Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Înapoi la marea dileală colectivă. Bleah!

Înapoi la marea dileală colectivă. Bleah!

Văd că micul meu concediu a stârnit în rândul comentatorilor şi al blogăraşilor pârâţi indignări, acuzaţii de laşitate şi de ignorare a publicului. Asta-i deja dileală în masă. Plec unde şi când vreau, fără să mă simt obligat să dau vreun comunicat de presă explicativ, fără să mă preocupe viaţa şi opera de vacanţă a primarului Sorin Oprescu şi chiar fără să mă interesez asupra mersului anchetei autorităţilor după plângerea penală prealabilă pe care am depus-o la adresa agresorilor din mall. Am o viaţă extrem de privată şi ultima mea grijă e ca, în puţinele mele zile libere, să aprob comentarii, să dezbat dramele colective ori să fac cu ochiul poporului suveran.

P.S. Dacă tot n-au fost în stare şchiopii cu preocupări de vitrină şi performanţe de combine agricole socialiste recondiţionate să publice mersul ziariştilor în piaţă, o să vă dea băiatul zilele viitoare ştiri adevărate din media de n-o să le mai puteţi duce. Olecuţă de răbdare, m-aşez apăsat pe cur şi încep să scriu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Înapoi la marea dileală colectivă. Bleah!

  1. No, dară, bine ai venit! Şi şezi, drăguţă, pe preţiosul cur şi povesteşte-ne de ce se amestecă în ciorba EvZ celebrul Niro. Se ascute lupta de clasă? A ajuns funia la par?

  2. Lasa ma Ciutacule ca nu e rau ca te mai agreseaza lumea prin mall. Mai te inraiesti si tu. Asta se naste din rahatul basescian… violenta si imbecilitate. Da pe mine ma enerveaza rau gunoiul ala de Videanu. Un rateu al naturii. Mai bine se impusca masa cand la facut. A furat de la oamenii tarii asteia cu nerusinarea unui tigan francez si acum ne tine lectii de morala. Scursura dracului.
    Nu stiu ce sa zic Ciutacule, dar prea s-a umplut paharul. Vine vremea sa mai facem curatenie prin cloaca asta numita politica. Sa mai plece acasa rahatii ca pute langa ei de-ti vine greata.

  3. Sa o crezi tu ca faci ce vrei!Nu vezi ca daca lipsesti sar in aer spitale ? Poate ca ai fost plecat prea aproape de tara.Ce ar fi sa te duci departe,Noua Zeelanda fiindca atunci poate o “mierleste” gasca de la virf.

  4. de la caldura li se trage; sau nu? sau poate chiar le-ai lipsit? mie, recunosc ca da. Asa ca dau o fuga si la Imparateasa

  5. ….nu cred ca-ti pui chiar sperante in demersurile in justitie.Am pe rol peste 10 procese in care nu am fost reclamt de faptul ca am debarcat pe Luna.
    Sigur , fiind un nimeni, justitia isi face datoria, e drept dupa termene lungi , dar si-o face.
    Asa am invatat si stiu ca si-n cazul tau, va fi extrem de greu ca sa ajungi la o concluzie.Procurorii sa vrea , tot nu pot sa-ti dea satisfactie.
    Infine,probabil ca stii.

  6. Victor, te salut! cred că eşti şi mai puternic( ambiţie, dorinţă, profesionalism, curaj etc.) Cum spuneam altă dată: oameni speciali. Eşti unul dintre ei, iar tu ştii asta. Cu respect.

  7. Bine-ai revenit jupane Ciutacu!

    N-ai pierdut nimic cat ai fost plecat. Aceleasi emisiuni, aceleasi persoane, aceleasi banalitati. Romania este tot tara tragediilor transformate in telenovele lacrimogene la tembelizor, site-urile sunt iarasi budoarul public al lui Bote si Bianca, la fotbal ne-o luam in freza la fel de vesel ca si pana acum…si peste tot vegheaza, atotstiutor si plenipotential, ca de obicei, ochiul sugubat si viclean al marinarului.
    N-ai pierdut nimic Victore. 🙂 Si Bun Venit inapoi la marea dileala numita Romania.

