Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Intact, ne miscam si noi mai cu talent?

Intact, ne miscam si noi mai cu talent?

Recunosc smerit ca sunt angajat in trustul media al tuturor paradoxurilor. Dat fiind ca banuiesc ca deja v-ati obisnuit cu faimoasele certuri publice dintre noi (de la izbucnirile mele de diliman suprins in direct si pana la rafuielile lui Badea cu Tolontan, trecand evident prin supararile Raduleascai pe tot Universul Intact care conspira impotriva ei), o sa ma opresc, astazi, la alta ghidusie interna fascinanta: excesul de falsa democratie. De fapt, romaneste scris, avem un talent deosebit ca – dintr-o nevoie idioata de a inchide gura lumii si de a demonstra ca musteste deontologia-n noi – sa promovam insistent tot soiul de indivizi care nu rateaza nici o ocazie sa ne calce-n picioare.

Unul dintre acestia este Mircea Marian, un soi de datator oficial cu parerea la Oficios. Pe om il strang chilotii de cate ori vine vorba de Intact si reactioneaza – din nefericire pentru copacii nevinovati care s-au taiat, in scris – ca orice om oparit la mandravela. Din mine si-a facut o obsesie si recidiveaza ori de cate ori i se nazare pe chelie (ultima oara, azi). OK, sunt dispus sa accept ca omul nu ma place – desi a prestat la mine-n emisiune cu entuziasm, fara sa para ca ar fi deranjat de vecinatate sau de invitatie – si ca e convins ca eu sunt radacina raului din Romania. Nici macar faptul ca a dezvoltat o maladie obsesiva fata insignifianta mea persoana nu ma deranjeaza. Sper doar, din tot sufletelul meu de heterosexual, ca fixatia lui pe mine nu e de ordin sexual, ci doar stimulata de niste inalte percepte morale care mie-mi scapa.

Ce nu pot pricepe – deh, nimeni nu-i perfect, nici macar eu – e de ce personajul cu pricina este promovat cu oarecare insistenta in emisiunile televiziunilor din Intact. Pareri proprii nu are (ca altfel nu se baga argat la Udrea, Turcan si Lazaroiu dupa ce l-a dat jos din avion Basescu, umilindu-l public, pe aeroport), injura la foc automat orice realizator sau invitat permanent al oricarei dintre Antenele care emit in eter, iar pe Voiculescu-l spurca de parca i-a furat ceasul de la mana, i-a siluit nevasta sau i-a vandalizat casa.

Pe mine nu ma mai ating de mult prea multa vreme la corazon coltii tociti ai maidanezilor de Palat, ca m-am invatat cu spumele acidulate care li se preling pe buzele maro de pupat dosuri, iar la solidaritate sau recunostinta din partea colegilor pe care i-am scos benevol din rahat nu ma mai astept de cand eram mic. Da’ zau ca as vrea sa vad o reactie de mandrie, una singura, a trustului fata de terfelirea continua a emblemelor sale (din care ma exclud din start, ca sa n-avem vorbe). Pana atunci, ca trebuie sa am o reactie, anunt cat se poate de oficial ca – indiferent de consecinte – eu, tonomatul cu euro, voi evita sa mai onorez cu prezenta  invitatiile la emisiunile din televiziunile sau radiourile Trustului Intact care-l mai au ca invitat pe Mircea Marian. Ori el are dreptate si suntem noi defecti, ori cineva-l promoveaza – din motive obscure si/sau interese contrare business-ului din care ne castigam existenta – cu insistenta suspecta. Cale de mijloc, imi pare rau, nu exista.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Intact, ne miscam si noi mai cu talent?

  1. Omul Mircea Marian e sincer :” Da, nu sunt decât o zoaie murdară.” Ok.Mai mult interes nu merita.
    Trecand la Intact insa e mizerie multa stransa sub pres si-acolo.Si cand e prea multa…pute al naibii.

  2. Va inteleg tristetea domnu’ Ciutacu. Ma tulbura un gandulet, oare PC-ul (nu personal computer) este mai mult decat perfectu’ de nu-i nicicand criticat la Vorbe Grele, grele de tot…? Intreb si io, “parerea mea”.
    P.S. Declar pe proprie raspundere, nu am fost, nu sunt si nu voi fi platit (nu voi accepta) din fondurile Cotroceniului, PDL etc.

