Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Marea Blejnăreală, o butaforie de doi lei

Marea Blejnăreală, o butaforie de doi lei

http://www.youtube.com/watch?v=xAtgybsuyBQ&feature=results_main&playnext=1&list=PL222732A47156E341

Vestea revocării din funcţie a lui Sorin Blejnar (sau a demisiei, depinde din ce parte citeşti comunicatele şi asculţi declaraţiile)  a generat un entuziasm aproape tembel în piaţa de presă românească. În primul rând, fostul şef al ANAF (care ştie al dracului de multe despre cine, ce şi cât a scos din ţară) nu pleacă pe stradă. Va conduce, mai low profile, un departament represiv pe care singur şi l-a creat. Care funcţionează, tot în cadrul ANAF, cu binecuvântarea marilor finanţatori internţionali, după un act normativ eleborat de el însuşi; cu asistenţa lor. Întâmplător, marile averi vor fi controlate de Blejnar taman când încep campaniile electorale. În al doilea rând, faptul că n-a fost zburat din instituţie denotă că şi-a negociat bine plecarea, pe baza a ce are în sertar. Şi, dacă mă întrebaţi pe mine, e şi o garanţie că n-o să-l deranjeze tare procurorii măcar până la parlamentare şi că marea căutare a Reginei Vămilor o să-şi continue pauza. În al treilea rând, transpartinicul Şerban Pop, înlocuitorul său, nu va opri tăvălugul stârnit de Sorin Blejnar (textuintegral, aici).

Comentarii

comentarii

Similar Posts

27 thoughts on “Marea Blejnăreală, o butaforie de doi lei

  1. Pretul pe care l-ai atribuit acestei stiri este prea mare. Eu as zice ca nici macar un ban nu valoreaza. Romania este o planeta a maimutelor adusa in aceasta stare de securisti, politicieni si bineinteles de popi.Am depasit un pic nivelul tribal unde HOTIA NU SE INVENTASE inca. Pe vremea acea era inventata numai manipularea ca sa nu innebuneasca locuitorii tribului.

  2. Spunea Madalin Voicu ieri ca daca PDL o expectoreaza pe Anastase de la sefia Camerei Deputatilor, risca sa nu mai ajunga cu partidul intreg nici pana la locale. Dupa mutarea de azi cu Blejnar, incep sa cred ca n-ar fi chiar asa. Loviturile pe care si le dau (sau macar incearca sa si le dea) reciproc in interiorul partidului, nu cred ca mai pot genera valuri in perceptia publica. Poate conteaza doar pentru cei din interiorul PDL, pentru ca risca sa inceapa raportarile in functie de inlocuitorii celor schimbati. In rest, PDL-ul e precum o encefalograma facuta unui cadavru. Linie moarta…beeeeeeeeeeeeep!!!!…..

  3. Mare adevăr grăieşti d.le Ciutacu ! Opiniile exprimate în cadrul acestui articol, cât şi cu alte ocazii la TV, sunt foarte corecte şi foarte pertinente. În afară de faptul că sper cândva ca acest Blejnar să fie judecat şi condamnat ptr. prejudiciile aduse acestei ţări cu bună ştiinţă prin complicitatea sa, nu am ce să mai spun – aţi spus dvs. tot în acest articol. Dacă ar învăţa ceva jurnalism şi alţii care din nefericire se consideră jurnalişti, ar fi ceva. Sunteţi la Antena 3, 5-6 jurnalişti adevăraţi. Sunteţi apreciaţi de unii şi înjuraţi de alţii, de regulă de băsişti. Eu zic că cei care vă înjură, vă înjură tocmai ptr. că sunteţi jurnalişti.
    Nu vreau să par ipocrit prin laude, dar nici nu pot să nu apreciez profesionalismul unui om, indiferent de numele său.

  4. Retragerea escrocului de Blejnar, cu surle si trambite, dupa ce a dat tun dupa tun la ANAF, impreuna cu Mafia lui Basescu, este praf in ochii prostilor…

    La cati bani a tzepuit Blejnar se poate retrage pana la adanci batraneti in Maldive sa-si continue politica “fiscala” de acolo…

  5. Eu nu inteleg ceva domnule Ciutacu si poate ma lamuriti… Spuneti ca demisia/demiterea lui blejnar, a generat un “entuziasm aproape tembel în piaţa de presă românească”, ori din cate stiu eu, nimeni, in afara de Antena 3, nu a prezentat scandalurile in care a fost implicat acest individ! Tin minte ca Oana Stancu se plangea intr-o zi, ca nimeni nu a preluat dezvaluirile lor din emisiunea Exces de Putere, spre deosebire de cum se intampla pe vremea lui nastase, cand o informatie de genul era preluata, intr-o forma sau alta, de aproape toata presa. In afara de publicul Antenei 3, nimeni nu cred ca a auzit de acest individ, pt. ca restul presei l-a “ignorat” pe blejnar complet…

  6. cand a aparut stirea cu demiterea lui blejnar am crezut ca a prins putere blaga in pdl si se razbuna pe el … dupa ce am vazut unde l-au mutat m-am linistit … tot base trage sforile 🙂

    mesaj pentru mase 🙂

  7. Asa va fi si cu finalul mandatului Barbugiului… lumea se va bucura ca proasta “ca a facut o chestie”, iar escrocul va fugi cu banii.

    As prefera si eu sa-mi dau demisia in acest mod pentru 0.01% din cat au furat astia.

  8. O noua încercare de a prosti pe prosti .Ghici ci ne va fi demis maine?Dl Duta!Hai sa pariem cand va fi demis Dl Duta!Eu zic ca maine!Tu Victore?

