Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Obişnuita conferinţă de presă online

Obişnuita conferinţă de presă online

foto.misto

În ultimii ani am instituţionalizat obiceiul online-ului periodic pe blog cu voi. E păcat să se piardă. Deci aveţi 24 de ceasuri să întrebaţi aproape orice. Şi eu să răspund. Nu vă osteniţi cu chestii de viaţă privată. Ştiţi bine că la astea fac urât.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

167 thoughts on “Obişnuita conferinţă de presă online

  1. Cum vezi clasa politica peste 20 de ani? Crezi ca vor persista tendintele dictatoriale (cum sa intamplat cu nefericitul presedinte), sau va prinde democratia teren si in mentaliatea politicienilor ?

  2. apropos de emisiunea de pe antena 3, cu invitat dl columbeanu
    e normal sa zica el ca taxele in romania sunt mici. Averea lui vine de la statul roman si se bazeaza pe afacerile cu statul.
    cereti opinia unui adevarat om de afaceri care nu are 90% din afaceri cu statul.
    uite unde se duc banii
    bravo ilie nastase

  3. (sper sa nu-l fi primit de mai multe ori)

    Buna seara,

    Doresc si eu sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari. Am citit intrebarile de pana acum, e adevarat, pe diagonala. Va rog sa ma iertati daca sunt intrebari la care ati dat déjà raspunsul. Este suficient sa stiu ca ati raspuns, si il voi cauta.

    1. Care este cea mai importanta lectie de viata pana acum?
    2. Ce personalitate v-a influentat cel mai mult, si in ce sens?
    3. Care este cel mai pretios lucru/ cea mai pretioasa persoana pentru dumneavoastra?
    4. In ce considerati ca un om ar trebui sa isi puna speranta/nadejdea in viata?
    5. Ce inseamna pentru dumneavoastra Iertarea unui prieten atunci cand v-a gresit, v-a dezamagit? Sunteti de principiul “ Iert dar nu uit!”?
    6. Ce anume v-ar ingrijora privind la viitor? viitorul tarii, in special..
    7. In opinia dumneavoastra, ce l-ar deosebi pe omul care alege sa Traiasca de cel care alege sa Existe? ( ce l-ar determina sa aleaga sa traiasca in loc sa existe..? )
    8. Care considerati ca sunt cele mai importante caracteristici ale unei vieti de success?
    9. Care a fost cea mai mare minciuna pe care ati considerat-o adevar odata?
    10. Sa presupunem ca suntem in viitor, la finalul vietii: Ce anume v-ar determina sa spuneti multumit: ” Mi-am trait viata cu folos, pentru ca… ”?

    Multumesc anticipat pentru amabilitatea de a-mi raspunde totusi, desi timpul a expirat. Sper sa nu fi fost un timp irosit.

    Multa biruinta in toate cate faceti si veti avea de facut!

    Numai bine, Krinos

  4. buna seara, nu va neg calitatile nici nu le contest. eu am o curiozitate fata de presa-ziaristi. dumneavoastra, uneori, imi dati senzatia ca chiar credeti in ceea ce sustineti.de aceea, va intreb, dumneavoastra, vreodata, sau de obicei, vi s-a sugerat/impus o anume directie a articolelor/emisiunilor dumneavoastra, care sa fie impotriva convingerilor pe care, ca oricine, le aveti?

  5. Jane, dat fiind faptul ca subiectul e epuizat
    si ca n-ai deschis un alt post, iata propunerea
    mea pe marginea subiectului de azi de la Grecu
    din emisiune (a unuia dintre subiecte) la care
    “m-am ris” la greu: MCV-ul insinuat la dosar !

    Free Willy ! Salvati giumbicşii, noile monumente ale
    integritatii aflate “dincolo de divinitate” !

    Apropo, poate-i vine ideea si “presedintelui currrrtii”
    sa-l infiereze pe taranu’ de Badea pentru ca i-a zis ca-i
    “pielea… (cotocodac)” (gainii) ?! 😀

  6. In cat timp estimati D-voastra ca un guvern nou ales, presupunand a fi alcatuit din oameni competenti si de buna credinta, ar putea reface o tara adusa “la sapa de lemn” de guvernul anterior ?

  7. Ce faceai daca erai in locul lui Antonescu dupa referendum (inainte si dupa anuntul Curtii) (am o banuiala dar parca as vrea si raspunsul tau)?
    In alta ordine de idei, multa hotarare si curaj si in viitor!

  8. Ne revenim in 2013 sau ne ia dracu’?
    Nu de alta, sa nu ne plictisim…
    PS Sunt si eu absolut dezgustat de cum a inceput 2013…
    Stima!

  9. A3 are merite clare in schimbarea conducerii tarii. Pe langa asta, miscarea cu tricolorul a fost grozava ! Merg destul de mult prin tara si inca am vazut drapele arborate la case, la geamurile apartamentelor. Ati simtit nevoia oamenilor de a-si exprima identitatea de romani. Acesta este un lucru care m-a facut sa va respect din toata inima.
    Dar atentie la puterea mare pe care ati capatat-o. Puterea corupe intotdeauna. Pastrati-va capetele limpezi si nu epatati cu influenta pe care poate ca o aveti (sau asa vi se da de inteles) in cercurile puterii. Nu imi place sa vad atitudini de genul: ”ia lasa, ca il suna eu acuma pe Ponta…”. Sa nu cadeti in pacatul de a crede ca puteti conduce tara (nu ma refer neaparat la dvs). Nu mi-ar place sa apara ministerul sau (mai rau) guvernul A3. Ramaneti la rolul vostru: semnalati abuzurile, derapajele, fiti ”cainii de paza ai sistemului”. Pentru asta sunteti acolo si din acest motiv sunteti atat de iubiti. Ramaneti a patra putere in stat !
    Succes in continuare !

  10. Sunt o persoana care provine dintr-o familie cu 4 copiii si un singur salariu. Parintii ne-au dat ce au putut , am facut foamea la greu dar am urmat scoli si am devenit OAMENI.
    Ati facut un material cu o famulie cu multi copiii, cu tatal bolnav si mama fara venituri, care se plang ca nu sunt ajutati. Ultimul copil avea cam 1 an.
    Ii intreaba cineva pe acesti oameni ce au avut in vedere cand au adus pe lume atatia copii?
    Nu sunt de blamat dar cred ca au o responsabilitate inaintea societatii pentru copiii care sunt adusi pe lume. Noi platim impozite care merg si la ei, dar nici noi nu suntem avuti. Eu sunt acum la pensie.

  11. Vreau sa te intreb ceva fara rautate si daca poti sa raspunzi la fel, stiu ca te cam enerveaza subiectul: ai ceva cu raed arafat ? de ce ai atitudinea asta total impotriva lui ? am vazut ca-l ataci de cate ori vine vorba de el…

  12. pt. mircea badea, eventual caricatura din jurnalul:
    – giumbix, esti un anist!
    – ma doare in bendix!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.