  3. @adrian: daca-i chemam mai des, ma punea Voiculescu sa-i promovez, nu-i asa?. daca nu-i aduc decat prin exceptie-n studio, inseamna ca-i protejez. deci pe medie se cheama ca eu ca stau bine, iar dumneavoastra ramaneti tulburat.

  4. Victore, nu-ti face sange rau pentru acest individ. Da, e trist cand iti vezi colegii fara minima solidaritate. Pe mine faptul ca il invita pe acest individ in emisuni nu m-ar deranja, daca acesta ar avea minimum de valoare, daca ar transmite ceva telespectaorului. Cel care aduce in emisunile sale astfel de indivizi in primul rand se definesc profesional pe ei. “Aduci unul mai prost ca sa nu se vada cat esti prost” – cam asta e principiul pe care functioneaza cei care aduc in emisiuni astfel de jurnalisti. Am mai remarcat ceva. Mie emisunile doamnei Grecu imi plac, dar trebuie sa remarc ca la ea in emisune toti PD-leii au dreptul sa vorbeasca peste ceilalti participanti. Ba chiar doamna Grecu ii asculta cu sfintenie pe PD-Lei, dar nu ar lasa pe cineva din PSD sau PC sa-si duca o idee pana la capat. Daca acestia nu sunt intrerupti de un PD-List, are grija doamna Grecu sa nu-l lase sa-si termine ideea.
    Adevarul este ca aveti un amalgam de jurnalisti cu tot felul de vederi politice, care se vad. Victore nu ai vrea sa comentezi interviul lui Stolo de la domnul Guran. Mai ales sfarsitul emisunii unde o sa gasesti cateva PERLE REMARCABILE privind solutiile de iesire din criza. Pregateste-te sa mori de ras.

  5. Nu stiu ce fel de democratie poati fi numaita aceasta politica a trustului INTACT, mai degraba vad o lipsa a regulilor din acest trust de presa, stiu ca suna suparator. Din cate stiu eu, orice organizatie puternica asa cum este INTACT are inainte de toate regul ce trebuie respectate de catre toti membrii acesteia. Un exemplu clar: PRO. Cat priveste sa aduci pe post pe unul care te injura mi se pare putin cam exagerat. Alt exemplu ciudat al trustului INTACT este TRU, analizatorul ( stiu, analistul se spune) sporetiv de la GSP TV. Nu mi se pare democratie a trustului, ci lipsa regulilor.

  6. Interesul unui “gazetar” este acela axat pe viata publicä,atât de dinamicä, si nu acela de a “säri” la gâtul acelora(din bransä sau nu), care nu îti împärtäseste opinia.”Grupurile de interese” sunt peste tot, inclusiv la Intact. Interesant,în emisiunea domnului Gâdea s-a prezentat domnul Pimar general NIMIC, mä simt oarescum flatat, care a atacat tocmai acele probleme despre care comentam pe blogul domniei tale. Oare “pretinul” dumneavoasträ se pregäteste a lua drumul predecesorilor säi, Ciorbea si Bäsescu, spre spre “foncti” înalte, läsându-ne cu “ochii în soare”,tocmai acum, când a declarat cä se finalizeazä studiul, infantil si/sau futurist(nu este înjuräturä), la autostrada sususpendatä…, mai ales la figurat. Nota bene, se vede cu ochiul liber cât se canonesc la pasajul Basarab, ale cärui termene de finalizare s-au schimbat încä din mandatul primarului Bordurä.

  7. Nu va agreez Dle Ciutacu…din mai multe motive, in primul rand pt ca multe probleme cu adevarat serioase le tratati cinic si bascalios, in alte cazuri afisati, cu morga ce-i drept un aer de “Mitic” ca si cum a fi bucurestean este cea mai mare realizare posibila a unui locuitor in Romania. Va mai vad si in emisiunile lui Mihai Gidea, uneori de a dreptul penibile cand din lipsa de subiect, inspiratie si invitati probabil suna si spune: “hai mai Victoras..sunt pe bara , nu am nici un cretin deseara…fa -ti pomana si vino pe sticla…il luam si pa Badea ala.”
    De fapr va place “mizeria”din mass media si enuntul lui Vespasian legat de bani!
    Sa auzim de bine!

