Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Leprele conduc la pauza meciului politic

Leprele conduc la pauza meciului politic

Gaşca lui Băsescu şi-a luat măsuri de precauţie şi a jucat piesa proastă a puterii disperate că ar putea deveni opoziţie. Aşa că şi-a permis să provoace şi să încurajeze controlat aşa-zise atitudini disidente de televizor, gen Oajdea sau Teo. Primul era oricum pierdere planificată, a doua şi-a spălat (pentru un viitor în care PD-L va fi dominat de “aripa reformatoare”?) imaginea şifonată de suspiciunile că s-a lăsat cumpărată. Acum a trecut la actul doi: dă ultimele tunuri pe fond de remaniere guvernamentală şi/sau curăţenie internă în interiorul partidului. Din care, îndrăznesc să intuiesc, învingătoare va ieşi trupa leprelor la costume scumpe care o are portstindard pe Elena Udrea. Altfel, singurul demnitar din istorie care a primit neînceperea urmăririi penale de la procurori (inclusiv pentru infracţiuni viitoare) înainte ca aceştia să fie sesizaţi de Parlament. (textul integral, aici)

P.S. Pe vremea demult apusă când eram eu puşti în presă, dacă dădeai o chiflă de genul “ministrul cutare a demisionat” şi ăla era a doua zi la slujbă, îţi căutai tu altă slujbă. Azi, după ce ucizi dintr-o lovitură patru miniştri care se-ncăpăţânează să trăiască, se dau comunicate de presă despre succesurile jurnalistice în întrecerea pe ramură. Ori s-au schimbat între timp regulile, ori a sosit momentul…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

138 thoughts on “Leprele conduc la pauza meciului politic

  1. cam offtopic

    Jegoasa a fost faza aia cu urmasii lui traian basescu. Mi-e jena de prezentul si in foarte mare parte de trecutul romanesc; peste tot curvie si parveniti. Cei care ne-au aratat cum suntem si pe care chipurile “ii admiram (ca da bine)” au fost intr-un final scuipati, omorati si aruncati la groapa de gunoi. Cica ne-am indoit mereu dupa cum a batut vantu’, dar macar n-am murit. E! preferam sa crap de cateva ori decat sa fiu fara coloana vertebrala, fara pic de demnitate, mereu catand cu coada ochiului un cur mai mare de lins.

    Mai e ceva real in lumea asta pe langa atasamentu’ intelectual total fata de ban, si fizic fata de curul celui ce te poate promova mai repede?

  2. Ma surprinde atitudinea unora care nu demult o injurau pe Teo,astazi multi isi cer iertare,”vai,ce gest a facut Teo?!sau “uite ma, pana la urma a votat motiunea”Pe mine NU MA MAI MINTE.Eu stiu ce am simtit ,cum am reactionat cind am aflat din partea cui candideaza.GATA ,dupa ce ani multi am respectat tot de a facut in tv,astazi ma “despart “de ea sau mai curand cu ceia ce asociam eu persoana Teo.

  3. se ani de zile, vazind traseul traseistei, folosesc pt a o caracteriza un singur cuvint:
    MAFIA!

    cine-i stie inceputurile, partnerii de minarii, zburatul din floare in floare politica, nu poate ajunge decit la aceasta concluzie!

  4. Goebels plescoianca in actiune si deplina desfasurare. Grimasa dansei (dansa = vaca)spune tot.
    Ieri la votare, opozitia avea nevoie de 8 magicieni care in pumnul strans sa tina doua bile potrivite si treaba iesea Zeiss, dar cum in opozitie avem doar oameni cinstiti, de buna credinta,de mare propbitate,nu le-a dat prin cap sa fure opt voturi.
    Mortal ar fi fost, sa se fi pus cateva bilute potrivite, in plus fata de numarul de prezenti in sala.
    Asa se explica de ce unii au pus gume de mestecat,un banut si celelalte, ca nu cumva sa iasa mai multe bilute decat parlamentari prezenti.
    Au facut-o si de misto, dar si din precautie.
    S-a furat din nou.
    Nu-mi iese din cap ca mamica unui frumusel si inteligent cetatean al patriei in varsta de cinci ani, mi-a spus:”Nu stiu, de ce, dar iarasi AM IMPRESIA CA S-A FURAT”.
    De data asta au ciordit-o cu bilele, nu cu STS-ul.
    Oricum o cotim astia nu reusesc in nici o tentativa de-a lor, fara sa fraudeze.