  8. Bine ati revenit. Sincer… v-am simtit lipsa, dar toti avem nevoie de citeva zile de relaxare. Va astept “pe sticla” 🙂

  9. buna ziua,

    aproape ca intrasem in panica dle Ciutacu, banuiam de altfel ca sunteti in concediu(nu ca nu ar merita familia dvs) dar si asa suntem oripilati in ultimele zile de ceea ce s a intamplat la maternitatea giulesti, am tot sperat ca isi da asa zisul mninistru demisia, dar la noi ca la nimeni ne baga pe gat ca se intampla si in alte tari, unde oare in india unde gradul de saracie e la limita.Abia astept sa vad ce ne dezvaluiti de saptamana viitoare, si abia astept emisiunea.Un wekend frumos sa aveti.dana

  10. Din pacate astia suntem…punem presiuni pe viata privata a oricui.Ce ma nedumireste pe mine este de ce nu ii f..e grija de viata privata a lui base,udrea,videanu & company,ca doar ei ne conduc-la misto-si tot ei ne iau banii-degeaba.Azi studentii impart diplome la mare,printre turistii bautori de bere la 2L si mancatorii de seminte.Parca ii si vad cum se vor alia cu intelectualii in devenire,pe sunete de manele…Eu as imparti la aeroport strainilor care vin in tara,posturilor straine de stiri,pe mail,fax,oricum ei vor fi mai interesati decat cefele late de la mare,cat despre clasa politica nici nu se pune problema,cu cat mai multi prosti,cu atat sunt mai usor de condus si mintit.
    In alta ordine de idei,tragedia de la Giulesti m-a impresionat profund si in acelasi timp,daca mai era nevoie,mi-a demonstrat mai al dracu ce fel de viitor ii ofera tara asta unui copil.
    Si nu pot sa nu remarc concluzia vecinilor de pe strada mea:’Lasa,ca macar asa au locul asigurat in Rai,aici,pe pamant ce faceau?Mureau de foame si munceau degeaba”
    LA ASTA AM AJUNS SI LA ASTA SE REDUCE SPERANTA NOASTRA DE VIATA…SA DEVENIM INGERI…SINGURA SCAPARE…mai tragic de atat nu cred ca se poate.

  11. Da’ arunca mai nene leptopu’ ala in mare sau ocean , si traieste-ti viata alaturi de familie ! Nu te inteleg

  12. Oricum vad ca-ti pasa de ce se vorbeste despre tine si poate ca ai vrut sa testezi cit de mult le pasa si celorlalti daca si ce mai asterni pe hirtie.Toti vrem sa aflam indirect niste “chestii” d’astea. E normal.

  13. P.S.-ul tau suna interesant … hai Victore sa te vedem ce poti >:) :p
    astepam ceva poze … postari … hai sari si tu cu ceva 😕
    distractie placuta in continuare ….

  14. iaka, mi-i bine ca ati revenit!:) suntem in asteptarea vestilor…e bine cat mai suntem!

  15. Yo ti-am zis m-ai deunazi pe blog, sa ne faci o nota informativa unde pleci, cat stai si daca m-ai revii. Depui o cerere, o dezbatem intr-o sedinta extraordinara, aprobam cererea si dupa poti pleca. Adica crezi ca asa mere treaba?! sa-ti faci de cap pe viata ta personala?! Unde te crezi?!
    Vezi?! n-aveau liniste portocalii de tine, sa se dea de ceasul mortii nu alta…
    No Victore , io zic, ca atunci cand vrei sa scrii, scrie, iar cand vrei sa-ti iei concediu, ia-ti, fara sa ne dai nou explicatii unde si cum, ca nu esti trecut la noi pe cartea de identitate si da-i in ma-sa pe aia de nu aveau somn si se zvarcoleau noaptea de grija ta…

  16. nu as vrea sa te simti in vreun fel obligat, dar mi-ar placea sa ne dai si niste poze din vacanata ta 🙂

    welcome back!