  8. Din pacate, dle Ciutacu, aveti dreptate! Nu inteleg – in ultima perioada de timp – acest exces de deontologie” afisat, mai ales, la emisiunile dnelor Grecu si Firea. Cu regret, constat ca aceasta alianta(PSD+PC) nu face altceva decit sa va transforme, incet-incet, in ceea ce clama Basescu: in tonomate! Cum este posibil sa o “scaldati”(schiop si, evident, fara a convinge) in problema cresterii salariilor profesorilor cu 50%? De ce? Pentru ca este “initiativa” unei “baba Dochia” a invatamintului universitar? Stiti care este “norma unui profesor universitar? 8(opt!!) ore pe saptamina!!! Profesorii de la Universitatea IPG din Ploiesti, care locuiesc in Bucuresti, isi pun orele – de regula! – intro dupa-amiaza si a doua zi de dimineata, dorm o noapte in Ploiesti(intrun pat “cu suflet cald”!) si se intorc la Bucuresti. Ce zici domnule rector Antonescu? Ce zici domnule decan Vladut Ulmanu? Nu-i asa ca este bine in invatamintul universitar? Ce, este de ici-de colo o crestere a venitului lunar de la o suta de milioane le ROl la o suta saptezeci si patru milioane ROL? Profesioanlism? Haida-de! Lasati-o ca macane! Iata ca dvs, dlor de la “Intact” incercati sa va “balaciti” intro “scaldatoare iluzorie”, mimind impartialitatea! Acum un an, dvs, nu sustineati ca taxa de prima inmatriculare este o ineptie? Mai aveati putin si va puneati si dvs amprenta papilara de la “ala gros” pe “registrele” grotescului Gheorghe si ale “Realitatii”. Daca nu ar fi fost o actiune a unui post Tv concurent, ati fi imbratisat cu mare bucurei campania. Acum, cins sosele gem de sutele de mii de “second-hand”, ce mai spuneti? Pina si Moise Guran este “obligat” sa mimeze impartialitatea, invitind “fosile” care se cred prim-ministri pentru a face pe placul PSD+PC si a “da cu barda” in actualul executiv. De ce nu va precizati, cu claritate, pozitia? Daca tot sustineti PSD+PC, atunci nu mai incercati(cu mici exceptii care sunt numai “pusee” trecatoare, mai mult din frustrare) sa mimati impartialitatea ca… se vede de la distanta ca suntei partizani. Pina si Mircea Badea a fost “contaminat” si face politica PSD+PC(dincolo de scalimbaielile si sunetele onomatopeice pe care nu le “serveste” in miez de noapte, mai-mai sa visam urit cond atipim). A spune pe un post Tv ca “eu nu ma duc la vot” reprezinta punctul de vedere al trustului “Inatact”? Dar, daca dl Voiculescu il “ia de-o aripa” si-l duce cu el la sectia de votare sa voteze alianta PSD+PC? Ce ziceti!?

  9. Subscriu si eu la parerea de mai sus despre doamna Grecu. Adica la inceput parca incerca sa mentina o oarecare impartialitate dar acum vad ca PD-listi fac legea la dansa in emisiune de fiecare data cand sunt invitati. Acesta este si motivul principal pentru care nu mai urmaresc emisiunea de cateva luni.

    Cat despre acest *ziarist*, a demonstrat deja de multe ori ca este pupinbasesc si ca nu are nici un fel de pareri personale. Chiar nu inteleg de ce mai este invitat in emisiuni la antene. Invitandul, moderatorii respectivi, nu fac decat sa scada credibilitatea lor, si automat si a postului respectiv, in fata publicului. El nu este decat un lingau mic si frustrat caruia din nefericire i se tot da sansa sa isi verse frustrarile in public.

  10. Recunosc, cu smerenie si capul plecat, ca nu citisem la momentul postarii mele editorialul sau ce o fi a domnului Marian. Rusine sa-mi fie!… Insa, cititndu-l acum vad ca omul e complexat rau de persoanele pe care cu atata sarg le tot pomeneste…..

  11. Parerea mea – a unuia care urmareste frecent Antenele- este ca Intact sufera de complexe (in parte justificate). Prea mult s-a aruncat cu noroi incat doreste sa para neutru.
    Spre deosebire de B1 si RTV care nu misca un mm de la directia trasata.