    Si leprele in haine scumpe, masini,palate si conturi in strainatate, nu conduc meciul la pauza.
    Cred si dau de inteles prostimii ca ei conduc, de fapt, ii duce curentul.
    Sunt pe duca.
    Cu bobul, fara frana si fara scapare.
    La capatul cobarasului, bobul explodeaza.
    Nici farame nu vor ramane din famiglia mafiota,Nichipercea-Ghilgames, in frunte cu diavolul din Cotroceni.
    Deocamdata au un respiro.
    Lumea e naucita.
    Dar este lamurita cu privire la interlopii portocalii.
    Inca n-au avut sub ochi o lista cu cheltuielile la intretinere, fara subventionare.
    Atunci sa vedeti bubuiala.
    Gurile de metrou si elicopterele pentru evacuarea
    interlopilor nu vor fi suficiente sa-si ia talpasita, daca vor scapa de marea bubuiala, care ii asteapta si ii va pulveriza.
    Va amintiti de legenda disparitiei teroristilor prin gurile de la metrou.
    Prin gurile alea se vor tupila interlopii uzurpatorului decrepit din Cotroceni.
    Sa ma auda Dumnezeu.
    Maria S.(Timisoara)
    Articolul este fb.
    Intr-adevar, Crin Antonescu si V.Ponta, nu trebuie sa miste un deget pentru a-i avea pe romani alaturi.
    E suficienta cate o cuvantare ca acelea de ieri.
    In rest presteaza interlopii si pentru ei. Si unii dintre ei o fac de douazeci de ani si chiar ceva inainte de 1989, in cazul marinerului.

  5. 197 de lepre, un piramidon si doua gume de mestecat … plus (minus, de fapt) 8 voturi lipsa pentru o schimbare de situatie … si cei cativa idioti din PD-L care au votat gresit din cauza emotiilor. De disperati ce erau l-au strigat pe Pambuccian de 2 ori (cat m-am uitat eu)… si pe buzele bocului s-a putut citi la un moment dat “unde e mai flacaul ala” sau ceva similar. Oricum. ce diferenta este intre bocul deprimat din ziua aceea si bocul “remanierile se fac şi nu se discută” de a doua zi si “Nu cred că a fost un gest care să facă onoare PDL” referindu-se la votul lui Teo si “uitând că fără partid nu erai acolo unde ai fost şi să-i întorci spatele” pe aceeasi tema. dincolo de Teo … masura luata de preabunii nostri guvernanti … face onoare PDL? N-am inteles totusi formularea cu “acolo unde ai fost” … dar poate e doar o preluare gresita a spuselor lui. 🙂

  6. Lui Basescu ii place sa consulte poporul(cand vrea el).Eu cred ca o tema de dezbatere pe forúmul tau poate fi GREVA FISCALA.Eu nu mai vreau sa dau bani pentru zdreata de udrea(stiu sunt rea si invidioasa ca nu arat/sunt ca ea)si pentru alti/alte penale care-mi insulta mie inteligenta(fie ea si medie este peste a lor).Si ca sa fie cat mai democratic sa voteaze aci poporul. Si ca sa nu picam de boi poate ne ajuta si niste avocati cu niste explicatii plauzibile(ca am vazut ca sunt destui in parlament si sper ca nu au facut facultatea la particular)

