Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Leprele conduc la pauza meciului politic

Leprele conduc la pauza meciului politic

Gaşca lui Băsescu şi-a luat măsuri de precauţie şi a jucat piesa proastă a puterii disperate că ar putea deveni opoziţie. Aşa că şi-a permis să provoace şi să încurajeze controlat aşa-zise atitudini disidente de televizor, gen Oajdea sau Teo. Primul era oricum pierdere planificată, a doua şi-a spălat (pentru un viitor în care PD-L va fi dominat de “aripa reformatoare”?) imaginea şifonată de suspiciunile că s-a lăsat cumpărată. Acum a trecut la actul doi: dă ultimele tunuri pe fond de remaniere guvernamentală şi/sau curăţenie internă în interiorul partidului. Din care, îndrăznesc să intuiesc, învingătoare va ieşi trupa leprelor la costume scumpe care o are portstindard pe Elena Udrea. Altfel, singurul demnitar din istorie care a primit neînceperea urmăririi penale de la procurori (inclusiv pentru infracţiuni viitoare) înainte ca aceştia să fie sesizaţi de Parlament. (textul integral, aici)

P.S. Pe vremea demult apusă când eram eu puşti în presă, dacă dădeai o chiflă de genul “ministrul cutare a demisionat” şi ăla era a doua zi la slujbă, îţi căutai tu altă slujbă. Azi, după ce ucizi dintr-o lovitură patru miniştri care se-ncăpăţânează să trăiască, se dau comunicate de presă despre succesurile jurnalistice în întrecerea pe ramură. Ori s-au schimbat între timp regulile, ori a sosit momentul…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

138 thoughts on “Leprele conduc la pauza meciului politic

  1. si la sfirsit beau champagne rece pe saturate de la mamica lor nutisor
    asa se obisnuia si la Buzau pe la intorsura de unde a venit paragladina blonda cu calciiele crapate

  2. Foarte corecte remarcile. Faptul ca am intrat intr-un cerc vicios este evident. Cele trei partide importante vor juca dupa cum le dicteaza interesele. Nu intru in amanunte conform carora Antonescu e mai credibil decat Ponta sau invers. UDMR-ul fa fi piesa de rezistenta care nu va lipsi din nicio intelegere (sau coalitie). Pana la consumarea definitiva a crizei, cat si a tuturor ideilor cretine ce-i trec prin cap Marinarului, ai foarte multa dreptate, opozantii vor sta la cutie si vor iesi din cand in cand sa ne mai gadile si sa mai ciupeasca 2-3 procente.
    Toate astea pe marginea gratarului cu carnati de Plescoi.
    Asta e realitatea. Nuti va “dantui” sub privirile impotente ale opozitiei, care va da vina pe populatie la fiecare esec, iar Marinarul va ranji la cate un discurs taraganat si plin de idiotenii. Problema e ca le va si pune in aplicare pana va stoarce si ultimul banut de la cretinii care l-au votat si de la nenorocitii care nu-l au la ficati, adica de la poporul al carui carmaci este.

  3. Efervescenta interioara PDL este similara cu miscarea brawuniana: Nu conteaza.

    Nu conteaza dinamica interioara atata cat rezultatul macro, ce vine natural si imperturbabil indiferent de sarpele care apare la stindard.

    PD-L va fi intodeauna condus de urmasii lui Groza gata sa dea cu ranga an ala de langa el si sa al ingroape sub cladirea de partid

    In o tara de oi numai niste lupi pot sa conduca

    Cu o populatie de creduli fricosi nu se poate construi un popor.

  4. Conduc ei încă,dar nu cine stie ce(a se vedea scorul votului),râd,dar parcă nu este râsul lor si ca tot ce este bun(pentru ei)se va termina si accesul nelimitat si discretionar la borcanul cu miere si,implicit,blestemătiile pe care le fac în acest scop.

  5. tara,tara vrem prim ministru ,pe cine?pe cine? pe ELENA UDREA nu meritam ?asta mai lipseste si-i masa plina pentru ca au facut tot ce se poate face,ce P.C.R!!!!!!!! astia au master,cel putin pe aia de la psd i-au depasit cu mult si asta nu-i nimic,ma astept la mai rau,asa ca ai grija de tine si ai tai “canalul bucuresti-dunare cica ar trebui sa se construiasca,ceva bani ar fi,forta de munca DEGEABA lipseste”caramizi prin bucuresti sunt,inchisori este,mai are inca treaba marele “MOISE”