  12. Este o tema pe care am fost tentat sa o abordez de foarte multe ori, dar, de fiecare data mi-am zis ca probabil asa e politica acestor televiziuni si ca la un moment dat se va schimba macazul. MM nu este singurul personaj dezagreabil promovat de Antene, ce sa mai spunem de numitul Prigoana, care cu un tupeu nemarginit spurca tot ce nu este portocaliu. Si exemplele pot continua, nu ma pot abtine sa nu remarc (in sens negativ, bineinteles) prezenta Monicai Ritzi la Gabi Firea. Rar mi-a fost dat sa intalnesc tupeu mai mare!

  13. Revin pt ca am uitat sa o mentionez pe Dana Grecu, este deranjant si obositor modul in care intrerupe invitatii si tonul foarte strident al vocii. Si mie mi se pare SUSPECT de ingaduitoare cu portocalii. Mai mult decat atat, este campanie electorala, miza este imensa, iRealitatea tv n-are zile libere, fie sambata fie duminica, talk-show-urile se tin lant. La Antene, incepand de vineri e tot o pustietate si-un documentar. Trezirea fratilor !

  14. cred ca sunteti adeptii proverbelor ,,tine-ti prietenii aproape dar pe dusmanii si mai aproape,,sau,,apara-ma doamne de gaini ca de caini ma apar singur,,

  15. Sunt momente cand , din pacate, “televiziunile lui Vantu” suna mai mult decat identic cu “televiziunile lui Felix”. Si nu doar suna, chiar sunt trompetele respectivilor.
    Ceea ce nu inseamna ca afonii in ale notelor muzicale false si a sunetelor de goarna militieneasca cu pretentii democratice e cazul sa ramana fara job sau lunarele salarii.

  16. Victore am si eu o intrebare:

    Stii si tu, sunt sigur de asta, ca baietii pe care tu ii aperi (recte Felix Motanul, Arhitectul, Bunicuta, etc) sunt foarte incantati de modelul rusesc de democratie si lupta din rasputeri sa il impuna.
    Totusi, acesta are unele mici inconveniente, de ex: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/828834/Jurnalist-rus-in-coma-dupa-ce-a-fost-batut-cu-salbaticie/

    Intrebarea mea este: crezi ca daca ii sustii cu pasiune si ii ajuti o sa fii ferit de asemenea “incidente”? Te-ai gandit ca la un moment dat vei gresi fata de ei si atunci …?

  17. Trustul pana una alta, este influentat politic la un nivel, si invitarea domnului mentionat de dumneavoastra poate doar sa justifice aceasta. Salut pe acesta cale “rezolvarea dumneavoastra”.

    Servici usor.

  18. @Florin Cazacu: da, sigur, Voiculescu are un mare interes in promovarea pupincuristilor lui Basescu. cred ca face noaptea grafice de aparitii.
    @Catalin: am luat act de deloc subtila amenintare. ma lasa rece.
    @Hunul: mi se rupe de parerea ta despre mine si partenerii mei de emisiuni.
    @Mircea: daca ai plangeri la adresa Danei Grecu, te rog sa i le adresezi personal. eu o apreciez si o consider o profesionista deosebita si o colega cum putini am avut vreodata-n cariera.
    @Chis Alexandru: cand am de sustinut pe cineva, cum a fost “cazul Oprescu”, anunt public. momentan, pana nu se baga Doctoru’ sau Crin la Presedintie, nu mai am nici unul de sustinut. deci adresati-va celorlalti.

  19. Victore, nu era nici o amenintare. Pe bune. Era o intrebare cat se poate de serioasa.
    Avem in clasa politica oameni care sustin interesele Moscovei si eu cred ca inca nu am scapat de pericolul unei mafiocratii in stil rusesc.
    Vad cum o parte din ziaristi ii sustin pe acesti oameni politici si nu pot sa nu ma intreb, din ce motive? Nu sunt constienti si de reversul medaliei? Chiar crede cineva ca un Felix Motanul, un Iliescu, un Nastase, un Blaga, un Micky Spaga, un orice dinozaur comunist, apara democratia?