  7. Cum şi-a bătut joc de ei… deputaţii de la miezul nopţii…
    dacă n-au vrut sâmbătă…s-a răzbunat în stilul specific

  8. Era mai bine daca trecea motiunea.
    Acum Boc facea poooocccc.
    Asa este – GREVA FISCALA ESTE SOLUTIA!

  9. Mai mult decat sa crepe in chinuri, nu le poci ura. Pentru ca ii urasc prea mult…

  10. off-topic:
    Daca ati putea sa-l anuntati pe Dl.M.Gadea sa nu-l mai sune pe dl.A.Videanu fiindca chinuie vodafon-ul degeaba fiindca azi, dupa o stire de la tvr1, era la Moscova, deci incearca degeaba la acel telefon care se pare ca e inchis.
    p.s. s-a intalnit cu reprezentant de la Gazprom in legatura cu proiectul South Stream.
    Va felicit din nou pentru invitatii Dv.din aceasta seara!

  11. Imi vine sa plang…
    Nu sunt bugetar, platesc lunar taxe si impozite, muncesc de crap…iar guvernul si pdl-ul face misto de mine in continuare…
    Vad in fiecare zi achizitiile prin atribuire directa facute “pe bune” , cu o nesimtire de neinchipuit.
    De asta am strans cureaua pe vremea comunistilor, am invatat atatia ani si am muncit cinstit? Sa-si bata joc astia in continuare de noi?
    Probabil scoala romaneasca m-a scos “tampit”.De aia n-am furat pana acum, de-aia nu-s si eu acolo la putere.
    Cu toate astea, mama lor de hoti, nu plec din tara. SA PLECE EI SI SA NU SE MAI INTOARCA !

  12. Domnul Gâdea m a enervat astă seară; a amintit cum marinelu pe când era cu Nastase în cursa cotrocenilor a spus într un acces cred de luciditate perfidă “ce blestem o fi pe ţara asta să aleagă între doi comunişti”??? unde m a enervat domnul Gâdea… a evitat să amintească finalul frazei adică exact cam ce se petrece de la iliescu încoace; anume că la cotorceni am fost forţaţi să alegem între două rele, unul mai mic şi unul colosal, DAR AMBELE AVEAU LEGĂURI STRÂNSE CU TRECUTUL, care în viziunea domnului Gâdea nu mai contează!!! ei bine contează ba chiar foarte mult fiindcă azi mai bine ca oricând dacă ne apucăm de puţină deratizare mulţi vor căuta văgăuni de scăpare; înseamnă că nu contează aleiodor ăla;

    s a cam înmuiat domnul Gâdea de când îi şef…

  13. @infektus;fiind vorba de alegeri nominale ,pe colegiile respective unde se elibereaza locurile se vor organiza noi alegeri(vezi cazul lui TEO),deci in nici un caz nu vor fi alegeri anticipate…si nu prea vad care parlamentar fie el si din opozitie sa isi dea demisia

  14. Te-ai gandit vreodata sa-i dam in judecata pe Boc si Guvern pentru subminarea economiei nationale, vorbesc serios.Da-mi un semn pe email.

  15. Am si eu o idee fixa(la fel ca Basescu).El a vrut sa reduca pensiile si salariile, eu vreau sa facem greva fiscala.Apelez la tine pentru a promova asta pentru ca:unu , eu sunt nimeni si doi pentru ca si mie imi plac pisicile(chiar sunt posesoare).De ce vreau sa facem toti greva fiscala? Poate nu am niste argumente logice, dar ce e logic in Romania?. Pai cata economie fac astia cu reducerile?. Dar ce paguba le-am face noi cu neplata darilor catre stat?Sa calculeze un economist…..Nu e tare?Dar ce datorii am eu (noi) fata de statul asta ca sa platesc eu dari? Ce dracu face statul asta pentru mine sau ce dracu a facut vreodata? De ce sa platesc eu ca sa-si ia toate fufele genti sau sa-si trimita ei copiii la studii in alta tara? Sau operatii pe care le fac afara?Cum am zis eu sunt nimeni dar eu macar atat pot sa fac pentru a ma respecta eu pe mine insami.Eu nu mai platesc nimic.De la mine astia nu mai vad un leu.Sa-i vedem cum se descurca. Poate fara leul meu bine, dar sa vad si fara leii vostrii se mai descurca ei?