  6. Miza pt opozitie e Basescu si tot ce inseamna samanta lui blestemata in politica. Nu mai are sens sa se prosteasca acum. Pt oameni nu ai ce sa faci daca nu te voteaza. Asta e. Ei s-au chinuit in campanie, aici ma refer mai mult la Antonescu, insa poporul a vrut portocala. Cel mai bine ar fi ca acum sa-si doreasca un suc de portocale, insa sunt slabe sperante. Pensionarii nu mai pot lupta si nici nu ar fi corect sa o faca. Tinerii vor pleca sau se vor da la pupat cururi, pt ca asta ne e traditia. Asta am facut pana in 89 si asta vom face de acum inainte.
    Simt o mare frustrare pt ca sunt constienta ca nu ma pot adapta si nici nu mai pot pleca din tara.
    Cred ca ai mare dreptate in articol. Sunt din Iasi si stiu de vreo 2 ani de luptele din organizatia locala a jigodiilor portocalii. Oajdea a vrut puterea, insa nu a obtinut-o. Eu nu-l condamn, pt ca un om politic asta urmareste. Pt el e cam greu acum, pt ca Nichita nu il vrea si se pare ca nici Adomnitei.Sau cine stie, cand vor dori cei din opozitie cu adevarat sa vina la putere, i se va da si lui un ciolanas de ros.In fine, eu ii multumesc ca a votat motiunea, insa nu il voi vota niciodata, doar pt faptul ca a stat alaturi de Basescu.
    Teo e cam bleaga, sincer cred ca asa a simtit si asa a votat. Nu are ce cauta in politica. E caraghoasa si nu intelege nimic. Nu mi-a placut niciodata femeia asta. Nu o vor exclude sigur din partid, pt ca proasta a aratat cum gandeste si va fi fffff usor de manipulat. Tinand cont ca are o imagine publica favorabila, e o vaca mult prea buna de muls ca sa o taie acum.

  7. Cand vad poza pe care ai afisat-o imi vine sa iau mitraliera si sa-i fac pulbere pe toti .
    Acolo e ESENTA raului si a nenorocirii !!!!!!!!!!!
    ADEVARATUL CANCER CARE MACINA TARA ASTA !!!

  8. Cica vine tare din urma PRM-ul…
    Anyway, imi amintesc de placa uzata de acum cativa ani, cand peste tot se auzea vocea basesciana rostind grav un “322”, alaturandu-i numeralului diverse epitete menite sa il faca pe bizonianul amator de bere la pet si mici la suete electorale in piata sa il propulseze din nou pe zeus de Basarabi in fotoliul de la Cotroceni…
    Nu stiu de ce, recurg iar la un rationament retard, ca iote ce mi-a iesit: 322 = 197.
    Parca atatea au fost voturile anti-motiune, nu?

  9. să înţăleg că hiena la hienă aşteaptă să şi termine de devorat capitalu -stârvu-ciosvârta ca să preia ţara; la ce bun, că oricum deja îi o ruină? treaba este că afară de roşia montană şi încă vreo câteva obiective, asta după ce vor delapida legal cică ţara, nu ştiu ce vor mai putea fura; fonduri europene??? că banii fmi oricum se duc tot la ei…

  10. In poza aia, Stolo si spanchi-ul ala (am uitat cum il cheama) se uita “contemplativ” la curu’ lu’ Udrea??

  11. da, ce faţă de ţoapă piţipoancă miloagă are băutoarea de şampanie aşa din spate văzută pe ecran

  12. Iote si la gicu… Cum sa-l uiti, nene, tocmai pe marele geniu de pe locul doi (ca pe unu, e clar, e zeus!) TRu? Na, ca am uitat si io de la ce vin initialele alea… tru-li… tru-la-la… dreac’ sa-i ia!

  13. Ca tot ati publicat lista rusinii…eu as face afise cu numele si datele de contact ale celor care au votat impotriva motiunii si le-as pune in colegiile de care apartin. Sa vada si alegatorii cum au votat alesii lor. Si as incepe cu al meu de la Giurgiu, Boiangiu. Cum e orasul mic, il cunosc toti, macar sa stie cu cine au de-a face si sa nu mai multumeasca doar sa comenteze pe la colturi despre el.

  14. Cand folosesti un astfel de limbaj nu stiu cum mai poti pretinde ca esti democrat. Lepre sau nu, in democratie conteaza votul. Votul a aratat ca reprezentantii poporului si organul suprem al statului care este parlamentul a decis ca bugetarii sa o suga.Pt un privat care esti, iubirea de bugetari pute. Un om care lucreaza la privat castiga mai putin daca bugetarii au salarii mai mari….are de dat firma la cre lucreaza mai multe impozite ca sa aiba bugetarii bani mai multi.