  20. Ca să vezi, Victore şi eu care credeam că eşti şi tu cineva în Intact 🙂
    Asta înseamnă că nu prea ai relaţii cu managementul…

  21. @Catalin: nu mi-e frica decat de mine. toti isi apara exclusiv propriile interese, nu democratia. iar Basescu, la fel de produs al comunismului, pe care vad ca-l sari din enumerare, o face la fel de vartos ca aia de-i scrisesi mai sus.
    @dimitri: eu, daca sunt, sunt cineva in general, nu in Intact. relatiile mele cu managementul trustului sunt sublime, dar, fatalitate, lipsesc cu o desavarsire care banuiesc ca ar trebui sa ma intristeze; da’ n-o face…

  22. SuKaRiT…ai inteles – data trecuta – gresit.
    Un pic!
    Nici vorba sa te trec in lista celor aflati la pensie.Chiar daca am remarcat posesia simtului umorului,te rog,fii bun si accepta-mi scuzele.Mersic.
    Ceva-ceva vina tot oi avea,am facut oarece conexiuni gresite.
    Ave Caesar,morituri te salutam !
    …am uitat,uite ca sa-mi pun o pila,la domnia ta,iti recomand,cu mare caldura si intensitate,sa cumperi sidiul domnului Lese,cel cu Craciunul.Me-ri-ta!!! Este Fabulos !
    Doamne! ce invitat a mai avut musiu Ciutacu.
    Cunparati-l cu totii…cui nu i-o placea ,ii dau eu banii.Inapoi.

  23. Nenea Victor !Am gasit…ca sa uiti de toate mizeriile cotidiene dinprejur…baga(sorry.ma cam repet) de asculta cd-ul invitatului matale Grigore Lese.Pesonajul ala fabulos.E ceva mai tare decit uleiul 0W40.
    Succes garantat.
    Vei fi – brusc!- pe alta lume.In rai.

  24. @Mihail: in decembrie vi-l aduc iar la tv pe Damian Draghici. nu stiu daca-n luna concertelor grase o sa-l prind si pe Grigore Lese, dar promit ca incerc.

  25. @Catalin

    De ce nu-ti pui ideile tale fixiste pe blogurile portocalii?!
    Pai parca Basescu a anuntat ca vrea sa plece la Moscova si sa negocieze pretul la gaze. Atunci baga-l si pe el in randul celor presupusi rusofili!

  26. Dupa parerea mea prin acest articol i-ai facut publicitate gratis… ceea ce nu merita! Oricum nu a auzit prea multa lume de el.

  27. Mda… Aveti dreptate … Nu prea m-am gandit la asta… Dar pare la fel de ciudat ca si prezenta destul de “autoritara” a dlui Mugur Ciuvica (care, sa nu va suparati pe mine, nu-mi place deloc) la Realitatea TV… Fondul National de Investitii a fiintat (ne-a furat) pe vremea CDR si a sefului domniei-sale de atunci… Cine stie…!? Intortocheate sunt caile Domnului…! 🙂

  28. Mihail….
    Aşea no! Că începuse Olteanca mea să mă cerceteze mai cu atenţie. Mare trudă! =))

  29. Pai… ce spune asra , mm, cum l-o chema ,spune cucu vintele lui basescu.Da’ cine e in spetele lui? Ca altfel s-ar pravali in chinuri!?
    @ Ciutacu: ca sa fac si eu ca orice mama: nu ti-am mai spus ce-i facerea de bine? Iar nu te mai dau astia la Antena International. O dau pe duduia dinaintea lu’ matale.Si, zau, nu
    ma’ntereseaza. O avea ea talent, dar e plictisitoare.Pai , daca e cum zice MM, arata-ti frate muschii, arata-le postarile din diaspora si poate mai vedem si noi Vorbe Grele. Ca de “alealante” sintem satui.
    @inclusiv Ciutacu: “greii”de la intact, nu v-ati dat deama ca atunci cind niste “nimici” vor sa faca zgomot in jurul lor ca sa mai cistige ceva audienta, se iau de voi?
    Si acum serios, Trage-le peste bot si treci mai departe.Ca prea le faci reclama!

  30. Am citit si eu cate ceva din comentariile celor care posteaza intru sustinerea MM-ului din presa si ma sperie prostia acelor comentatori. Cat de usor uita ei cum injura de zor la Basel “deontologul” pe vremea cand lucra la Patriciu. Acest individ a schimbat tabara peste noapte asa cum si-a schimbat Pd-ul doctrina si totusi se gasesc destui zevzeci sa-l aprecieze ca fiind un comentator impartial. Mi-e scarba de cei ce ttebuie sa decida cine va conduce in urmatorii patru ani.