  16. Iar zic de Gadea, iar s-a facut de rahat. Se baga in chestii la care e bata si el si invitatii. Pai daca spui ca o firma de brokeraj a rulat 10.000 lei intr-o perioada nu inseamna deloc ca sunt banii firmei.
    Daca cineva vrea sa cumpere actiuni la bursa, nu poate sa o faca direct. Trebuie sa faca un contract cu un broker, sa-i vireze niste bani in cont si ala ii cumpara. Daca vrea sa vanda tot brokerul ruleaza banii aia.
    Nu stiu ce o fi citit el in “puterea” si nici nu o sa citesc, dar ce a priceput gadea e caraghios detot.
    A mai facut el odata o chestie din asta, acum vreun an, cand a aflat ca nu stiu cine are un portofoliu de actiuni in valoare de nu stiu cat si a ajuns la concluzia ca respectivul “castigase banii jucand la bursa”.
    Da poate ca ala le cumparase chiar mai scump decat erau ele cotate la data emisiunii sinteza zilei.
    Atunci de fata era si Ilie Serbanescu, alta bata in chestii de valori mobiliare, care nu l-a contrazis deloc.
    Pana la urma Gadea nu mi-a facut nimic, da’ se compromite. Daca esti director la antena nu e musai sa le stii pe toate. Da’ nu te mai baga asa aiurea, daca nu ai cel putin un invitat sa stie care e treaba.

  17. scriu aici ca aici pot, pe blog la Mircea Badea, canci, ori is eu prea bou. ideea e ca pana acu n-am avut probleme cu semnalu tv(abonament la rcs-rds)da azi au frecat jegosiii astia meciul toata emisiunea; numa ca eu is mai incapatanat ca ei si vad mane emisiunea pe net :)). Toata stima domnule Ciutacu!

  18. Pai leprele trebuie sa isi traiasca si ele viata lor ca orice vietuitoare. Dar cred ca totusi totusi ceva se va schimba cat de curand. Pana si circul cere o doza de inteligenta in a alege si a interpreta.

  19. Ce emisiune ai avut ieri cu domnul si vagabondul din targ! Din pacate,ca sa folsesec termeni stiintifici, pe acelasi tronson orar,la Nasu era invitat Berceanu, iar pe ecran scria mare Scaderea pensiilor si salariilor se opreste peste 6 luni (poate vor cadea intr-o groapa, pe autostrada,m-a amuzat cum scria ca se opreste, deci cuvant folosit in transporturi, poate va face Berceanu ceva…), iar, la OTV, tiganeala maxima, cu o duduie stridenta care presta in platou,sus, , banner mare Adevarul despre moartea Ilenei SAraroiu, in timp ce erai invitat sa-ti dai cu parerea despre…ELODIA,normal. Daca mai traieste sau nu, raportat la plata impozitelor sale. Cum ar fi bubuit economia daca n-ar fi disparut tanti asta! Si, trimiteai, pentru sondaj, si SMS,la 1333.Pun pariu ca au primit mai multe decat la 1313,de la oameni cu probleme serioase,nu de la nostalgici plecati de 30 ani din Iasi.
    Concluzii dupa emisiune
    Berceanu=Bercea+nu Suuuperb, cum ar zice Badea! Nume predestinat, sa-i poata deosebi cei doi frati Base pe Bercea Mondialu si Berceanu!
    Cat va mai sta in tara Cihodaru,asa scarbit?
    Cat va mai trece pana ce noul brand Oajdea, acest stindard al luptei impotriva asupririi,aparator al valorilor oamenilor simpli, din Dacia si Alexandru, va sta la masa, alaturi de Tompea de la PSD,cu care s-a duelat in campanie, pentru colegiu?
    Si ultima concluzie pentru mai multe SMS-uri la Vorbe grele,,sondaje despre Elodia si alte chestii importante Mircica deja a invatat lectia!