  15. Da un penalty nu tragem si noi dupa pauza, ca la cite infractiuni nefluierate au facut leprele in prima repriza ti se moaie vuvuzela de scirba!

  16. @ D-nule Ciutacu azi am asistat fara sa vreau la o discutie intre doi pensionari: unul se vaita de iminenta reducere a pensiei ,celalalt spunea( la fel ca si @ionel) ca daca s-ar duce la vot, i-ar vota tot pe-astia, ca macar sunt “satui”, ceilalti vin la putere “flamanzi”.Inca 5 milioane ca ei si Basescu va avea mandat pe viata.

  17. Ce refractara e lumea pe aici, promite cineva ca sangele-i rosu si lumea chiar il crede .. e vorba de asteptari .. 🙂

  18. ”VUVUZELE ” lui BASESCU !!!…
    PROASTE SI DERANJANTE !!!…
    Apropo : lui EBA o sa-i taie 25% ????????? sau e platita din bani europeni ( nu ca ar trai ea din banii astia )…
    Ar fi culmea sa-i taie lui fica -sa din salariu ! …hahahahahaha
    CULMEA ECONOMIEI !!!

  19. *D-na Udrea are o “performanta” dar si procurorilor DNA li se reduc salariile, nu?
    **Boc are si el o performanta dovedind ca este pana in acest moment ,cel mai tampit premier al Romaniei dar si cel mai…pastrat in functie !
    Sa sustii ca remanierea nu se discuta ci se executa ,inseamna ca reactionezi la fel ca motorul: primesti comanda, o executi.
    ***Se pare ca in PD-L daca nu esti blonda, nu prinzi un post cheie. Sefului nu-i plac “tigancile imputite” ?

  20. @ionel am o surpriza pentru tine, tari cu democratii mai ,,vechi,,decat cea Romaneasca si arat,Italia,Franta etc au bugetari dar probabil ei nu au auzit de Basescu si sustinatorii lui care inventeaza acum o societate fara bugetari.Vreau sa te intreb daca politistul este bugetar si tu aplauzi ca ii extermina Basescu unde dracu o sa te duci cand o sa-ti sparga unul noaptea pe strada dintii la Basescu??

  21. Da, lepre sunt indiferent de ce ar spune toţi”ionel-ii”
    Aşa cum aţi susţinut Băse se inspiră tot mai mult din doctrina lui Hitler.
    De ultima oră sunt măsurile de întărirea pazei personale a celor doi B.B.(belele pe capul nostru).Un optimist ar zice:” e bine le e frică!”,un pesimist : ” dictatura s-a instaurat! Eu ce să mai zic?

  22. totul nu e decat un joc ieftin pt. urmatoarele alegeri.atunci vor fi desemnati actualii ‘dizidenti’.pana atunci insa, sper ca rrrromanii sa se fi desteptat!

  23. PDL-ul in campania electorala din 2009 a dat cadouri diverse printre care si peste congelat de asta nu ma mira lipsa de judecata a sustinatorilor lui Base,li se trage de la pestele congelat l-au mancat si le-a inghetat si bruma de creier ce o aveau.

  24. da’ auzi victore, puteau dracu’ sa incerce cu Zyklon B…Daca Basescu le-ar fi dat ordin, crezi ca ar fi fost suficienti pdlisti sa-i urmeze sfatul?

  25. Că pare logic să câştige Udrea şi ai ei, din considerente bine-ştiute, e adevărat. Dar, oare, chiar aşa să fie? Eu sunt sceptică şi, în acelaşi timp, curioasă. Pentru că Blaga ştie câte ceva. 😉

    În ceea ce priveşte înlocuirile de miniştri-că nu sunt demisii adevărate-eu pot să cred că ăştia n-au confirmat pe ziua de azi, până acum, de-ai dracului ce sunt.

    Iar dacă Ponta şi Crin aşteaptă, convinşi fiind că românul trebuie lămurit până la capăt, atunci le dau dreptate. Pentru că gradul de prostie e mare; o spun cu amărăciune sinceră.

  26. conduc la pauza pt ca ca unii fac blat. micutzul Titulescu le-a dat CCR pe mana. cred ca ieri a fost ff multumit cand l-a laudata tzatzica Sulfina la voi la Antena 3
    parca vad refacerea FSN in 2012 cu Ponta prim ministru

  27. Posibil scenariu: Opozitia demisioneaza in bloc! Acuma spuneti-mi si voi ce se poate intampla?

  28. @infektus se poate intampla sa fie Ceausescu=Basescu,PDL=PCR si securitatea=securitatea asa era inainte de 1989 nu exista opozitie si ce o sa planga gusterii portocalii ca opozitia si-a dat demisia daaa in valuri de sampanie.