  17. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Bine ati revenit!
    Apreciez comentariul dvs. si va doresc ca acest concediu sa fi fost pe deplin in dorinta Dvs. si a familiei!
    Va doresc,cu tot respectul,numai bine,
    IoanaP

  18. si ca p.s. pentru aia care faceticomentarii kilometrice pe subiectele propuse si comentate de posesorul blogului…nu mai bine va faceti voi un blog unde sa faceti pe desteptii si sa atrageti acolo proprii vostri lectori ?!

    mrs Ciutacu: sa nu te superi ca fac ordine pe blogul tau 😛

  19. Da bine ca ai aparut, fiindca ma ducea gandu ca nu cumva sa faci vreo investigatie secreta prin China, pe urmele Nuticai-parasutista si sa gasesti locul unde si-a aratat frunza…

  20. Ai putea data viitoare sa postezi cererea de concediu pe blog si numai dupa aprobare sa ii dai curs. 😉

  21. Devii pe zi ce trece mai isteric !!!
    Nu te obliga nimeni sa ai blogul asta de o mana de comentatori …
    Vorbeste-le mai frumos ca ramai si fara astia …
    Si apropo : nu ti-a cerut nimeni socoteala ce faci !!!… De unde ai scos-o , pentru ca vad ca lumea e decenta pe -aici !
    Sau v-ati molipsit toti de la Basescu sa tipati la oameni : asa , fara nici o logica ???

  22. Bine-ai revenit!
    Asteptam cu nerabdare stirile incendiare 🙂
    Pana atunci anunt lansarea site-lui MISCARII: 6 Decembrie 2010 – Zi de DOLIU POLITIC.
    Pe sitePe site veti gasi motivatiile acestei initiative si bannerele cu care puteti promova miscarea.

  23. Salutare Victore,

    Este pentru prima data cand ma enervezi. Motivul e simplu: pentru ca tu te enervezi …in concediu, in loc sa te bucuri de frumusetile patriei sau de aiurea, si-apoi bagi in seama toti neghiobii( ca sa ma exprim elegant) carora nu le place atitudinea ta,critica fata de cei care conduc, pentru ca asta este rolul presei intr-o societate democratica. In alta ordine de idei ai fi putut sa le amintesti ca tu nu esti in locul lui basescu si poti sa-ti faci concediu, ca orice muritor e rand. In rest numai bine, serveste un pahar de vin si pentru mine!

  24. La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur.
    Gardianul:
    – Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii………….
    – No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!

    n-are legatura, dar mi s-a parut amuzant…….in caz ca ai uitat din ce tara ai fost plecat! :))

  25. Un montaj despre minciunile si hotiile lui Videanu nu se poate face si difuza pe TV? Este hazliu omul, bun de Cascadorii….

  26. Pana si eu am stat cuminte perioada asta.
    Bine ca ai luat o pauza,era cazul.Cam scurta, dar buna si ea. Mai ales acum. Parinte sau nu, toti ne-am cutremurat.
    Macar l-au debarcat pe Badea,ne bucuram ca doi copii cand l-am vazut.
    Bine ati revenit!Pregateste-te, ca ai teme,si basesciene, si seitanine. E tare colegul.

  27. Minunata noastră viată,cu toate componentele ei a mers mai departe,la fel de bezmetică,numai că a lipsit(motivat)un timp una dintre vocile care oglindesc foarte bine realitatea.Se pare că acum totul va intra în normal.

  28. Bine că nu aţi avut probleme de sănătate sau ceva de genu’ ăsta. Cât despre plecarea Dvs. în concediu şi indignarea unora, sau spaimele altora, cred că ar trebui să vă doară la circa 300 de miliarde de ani lumină.

  29. halooo domnu’ te-a dilit? da-i’n p… mea de dusmani, dar la fani te-ai gandit? o secunda chiar mi-am facut probleme, zi si tu cand pleci piua 1,2,3 zile, in rest respect maxim.

  30. Fara tine cafeaua de dimineata nu prea avea gust si nici tigarile n-au prea avut spor.
    Bine ai revenit.

  31. Ce sa-i faci,ne-am obisnuit cu tine!”Ritualul” zilnic presupune trecerea in revista inclusiv a blogului tau. Nu e Ciutacu? E ca si cum ai bea cafeaua fara tigara,daca esti fumator.

  32. Reuşită emisiunea de aseară! Poza de la nuntă mirifică! Ginerică…!
    Numa’ un milion ?!?!? Cam ieftin!Să-i vezi cum sar cu banu’, “dăcît” să le dai pace!
    Banzai!

  33. @Adelin: m-a rasplatit mogulu’ pentru ponegrirea constanta si nedreapta a presedintelui 🙂

  34. Domnuà Ciutacu! Puteti anunta mogulu’ ca la capitolul “pe o scara de la 1 la 10” io-l urasc la unshpe??? poate-poate, cine stie fac si io un ban gramada!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.