    Nu am setate ghilimelele!

  20. Maxime vechi si al dracu’ de actuale !!
    -Democratia trebuie sa insemne mult mai mult, decit doi lupi si o oaie care voteaza ce sa manince la cina. (James Bovard)
    -Sa zicem ca esti un idiot. Si sa zicem ca esti membru al parlamentului. Dar asta inseamna deja ca ma repet.
    (Mark Twain)
    -Ajutorul extern trebuie inteles ca un transfer de bani de la oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile sarace. (Douglas Casey)

    ufff…

  21. DOMNULE VOICULESCU si DOAMNA CAMELIA cu respect va rog sa anuntati firma de cablu r.d.s [am anuntat-o in prealabil si eu dar o toapa a insirat “neste”numere cu viteza unui avion cu reactie]ca eu doresc sa urmaresc postul de stiri antena 3 si sa nu mai intervina asa din “coincidenta “niste furtuni care sa fie cauza unei pierderi de semnal taman numai pe acest post,celelalte erau bine mersi vedeai atat de clar labe1tv ca de suparare m-am culcat. Cu respect un telespectator

  22. Victor, in legatura cu PS-ul, am avut la un moment dat sansa sa scriu la un ziar local. Am scris un articol, doua. M-am duc la editor, sa intreb respectous cat se plateste treaba asta, s-a uitat chioras la mine si mi-a de inteles ca ar trebui sa fie o onoare pentru mine ca sunt publicate articolele. Bani ioc, primeam vestea de la un om care abia incapea intr-un fotoliu mare, directorial. Te intreb, ca jurnalist cu experienta, merita sa-ti tocesti creierii pe degeaba? Am un prieten in aceeasi situatie si nu stiu ce sfat sa-i dau.

  23. PE VIDEANU L-AS EXECUTA PRIMUL …. E O MARE CURVA !!!…. TACE SI FACE SI IA DE 10 ORI CAT CEILALTI !!!!!!!!!

  24. Fara sa generalizez, pt problema ta gasesti raspunsul in “Ultima ora” de Mihail Sebastian.
    Succese nebanuite

  25. Victore,

    Am o intrebare. De ce aproape nimeni nu discuta si de votul PDL pentru Tokes?

    Am senzatia ca ne scufundam in prezentul imediat si in universul nostru ingust dambovitean. ASTA NE FACE SI MAI VULNERABILI DECAT SUNTEM!!!

  26. Dictatura de dreapta e mai a dracu’ decat aia de stanga. Sau inca mai suntem in capitalism democratic??

  27. eu personal, sunt fan elena udrea si am mai spus-o pe blogul tau. Daca si sunt aproape convins ca se va intampla, am sa o votez la alegerile prezidentiale din 2012.

    Revine in atentia electoratului american si Hillary Clinton (are in sondaje mai mult decat Obama), deci nu vad de ce nu am avea prima femeie presedinte in romania….elena udrea.

    Eu o votez, acest popor merita sa fie condus de aripa reformata din pdl. Sunt oameni onesti, sufletisti, apropiati de popor si de magazinele de fite din England.

    cu respect,
    va salut

  28. Multumesc Bogdan, romantismul meu, daca-l pot numi asa, nu se numea Alexandru Macedon, se numea cautarea satisfactiei lucrului bine facut. Dar mi-a trecut de mult,acum am alt prieten care cauta in presa dreptate, adevar (nu ale PDL-ului), profesionalism, etica si mi-e oarecum jena “sa-i pun piedica”

  29. O fi adevărat ce zice oficiosul, că i se pregătesc încă două ministere pentru Udrea? Ar fi tare! Cel mai competent ministru din univers!

