ,ne-am saturat de minciuni si badaranie ,intram in normalitate.Oricum de plagiat nu scapa .
    Castanele fierbiti le ia Florin Georgescu (foarte bine ales )baronii dau ochii cu el si dupa cum am inteles poate vorbii si pe limba lor pentru a scurta discutia
    A pleca de buna voie DOBITOCUL de la conducerea Casei Nationale De Asigurari ,rind pe rind se face lumina doar ca trebuie sa dea banii furati inapoi /persoana.

  42. Domnule Ciutacu,

    Eu am doar 22 de ani şi am amintiri proaspete de la Bacul meu. Ţin minte că persoana din spatele meu stătea în picioare ca să vadă ce scriu, unul dintre profesorii care asista ajuta pe unul dintre elevi să facă un subiect. Asta în condiţiile în care liceul meu nu era unul destul de bine cotat în liceu. Cunoscând deci nivelul la care a ajuns frauda la bac m-am bucurat că se găsise o metodă prin care să nu se mai copieze la bac în halul în care s-a copiat în anii precedenţi. Că după aia ajung toţi să aibă o diplomă de bac, se duc la facultăţi fabrici de diplome şi ne mai miră atunci de ca o diplomă azi nu prea mai certifică, valorează nimic.

  43. Matrozul e iar baiat bun,da portocale la pasarici,ride ca Udrea in tirg,e popular pina la punctul in care nu se poate abtine si ne explica el cum devine treaba,cu criza si cu Sarkozy!Stai,ca asta nu mai e presedinte!Oricum n-avea singe in instalatie,da-l dreaq de gaozar!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.