  9. Nu m-am bucurat ca l-a demis pe acest hot, pentru ca stiam sigur ca si-a asigurat alt post caldut, m-as bucura ,in schimb sa ii vad pe toti acesti hoti la puscarie,astia de ne-au furat pe noi si pentru care trebuie sa platim. Iar in frunte sa fie tatucul sef basescu + toate fetele lui frumoase de le-a promovat si toti cei care au fost de acord cu el, ca sa faca din tara asta un gunoi.In rest sunt tare curioasa sa vad ce v-a mai aduce ziua de azi.

  10. Poate ca inclusiv obiectivul anuntat la MRU la inceputul mandatului (absolut hilar – 2 miliarde din evaziune in 2 luni!!!) a facut parte din scenariu. Blejnar n-a cartit atunci, desi stia ca si daca ar fi vrut (DACA!) nu putea stoarce atat de mult de la evazionisti. DAR … cat de ferm si corect si destept si indispensabil e MRU , care nu glumeste si da in cap celor care nu-si fac treaba. Mai ales o treaba care are de-a face cu of-ul nostru national, coruptia. Nu-ti vine sa-l votezi cand vezi cat de bine intentionat si eficient si competent e, manca-l-ar mama?

  11. genial clipul cu badea, emisiunea lui ar trebui sa se difuzeze toata emisiunea doar in formatu’ asta 🙂

  12. Nu se va ajunge nicaieri cu demisii de borfasi. Trebuie confiscate averile si bagati in zeghe. Demisia e frectie la picior de lemn, modul in care escrocii ies din scena cu banii pe care i-au furat sa doarma linistiti pana la adanci batraneti.

    La Puscarie !!! (nu la Brutarie)

  13. Ma da’toti n-au ce sa-si reproseze,au fost sclipitori da’pleaca sa faca treaba si-n alte parti,a devenit lait motivul plecarilor,auzi controlul marilor averi,o incepe cu videanu, cocos,bine spus blejnareala de doi lei!

  14. Presa a atins ieri “punctul de fierbere” prezentamd stirea ca Blejnar a fost demis prin telefon de premierul MRU!!!!!
    Mai rau, cititorilor de publicatii basiste (EVZ, RL, Adevarul) le intrasera singurul neuron in miscare braowniana (stiu ca particukeke sunt lovite din toate partine de de molecule de lichid sau gaz) , deci neuronul lor era lovit din toate partile de vidul cutiei craniene! Doamneee, ce dediscutii, vaaaiiiice viteaz este ‘telectualul MRU, vaaiiiii, ce zmeul zmeilor …..a aruncat cu buzduganul in poarta ANAF si l-a zburat pe Blejnar din capul ANAF in capul unei directii nou formate chiar de zburator , defapt el isi pregatise locul; deh..daca a plecat patat pentru ca nu si-a indeplinit sarcinile, o sa-si spele rusinea acum cercetand averile “bogatilor” ….punem pariu ca va incepe cu patronul antenelor!!!
    Intrebare : pe cine pacalesc astia? pe mine, pe tine , pe altii care gandesc nu-i vor pacali. In schimb cititorii de “literatura” basista si telespectatorii posturilor basiste au inghitit deja galusca si acum au vise “erotice” cu ‘telectualul MRU care face curatenia de primavara! Si crede-ma ca sunt foarte multi.
    Din punctul meu de vedere aceasta stire poate fi pusa in acelasi rand cu stiri de genul : Marmureanu a vorbit iar despre cutremure….Oana aspus despre Pepe ca e vrajit de Raluca….Rita Muresan isi risca viata in ritualuri Samanice…. Adelina Pestritu si-a prezentat iubitul parintilo….and so on!

    Azi in drum spre serviciu (intr-un tarmvai) am auzit ceva de genul : ne-am saturat de astia , sa vina odata alegerile si sa vina DOMNUL DAN ca sa ne scape tara de hoti….=))))))))))))))
    Au sarit altii care spuneau ca sa-l lasam pe MRU ca e “destept”..
    A trebuit sa cobor si nu stiu la ce concluzie s-a ajuns =)))))
    Ce spui Victore? Cata lume face parte din …miscarea browniana?! Eu ma ingrozesc.

  15. Bine vazut, eu ma intreb cate galusti o sa mai inghita romanii, fara sa clipeasca, nu am avut impresia ca au fost socati de mutarea lui Blejnar, si nici de promulgarea de catre Basescu a legii confiscarii averilor, pentru orice si nimic.

  16. sorin blejnar este mana presedintelui cu care acesta se sterge la…. o data cu amendarea noului cod penal prin promulgarea legii confiscarii averilor, pentru delicte de criminalitate organizata se deschid larg portile abuzurilor si ce individ mai nimerit sa puna in aplicare strategia stapanului?…..

  17. Circoteca este maximă dacă ţinem cont că “revocatul” Blejnar a fost numit ca şef la Direcţia de Verificare a Marilor Averi (o direcţie pe care şi-o crease tot el recent), unde va avea salariul mai mare cu cca. 16% faţă de noul lui preşedinte de la ANAF (mai exact, 5700 RON faţă de 4900 RON)!!! (nu că banii respectivi ar reprezenta altceva decât mărunţiş pentru SB, dar este încă un mic exemplu de cât de ciudate şi aberante sunt căile birocraţiei “reformate” şi “modernizate” din ultimii ani de Băsescu şi PDL)
    În concluzie, “Regina a murit, trăiască Regina”!

  18. foarte bun si inspirat titlul. din pacate,cuvantul “blejnar” este un substantiv comun…si,pe cale de consecinta,poate deveni verb. Blejnar ne bejnareste,tovarasul Mereu ne blejnareste,ei ne blejnaresc. chiar si justitia asta de 2 bani este blejnarita si ne blejnareste pe noi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.