  30. Comunismul este inventatorul dizidentei.Iar dizidenta fata de rezistenta sau oponenta este cam ceea ce sunt medicamentele generice fata de cele adevarate.Si acum cand aud ca Doina Cornea a fost “dizdenta”imi vine sa injur.A fost OPONENTA a regimului.Oricat ar incerca Oajdea sau Teo sa faca pe cei ce s-au “dat” cu boboru’,pe care in trecat fie spus il doare undeva de ei,nu iti vine decat sa razi amar.Dizidenta lor seamana cu gestul celui care a declarat greva foamei pentru scoaterea statuiilui Lenin de pe soclu in timp ce muncitorii de la RAPPS tocmai asat faceau!La cursele de ogari sarmanii caini alearga dupa o momeala falsa si din pacate de multe ori ziaristii fac la fel.Ultima sau ultimele momeli false sunt in ordine Videanu(+/_restul tripletei din care fac parte Blaga&berceanu)si presedintii de sindicat.Si ma intreb,da’pana acu’nu se stia ca Videanu(&friends)faceau ce faceau?Oare de abia acum s-a aflat despre averile presedintilor de sindicat?Si faptul ca fac ce fac si acumuleaza averi insemamna ca ca seful lor Realesu’nemaului este mai curat si placut uscat?Nu ma omor dupa Ponta dar chai ca s-a gasit tocmai Oprea sa clamapane despre “crima organizata”!Ceea ce ma duce la concluzii deloc magulitoare,daca mai era nevoie,despre acest ghinarar priceput la numararea camasilor/izmenelor militare si mai nou conducator de doctorate(urmeaza ras hahait,puternic).mai nou toata lumea politica”buna”cere masuri pentru cresterea economiei.Personal nu cred ca este un demers sincer.Cinstit vorbind,un singur politician a venti cu propuneri clare dar neconvenabile inclusiv pentru “liberali”(o fi Tariceanu simpatic pentru rezistenta opusa lui Basescu,dar de aici pana sa declari mari realizari economice pe baza speculatiilor imobiliare este cam mult),probabil din cauza formatiei academice.Repet un singur “politician”,pentru ca experienta si idei au si Tiriac si altii,indiferent ca ne sunt simpatici au ba.O sa depasim criza indiferent de costuri pentru singurul motiv ca totul este trecator pe lumea asta.Dar supravietuitorii nu vor putea privi inapoi ca in filme spunand “suntem mandri ca am invins”.Supravietuirea pentru victorie este echivalentul medicamentului generic fata de medicamentul adevarat.Probabil si noi suntem generici!

  31. Asa e ,aia 2 (“fata de decedat” si cel de linga el) se uita la “basescul”Udrei.

  32. @Lee: sa-ti traiasca! da’ numai daca va crapa tiranu’ o votezi in 2012. altfel ai nevoie de rabdare pana-n 2014 🙂

  33. Din cauza unor dobitoci ca Lee , o duce tara asta cum o duce !!!
    Voteaz-o tu pe udrea ca o se cace in capul tau destept , in timp ce tu o sa faci foamea ca un rupt in cur de foame ce esti …
    O sa te salute din Miami in timp ce tu ii urmezi ” aripa reformata a pdl – ului ”…
    Poate o sa-ti arunce din Q7 , 1 leu de paine !!!

  34. in romania nu se vor organiza alegeri anticipate NICIODATA. parlamentarii ar prefera sa-si taie o mana decat sa voteze asa ceva.

    ma asteptam la asemenea analize din partea domnisoarelor isterice de pe realitatea care au doar 2 intrebari : ”cum comentati ?? ” si pline de indignare ”cum se poate asa ceva ?! este inadmisibil !!! ” . la care se aduga ”optimismul tembel” ca din 201X o sa fie mai bine.