  29. Sunt doua feluri de tari care folosesc si exista in interesul fat frumosilor cu stea in frunte.

    Societati de consum in care societatea trebuie sa functioneze ca sa produca: Germania, SUA..etc

    Societati subjugate in care societatea si populatia trebuie adusa in genunchi pentru a fi folosita la super oferta in interesu societatilor dezvoltate.

    Romaniei i-a fost dat o sansa la prima. Sincer chair nu stiu de ce.

    Acum cred ca le miroase a mort si lumea se gandeste sincer si rece sa o treaca un pic, vreo 20-30 ani prin a doua.

    In cazul in care e asa Ponta si Antonescu nu o sa preia puterea sau o sa preia dupa ce au fost unsi cu mir in a duce tara pe drumul care trebuie

    Trebuie doar sa le miroasa un pic stramb. S-ar putea sa le fi mirosit deja

  30. Am văzut ieri scena dintre Udrea şi Adrian Năstase. De la Buble am aflat şi ce s-a vorbit între ei. Comportamentul a fost tipic pentru una de teapa ei. E mai rău decât credeam. Atitudinea ei vizavi de miştoul lui Năstase e de toată jena: ce prestanţă, ce orgoliu, ce-s alea???

    Aceste târâturi ne conduc pe noi. Ce ar urma să fie pregătit pentru copiii noştri? Doamne fereşte!

  31. D-le Ciutacu,
    partidul de la putere si opozitia au fost intr-o continua intelegere si colaborare. Mai mult, parerea mea e ca la masa mare si rotunda a colaborarii s-a asezat comod si presa. absolut toata presa.
    numai asa imi explic “licitatiile”, deturnarile de fonduri, furtul… de ce nu a venit nimeni in anii din urma sa faca anchetele si reportajele care ne arata azi ce si cit au furat cei de la putere? Ori fiindca au avut partea lor la prada, ori fiindca au fost orbi si prosti si nu au vazut ce s-a intimplat, caz in care opozitia nu valoreaza nici cit o ceapa degerata.
    Presa doar imbraca aparenta neintelegere in forma unui circ la care romanii se uita cu gurile cascate. baietii destepti isi vad in continuare de treaba lor si ii platesc pe parlamentari si faca asa cite un show doua pe luna.
    mi-e sila.

  32. daca boboru’ suveran a decis ca vrea citrice, sa le suga

    iar acu ca-i nemultumit, e normal, fiind prost si fudul …

  33. D-le Victor,
    Olimpiu scrie mai sus, ca V.Ponta a dat pe mana leprelor portocalii CCR,luni noaptea.Ca unul care sunteti foarte documentat,va rog sa precizati,pe blog sau in emisiune,cum s-au intamplat lucrurile in parlament,luni noaptea,cand leprele si-au asigurat(cum?)majoritatea portocalie in CCR.
    In aceste conditii, s-a dat liber la orice faradelege,din partea bulibasei basila si a clonelor sale.Imi este o scarba desavarsita ca m-am nascut roman,nici macar ungur,ca sa-i conduc pe rumani.

  34. @antiorice si minoritarii de ce trebuie sa suga citricele hotarate de majoritari??

  35. victore, cred ca multi oameni,au dorit asa ceva. in primul mandat betivu de basescu, a umblat numai cu plotogari.acum a scos curvele in fata [eba ,udrea,roberta,boagiu ,etc]

  36. daca zici de momentul la care ma andesc eu, cred ca trebuie actionat repede, acu’ cat e calda treaba. Insa cu mentalitatea de looser a romanului sansele sa mai poti face ceva acum sint ca si zero(dupa primul pumn in bot se baga la cutie ,la fel ca-n fotbal). N-ai cu cine.

  37. Ar trebui sa conteste cineva la Curtea Constitutionala hotararea de numire a judecatoarei aleia.
    Se poate si e posibil sa se termine in balarii rau de tot. Sa se spele pe cap cu situatia asta, sa spuna curtea care e legea.
    Care Curte? Ii priveste, sa se descurce.

  38. Asumarea raspunderiii…… ASOMAREA BUGETARILOR SI PENSIONARILOR …. si nu numai

  39. am auzit ca mogulul a propus acum cativa ani sa se faca o greva fiscala.Eu zic ca trebuie sa facem(stiu ca nu are legatura cu subiectul, dar macar atat putem sa facem ca simpli muritori) Ce ziceti? PUNEM DE O GREVA FISCALA ?Ce poate sa ni se intapmle? Cel mai rau, sa ne dea afara din tara,nu-i asa? Sa ramana ei cu ea!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.