  31. Nu sunt surprins de aceste certuri din interiorul trustului..cum vreti voi sa faceti performanta daca va mancati pe la spate..nu asa se face..
    Nimeni nu-i perfect. Cu siguranta vor mai aparea astfel de certuri poate si mai grave ..tindeti spre locul 1..nu-i frumos ce faceti.

  32. @dimitri: stii tu ceva nasol de emisiunea mea si ti-e jena sa ma anunti?
    @horya: da’ de ce nu esti surprins? aratam noi a precupete?

  33. Despre domnul Marian ştiu atâta lucru. La noi, în provincie, şefii de ziare nu se căciulesc live la conferinţele de presă ale politicienilor fie ei locali sau naţionali.
    Pe M. Marian l-am văzut, în ştiri la A3, la conferinţe de presă ale PDL. Dacă tot e căciular maestrul, măcar să o facă cu discreţie.

    Apropo Ciutacule, nu-mi eşti foarte simpatic da’ în comparaţie cu M.M. tu eşti un zeu al presei.

  34. Asta e cand nu pune Camelia Voiculescu piciorul in prag ..si lasa dupa angajati !!
    Se va duce dracu tot trustul daca nu face un regulament !!
    Pacat de toti banii pe care ii investeste in el ..ca ii baga degeaba !!
    Pentru ce atatea investitii ..cand ai angajati care se mananca intre ei si vor duce pe apa sambetei tot Intactul !!!!
    Si tu Victor te mananci in gura cu Tolo…nu numai Badea .
    La voi in trust cred ca fiecare se crede sef !!! Nu cred ca vedeti asa ceva la trustul pro !!
    Pacat de Intact !!

  35. Toti astia care plang de aoleo, lipsa de impartialitate din trustul, ciocu mic (ca tot candideaza la mine in colegiu). Nu exista asa ceva. Cine se declara impartial, mananca rahat. Daca esti implicat ca ziarist in lupta politica, ai opinii, deci nu esti impartial. Dar cand preferatii tai, o fac lata, sa stii sa recunosti asta, nu sa ascunzi murdaria sub pres, cum fac PD-L-istii.

  36. Din ce ne spune Vik, eu am înţeles cam aşa: că trustul (?) pro e un fel de pdl (ceva mai mare, e drept!) în care Unu’ vorbeşte şi ceilalţi iau act şi-apoi (bineînţeles!) îi iau şi cuvintele… Ceva gen “după cum ne spune…”, “după cum ne indică…”, “după cum a hotărât…”.
    N-am înţeles bine?! Scuze! Ce să fac dacă nu mai scap de coşmarul ăsta? Mă urmăreşte de patru ani zi şi noapte (nu numai în somn!).

  37. @victor: tu si cu badea sunteti, se pare, “copiii teribili” ai trustului. daca zapacitul ala inca nu s-a maturizat, tie inclin sa-ti dau dreptate…

    ps: mircea ala nu e cumva ziaristul fost la adevarul care avea o ura intra-atat de viscerala fata de psd incat a incurcat si pana si data omagierii lui stefan cel mare?

  38. Am citit articolul si am ramas usor debusolat: ce vrea sa zica?! De ce l-a scris? Avea ceva cu tariceanu si nu putea decat via ciutacu?! Ori, pur si simplu, trebuia sa dea un articol de cateva sute de cuvinte si n-a mai gasit subiect?! Slabut jurnalist si tare nesarat, pacat, te pomenesti ca-au murit toate subiectele interesante din tara?!

  39. @ VICTOR CIUTACU, nu sunt adeptul proverbului “bate seaua sa priceapa… (completati dvs punctele de suspensie cu unul din prenumele feminin din trust!). M-am adresat dvs, personal, pentru ca pe blogg-ul dvs s-a “lansat” tema pseudo-deontologiei din acest trust. Si – am banuieli serioase – acest blogg este vizitat de toti formatorii de opinie din trust(si nu numai!). Cind Dana Grecu sau Mircea Badea vor avea blogg-uri personale, am sa ma adresez si domniilor-lor. Nu trebuie sa luati aceste postari drept afronturi sau atacuri la persoana pentru ca – exceptind pe cele care depasesc limita decentei – ele exprima ginduri de care puteti, sau nu, sa tineti cont. Oricum, aceasta forma de comunicare va este benefica si – trabuie sa recunoasteti! – va ofera, pe linga satisfactii, un inestimabil “barometru politic” neoficial pe care, cu inteligenta, il percepeti la adevratele sale valori extrapolante.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.