  35. @Lee

    Singurele asemanari cu Hillary Clinton (care e de stanga!!!) sunt ca-s blonde si le-au inselat barbatii. Iar aripa aia la care speri tu este de gargaragii gestapo-sinecuristi. + Prezidentialele sunt în 2014.
    La cate erori pe fata faci, cred că ți-a spălat Manolea creierașul.

  36. UNDE NE GĂSIM
    Urmărind de mult timp evoluţia postdecembristă a societăţii româneşti, pot acum să mă pronunţ, cu amărăciune, că Silviu Brucan n-a avut dreptate în previziunile sale. El nu a prevăzut toate efectele globalizării, informatizării, degradării morale, deteriorării premeditate de către om a mediului, dezumanizării societăţilor – oricare ar fi ele – prin escaladarea consumului în detrimentul producţiei. A murit înaintea crizei mondiale determinate de cauzele menşionate în fraza anterioară, asta fiind o scuză a impreciziei proiecţiilor sale asupra evoluţiei societăţii românesti.
    Au trecut douăzeci de ani de dezvoltare liberă, scăpată de încătuşarea regimului comunist. Îmi trec prin gând previziunile „Clubului de la Roma” din anii 1970-1980, de teoriile „convergenţei sistemelor”, „societatea de consum”, „societatea bunăstării generale”, teorii criticate cu vehemenţă de profesorii de atunci de la Academia „Ştefan Gheorghiu” şi de la alte şcoli superioare (Condrea, Virgil Măgureanu, Mircea Maliţa, Ilie Şerbănescu, Petre Roman ş.a.).
    Privesc acum la zbaterile unor teoreticieni ai ştiinţei economice, pe toate posturile de televiziune, la „concluziile şi previziunile ştiinţifice” ale Academiei Oamenilor de „Ştiinţă” şi mă crucesc de două lucruri: neputinţa lor de a analiza fenomenului economic şi social în ansamblu şi lipsa instrumentelor ştiinţifice de a analiza şi previziona.
    Oamenii politici au nevoe de ajutor profesionist, de expertiza (nu-mi place de acest cuvânt importat, dar e la modă) specialiştilor. Ei îşi iau, însă, consilieri oameni obedienţi, docili, anoşti, influenţi financiar sau ridicoli (Andrei Gheorghe, Dan Bitman), iar Băsescu a devenit propriul său consilier.
    Azi, cu asemenea oameni, societatea românească nu poate fi caracterizată. E capitalism sălbatic, cum a zis Croitoru (tot un consilier deştept) sau Academia Oamenilor de Ştiinţă? Nici vorbă de aşa ceva. Capitalismul, fie el şi sălbatic, avea legi obiective economice care-l guvernau, fie şi sălbatice; avea o piaţă, fie şi sălbatică.
    Societatea noastră este, din păcate, o societate discreţionară, fără legi care să o guverneze, un „S.R.L.” la dispoziţia lui Băsescu. Ca să fac o metaforă, societatea româneasca este de tip feudal , cu oamenii împărţiţi în caste, condusă de maharajahi, rajahi, şoguni şi moguli care n-au reguli, dar care le impun; care n-au acelaşi Dumnezeu, dar care se luptă să ni-l impună, fiecare pe al lui. Până la capitalismul sălbatic mai avem. Poate că era mai bun capitalismul descris de Marx. Oare nu trebuie recitit şi reînvăţat „Capitalul”

  37. Hitler propunea strangerea la un loc a evreilor , tiganilor si batranilor pentru a fi deportati !
    Oare Basescu ce mai asteapta ???
    Eu i-as propune lui Udrea construirea de LAGARE nu de locuinte … Ar fi mai adecvat !!!

  38. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Chiar niste lepre!!!Si UDMR-ul asta,e o mare CURVA!
    Iertati-mi limbajul.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.